I need a miracle.

Love always creates, it never destroys. In this lie's man's only promise.

- Leo Buscaglia


For thee.

Love is not love which alters when it alteration finds.

- William Shakespeare


Säg som det är nu, det finns ingen väg tillbak nu, för någon som är en riktig jävla looser, ett riktigt JÄVLA AS.

God morgon!

Jag och min bebis har precis varit ut på en prommis och han har hunnit få lite mat. Nu springer han runt som en duracellkanin i huset och skäller åt alla småknarr han hör.

Anywho, jag och bebis ska nog in till stan nu och handla det sista till halloween. Måste köpa röd klädfärg, någon som vet vart det finns?


I just wanna break away.

Godmorgon!

Fick inte det trevligaste uppvaknandet idag. Först hade jag en liten bebis som insisterade på att vi skulle busa och sprang runt som en duracellkanin, hoppade på mitt huvud och slickade mig i ansiktet.

Sen kommer mamma inrusande - GE MIG CASH! okej, inte riktigt så. Men jag var tvungen att fixa en flygbiljett hem till piteå åt sis över jul.

Well,. lika bra var det är vakna nu så jag hinner gör mig i ordning i lugn och ro. Ta min lilla bebis på en promenad och käka lite frukost.


The road to love.

"Happiness is like the old man told me. Look for it, but you'll never find it all. Let it Go, live your life and leave it. Then one day, wake up and she'll be home".


I'm on the pursuit of happiness.

Jag är så lycklig just nu!

Och jag hade inget hellre än att spendera min måndagskväll med min bebis sovandes bredvid mig.


Halloweenkostym!

Jag fick hem min halloweenkostym som var alldeles förstor i midjan men superläcker på.

Nypris: 249:-

Mitt pris: 149;-

Det som ingår är klänningen och hatten i storlek S. Maila, [email protected] om no är intresserade.


"I wanna grow old with you" - and that's what he said.

Godkväll bloggen!

Har haft en väldig turbulent men F-A-N-T-A-S-T-I-S-K helg. Jag kan inte minnas senast jag njöt så mycket av livet. Vaknade upp på storgatan fredagsmorgonen, blev upplockad av Jenni och därefter begav vi oss till luleå för att avnjuta AW och bubbel på Olivers Inn. Vi tog oss sedan vidare mot allstar där det var något glas bubbel för mycket.

Hade en läskig kille som förföljde mig hela kvällen så allt slutade med att jag betalade en läbbig taxichaufför 1500kr för att ta mig hem till piteå där jag gosade ner mig på storgatan med lite skräpmat och kramar.

Lördagen åkte vi till luleå för att plocka upp mina saker, vilket var så guldvärt. Vi firade våran visit med käka pizza och sedan var det bara att åka hem för att samla ihop sig för ännu en partykväll.

Jag och Tjejerna började med att pimpla vin på gossip girl's lovenest och sedan var det dags åka till sammes mancave. Det fanns rökmaskin, laser och ett helt gäng med partyglada människor. All rök resulterade dock till ett antal utspillda drinkar och 3 blöta tjejer, men det fixade vi snabbt med hjälp av en hårtork.

Runt midnatt så drog vi oss vidare mot krogen, jag mot challenge och resterande mot kalles. Jag träffade upp två söta damer som jag hängde med, dansade och drack med måtta. Fick sedan ett oväntat upplock som drog sig vidare mot big boy och sedan vidare mot ännu en natt på storgatan.

På söndagen vart det ett relativt tidigt uppvaknande med en lång mysstund i sängen. Klockan 13.30 hämtade mor och resterande upp mig för att åka och handla lite saker åt bebis som jag nu ligger och kelar me.

En fantastisk liten chihuahua hane. Min bebis!

Idag har jag inte gjort någonting nämnvärt, klev upp 07.00 för att ta min bebis på promenad och sedan sov vi ända fram till 12.00












just let it slide

Från väntan, till ingenting. Från ingenting, till någonting. Nu säger jag godnatt!


Låt honom veta att ingenting är som förr.

Hej mina fräschingar!

Har precis kommit hem från en toppenkväll på challenge med, alexander, david, pontus, jenny, emelie, elin, m.fl. Har hunnit äta god mat, sett en bra match, tyvärr så förlorade luleå dock. Men livet går vidare!

