Vidare mot..

Face off! Min bil är snart utanför, så jag måste skynda mig. Tänkte bara säga hej :)







Puss!

Radiance

Godmorgon bloggen och mina fina läsare!

Jag vaknade dock för en halvtimme sedan, men jag använder mig att ett mobilt bredband som inte är det snabbaste.

Om ett tag ska jag åka hem och börja göra mig i ordning. Vi ska dit redan klockan 4 och börja fixa i ordning. Så vi syns på face off ikväll klockan 20.00 :)




Puss!

Paradise hotel & vin.

Godkväll allihopa!

Jag är nu hemma hos madde och ska även övernatta hära. Imorgon ska vi kliva upp tidigt för att åka till sjöbodan och sätta upp all dekoration.

Ikväll ska vi se paradise hotel och ta oss något vinglas, en riktigt girlsnight.


Videoblogg.

Här visar jag upp min halloween kostym. Ni får gärna lämna en kommentar om vad ni tycker:)




Choose the shoes.

Jag hade tänkt beställa två par designer skor. Ett par från Gucci och ett par från Christian Loubuiton. Frågan är den vad jag ska ta för par bara. Gucci skorna är valda, så det återstår ett par från christian loubuiton också.


Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

Nummer 4.

Så, it's up to you guys. Ni får bestämma åt mig, för jag kan helt enkelt inte välja!:)

Dekoration

Jag kommer nog inte hem klockan nio ikväll. Efter jobbet ska jag direkt till sjöbodan och hänga upp halloween dekoration. Jag tror fredagens face off kommer blir riktigt, riktigt bra!





Facebook update


A change in the weather.






Jag älskar min nya tröja. Den är så simpel, men ändå så läcker.

Puss!

Well I'm yes, she's no.

Jag tänkte visa er de småsaker som jag köpt idag. Orkade dock bara ta kort på det nödvändigaste =)




En grå, superball hatt.

Djävulsstav(?)

Kisses!

You will feel home.

Goddag!

Jag har precis kommit hem från en shoppingrunda med anders och madde. Vi handlade dekoration för fredagens bravader. Och när jag kom hem så möttes jag även av ett paket, och där i låg min halloween utstyrsel. FUN!


Jag har hunnit pröva den och den satt superduperjättebra! tummen upp.








Pussar!


Die beautiful.

Jag och Fredrik ser film iprincip varenda kväll, så nu börjar det vara ont om bra filmer att se.

Ni får gärna ge mig filmförslag. Olika genres går bra :)

Men ikväll ska vi se "It's a boy, girl thing."


Today is gonna be the day, when I come back to you.

Godkväll mina fina!

Idag har jag hunnit med en liten shoppingtur på stan med Emmy, Jenny och Sarah. Jag och emmy hann även med en snabbmiddag på subland.

På jobbet har det varit måttligt mycket folk, och allting har gått jättebra. Någonting jag älskar är att jobba ensam och att få ta eget ansvar, det gör mig motiverad till att göra ett bättre arbete. Jag hann även med att jobba med pim till ca.19:30, och vi hann med en hel del surr också =)

Dagens inköp:


Trosor från h&m

Strumbyxor från h&m 39.50:-

Halsband från h&m 99:-

Lösögonfransar från kicks. 70:-


Tischa från cubus 129:-

Middag med bästis.

Puss och kram!

Mot svartudden..

Nu åker jag till mannen, vi hörs när jag är där.

Puss!

BROWN OR LIGHT?

Nu när jag också är på stan så är det dags för mig att välja vilken färg jag ska färga håret. Dagens i-landsproblem definitivt.

Vad tror ni? Ljust eller mörkare?


Frågestund.

Jag hade tänkt pröva på dessa tidsinställda inlägg medans jag är på jobbet, annars blir det en sådan lång tid innan jag skriver igen, så here I go.

Jag hade tänkt köra en frågestund där ni kan fråga vad som helst till klockan 00.00 imorgon.


Videoblogg


Dagens outfit.

Här kommer en dagens outfit. Den är dock väldigt... svart. Men jag gillar svart, det tar fram min insida... NOT! Nämen, svart är enkelt, svart är bra.. ibland:)

Dagens outfit:







Pussar och kramar!

Omelett

Oh G!

Jag är så mätt att jag nästan måste ta en p-nap. Det blev en mycket god omelett, eller ska vi kalla det äggröra? Den blev inte lika fin som en omelett ska vara dock. Nåja! Mina kockskills är inte dom bästa, och det vet nog de flesta om.

Jag har mat i magen och är nu redo för att bege mig ner på stan för att spendera lite pengar.






Puss och kram!

Shop til you drop.

Nu är det dags för en riktigt shoppingdag. Jag behöver inhandla en massa nödvändiga saker.


Christophe willem

Godmorning sunshines!

Jag är så glad att jag äntligen börjat vakna kring 12 tiden istället för eftermiddagen. Jag är fortfarande jätteförkyld och jag hoppas på att det snart ska gå över då jag har varit det ett ganska bra tag. Och av någon outgrundlig anledning så har Fredrik lyckats hålla sig frisk.

