I would walk 500 miles for you.

När det är rätt, så är det lätt. När det är lätt så är det rätt.


I'm gonna burn it down

Godkväll kära medborgare!

Det har varit en bra dag som innehöll stan med emmy, käk på subland, jobb på thai och som toppen på moset, ett efterlängtat nodobesök med Emmy babe. Vid 10 tiden då dom stängde så åkte vi hem till mig där vi pysslat med våra naglar och med vårat hårt, för att sammanställa detta, en riktig tjejkväll.








Of darkness in the valley!

Runaway Bride!


IKEA, here we come!

Imorgon kommer dagen bestå av ett ikea besök. Vi lär nog vara galna, hoppa i sängar eller kanske sno med oss en mjukiskrokodil hem? Nåja, så galet lär det nog inte bli, men man vet aldrig vilka busigheter vi hittar på. Har även lyckats dra på mig feber. Kan nog bero på att jag har använt sommarjackan 2009 i 25 graders kyla, jag har bara mig själv att skylla dock.

(Och sen så vägrar datorn ladda upp bilder, så detta får bli ett bildfritt inlägg)


ADIOS!


The love is on fire.

Hej mina vänner!

Jag håller med er, uppdateringen är riktigt usel, riktigt dålig och jag skulle nog placera mig själv i facket som sveriges sämsta bloggerska, men nog har jag mina bra stunder också, har inte riktigt tid och vill njuta av min ledighet så mycket som möjligt.

Helgen har varit toppenbra, fylld med partaj. En fredagskväll i luleå på grace och sedan hemma fest i piteå igår, träffade lite människor som man inte träffat på länge, lite back in the days. Imorgon blir det mest troligt shopping i luleå med min fina pärla, och sen ska jag vara med en person jag inte träffat på länge, det ska bli kul.


The promise

I'll find my way back to you, If you'll be waiting. I've longed for you and I, have desired to see your face your smile. To be with you wherever you are.

God jul!


never let it fade away..

Hej finisar!
Tänkte berätta lite om den underbara gårdagen som innehöll en god middag på östernspärla, filmhyrning, mys och vindrickande. Dock så råkade vi hoppa på fel buss påvägen hem till malmudden, men jag tar på mig skulden helt och hållet, haha. Sen nu på morgonen har vi bara busat, legat och prata, ätit gårdagens godisrester och sen var det dags för mig att börja packa inför piteå vistelsen.

Nu är jag hemma i piteå hos mamma, hann även förbi stan idag för att köpa storasysters julklapp, I hope she likes it. Ikväll har vi haft lilla julafton, som ni kan se i inlägget under.




Lilla julafton

Hej amigos!

Nu har vi lilla julafton med glögg, knäck, pepparkakor m.m. Har fått smink från Chanel, sjal från burberry, ett nagelkit från burberry och en liten plånbok. Har även fixat mina naglar.











TTYL

In a place where I, can feel the beating of your heart.

I'll return and fill that space in your heart, I'll be waiting -J, king of dreams.

If you miss me, one silly while.

Nu säger jag godnatt till omvärlden, sleeping to dream!





Say you hold a place for me, in your heart!

I always hold a space for you in my heart.

Vänner är det absolut finaste man kan ha, vänner som alltid ställer upp och inte förväntar sig något i gengäld, det är äkta vänner. Sådana som vet om någonting inte står rätt till, utan att du sagt något, det är bästa vänner.

Jag har märkt nu efter att jag flyttat vilka som är min riktiga vänner, vilka som är mina bästa vänner. Jag vet att jag inte säger det ofta, men jag älskar er mer än ni anar. Jag är så stolt över alla mina vänner, så mycket dom har fått stå ut bara genom att vara min vän. Jag kan nog aldrig tacka er tillräckligt, men ni är de bästa vänner jag någonsin hade kunnat önska mig.

Människor som inte gillar mig har en tendens att ta ut det på mina nära och kära, men det är mig ni ogillar, och ibland så ställer jag mig den stora frågan, "varför" jag är som vilken 16 åring som helst, även om jag har en välbesökt blogg så gör det mig inte till någon dålig människa, och det ger er ingen rätt att hata mig. Hat byggs nog oftast upp av avundsjuka, men jag har byggt upp mitt liv på helt egna fötter. Jag har fått klättra på den långa stegen, så jag får inte alls allting serverat på ett silverfat, vilket många av mina läsare tycks tro. Jag har fått kämpa för att vara där jag är idag, en självständig 16 åring med båda fötterna på jorden. Även om jag kan uppfattas ytlig eller snobbig genom att jag shoppar mycket så är det fortfarande bara ett intresse, inte mitt liv eller vem jag är.

