Pink is my color.

Jag är jättesugen på att köpa en digitalkamera då lönen kommer. Och jag hittade denna söta, men frågan är ju om den är bra.


Bilder av mycket hög kvalitet, enkel användning. 14,1 megapixel, 4x optisk zoom/26 mm vidvinkel, HD-filmning, 2,7-tums LCD-skärm.

14,1 megapixel - Tar bilder av mycket hög kvalitet, vilket möjliggör detaljrika förstoringar.

4x optisk zoom/26 mm vidvinkel - Vario-Tessar®-objektiv med 4x zoomintervall och 26 mm vidvinkel som täcker behoven i en stor mängd olika fotosituationer.

HD movie i 720p - Fångar skarpa, detaljrika HD-videor i 30 rutor per sekund med stereoljud: kan visas på HD-tv.

Svepande panorering - Tryck bara på slutarknappen och för kameran i sidled: sätter automatiskt samman en bildserie och skapar en extra bred panoramabild.

2,7-tums Clear Photo LCD-skärm - Clear Photo LCD-skärm (230 000 bildpunkter) med förstklassiga detaljer, hög kontrast och bred betraktningsvinkel.

BIONZ-processor - Kraftfull bildbearbetning som ger klara, detaljrika och skarpa bilder, samt korta svarstider.

Självporträttsläge - Hitta rätt bildkomposition när du håller kameran på armlängds avstånd och utlös slutaren automatiskt för välkomponerade självporträtt.

Dubbla lösningar för skärpa - Optisk SteadyShot, ISO 3200 med hög känslighet och brusreduceringen Clear RAW för bilder av hög kvalitet med bättre skärpa vid fotografi utan stativ i dåliga ljusförhållanden.

Intelligent Auto - Kamerainställningarna justeras automatiskt för bästa möjliga resultat i en stor mängd olika fotosituationer.

Ansiktsavkänning - Automatisk justering av skärpa, exponering och vitbalans för skarpare porträttbilder: prioritet kan ställas in för barn eller vuxna.

Smile Shutter-funktion - Utlös slutaren automatiskt när den du fotar ler: med justerbara tröskelvärden för leende och val av prioritering av barn eller vuxna.

Optimering av dynamisk räckvidd - Exponeringstid och kontrast justeras för naturliga resultat för motiv med hög kontrast och porträtt i motljus.

HD-utgång - Visa videor och stillbilder på HD-tv (tillvalskabel krävs). PhotoTV HD förbättrar visning av stillbilder på kompatibla BRAVIA™-modeller.

HD-bildspel med musik - Rolig bildvisning med musik och effekter på LCD-skärm eller ansluten HD-tv.

Läge för enkel fotografering - Krångelfri användning för nybörjare med förenklade kontroller och lättlästa instruktioner på skärmen.

PMB Portable - Inbyggd överföringsprogramvara för snabba, enkla överföringar till bilddelningssajter när kameran är ansluten till en Internetansluten dator.

Inbyggd retuscheringsfunktion - Roliga inbyggda retuscheringsfunktioner i kameran t.ex. för beskärning, borttagning av röda ögon och oskarp maskning.

Skrivet av: Cissi

Hejsan, allt bra idag? :)

2010-08-26 - 23:52:06
Blogg: http://cviklund.blogg.se/
Skrivet av: victoriahjorth - fotoblogg

hejsan! vill bara ge dig ett tips, ifall du ska köpa en kompakt digitalkamera, så ska du köpa en Canon Powershot, dem är lite dyrare kostar allt mellan 1700-4000 men det är som en "mini systemkamera" och dom tar superbra bilder!

Annars ifall du vill ha en systemkamera så finns det ju en billig variant för den som inte är så "jätteduktig", Canon 1000d eller Nikon d40. Kostar mellan 4000-5000.

Ger bara ett tips, eftersom det är roligare att läsa en blogg med snygga bilder ;)

SVARA GÄRNA I MIN BLOGG! :)

2010-08-27 - 11:28:14
Blogg: http://victoriahjorth.blogg.se/
Skrivet av: alexandra (

jag hade en sån där förut, och den är svin bra enligt mig. tar jättebra macro bilder osv. du borde köpa den.

2010-09-01 - 18:06:44

Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas.

Namn:
Spara uppgifter?

E-post: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0