Lucky him.. right? Iallafall så hade jag tänkt gå och koka ihop världens godaste omelett med innehållet pepparsalami, korv, skinka, lök och potatis, mumma. Jag har en thing för gourmet och för enkla saker.





Kisses!


271010



Leia ♥ om I just wanna let it go for the night.:
Vad var det för film??

Felice:- Vi såg the fourth kind. Och anledningen till att jag tyckte den var så obehaglig var för att den är verklighetbaserad:)

Fanny om Halloween:
Om du ska jobba där kan jag passa på att fråga om man ska vara utklädd? eller spelar det någon roll? Tacksam för svar!:)
Felice:- Det är helt och hållet valfritt =)

Anonym om It's not a silly little moment.:
Jag har en sån där klänning och den fäller massa glitter, funderar på att skicka tillbaka den. Vet du om den slutar glittra av sig?

Felice:- Jo, jag är medveten om det. Men om jag ska vara ärlig så tror jag nog att den slutar fälla efter någon tvätt:)

THE facebook.

Hejsan allihopa!

Jag och Fredrik kom hem för ett tag sedan, då vi tidigare varit och sett filmen "The social network" på bio. Jag själv tycker att filmer var superbra och jag tror att mannen håller med, eller det verkade så efter recensionerna han gav mig.

Killar.. dom har alltid så mycket att säga. Right?:) Nåja! Nu ska vi se det nyaste avsnittet av gossip girl och sedan ska vi sova. Imorgon väntar en shoppingdag på stan för mig, JIPPIE! Det ser jag fram emot. Det har varit en toppendag tycker jag, en helt perfekt tisdag.



Så nu säger jag och mina fina pojkvän godnatt till alla er. SOVGOTT! =)

Videoblogg.


It's not a silly little moment.

Hej mina fina läsare!

Vilken toppendag jag haft. Jag har åkt runt från skola till skola och satt upp affischer med Anders, Pernilla och Madde. När vi äntligen var klara så åkte vi och käkade på max.

Jag har även hunnit posta ett paket och hämtat ut ett, och jag kan säga att sakerna från h&m var helt fab.

Klänningen och jag är ett. Dock är urringningen lite väl inbjudande, men det tackar vi och bockar för bara.




Klänning från h&m by night. 299:-



Skinnhandskar med silverkedja. 199:-

Puss och kram!

Halloween

Halloween börjar närma sig och på lördag är det exakt 3 år sedan jag och mannen träffades för första gången. Kostymen är beställd och jag hade lika gärna kunnat vara lika duktig som de andra som valt att sy sina kostymer, men jag kände helt enkelt för att unna mig något färdigsytt nu när ekonomin är som bäst.

Vad jag ska vara får ni se på lördag, tills dess blir det en hemlighet. Jo! en till rolig sak är att jag ska jobba på fredag, men inte vart som helst, utan på face off som kommer hållas på sjöbodan :)



http://www.facebook.com/felice.jakobsson#!/event.php?eid=143840592328912

Color.. colors.

Alltid ska det vara ett jäkla problem med att bestämma färg då man hittat sig en fin tröja. Nu till den absolut livsviktiga frågan. Svart eller vit?





Puss!

Egypten, hurghada.

Goddag mina fina!

Jag är så galet sugen på att boka en semester åt mig och Fredrik. Det känns som att vi båda förtjänar det efter att vi står ut att bo i en sådan kall och livlös stad som denna.

Så en vecka i varma egypten hade inte suttit fel.


Kul liv.

Fan! Jag vaknade.. trodde det var tisdag.. insåg att det var måndag.. gick och la mig igen.

BOOM BOOM POW.

Nu har jag hunnit trycka middag och nu hade jag tänkt packa min party-bag. Vi syns i dimman!





Puss!


C O O L E R T H A N M E

Vi ser ut att bli ett ruskigt bra gäng på 10 personer ikväll. Jag känner på mig att jag får en fin kväll med sjukt bra människor. Kvällens motto - Festa som aldrig förr.





Kisses!

SUPER-GAY

Till och med bögarna har problem med kärleken. What to do? Ingen sa att kärleken var lätt. Ryck upp dig nu yunkanboy, du är deprimerande :)


I love your dirty mind.

Godmorgon mina fina!

Jag har precis kommit ner från övervåningen efter att ha ätit frukost med min man. Ikväll så står fest på schemat, och det ser ut att bli en ruskigt bra kväll. Det stora problemet är bara vad jag ska ha på mig.. dagens i-landsproblem.

Jag jobbar även mellan 17-21, såååå kom och ät! :)



Ikvälll så ska vi SPÅRA BRUDAR!

I just wanna let it go for the night.

Usch! Jag och fredrik såg en ruskigt störd skräckfilm igår. Och det känns som att det inte går en sekund utan att jag tänker på det. Jag bryter ihop, jag kan inte vara ensam.. jag är rädd... buhu.

Jaja.. jag är inte 12. Utan typ en mindre version av superwoman.. säger vi. Nåja! Nu ska jag springa ner till stan och sedan mot arbete.





Puss!

Otrohetsdrama.

