Svar på tal - Marie



marie om Svar på tal;:

om du har tid och orkar så skulle jag vara oerhört tacksam om du orkade svara på en till "sån där fråga". Det är nämligen så att jag var tsm med en kille i ca 2 år men blev sviken ett flertal gånger, bland annat otrohet. Det gjorde mig väldigt osäker och rädd. Nu är jag tsm med en annan kille och har varit det ca 9 månader. Han är hur underbar som helt men felet är att jag inte vågar lita på honom. jag känner nästan att han aldrig skulle göra nåt men kan ändå inte släppa oron och ångesten. Han är rätt populär många hade nog velat ha honom. Han säger till mig att han aldrig skulle göra nåt och jag tror honom men jag vågar inte lita på det. Det förstör jätte mycket mellan oss att jag är så avundsjuk. Vad ska jag göra???? tacksam om du orkar svara <3


Felice svarar; Det enda jag kan be dig att göra är att försöka, försök våga att lite på honom. Även om saker och ting har hänt i det förflutna så behöver det inte betyda att alla är likadana. Jag förstår oron du har över att bli sviken, men allt du kan göra är att våga. Du kan börja sakta men säkert och när du känner att du verkligen kan lita på honom så kommer all ångest och oro att släppa. Du ska inte behöva känna att du behöver konkurera med någon annan, det är dig han är med, det är dig han vill vara med, annars hade han inte varit med dig. Allt jag har att säga till dig är att våga, det kan vara jobbigt, men det är absolut värt det i slutändan. Han säger att du kan lita på honom, försök att göra det och när du känner att du verkligen kan göra det så kommer det kännas i hjärtat! Jag hoppas att jag var till någon hjälp och att allt löser sig, du är värd att kunna känna förtroende till personen du håller kär!

 

 


love lockdown

Hej babes! Jag hoppas allt är bra med er?
med mig är allting strålande bortsett från vintertröttheten som smyger sig in på mig. Jag har hunnit vara på stan idag med Linn, tagit en chailatté och sen inhandlat bla. hårfärg, stentvättade leggings och vita pärlor till öronen. Får snart min lön och då ska jag inhandla en soffa!









Mer rättvisa bilder på mina nya skor från nelly:




ADIOS!


Say i'm only dreaming.

Hade ju gjort en liten beställning på nelly som innehöll 3 par skor, 1 av paren var sjukt gorgeous men alldeles försmå, och klockan hade för liten urtavla. Jag är jättenöjd med resterande saker dvs. (SKOR<3). 12cm klackar, platå, GILLA, GILLA, GILLA!!

 







Camen gör inte skorna rättvisa, men jag hoppas på lite överseende för den dåliga cam-kvaliten!

ADIOS!


It's a new life,for me, and I'm feeling good.

Jag har haft en toppenbra helg alltså! Ifredags så vart det en impulsiv utgång med Erik och Samir på Cleo, vilket rockade, sjukt jävla mycket folk och ett helgalet dansgolv. Lördagen bjöd också på partaj, middag med maja på östernspärla och sedan så vart det fest hos mig, egentligen tänkt förfest, men fiskekyrkan levererade dåligt så vi styrde upp saker och ting bättre här.


Idag mår jag riktigt bra, hade en bra fylla, vilket resulterade till att jag slipper söndagsångest, thank god!







I'M STILL A F*CKING ROCKSTAR!


Svar på tal;



Anonym om Who says I can't get stoned?:

Om du hade en kille som varit otrogen mot dig, men du beslöt dig för att ha kvar han för du älskar han så mkt. Men du kan fortfarande inte släppa det han gjort efter ett år. Hur skulle du göra? Snälla, hjälp mig

Felice svarar; I ett sådant beslut så skulle jag vara otroligt egoistisk och tänka på mitt eget välmående. Jag tycker att man bör respektera sig själv så pass mycket att man aldrig förlåter någon som gjort en illa med flit, för det var precis det han gjorde. Han tog ifrån dig din värdighet, världen är full med människor som bara väntar på att göra en lycklig. Jag vet hur det känns, man tror aldrig att man kommer släppa denna människa, eller överhuvudtaget träffa någon lika "bra". Men sanningen är den att han inte är en bra människa som gör sådant mot dig, man ska inte vara med människor som gör en mer olycklig än lycklig. Jag tycker du borde göra det du själv känner, vill du vara olycklig och aldrig kunna sluta grubbla över det han gjort mot dig, så är du med honom. Men vill du vara lycklig, träffa någon som gör dig lycklig så borde du säga ifrån och gå vidare.