Jag jobbar för mina pengar, och är ingen bortskämd snorunge, vilket jag får höra ofta av er läsare. Jag jobbar 5 dagar i veckan, jag försörjer mig själv, och det ska man kunna göra om man vill leva det liv jag lever i en annan stad, och i en egen lägenhet. Det här är mitt val, och min chans att kunna uppnå mina drömmar. De vänner jag valt bort, är inte riktiga vänner, de är personer som aldrig skulle ställa upp för mig, utan skulle göra allt för att skydda sin egen rygg. Men att vara någons vän innebär ibland att man får ta smällar, och jag är någon som alltid ställer upp för mina vänner och tar mig igenom motgångarna. Mina vänner skulle aldrig förvänta sig någonting av mig, för att de vet att jag gör allt för dem. Min familj vet att jag älskar dom, även fast jag inte säger det så ofta. Jag har allt jag kan önska mig och är otroligt tillfredställd med den underbara vardagen jag lever i.

"Don't worry about the people in your past, there is a reson why they didn't make into your future"

J, king of dreams.

The Promise

If you wait for me then I'll come for you
Although I've traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me, If you miss me once in a while
Then I'll return to you
I'll return and fill that space in your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
If you dream of me like I dream of you
In a place that's warm and dark

In a place where I can feel the beating of your heart


Face it off.

Hejsan!

Jag är precis hemkommen från en tur på kioskpiraten såhär på söndags kvisten. Helgen har levererat riktigt bra faktiskt. I fredags så jobbade jag som vanligt, sedan åkte vi hem till P.som för att basta, festa och dricka alltför många tequila shots. J kom sedan och hämtade mig, och sen avslutades kvällen dära.

Lördagen bjöd på arbete, och efter att jag fått sluta så åkte jag hem, gjorde mig i ordning och bestämde mig sedan för att åka på faceoff. Men innan jag begav mig dit så for jag förbi en sväng på thaigarden för att agera frisör och sminkös, det gillas, hade en toppenkväll på faceoff där jag dansade lös med marie, träffade människor från mycket yngre dagar och bara levde ut. Jag var även helt nykter igår vilket jag är otroligt glad för idag.

Nu ska jag fortsätta mitt mys i soffan, en stor godispåse och mina fina hjärtan (Emelie och mamma).







Gelenaglar!

Anonym om Gifts with love:
Har en kompis som gör Gelénaglar billigt. Hon bor i Luleå!


Du får gärna maila mig på [email protected] och berätta mer om det=)


Sleeping to dream about you

Har precis tagit en underbar dusch, hann även med att raka benen, ha ångbad för ansiktet, och nu ska jag måla naglarna. Sen blir det sängen och en film på det.



Tror det är dags för en spabehandling med. En liten princesstreat efter julafton? Passar mig utmärkt! Nåja, nu ska jag avrunda och önska er en god nattssömn.


Gifts with love

Hej finisar!

Jag har precis kommit hem från jobbet, ska snart hoppa i duschen och sedan ska jag nog krypa ner i soffan och se en film. På jobbet idag har det varit riktigt lugnt, inte så mycket folk. Fick även en fin present från p.yui, ett presentkort på kicks. Nu ska jag shoppa en foundation och en parfym, I need it much!



Kan väl inte påstå att mina naglar är dom vackraste just nu, men efter jul blir det akryl naglar, eller gelenaglar, det måste gillas. Varför finns det ingen gillaknapp på bloggar, tror jag måste ta detta bloggande till en högre nivå med "gilla-knappar". Aja, nu väntar duschen på mig!


Crosses

Halloj!

Nu börjar snart datakunskapen, kan väl inte direkt påstå att jag är överlycklig för det, men sedan efteråt är det julbord, absolut någonting att se fram emot. Jag och Linn har bestämt att vi ska frossa så att vi nästan rullar fram sen. Jag har ingen direkt julkänsla, men det kommer väl så småningom, kanske imorgon då jag börjar sy på min julklänning(?)


