Shopping-mani

Jag har shopping-mani just nu. Har precis klickat hem ett rosa iphoneskal och ett 10-pack lösögonfransar. I'm happy!




Nitar, nitar och mera nitar.

Jag hittade denna underbara clutch på accessora, jag funderar på att beställa hem den. Bara 199:- och gratis frakt under påsk.


Vad tycker ni?

H&M order

Godkväll!

Jag har precis kommit hem. Efter jobbet så gick jag och hämtade ut ett paket från h&m, det var min byxdress i leopard och min gorgeous hatt. Kommer bli faab i sommar.








TTYL!

Dagens outfit!

Nu drar jag till centrum och sedan till jobbet! Vi ses ikväll kl 21.00 amigos :)




Turligt nog har jag beställt nya converse! det var på tiden.. :-)



Allting är från h&m, förrutom conversen som är från team sportia! :)

I want a bad romance.

Godmorgon kära vänner!

När jag vaknade idag så möttes jag av att jag hade fått post. Oh! I'm so excited, det måste vara något jag beställt, men vad?


Det är iallafall fråm h&m, men vad som är i vet jag inte ännu! :)

Yes, I do!



therese om Legendary:
Har du någon party spotify lista? =) skulle varit awesome ifall du kunde lägga ut alla listor du har dära!


Felice svarar: Ofcourse! Hära har du den. http://open.spotify.com/user/modeisdelicious/playlist/58S5H06eyaEmVGKIKGA1q1

Ave maria

How could the silence be so loud?

Ämnet kärlek; vad är kärlek om inte världens underbaraste känsla? Jag vet att ni säkert kommer tycka att jag är dubbelmoralisk när jag skriver detta, efter att jag postat en hel del inlägg om vad jag tidigare tyckt kärlek varit. Men jag har ändrat min syn helt och hållet på det.

Livet är alldeles för kort för att sitta och vara ledsen över en annan människa. Vi ger någon vårt hjärta och sedan krossas det i miljoner bitar. What to do? Jag är ingen expert, men någon som betyder mer än allt har gett mig så mycket, och vet ni vad? Jag är livrädd. Men livet handlar om att ta chanser, och även om det inte alltid blir som man tänkt sig så är det dom små sakerna som blir till dom stora.

Jag vet bara en sak att jag är redo att kasta mig in i någon annans famn och bli omsvärmad av känslor. Jag är redo att falla fritt i det okända. Men jag vet inte om jag är redo för att älska, och bli älskad tillbaka. Att älska någon är en av mina största rädslor, mest för att jag aldrig någonsin gjort det på ett sådant sätt förutom till min familj.

Att älska för mig betyder allting. Och det finns en anledning till att jag aldrig sagt dom tre orden till någon. För att älska är ingenting man gör efter en vecka eller en månad. Att älska någon innebär att man anser den andre personen vara viktigare än någonting annat, någon som man skulle kunna gå genom eld och vatten för.

Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna älska, men jag har en underbar känsla inom mig. En känsla som säger "this is it" och det upptäckte jag först när jag såg mig själv vara helt förkrossad i flera månader. Utifrån det har jag också lärt mig att ett av mina bästa val var när jag bestämde mig för att gå vidare. Även om jag aldrig gjorde det helt och hållet, det fanns alltid en plats i mitt hjärta, öppet för att fortsätta, gå djupare med någonting som hade kunnat vara något fint.

Och här är jag idag.. och jag ångrar inte något utav det som hände. Även om jag hade kunnat sköta mina sorger på ett bättre sätt än det jag gjorde. Och hur jag trodde att payback kunde reparera något så förstört. Jag hade fel, men idag är jag och mitt hjärta stärkt pågrund av det som hände. Jag vill inte förneka det faktum att jag ser en framtid, jag ser ett ljus, även om det inte är med den personen som jag håller nära hjärtat så är jag tillfredställd med tanken av att bara veta det. Av att veta att det finns en framtid för mig, och med någon som kan älska med mig.

Livet är alldles för kort för att tråna efter någon som aldrig kan älska dig, någon som inte respekterar dig på det sättet han bör göra. Jag respekterar mig själv så pass mycket att jag aldrig kommer låta det hända igen. Jag kommer aldrig låta mig själv bli spottad på eller förnedrad, aldrig pågrund av kärlek, kärlek som ska vara fint, varmt och underbart.

"Love is not love which alters when it alteration finds. When life gets hard and things change, true love remains the same."
- William shakespeare.

Legendary

Helgen kommer bli legendarisk, utan tvekan! Jag är sjukt taggad för fiiiiesta.


Dagens:



Vilken är den bästa bloggen? Motivera ditt svar :)

Helping a friend!

Emmy rensar ut kläder på sin blogg, och frågade om jag kunde länka henne. Och eftersom hon är en av mina bästavänner så självklart gör jag det! :) hennes utrensning hittar ni hära.

I spend my time, just thinking about you - Tyler hilton



Anonym om En dagens på detta!:
Var kommer skjortan från? :)
Skjortan kommer från vera i småstaden :)


Anonym om Yesterday:
Åh vart ligger restaurangen?? Ser ju jäkligt gott ut! Yummi!
Den ligger i piteå på sundsgatan 31 :)


Josefine om Ramones - chic:
Skulle du kunna lägga ut din sk. "love" playlist?

Självklart! http://open.spotify.com/user/modeisdelicious/playlist/46v1pQmxByDGjEjS3NtVJw

Ramones - chic

Jag är verkligen dödshungrig. Mamma håller på med middagen nu (sent, jag vet!). Jag sitter i en superhärlig ramoneströja, ett par svarta shorts och ett par tofflor. Jag lyssnar på mitt "L O V E" track på spotify. Har jag sagt att jag är jättelycklig just nu?




Jag lovar, ni vill inte se mitt face idag. Har en dålig facial-day, hehe!

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig.

Jag vill ha en helt ny design och header. Någon som känner sig sugen på att hjälpa mig? Design och headers är inte riktigt mitt område. Den som får det länkar jag såklart :-) Maila [email protected] om du känner dig sugen!


What did I order?

Jag beställde nyss någonting väldigt välbehövligt. Vad tror ni att det kan vara?


Your strength

Jag är förälskad utan dess like!


Påskpresent

Pappa var just förbi med en påskpresent från honom och mamma. Det var ett fullproppat påskägg med godis, och ett presentkort på hemmakväll. Nu kan jag och mina brudar dö lyckligt med en massa mysiga filmkvällar. Man är aldrig för gammal för påskägg, tro mig! :)









Tack, mamma och pappa!

I'm gonna hold you closer than before

Goddag amigos!

Jag vaknade för en stund sedan, men fick ett samtal av en snygging som ville önska mig en godmorgon.. sött! Nu hade jag tänkt svara på lite mail, sedan städa upp i mitt rum, smell you later bitches!





Jag lovar att ni är glada för att handen är dära!




Faaab..ulous.

What just happened? Jag ditchade stockholm för att stanna hemma, festa och tjäna pengar. That's just so not like me. Jag borde spendera dom istället för att tjäna dem. Morgondagen kommer bestå av internetshopping, Åh! Jag är lycklig igen.


SATC

Jag måste hitta mig en ny drog nu när oth är över för mig. I'm heartbroken! Det är definitivt den bästa serien jag någonsin sett. Nu får jag helt enkelt älska på ett annat sätt. Tillsammans med carrie, miranda, samantha och charlotte!


Internetshopping är farligt!

Jag om någon borde verkligen inte vara och internetshoppa nu, jag blir helt obsessed! Jag har hittat en macbook, lösögonfransar, iphone skal, en digitalkamera och mycket mer. Detta kan helt enkelt inte sluta bra!


Visst var den söt?


Eller så denna? Beslutsångest!

nougatkakor

Godkväll amigos!

Jag kom hem kring 10 tiden. Efter att vi ätit middag på thai så åkte vi hem till emmy och bakade nougatkakor. Dom vart överraskande goda eftersom jag varit med och bakat dem. Kan väl inte säga att jag är någon stjärnkock då det gäller bakning. Brukar oftast bränna vid det mesta!

Till kvällsfika blev det någonting väldigt enkelt. Rostade mackor med advokado och räkröra, supergott!


Unmaked

Mums!

I'm off to thai!

Nu måste jag springa iväg på thaigarden. Har lovat att äta middag med Nancy!! :)



I'm off to thai!

Nu måste jag springa iväg på thaigarden. Har lovat att äta middag med Nancy!! :)


Röd - katt

Helgens elände måste nog ändå varit min "sista-minuten-alkohol" det blev en redcat för moi. Visst det var jävligt äckligt, men vilken underbar fylla jag fick. Jisses! jag kom på mig själv nyss vilket löjligt inlägg det här blir, nåja. Det betyder inte att jag uppmanar någon till att dricka alkohol (?)




