I want to empty your mind.

Godkväll bloggen och alla fina läsare!

Sista dagen av kursen är nu avklarad och jag är förhoppningsvis en aning klokare. Provet gick bra hoppas jag, är ju ingen direkt superstjärna då det gäller prov. Har en tendens att få blockeringar. J*vla hjärna.

Nåja, nu är jag hemma hos Fredrik på svartudden. Vi får se om jag sover över eller om jag åker och bekantar mig med tjejerna ikväll.


Let me out.

Godmorgon!
Gårdagen blev alldeles perfekt. Jag hade en jätte trevlig men lugn kväll. Idag mår jag fortfarande inte bäst, men lite bättre. Så klockan 16.00 ska jag pallra iväg mig till sista dagen av kursen i ansvarsfull alkoholservering.
Idag har vi även prov i det vi fått lära oss, så lite nervöst måste jag erkänna att det är.

I will make my way thorugh the crowd.

Hej guys!

Nu har jag fått mig en massa gott och kommer säkert ligga bänkad framför tv:n resten av kvällen. Så om vi inte hörs något mer så säger jag godnatt redan nu.


Welcome to my room.

Vi har ju flyttat till ett nytt hus som de flesta nog vet vid detta lag. Och jag kan tänka mig att ni är ganska nyfikna om hur mitt rum ser ut.. så here you go. Men kom ihåg att det inte är riktigt klart ännu :)






Så, ni här har ni en liten sneakpeak.. More will come!

You're a love killer.

Hey guys!

I fredags så var jag på stan med Emma medans Carina var och klippte sig. Jag hittade mig en supersöt blus och en vardagströja med mocka imitation på armbågarna. Båda två riktiga snygga kap köp från h&m.





Vad tycks?

This means war.

A walk down memorylane isn't always good for us. But those who have the power to do whatever they want with the information they got along the road, they are the one's who will stand with the trofé in the end.

- Queen B.

How could something like this make me so dirty.

"Vad jag försöker säga är att jag älskar dig.
Och jag är så glad att jag slipper leta efter det vi har tillsammans.
Det är svårt att hitta, men ännu svårare att hålla fast vid".

Happy endings a few and far between.

Hej igen!

Jag tror jag har någon sorts bloggabstinens. Att ligga i soffan och käka nudlar var väl inte den perfekta söndagskvällen jag hade sett fram emot.

Jag har lite goda nyheter. Världens bästa vän - Madelene, gav mig den perfekta födelsedags presenten. Jag tror att hon känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Trumvirvel...... EN STOCKHOLMS RESA!!!!! fattar ni?

Jag i storstaden med min bästa vän. En cocktail och ett mastercard i den andra - PERFEKTION.


Little sick girl.

Hej!

Jag har varit borta under helgen eftersom jag inte mått allt för bra. Gårdagen var värst. Min kropp kändes tung och febern tog över allt som kallas liv.

Jag har legat och sett gossip girl hela morgonen och jag lär nog fortsätta med det också. Wish me luck on getting better, jag hatar att vara sjuk.


Ice ice baby.

Det verkar som att jag får mig en liten promenad till kursen trotsallt. Jag är ju inte så atletisk av mig och ligger gärna i soffan och käkar chips, så nu får jag ta och göra någonting åt det.

Vi hörs ikväll kring 22.00!




Rootless tree.

Resten av veckan är fullspäckad. Idag mellan 16.00 - 21.30 så har jag kurs med mina andra arbetskollegor i ansvarsfull alkoholservering. Imorgon så har jag och min mr.big lite sena födelsedagsplaner. Det blir antingen bad, middag och hotell på havsbadet. Eller något så enkelt som en mexikansk 3-rätters på nodo.

Lördagen kommer att bestå av jobb från 18.00 - till sent in på natten. Så funderar ni vart ni ska gå ut, så vet ni att challenge alltid levererar. Vi syns där! :)


Don't speak.

Hey guys!

Gårdagen var toppen. Först så blev det en lång visit på nodo där vi drack några öl, några vinglas och cidrar. En bra start på en onsdag definitivt. Därefter runt 22.00 så såg vi sanctum på bio. Jag blev inte direkt imponerad av filmen och hade högre förväntningar.


Changed plans

Idag var tanken så att jag skulle hjälpa mamma att städa ur lägenheten.. men det visade sig så att jag har en kurs i ansvarsfull alkoholservering på nolia.

Så nu måste jag skynda mig hemåt och byta om till något mer passande.


Utan min telefon..

Nu hade jag tänkt åka in till stan för lite ärenden. Jag måste skaffa mig en internetdosa och shoppa lite. Jag behöver lite mera vardagskläder också tänkte jag även rensa ut min garderob då jag har tid.

Jag har haft ett flertal drömmar dom senaste veckorna att jag tappat bort min mobil. Det är hemsk hur fäst man kan vid tekniska prylar. Utan min iphone så skulle jag var lost, känna mig naken.




Fullspäckad helg.

Min helg har varit fullkomligt fullspäckad, därav lite bloggning. I fredags så förfestade jag och tjejerna hemma hos mig, vi hade jättetrevligt och det blev nog några glas för mycket.