Nåja, efter skolan ska jag och Papi åka in med min dator som valde att ta självmord efter bara några månader. Jag ska även kolla på en ny mobil som behöver inversteras eftersom min förra blev stulen i lördags natt. Är riktigt sugen på en iphone, men även en htc hero, vi får se vad jag kommer hem med, en touch telefon blir det iallafall. Nu är det bara 5 dagar kvar till den 21, som att jag längtar. Vi ska med klassen på waldorfs, sedan efter det får vi se om det blir någon form av klassfest, eller hur kvällen avslutas, det återstår att se.

 


King of dreams.

"Jag trodde allt var lätt, jag trodde på en framtid, jag trodde att jag valde rätt men nu så är jag här. Jag trotsade ditt ord, och hjälpen sa jag nej till, nu vet jag att jag valde fel, att vägen slutar här. Jag tvekade ett tag, men nu har jag bestämt mig, jag vandrar nu den väg som du, planerat har för mig. Jag kände mig så svag, men du har gett mig styrkan, att möta sorger i mitt liv, nu litar jag på dig" J-drömmarnas konung.


Först är det josse som sjunger, sen johanna, sen allihopa, sen evelina och till sist jag. Dålig kvalité på videon dock, ska be madre ordna en bättre version! Jag älskar videon och känslan från examen i 9an.


You put me through a wain.

Yun om collie man:
Oj, jag är förvånad!
Är det så mycket snö nu redan?
Här regnar det typ för fullt haha.:P
Det är inte mycket snö nu tack och lov! ;)



Anonym om collie man:
bor du i luleå och jobbar i piteå?
Det stämmer =)


sara om
It's a new life,for me, and I'm feeling good.:
asså jag förstår inte riktigt hur din piercing sitter? mellan framtänderna eller? skadar inte det enormt på tandroten och tandköttet isf?!
Den sitter i den lilla hudfliken under läppen, haha:) smileypiercing kallas det.


Anonym om Röda naglar & ramlösa, kärlek.:
vars har du köpt din snygga klocka? :)

Den är från ur och penn =)


Anonym (
[email protected]) om ny piercing:
Har du gått till någon piercare och gjort den? i så fall vars?

Jag har gjort den själv, galen som jag är;)


Anonym om
svar på tal::
35 timmar på en vecka eller en månad?

Under 1 vecka.


Anonym
om dusch och städ:
kan du inte berätta mer om skolan och linjen?
Vad ni gör osv :)
Hm, vet inte riktigt vart jag ska börja, det händer så mycket. Men vi håller på med mönsterkonstruktion, syr olika plagg, jag har precis sytt klart en kjol och nu ska vi börja med byxor, tror dock jag ska sy ett par tights med lackimmitation på sidorna, jag kan berätta lite mer införligt sedan! :D


Hey Mr. collie, collie man.

Hej babes!

Satte mig just på bussen hem mot piteå, ska hämta ut en ny pärla, trodde jag skulle avlida utan mobil, men nu är det problemet ute ur världen lyckligtvis. Ska även övernatta där, för annars skulle jag inte vara hemma förens 1 inatt. Idag har jag bara varit i skolan och velat själv-dö med mina vänner eftersom jag och Emme inte somnade förens 3 inatt, lyckat.. Men vi hade mycket att prata om, som att jag saknat den lilla filuren alltså.

Ska gå igenom mina kommentarer och köra en "Ni frågar, jag svarar".




Jackson 5 - I want you back

Anybody could’ve told you right from the start it’s ‘bout to fall apart
So why not then hold on to a broken dream or just hold on to love
And I could find a way to make it, don’t hold on too tight
I’ll make it without you tonight


Citerat ur min nya favorit låt "Try sleeping with a broken heart - alicia keys"


This is IT!

Hej alla godingar!

Nu sitter jag på bussen, längtar tills jag kommer hem så att vi alla får supa varandra under bordet (hehe, skämta). Nä, men det blir fest @my place, ska bli riktigt roligt. Min maffiaklan väntar på mig hemma i luleå, måste dock stressa, men vi har ju dock hela natten på oss, det GILLAS! Jag känner att mitt inlägg börjar spåra ut eftersom jag är så taggad, har fjärilar i magen av olika anledningar, nåja, ni som inte festar får också ha... kul!=)

 

 



Ska möta min babe på busstationen när jag kommer fram också!

ADIOS!


blink 182

Don't waste your time on me, you'r already the voice inside my head.