Utrensning

Dags för ännu en utrensning och lite nya höst/sommarkläder för mig att fylla ut garderoben med!



Lila stickad kofta med flätad krage, storlek 38. pris: 80:-


Svart oversize kavaj. 100kr

Trenchcoat liknande kort jacka i storlek xs. 50kr

Kort kavaj i storlek 36. 100kr

samma kavaj igen.


Sailor inspirerade ballerinaskor. Storlek 36. 50kr

Stentvättade leggings i storlek 164. 60kr


Tischa från crocker i storlek S. 70kr

Kort tischa med ficka på bröstkorgen i storlek xs. 40kr

samma tischa igen.

Kiss tischa i storlek xs. 50kr

Randig långärmad tröja i storlek xs. 50kr

Persikofärgat boxarlinne i storlek xs. 40kr

Brunt slappt linne i storlek S. 50kr

Svart slappt linne med vitt tryck i storlek S. 50kr


Om du är intresserad av ett eller flera plagg, maila då. [email protected]

En dagens på detta!

Tänkte visa er dagens väldigt casual outfit:


The fear you won't fall.

Nu ska jag städa ur min garderob. Ni kanske får en eller annan överraskning senare :)

Dentist

Hallå!

Kring 2 tiden så skjutsade ulf mig till tandläkaren. Där fick jag ta lite foton och dom satte även bananlack på en tand, fytusan så vidrigt. Kunde dem inte ha valfri smak? Som tex, jordgubb, lakrits? Mmm.. nåja! Efter det var det dags för röntgen, allting gick bra och jag belönade mig själv med god mat. Biff med ostronsås och ris, mums!


Kärlek vid sista ögonkastet

Nu tänker jag säga godnatt till alla er. Ska upp tidigt imorgon för att gå till tandläkaren. Jag kan ju hata det eftersom jag måste gå(?)..

Lovely låt!


Me right now

- I'm a mess!

Ovanstående stämmer. Jag är riktigt sliten från gårdagen och jag har miljoner tankar i huvudet, jag hoppas bara den viktigaste av allt kommer till insikt med något och löser det problemet.


"Dagens outfit" soo 2010. Haha!

Fredagen

I fredags så valde bloggen att ta lite vila, därför har det blivit dåligt med uppdateringar i helgen. Efter jobbet i fredags så gick jag och Emmy på nodo och fikade, vi fick oss många goda skratt och lite skvaller från varandra. Vänskap är så fint tycker jag!


Min bästis!

Chai latté och blåbärsmuffins är kärlek!

Yesterday

Gårdagen var över mina förväntningar och vi startade kvällen med att käka mat på thaigarden. Inte världens roligaste alternativ för mig, men det funkade helt okej. Jag tog en vegetarisk pat thai, och till förrätt satay goong.

Jag var helt galen igår. Spelade in röstmeddelanden, skrev hotfulla sms (på skämt), drack röda drinkar, dansade, sjöng, pussades. Jag var helt enkelt kärleksfull och lycklig igår! Tackar för det :-)


Madde, Emmy, Elin och Linn - Mina pinglor



Färgglada drinkar.

Söta pernilla!

Min väldigt fulla, men söta vän!

Kvällen slutade i min säng med herrbesök! Dock så spenderade jag natten endast med mina bästis, don't worry people!

Zebra bikini! :)

Jag är med och tävlar på nelly. Jag tycker att denna var enkel och snygg!=)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


something all people should realize

1 avsnitt kvar av min kärlek till one tree hill. I'm devastated.


"love is not love which alters when it alteration finds ... when life gets hard and things change, true love remains the same ..."


And you will catch me if a fall.

Godkväll!

Kom hem kring 11 tiden, men jag har haft fullt upp med att duscha och göra mig fräsch inför morgondagen. Jag har även hunnit smörja in mig med lite brun utan sol så att man har en schysst bränna imorgon. Ikväll har jag hunnit med att arbeta och efter det så åkte jag och empangirl och fikade på nodo, vi fick oss många goda skratt, tackar för det.


(Det går inte att ladda upp bilder nu, bannat!!!).


The truths word

I'm insanely inlove.


All my fears have pushed you away.



anonym om Frågestunder:
Bara lite frågor.
1. hur mycket väger ´du?
2. Hur lång är du`?
3. vad älskar du mest att göra?
4. Håller du på med någon kille nu?


1. Jag väger 50 kg
2. Jag är 168cm lång
3.Jag älskar att umgås med mina vänner, besöka nya platser, shoppa och festa.
4. Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan. Både ja och nej, det får återbli ett mysterium :)

 


Where do you go when you're lonely?

Godkväll!

Nu har jag precis kommit hem från en kvällsfika med min bästis. Vi har haft det riktigt trevligt och pratat om en massa kul, bla. planer inför helgen. Min födelsedagsmiddag/fest kommer bli aweeeeesome.





Adios!


If tomorrow never comes.



Jag hann inte shoppa och fixa håret idag, men det är vad fredagen kommer bestå av + arbete! :)


Dont forget! Utrensning

Glöm inte min uttrensning hära! =)


Det som inte blir sålt inom två veckor kastar jag, är ganska less på att ha det liggandes, så skynda på innan det åker i soporna! ;-)


I am going down, down, down.

Emelie sis ([email protected]) om My dear rose.:
Huvva va orättvist, jag vill ha sunes i gbg=)
Dags att komma hem då måntro?


emmy om
Dagens shopping:
Du hade inte kunnat hitta en fulare bild på mig? ;)
Det hade jag säkert kunnat, men jag tycker att den var charmig!;)


 
emma:) om The past is still the past.:
bra skrivet! :)
jag undrar om du skulle kunna lägga upp en "time line" på din blogg. De vill säga en massa bilder från år till år. Från liten till den du vuxit upp till idag! de är alltid kul att se:) gillar din blogg!
kram.

Det hade jag säkert kunnat göra, bara jag hittar lite bilder. Men det får bli senare, håll dig uppdaterad så ska det nog slinka in någon sådan :)


Anonym om
Dagens shopping:
Finns de någon möjlighet att få reda på vart tjejen på bild nr 2 har köpt sin skjorta? har letat efter en speciell typ av blårutig skjorta ett bra tag nu och den där ser ungefär ut som jag hade tänkt mig :)
Jag har faktiskt ingen aning. Kommer ihåg att jag frågat henne när vi var och fikade och hon hade fått den av någon hon känner, så den finns nog tyvärr inte ute i butik :(


jenny
om city:
vars har du köpt det där halsbandet? :) super fint!
Jag har fått det av min farmor faktiskt, haha! :-)


secret admire?

Nu har jag precis klistrat igen mitt brev som ska skickas imorgon. Vem tror ni det kan vara till? En hemlig beundrare? en vän? en familjemedlem?


Everywhere you go, perfection.

Godkväll!

Idag har jag arbetat ensam i serveringen. Det har varit relativt mycket folk faktiskt, vilket har varit kul. Det är alltid mycket roligare att hålla igång än att sitta ner som en död fisk. Till middag blev det vegetariskt (like always) en V07, vilket är glasnudlar med tofu och grönsaker, mycket gott!


I love shopping

Har precis klickat hem lite sommarkläder från h&m. En leopard byxdress och en hatt, faaaab!


I see the rest of my life with you.


Looking from a window above, it's like a story of love.


My dear rose.

Jag och mamma har precis syndat med sunes till middag, men det var otroligt gott kan jag säga. Nu ska vi bänka oss framför tv:n och avnjuta lite bra tvprogram som vänner, daiting in the dark och sen blir det lite one tree hill för min del. Håller på att ladda hem säsong 6, can't wait!


It always remains the same

Godmorgon! Eller, goddag kanske jag borde säga?

Vaknade för ett tag sedan, men jag har varit tvungen att ta tag i några saker först. Ikväll får jag se vad som händer, kanske ringer hit min bästis också får hon ha en liten tjejkväll med mig, kan behövas faktiskt.


Hur ser ni mig som människa utifrån det ni läst i bloggen?


The past is still the past.

Jag tänkte publicera ett inlägg jag skrev för några månader sedan. Ett inlägg som fick riktigt bra respons, och allt jag har att säga är, GOD DAMN! I'm so proud of you guys, but most of all, i'm proud of myself.

Era vidriga människor..

Ni som snackar skit, ni som baktalar era vänner, ni som sprider falska rykten, ni som helt enkelt gör allt för att skada en annan människa, ni är vidriga människor och det är dags för mig att berätta vad jag har att säga om er.

Enligt rykten så skulle jag klassas som världens största hora. Men det som är allmänbildade vet att detta är omöjligt. Definitionen av en hora är ju en tjej som tar betalt för sex, vilket aldrig hänt mig och kommer aldrig att hända.