Jag följer alla bloggare slaviskt eftersom jag tycker det är intressant, jag följer skvallerbloggar för att jag tycker det är kul att få veta hur mycket folk verkligen bryr sig om att smutskasta andra. Jag tycker att dagens bild av en typisk storbloggare bara är hemsk. Visst, det tjänar pengar på att bli uthängda, smutskastade och förödmjukade, men när det kommer till kritan, så är det verkligen värt att riskera sitt eget psyke för några tusenlappar?

Jag kan absolut förstå att det kan vara kul att stå i rampljuset, men det känns som att de flesta har tappat sin självrespekt pågrund av att de haft tanken "all publicitet, är bra publicitet". Dom hänger ut varandra, dom hänger ut oskyldiga människor, bara för att dom kan. Det senaste jag verkligen reagerade på vara den sk. "otrohets-skandalen". Jag kan inte förstå hur alla verkligen älskar att gräva i detta och att gilla tanken av att någon öppet plågas. Jag försvarar inte det som hände, men jag tycker att människor borde lära sig att dra en gräns mellan vad som tillhör internet och vad som inte gör. Vad som är acceptabelt att säga till någon annan. Jag förstår inte själv varför man skulle vara otrogen med någon främling framför någon man älskar, men saken är nog den att man aldrig kan föreställa sig något sådant förens man är i den situationen själv.

Jag har sådan empati för människor som mår dåligt, och jag har ett alldeles för stort hjärta när det kommer till människor som gör misstag. Jag förlåter alltför lätt, bara för att jag vill tro och hoppas att det finns någonting gott i alla.

Jag ser hur det spekuleras på varenda blogg och jag känner mest. GIVE IT A BREAK! Jag tycker att det finns viktigare saker att göra än att spekulera i vem som gjorde mest fel, vem som sa vad, vem som gjorde vad. Jag tycker nemo är lika skyldig som paulina eftersom han var medveten om att hon hade pojkvän. Och jag tror han kan ha utnyttjat hennes sårbarhet för att ligga få ligga med henne. Vi vill gärna lägga skulden på någon, men man är oftast två om allting.

Men när vi är ledsna, sårbara, förstörda eller helt enkelt förvirrade så vill vi ha en axel att luta oss mot, och det var precis vad som fanns i detta tillfälle. När allting var struligt mellan henne och hugo så fanns nemo där, som räddaren i nöden, med öppna armar att lyssna på henne och att finnas där. Att vara den som "bryr sig". Jag kan tycka att det hela var manipulation från hans håll. Och att det faktum att den sk. "Jocke boi" spelade in ett samtal där paulina helt och hållt förlitar sig på honom, berättar om sin ångest, och sedan får det kastat i ansiktet. Jag tycker att det finns vissa gränser för att skapa sig publicitet. Jag kan inte begripa hur man kan vara kapabel till att göra någon så illa för en liten stund i rampljuset.

Det säger så mycket om personen ifråga, och jag kan inte förstå hur folk kan ge honom någon annan respons än negativ. Det han gjorde var fel. Hur kan man i ena stunden agera som någons högra hand, lyssna och säga att allting kommer bli bra. Samtidigt som man spelar in samtalet och har planer på att förstöra något så fint och stort mellan två människor. Han påstår att han gjorde det för sin vän, nemo. Men om nu nemo kände sig så skadad och förstörd av könssjukdoms-ryktena, så kunde han väl ändå ha släppt bomben själv.

Jag kan inte förstå dagens människor, allt ska oftast gå genom någon annan. När ska vi börja ta ansvar för våra egna misstag och låta våra vänner bara vara någon som ska finnas där, inte någon som ska göra ens skitjobb. Jag tycker att man ska stå upp, stå för det man säger, de misstag man gör, men framförallt om vem man är. Hela bloggvärlden är en stor atmosfär av falskhet, allt bygger på yta, skönhetsoperationer, pengar och skandaler. Jag kan förstå att kändisskapet är kul, ända tills det går överstyr. Och hur mycket får man egentligen lov att acceptera?



BIG NO! Till människor som är villiga att göra vad som helst för lite publicitet. Det är pinsamt, och jag skäms. Jag skäms för de människor som inte har mer värdighet i kroppen och självrespekt för sig själva.

Like fire and rain.

Godmorgon!

Jag har en tendens att vakna sent nu efter att jag blivit sjuk. Det värsta som finns är att vakna upp mitt i natten pågrund av andnöd. Man kastar sig runt i mörket efter nässprayet som är omöjligt att hitta. Jag hatar verkligen att vara förkyld.

Nu måste jag på jakt efter ett borttappat kontokort, typiskt mig! Jag tror jag har glömt hela mitt liv hos mattias. En telefonladdare, en kofta, en kavaj. Inom loppet av två gånger. Man kan tror att jag är dära jämt. Men saken är den att jag bara är slarvig och glömsk.


Jag är inte så fotogenisk idag, så detta är allt ni får! :)

Tired

Jag är galet trött idag. Så jag orkar inte skriva något speciellt, allt känns bara som en enda stor röra med ord. Vi hörs ikväll!


Puss!

Be cool.