Sedan vid 12 slaget så gick vi ut på kalles. Där var det inte lika roligt som väntat, men en utgång som 18 åring var jag tvungen att uppleva.

Lördagen bestod av lite födelsedagsfiranden och Jobb på challenge från 21-02.00. Det var en upplevelse i sig. Jag har ju arbetat inom hotell och restaurang branchen tidigare, men aldrig på nattklubb, så det var superkul.

I helgen ser det ut att bli ännu en dag av jobb, vilket uppskattas mycket :) Jag ser mig hellre att jobba än att gå ut på krogen. Av någon anledning så har jag tröttnat på att festa, det är helt enkelt inte kul längre.




Två stolta nyblivna 18åringar och en 19åring som snart fyller 20. Woop woop!

Little.J fotar maten. En framtida bloggerska kanske? Heheh!

Okej, Mina bilder sög. Jag var inte så flitig med kameran den kvällen, men jag hade helt enkelt viktigare saker att göra. Tack för att ni var med och förgyllde min kväll tjejer. Ni är världsbäst!

Grattis till mig!

Nu är jag äntligen 18. Fucking awesome!


I don't need the pain.

Nu är det 20 minuter kvar till avgång mot deepbay (djupviken). Vi ska äta gourmet middag hos pappa och dricka goda drinkar. Så det lär inte blir mer bloggning ikväll. Har gjort ett tidsinställt inlägg som ni kommer märka av senare :)





MASSOR MED PUSSAR TILL ER!

Ready to raise my glass.

Nu mina vänner är jag klar. Jag funderar fortfarande på en duglig frisyr. Eller om jag bara ska ha det rakt? Hm..





Puss!

Dagens shopping


Klänning från h&m 399:-

från h&m

Sailor kofta från h&m 99:- (Dagens kap).

To much of anything can make you sick.

Goddag kära vänner!

Jag kom hem från stan för ett tag sedan och har nu prövat min outfit för kvällen.. lyckligtvis så ser det ut att bli riktigt bra.

Jag inhandlade även en kofta och ett hårspray och sedan lunchade jag med Madelene på Röda lyktan.

Dagens outfit:










Topp - H&M, Byxor - gina tricot, klocka - rolex, boots - stockholm.

You know I would walk a thousand miles just to see you.

Godmorgon!

Jag är vaken nu, det är fan ett mirakel. Idag efter att jag kommit hem från stan så måste jag förbereda min maräng tårta. Den kommer bli lööööövely. Sen på lördag morgon ska jag se till att baka en massa mera.

På lördag så kommer vissa och firar mig och på lördag kommer även vissa. På lördag jobbar jag dock till 02.00, så det lär inte bli så mycket bloggning efter 21.00 :)

Så tagga upp nu brudar, för ikväll så slår vi klackarna i taket. Ikväll ska vi festa som aldrig förr!


Twilight.

Godkväll/natt!

Idag har jag hunnit med en hel del. Nu är iallafall jag och Jenny hemma hos mig och har precis målat klart vår nya upplaga av the peddo dog.. ironi för dom som inte fattar det.

Imorgon är en stor dag och det är mycket som ska göras. Jag ska på stan med madde för att söka en födelsedagsklänning och därefter börjar våran resa på en riktig pangkväll.

Nu ska vi avnjuta lite twilight och sedan blir det godnatt. Så vi hörs imorgon!


New edition of the peddo dog.

Här kommer ni att få se en ny upplaga av sexualförbrytaren - The peddo dog.


Made by - Jenny Mark.


Long hair day.

Nu är jag äntligen långhårig och redo för en helg med hollywood-svall. Nu går det att fixa som man vill och jag ser inte längre ut som en rysk liten skolpojke.


Ami Clubwear

För någon dag sen så fick jag hem mina underbara beiga fotslavar från Ami Clubwear. Dom är helt fantastiska. Jag blir helt plötsligt flera meter lång. Love it!




Fantastiska!

I-landsproblem.

Jag har världens i-landsproblem inför fredagkväll. JAG VET INTE VAD SJUTTON JAG SKA HA PÅ MIG. Min garderob väller ut med kläder. Och det jag funderat på känns så himla vardagligt. Jag vill känna mig som en prinsessa då jag går ut. Nöjd och tillfredställd med det jag valt att täcka kroppsdelarna med!

Jag funderade på min nya byxdress i svart med volanger upptill och mina nya beiga mocka pumps. Men nu börjar jag tvivla. Jag måste nog gå på stan imorgon på jakt efter den perfekta födelsedagsklänningen. Om ni har något förslag, eller ni vet något som skulle passa mig. Så ge förslag! Jag behöver allt jag kan få :) detta är definitivt dagens dilemma. Lite pinsamt om jag får erkänna det själv. Mode is not so delicious right now.


Klänningarna på bilden är definitivt inte jag. Men jag vill ha något läckert, något som sticker ut. Inte alltför komplicerat, men något utav perfektion i klänningsformat.

I want you to feel my love.