Sen de som säger att tjejer är lätta att få i säng. Sex är lust och tjejer har iprincip lika mycket lust som killar. Men om tjejer vill ha sex, så klassas vi rakt av som att vi är lätta att få i säng. Jag tror inte det är många tjejer som skulle ha sex med någon emot sin vilja. Vissa luster är större än andra, vilket kan öka i partners också.

Ni som hittar på rykten om någon annan för att själv försöka framstå som bättre, sök hjälp. Det är ju uppenbart att ni lider av någon form av brist i självkänsla/självförtroende. Om man tycker om sig själv, tror på sig själv, så behöver man inte prata ont om människor. Det kan vara okända människor som du har sett på stan, det kan vara fd. vänner. Saken är den att vi behöver inte prata ont om en annan individ om vi själva står med båda fötterna på jorden.

Vi individer, vi är så olika allihopa. Vissa väljer att synas, andra inte. Men oavsett vad vi gör så är aldrig människorna runt omkring oss nöjda. Om jag sticker ut så tror alla att jag är en självbelåten jävel som tror mig själv vara bättre än alla andra. Om jag inte syns så blir jag också baktalad som mobbad, eller etc.

Det handlar om att vi måste acceptera att människor har fel och brister. För vem gör aldrig fel? vem har aldrig begått ett misstag? sagt fel saker, eller helt enkelt gjort någonting man ångrar? Varför är vi så förbannat elaka att vi måste hänga ut denna människa och straffa den i evigheter för misstag de begått.

Ni människor som gör andra illa medvetet, ni borde skämmas, ni borde vara dom som straffas. Men vi får se det såhära, man straffar ingen ostraffat. Och det man gjort mot andra, kommer slå tillbaka på en själv i slutändan!


Through good and bad times

Någon citerade mig så fint igår, "Always and forever".


That's why I love you.

Its been said that the saddest thing a man will ever face is "what might've been". But what if a man is faced with what was, or what may never be, or what could no longer be?

Choosing the right path is never easy, its a decision we make with only our hearts to guide us
. But sometimes we find our way to something better... sometimes we fight through the regret and the remorse of our mistakes, our malice and our jealousy and the shame we feel for not being the people we were meant to be.. and thats when we find our way to something better.. or when something better finds its way to us.

J'taime


Late dinner

Det blev en otroligt sen middag för mig idag. Men fläskfilé, pommes, champinjoner och pepparsås satt otroligt bra i magen. Nu ska jag avnjuta oth, jag kanske slänger in ett inlägg senare. Who knows?


Mat,mat,mat.. Jag hoppas ni inte blev hungriga nu! PUSS


Saftigt!

Jag har lite saftiga nyheter åt er, men mer om det får ni veta på torsdag! Stay tuned..


Slow dancing under the stars.

Godkväll kära vänner!

Sitter just nu och kollar runt på lite bloggar. Har på mig en stor tischa och har satt upp håret i en slarvig knut. Tänkte ta en dusch och sedan koka ihop en sen middag.




Vi hörs senare! Tänkte slänga in lite hemligheter åt er..


Converse

Har just klickat hem ett par converse, den smalare modellen. Jag köpte ett par svarta eftersom jag redan har ett par vita, dock är det inte leveransdag förens i maj. Men det är värt att vänta på dessa godingar :-)


(Dem på bilden är bruna, men det är svarta jag beställt). Bilden tog jag här.


Diamonds

Hej allihopa!

Vet ni en sak? Jag hittade just ett halsband som jag fick av ett av mina ex.pojkvänner i 6an. Det är en fint silver halsband i äkta silver. Hade helt och hållet glömt bort att jag hade det. Jag är inte någon som gillar att bära fina smycken, bara då det är någonting speciellt. Men tanken av att jag fortfarande hade kvar det gjorde mig glad.





Har ni kvar någonting från en ex. pojkvän/flickvän?


I WANT IT!

Jag såg just denna underbara bustier från h&ms senaste kollektion. Jag älskar den! Förhoppningsvis så får dom in den i butik i veckan eller på hemsidan, då ska jag definitivt klicka hem en.


Om det är någon som har en, men vill ej behålla den så kontakta mig! =)


Låt mig blir den som först, öppnar din dörr.

Kom på ett annat sätt man kunde matcha de höga byxorna också. En färgglad bustier som jag sytt om (det var tidigare en inte så graciös korsett). Och en kort kavaj till detta, enkelt och snyggt!


I love you baby!

♥ Sara ♥ om Dagens fråga::
Jag tycker om din blogg för att du är den du är och du är inte en falsk person ♥

Några frågor också ;)

fråga 1:Vet du vem Kajsa Dysholm är?

fråga 2: Om du vet det så, gillar du henne ? eller bråkar ni ? om ni bråkar så skriv varför , gärna !♥

1. Ja, jag vet vem hon är.

2. Jag ogillar inte henne, och det är för att jag inte känner henne. Jag kände henne, men somsagt så förändras människor och därför har jag ingenting att yttra mig utifrån, hon är säkert en bra människa. Och nej, vi bråkar inte. Människor växer bara ifrån varandra! Och sen om hon har åsikter om mig är en annan sak, men nej. Jag tycker ingenting om henne :-)


Gammal klass kompis
om I kill myself from the inside out.:
Saknar du aldrig din klass kompisar som du gick på norrmalm med ;) ?
Självklart gör jag det. Vi var ett fint gäng, alla hade lika sjuk humor och vi hade alltid kul tillsammans :-)


Could you whisper in my ear, the things you wanna feel.

Hära kommer två bilder om hur jag hade matchat min transparenta skjorta och mina höga byxor.





Inte världens bästa bilder! Men har ni några frågor så skicka en kommentar :)


Dagens shopping

Idag så har jag hunnit inhandla ett par gladiator sandaler, svarta höga byxor och en transparent skjorta. Är otroligt nöjd över mina inköp och jag kommer visa i ett annat inlägg hur jag skulle matchat dem. Jag hann även med en lunch på Waynes coffe med Nancy och Emmy, det har varit en supermysig dag!




Min bästis.

Fina nancy.

Dagens inköp:


Gladiator sandaler från h&m, 99:-

Transparent skjorta från vila.

Höga byxor med knytning från Cubus, 99:-

Puss!


city

Aloha!

Har precis kommit hem från en liten shoppingrunda på stan med mina fina vänner, det blev även en sen lunch på det hela. Jag hade på mig en enkel svart outfit idag, en tröja med volange på axlarna, sammetsleggings, converse, kedjor och nitar.





Väldigt enkel outfit, men så fick det bli idag! Visar mina inköp i nästa inlägg :-)


I wonder where I am in my relationship to you.


On september 3rd you wrote me - "We live in a world full of people, pretending to be something their not. But when I talk to you, I'm the guy I wanna be".


Dagens fråga:

Vad är det bästa med min blogg?


Give me one reason to stay.

Vet ni vad jag insåg idag? Att jag gör saker som får mig att vilja flytta. Ett dåligt sätt att pusha sig själv hade jag nog kallat det.

Att göra saker som skapar ångest, skapar hat mot staden man bor i. Jag vill bara hitta motivationen till att vara tillfredställd med dagsläget och vara nöjd med allt runt omkring. Men jag är inte nöjd, långt ifrån. Jag söker någonting okänt, någonting jag inte kan hitta här, någonting som gömmer sig i en storstad.


I wanna wake up were you are



Hemlighet 1. Jag är otroligt svartsjuk

Hemlighet 2. Jag prioriterar mina vänner välmående för mitt egna.
 
Hemlighet 3. Jag har aldrig sagt "Jag älskar dig" till en kille jag dejtat/haft ett förhållande med.


All my fears have pushed you out.

Jag är ett klick ifrån att beställa min resa. Men frågan är om jag vågar?


I kill myself from the inside out.

sara om För du är så, yeah yeah, wow wow!:
åh vart kommer det där läppstiftet ifrån?
Det är ett läppstift från chanel:-) kommer inte ihåg vad färgen heter just nu.


jossan om
För du är så, yeah yeah, wow wow!:
vilken söt top! vart är den ifrån? :)
Den är ifrån thailand. Köpte den av min vän nan :)


ida forsberg♥
om I like gifts:
vars kommer dem ifrån? alltså armbanden? :) jätte snygga var dem :)
skriv helst svaret på bloggen min för kommer glömma bort att se svaret här :S
Dem kommer ifrån vera, har postat en kommentar på din blogg, men skriver svaret även hära.


felicia olsson :)
om Utrensning:
den svarta västen i storlek 36 för 40 kr vill jag köpa :) vars är den ifrån?:)
Den är ifrån gina tricot faktiskt :)


carolina
om nattliga ord:
Sjukt bra text, du har rätt i det du säger och det är nog det som gör att folk ser upp till dig.
Åsikter har vi alla, men samtidigt förstår jag det du menar och det du skriver för det är så sant.
Stordiggar dig,
du kommer nå långt i livet :)
Tack för dina fina ord! Det känns äkta det du säger.


