Mot..

Max och sedan vidare till min fina man. Jag har laddat hem gossip girl på hans dator som han ska tvingas att se. It's great to be a girl with power sometimes, haha.


En gammal bild från stockholm, fint.

Puss!

Everytime I reach for you, there's nothing there to hold on to.

Godkväll mina fina!

Jag har jobbat hela kvällen, och jösses vad mycket folk det har varit. Men jag och Bow gjorde det bra för att bara vara 2 stycken i serveringen. Efter jobbet så joinade jag dem andra för lite thaimat och gick sedan ner på stan för att checka tjejkvällens utbud. Jag fyndade mig ingenting, eftersom att jag sparar mig till måndag då det blir storshopping :)






Kisses!

New gossip

Oh dear god!

Det har kommit ut nya avsnitt av gossip girl och jag är så jävla exalterad. Chuck bass är ju fortfarande min dröm man!


Fur your jacket.

I höst och vinter kommer det vara modernt med vackra pälsar av olika slag på skinnjackor. Jag har sett ett flertal som jag gillar. Bla. från Acne, Alexander wang, Jofama by kenza, Burberry och etc. Jag tog saken i egna händer och fixade till min skinnjacka. Dock har jag beställt ännu en med fårpäls imitation som ni får se senare =)




Kisses!

You're that little bit of hope.

Godmorgon mina sköna bönor!

Jag tog mig upp före mannen idag också. What a surprise ha? not! Jag hade tänkt göra mig i ordning för att åka ner på stan och köpa den perfekta presenten åt tanitta.

Igår efter jobbet så hämtade Fredrik upp mig. Vi åkte och käkade på max för att sedan åka och handla godis och chips inför kvällens mys, tjockisar..




Puss!

PUSS.

Nu drar vi!


Facebook Update.


I can't breath, but I still fight while I can fight.

Linnea Persson om We'll walk on water.:
Skulle inte du kunna visa upp dina favoritskor i ett inlägg? Det hade varit så kul att se eftersom du verkar ha så mycket av allting :)
Jo, om du kollar i ett inlägg längre ner så finns dom där :)


Stephan om You're a friend of mine?:
Hey,

Don't know what the title of this post means haha, but thanks a lot for putting my vid up here, appreciate it big time! :D
Take care,
Stephan Xx
I didn't have anything to do with the video. No problem! It's a really good video :) And you have a amazing voice.


andy! om Morningbirds.:
fick inte du en inbjudan till blogawards?
Jo! Men jag beslutade mig för att inte gå eftersom det inte fanns nog med tid tyvärr. Men nästa år kanske det blir så att jag åker =)


F**k me I'm famous.

Dagens outfit:





Skinnjacka - H&m
Tunika - H&m
Leopardkofta - H&m
Leggings - GT
Boots - Dinsko
Ringar - H&m/GT/Sivs ur och guld.
Väska - LV


Street of fashion.

Goddag!

Jag och Fredrik har precis kommit hem till mig efter en dag på stan. Vi har försökt hitta en present till tanitta, vilket inte var det lättaste. Så jag ska ut och söka imorgon också :) För på lördag är vi bjudna på 18års fest hos henne.

Vi lunchade på arbaillo och avslutade sedan våran tur på stan med en kaffe på lyktan.




Rönne! Som aldrig kan vara seriös på bild :)

Puss!


I'm free enough to party hard.

Godmorgon mina fina!

Jag och mannen har varit vakna ända sen klockan 10 idag, så vi ska fira våran tidiga uppstigning med lunch och shopping. Äntligen så får jag in lite liv i min vardag. Som jag har längtat :)


I just need some time.

Goddag mina fina läsare!

Jag har precis avnjutit en mycket god middag hemma hos mannen. Och idag har jag även hunnit fiffla lite på mitt hemliga projekt. Det kommer bli totally awesome.

Någon bad om att få se mina favoritskor, så här kommer dom =)


Äkta mockapumps från Tiamo.

Gråa stilettklackar från nelly.

Klackar från tiamo.

Boots från dinsko.

Converse (oerhört slitna och skitiga dock).

Svarta klackar från marble.

Sådära! Det var iprincip allihopa. Dock saknas ett par rosa mocka pumps som jag glömt i en bil. Men dom kommer snart hem till samligen :)

T H A I S O U P

Mamma står och laga tom kha gai, en thailändsk soppa/gryta som är alldles amazing. (Singing hallelujah). Mannen är på besök hos grabbarna nu för lite avsked av deras vän.