Maria om Wonderchild.:
Var kommer den fina ljustaken ifrån?
Den är ifrån affären "presenten" här i piteå :)


Anonym om Wonderchild.:
Vart är tv-bänken köpt? :) tack på förhand!
Den är köpt på jysk faktiskt =)

When the rain is blowing in your face. And the whole world is on your case. I can offer you a warm embrace.

Godmorgon kära vänner!

Jag har varit vaken ett bra tag. Men jag har suttit uppe i köket och pratat med Carina (Fredriks mamma) ett bra tag. Nu är födelsedagen riktigt nära och jag är så exalterad att det pirrar i magen. Ni må tycka att jag gör det till en stor grej. Men jag fyller fan 18 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!! woop woop.

Körkort, krogen(lagligt nu) och allt annat som kommer på köpet. Nu är jag redo för att kliva in i vuxenvärlden.

Iallafall så verkar mardrömmarna jaga mig. Inatt hade jag den värsta av dom värsta mardrömmarna man kan ha. Jag hade en sådan fruktansvärd klump i magen när jag vaknade att jag genast ska söka min drömfångare då jag kommer hem... just kidding. Men jag hade varit i nöd av något som skrämmer bort drömmarna.





Ain't gonna loose you.

Nu säger jag godnatt till bloggen. Jag och Fredrik firar 6 månader idag, happiness. Så vi hade tänkt bädda ner oss i sängen för lite mys och en skräckfilm. Så jag önskar er alla en fortsatt trevlig kväll.


Shopping, check.

Min dag på stan med Jenny blev kortare än väntat. Jag blev lite utav en tidsoptimist och vi hann aldrig med någon fika. Men shopping och lite snack blev det iallafall.

Det var så kul att se henne igen, så på fredag ska vi hem till min far som ska laga oss en god middag och efter det ska vi ut på kalles.


Dom berömda GaGa brillorna från Gina tricot.

Lösögonfransar till helgens bravader.

Brun utan sol från Vitamin E. Den bästa som finns!

Timeless

Idag kom mina nya skor från märket Timeless hem till dörren. Ett par skyhöga platåpumps i en härlig ljusgrön färg. Perfekt om man vill piffa upp en svart klänning eller något annat tråkigt plagg.




Vilka underbara fotslavar.

In mot centrum

Bussen går om 20 minuter, så jag ska snart börja gå. Jag hade bara tänkt visa er dagens outfit.

Efter stan ska jag till farmor på middag som fyller år imorgon, men vi firar henne idag. Vad kan man köpa till en farmor? Jag får klura på det.

Dagens outfit:









Jeans - Gina Tricot. Linne - Carlings. Kofta - Cubus. Klocka - Rolex. Stövlar - Från stockholm. Väska - Louis Vuitton. Mössa - Lindex.
Lyx blandat med budget, det bästa!

Wonderchild.

Jag har inte bara världens snyggaste man. Utan han är väldigt händig med. Igår byggde han färdigt min tvbänk. Sånt där knepigt och jobbigt som man inte klarar av själv..


Mitt rum börjar ta sig riktigt bra. Men det är väl som dom säger. Ett rum blir aldrig riktigt färdigt.  Man byter ut saker och ting hela tiden. Så när det är perfektion så får ni se allt i helhet! :)

I know it's a strange way to tell you that I care.



jk om I'm the luckiest girl alive.:
Exakt sådär är min pappas kök planerat, fast de bor i Luleå. Är det ett radhus ni ska bo i eller? Vad hände med din lägenhet?
WAY NO! Vi bor i en jättefin enplans villa. Lägenheten fick komma senare. Jag var på en dålig plats i livet och kände mig helt enkelt inte redo.



Anonym om Trying not to reach out.:
vem är du tillsammans med?:O:)
The one and only - Justin Bieber *hihihiih*


lisa om Trying not to reach out.:
har du en ny pojkvän eller är ni tillsammans igen?
Ingen ny, eller ja.. ny är han. Nygammal.. vi är tillsammans igen :)


Anonym om I'm the luckiest girl alive.:
Vars ska du börja jobba ? =)
Det är fortfarande en hemlighet. Men jag berättar mera när saker och ting är mer spikade. Är fruktansvärt exalterad dock, det är allt jag kan säga :)

Onsdag den 16.02.2011

Godmorgon!

Egentligen så vaknade jag för 20 minuter sedan, men jag har legat och smsat med min älskling. Har drömt sånna fruktansvärda drömmar inatt så det är inte sant.

Den sista drömmen var mer ett teenage crime. Jag drömde att jag var på ett as coolt rave med Jenny och Juicy, en kille kom fram och bjöd oss på drinkar som vi sedan märkte att det var extacy i, och då flippade vi lös. Pretty fun for a couple of white girls.. ha? ;)

Nu ska jag göra mig i ordning för att klockan tre så ska jag möta upp min pärla.


I will dance with, cinderella.

Aloha!

Nu ligger jag och Fredrik i sängen och ska snart påbörja en film. Mitt val idag, så det blev - The last song. En fin film, det är sånt jag tycker om.

Imorgon ska jag in till stan och fika med min Finfina Jenny som jag inte träffat på ett bra tag. Sjukdom hit och dit.. men nu får vi äntligen träffas och snacka lite skit. Jag tror det blir nodo och lite shopping faktiskt.


