motivation

Dagens ämne är motivation. Och i texten nedan, så kommer ett fåtal hemligheter avslöjas.


Att känna sig motiverad är väldigt viktigt för att kunna ta dig dit du vill. Under mina år som studerade i piteå har jag inte kännt mig motiverad för en sekund, och är inte det synd egentligen? Jag kan inte säga att jag är missnöjd med vad jag ådstakommit under mina år i skolan, men jag kan därimot säga att jag önskar att jag hade delat mina år med människor som faktiskt kunde se det verkliga istället för att bygga upp en egen bild av vad de trodde var sanning.


Men det är gjort mig stark och gett mig en ny chans nu i luleå som jag verkligen ska ta vara på. Alla mina skolarbeten är bortgjorda och det känns skönt att nu ha saker som man slipper oroa sig för. Jag älskar att känna mig som en del av någonting som kan förändra och även om det är någonting så litet som elevrådsrepresentant som älskar jag känslan av att kunna tillföra andra människor någonting och få min röst hörd.


Diskussion och argumentering är en passion av vad som egentligen är jag.

Jag ska bli någonting stort, för att pengar är makt, och makt är coolt!

Jag tror på mig själv och det är allt som krävs!


Skrivet av: Anonym

Jag har följt din blogg ett tag, och jag märker att ditt sätt att blogga har förändrats en aning över sommaren. Kanske det har att göra med att du har utvecklats som person? :)

2009-09-06 - 20:32:24
Skrivet av: Thomas

Vad bra att du är motiverad!, Jag hoppas bara Du kommer att använda dina förmågor och motivation till att göra världen en bättre plats för de sjuka, eller dem som inte har samma livsförutsättningar som vi här i Sverige. Inte bara tjäna pengar och ha "makt", som inte alls är särskilt coolt faktiskt, om man inte hjälper andra med den, förstås.



Go get 'em tiger! :)

2009-09-06 - 22:39:52
Skrivet av: Anonym

"Jag ska bli någonting stort, för att pengar är makt, och makt är coolt!" Blondinbella-varning!

2009-09-07 - 16:55:54

Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas.

Namn:
Spara uppgifter?

E-post: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0