Natti!


Happiness, all around me.

Även om saker och ting har gått snett på senaste, så är jag fortfarande jätte tacksam för min vardag och alla underbara människor jag har omkring mig. Jag har verkligen hamnat på en arbetsplats där jag trivs, det är teamwork, underbar personal.


Idag har jag bara tänkt, spekulerat lite extra, vilket har resulterat till att det pirrat lite extra i min mage, jag känner mig sådär löjligt superlycklig, men jag kan inte annat än att säga att jag älskar den känslan. Även om jag stött på vissa motgångar så försöker jag se det positivt, det är motgångarna som gör oss starkare, och det är motgångarna som gör att vi kommer närmre varandra. Jag har inte bråttom att möta framtiden, jag trivs med nuet, precis som det är.

Även om lycka skulle våga bjuda in mig i senare tider, öppna sig för mig, och våga satsa på framtiden, så är jag tillfredställd med hur vi har det precis nu. Jag är lycklig sålänge du är lycklig också.


Jag vet hur det är att känna denna olidliga rädsla, men allt handlar om att våga, och även om man inte alla gånger bestämmer sig för att göra det, så brukar det oftast sluta upp med att man ångrar det val man gjorde, men det handlar om att rädslan släpper eftersom. Jag är en trogen och mycket ärlig människa, som alltid säger det jag tycker, vilket ofta kan sluta upp i drama, vilket alla gånger inte är jättebra, men det är bra att argumentera och visa vart man står med sina åsikter, och sedan hålla fast vid dem också.


Även om det har tagit tid till att ha kommit på den plats jag står på idag, så har det varit värt varenda sekund. Jag brukar tänka "fight for what you really want" och det ska man göra, oavsett vad det gäller. Jag lyssnar gärna på er läsare och svara på om ni har några frågor, jag älskar att kunna vara en hjälpande hand och kunna vara till hjälp på alla sätt och vis. Jag skulle anse mig själv vara en bra människa med båda fötterna på jorden, även om man hamnar lite snett, eller jämt inte står så stadigt, så är det bara att ställa sig upp igen, faller du, så orkar du ställa dig upp. Det spelar ingen roll vad som hände i det förflutna, det spelar ingen roll vad jag blivit utsatt förrut, jag ska inte låta det påverka nuet, jag vet vem jag är idag, vad jag vill, eller vad jag tänker göra.


Kärlek är en av dom absolut finaste känslorna jag vet, och jag tänker aldrig ge upp, jag skulle kunna vänta på kärlek hela mitt liv utan något som helst resultat, jag har hittat hoppet och tron igen, jag ställde mig upp och vågade. Nu är det dags för mina medmänniskor att våga hoppas på livet, hoppas på framtiden, det är värt varenda sekund!




first time



We're both looking for something
We've been afraid to find
It's easier to be broken
It's easier to hide


Looking at you, holding my breath
For once in my life I'm scared to death
I'm taking a chance letting you inside

I'm feeling alive all over again
As deep as a scar under my skin
Like being in love, she said, for the first time
Maybe I'm wrong, I'm feeling right
Whenever I'm alone with you tonight
Like being in love with you for the first time

The world that I see inside you
Waiting to come to life
Waking me up to dreaming
Reality in your eyes



Everything is near

Halloj!

Vilka dålig dag det varit hitills. Jag vaknade och direkt så kände jag på mig att jag inte var kry. Somnade om till klockan 2, och nu ligger jag hära, helt död, även fast jag sovit 15 timmar. Jag anar att det finns vissa björngener i mig, jag bara sover och sover, men ändå så är jag trött, det är lite skumt det där.


Tur att jag hade allting nära mig, godiset, mobilen och datorn, nu slipper jag kliva upp på hela dagen.


It's a cold and it's a broken hallelujah

Imorgon måste jag köpa en foundation och tyg till min nyårsklänning som kommer bli fullständigt FAAAABULOUS!:) Jag är oerhört nöjd över att jag kommer vara den enda som har en sån, sticker ut lite extra.



Natti natti!


Arg granne?

Hade fått den här lappen i brevlådan när jag kom hem. Jag som aldrig ens är hemma, hur kan jag "dunka musik hela natten lång"? Sen är det verkligen ingen gamling som har förstått sig på att basen är det som gör musiken BRA. Men nåja, jag får lyda order av de äldre, annars vet man aldrig vilka busigheter de kan hitta på.