Trying not to reach out.

Hey you all!

Vi fixar och donar för fullt här hemma. Snart ska vi in till stan för att hämta upp mina skor från skonamig.. god damn it. Dom är så jävla fab, och som jag har längtat.

Klickade hem ett par till igår, oopsi. Men ett par till skadar aldrig. Skor är ju trotsallt en kvinnas bästa vän.

Ikväll så gör min fina pojkvän mig sällskap. Och övernattar nog med. Det är så kallt och ensamt i mitt stora rum utan honom..





Pusssssss!

Ola Rapace

När man ser Ola Rapace i filmer så brukar han inte direkt leverera med sitt utseende så bra. De filmer jag sett med honom så är han oftast lite halv sluskig eller långhårig. I det senaste numret av King magazine, WOW! vilken jävla hunk.


I'm the luckiest girl alive.

Så! Nu har jag äntligen fått i mig en god lunch. Det nya köket är lite knepigt, men man lär sig. På lördag så börjar jag även om att jobba, lovely.

Så ni ser mig där jag kommer att vara:)


In a burning room.

Godmorgon mina änglar!

Visst är jag vaken tidigt idag? Jag tror jag hittat min dygnsrytm faktiskt. Vaknade dock av att mamma kom in några gånger och att jag frös.

Igår flyttade vi som sagt till det nya huset i skuthamn och när allt är på plats så kommer ni få se bilder. Huset är fantastiskt! Jag hann även med en alla hjärtans dag middag med min älskade och sen åkte vi hem till mig. Han knåpade ihop det mesta av mina nya tvbänk och jag organiserade upp i min walk in closet.


tröttöge... haha!


I can't stand mad at you for anything.



Anonym om It was all just a dream.:
jag fattar inte vem ska flytta vart??? du eller din familj eller din hund vem? 
Allvarligt? Det är jag, mamma, hennes pojkvän och hans två barn som flyttat till en jättefin villa i skuthamn.


Anonym om Love is no competition.:
vad heter hemsidan du brukar beställa löshår ifrån? har för mig att det var ganska biggigt och bra!! :) några tips på andra sidor för löshår
?
Det brukar variera faktiskt. Antingen beställer jag hem från pigtail.se som har superbilligt löshår och jättebra kvalité. Eller så från afrocare.se som har lite dyrare hår men bra kvalité de också =)

Helgen i digitalformat.











Puss! ps. mer bilder finns på facebook.

It was all just a dream.

Godkväll gott folk!

Det har blivit lite bloggning i helgen eftersom jag har haft fullt upp med att festa och njuta av mina underbara vänners sällskap. Jag har haft en smashing jävla helg (som madde hade sagt). Imorgon flyttar vi in till det nya huset, och jag är så exalterad.

Störst väljer först. Och därför får jag det största rummet med. HIGH FIVE!:)


Love is no competition.



Anonym om Paint my picture.:
du som har iphone, är det inte svårt att ha lösnaglar?
Faktiskt inte! I början är det lite knepigt, men man vänjer sig :)
 
  Anonym om Paint my picture.:
Hur får du ditt hår sådär snyggt? Massa volym och lockat! Skitsnyggt! :)
Jag har volym i mitt hår bara av att blåsa det efter duschen. Och när jag lockar håret så borstar jag sedan ut dom, så att det blir mer självfall. Jag gör mig inte bra i korkskruvar :)

  Elisa om Jag säljer mina kläder - Januari utrensning.:

Hejsan!
jag skulle vilja veta vart du har köpt den där fina Herve ledger inspirerad klänning.. vill ha en sån fast i en annan färg:)
Btw, du har en super fin blogg!
Den är faktiskt köpt på Gina Tricot i Stockholm.. och sen är den två år gammmal så den finns inte kvar. Men liknande modeller finns i sturegallerian :)
 
  Anonym om Let's play the blame game.:
Vars kommer skorna ifrån? Kan du inte visa någon bättre bild på dom? :D
Skorna kommer ifrån dinsko. Och är förra årets vinterkollektion. Absolut! kan fota dom senare :)


Stop this beat, it's killing me.

Hey yaaaa!

Gårdagen var smashing awesome. Ikväll så slår vi på stort och beger oss in i dimman ännu en gång. Har sjukt galna bilder på min kamera som kommer att komma upp imorgon.. Den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge.


Paint my picture.

Tonight I'm Mrs.Black and White.







XOXO! (Just for fun).

We just speak americano.

Nu är jag redo för en jävla massa festligheter. Vi syns i dimman eller på borden.. GOOOOOOO ALL IN!

PS. No one mess with Queen.B!









Puss!

Beep my beep

Aloha alla partyanimals!

Ikväll så står det fiesta på schemat. Antingen så kommer vi dra oss mot adam och dem, eller så blir det festligheter i centrum. Vilket som blir nog AZM.

Jag har hunnit vara på stan med Yunkan-boy-toy idag. Han bjöd mig på en tidig födelsedagsmiddag på thaigarden också hann jag köpa ett par nya svarta jeans. VÄLBEHÖVLIGT!







Pusspusspusspusspuss!

I used to laugh it of. I used to look the other way.