Klockan 01.30 ska jag vidga mina vyer men en annan individ. Imorgon ska jag se världen med andra ögon, startar med en middag på allstar med min lady Jenni och därefter ska vi fira det vackra livet med en utgång. Jag känner själv att jag behöver se saker utanför piteå stad.

Har haft massor med deja vú moments idag, lite creapy ändå. Ska avrunda nu och fortsätta packa. På söndag får jag äntligen hämta min bebis, jag är sååå kär.

Idag saknar jag bara inte friheten av att känna lycka för ingenting, jag saknar min älskade far, min vän, er vän, din son, din ex make, vårat allt.

Han var inte bara den bästa mannen som gick i ett par skor, han var den jag kunde vända mig till, den personen som hade mitt förtroende och jag hade hans, han var en äldre och manligare version av mig, han var mitt allt. Han var en utmärkt golfspelare, en fantastisk kock, en underbar vän. Och ingen kan fylla de tomrum han lämnat inom oss. Jag saknar dig så, men min kärlek kommer föralltid vara större än så.

En dag ska jag hitta min prins, men min pappa kommer alltid förbli min kung.







Krossa alla fönster.

Det är komiskt hur fort vinden kan vända. Från att känna sig som den lyckligaste tjejen på hela jorden till att känna sig splittrad. Kan någon förklara för mig hur det fungerar?


For you and for me, forever ago.


I wish I were a cool person so I could make fun of myself.

Hallå!

Kom hem kring 6 tiden idag. Turligt nog så fick jag åka bil med T hem, så jag slapp åka buss. Jag är verkligen allergisk mot kollektivtrafik.

Har hunnit duscha och pröva mina nyinköpta underkläder. Ligger i sängen nu och ser lite serier. Väntar på att mor någon gång ska bli klar med middagen, i'm staaaarving.


The place of teenage dreams.

Hej kära vänner!

Jag hade en fantastisk kväll igår med min bästa vän som jag är så fruktansvärt tacksam över att jag har i mitt liv. Vi käkade middag på Ming Palace tog oss något glas vin och bara pratade.

När vi kom hem till lägenheten så öppnade vi en vinflaska och delade på den över en massa surr. Jag är glad att jag fick lätta på hjärtat med någon jag verkligen litar på. Och idag så känns allting möjligt!

Jag ska till luleå med 13.10 bussen och ta en lunch och shoppa litegrann med min fina stjärna A.

Så nu måste jag avrunda och börja göra mig i ordning.


Turning inside out so I can see.


Alex Goot - save tonight

Hallå allihopa!

Vaknade ruskigt tidigt idag medtanke på att jag inte fick någon sömn förrän efter 05.00 inatt, satt fast i facebook och sms-världen. Det är sjukt underskattat att sms, två individer kan ha hur kul som helst.

För att inte tala om hur mycket vi spårade ur på facebook. Satt klistrad framför datorn i hela 5 timmar, satte ihop nya fräscha playlist's på spotify startade lite utav ett world war two.,

Ska se det senaste utkommna avsnittet av gossip girl nu, det kallar jag vardagslycka. Därefter ska jag ringa min dam och ta med henne in till stan för lite shopping.

Update; hon ringde just och berättade att hennes chef gett henne ett sista minuten pass, damn it! Får vältra i självömkan med lite vino kanske. Nä, men då ska jag checka lite busstider till boden. Känns inte så jävla hurray för att åka till en ännu mindre håla än piteå, men att få träffa en fantastisk vän kan inte skada en dag som denna.,

Jag har DEFINITIVT vaknat på rätt sida idag.





Puss!


For them who have a heart.. and for them who doesn't.

"Hey girl, you know you drive me crazy.
One look puts the rhythm in my head.
Still I'll never understand why you hang around.
I see what's going down.


Cover up with makeup in the mirror,
tell yourself it's never gonna happen again.
You cry alone and then he swears he loves you.


Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well, I'll tell you my friend, one day this world's going to end.
As your lies crumble down, a new life she has found.


A pebble in the water makes a ripple effect.
Every action in this world will bear a consequence.
If you wait around forever you will surely drown.

I see what's going down.


I see the way you go and say you're right again,
Heed my lecture.


Face down in the dirt she said "This doesn't hurt."
She said "I've finally had enough."