Du är alldeles för bra för att bli utsatt för det, ingen är värd att bli förödmjukad pågrund av kärleken. Kärleken ska vara någonting bra, någonting som får dig att pirra i magen. Tanken av honom och det han gjorde ska inte få dig att vrida sig i magen. Stå på dig och gör det som känns rätt för dig!


Who says I can't get stoned?

Hej alla fina läsare!(Bara fina, hihi, skojja).

Jag ligger just nu och kom att tänka på dagens dilemma;Hur kommer det sig att jag alltid hamnar brevid killen som korsar benen (precis som tjejer) och läser högt ur sin engelskabok så att alla kan höra? Jag tror dessa irritationsobjekt har någon sorts dragningskraft mot mig, eller vad tror ni? Jag tycker gärna att bussresorna hade fått vara mer tysta, men det kanske bara är jag.



Ja, slutpratat om det. Idag har jag jobbat, har kännt mig riktigt död. Vi hade handboll på gympan, självklart så briljerade jag rejält? Jag kände mitt hjärta slå i högvarv och se idrottshallen snurra runt (jag var yr). Men efter att ha legat i koma i över en vecka så är det förståeligt.


Snart drar träningen igång igen, tack och lov! Min nyckelvaktare är hemma i sin säng, vilket resulterar till att jag ligger och oroar mig över när jag kommer bli mördad. (Jag är inte alls nojig). Men efter att jag vaknade av det där freaket som var och härjade i trapphuset så kan jag ju knappast känna mig säker(?).




Två iprincip likadana bilder. Men om jag får säga det själv så älskar jag mitt stora ego!


Shadows and regrets

Det var längesen det uppenbarade sig för mig. Den där löjligt lyckliga känslan inombords, ruset av någon annans närhet, jag gillar känslan som tränger sig inom mig, in till det som håller min kropp vid liv, det är en sån fin känsla!


I don't know why, or when to face the truth.

Aloha finisar!

Jag sitter just nu på datakunskapen och bekantar mig med internet eftersom det vi håller på med just nu är så otroligt tråkigt. Det är inte bara det är datakunskapen är otroligt tråkig, den är dessutom otroligt onödig. Varför bör vi ha en lektion på 1h och 25 minuter till att sitta och skriva av en bok? Vi ungdommar spenderar ju ändå den mesta tiden av vårt liv till att sitta vid datorn (eller stor del av den iallafall), så vi är ju medvetna om det mesta.


Nåja, nu måste jag sluta klaga, tror jag börjar bli lite hungrig faktiskt. Efter denna lektion är det dags för lunch och sedan står idrott som nästa på schemat. Jag hade en supermysig morgon, och vill absolut inte kliva upp, men det var nog dax medtanke på att jag varit sjuk i över 1 vecka, dessutom har jag sovit galet dåligt för att jag har en galen granne som är och härjar och skriker i trapphuset, samt slår i väggarna och beteer dig fullkomligt crazy.


Idag står även jobb på schemat, jag känner mig yr, svag, jag känner att min kropp behöver vila, men det ska jag göra i helgen. Jag ska älska med lördagen och njuta av varje sekund. Jag ska ligga i sängen så länge jag känner för det, äta vad jag vill och bara vara glad över alla de bra saker som finns i min närhet just nu.


Jag och min allra bästa vän i somras! Miss you like hell♥


who says (?)

Hej bloggen och alla mina fina läsare!

Idag har jag varit och fikat på stan med min finaste Linn vi drack varsin latté på roaster, pratade en massa och skvallrade ofcourse(that's what girls do). Sedan gick vi på stan en stund, träffade klara och frida, jag bytte även mitt halsband som hade gått sönder när jag hade på mig det (en ring hade släppt) Men nu ska ni få se det, det är hett, utan tvekan, riktigt faab!