Godmorgon alla prinsar och prinsessor!

Solskenet tränger sig igenom persiennerna och jag känner på mig att detta kommer bli en alldeles fantastisk helg. Nu är det bara 8 jävla dagar till jag fyller 18. Haaaallleeeeluuuujah!





Den osminkade sanningen!

I will try to hold the pain away from us.

Godkväll kära vänner!

Det är med stor sorg som jag berättar att jag upptäckt nya manliga rivaler här i bloggvärlden. För att kolla in det allra senaste, så klickan på länken här brevid. www.Stekhet.com

Dagen ifråga har inte bestått av något speciellt som är värt att dela med sig av. Tv, mys, mat.. Ja! så mycket bryr ni er va? Gårdagen var fantastisk iallafall. Vi passade på att styra ihop en liten onsdagsskiva som slutade upp bättre än väntat.





Puss!


But she doesn't know who I am. And she doesn't give a damn about me.

Fålle och CO. WOOP WOOP!


Stay the night.

Cam-mongo X 100













sometimes you have to run away so you can see who will follow you.

Just tell me how I got this far. And tell me why you're here and who you are.



sometimes you have to forget what you want.
And remember what you deserve.

Let's play the blame game.

Hey guys!

Nu är jag redo för ännu en mysterie-kväll på klubbgärdet. Men först ska vi plocka upp lite mat som vi sedan ska avnjuta utan någon som helst ångest.









pusspusspusspusspusspuss!

Behind doors the darkness falls.

Idag ska vi unna oss riktig jävla skräpmat. Jag har inte ätit någon snabbmat på hur länge som helst. Och en dag som denna så passar det perfekt. I helgen ska jag och tjejerna styra upp middag och party.

Jag var nykter förra helgen, så nu är vi redo att släppa loss alla tyglar som finns. Hold your horses!





Puss!

I'm sorry for the things that I did not say, like how you are the best thing in my world. And how proud I am to call you my boy.

Godmorgon!

Egentligen vaknade jag och madde för två timmar sedan. Men vi har legat i soffan och bara myst på. Marcus har även hunnit vara förbi med min plånbok, thank god! trodde att jag hade tappat bort den.




Jag skulle pröva mina läppar mot någon annan, om du lämnade mig nu.



Sanna om But don't you blame it on love.:
Ta inte illa upp nu, men ska du inte gå färdigt gymnasiet? Eller vad är det du gör nu? :)
Jag tar inte illa upp, jag förstår vad du menar. Jag har inte riktigt kommit fram till vad jag ska göra med skolan. Men först och främst ska jag åka till norge för att jobba i några månader:)


Nea om Stop and stare.:
Varför har du och Fredrik gjort slut? Ni är ju som gjorda för varandra.. Piteås snyggaste par dessutom!!
Det är personligt. Men vissa människor är helt enkelt inte menade att vara med varandra :)


Julia om Thank u lord.:
Är det slut mellan dig och Fredrik? :/

Yes Mam!

You're everything that makes me believe, i'm not alone.

Ikväll så har Emmy och Johanna hunnit vara förbi. Vi har spelat "trodde du ja" ett spel som går ut på att gissa hur mycket du vet om dina vänner.




Madde cyklar på golvet i 30 sekunder utan byxor.

I'll be the reason for your pain, so you can put the blame on me.

Efter att jag varit ute och övningskört så hämtade jag ut mitt paket. Jag hämtade även ut ett paket med världens finaste linne som jag fått av Fredrik.


Världens härligaste blus i en grym blåfärg från h&m

En gulligt rosa linne med svarta detaljer nertill från h&m

Det fina blommiga tublinnet från h&m som jag fick av Fredrik.

Bilderna gör inte kläderna rättvisa. Men jag är nöjd med varenda sak! Faaaab.

Dixie Chicks.

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, and I'll keep paying

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round.

Forgive sounds good. Forget i'm not sure I could.

Godmorgon bloggen!

Dock så vaknade jag och Madde för en timme sedan. Idag ska jag och daddycool ut och övningsköra, yiha. Därefter så får jag se vad kvällen bjuder på.

Jag måste även hämta ut mitt paket från h&m. Två söta och nya toppar.. lovin' it!


Even know the blame is on you.

Godkväll folks!

Jag och madde har hunnit med en buzz-turnering. Och jag trodde mina chanser var så, men det visade sig att jag hade fel. Jag vann 4/4 gånger... king.



Älskar mina fina gömma-sig-bakom-handen-bilder.

We don't need anything or anyone.

Hello! Jag kom just ut ur duschen.

Känner mig toppfräsch nu. Tack och lov! tror att jag började lukta rutten ostbåge där ett tag. Men den saken har jag tagit hand om så nu luktar jag viol.

Nu hade jag och miss.M tänkt ha en buzz-turnering. Vem tror ni vinner? 50 spänn på att madde klår mig.


Jag brukar oftast vara foki. Men idag så tror jag att jag kör på min hederliga cheerleader - Pussy pants.


Sorry! put the blame on me.