Hej hej bloggen!
Sebbe här checkar in läget, pow pow!!!
Waka waka-;
Starkt omtyckt!
Skämt; Vi som lever finner ingen mening med att leva med dem döda har annat att säga...
This world is crazy, but you don´t have to be crazy to live in it.
Over and out, peace and whatever.
/ Big-S

And I wouldn't change a thing.

Hej mina fina!

Nu ska jag iväg och posta ett paket åt Ida. Därefter ska jag iväg på jobbet. Så vi syns ikväll 21.00 :)





Puss och kram!

STHLM

Åh! Jag får abstinens. Det finns så mycket jag vill göra, vill hinna göra, men jag vågar inte och viss tid räcker inte till. En stockholmstripp med mannen framöver hade suttit fint. Goda middagar, shopping, party och bara må gott i en stad som inte är grå, liten och trist.





The "it" house.

Jag tänkte visa er lite bilder på huset vi var och kolla på igår. Jag är helt förälskad! Allt stämmer in i min smak.





















Vad tycker ni? Visst var det helt fantastiskt?

We're like different stars.

Morning sunshines!

Jag vaknade av en massa telefonsamtal och fick höra att jag har en hel del upprörda bloggläsare, att människor aldrig riktigt kan komma över det faktum att vissa personer har mer tillgångar än andra.

Nåja.. Det känns so last season. Iallafall så har jag ett ärende att uträtta idag innan jag åker till jobbet. Jag är fortfarande hemma hos mannen och känner att mina dåliga vanor håller på att komma tillbaka, skärpning!



Puss!

Golden dragon & challenge.

Jag har haft en toppenkväll med Emmy. Vi började med en middag på golden dragon där vi åt mycket god mat. Vi avrundade sedan våran kväll med en hockeymatch mellan luleå-färjestad på challenge, där även bettan joinade oss.

Efter det så åkte jag och handlade åt mig och mannen, och nu är jag även hemma hos honom. Det börjar bra och slutar bra, jag gillar denna tisdag.




Mörk bild på snyggi-empan.

efterrätt på challenge.


Puss & kram!

we're like venus and mars.

Hej bloggen!

Huset var helt FANTASTISKT! nu har jag iallafall bytt om och gjort mig i ordning för en middag med emmy på stan och därefter ska vi på challenge och kolla hockey.

Dagens outfit:







Puss!

You are my sun.

Jag får verkligen sol-abstinens av att vara fast här i lilla piteå, därför har jag tänkt boka in en hel-dag med mig själv. Solning och spa, visst låter det bra? Jag behöver rensa mina tankar och min kropp från det dystra denna stad levererar.

Och snart är det även dags för en utlandsresa, men man får göra det bästa av situationen medans man väntar.


Kho Phangan full moon party i thailand.

Ayia napa.

Puss!

With a knife, in the shape of your mouth.

Det är lyx då mamma bestämmer sig för att servera frukost åt en. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men jag känner att krafterna inte kommer räcka till en hel dag, utan jag kommer förmodligen somna efter husvisningen.

Har ni något speciellt vardagslyx som ni inte kan leva utan?


Pink is the right color for me.

Detta måste nog vara den kändaste velourdressen i bloggvärlden - Den rosa mjukisdressen.

Men saken är den att jag älskar min. Jag älskar att den är lite knallig och fortfarande håller sin mjuka kvalité. Det är "jag" att sticka ut lite sådär med knalliga färgar. Dock hade jag tänkt inhandla en gul också, jag tycker det är så fruktansvärt läckert när man är brun.





It's like he doesn't hear a word I say.

Godmorgon!

Det har varit en jobbig natt eftersom jag är så himla förkyld, men jag har haft lars vid min sida, så jag blev iallafall kvitt mardrömmarna. Idag ska vi på husvisning vilket kommer bli riktigt kul, det är mitt favorithus än så länge :) en ledtråd - Swimmingpool.



Puss!

I did the most dangerous thing when I said I love you.

You, me
We're face to face
But we don't see eye to eye

Like fire and rain 
You can drive me insane
But I can't stay mad at you for anything
We're Venus and Mars
We're like different stars
You're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a thing

Haircolor

Jag är galet sugen på att färga tillbaka min hår till den ljusa fina färgen jag hade tidigare. Jag vet att många säger att man ska vara mörkhårig under vintern, men det skiter jag i. Out with dark-child and in with lightning girl.



Vad tycker ni? Var det fint? Nu säger jag iallafall godnatt, så hörs vi imorgon. Kisses!

Pedant utan dess like.

Jag kan vara den mest pedanta personen då det kommer till städning. Städar jag, så är det verkligen varenda hörn och vrå, allt ska skina tills jag blir nöjd. Så idag har jag rensat ut mina garderober, lådor, tvättat mitt smink, rensat undan sommarjackor och etc. Jag har städat rubbet! Och jag är nöjd, mer än nöjd, snarare tillfredställd.

Nu ska jag belöna mig med en kall sprite och lägga mig i sängen för att se lite disney filmer, vilket jag älskar.









Puss!

Freakin' winter seson.

Jag är galet sugen på ett par wedges. Jag beställde dock ett par från nelly, men då hade det blivit något fel med min beställning, och nu finns dom inte kvar, FÖRBANNAT!..