Jag hade tänkt visa er mina favorit skor i nästa inlägg eftersom det var någon som bett om att få se dom :)



Jag har käkat som en gris idag. Jag tror det är mitt nya sätt att dämpa ångesten - Tröstäta. Detta bådar inte gott.

Bring it on bitches.

Oh G! I'M SO F*CKING BORED...

Det var min pojkvän som postade det förra inlägget. Tänkte bara upplysa er om det så att ni inte tror att jag är den som skriver om störda saker, haha. Men som det rönnebarn han är så insiterade han om att få blogga.

Nåja! Jag är som sagt sjukt jävla uttråkad. Och jag vet inte vart all min energi kommer ifrån. Men KOM IGEN!! Kan piteå leverera sämre än nu? Jag behöver shoppa och förgylla mina vardag med roliga saker.




Jag är sjukt casual idag. Jag är tråkig och likaså min outfit. Fuck!!




Next time I see a car wreck on the road, I'll roll down my window and yell " HAVE A SUPERTIME!"

Har ni någonsin funderat på vad ni skulle göra om ni åkte bil och såg att en familj hade kraschat vid sidan om vägen?

Runt om i världen finns det många organisationer och hjälp för de hjälplösa. Allt från flyktinglägren till rullstolsbasket.

Hjälplös eller inte, alla förtjänar ju att ha roligt.



Fall behind.

Mannen och jag har precis avnjutit en god frukost/lunch/middag, haha. Jag vet inte vad jag ska kalla det eftersom vi båda vaknade alldeles för sent. Dock behövde min kropp det efter helgen bravader.

Nu ska vi ta oss en dusch och sedan åka hem till honom för att börja mitt hemliga projekt som kommer vara klart på lördag. Mer om det får ni veta senare :)




Message for my prince.

Hej mina underbara!

Min helg har varit helt toppen. Och det har varit galet mycket folk på restaurangen, i lördags så var det kaotiskt. Men efter det så firade jag detta med fest och lyckligtvis så kom vi inte hem förens halv 8 på morgonen. Det lät som en bra kväll va? Tack till alla som var med och förgyllde den =)



Jag lånade denna bild av Julia. Jag ska försöka få över bilderna från min egna kamera så fort som möjligt! :)


I'm gonna take this moment and make it last forever.

Okej, nu säger min kropp och mina ögon godnatt på riktigt. Så vi hörs imorgon innan jobbet mina pärlor!






It always feel like a new love.

Min mamma måste nog vara vääärldens sötaste. Varenda gång jag är i tidningen så köper hon massexemplar och lägger in i sin lilla klippbok. Det finns säkert klipp från när jag var 4 år gammal i den. Och jag måste säga att det är alltid lika kul att kolla på :)


Det här är min senaste och jag måste säga att varje gång är det lika roligt! :)

Make a better day for you and me.

Hey guys!

Sorry för en dålig uppdatering idag, men jag har helt enkelt haft fullt upp med arbete och myskväll med brudarna. Efter jobbet så åkte jag och Empi till coop forum för att inhandla snacks till kvällen, sedan joinade även jenny oss. Så vi har suttit och pratat, sett filmen "Grown ups" och bara haft det riktigt, riktigt mysigt.

Nu är mannen påväg till mig så jag antar att det blir en film och sedan godnatt. Vi hörs imorgon mina fina, nighty.





Puss!


Morningbirds.

Godmorgon mina fina!

Planen var egentligen att kliva upp tidigt och uträtta några ärenden. Men jag blir så mysig när jag har mannen brevid mig på morgonen. Så nu hade jag tänkt styra upp en lunch hära och sedan är det dags för jobb :)

Intervjun som jag fick för ett tag sedan har nu publicerats i tidningen. Det var riktigt kul att se! Och givetvis ska ni få läsa den också =)



http://www.pitea-tidningen.se/om_unga/artikel.aspx?ArticleId=5619878

I would give up forever to touch you.



malou om Big eye:

vad har du för storlek på dina? :) dom var riktigt stora ju! snyggt!!! tacksam för svar :)
Man beställer dom inte i storlek. Utan alla "babydoll-linser" är i en och samma. Givetvis går färgen att variera. Du hittar dom på pigtail.se


Anonym om I know my fashion.:

hej! kan du förklara hur ditt löshår fundgerar, Kan man färga det?
Locka?
Platta? :)

Mitt löshår fungerar precis som mitt vanliga hår. Det går att färga, platta, locka och you name it,. Dock måste man vara mer försiktig med löshår och använda en hel del olika produkter som tar hand om det. Det är bra om man använder tex. värmeskydd innan man lockar/plattar håret. Eller att man har i en riktigt fet inpackning då man duschar :)

Isn't he lovely?