But you can blame it on me
And the person you thought I wanted you to be

But don't you blame it on love
Cause you will regret it then, and from now on

I'm sorry for the wrong things that I've done
I'm sorry for the fact that I'm not aware
That you can't sleep at night when I'm not there
Because I'm in the streets like everyday
I'm Sorry for the things that I did not say
Like how you are the best thing in my world
And how I am so proud to call you my boy


I understand that there are some problems
And I am not too blind to know

All the pain you kept inside you
Even though you might not show
If I can't apologize for being wrong
Then it's just a shame on me
I'll be the reason for your pain
And you can put the blame on me


All that i'm after, is a life full of laughter. As long as i'm laughing with you.

Aloha!

Nu far jag och my lady hem till mitt crib. Ikväll ska vi leka förhoppningsvis med pinnar och kottar. Eller så gör vi något så enkelt som twister. Min hjärna är full idag, så om jag publicerar något stört inlägg så är det jag som inte är hundra idag bara.






But don't you blame it on love.

Det verkar bli en fullspäckad vecka. Ikväll ska jag och maddson och grilla med några hunks. Burn the flesh!

Helt plötsligt så har jag blivit ett naturfreak eller friluftsmänniska. Det passar mig! ELLÄR?

Nu är jag så jävla redo att fylla 18 och ta min vän och uppleva en annan del av världen. Cash, sunshine och hunks, here we come!


I was made for loving you. You was made for loving me.

Hey guys!

Jag och madde står och lagar sprödbakad kyckling filé med cafe de paris sås och ris just nu. En perfekt frukost/lunch/middag va? Som den kock madde är, så blir det nog superB.


Chuck and blair. Blair and chuck.

Godmorgon!

Dock vaknade jag och madde för över en timme sedan. Helgen som varit har inte bara lärt mig en viktig läxa utan gett mig tillbaka min dygnsrytm.

Dock blir det nog i obalans igen efter alla galenskaper som de kommer bjudas på i helgen. Om jag säger "sexy bitch" vad säger ni då? Jo - LAPDANCE... hehe. Just kidding!

Nu ska jag gå och slänga ihop något att äta medans madde sitter och suger på torkat renkött.. möööms!


Spelkväll & kycklingwook.

Anton och André drog för ett tag sedan. Vi har spelat med andra ord, neger och president och fyramanna games. Därefter så kurrade våra magar och bara sådär så slängde vi ihop en kycklingwook. Den var amazing grace,hallelujah!







"If your are meant to be together forever, you will survive any obstacle or trouble that comes to you."


When one door close. Two others open.

Hey'all!

Nu är vi hemma på finfina klubbgärdet. Vi lyssnar på kent och skär oss i armarna, buhuhu.. Just kidding! Snart kommer grabbarna över och spelar lite sällskapsspel med oss. Ursäkta att jag slänger det i ansiktet på er, men jag mår så JÄVLA bra.

A trip down memorylane - Onerepublic.









Nå! vad säger ni? 15 jordsnurr.


Beautiful Girl.

Dagens dilemma måste ju ändå ha varit att jag är en snusoholic. Och imorse var mitt snus slut. Vi fick ta det som fanns och jag slutade upp liggandes i soffan medans vardagsrummet snurrade.. funtime! Ett väldigt vackert sätt att vakna på.

Snart beger vi oss hemåt mot klubbgärdet för lite team-play-time. En liten plan som ännu inte är fullbordad. The mind, such a beautiful thing.




Thank u lord.

Jag har saknat er läsare. Att varje dag bemötas av positiva kommentar och människor som dagligen följer min blogg. Jag vet inte hur jag hamnade på fel spår, men jag vill ha tillbaka mitt gamla liv. Och då är det dags att ta upp en av de saker jag älskar mest - bloggen.

Jag älskar att skriva och berätta för er om min dag. Jag älskar att svara på mail från er läsare och kunna vara ett stöd för varenda en som behöver det. Bloggen gjorde mig till en stark och självständig människa. Att samtidigt kunna vara lite anonym så fick ni lära känna mig på ett sätt ingen annan fått se. Ni har kunnat ta del av min passion och kärlek till olika ting. Ni får se min starka och svaga sida.

Tidigare skämdes jag för att visa mig svag och sårbar. Jag trodde att människor istället bara skulle ta tillfället i akt att trampa på mig mera. Men sanningen är den att när jag visar mig sårbar så peppar ni mig. Ni får mig att vilja gå genom eld och vatten, för att jag vet att jag klarar av vad som helst just nu.

Jag har varit lite frånvarande för att jag mått fruktansvärt dåligt. Och jag har inte riktigt kunna sätta finger på vad det är. Men vinden har vänt och jag mår mer än bra, jag mår fantastiskt bra. Vintern får mig att tvivla på ljuset som sedan kommer. Februari-månad kommer bli den bästa i hela mitt liv. Det ska jag se till att den blir.

Jag har alla <3-dag. Min finfina bästa vän Jennys 18e födelsedag och som toppen på moset så fyller jag också 18. Som jag har längtat alltså. Det kommer bli lite ändringar på själva födelsedagsfesten och jag har världens bästa plan som jag ska föra vidare med Jenny senare. Idag är en sån dag då jag känner mig så tacksam över allt gott som finns i mitt liv. Det här är den första söndagen på länge som jag inte känner ångest eller är nere.