Nåja! Jag ska inte klaga, jag har ett par bruna eller ett par gråa att välja mellan. Frågan är dock vilka, help me!

Gråa eller bruna?





Puss!

I let our love go.

Idag har jag hunnit umgås med min bästis Emmy. Jag har hunnit vinna över henne 8 gånger i UNO, lagat middag, haft tjejsnack och ätit glass. En toppendag med andra ord!





Puss!



Bumpy ride

Heeey folks!

Jag var så jävla sliten igår att jag inte ens orkade med att skriva ett blogginlägg. En två-dagars tar verkligen på ens krafter, men vilka toppendagar jag haft iallafall.

Lördagen var dock mest minnesvärd då vi färdades från ställe till ställe, precis som det ska vara. Först var vi hos anders, sen hos robin, sen hos anders igen, sen hos dominic och sist men inte minst hos Fredric. Dock resulterade detta till en sen hemgång, men lika bra var väl det, för kul hade vi definitivt, och jag träffade på dom minst oväntade personerna, inga namn nämnda, men riktigt kul =)




Kines-missan. Denna katt fäller mer hår än en cancer-patient, dock sötast i världen.

Detta är dom enda bilderna jag vågar publicera, resten är alldeles för störda för omvärlden.



Vad gör vi? nu kör vi.

Godmorgon kära vänner!

Jag hade en släng av damp i natt för dom som hann se mitt inlägg som nu är raderat. What so ever, jag hade sjukt kul och fick mycket natt-samtal, vilket alltid är lika roligt.

Jag jobbar 17-21 ikväll, och därefter ska jag slå klackarna i taket och festa som en rockstjärna!



Videoblogg

'


Gubben i Lådan.

Åh! Jag har shopping-göra-någonting-jätte-kul-abstinens. Dock finns det inte mycket saker jag kan göra åt det då jag lever i världens livlösaste stad. Jag fick höra någonting om en "full moon festival" i thailand med tusentals människor. Kittelfjäll x10000, nejnej.. jag blir inte alls deprimerad.

Nåja! Jag räknar dagarna till min 18e födelsedag, then i'm out of here.









Puss!


What's in it for me?

Goddag mina fina!

Jag kom hem för ett tag sedan då jag tidigare varit och lunchat med mamma och hennes killkompisar på challenge. Nu ska jag göra mig i ordning och sedan börjat dra mig mot jobbet.





Puss!

Teach him.

Hej mina fina!

Jag kom hem till mannen för ett tag sedan, och nu antar jag att det blir filmdags eftersom jag inte känner mig så pigg och vi båda har jobb imorgon. Jag har även lovat honom massage, gjorde jag ett misstag dära? Jag borde ha bett om det själv, attans.



Puss!

Melanie fiona.



So we trust in who we can
Never understand why Never good or bad Just in-between, Like any other man So I teach him, Teach him not to lie, Make him laugh until he cries, Hold him, stand by his side Hoping he'll change his way of life. Having seen the light for many nights, Still I keep the vision of candle lights Wanna be alone, wanna be with you I'm so confused So the next time we meet, We'll do it again Whatever your heart's fixing, Never good or bad Just in-between, Like any other man

So here I go.

Jag har hittat världens finaste wedges från nelly. Jag tvekar inte, utan jag klickar bara hem. Jag kan behöva lite sko-lycka nu när det ändå är vinter hära.


I know i'm gonna fall down.



Anna om There's an answer, if you reach into your soul.:
Grym blogg !
Du har en riktigt bra klädsmak också :)
Tack så jätte mycket, det är alltid lika roligt att höra :)


Anonym om There's an answer, if you reach into your soul.:
du svarar aldrig på min fråga så kan du snälla göra det??
var är din pappa är han död?
när förlora du din oskuld?

Vad jag vet så har jag aldrig fått denna fråga tidigare, men let's go.
Min pappa bor i ett hus på djupviken, och nej han är inte död. Vad fick dig att tro det?
Och ännu ett nej, eller ja?.. Vi låter det vara en hemlighet än så länge ;)

Anonym om There's an answer, if you reach into your soul.:
vem är det på bilden? :)
Det är min farfar.


Waiting here in line.

Det känns som att jag bara postar en massa inlägg med vad som hänt, inte vad som kommer hända, eftersom jag är trotsallt tjejen som gillar att planera.

Nåja! Jag och tjejerna hade en helt underbar kväll i förrgår. Vi lagade middag som bestod av helstekt fläskfilé, sourcream and onion klyftpotatis och en helt fantastisk grekisk sallad. Det var en riktigt fin kväll som jag spenderade med dom bästa! =)



Puss!


Varje gång är som den första gång vi sågs.

Hello amigos/as.

Jag tänkte visa er en liten del av de inköp jag gjort dom senaste dagarna. Blandannat ett fint väggord och två långärmade tröjor, vilket är otroligt behövligt nu till vintertid.






Grå stickad tröja från GT. 249:-

Beige tröja med lappade armbågar, (älskar den). Från GT. 249:-

It's gonna be love.

Godmorgon!