För du är så, yeah yeah, wow wow!

FIESTA PEOPLE!

Nu ska jag dra ut, blev precis klar. Outfiten får ni såklart se, dock ingenting märkvärdigt! :) Tequila-race here I come. Har jag någonsin nämnt att tequila är min andra pojkvän? Stor kärlek!











ADIOS AMIGOS!


The truth

Maybe I haven't being honest with you.
Maybe there's someone else in my life.

someone that loves me.


What have I been chasing?

`

Always and forever - N&H


complete my life

Jag är taggad för min hemliga lilla tripp. Vart tror ni det är jag ska åka? Thailand, göteborg, london, paris, stockholm, egypten?




I'm glad to have you in my life.

Hej allihopa!

Efter jobbet så har vi haft lite vinkväll jag och mina thaitjejer. Vi har även ätit kall glasnudelsallad, extra hott, mycket gott. Nu ska jag kolla flygresor och sedan se lite oth innan det blir läggdags för mig.






Min darling!

Adios amigos!


True friendship never ends..

.. It's all about forgiveness.

-One treehill.


You said you life needed something special, so here I am.

Anonym om My dirty little secrets..:
hur lång är du? :)
Jag är 168 cm lång!

piteasflicka om cougar girl:
hur gjorde du för att få så många läsare?
Jag har inte gjort något speciellt. Folk är väl bara intresserade av mitt liv eftersom dom vet vem jag är. Sen så tror jag bloggar sprids efter människor pratar. Det enda jag gjort är att ha min blogg länkad på facebook.

Anonym om
burn up in your atmosphere.:
vad kostade kavajen från gina? =)
Kavajen från GT gick på 399:- om jag inte minns fel :)

Amanda
om Just to make through.:
Hej har en fråga, snusar du?
Älskar din blogg kram.
Hej! =) Jo, det gör jag. Catch dry, mint. Tack så mycket för att du gillar min blogg:)


Heaven around my neck

Jag hittade detta dösnygga halsband från nelly. Tror jag ska klicka hem det faktiskt! :) bara 199:-

 

Necklace 107 SEK 179, Nelly Accessories - NELLY.COM
Halsbandet hittar ni hära!


Utrensning

Hej allihopa! Nu drar jag igång med en till utrensning för det som inte ryms i garderoben. Plaggen som jag lägger upp är nästintill oanvända och vissa kläder har fortfarande prislappar kvar på sig.

När ett plagg är sålt så tar jag bort bilden! Om du är intresserad av ett eller flera plagg, maila då, [email protected]


Beige stickad kofta med vida ärmar, storlek s. 40kr

Sailor inspirerad kofta i storlek 150. 40kr

Rosa linne i storlek 32. 40kr

Grå/svart leopard kofta med huva och dragkedja. Storlek 38. 50kr

Rosa/röd stickad tröja i storlek S. 40kr

Lila lång tischa i storlek 42 för att den ska bli längre. 40kr

Herrskjorta som kan anvädas till leggings. Storlek M. 50kr

Blå tischa med ankare. Storlek xs. 40kr

Vitt linne med knäppning på bröstkorgen. storlek xs. 40kr

svart väst från peach i storlek 150. 40kr

rosa kritsträcksrandig piké i storlek S. 40kr

Nitväst i storlek 36 (några nitar har lossnat) använd 1 gång. 80kr

Blå byxdress i storlek S. 40kr

Svart kofta, utsvängd från bröstkorgen. Storlek S. 50kr

Grå kjol med hängslen, storlek S. 40kr

Vit tunika i storlek S. 40kr

Brun lång tischa i storlek 42 ( för att göra den längre) 40kr

Turkos piké i storlek xs. 40kr

Röd v-ringad långärmad i storlek S. 40kr

Röd piké i storlek xs. 35kr

Guldig elegant klänning i storlek 36. (går att använda som linne) 40kr

Vitt linne i storlek 36. 40kr

Vit tischa med olika glasögon på. Storlek S. 40kr

Svart linne med knäppning på bröstkorgen. Storlek xs. 40kr

Turkost tublinne i storlek xs. 40kr

Rosa tublinne med knäppning. Storlek xs. 50kr

Svart väst i storlek 36. 40kr

Lila v-ringad långärmad. Storlek 160. 40kr

väst från wrangler. Storlek 34. 40kr


Svart linne med paljetter och öppen rygg. storlek xs. 40kr

Svart byxdress, i storlek S. 40kr

Marinblå tunika i storlek S. 40kr

Svart väst med svaga kritsträcksränder i storlek 36. 40kr

svart volangekjol i storlek xs. 35kr

Mörkblåa jeans i storlek 32. 50kr

Kjol från rut.m.fl i storlek S. 50kr

Blåa jeansleggings i storlek S. 100kr

Röda kritsträcksrandiga short i storlek 32. 50kr(skitsnyggt till brunbrända ben)

Volangekjol i storlek xs. 50kr

Gullig klänning i storlek XS. 50kr

Mina balskor som jag använde i 6an. Med strasstenar och rosetter. Storlek 37, använda 1 gång. 100kr

Gråa stövlar i storlek 37, 100kr

Senapsgul axelväska med stor rosett. 50kr

Mörkblåa jeans i storlek 24. 50kr

Gråa jeans i storlek 34. 50kr

MörkblåaJeans i storlek 164. 50kr

Så, det var allt. PUUH! Mycket bilder att ladda up. Somsagt är ni intresserad av något så är det bara att maila, [email protected]

Ni kan även maila om ni har andra frågor om plaggen!



Ny design?

PS!. jag behöver en ny design. Någon som känner sig up for it? Maila då mig, [email protected]


Tyler hilton - glad

Godmorgon/godkväll!

Jag måste verkligen sluta upp med mitt "gå-och-lägga-mig-halv-10-på-morgonen-och-vakna-halv-åtta-på-kvällen". Är inte ens hungrig nu, så det lär väl bli en middag vid 10-11 tiden ikväll. Hade tänkt ladda upp bilder på min utrensning ikväll.



Ska faktiskt gå och fota dem nu direkt, stay tuned!


PS..

.. Jag vill ha dessa med!


What did she say?

Nu säger jag godnatt på riktigt. Ska avsluta kvällen med att se klart alla avsnitt på OTH som jag inte hann igår.









From me to all of you, LOVE!


Toga dress

Kolla denna dröm från nelly.se den kostar bara 299:- och om ni använder rabattkoden "Student" så får ni 10%

Toga Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM

Klänningen hittar ni hära!


I could kill for these..

Jag hade kunnat döda för dessa killer shoes. Jag älskar dem! STORLEK 37 OCH GÖR DOM MINA, TACK!


Från have2have. Är världens olyckligaste flicka tills dessa blir mina.


My dirty little secrets..

Som ni ser till vänster så har jag lagt till en ny kategori "My dirty little secrets" Där kommer jag skriva ut olika hemligheter om mig själv.



Hemlighet 1. Jag hade hemlängtan ända tills jag vart 12 år. (Tror jag, kommer bara ihåg att jag vara riktigt gammal för sånt, haha).

Hemlighet 2
. Jag har snattat då jag umgicks i fel umgängeskrets, då jag var ca 12-13

Hemlighet 3
. Jag kan inte sova om mitt rum är stökigt.


cougar girl

Hej kära vänner!

Sitter och dricker lite isvatten och upptäckte just camen vilket resulterade till en eller flera (hundra) bilder, haha. Gotta love the self-confidence.









Nu blir det nog sängen! Godnatt från mig, puss.


choose or loose

Nu är mitt rum lite mysigare också! Håller äntligen på att få i ordning. Dom som känner mig vet att när jag ska göra någonting så ska det göras direkt. Har inte världens bästa tålamod direkt, haha!






Såja, inte riktigt klart. Men det får duga än så länge. Beger mig ändå snart mot stockholmstrakterna!


Dags för utrensning?

Nu när jag har fixat och ordnat klart så har jag även hunnit rensa ut en hel sopsäck med kläder.

Är ni sugna på en utrensning?

 


Welcome to my closet..

Har precis blivit klar med mina walk in closet. Den är inte riktigt klar än, ska måla om, sätta upp en väggdekor, hyllor, ny lampa och så, men detta får duga än så länge!:)






Försökte sortera skorna i färgskala, men alla rymdes inte efter golvet, hehe.

mina favoriter

En låda med plånbocker/kuvertväskor





Yttligare lådor med skor.

+Skor i hallen, andra kläder i garderoben och 1 låda med solglasögon som jag glömde att fota!


N.Scott

Always and forever.


Red lady

Har precis målat mina naglar och tånaglar röda. Väntar på maten beståendes av kroketter och kyckling filé i gräddsås, underbart!


Korta naglar behöver lite färg.

Jag har en crush för matchningar!


Just to make through.