Godkväll!

Jag och mannen kom hem för ett tag sedan efter att ha varit och kollat hockey på challenge med grabbarna. Nu ska vi invänta 12 slaget och sedan dra oss iväg på äventyr. Spännande :)






Dancing on my own.

Hey folks!

Det verkar som att jag och mannen kommer att göra ett biobesök ikväll. Dock har vi inte bestämt vilken film det blir, men jag antar att jag är gullig nog och låter honom välja. Eller? :)





Puss!

Letters to juliet..

Igår såg jag en helt fantastisk film som träffade mig rakt i hjärtat - Letters to Juliet.

Det har gått mer än 400 år sedan Shakespeare skrev pjäsen om tonårsflickan Julia och hennes Romeo, men ständigt nya kullar av kärlekssjuka flickor identifierar sig med henne. I Verona får man varje år ta emot tusentals brev adresserade till Julia, brev som berättar om lyckliga eller olyckliga kärlekshistorier, och som ber om goda råd.

Och i 70 års tid har breven besvarats av volontärer som kallar sig ”Julias sekreterare”.

 

Julias sekreterare spelar en viktig roll i den här amerikanska kärleksfilmen, och det enda som är förvånande med det är att det har tagit 70 år för Hollywood att nosa upp denna guldgruva av hämningslös romantik. En större chock är att resultatet är riktigt njutbart.

 

I centrum för filmen står Sophie (Seyfried), en ung amerikanska som reser till Verona med sin pojkvän (en groteskt överspelande Gael García Bernal). Hon hittar ett 50 år gammalt brev till Julia från engelskan Claire (Redgrave) som tvingades lämna sin älskade, en italiensk bondpojke. Sophie besvarar brevet och övertygar Claire att återvända till Italien för att söka efter sin förlorade Lorenzo.

 

Klyschorna haglar, från ”kärlek börjar alltid med bråk” till att jakten på den eviga kärleken går genom toscanska vinlandskap, ackompanjerad av smäktande italiensk popmusik. Men jag sitter ändå och ler genom större delen av filmen, eftersom det är uppenbart att den har ett enkelt och ärligt uppsåt: att vara en sommarfluffig verklighetsflykt. Fina skådespelare som Vanessa Redgrave och Amanda Seyfried (som borde kunna attrahera tonårsflickor med nästan samma kraft som Julia Capulet) gör att Letters to Juliet håller sig på rätt sida om sockerchocken.

 


We'll walk on water.

Nu mina vänner ska jag slänga på mig lite kläder och försöka få med mannen på en promenad. Jag behöver göra centrum några vändor känner jag.




Jag tycker mitt ben ser ut som att det är gjort av gummi, haha..

Puss!

I'm gonna stand clear.

Godmorgon!.. eller snarare, goddag.

Jag och mannen vaknade kring tre tiden då vi sedan bestämde oss för att gå upp och använda den nya kaffemaskinen och för att äta en brakfrukost. Idag vet jag inte vad som händer, men jag känner mig ganska så sugen på att fly till solarieöarna, så jag kanske taggar ner med 20 minuter dära, we'll se..







Det blev en marabou choklad för mig, och en kaffe för mannens!

Puss

I know my fashion.

Nu har jag suttit och kikat på både nelly och h&m, men lyckades endast fynda på ena av dom. Det blev en helt underbar skinnjacka med fårpäls imitation, en khaki grön kavaj och en mintgrönt ring med guldiga inslag.

Dock måste jag vänta till oktober för att få mitt paket. Men det är väl som dom säger - Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.



Kisses!

Shoes me!

Jag har sko-cravins. Det känns som att det var längesen jag inhandlade ett par skyhöga klackar att spatsera runt stolt i. Nu ska det handlas. Dock brukar jag misslyckas med att internet shoppa då jag vill!



En dag ska jag vara en stolt ägare av ett par Christian Louboutin klackar!

I wont get lost into your eyes.

Det är fantastiskt hur musik kan göra så mycket. Dom vackra sångtexterna tränger sig in i hjärnans tankekontor och ut genom fingarna kommer fina rader. Det är som att få och sedan ge tillbaka. Musik är vackert, men det musik ger, är vackrare.