Anledning till att jag vaknat så sent idag och varit inaktiv, är för att jag för första gången på riktigt länge är sjuk. Jag har 39 graders feber, en rejäl släng av förkylning och mitt huvud känns som en stor tidsinställd bomb.

Men jag måste trots detta missöde jobba. Jag tror dock att det kommer gå bra eftersom det bara är 17-21, sen väntar en massage med värmande olja då jag kommer hem.



There's an answer, if you reach into your soul.

And then a hero comes along, With the strength to carry on. 
And you cast your fears aside, And you know you can survive. So when you feel like hope is gone, Look inside you and be strong.
And you'll finally see the truth, That a hero lies in you.


Tears streaming, down your face.

Hej!

Min helg har varit ganska tumult, mycket blandade känslor. I fredags så spenderade jag min kväll med ett helt gäng underbara människor. Och på lördagen gjorde jag detsamma.

Jag tror man kan bli galen av att vara fast i en och samma stad alldeles för länge. Därför har vi planerat in en trip, rehab för kroppen och själen. Destination är fortfarande okänd, men vi tar oss dit hjärtat för oss. Okej! Some poetic crap... Jag har en dålig dag, men imorgon är det en ny vecka, nya tag. A beginnig of something great I hope! :)




"Vi är värd det".

Finfina jenkan och Empi!

Puss!


'cause it's you and me, and all other people.

Vissa människor säger att kärleken övervinner allt. Andra säger att genom att ha hittat sin själsfrände så har du även hittat din bästa vän, en ny familjemedlem.

Jag vill tro, jag vill hoppas att kärleken kan göra stordåd. Att kärleken är starkare än alla problem i världen. Men framförallt så vill jag tro att det finns någon, en speciell för varje människa på denna jord. Jag vill fortsätta hoppas och jag vill fortsätta tro, tro på det som är starkare än kärleken själv, att älska och att kunna bli älskad tillbaka. Att hitta det som gör varje motgång till någonting enkelt med denna speciella vid sin sida.

"Sometimes we just need hope to belive in us, or faith to guide us".


Leave the world behind.

Hej bloggen!

Nu ska jag ut och åka lite bil med babsen och guysen, haha. Nåja! Det kan hända att det blir lite party om jag känner mig själv rätt.







Puss!

Videoblogg

Världens kortaste videoblogg. Min kamera dog just vid "Pussen". Aja! :)


Mot city.

Nu ska jag ner på stan med nancy och shoppa. Det blir nog även en fika eller lunch också! Jag börjar jobba kl.16.00 så vi syns ikväll!







Puss!

I min louis vuitton..






Puss!


För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Godmorgon mina fina!

Jag kom just hem från mannen eftersom han skulle iväg och jobba. Känner mig lite lätt irriterad just nu, morgonhumöret.. Nåja. Jag ska iallfall fixa till mig nu och sedan gå ner på stan med finfina Nancy :)


Just nu har jag inte mitt mest fotogeniska ansikte, god damn!

You should be someone, somewhere, near.

Nu säger jag och min fina man godnatt till alla er. Vi ska försöka göra en tidig kväll eftersom vi har jobb båda två imorgon :)




Little me

Jag tänkte visa er skillnaden mellan mig som 5 år och som 15.

Ser ni någon större skillnad? Eller syns det att det är jag som liten? :)


Jag år, 1998

Jag år, 2008.

Utrensning

Nu kommer min utlovade utrensning hära.

Om du är intresserad av ett eller flera plagg, maila då. [email protected]

Om du bor i ett annat län eller så, så kan kläderna även skickas med ett tillägg för fraktkostnad.


Militärgrön oversize skjorta i storlek 36, använd 1 gång. 100kr

Svart fodralklänning i storlek S. 50kr

Rosa/lila bakelse med rosett framtill. Storlek xs, 100kr (använd en gång. nypris 299:-)

Jeansskjorta i storlek 34. 80kr

Nitväst i storlek 32. Använd 1 gång. 100kr

Kort kofta med rosett framtill. Storlek 32. 80kr


Spetskavaj, använd 1 gång. Storlek 34/36. 120kr

Rosa mc inspirerad jacka. Storlek 32, använd 1 gång. 80kr

Leopard byxdress, storlek 36. Använd 1 gång. 50kr

Grå kavaj i storlek 32. 150kr

Vitt spetslinne med volange, storlek xs. 50kr

Grått linne i storlek M. Aldrig använt. 40kr

Spetslinne i storlek xs. 50kr

Rosa kort tublinne i storlek 32 (kan bäras till höga shorts, höga byxor eller en hög kjol) 40kr

Blommigt linne i storlek 32. använd 1 gång. 60kr

Rosa linne med volange (från the garden collection). Storlek xs. 50kr

Och som jag sa förrut. Om ni är intresserade av ett eller flera plagg, maila då. [email protected]


Cooler than me

Hola chicas/os!

Jag har precis kommit hem från jobbet. Nu hade jag tänkt fota lite kläder och sedan åka hem till mannen. Så mitt utrensnings-inlägg kommer upp lite senare.



Puss!

Videoblogg


The sweet little princess jumps round and round.