Jag älskar kedjor, detta halsband är från åhlens och kostar endast 120:- BILLIGT!!!


shoes - a womans bestfriend

Jag har suttit och pratat med J nu ett bra tag på msn, insåg inte hur kul det var att internetshoppa förens nu. Jag behöver förnya min garderob med läckra fotslavar, nya klänningar, coola leggings och annat smått och gott. Har precis klickat hem en digitalklocka i guld från cheapo, och 3 par skor från nelly, 2 par svarta och 1 par rosa, love them.


My mind

Aloha!

Jag vet att jag är världens sämsta bloggerska, men håll ut, jag är back on track efter jul. Har otroligt mycket plugg, jobb och annat just nu (mest jobb). Tänkte visa er dagens outfit eftersom det var ett tag sedan.

 


ny piercing

Detta trodde ni aldrig om mig va? Men mycket har förändrats sen jag flyttade till luleå, rent stilmässigt. Jag tycker det är så oerhört charmigt att ha denna piercing när man ler.


Inte så jättebra bild dock, men ni får stå ut tills jag fixar en bättre!


TTYL


Jose gonzalez - heartbeats

I had to, i'm sorry!


Bad romance

Idag har dagen mest gått ut på att ligga och vila i sängen, jag låg försjutton och myste till halv 5, helsjukt. Efter det så lyckades jag flörta till mig lite sällskap. Jag, Elina och jocke åkte in till stan, käkade på östernspärla och sen gick vi förbi hemmakväll och köpte godis. Nu är jag hemma och ska krypa ner i sängen, är supertrött (wonder why?) Har även blivit stenkåt på Lady gaga's nya "Bad romance" orgasm!





TTYL!


Omy goes new years edition!

Var inne för att kolla läget om omy's nyårsfest, hittade då mig själv och madre på den stora loggan!



TTYL


you love me, but you don't know who I am.

Sa wat dee, amigos!

Dåligt på uppdateringfronten, men ni överlever :) Igår jobbade jag ju somsagt, precis som alla andra dagar, hihi. Efteråt hade vi personalfest i en lägenhet ovanför restaurangen. Vi dansade, åt thaimat, skrattade, de lärde mig prata thailändska, det var helt flippat, med vissa saker som jag inte kommer nämna i bloggen. Men thailändare är helt galna kan jag bara säga, på ett bra sätt förståss. Jag var redigt mao(=full på thailändska) och idag så mådde min kropp som den förtjänade. Men 1 vecka av jobb, 35 timmar sammanlagt så måste man få roa sig också.








underbara!



Babe!


crosses

Jag kunde med all säkerhet känna hur ångesten kröp sig under mitt skinn, hjärtat slog i högvarv och jag kunde inte andas.


Jag kunde inte känna mitt hjärta slå, allting cirkulerade runt mig, det kändes som att hela världen snurrade runt mig och någonstans så hann verkligheten ifatt mig. Jag behöver power, jag behöver energi, min kropp orkar inte, min själ och mitt psyke behöver ta ledigt.


Veckan har 7 dagar, 24 timmar under ett dygn, 60 minuter på 1 timme, 60 sekunder på en minut. Jag behöver tid, men vad gör man om tiden man behöver inte räcker till?


Jag vill lägga mig ner, andas, jag vill känna att jag lever, jag vill utmana ödet, jag vill fastställa mina drömmar om framtiden, jag vill att min prins räddar mig från verkligheten, bara ett tag, för någon minut, bara för att andas.


You look good!

Det brann i fingarna, kände bara att jag var tvungen att SHOPPA. Mitt hjärta slog i högvarv samtidigt som jag drog kortet... åh, vilken lättnad!

Vad gömmer sig i påsen måntro?


Joo.. mina underbara paljettleggings. ORGASM!

Har även hunnit inverstera en hel del annat som jag inte haft tid att fota, men en av sakerna är den här bedårande västen på gina!



nu blir det sängen, natti,natti!


tha resultat

Reultatet av all disk. Tog minst.... 10 minuter att diska, hårt jobb, puuh!





ADIOS SLAVAR!


drömmar

Aloha amigos!