Hej!

Det har varit dåligt på bloggfronten idag, mest för att jag flyttat ut ur lägenheten, sagt hejdå till mina fina vänner, packat in och packat ur, käkat på max och nu har jag gjort mitt rum lite cosy. (Det är lång ifrån färdigt).









Hejdå fina lägenhet!








Provade på Maria Montazamis kycklingburgare, jag tycker den var helt ok faktiskt! Ingenting slår green mål <3

Mina kära mjukisdjur, man är aldrig för gammal för att ha ett.

Nu ska jag göra någonting att äta. Mamma och jag sköt upp restaurangbesöket till imorgon, klokt av oss!

PUSS!


There's no reason to cry.

Idag känner jag mig som en fighter. Jag ska få träffa mina underbara klasskamrater och säga hejdå, krama Linn och Elina extra mycket. I'm gonna miss them soooooooo much!




Vi avrundar dagen med ett restaurangbesök, vet ni varför? JO! för att jag har världens bästa mamma :-)


Dagens horoskop



Februari 19/2

Tisdagens horoskop
När du får nog av något kan du vara beredd att göra förvånansvärda saker för att förverkliga dina egna drömmar. Se bara till att du inte bränner dina broar.

burn up in your atmosphere.

Godmorgon! Eller, ja. Jag gick aldrig riktigt och la mig.

Har iallafall gjort mig i ordning för att åka till luleå och packa ihop mina saker. Även fast hon som har den i första hand ska köpa iprincip allting av mig, haha. Men de saker jag vill ha kvar, i'm gonna take them with me. Är på riktigt bra humör just nu, hoppas det håller i sig. (Vilket det nog inte kommer göra).

Cheer me up! Lite egoboost kommentarer tack, haha!






Dagens outfit:
Kavaj - Gina tricot
Sammetsleggins - HM
Convere - team sportia
Slappt linne - crocker
Flätat armband - JC

Smell you later, I hope(?)


rough times.


Jag är ärligt talat helt förälskad i denna låt!


I wonder who I am in my relationship to you?

Vem kommer jag vara 10 år från och med nu? Vad kommer jag göra, vem kommer jag vara den personen med? Kommer jag ha uppnått min drömmar? Och vad är mina drömmar?

Jag känner mig som den mest förvirrade personen i världen. Ingenting är rätt, men ingenting är fel heller. Jag vill kasta mig ut i en ny värld, men nya människor. Jag vill hitta mig själv, mitt "jag". Jag vill drömma om en framtid, jag vill sätta upp mål för mig själv. Men dessa mål är omöjliga att sätta när jag inte ens ser en framtid för mig själv.

Jag är livrädd för att våga, jag är livrädd för att släppa någon nära inpå livet. Jag är rädd för att ge mig av och ge nya människor chanser och hoppas på att få samma möjlighet själv.

Jag är rädd för att lämna den stad där jag vuxit upp, skapat minnen och byggt upp mig själv som människa. Men jag kan inte börja om hära, jag kan inte hitta mig själv i en stad som denna. Jag är one of a kind, och det spelar ingen roll vad andra säger, eller tror. Jag vet vem jag är, och jag är så mycket mer än en ytlig bild av shopping, fester och mode. Jag vill göra stordåd, jag vill göra en förändring. Jag vill vara med och göra gott, göra om och göra rätt.

Jag vill bara vara jag i en stad där människor accepterar en för precis den man är.


Don't tell me, "I told you so".

"I don't want you to leave me, Though you caught me cheatin'".

Right back at you!


One treehill

Godmorgon/Goddag amigos! :-)

Igår låg jag vaken till klockan 6 och såg one treehill, bestämde mig sedan för att sova och nu ska jag börja om mitt maraton. Är snart klar med säsong 2, blir helt lyrisk.


They say true love never fade away, I just think mine did.

ANNA~~~~** om Yesterday:
kan du inte ha frågestund? :D
Jag hade en nyligen, lite senare kanske :-) håll dig uppdaterad så slänger jag in en snart.


hanna om
Cosy night with a bit party in it(?):
var jobbar du ? :)
fin blogg
Jag jobbar på en thairestaurang, thaigarden i piteå :)


c om Dagens fråga::
vad menar du med vissa av dom i din familj? är du ovän eller har dålig kontakt med någon? gillar din blogg. kram:)
As long as I know the truth. Everything else doesn't matter.


Awesomeness

Jag höll mitt motto om gårdagen! Jag drack mig redlös och festade utan gränser. Jag kände mig så underbart fri och lycklig igår. Det var fullt hus, vi kraschade stället, bytte saliv, det enda vi inte gjorde var att vakna upp någon annanstans än hemma. Eller ja, vissa gjorde. Det sov över 4 killar med mig och annika. (Inte i samma säng dock, jag bäddade om dom så fint i soffan) haha.

Imorse så låg jag och Robin bara och pratade efter att Annika åkt. Vi tog oss sedan en promenad mot skurholmen för att käka lite pizza på en italiensk restaurang, det var svingott faktiskt. Sedan åkte vi hem till honom, såg lite new moon, och nu är jag hära, hemma i piteå. Jag har hunnit duscha, bädda ner mig sängen, ställt fram chipsskålen och laddat upp med OTH.

Jag hade sjukt kul iallafall. Lägenheten var full av glada och trevliga människor. Luleå! I will be back.











Köket var fullt med människor, folk stod till och med i hallen där ett tag, haha.

PS. Jag nattbadade också, it was fuuuun.


Yesterday

Igår så vaknade jag av ett tråkigt sms, vilket resulterade till att jag tänkte vända detta missöde till någonting bra. Jag drog på mig kläderna för att välkomnas av mina thai-tjejer på "vodka-afton" med bastu, vin, en massa dricka. Och även denna kväll avslutades på max. När jag kom hem så hade hjärtat tagit för mycket stryk, jag brast ut i tårar och somnade sedan i soffan med min mor, She's the best!






Marilyn och nan. cute girls!

Sötis!

Hos P.Yui igår.

Nu ska jag somna till ett avsnitt av OTH. Hard working woman tomorrow. PUSS!


Why I'm mad(?).. i'm missing you ofcourse.

Kvällen har spenderats en snabbis på telemäklarna där massvis med människor lanade. Lan är ju inte riktigt min grej så efter en halvtimme så började jag traska mot P.Yui, där det bjöds på fest. Jag drack ingenting, och det är jag glad för, men imorgon, då jävlar. Då bjuder jag till och med på utflyttningsfest, FRIENDS ONLY!!

Kvällen avslutades även med maxmat, yummie!



ADIOS!

 


Cosy night with a bit party in it(?)

Hallå!

Nu är jag hemma. Efter jobbet så åkte jag med Henrik, Nan, p.yui och Emmy till Coop Forum för att inhandla lite gott inför kvällen. Nu ligger vi i min säng och ska se lite OTH, även smaska i oss alla godsaker som vi köpt.


chilinudlar.


William shakespear

" I can't sleep without knowing that you would still love me after tomorrow. After what I put you through".


Wild child

Godmorgon kära vära! Har precis sett klar Wild child. Även om jag sett den förr så tar den andan av mig. Mest för att den superheta Alex Pettyfer är med. God, I love him!

"There's something about you Poppy Moore, everytime i'm with you, I catch my breath".





Nu kommer jag sova gott! Godnatt kära läsare.


kvällsfika

Har precis kokat ihop lite kväll/natt-fika. Det blev två rostade med ost, lite yoghurt och ett oboyglas.



Nu är det godnatt på riktigt.. tror jag iallafall!


Piteå tidningen

Förra året blev jag intervjuad om min blogg. Hittade just detta utklipp, alltid lika kul. Mamma har en klippbok med alla gånger vi varit i tidningen, både min och emelies är fulla. Vi like the spotlight, oki?



Ska göra mig lite käk nu, sedan ska jag se Alice i underlandet, godnatt med er!PUSS


Cinderella

Jag insåg idag att jag vill gå på bal. Gå längs röda mattan, bära en underbart vacker klänning, en fantastisk håruppsättning. Jag vill känna mig som askungen på slottet. JAG VILL GÅ PÅ BAL!


(Blev dock bjuden av en kille i luleå, men jag tackade nej till erbjudandet eftersom vi inte känner varandra).







Maffigt är min grejj. Dessa är från dream bride, åh! Är det ingen som vill gifta sig med mig?


Dagens fråga:


Vad vill ni se mer av i min blogg?


