Now i'm gonna let you go.



maria  om Pretty sun.:
varför byter du alltid vänner? verkar som det? Vad har hänt med felicia carlsson, emelie nyberg, ida östlund, ulrika granqvist, jennifer nilsson, angelica linström med fler?
Jag byter inte vänner. Utan jag väljer bara bort dom som inte är äkta vänner. Sen så finns det en bakrund till alla dessa personer. Jag och Felicia var världens bästa vänner, men vi var så småa, så jag var tvungen att ge henne ett dilemma att välja mellan mig och en annan person som påverkade mitt psyke negativt. Det har ingenting med mig och hennes relation att göra.

Jag och Emelie gled helt enkelt ifrån varandra. Vi gick i samma klass men passade väl inte helt enkelt ihop.

Jag och Ida var också ruskigt bra vänner, som handen i handsken. Men vi bråkade och efter det så hade hon helt plötsligt ändrat sin syn på mig(?) vad det beror på, vet jag inte. Men ingen av oss kämpade väl direkt för våran vänskap, även fast jag saknade henne jättemycket. Hon var min bästa vän under den tiden vi umgicks.

Jag och Ulrika umgicks iprincip varje dag, vilket kan resultera till att man blir less på varandra och börjar bråka. Men våran vänskap rann väl mest ut i sanden. Jag kan inte säga att det var någonting speciellt som hände.

Samma gäller Jennifer Nilsson, eftersom vi bodde en bit ifrån varandra, gick på olika skolor, så hade vi inte jämt så mycket tid till varandra, vilket också resulterade att våran vänskap rann ut i sanden. Vad jag har fått höra nu på senare tid så vart hon frånvarande pågrund av andras åsikter om mig, vilket jag inte vet om det stämmer. Men jag tror inte det om henne iallafall.

Jag och Angelica är fortfarande bästa vänner. Vi umgås bara inte lika mycket nu när vi inte går i samma klass, och vi har ganska skilda intressen. Jag gillar att festa, medans hon hellre föredrar en myskväll. Men vi ses, vi pratar i telefon, hon syns bara inte lika mycket i bloggen som förrut. Det finns ingenting som kan skilja oss två åt, vi är bästa vänner - mot världen,.


Ida om crying over shoes:

Hejsan! Jag har velat ha dessa en längre tid och har en fråga angående skorna. Hur ofta får dem in nya storlekar? Kanske någonting du inte vet. Jag har nämligen storlek 36 och märkte att dem tagit slut. :(
Vad tråkigt! Jag har tyvärr ingen aning om det:/


Anna om crying over shoes:
En enkel fråga ; hur många läsare har du per dag på ett ungefär? :)
2500-3000 personer.

Anonym om Boys are just boys.:
hahaahah emil fredriksson...?
Yesbox!

Anonym  om Solarieöarna:
dock e de farligt med solarium, jag e alltid lite orolig att ja ska få cancer när jag solar , vad känner du om de?
Man kan få cancer av iprincip allting, och jag är helt enkelt inte rädd för döden =)

Anonym om Pretty sun.:
varför tar du ej brun utan sol på ansiktet själv säger min mormor att man bara får fler o fler finnar av de ?
Jag förstod inte riktigt din fråga. Men jag föredrar solarium eftersom man blir så lätt fläckig av BUS.

Anonym om Pretty sun.:

jag har frågor !

1. vad tycker du om kissie ?
2. vilka bloggar läser du ?

1. Jag tycker att hon är duktig som kommit så långt. Jag gillar dock inte hennes sk."rollspel" i bloggen, där hon hoppar på bla. unga mammor, överviktiga och olika raser. Alla människor har lika värde tycker jag!
2.Jag läser olika piteå-bloggar, men även storbloggarna som paow.se, desireenilsson.blogg.se, kenzas.se, blondinbella.se, tyras.se, kissies.se, gaybloggen.com, dennism.se

Skrivet av: Anonym

Kan du inte visa alla dina favoritskor i ett inlägg? och sen skriva vart dom är ifrån och vad dom kostade? Hade varit jättekul att se=)

2010-04-20 - 21:12:03
Skrivet av: Anonym

men ofta ljug potta!

2010-04-23 - 12:11:12

Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas.

Namn:
Spara uppgifter?

E-post: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0