Nu mina vänner är det dags för mig att bege mig mot arbetet. Först ska jag plocka upp lite käk eftersom jag är dödshungrig och för att jag är världens lataste människa.





Puss!

Morgon-måste.

The man is finally awake. Vi ligger i sängen med varsin kaffekopp, ett riktigt morgon-måste. Idag ska jag försöka hinna med lite ärenden innan jag börjar jobba. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog spendera större delen av min lediga tid i sängen.







Puss!

You're such a jerk.




mini om SHOWROOM:
åhh var har du köpt byxorna?:)
Mina byxor är ifrån vera!


Anonym om Shaka den!:
vart kommer kavajgrejen du har på dig från, fin!?
:D
Den är ifrån h&m, divided =)


anonym om Shaka den!:
vad tycker du om dessa?
http://kenzas.se/2010/09/24/acne-boots/#comments
Jag tycker dom är riktigt snygga faktiskt :)

Hermes

Godmorgon!

Fredrik ligger fortfarande och sover, men det är inte så oväntat. Jag undrar mest hur det ska gå med hans nya jobb då han börjar 08.00.. det kommer bli hårda tider för min älskling.

Nåja! Jag hade tänkt göra något av den lilla lediga tid jag har innan jobbet. Det lär komma en utrensning snart också.



Puss!

Pentryt

Idag efter intervjun så firade vi med lunch på pentryt, vilket var mycket gott. Därefter har jag jobbat alldeles ensam i serveringen, vilket också har gått jättebra. Nu är mannen hära. Vi har käkat kvällsmat från sunes och ska nu lägga oss i sängen för att se OC.






Puss!

Statistiken ökar

Jag måste bara tacka alla mina trogna läsare som varje dag följer min blogg. Även alla nya,välkommen! :)




Videoblogg


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.

Hola!

Nu ska jag snart bege mig ner på stan för att käka lunch och shoppa med mannen. Här under får ni se dagens enkla outfit:







Kisses!

Moving closer.

Jag har nu i några månader funderat på att söka en lägenhet här i piteå. Antingen för bara mig eller + en. Det roligaste jag vet är att checka inredningssidor, föreställa sig, ställa möblerna framför sig i huvudet och skapa en bild av sin drömlägenhet.




Jag älskar bordet för att det är så massivt trä. Ett riktigt designer bord. Läckert!

Jag är din soldat.

Godmorgon!

Jag vaknade faktiskt klockan 12 idag, och jag känner att min dygnsrytm håller på att bli bättre. Idag ska jag hinna med en sväng på stan. Därefter ska jag och jobba.

Mannen håller just nu på att göra sig i ordning för arbetsintervju. Jag håller alla mina tummar för honom!



Att till och med männen har problem då det gäller kläder. Dagens i-landsproblem!


I'm gonna write you a song to make you fall inlove.

Nu ska jag inte vara ledsen över kläderna. Det är påväg två paket till mig som sagt. Jag hade tänkt tröstäta hos och med mannen ikväll. Det lär väl bli någon film, ingen dålig helst! (Pik till fredrik).








Puss!

H&M paket.

Jag är inte helt nöjd över sakerna som kom i mitt h&m paket. Jackan var inte alls som jag trodde och satt helt fel. Ringen var också förstor, men den khakigröna kavajen var underbar. Sådär army-markerad axlar som jag gillar.

Så jackan och ringen åker nog tillbaka. Nu kan jag inte vänta på mitt andra paket, diiiiiie!









Puss!

By night.

Jag har precis shoppat lös på h&m by night. Plånkan svider lite, men det kommer kännas så fint på kroppen senare. Här under får ni se vad jag har beställt :)


Skinnhandskar

Bustier

Örhängen

Och sen den hära tjejen...ehm.. klänningen!

Puss!

Lördagen

I lördags var vi som sagt hos tanitta som fyllde 18 år. Det bjöds på mat, alkohol, kareoke, dans och en hel del skratt. Även en liten lektion av thailändska.




Kvällens leende.



Cherie, Tanitta, Yui och Nancy.



Fredrik och tanitta.

Puss!

New home

Hey babes 'n' h*es!

Igår var jag och mannen och åt en mycket god middag på Golden dragon. Därefter åkte jag hem till familjen westerlund på klubbgärdet och hjälpte dem att packa upp i lägenheten. Jag invigde även lägenheten med min fina vän!










Nancy!

Puss!


You look so dumb right now.

Om ett tag så ska vi iväg och käka middag på Golden Dragon. Därefter hade jag tänkt styra ihop något med tjejerna som jag inte träffat på ett tag. Det känns som att det kommer bli en bra måndag! =)


"Livets stora frågor".

OK! Guds-kvinnan knackade just på min dörr och började fråga mig ett antal frågor om tro, gud och you name it. Jag kan säga att jag inte bryr mig alls, men jag kände inte för att köra iväg henne då hon trotsallt kommer och knackar dörr. Vem gör sånt egentligen? Hon gav mig iallafall ett häfte med saker man kan fundera på. Det åker ner direkt i sopkorgen. Eller så kanske mannen behöver en liten tankeställare angående livet?

Ikväll ska jag övertyga honom att vi läser bibeln innan vi går och lägger oss. Undra hur det kommer gå!