Har varit hemma ett bra tag, men har haft fullt upp med att göra alla "hemma-fru-sysslorna" som att städa, diska och sådant. Idag har jag jobbat, och det var roligt och även om det inte var så mycket folk så gick tiden snabbt. Tänkte egentligen vaka, men utesluter det eftersom jag har en lång dag framför mig imorgon. Vuxenpoäng till mig, JAOO!





TTYL.


svar på tal:



Anonym
om Everything has change:

Jävla idiot som kommenterar Felices vikt! För helvete! Ge dig människa lilla. Däremot är det omöjligt att ha heltids jobb och gå skola babe. Men du har DELtids jobb och går skola :) Du gör det riktigt bra!


Tack för att du stod upp för mig, tänkte bara slänga in att mitt jobb räknas som ett heltidjobb eftersom jag jobbar helger också. Ett vanligt heltidsjobb är mån-fre. Medans mitt är mån-sön! :)

Update: Då måste jag ha missförstått min chef, för hon uttryckte sig så. Men skitsamma, jag antar att ni har rätt, var inte så bittra när ni kommenterar bara, puss!

Förresten! Jag har räknat mina timmar och fick det till 35, så det är inte långt bort. Mamma sa även att ett heltidsjobb brukar ligga på 37,5, men skitsamma! Tänkte bara tillägga det:)


Peace and Love

Glömde att informera er om det superheta budskapsarmbandet jag köpte idag, det symboliserar "love and peace".


Från kappahl är det också. Random butikerna börjar leverera, har dregglat över ett par paljettleggings som jag nog kommer köpa imorgon, katjing! Inte lätt att kunna dra kortet....

GODNATT!!


när jag hör din röst..

När jag pratar om dig så klingar allting lika fint i mitt öra. När jag pratar om oss, så värmer dom underbara orden hela mitt hjärta. Det finns ingen som du, och kommer aldrig finnas någon som du!

Amor vincit omnia!


Best of me

Hej mina fina läsare!

Idag har jag dragit in en hel del med vuxenpoäng. Har varit och jobbat, bokat tvätttid, städat, pluggat och nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med crocco och en film.







TTYL

 


Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig.

Aloha amigos!

Ikväll har jag och mina tjejer lagat en ljuvlig middag som bestod av kött, pommes, bea och vitlöksbröd. Sedan en massa chips och dipp till "efterätt" fan, borde kanske starta en matblogg, så ni kan få dreggla lite över alla de delikatesser jag stoppar i mig under dagen *rullar snart fram*. Dagen i sig har gått ganska så segt, mulet och grått väder, depp humör, men jag har fått dela många skratt med världens finaste tjejer, det gjorde min dag!

 




Snart har jag soffa, tack och lov!

vi hettade upp stämningen med lite romatiska ljus.. ohlala.

Mina hjärtan!


Everything has change

Skrivet av:
vad betalar du för din lägenhet per månad? betalar dina föräldrar eller betalar du själv?
Min hyra går på ca. 3527 kr per månad, pluss el på det, så ca 4000kr. Jag betalar allting själv =)

Skrivet av: j
hur ska du försörja dig?
bor du själv i lägenheten? :)
Jag arbetar ju, så på det sätter försörjer jag mig. Jo och jag bor helt ensam i lägenheten =)

Skrivet av:
Har du med dig moppen dit eller åker du typ buss?
Jag åker buss :)

Skrivet av: Josse
Trivs du på din gymnasielinje? Vad har du för jobbplaner i framtiden? :)
Jag trivs superbra. Och inom framtiden så vill jag nog plugga psykologi och bli psykolog

Skrivet av:
om du nu är så "rik" som du påstår att du och din familj är, varför ser din lägenhet i luleå ut som skit? har man pengar brukar man ju oftast lägga det på hem osv..
Haha! Är du en fullständigt störd männsika eller? Har aldrig någonsin påstått att varken jag eller min familj är rik. Min lägenhet är i jättebra skick och sen har jag inte lyckats få upp alla saker än medtanke på att jag har ett heltidsjobb och går i skolan samtidigt, så I hope I wont here from you again BIATCH!

