Take your records, take your freedom. Take your memories, I don't need them.

  "You're a liar, you're a cheater, you're a fool."
 
Om jag fick välja ett ord som skulle definiera denna vecka så skulle det nog vara - "udda". Jag har haft en riktigt udda vecka på alla sätt och vis. Jag har pendlat mellan vitt och svart.
 
Mellan att tänka och att stänga av. Hjärnan är så facinerande på det sättet. Alla människor har nog inte hittat sin on/off knapp, men lyckligtvis så gjorde jag det i väldigt tidig ålder. Jag har inte varit ledsen, men jag har inte heller varit överlycklig.
 
Jag har varit fundersam, analyserat. Så där som jag alltid gör!
 
Det är fredag idag och ingen är nog gladare än jag. Stägningsfredag är väl inget att jubla för, men det ska bli kul att få sätta lite rutin på denna fredag. Imorgon står party på schemat. Party med mina damer! Jag klagar absolut inte. Det är löningshelg och jag hoppas på att få se er alla ute imorgon.
 
Problemet är dock, jag har ingenting att ha på mig. Typiskt tjejigt, jag vet. Jag har 4 garderober fulla med kläder, men ingenting att ta på mig. Visst är det lite ironiskt ändå?
 
Jag har haft en lugn vecka som spenderats med mina kära vänner. Och jag lyckades till och med trycka in en massa städ och lite extra tid med la familia.
 
Nästa helg så står halloween på schemat. Jag har lyckats landa två otroligt fräscha utklädnader, så nu håller jag mest tummarna på att de ska passa. Osammanhängande text, jag vet.
 
Ska ta le dog på en promenad nu och därefter hoppa i duschen. THANK GOD IT'S FRIDAY!
 
Ps. Du som ringer mig 3-4 gånger i veckan och är helt tyst i telefonen. Du får gärna sluta med det. Det börjar bli väldigt irriterande och läskigt.
 
 


Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas.

Namn:
Spara uppgifter?

E-post: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0