Troende eller ej. Men jag kunde inte bry mig mindre!

Everybody sing that song.

Godmorgon mina underbara!

Jag vaknade faktiskt klockan 12 idag. Men jag har kämpat med att få upp min man, och därefter har jag gjort mig i ordning för lunch på stan.

Dagens outfit:







Puss!

When it gets hard..

Show me what's worth fighting for!



NU SKA JAG ROCKA. Hade så kul alla mina fina och underbara läsare! PUSS




Shaka den!

Nu är jag redo för party. Dock blev min outfit för kvällen helt annorlunda än vad jag hade tänkt mig. En Knallblå kaval med markerade axlar. Vit body, svarta jeans och mina marble klackar. Silvriga smycken på detta, perfektion!

Kvällens outfit:











Puss

SHOWROOM

Nu drar jag mig in mot centrum för att köpa en present åt tanitta. Därefter mot jobbet :) vi syns klockan 9 mina älsklingar.

Dagens outfit:







Puss!

Brand new.

Nu håller jag på att sätta ihop min inköpslista. Än så länge så ser den ut såhära :)



Jag är nöjd. Riktigt nöjd! Det kliar i fingrarna.

Shoes with you heart.

Det känns som att jag lever i en liten drömbubbla just nu. Jag är såå lycklig. Just därför ska jag beställa hem designer skor. Jag förtjänar det. Eller? Ja!! det gör jag :)

Christian Louboutin:


Blåa mockapumps 390$

Rosa mockapumps 390$

Svarta louboutin med nitar. 490$

Lila mockapumps med öppen tå. 460$

Alla dessa är från Christian Louboutin

Gucci:

Ballerina för 100$

Alla dessa skor går ju på några tusenlappar. Så jag ska välja med hjärtat, och sedan får ni se vilka det blir.

Önskelista.

Även om det är 5 månader kvar till min födelsedag så kan man ändå börja önska. Det här är min önskelista ma and pa, just so you know :-)



'Cause i'm not taking the easy way out.

Jag vet inte varför.. men jag längtar så otroligt tills jag fyller 18. Jag har så mycket fint framför mig, så många planer, så många saker att uppleva.

Först på listan är nog en tatuering som jag vill göra på foten. Som på bilden nedan!



Eller som denna:


Puss!

But i'm afraid.

Godmorgon!

Hallelujah-moment. Jag vaknade kl.13.00 idag. Det känns otroligt skönt att få spendera lite egentid innan man börjar jobba. Igår hade jag och mami ett jättelångt deeptalk och sedan låg hon även i min säng tills jag somnade. Vilken räddare! Min mamma är bäst.

Nåja! Nu ska jag göra min dagliga rutin med att kolla in bloggvärlden.



Puss!

Freakin' pissed off.


I loved you with the fire red.

Av någon konstig anledning så dök ångesten upp. Eller, det är inte ångest. Det är en känsla som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Iallfall så ska jag nu sysselsätta mig med att läsa min nya bok "Dagens outfit" som jag fick av min fina vän Madelene.





Godnatt mina fina!

Röööö...nnn...eee...barn.

Jag och mina vänner är utan tvekan dom mest "rönne" man kan visas med. Och speciellt när vi är med varandra. Den oslagbara trion! Dagar vi har tråkigt då camar vi och skriver elaka saker till varandra. Det är kärlek!



Puss!

Mitt hemliga projekt.

Ni vill väl veta allt om det? Jag har sytt upp en klänning som jag länge haft planer på, men först nu blev det av. En underbar skapelse i rosa chiffong. Den ska bäras imorgon!




Jag älskar den. Och speciellt att den är så djup i ryggen!

Yes man!

Nu är jag nyduschad och har även hunnit med en hel del prat. Mammas kusin från väst indien är hära och vi har smidit lite planer inför min 18e födelsedag. Då jag ska resa ner dit och arbeta på en lyx yatch och bara leva glassigt.

Nåja! Det är fortfarande bara prat, men jag ska försöka få igenom den idén. Nu har jag laddat ner ett antal filmer som jag ska avnjuta. Sedan blir det natti natti för min del.

Jag har skrubbat mig själv från topp till tå, haft inpackning, smörjt in mig med BUS. Så imorgon är jag fit for fight. Eller åtminstonde redo för att rocka som den partyprinsessa jag är. Looking forward to it, YES!







puss!

Shower

Nu ska jag hoppa in i duschen efter ett hårt arbetspass. Därefter ska jag tända lite ljus och se en riktig felice-film.




Puss!

Fredag den 1 oktober.

Godmorgon!

Jag och Mannen har precis vaknat och nu hade jag tänkt gå upp och göra i ordning lite frukost åt oss. Ja! Ni hörde rätt.. FRUKOST. Förrut åt jag aldrig frukost, men sedan dess att jag börjat sova över hos Fredrik så gör jag alltid det.

Well.. idag jobbar jag från 16.00-21.00, och sen får jag se vad jag ska göra. Någon som har ett bra tips eller förslag? Jag var sugen på take away och en film, men mannen har förmodligen planer med grabbarna.





Puss!

RSS 2.0