Skrivet av:
om du bor nu bor och pluggar i luleå, hur gör du då med jobbet som är i piteå?
Jag pendlar med buss:)

Skrivet av: marre
rivs du bättre i luleå än i piteå?
Utan tvekan. Det är ett av dom bästa valen jag gjort i mitt liv =)


Skrivet av:
hur mycket pengar kan du lägga ner på kläder och smink nu? tänkte eftersom du måste ha till mat, toapapper och sånt, plus räkningar. hur mycket tjänar du och hur mycket får du över per månad?
Iprincip som förrut, kanske lite mindre, men ingenting jag märkt av än. Tänker inte berätta vad jag tjänar, men jag har så att det räcker över och lite till=)

Skrivet av:
trivs du på skolan? vad har du tänkt att göra efter du har slutat skolan?:)
Jag trivs superbra på skolan. Och efter skolan så ska jag nog plugga psykologi :)

Skrivet av: Julia
Vad tycker du om svininfluensavaccinet? Har du tagit? Om inte, ska du eller ska du inte ta?:)
Jag tycker det har blivit en sån stor grej av det, vilket gjort mig väldigt nojjig om att ta vaccinet, såg en tjej som började gå baklänges.... Så det lär nog inte bli något vaccin för mig.

Skrivet av:
röker du?
Nej, det gör jag inte. Kan hända om jag festar, men inte annars!

Skrivet av:
hur mycket känar du?
Som jag skrev där uppe så tänker jag inte ta upp hur mycket jag tjänar, men jag klarar mig.


Skrivet av: marie
Vem umgås du mest med på fritiden? :)
Vem umgås du mest med under skoltid? :)
Vad har du för favorit dryck?
Favorit mat?
Snyggaste killen i Pite/lule?
Nu i luleå så umgås jag nog mest med Linn på fritiden. Och under skoltid så är vi ett litet gäng, jag, josefin, frida, klara och Linn. Min favorit dryck, hm.. får man säga alkohol? nä, skämt och sido. Det är nog fanta eller loka. Favoritmat är nog kinesiskt eller thailändskt. Har inte hunnit se så många snygga killar i luleå, men det finns några stycken och en speciell.


Skrivet av:
hur lång är du och hur mkt väger du?:) bra blogg!
Jag är 166cm lång och väger ca. 48kg


Skrivet av:
jag funderar på att börja gymnsaiet i luleå men vet inte om jag ska pendla eller bo dära, bor nu i piteå. hur gjorde du först? pendlade eller skaffade du lägenhet direkt?
Jag började med att pendla, men insåg sedan att det tog alldeles för mycket av min tid och energi. Pendlade lite mer än en månad.

Skrivet av:
Vad betyder TTYL?
Talk to you later

Skrivet av:
haha vilka loosers hoppas livet i lule leker.
Blogg: http://stekhet.com
Livet leker :)
Skrivet av:
hur många besökare har du på ett ungefär varje dagh? :)
Det är väldigt beroende på hur mycket jag uppdaterar. Men ca 2500-3000st=)

Fools inlove

Jag var tvungen att lägga mig i fosterställning på det kalla badrumsgolvet. Jag kunde höra grannens tunga steg, ta sig uppför trapporna, höra hur nyckeln sakta men säkert förs in i nyckelhålet, och sen höra samma tunga steg kliva in i lägenheten. 

Jag var tvungen att lägga mig ner, andas, jag var tvungen att koppla bort omvärlden för några sekunder och fokusera på det små sakerna runt omkring mig. Jag kunde höra grannar ovanför mig argumentera om vem som skulle ta disken, är inte det kärlek?

Jag kunde höra hur mannen med hundarna satt och kollade på sporten och jublandet av mål fick mig bara att le. Vilken sjuk värld vi lever i, vi är alla så olika, det förstår jag nu. Det finns ingen som du, ingen som jag.

Jag var tvungen att gräva djupt efter gårdagen. Den gårdagen som var omtumlande, hemlighetsfull. Gårdagen med tårar, skratt, gårdagen med bekännelser och kärlek.



Det spelar ingen roll vem du vill vara, det spelar ingen vem du vill vara det med, så länge du är lycklig.


dusch och städ

Hej amigos!!

Tog mig en dusch för ett tag sedan, och sen har jag städat hela lägenhet. Ikväll får jag besök av ett par busungar som ska hitta på hyss med mig, WIHO!