Mitt fina bestfriends armband som jag fick av Empan!

Tyler Hilton

Just nu så sitter jag bara och andas in allt rengöringsmedel som jag har förtärt i mitt rum, säkert en hel flaska. Jag är utan tvekan, någon som använder alldeles för mycket av allting då jag städar. Men rent blev det. Nu inväntar jag min fina pojkvän, men innan dess så ska jag skriva klart ett hemligt projekt jag håller på med.




You are in my atmosphere.

Jag tänkte berätta för er om den impulsiva gårdagen. Jag och mannen var alldeles för sugna på äventyr för att stanna hemma i piteå, så vi begav oss ut - Into the wild, not.. haha!

Vi tog min moped, vårat pick och pack och drog iväg mot vad jag brukar kalla det, skogen. Vi åkte iallafall till hans stuga i lillpite för att spendera natten dära. Det var en mycket bra kväll och otroligt behövligt. Jag påpekade det imorse att det var någonting vi hade kunnat göra oftare, lite rehab från all stress och från allting annat.

För första gången på länge så andades jag in nya tankar, nya känslor, nya minnen. Det var en mycket fin roadtrip vi gjorde, och som vi säkert kommer att göra om.






F sitter och knepar ihop en av våra historier.

Puss!

But you can't say what you want to, take what you want to.

Godkväll mina söta!

Jag har precis blivit klar med "helvetes-passet". Jag kom hem från min man kring 6 snåret, och därefter har jag städat, skurat, rensat, dammtorkat, allt sånt som jag verkligen behövde göra. Vanligtvis brukar sådant hända när jag är arg eller upprörd. Men nu när jag ändå inte hade någonting för mig så tog jag tummen ur röven och skrubbade varje vrå ren.

Nu luktar rummet gott och är tänt med ljus. Jag hann även med att rensa upp i min walk in closet, skura och dammsuga där, så nu är jag nöjd. Mycket nöjd!




Min fina gossedjurssamling.




Puss och kram!

tell me something I don't know.

Jag ljuger för er. Ljuger för att jag inte kan ta det själv.

Kan inte ta emot det jag står inför.

Skiljer intelängre känslor från minnen. Kärlek från sorg. En stavmixer i hjärtat.

Blandar om. Shottar framtid och spyr förflutna droppar.

Krampar av tomheten i den tömda magen.

Det kan stundtals kännas som att jag inte ser annat än minnenas television.

Så många chanser till något vackert nu.

Jag bör göra skillnad på det jag vill, och det jag behöver.

Det är nu jag ska komma till insikt. Men där är bromsklossen.

Påsen med känslor i, som slungas framför mig.

Får mig att stanna upp och kolla. Begrunda det vilket ligger gömt däri.

Ska jag fortsätta?

Förstår nu att det inte kommer kännas bättre än såhär.

Och kanske är det inte fult att bedra det förflutna.


Jag ljuger för er. Och det tär mig mer än sanningen själv.

Jag vill ta emot det. Jag vill tillåta mig själv lyckan. Jag ljuger för att jag fortfarande känner dig.

Du är här. Hur kan jag någonsin ställa någon annan bredvid dig?


'Cause you're everywhere to me, and when I close my eyes it's you I see.

Godmorgon!

Mannen ligger fortfarande och sover medans jag smider planer för kvällen. Jag har världens bästa upplägg och tror det kommer bli en alldeles magisk kväll/natt.

Nu ska jag joina dom andra på "frukost" och slita upp min man för lite ärenden. Dessa män.. dom bara sover och sover..!


Jag och Linnea i somras. God, I miss that!

Puss

I wanna rock that man.

Nu mina vänner är jag redo för jobbet. Dock är min plattång försvunnen! WHERE HAVE YOU GONE?







Puss!


Av längtan till dig.

Hej mina fina läsare!

Jag har precis kommit hem. Igår efter jobbet så åkte jag hem till min man för att spendera natten där. Vi vaknade kring kl. 1 idag, och därefter åt vi frukost. Dock känns det som min olycksdag idag. Efter att jag ätit några tuggor av min macka så fick jag kram i magen och började känna mig illamående, sen är den en hel del andra faktorer som bidrar också tror jag.

Nåja! Jag ska inte klaga mer. Jag hade tänkt sminka mig inför jobb från 17-21. Därefter får jag se vad för galenskaper jag hittar på, det känns som att veckan har varit fylld av sådant.