I'm proud of what i've become.


Stop and stare.

Min plan är...

gå en intensiv kurs inför körkortet med min babe. Vi åker bort i några veckor och när vi kommer hem så är vi professionella bil-körare. Jag fick pröva köra Marcus bil igår. Och bortsett från en pytteliten incident så gick allt kungligt.

Nästa plan..

Åka till norge, tjäna ihop en fet summa med cash och sedan dra till asien för att må gott och spendera varenda öre. Jag trodde verkligen att jag hade fastnat på ett spår som jag aldrig skulle ta mig ur. Men det visade sig att ett simpelt val gjorde allting så enkelt. Anyway! mitt liv som trofé-fru börjar nu. Jag har tänkt dra till paris och gifta mig med någon charmig fransman - it's so on. Haha!

Jag tycker inte det är någon anledning att deppa ihop över lite hjärtesorg. Det finns folk som förlorar sin familj och vänner förevigt. Det är något att vara ledsen över. If it's not meant to be, it's not meant to be. Life goes on, goodtimes:)





My life is kind of boring.

I'm gonna give all your secrets away - It's on!


I need another story, something to get of my chest.

Wow! det har blivit en stor del av mitt nyupptäckta ordförråd.

Jag hade en fantastisk kväll igår. Först och främst så regerade jag och Robert i skotertävlingen. En fin tredje plats och ett pris som passade mig perfekt.

Efter det så åkte jag och grabbarna och handlade lite godsaker inför vårat slumberparty.. hehe. Snarare myskväll. Vid 3 tiden började våra ögon känna sig trötta efter en hel dag av skoteråkning. Vi somnade alla gott och killarna vaknade någon gång kring 1 imorse medans jag fortsatte och sova. Jag är i koma helt klart!

Efter lite tv-tittande så skjutsade jag och Marcus hem Martin till bergsviken och for sedan på en liten upptäcksfärd i piteå, fun-time. Dock fanns det ju inte så mycket att se som man inte redan sett.

Iallafall så sitter jag hemma hos Tina och Jocke just nu och smider planer med min babe inför nästa helg. En helg som kommer bli epic. El ammarsnäs with mucho alkohol and sällskap. (Gillar min spanska-svensk-engelsk stavning) mucho fun!

Har gjort mig av med facebook också för att det gör mig till ett besatt fb-freak. Jag har insett att livet har en annan mening än datorer. Framtiden ser ljus ut nu mina vänner! Om en månad så drar jag och min pärla till dom norska gränserna för att upptäcka meningen med livet och en fet lön.




Boy, you got something bad. I got something good.

God morgon kära vänner!

Klockan är 11.33 nu när jag skriver detta. Igår överraskades jag av mysigt sovfrämmande, good for me. Och nu är jag redo att åka på skoteräventyr.




mot klubbgärdet.

Nu åker jag till klubbgärdet för att sova över hos madde. Vi hörs imorgon!


Shopping makes me happy.

Hur i hela fridens namn kan det ta 3 veckor för att leverera ett par skor? Eller en beställning från h&m att ta 1½ vecka. Iallafall.. så är det väl som dom säger. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.







Whip my hair.

Hola!

Nu är jag verkligen less på min design och header. Så finns det någon vänlig själ där ute som vill hjälpa mig? Nåja! Jag internetshoppade för någon dag sedan, så jag antar att mina saker är på ingång.

Ikväll ska jag nog umgås med Madde. Kanske hitta på något bus. Who knows!




Puss!

you talk, you get a answer.



.  (.) om BOOOOOOOOOOOOOOOO!:
sär skrivning

Du rättar mig och kan inte ens stava till särskrivning. Hmpf! kändes en aning dumt att göra bort sig på det sättet när man går runt och leker stavningpolis och inte kan stava själv.

Anonym om memories never fade..:
saknar du inte dessa personer som du umgåtts med väldigt mycket med förut? ullis, angelica, cajsa, julia, frida, felicia, josefine, jennifer, emma, rebecca osv osv? umgås du med dom fortfarande? :)
Det finns en anledning till alla val i livet. Jag brukar träffa några av tjejer på fest och vi har inget otalt med varandra så vi brukar hälsa och vissa gånger byta några ord.

fanny om BOOOOOOOOOOOOOOOO!:
Skit snygg tröja!! vart är det köpt? tacksam för svar!:D
Den är köpt på team sportia. Det var en jobbtröja då jag arbetade på röda lyktan.

020211

Godkväll kära vänner!

Jag har varit vaken ett tag men undvikt bloggen så mycket som möjligt. Idag får jag bestämma middag så jag hade tänkt slänga ihop en fantastisk kycklingsallad.



90201

Hola guys!

Jag har hamnat lite ur balans dom sista dagarna. Men det känns som att allting verkar falla på plats. Dock har jag vakat inatt för att försöka få igång en hälsosam dygnsrytm. Jag vet inte vad det är som gör att jag inte kan sova, men jag jobbar på det.

Anyway.. jag har haft 90201 maraton.. Awesome säger jag bara. Vilken spännande serie. Nu kom mamma just in genom dörren, så jag ska be henne laga lite lunch.