Please don't stop this train

. om Lät du henne komma närmre?:
kan du inte berätta mer om varför du ska flytta från luleå, hoppa av skolan och allt det där?
älskar din blogg!! du är grym

Anledningen till att jag flyttar från luleå är ju främst för att jag hoppar av skolan, och anser därför att jag inte har någonting att göra i luleå. Och anledningen till att jag hoppar av är för att jag insåg att mode och design inte var någonting för mig. Att sitta och sy flera timmar i sträck per dag är inte riktigt min grej. Jag är en sprallig tjej som behöver få röra på mig. Men jag har inte hoppat av skolan för gott, utan efter sommaren så kommer jag gå frisör i stockholm. Tack för dina fina ord, och för att du gillar min blogg! Kram :-)



Yun
om Fuck it, I don't want you back.:
Snart då du flyttar till sthlm kommer du inte sakna mig lika mycket vännen;)
Yes, I do hun! Call me <3


Malin
om Glamourama:
Vad tycker du om Kalle Moraeus & Orsa spelmäns låt "Underbart" från Melodifestivalen? :)
Oj! Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan. Har inte sett ett enda avsnitt av melodifestivalen, det är inte riktigt min grejj.


matildaa
om Glamourama:
Funderar om jag ska se ett avsnitt, är det värt? :)
Det är absolut värt det. Jag såg alla 14 avsnitt under samma dag/natt. Var vaken till halv 8 på morgonen, haha. :)


På andra sidan jorden, på andra sidan stan.

För mycket tid att tänka, på allt jag ser hos dig. Jag vet att det går över, men det är lika svårt för mig.


Min nya bakrundsbild. Gillade texten stenhårt!


But when I become a star, we be living so large.

Godkväll kära vänner!

Råkade vakna halv 5 idag, vilket resulterade att jag fick stressa iväg till jobbet, men jag kom i tid (tack och lov). Kvällen har varit bra, relativt mycket folk också har jag och Bow fått oss några goda skratt. Håller på att ladda hem episod 3 av OTH, hittar inte 2an (gaaah). Imorgon blir det bastu och hårfärgning hemma hos Nan, jag tror thailändare är de bästa och trognaste vänner man kan ha, love them!









ADIOS!


So proud!

Jag ville bara säga en sak till dom som betyder mest, mina nära och kära, vilket inkluderar min familj (delvis av dom iallafall), mina vänner och andra betydelsefulla människor i mitt liv.

Jag är världens lyckligaste människa som får spendera tid med er, jag är så oerhört tacksam över att ha er i mitt liv. Jag är så stolt över er alla! Jag behöver ingen himmel med stjärnor, för att för mig är ni bättre än alla stjärnor på himlen!


Sad but true.

This is love!


People that are meant to be together, always find their way in the end - OTH

When you're too inlove to not let the future scares you.

When you love someone, but you are to scared to say it out loud.

When you wanna reach for somone that is too far away.

When you miss someone the most, you know it is true love.

All I can say is, people that are meant to be together, always find their way in the end.


Långhårig

Yes! Äntligen är jag långhårig igen. Riga-resan var lite to wild and crazy, vilket resulterade till att mitt löshår åkte av. Sen är det väl inte världens bästa lim som jag använt heller.. (hehe)




Har ju dock inte hunnit fixa det ännu. Sparar mig tills imorgon, då något spännande ändå inte inträffar idag!

PUSS


OTH & Påskmust

Har hällt upp ett glas påskmust, laddat upp med one treehill och kladdat in en facemask i ansiktet. Efter några avsnitt så ska jag nog avnjuta den nya filmen "Alice i underlandet" också. Har sett många recensioner om den, så jag har höga krav, haha.


Fuck it, I don't want you back.

Hallå!

Har precis kollat igenom ett flertal bloggar. Har sett att angie tagit tag i bloggningen också, bra gumman! Hittade lite gamla bilder på henne blogg. God, I miss my hair!




ÅH! I miss my BFF to.


We can pray for sunny weather

I don't know where I crossed the line
Was it something that I said
Or didn't say this time

And I don't know if it's me or you
But I can see the skies are changing
In all the shades of blue
And I don't know which way it's gonna go

If it's gonna be a rainy day
There's nothing we can do to make it change
We can pray for sunny weather
But that won't stop the rain
Feeling like you got no place to run
I can be your shelter 'til it's done
We can make this last forever
So please don't stop the rain


I thought that time was on our side
I've put in far too many years
To let this pass us by
You see life is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between

And I don't know which way it's gonna go

-Love


Just friends

Godkväll!

Har suttit och kollat på lägenheter i stockholm ända sen jag vaknade (klockan 5). Haha! Det beror dock helt och hållet på att jag inte somnade förens klockan 7. Låg och såg alla 14 avsnitt av Glamourama igår, riktigt roligt faktiskt. Fick mig många goda skratt :) Nu får jag se vad kvällen bjuder på, om jag ens orkar göra någonting, jobbar ju somsagt imorgon.

 




Såhära fräsch är jag just nu, not hot!


Glamourama

Har precis lagt mig i sängen med laptopen för att avnjuta några avsnitt av Glamourama, har inte hunnit sett ett enda avsnitt, så det ska bli kul. Till detta har jag lite chips och ett glas påskmust, myskvällen är complete!







Godnatt kära läsare! Puss


I know the world is black and white.

Nu är jag nyduschad och fräsch. Allt som saknas nu är mitt hjärta, lite kramar, pussar och en varm famn, ååh. Jag måste sluta tänka. Hihi!




Jag är alldeles varm och luktar apelsin. Jag känner mig jättemysig!


famous wall

Hallå!

Jag har precis blivit klar med städningen. Passade på att rensa allting, även smycka väggen ovanför min vägg som var så tråkigt. Jag kallar den "the famous wall".






Lite roligare blev det. Var även besatt i chic tidningen förr. Har säkert 100 till. GOSH!


Tack!...

Var detta en pik från Mamman måntro?


Lät du henne komma närmre?

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut och jag är inte rädd.
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd.

Och vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har

Dina drömmar blir allt svårare att se nu.
Och mina finns snart inte längre kvar


hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


Tummen ner för stökigt rum!

Nu måste jag verkligen ta tag i mitt rum. Det ser ut som andra världskriget hära! Nästa vecka på tisdag så åker vi till luleå och hämtar hem alla mina möbler, då blir det att fixa i ordning i mitt rum, även i min walk in closet.

 








Tummen ner!


I want to tell the whole world that..

..I've found my prince!


I'm sorry, I can't be perfect.



mikaela om Let me go:
Bara några snabba korta frågor! :)

1. Var beställer du ditt löshår?
2. Hur lyckas du hålla det så fint länge?
3. Har du några tips på löshårs schampon?
4. Hur ofta köper du nytt löshår? :)
5. Limmar du fast träns med silikon lim eller något annat?


1. Jag beställer mitt löshår från afrocare.se
2.Jag vet inte. Jag brukar ha inpackningar då och då. Men jag plattar det väldigt sällan. Jag gillar att ha det i en knut och sedan låta det vara "själv-fall".
3. På sidor där du beställer löshår så finns det bra schampon för löshår.
4. Jag byter mitt löshår var 4e månad typ.
5. Jag limmar fast min träns med liquid gold. Ett jättebra lim faktiskt! :)


Min spotify playlist.

Det var någon som bad om min playlist på spotify, så hära har ni den!

http://open.spotify.com/user/modeisdelicious/playlist/0SXuXOniF6zuHuiMNmwbWc


(Dock är den på bilden inte min playlist, utan bara en bild från google.se)


I need to shop!

Jag får abstinens. Jag har inte köpt någonting inom klädesväg på jättelänge (känns det som). Jag måste shoppa, men är det verkligen värt att dra en internetshopping om riskera att bli pank. Mitt svar blir nog ändå:.... JA!


Renar och iglos?

Det var en kille som addade mig och ifrågasatte om vi hade mycket renar hemma. Han frågade även om vi bodde i iglos. Okej, stockholmare har jävligt mycket fördommar mot norrland. Vad tror dom egentligen om oss?




You are the one that makes me believe I'm not alone.

Goddag kära läsare!

Jag har precis kommit hem. Angelica ringde och väckte mig och drog med mig på lite "nyttig" frukost på max, haha. Sedan efter det så strosade vi omkring på stan och "åh:ade" över allting vi ville ha. Men denna månad måste jag vara ekonomisk, vilket resulterar till mindre shopping....




Dags för nya converse måntro?

världens finaste vän!

PUSS


I like gifts

Jag tänkte avslöja en liten hemlighet för er! Jag älskar överraskningar och små presenter. Som dessa armband., dom fick jag av mamma i morse, helt utan anledning. Kan nog bero på att jag är så söt! Haha.


Det övre armbandet med nitar, och det undre armbandet med en typ av dragkedja, love them!


Let me go

johanna om Godnatt från mig!:
vars har du köpt dina solglasögon? :)
Mina solglasögon är från gina tricot :)


lisa (
[email protected]) om Frågestunder:
kan du skicka din spotify lista ?
Absolut!


louise (
he[email protected]) om Frågestunder:
hur gammal är du ?
hur får du läsare?
har du några syskon ?
har du pojkvänn ?
1. Jag är 17, 2. Jag vet faktiskt inte. Jag har min bloggadress usatt på facebook. Det är kanske så folk hittar? 3. Ja, jag har världens bästa storasyster. 4. Nej, jag har ingen pojkvän.