One day she will tell you that she has had enough.
It's coming 'round again."



set fire to the rain.

Hello friends and family!

Har spenderat större delen av min dag på stan. Har unnat mig två nya klänningar och ett par byxor för vad tar inte bort ångesten bättre än shopping? Vid 5 träffade jag upp jenni, gick till nodo och delade lite secrets om helgen.

Har en fullspäckad vecka framför mig. Morgondagen kommer antingen bestå av en romantisk tapasmiddag för två eller en boden visit med lite vino och kramar. Jag har hur som helst haft en alldeles FABULOUS helg. Kan ha druckit ett eller två vinglas för mycket, men det är fan ingen shame av att släppa lös och lossa på tyglarna lite.

När jag kom hem i söndags så tog jag mig en välförtjänt p-nap på 4 timmar tills min fru kom och väckte mig och insisterade att vi skulle dela lite information om föregående kväll/natt. Tappade min värdighet i helgen, mina skor och min scarf men en helgalen kväll och natt hade jag och jag tackar alla inblandade för det. Några tusen kronor fattigare, men fan vad det var värt det.

Kan bli en luleå visit på fredag med utgång. Lördag bjuder även upp på fest så jag får försöka hålla mig i skinnet på fredag, så gott som det går givetvis. Nu hade jag tänkt städa upp i mitt rum, därefter unna mig lite jacuzzi-time och sen ska jag ta fram teoriböckerna.

I'm gonna make you proud daddy!


Galet gammal bild dock.


I'm still alive, but i'm barely breathing.

Godkväll kära läsare!

Har tankat mobilen med en massa ny och fräsch musik. Försöker hitta energi till att göra någonting. Men efter urnsättningen idag så har jag varit ganska utslagen. Allt jag orkade med var en lunch på Golden och det lilla jag åt var inte mycket.

Jag har alltid varit en tjej med mycket god aptit, men någonting har hänt. Jag vet inte om det är sorgen av att förlora alla dessa människor runt omkring mig, eller om det bara är en dålig mat-dag.

Jag har iallafall spenderat hela min dag i sängen och sett serier. Är rädd att detta bara är en början till förra årets vinter-händelse.

Anywho, ska upp tidigt imorgon för att göra något jag kanske egentligen inte borde. Men jag kommer ha med mig min älskade som kommer finnas där och hålla min hand om jag utbrister i tårar. Vilket är en stor chans eftersom jag är simmar i ett stor hav av känslor just nu.

Av någon anledning så fungerar det inte att ladda upp bilder nu. Så det får bli ett tråkigt inlägg med bara text. Hoppas ni överlever? :)

Nu ska jag avrunda och återgå till det jag gjort hela dagen.

Pusspusspusspuss!


Goodbye is not forever

Aloha!

Prövar på en mobilblogg såhär på kvällskvisten. Har varit på ett läkarbesök idag som gick väldigt bra och efter det har jag hängt med min sköna böna madelene.

Kom hem runt 5 tiden och då startade jag med att städa mitt rum. Nu är det fint och renbäddat och jag är sängliggandes pågrund av magsmärtor och hunger. Mama is making pie, Yum!

Imorgon ska hela familjen samlas för en urnsättning av "the greatest man who ever lived". Min far & er vän. Jag antar att det kommer att bli en känslosam dag för oss alla, så om jag inte kikar in imorgon så vet ni varför.

Igår firade vi vår stjärna Johanna som ÄNTLIGEN fyllt 18 år. Vi planerade den kommande helgen och allt bus vi ska hitta på. Looking forward to it!

Nu ska jag avrunda och ringa Jonas! Smell you later bitches.

Puss!


Om vi kunde sluta hoppas på lyckliga slut och sagor..

Goddag kära vänner!

Behövde en rejäl sovmorgon för gårdagen var tuff trots det att jag inte gjorde någonting alls. Psykiskt tufft! att analysera och få det till ord tar på krafterna. Och efter 10 a4 var jag tillfredsställd och nöjd, firade med mat i stora mängder.

Idag känner jag ingen kraft till att göra någonting speciellt, jag vill ligga i min säng, se film, vara ensam. Ja! det är vad jag vill göra. Vintern närmar sig och jag gruvar mig, jag gruvar mig över att denna vinter kommer vara smärtsam. En vinter utan pappa, en julafton utan pappa. En vinter utan den man som älskade mig och min syster mest av allt i hela världen och känslorna var otroligt ömsesidiga.