Ser någon vad det står btw? Tog ett tag för mig att se det.

Åter till det jag skulle göra förrut, SOVA!
Godnatt mina fina bloggläsare :)


I just can't belive you're gone, i'm still waiting for tomorrow to come.

Hej finisar!

Gissa vad jag gjort nyss? Jo, storstädat lägenheten. Eller ja, plockat upp, diskat, bäddat sängen och gjort det lite mysigt. Idag på lunchen så var jag och Elina och åt på exotic, jag måste nog ha världens bästa övertalningsförmåga? eller helt enkelt världens bästa vänner. Jag tror dock mera på alternativ två :)

Nu ska jag mysa med Crocco i sängen (min mjukiskrokodil) för dom som inte visste, haha.

 


Datakunskap in our hearts, not! Tror jag och mina klasskamrater är ganska eniga om den saken.

Sen världens bästa klass, hv1md.

Exotic kan nog ha luleås bästa buffé.

Fick en julklapp av min fina chef. Och för dom som vill skåda mitt groteska nagellack, varsogod!

Min mysiga lilla sovalkov!

GODNATT!!


Khao pad

Hello amigos!

Nu sitter jag på bussen, påväg hem till luleå stad. Tog med mig en av mina favoriträtter som färdkost på bussen, vilket består av stekt ris med chili och bambuskott, mums. När jag kommer hem ska jag nog ta mig ett varmt bad och försöka värma upp musklerna i ryggen (vart har jag en slav när jag behöver en som mest)?;)

Skämt och sido. Kom på att det är en briljant idé att ta med mig datorn på bussen, så slipper jag vara så uttråkad. Dessutom får ni mer blogginlägg av mig. Bra va? :)

 


I want your love, and I want your revenge.

″Livet är för kort för att gå och ha hemligheter, berätta istället vad ni känner, låt erat hjärta tala″

Citerat ur Angelicas blogg, men det stämmer så bra!


tv 24 och kuriren!

I måndags hade vi temadag på skolan då vi vart indelade i grupper och sedan så skulle vi sy någonting av 7 olika herrskjortor. Temat var "knäppare kan det inte bli" och bla, kuriren och tv 24 var där och fotade. Jag och Klara blev intervjuade och det klipper tänker jag inte lägga ut. Men ni kan få läsa artikeln.

 



http://www.kuriren.nu/lokala/lulea_artikel.aspx?ArticleId=5178120&place=Luleå


Nothing lasts forever, beacuse no one belives in it.

Hejsan!

Vilken morgon. Min säng var nog som allra mysigaste i morse, wonder why? Åter till saken om att jag znoozade hela morgonen, eller ja, åtminstonde till halv 8, lätt värt det, även om man ser ut som man gör nu. Nåja! Nu har vi svenska med terroresa kan någon ta mig härifrån? en prins på vit häst hade inte varit helt fel! Haha, skämt och sido, jag får helt enkelt stå ut, även om min frysta fläskfilé hade velat röra ett och annat huvud.

Idag blir det datakunskap (Yes!!!!), sedan idrott, vilket faktiskt har blivit riktigt roligt. Är väl en sport-tjej innerst inne, någonstans riktigt långt inne.



Notera att det står "Gunna" istället för gonna. Tråkigt när det var en sådan fin text!

Nu ska jag återgå till den hårda pluggvärlden, Adios!


Love is in the air?

Jag kan inte slita mig från datorn, har någon sorts bloggabstinens, även om min kropp vill ge vika och själv-dö.

Fiskarna 19/2-20/3

Månen ökar din intuition och din charm. En satsning på ditt kärleksliv är det som lönar sig bäst nu.

Dom som känner mig vet att jag är väldigt nojig och att jag tror på det mesta(hittar inte ordet), så jag får hoppas på att detta horoskop stämmer, give me some looove!;)


Jag är kär...

.. I denna Marc Jacobs inspirerade väska. Give me!



Jag har faktiskt inte mått så bra idag. Illamående och trött, fy, hoppas det inte är en sjukdom som smyger sig in nu lägligt till jul, JAG VILL VARA FRISK!

PUSS OCH GODNATT!


Back in your heart - MJ

Aloha!