Hands up

Nu är jag och tjejerna redo för att se lite idol i stan. Jag måste ta det lugn eftersom jag fortfarande mår pyton. Men det gäller att bita ihop och dra på sig ett leende.




Jag har på mig en transparent tröja från nelly, pälsväst från vila, maffigt silver halsband från h&m, lack leggings från GT och boots från dinsko.

Puss

You're my wonderwall.

Hej mina fina!

Jag har precis tagit en mycket efterlängtad dusch och tagit på mig lite myskläder. Det gäller att rehabilitera sig så mycket som möjligt så att jag kan återgå till arbete och vardagen. Idag när jag har fått mycket tid över till annat så har jag kollat igenom min klippbok med intervjuer och andra reportage, mycker underhållande. Och det är så roligt att se tillbaka på :)




Osminkad och fräsch, det gillar vi.. ibland!

Puss och kram!

Monday



:D om Rock this p-a-r-t-y.:
Vart är tröjan ifrån, den som du har på i inlägget new love? jätte fin! finns den i piteå??
Den är ifrån Gina tricot i östersund. Tror dock inte den finns i piteå :/

Anonym om There's always something about you.:
hur lång är du?

Jag är 168 cm lång:)

Sad eyes.

"Godmorgon"!

Jag måste nog vara den enda bloggaren i världen som sover tiill halv 5 på dagen, skärpning! Jag hade faktiskt tänkt göra lite nytta idag eftersom jag inte får överanstränga mig.

I lördags fick jag enorma kramper i magen, vilket jag var tvungen att kolla upp. Dock var det ingenting jätte allvarligt, men jag ska äta pencilin nu i tio dagar.

Jag ska nämligen organisera upp i min garderob och gör lite snyggt dära. Resultat får ni se senare. Och lite bilder från Emmy och Madelene's födelsedagsfest lät väl roligt? :)




Jag och killen som stack nålen in i mig hade en roligt konversation. Jag frågade honom vad som händer om han sticker fel, och då svarade han "Jag vet inte, det har aldrig hänt mig" Vad tror ni händer då? Jo, han sticker fel i armen och det kommer inget blod, jättekul.. Så min arm var alldeles blå senare.


Om tio dagar så är jag mänsklig igen. Hallelujah!

Rock this p-a-r-t-y.

Godmorgon mina fina läsare!
Jag vaknade för ett tag sedan, men har suttit och uppdaterat mig lite i bloggvärlden. Vem som bråkar med vem, vem som hänger ut vem och you name it. Intressant är bara förnamnet!
Nåja! Jag hade tänkt börja packa min väska inför kvällen. Jag och Emmy skrev gästlistan igår och vi kom upp i 64 personer sammanlagt, haha.
Det kommer utan tvekan bli AWESOME!

I worry I wont see your face, light up again.



- om Roll deep:
hur gammal är din pojkvän? Ni riktigt fina tilsammans!
Han är 21. Tack så mycket :)


Anonym om New love:
Vilken fin tröja! (den mörkgröna) vars är den ifrån?
Den är ifrån gina tricot i östersund :)

Anonym om I'll be your commander.:
Hej vart hittade du kameran o vad kostade den? Har haft en sån förut, eller jag har en sån men skärmen e trasig:P

Jag tror den är ifrån expert. Men du kan ju hitta den var som helst på internet om du googlar :)

come here girl, BOUNCE!

Goddag mina fina!

Jag vaknade för ett tag sedan och har sovit otroligt j*vla dåligt inatt för att jag vaknade av extrema magsmärtor. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är eftersom jag aldrig känt så förrut. Jag känner mig lost, confused, schizofren.

Nu ska jag gå och ta mig lite frukost och sedan göra mig iordning för jobbet. Ikväll ska jag och sola med M.


Det fick bli en gammal bild eftersom jag är i seriösa behov av botox eller någonting annat idag...

If you have a bad day... blablabla..

The impossible love.

Jag brukade kalla vårat "vi" - "The impossible love". Det omöjliga som jag aldrig någonsin trodde skulle hända. Det fanns stunder som jag verkligen ville, men aldrig vågade att hoppas på. Och nu idag är jag här, tillsammans, starkare. Idag vågar jag att hoppas, för trots många motgångar så lönar det sig att vänta, våga, men framförallt att förlåta. Att våga hoppas innebär att se ljust på framtiden.



- If you just believe.

There's always something about you.

Nu är jag färdig med håret. Här under får ni se resultatet :)







Puss

New love

Godkväll kära vänner!