Anonym om
love story:
kan inte du sälja ut mera klädr?=)=)
Ja, jag har tänkt göra det snart igen :)


erik axelsson om
love story:
hej kommer du ihåg mig från PSG discot förra året??
:*
Hej! Jo, jag kommer ihåg dig:P


Elin
om Frågestunder:
Har du kvar din smiley? :)
Nej! Jag har tagit ut den.


Anonym om
Frågestunder:
Hur mycket väger du ? :)
50 kg prick! :)


But they find it hard to believe.

I don't care what they say, I'm inlove with you.


love story

Godmorgon!

Hur mycket jag än vill fortsätta sova, så får jag inte det. Nej, jag ska nu upp och sminka mig för att sedan börja traska mot jobbet. Hard working woman som jag så fint brukar kalla mig själv.



Ikväll ska jag rocka, så vi hörs imorgon kära vänner! ADIOS.


try sleeping with a broken heart.

Jag passar på att blogga som sjutton nu, eftersom jag inte har någon blogg-tid imorgon. Direkt efter jobbet så ska jag hem och styla mig, nancy, bow och angelica, mina fina små pinglor!

Så nu har jag tvättat av mig sminket, ska köra ett varv med BUS så att man är brundbränd och läcker imorgon. Just in case of, hehe.

 


Om någon av er precis självdog, så skyll inte på mig. Jag kan inte råför ytan under sminket, hehe!


The part you that's drifting over me.



Tell me how I got this far
Tell me why you're here and who you are
'Cause every time I look
You're never there
And every time I sleep
You're always there

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see

You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone





Where is the love?

Godkväll!

Idag har jag jobbat, precis som alla andra helger. Efter jobbet så kom angelica förbi mig, jag har klippt in hennes löshår, även gjort det vågigt. Jag lovade att styla henne imorgon, så hon ville prova några frisyrer. Nu käkar jag candy, dricker lite barnförbjuden dricka.





Ska tvätta av mig sminket nu, sedan kanske hitta på något bus, det återstår att se.

PUSS!


Dagens outfit

Tänkte slänga in en dagens outfit såhär på kvällskvisten. Även om det är lite sent så tror jag att ni uppskattar det.






Converse, LV väska, sammetsleggings, skinnjacka i kort modell, pälsscarf.

ADIOS!


Damn, that sexy bitch.

The way that booty movin'... lalalalala! TAGGAD.

Godmorgon amigos!
eller ja, jag har varit vaken ett bra tag. J, har hunnit vara förbi så nu ska jag ta på mig lite clothes, bege mig ner mot stan där jag ska lämna in min förbannade dator. Tar det 8 veckor igen så hänger jag dom (typ..). Jag är helt lost utan min dator, my other half.




ADIOS!


Godnatt från mig!

Godkväll! Eller godnatt rättare sagt. Jag har messat mitt hjärta så nu ska jag bege mig mot sängen där jag hade tänkt avnjuta en godnattssömn. Vi hörs imorgon! Banne mig om jag vaknar klockan 5. Får nog ändå ställa väckarklockan för man vet aldrig med björnar.






Och självklart använder jag inte solglasögon inomhus. Jag är bara för vacker för att visas på internet(Not).

Så till alla er, från mig, GODNATT!


Why I love you..

..I love the way you hold my body, tight into yours.
I love your smell and your soft lips.
I love the way you make me laugh.
But most of all, I love you.


Frågestunder

 

Anonym om Frågestund!:
vem tycker du är den snyggaste tjejen i piteå?från 96, 95, 94, 93, 92, 91 osv :)
Oj! det var en svår fråga eftersom jag inte kollar in tjejer på det sättet, hehe. Men om jag måste svara så skulle det nog vara Sandra Nordin, någon jag känt sen jag föddes. Hon är riktigt vacker!


Anonym om Frågestund!:
är du nöjd med din kropp?
Ja, jag är nöjd med min kropp. Varför ska man vara missnöjd? :-)


K om Frågestund!:
vad tycker du om josefinlu?
hur mycket tjänar du ca när du jobbar?
vars trivs du bäst piteå elle rluleå?
1.Jag har inga åsikter om henne eftersom jag inte känner henne. Men hon verkar vara en bra tjej.
2. Det är väldigt varierande, men förra månaden drog jag inte en lön på över 6000kr
3. Jag trivs bäst i luleå faktiskt. Människorna där är snällare och mer öppensinnade.


piteasflicka om Frågestund!:
hur många läsare har du på ett ungefär per dag. :) säg i heltal. :D
Hm, det är också ett väldigt varierande svar. Men jag skulle säga kring 2000-2500


Anna om Frågestund!:
Är LV-väskan äkta? Om den är det, hur hade du råd? :O
Jo, den är äkta. Hur jag hade råd, ja, det undrar jag med. Haha, nämen. Jag har sparat, också jobbar jag :)


Anonym om Frågestund!:
Varför ska du flytta hem igen?:)
Jag ska flytta hem för att jag har hoppat av min linje och ska börja jobba. Finner ingen anledning att bo i luleå då även fast jag trivs som fisken i vattnet=)


melissa  (
[email protected]) om Frågestund!:
hur lång är du?
är du svensk ? om du inte är isf vart kommer du ifrån?
vad tyckerr du om kissie?
vilken/vilka är dina favvorit bloggar som du kollar ?
sjukt fiiin är du ! puss
1. Jag är 168cm lång. 2. Jo, jag är svensk. 3. Jag har inga åsikter om henne, eftersom den uppfattningen jag fått är att hon kör ett rollspel i sin blogg. Även fast det inte är ett schysst yttre hon har tagit på sig så har hon ändå lyckats. 4. Jag läser alla storbloggare som, kissie, kenza, blondinbella, gaybloggen, paow, dessie, rebecca simonsson, carolina gynning, foki och cimon från paradise hotel (han är het, hehe).

Tack för den fina komplimangen!



carro om Frågestund!:
vill du tatuera dig? isf var och vad?
Jag vill tatuera mig en bit nedanför nacken. Sedan vill jag skriva något fint och betydelsefullt på ett annat språk.


louisee om Frågestund!:
vad är du mest nöjd med på dig själv?
Vad skulle du helst operera om?
Hm, svår fråga. Om jag får säga det så skulle jag nog säga mitt ansikte. Om jag fick operera någonting så skulle det nog vara.. mina bröst kanske? Nej, jag vet inte. Fettsugning. Har inga behov av det. Men om jag var tvungen så skulle det nog vara någon av de två övre.


moa om Frågestund!:
vilka bloggar i piteå läser du? :)
Bloggarna från piteå som jag läser är.

Sandranordin.com, Forgivemee.blogg.se, sarastenbergs.blogg.se, carolinehedmans.blogg.se(även om hon inte är pitebo längre), allaboutangie.blogg.se, sedan så är det nog inga fler.


Hoppas ni fick svar på det ni ville. Frågestunden är inte över ännu, så fortsätt fråga!


Fly like you do it, Like you`re high, Like you do it. Like you fly Let me do it like a woman.

Från stockholm, till alla er! Awesomeness.


Nej, jag hittar ingenting. Ingen groda som vill bli min prins.




Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill


So tonight, I'm gonna find to make it without you.

Aloha amigos!

Såhära ser jag ut just nu. Stor myströja, brillor, slarvig knut och lurarna i öronen poppandes TIK TOK. Har även hunnit smörja in mig en omgång av min favorit BUS så man har en fräsch bränna till lördagen.




Converse look-a-likes

Var just inne och kollade runt på några bloggar då jag hittade dessa skönheter. Dom ser precis ut som converse "smalare modell".

Jag vill ha dem vita och svarta. GIVE ME!!


Tog kollaget härifrån, eftersom det inte går att högerklicka på bilderna på ellos hemsida. Dom är iallafall gorgeous!


Lördagens outfit

Efter jobbet på lördag så ska jag och Angelica, samt "crazy-thai-girls" som jag så fint kallar dem, hitta på lite busigheter. Kvällens ämne är "spåra" och mer än så säger jag inte. Vad tror ni att vi ska göra?


Transparent tröja.

sammetsleggings.

Rosa underbara pjuck med peeptoe.

Massvis med smycken.

Så, kära läsare! Upp till bevis att se hur väl ni känner mig :-)


Myskväll med min BFF

Nu har angelica precis åkt. Hon var tvungen att åka hem tidigt eftersom hennes kära mor ska upp tidigt imorgon och jobba. Som tur för mig är så börjar jag inte förens kl.5. Men ska uträtta några ärenden före, så jag måste ändå upp tidigare än det jag klev upp idag (Kl.5, hehe)


Vi har även hunnit spela, neger och president och vändtia. Jag vann! as always :-)








Angelica fick även en ring av mig, så nu är vi officielt gifta.