Och på beställning så får jag bacon och råstekt potatis. Min mamma är en sån stjärna!




Make a difference!

Jag gillar att tänja på gränsena och gå lite över gränsen ibland. Jag gillar att komma till insikt med saker och lära mig att se vissa ting ur andra perspektiv.

Jag har många gånger skrivit om hur man ska göra och hur man inte ska göra. Hur man ska betee sig och hur man inte ska. Det gör mig lika mycket till en hycklare som någon annan. Jag har inte rätten att säga vad som är rätt eller vad som är fel. För vi människor måste begå misstag för att senare i livet vara fulla av god lärdom.

Jag får mycket kränkande kommentarer på bloggen och påhopp och till viss del så förtjänar jag nog det. Jag är inte världens visaste människa men jag försöker att vara god, omtänksam och öppen. Jag delar med mig av mina tankar och känslor inför så många personer. Så många som nog kan relatera till allt detta och känna sig likasinnade.

Jag kom på mig själv att sitta och dagdrömma om hur livet var så enkelt förrut. Eller att om jag kanske hade tagit annorlunda val i det förflutna så hade mitt liv sett annorlunda ut nu. Men vad jag lärt mig är att du ska ta dina val med stolthet och aldrig kolla bakåt.

Jag har så fruktansvärt fina vänner, familj och pojkvän. Så jag hade inte kunnat önska mig att saker och ting vore annorlunda. Det är aldrig försent att göra om och göra rätt så därför så vill jag ge en stor ursäkt till dem som jag någonsin förolämpat eller dem som har tagit illa vid av någonting jag skrivit.

Jag vet att min avsikt aldrig var att såra någon eller att få någon att känna sig dålig med dom själva. Men vi är bara mänskliga och måste lära oss av våra misstag. För vissa kanske det tar flera gånger att komma till insikt med vad de gjort, och vissa kanske aldrig tar ansvar för deras handlingar.

Saken är den bara.. Att jag vet, jag vet att det inte är försent för något som jag vill göra här i livet. Vi måste ta hand om oss själva och göra det som får oss att må bra. Jag mår bra av att vara i en atmosfär omringad av alla dessa underbara människor jag känner.

Jag vet att jag har hittat vänner för livet. Vänner som inte vänder mig ryggen för att andra har åsikter. Jag tycker det är fel att manipulera och vara elak. Men vad jag även kom till insikt med är att alla har rätt till en åsikt. Och vi får helt enkelt acceptera att alla inte kommer tycka likadant jämt.

Vi är så fruktansvärt många personer på denna planet. Vi ser olika ut, vi pratar olika språk, vi klär oss annorlunda jämfört med den andra. Men det är vad som gör världen så vacker, dess mångfald.

Jag ska hädan efter verkligen tänka klart innan jag är påväg att säga någonting elakt. Och verkligen respektera att alla inte kommer tycka som jag jämt. Jag vill stå för det jag tror på och det är att alla har rätt till en andra chans. Alla har rätten till att vara precis den dom vill vara utan att behöva förklara sig eller försvara sig för den delen heller.

Jag står för mångfalden och allt som kommer med den. Jag vill tro på att vi en dag kommer att leva i ett samhälle där alla accepterar varandra och respekterar varandra.

Varför vill vi leva i en stad, eller ett land överhuvudtaget där människor ska måsta följa ett visst mönster för att passa in och bli accepterade. Varför är det så att vi kan känna oss så nere över några kilo extra på kroppen eller över en dålig hår dag?

Det har bara med dagens ideal att göra. Om du inte är smal, rik, snygg och populär så är du inte lika mycket värd. Jag vet att jag prioriterat materiella ting förrut. Jag trodde att om jag hade de senaste sakerna och dom dyraste kläderna så skulle alla acceptera mig. Men saken är den att jag hade fel. Folk skulle ändå fortsätta prata bakom ryggen på mig om vilken snobb jag var. Och folk skulle ändå fortsätta att sprida rykten om mig. Det spelar ingen roll hur du är på insidan för att folk skapar sig en egen uppfattning bara av att kolla på utsidan.

Jag undrar hur ett par jeans kan få mig till att vara en elak människa? Eller hur en topp kan göra mig till stans största bitch? Det är inte kläderna, sminket eller håret som gör dig till vem du är. Det är som dom säger.. det är insidan som gör oss till vem vi är. Och tyvärr så har vi en tendens att sätta etikett på folk utifrån deras yttre.

Jag vet att jag dömt människor så jag säger inte att jag är guds ängel eller någonting. Jag har begått så fruktansvärt många misstag i mina dar men jag har valt att göra någonting åt det. Och det gör mig inte till en dålig person, snarare god. Jag väljer att ta ansvar för mina handlingar för att bli en bättre människa. Så..

Jag tänker stå för den jag är och gillar du mig inte, så vem bryr sig? Det viktigaste som finns är att människorna omkring dig mår bra av din närvaro och att de accepterar dig precis som den speciella individ du var menad att vara. Sluta låtsas, höj huvudet och våga stå för det som är rätt för dig!


RSS 2.0