Jag drömmer mycket om att jag träffar honom och många gånger när jag vaknar så önskar jag att jag kunde somna om för att få fortsätta drömma. Att förlora en kärlek är inte detsamma som att förlora sin familj. Men jag vet att han, där ute någonstans är nära.

Nu ska jag gå och hälla upp en skål med ingenting och bara ha en ingenting dag. Då ingenting händer, inga förhoppningar kommer i vägen och ingen kan rasera det jag byggt upp så här långt. Jag klarar mig utan mascohister och egocentriska människor. När jag får vara jag med mig själv, så är världen en mycket bättre plats att leva på.

Och han där ute någonstans är aldrig för långt borta.


I will let you go.

Jag har fått mycket tid att tänka och analysera de senaste veckorna. Och varför är det så att vi väljer dåliga saker för oss själva när vi har allt svart på vitt mitt framför oss?

Varför väljer vi att leva i ett destruktivt förhållande när personen i fråga bara orsakar oss olycka. Varför väljer vi att omge oss med personer som i slutändan ska ge besvikelse på svar till vad själva valt att vista oss med.

Jag försöker att förstå och jag försöker komma fram till en lösning som gör det acceptabelt till detta självskadebeteende för både själ och hjärta. Men när vi väl får chansen att stänga en dörr och öppna en annan till någonting mycket bättre, så ska vi strunta i det faktum att andra kan se oss som självupptagna och egoistiska. Jag kan tycka att det är okej att man är sin första prioritering, för det är trotsallt en själv man ska leva med hela livet.

Jag säger inte att man ska behandla de man har nära sig med mindre respekt, eller att de skulle vara mindre värda. Och att vara sin första prioritering behöver inte alltid betyda någonting negativt.

Det är svårt att se saker ur andras perspektiv, men för att göra misstag måste man ibland lyssna på sitt hjärta istället för sin hjärna. Jag har blockerat ut det mina tankar så länge försökt säga till mig, jag har blivit blind och stått i skuggan av någon annan alldeles för länge. Jag måste vara min egna person, sätta egna mål för mig, vilja vara en bättre person för mig och de personer som älskar mig.

Det är aldrig försent att släppa taget om dom som bara får dig att stå och trampa i onda cirklar. Det är aldrig försent att lämna allt dåligt bakom dig och ta nya steg på en mycket ljusare stig.

Vi ska inte omge oss med de människor som får oss att stanna upp, de personer som får oss att tappa hoppet om framtiden och en möjlig förändring. Vissa människor är egocentriska, självupptagna och masochistiska. De människor är inte värda vår tid eller energi. De människorna är inte värda någonting alls!

Jag har läst en helt fantastisk bok som fått mig att se saker ur andra synvinklar. Jag känner mig som Jasmine Kara och att hon berättar min berättelse, eller till större del iallafall. Jag kommer alltid vara tacksam att jag läste den boken, vilket även är en självbiografi - Hälsa henne att hon ska dö.









The awakening - this boy.

Har fjärilar i magen efter gårdagens bravader. Hade en otroligt lugn lördagskväll och det var nog bra för mig. Det var ett tag sedan jag bara mådde gott och verkligen tyckte att jag förtjänade den lycka jag kände inombords.

Ska förmodligen spendera min söndagskväll med kramar och god mat. Blir nog en borta match på det också, för det förtjänar jag. Jag förtjänar all lycka som kommer in i mitt liv efter allting som hänt. Och nu känner jag mig redo att lämna allting dåligt bakom mig.

Det var ett bra tag sedan jag bloggade, men jag har inte känt någon anledning till att blogga. Jag har inte känt mig lycklig, jag har inte känt att jag haft något positivt att berätta, så därför har jag levt i min bubbla tills jag kände mig redo för verkligheten igen.,

Jag har inte lust att konfrontera det förflutna eller nutid. Jag har bara en sådan god känsla inombords, att när man väljer att stänga en dörr så öppnas en annan till någonting mycket bättre.

För att känna lycka, så måste man låta sig själv känna att man förtjänar det. Och jag tror jag kommit till en punkt i livet då jag är min första prioritering. Jag och min kanske kommande framtid!


RSS 2.0