Nu måste jag äta något, funderar på kakor.. någon tyckte att jag skulle döpa om min blogg till "Mat is delicious" men why not, JAG (L) MAT, OCH DU ÄLSKAR MIN BLOGG STALKER!




Kolla den motbjudande och groteska gröna stolen i hörnet, den tillhör inte mig, tack och lov.


TTYL


For everytime I sat in tears

Alltså, jag funderar över någonting. Varför fastnar man aldrig på bild på morgonen?






ADIOS!


klassfest

Här kommer bilder från klassfesten!


Vitlöksbröd med aioli på waldorfs, MUMS!







Fin profil klara, soetis.




Dagen efter:


Tog inte kort på det allra värsta, måste städa idag med..........

TTYL


Don't let me go

Godmorgon alla galna stalkers (ironi) var tvungen att lägga in den, för man vet inte med vissa människor om alla skruvar sitter i!

Vaknade egentligen halv 11 men har varit tvungen att bli uppdaterad från omvärlden först. I fredags var det ju somsagt klassfest, vi hade det supermysigt med middag först på waldorfs, sedan åkte vi hem till mig på malmudden där vi hade en galen kväll/natt, som innehöll allt från skratt till limbo, singstar, "jag har aldrig" och mycket mer. Min klass är världens finaste och bästa klass!

Fredagen började iallafall med 1 lektion i sömmnadsteknik och efter det var jag, Rebecca, Josefin och Linn och fikade på roasters. Vi hade det supermysigt och prata om allting mellan himel och jord, jag har så fina vänner!


Foccacia

Efterrätt är ett måste! Mumsig men mäktig var den.

Bilderna från klassfesten får ni se i nästa inlägg.


I'm starting with the man in the mirror

Hello amigos! Nu är jag äntligen hemma. Ni kommer kunna följa både mig och hela min klass sen, vi ska nämligen starta en klassblogg, men än så länge är ingenting bestämt.

Ikväll har jag jobbat, och nu är jag äntligen hemma för att flörta till mig lite sällskap som sedan kan diska(?)

 


Annika och Klara, cuties!

geeky

sexybabe klädde dockan i en mycket vältänkt outfit, BRA BRUDEN!

ADIOS!


Black man goes transa (?)

Jag och Linn fick världens bästa idé igår. Vi hittade mitt läppstift och började fantisera om hur kevin skulle klä sig i det. Efter lite tjat så gick han med på det, och voilla!

 





Jag tänker på Barb i programmet "Christine" då jag ser den hära bilden, SOETT!

PUSS!


Take a look at yourself and then make a change.

Hallå!

Tänkte visa er dagens, inte så märkvärdiga outfit. Men den består iallafall av ett vitt slappt linne, jeansskjorta, leggings och uggs.





TTYL!


when we were only kids

Nu är jag hemma och har precis fyllt på kylskåpet med godsaker, hehe. Har även tryckt i mig tacos till lunch. Det servereas pizzasoppa till lunch på skolan, euuw. Ikväll blir det jobb, så ni lär nog inte får någon mer update!



TTYL


Luleåstad - FRÅGESTUND!

Eftersom dom flesta är ganska medvetna att jag nu bor i luleå och även studerar hära så hoppas jag ni har lite funderingar och frågor åt mig. Tänkte därför ha en frågetstund tills jag säger stopp!


ÄLSKA!

Jag måste bara älska fula jävlar som skriver kewl, lol, h3h3, softish, HAHA!


Skolan

Jag vill ju visa er lite om hur mitt liv ser ut i luleå. Här är bilder på min skola!

 











TTYL


Min lägenhet

Det här är bilder på min lägenhet!




saknar gardiner


Har inte fotat toan eller tvrummet, det får ni se sen!


Luleå stad

Nu sitter jag i min lägenhet, tredje natten i rad. Har inte hunnit blogga eftersom jag haft så otroligt mycket att göra. Var på ikea i söndags och sen har jag bara packat upp och så. Men nu är jag nästan klar. Allt jag behöver är en soffa och en matta, sen är det finito!

Var med Linn på stan idag efter skolan, vi träffade även kevin som joinade. Jag fyndade mig en bodylotion, en kofta och även en vit eyeliner.








RSS 2.0