Idag har jag hunnit vara med min favorit tjej på stan för att inhandla lite kläder åt henne till fredagkväll. Och sen har jag jobbat mellan 17-21, vilket har gått mycket bra faktiskt. Efter det gick jag och solade, man måste ju leva upp till sitt smeknamn "Pepparkakan" hehe. ORK IT.

Dagens outfit:









Nu ska mamma sätta in löshåret på mig, adios amigos!

Still in my blood.



Anonym om I'll be your commander.:
Alltså, vars hittade du skorna?? De finns ju inte på deras hemsida! Några andra boots du kan tipsa om? :)
Jo, dom finns på deras hemsida. Ena paret (det dyrare) är slut på hemsidan. Men skorna som jag köpte för 349:- finns på hemsidan :)

http://dinsko.se/Shop-online/Barn/Tjej-stl-31-38?art=256687

jannika om You're eyes are like the sunrise.:
han på bilden längst ner är det din kille? hur ghgammal är du och hur gammal är han? han sser MYCKET gammlare ut en dej :O

Jo, det är min kille. Han är 21 och jag är 17 :)


I'll be your commander.

Dagens inköp:


lösögonfransar från kicks 65:-

Minneskort 199:- Kameran fick jag av min fina man :)

Foundation från kicks 135:-

Boots från dinsko 349:-

Gårdagens inköp:

Höga "kostym byxor" från gina tricot 349:-

Linne från h&m 199:-

Linne från monki 180:-

Kavaj i härlig blåfärg från h&m 249:-

Transparent kofta från monki 249:-

Transparent blus från gina tricot 249:-

Ögonskugga 30:- bronzer 49.50:- från h&m

Detta var allt (tror jag). Känns som jag har shoppat på bra dom senaste dagarna :)

Roll deep

Hey guys!

Idag var jag och mannen på stan för att inhandla lite nödvändiga saker och även för att äta lunch på café piteå. Dagen i sig har varit mycket bra, har även varit och solat. Nu är jag dödshungrig och väntar på att min man ska joina mig för lite tjockis mat.




Min fina man!

Kaffepaus på nodo.

Inköpen för dagen kommer i nästa inlägg :)

Puss

Soldat, så ung och så lojal.

Nu har jag äntligen fått upp mannen och vi är redo för att gå ner på stan för att "luncha", middag skulle jag säga dock.
Dagens outfit:

You're eyes are like the sunrise.

Dom senaste veckorna har jag spenderat ganska mycket tid med min pojkvän, vilket resulterat till att det inte blivit så mycket tid över för bloggen. Men jag tänkte berätta för er vad vi gjorde i söndags och i måndags.
I söndags: så åt vi en mycket god middag på golden dragon och avslutade vår underbara kväll med bio och övernattning på svartudden.
Igår så åkte jag och grabbarna till luleå för att shoppa lite och för att sedan avrunda med en lunch på exotic. Alla mina inköp får ni se senare. Nu ska jag väcka mannen, ta honom ner på stan och äta lunch.
Min fina.
Puss

Boots

Hej mina fina!
Jag har varit ruskigt sugen på att inhandla ett par boots för hösten/vintern. Dessa två har jag hittat än så länge :)
Det översta paret 349:- /dinsko och det andra paret 499:-/dinsko.
Puss

I see your true colors.



"Cause well,.. movies may be beautiful in black and white. When it comes to relationships, there's a whole range of colors and options to explore. And that's where I am, today.."


one, 21 guns.

hannah om Once upon a time i had a dream i had i vision.:
åhh var är jackan(kappan köpt?
Den är ifrån h&m =)

emma om stereo love:
det ser ut som om din kille är yun?
och har du fortfarande johan eller vad han hette som kille ? elr e de en ny nu?
Nej, yun är definitivt inte min kille. Och "förhållandet" mellan mig och johan var bara oseriöst. Jag har en "ny" kille nu, ja! :)

  emelie om Ang. Löshåret från pigtail.:
vars har du beställt de från? :) vore kul att veta!
Www.pigtail.se =)


A man so heartless

Godkväll mina vänner!

Uppdateringen har varit urusel eftersom jag spenderat en hel vecka med min man, ensamma i huset. Så nu är jag förhoppningsvis back on track (igen). Jag har iallafall jobbat ikväll och det har gått mycket bra. Nu är jag med Emmy och smilla och vad vi ska göra ikväll vet jag inte ännu, men något bus blir det alltid.



Puss


It's just a matter of time.

"Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams, If you’re wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn’t love you any more."



RSS 2.0