Who says I can't get stoned?

Hej alla fina läsare!(Bara fina, hihi, skojja).

Jag ligger just nu och kom att tänka på dagens dilemma;Hur kommer det sig att jag alltid hamnar brevid killen som korsar benen (precis som tjejer) och läser högt ur sin engelskabok så att alla kan höra? Jag tror dessa irritationsobjekt har någon sorts dragningskraft mot mig, eller vad tror ni? Jag tycker gärna att bussresorna hade fått vara mer tysta, men det kanske bara är jag.Ja, slutpratat om det. Idag har jag jobbat, har kännt mig riktigt död. Vi hade handboll på gympan, självklart så briljerade jag rejält? Jag kände mitt hjärta slå i högvarv och se idrottshallen snurra runt (jag var yr). Men efter att ha legat i koma i över en vecka så är det förståeligt.


Snart drar träningen igång igen, tack och lov! Min nyckelvaktare är hemma i sin säng, vilket resulterar till att jag ligger och oroar mig över när jag kommer bli mördad. (Jag är inte alls nojig). Men efter att jag vaknade av det där freaket som var och härjade i trapphuset så kan jag ju knappast känna mig säker(?).
Två iprincip likadana bilder. Men om jag får säga det själv så älskar jag mitt stora ego!


Skrivet av: Anonym

kan du inte lägga upp någon bättre bild på din nya piercing?

2009-11-26 - 01:44:08
Skrivet av: LINNJDUUUUDE

Du är så fin, Fellan.

2009-11-26 - 14:24:09
Blogg: http://jfsn.blogg.se/
Skrivet av: marre

Hej jag har blivit nominerad av någon till denna tävling och nu ska jag samla på mig mer nomineringar så SNÄLLA skirv i en kommentar i detta inlägg http://dianasblogg.blogg.se/2009/november/arets-blogg-tavling.html att du nominerar mig, tack ! kan nominera dig som tack =)

2009-11-26 - 17:30:48
Blogg: http://marrema.blogg.se/
Skrivet av: Yun

Haha Ni borde ha gympa typ tre ggr i veckan! Det är fan kul med gympa!

2009-11-26 - 19:28:40
Blogg: http://windowstar.blogg.se/
Skrivet av: Yun

Very bad uppdate gumman. Blogga mer! ;)

2009-11-28 - 21:47:12
Blogg: http://windowstar.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

Om du hade en kille som varit otrogen mot dig, men du beslöt dig för att ha kvar han för du älskar han så mkt. Men du kan fortfarande inte släppa det han gjort efter ett år. Hur skulle du göra? Snälla, hjälp mig

2009-11-29 - 11:36:12

Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas.

Namn:
Spara uppgifter?

E-post: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0