Har precis kommit hem från skutt, har varit där med V och umgåtts lite med honom och Mikaela. Sedan på vägen så fick vi för oss en idé om att göra vincent blind, och sagt och gjort så drog vi ner mössan och jag fick agera "Ledare" Jag kan säga utan tvekan att jag inte är någon bra sån, vi höll på att halka ett antal gånger så att han fick kasta sig över och hålla om mig, höll även på att leda in honom i en container, haha, fail. Nu ska jag koka nudlar och sova underbart gott! Har världens energi och måste nog varva ned med en film eller något.

 

Dagens outfit:




ADIOS!


There was a time when you let me know, what's really going on.

Hej mina fina läsare!

Jag vet att uppdateringen är kass, men jag kan inte göra så mycket åt det nu när det är otroligt stressigt i mitt liv. Jag har hunnit vara och fika med mina favorittjejer, shoppat, jobbat och mycket mer. Igår var jag med vincent och kvällen bjöd på massage, bus och mycketmycket prat.

Nu står middagen i ugnen, jag är alldeles utsvulten, sen kommer vincent hit och umgås lite, funfun! :)

 


Lunch i fredags.

Elina och Linn i fredags!

Tanitta och Bow på jobbet i fredags!

Pokerkvällen i fredags.

Nattmat (fredag)

Inköp

Svart tröja med detaljerader axlar, från h&m

Leggings med skinnimmitation på framsidan, från Monki.

Orkesterinspirerad jacka från h&m.

ADIOS BITCHES!


Hello there, the angel from my nightmare!



Love will never stop fighting for us!


Jag gav upp för längesen.



Anonym om If you go, i'll go.:
har du skrivit den texten själv?
om inte får jag kopiera den då?. för den stämmer så jävla bra.

Felice svarar: Jo, jag har skrivit den själv, men det är bara att kopiera den!=)


Hello Mrs. jackson. My nose is for real.

 

Bilden får tala för sig själv..


If you go, i'll go.

Jag trodde verkligen inte att jag skulle vara tvungen att möta denna onda fasa igen. Att jag skulle falla ner i det svarta hålet som inte har något slut. Nu sitter jag här än en gång och klandrar mig själv för att ha gett mig in på saker som jag i slutändan bara tänker förstöra. Varför behandlar jag mig själv som ohyra, jag är ju trotsallt huvudpersonen i mitt egna liv. Jag borde unna mig själv lycka, jag borde unna mig själv goda saker.

Men det är som att jag står och kolla ner på mig själv, skrattar, hånflinar och stampar på mitt egna hjärta. Jag gillar inte vad jag har blivit, vad jag har gjort mot mig själv. Jag kan inte förändra det enda som har gjort så himla stort intryck på mig på senaste tiden. Jag kan inte förändra det faktum att jag faktiskt stött bort den människan som har fått mig att våga hoppas på livet och kärleken, mitt hopp är dött, likaså tron på kärleken. Livet är så mycket lättare ensam!

Amor vincit omnia


collie man

Godkväll!

Kan väl inte påstå att jag är på det bästa humöret, men jag överlever. Jag har haft en dålig dag förrutom på jobbet då jag fick mig många goda skratt. Thaigarden tjejerna måste nog vara bäst på att muntra upp en. Nu ligger jag i sängen, vilket är mycket skönt eftersom det blev en sen natt igår. Nu ikväll har jag rensat tankarna med ett bad och ska nu sova eftersom min mage gör ont och min kropp är helt slutkörd.




You give me something, that makes scared alright?



You only stay with me in the morning,
You only hold me when I sleep,
I was meant to tread the water,
But now I've gotten in too deep,
For every piece of me that wants you,
Another piece backs away.

'Cause you give me something,
That makes me scared alright,
This could be nothing,
But I'm willing to give it a try,
Please give me something,
'Cause someday I might know my heart.


It reminds me of who I used to be.

Hej älsklingar!

Idag är det en bra dag som innehåller lunch med tjejerna på stan, arbete och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på. Igår så åkte jag till destination okänd, och visst måste jag erkänna att jag var rädd när jag satt där på bussen, mitt ute i ingenstans (hihi, sunderbyn). Jag hade en mysig morgon och ville absolut inte kliva upp. Men skolan kallade och det var dags för oss båda att göra någonting viktigt av dagen.



ADIOS AMIGOS!


I need promises and trust!



"People that are meant to be together, always find their way at the end".


RSS 2.0