Nodo med Angie.

Ikväll har jag och angelica varit på nodo. Det var på tiden att vi umgicks eftersom hon har varit en sådan tråkmåns, hehe. (No offends). Efter nodo så gick vi och handlade karra och pommes pinnes på kvantum. Nu laddar vi upp för lite bus, eller så bara tjejmys, det återstår att se. I'm gonna catch up with ya laaaater!





FEEETLÄNK TILL ANGIE.


Freedom

Nu ska jag ta väl vara på dagens horoskop och bege mig ut på lite ävenyr. Jag trotsar nu veckans dåliga humör och gör någonting roligt. Ska nog ta och ringa min snygging för kanske en kvällsfika? Yes, I do it!


Update:
Jag behövde inte ens tjata, jag tog fram min allra snällaste röst och frågade. Nu åker vi på nodo klockan 7, I fucking love you!


Dagens horoskop!


Venus möter uranus i ditt tecken och skapar en längtan efter frihet inom dig. Du vill se nya platser..., och nya vägar uppenbarar sig också när du följer dina instinkter.


Turn down these voices inside my head.

Lay down with me, and tell me no lies. You can't make your heart feel, something it wont.


So don't tell me you love me, if you dont.


Frågestund!

Frågestund till imorgon klockan 00.00!


Not in the mood for fun

Idag är jag på dåligt humör, lite lätt deprimerad, så vi hörs antingen imorgon eller senare! Puss


breakfast

Godmorgon!
Vaknad ett tag sedan av att min mobil plingade hej vilt! Så nu har jag precis rostat några mackor och ska äta frukost. Sedan kommer dagen bestå av att posta paket och jobb. Ska bli riktigt skönt att jobba!

 




Short hair. Det ska bli ändringar på det.


COCO CHANEL


nattliga ord

Jag har suttit och funderat länge och mycket, och varför är det så att vi acceptera skitsnack? Varför väljer vi att lyssna när någon sitter och kränker en helt oskyldig individ i hemlighet?


Varför är det okej att vara en såkallad "nobody" men inte att sticka ut. Vad vi än gör så är vi aldrig tillräcklig bra för att bara kunna vara oss själva utan några som helst konsekvenser. Jag önskar att vi kunde leva i en värld där varje individ hade sina mänskliga rättigheter och fick leva utanför gränserna utan att någon ska lägga näsan i blöt.


Jag blir arg på mig själv då jag upptäcker att jag sagt någon elakt om någon annan, eller finner mig själv att sitta och lyssna på skitsnack. Varför sitter jag där som att jag inte har någon röst? Varför sitter jag där och låter någonting dåligt inträffa. Oavsett om det är jag som pratar, så är jag lika delaktig till det om jag lyssnar. Jag ska försöka hålla mig borta från allt som har med kränkningar och elakheter att göra. Jag vill vara en bättre människa som bidrar med någonting gott, istället för ont. Jag tänker förändra mig till någonting bättre, någonting stort. Jag tänker sätta stopp för det jag kan, och mer än så kan jag inte göra. Jag tänker ställa mig upp och visa att jag inte tollererar det vi människor håller på med. Skitsnack är inte okej. Jag tänker visa människor att jag låter alla vara precis den dom vill vara, oavsett hudfärg, ursprung, klädstil eller personlighet.


Jag har insett att det är mångfalden och dess olikheter som gör oss så speciella. Som gör varje individ till någonting eget. Att sticka ut och vara den man är, är coolt. Att följa mönstret och vara som precis alla andra är inte det. Jag vill att människor ska våga acceptera att alla är olika!


Be proud of who you are born to be!


It's lonely without you.

Nu när jag flyttar hem så måste jag påbörja mitt nya projekt om hur det ska se ut i mitt rum. Även förrådet aka. fritzel. Jag ska ha en walk in closet, det är bestämt. Annars flyttar jag ut på en parkbänk. Men mamma har lovat mig en, så allting löser sig. Jag ska pryda dom dystra väggarna med en fet Prada väggtext, it's gonna be like heaven.


Min stora 180 säng är alldeles för stor för lilla mig, tycker jag. Så jag funderar på att byta ut den mot min runda, men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Det är ett mysterium även för mig!


sömmerskan

Rollen har gått över från Sarah till mig att bli den generösa Sömmerskan. När jag åkte hem från stockholm så tog jag på mig uppdraget att fixa ett par skjortor och en kofta åt en vän som har festat alldeles för galet, vilket har resulterat till att skjortorna har blivit knapp-lösa och koftan blivit utsatt för ett hål i ärmen. Händig som jag är så fixade jag det igår på min "straff-måndag" vilket betyder att jag straffade mig själv för helgen synder.



TTYL!


'Cause I will dance with cinderella.

Igår vart jag otroligt lycklig eftersom Jim lyckades hitta min klocka som har varit borta i evigheter (kändes det som iallafall) den låg fint gömd i en låda på min byrå. Varför är jag sämst på att leta? Tack iallafall. Nu är min handled inte naken längre. Och min nya favorit-ring(även kallad "vigsel-ringen") smyckar även mitt vänsta pekfinger. PERFEKTION!






Bruno Banani - Magic woman

Den senaste parfymen från Bruno Banani luktar alldeles ljuvligt. När det blir dags att inverstera en ny parfym så står denna högst upp på listan, I love it.


Mysig kväll

Ikväll så har Jag, André och Emmy umgåtts. Vi har spelat neger och president, vilket jag fullkomligt regerade i, hell yeah! Och sedan har vi käkat pastasallad och bara myst på, är supertaggad inför helgen som förhoppningsvis kommer rocka.


JAG DÖR!

Haha!

Joel kontaktade mig och visade att det är någon som tagit bilder på mig och skaffat ett konto på mötesplatsen.se och angett sig vara någon annan. Även fast detta inte är någon big deal så ska det ändå anmälas.


Personen bakom datorn som skapat detta konto, måste vara riktigt ful om man måste ta någon annans bilder.


Rättigheter

Att stå för sig själv och sina egna rättigheter tycker jag är oerhört viktigt. Även om saker och ting inte jämt hanteras med mognad så gör man det för att man vill stå upp för sig själv och visa vad som är rätt och vad som är fel. Jag säger inte att jag jämt hanterar motgångarna i livet perfekt, men när man blir uthängd på något sätt så gör man ibland av frustration otänkta saker.


Jag har inga förutfattade meningar om mäniskor jag inte känner, och nu har jag bestämt mig för att hädan efter inte lägga ner tid på människor som skriver stötande saker om mig, till mig, eller gör saker för att såra och kränka mig. Det är synd att vi lever i en sådan livlös stad att det enda samtalsämnet vi har är att snacka skit och att hitta på skitsnack om andra.


Alla männsikor har egna rättigheter, och det innefattar att man ska få vara precis den man vill vara, utan några som helst konsekvenser så länge man respekterar andra människor.


Det var ord, rakt från hjärtat!


Gårdagen

Gårdagen som innehöll massor med galenskaper. Jag somnade inte förens klockan 8 på morgonen, vilket resulterade till att jag vaknade halv 6. Nu är min bästis on her way, det blir girlsnight och lite andra busigheter ikväll.


Vi hade våffeltången i högsta hugg.

vi fick se charader.

Sedan hann vi äta två gånger, feta som vi är.


Update: Min vän ringde just, hon är påväg hit med chips och dipp. Ibland måste jag bara älska min vänner lite mera!


Nya nails

Aloha bloggen!

Jag tänkte visa er mina nya naglar. Utan fina naglar så känner jag mig som en pojke, det är sant. Nåja! Det kanske var överdrivet, men naglarna gör så mycket mera faktiskt.





Valde en kortare modell denna gång! Adios :-)


true love

Maybe it's the distance between us that's keeping our love still strong, or is it just true love?


cinderella


Jag lovar, jag är kär på nytt..


Nice to meet you, anyway.

'Cause I just found someone special, and that's really something special.
 If you knew me, nice to meet you anyway.

Dreaming of my true love. So before this goes to far.. Nice to meet you anyway.


My cool

Aloha bitches!

Är på riktigt bra humör idag, om man jämför med gårdagens ( I don't wanna talk about it) haha. Nu ska jag dra på mig lite smink och bege mig mot luleåtrakten för att hämta hem lite saker så att jag överlever här hemma i piteå. Jag ska ju som sagt flytta hem, men jag kommer ha en sista födelsedagsfest i luleå på lördag. Alla är bjudna (nästan) hoppas inte stekpannor är nödvändiga denna kväll, jag vill helst vakna utan ångest.



Ska även hämta hem min dator,. så nu blir det bloggning för full rulle (hoppas jag). PUSS!


RSS 2.0