Kiss me, say that you miss me.

Aloha babes 'N' Hoes.

Förfesten smider fint här på fårön. Snart drar vi oss mot johannes för att barka lite vidare. Eller ja, animal rights är det ju definitivt.

Karin insisterar på att vi ska spela justin bieber ikväll.. BUUUUUUUUUUUU!

NU KÖR VI, ANIMAL-RIGHTS ALL IN!


Baby, please forgive me.

Puuh! Har städat mitt rum, dammsugit hela huset (kändes det som iallafall). Ska ta en dusch nu och sedan inta sängläge. Är en pussy ikväll och bojkottar fiesta.







Puss!

Please come home to me.

I'm sure that it's hard for you
Though I wont make believe
We both get by and I'm hoping that someday soon
We will figure out a way

just to spend a little time time and not say goodbye

Nothin' moves me anymore

I wait impatiently for footsteps by the door
Above all other things, you're what I believe



Ankelboots Vera Wang.

Åh, jag har hittat fantastiska ankelboots från vera wang. Dom går på några tusenlappar, men nu har jag hittat exakta kopior som går just under tusenlappen. JAG ÄR KÄR!




I can do it like a brother, do it like a dude.

Hör och häpna, kvällen kommer jag inte spendera med flaskan, utan jag ska vara nykter ikväll och styra på en enkel myskväll. Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för kvällens bravader.

Det är nästan så att man bli ledsen då man inser att det är en dag kvar innan man får köra på med animal rights igen. Nu ska jag avrunda, vi hörs senare! :)


Mikrofonkåt



Anna om Gelenaglar.:
vad kostar det?
Gelenaglar med förlägning tror jag går på ca. 500-600 kr.


Anonym om She's being a little bitch.:
har läppsaken från SBT gett resultat? :)
Ja, för det billiga priset så fick jag verkligen ett perfekt resultat=)


Anonym om Monday:
Hej!
Jag undrar vars du har köpt det vita linnet du har på dig? Riktigt snygg!
Det är ifrån h&m, jag håller med dig. Det är verkligen snyggt :)


stinaa om I got the shine.:

Är det där hög-midje-jeans? vart har du köpt dom?:)

Det stämmer, dom är ifrån gina tricot :)

Dagens inköp

Här kommer dagens fynd.


Väska från h&m 299:-

Slingning från h&m 120:-

Ballerinas från dinsko 99:- (Dagens fynd)


Startpaket på roberts trafikskola 8000:-

Puss!

I'll never stoop so low again.

Goddag fräschingar!

Jag och emmy har haft en toppendag på stan följt med shopping, lunch och ett solariebesök. Bäst att bättra på brännan inför sommaren och balen.

Vi har även kollat in herroutfits om nom nom, varför har jag ingen man eller bror att handla åt?



Fräääääscht till sommaren



Min pärla på soldrömmen.


She's being a little bitch.

Åh! Jag vet att det blir inlägg efter inlägg nu. Men jag har glömt att visa er mina fantastiskt vackra örhängen från SNÖ som jag köpte igår. Det är dock en bijoteri, men jag vill aldrig ta av mig dem.


Gelenaglar.

På smycka så har vi inte bara smycken. Nere i källaren sitter Susanne som gör superfina gele naglar och mycket mer. Hon fixade mina och jag kunde inte vara mer än nöjd.

Kommer aldrig mer vara utan alltså. Tror det är lite utav en drog, utan naglar så skulle jag nog känna mig ganska naken. Så kom in och klä era naglar, ni kommer inte ångra er :)



Ni får en närmare titt sedan.

Come on and raise your glass.

Smart som jag är så har jag glömt plånkan på jobbet. Så emmy kommer och hämtar mig nu.. Tur jag har fina vänner som ställer upp.

Här kommer dagens L-O-O-K.





Puss!

Till maddewe.blogg.se

Eftersom min vän madelene anser att ett blogginlägg per dag är för lite så är detta endast till dig raring. Hej och hejdå.. ps. SUGEN PÅ KORV?



OM NOM NOM!


Starstruck

Hej allihopa!

Gårdagen var fantastisk. Jag började jobba 15.00 igår och arbeta ända fram till 22.00. Igår var det ju som sagt tjejkväll och vi hade en tävling där vi lottade ut en vinnare av Modell för en dag, där man skulle bli stylad och fixad. En valfri klocka från Michael Kors och en Klocka i valfri färg från senaste kollektion av Dolce and Gabbana.

Nu väntar jag på bussen och sen ska jag gå på stan, fika och snacka lite skit med min vän Emmy.





Det fräna med denna klocka är att det är touch på den!

This small town girl.

Hej mina vänner!

Om ca 10 minuter ska jag åka iväg till jobbet. Jag slutar 15.00 men då har jag personalmöte på challenge och efter det så ska jag och övningsköra med min far ett tag.





Puss och kram!

write it in words.

Godnatt!

Nu är det dags för mig att inta sängläge, vilket jag redan gjort. Men att sova för att få min skönhetssömn. Även fast jag inte hann med gymmet idag så fick jag en hel del annat gjort.

Morgondagen är fullspäckad. Och även om jag hade velat spendera lite tid med min fru, så verkar det nu som att jag inte hinner det... buu.

Har en konstig magkänsla angående ett par saker, vilket jag inte kommer utelämna i bloggen. Men jag har tidigare litat på min instinkt och haft rätt så jag känner att jag slits mellan vad jag borde göra och inte göra. Förbannade mr.ågren!

Måste även inhandla mig en almanacka inför sommarens alla planer. Ska se till att slå på riktigt JÄVLA stort. Anywho, har inte tid. Hejdå typ, ciao. Ska gå och välltra i självömkan med den enda riktiga prinsen från amsterdam, min Lars.. puss




Nighters!

Blonde-babe

Nu är jag ännu ljushårigare. Löshåret matchar tyvärr inte, så jag måste färga det ännu mera. Ser ut som extrem-fjorro-med-världens-kant-HEJ!


Come up to meet me, tell me you're sorry.

Godkväll fräschingar!

Sitter just nu med en hätta på i håret, har tänkt fixa utväxten och bli ett snäpp ljusare. Dock måste hättan vara det fulaste ever, man ser ute som en jätte bebis. Nåja, det är ju ingen som behöver beskåda detta hemska just nu.

Jobbade egentligen från 12-15 idag, men jag hade så himla kul att jag stannade kvar och smyckade skyltfönsterna. Fick lära mig så mycket idag och förhoppningsvis så är jag riktigt rutinerad snart.

Förresten! Jag har försökt betala räkningar idag, men det är något fel på internetbanken (swedbank) någon fler än jag som märkt av detta? Får hoppas att det är löst till morgondagen isånnafall. Nu hade jag tänkt se det senaste avsnitter av GG... lovelovelove. Jag är så fruktansvärt avundsjuk på det magiska förhållandet mellan chuck och blair. JAG VILL OCKSÅ HA SÅÅ! Min alldeles egna chuck bass, om nom nom.

Imorgon jobbar jag mellan 12-15 och sedan ska jag på personalmöte på challenge. Efter det ska jag och övningsköra och sen får jag se vad kvällen bjuder upp på.




Kärleksmonument.

"And I see I'm wrong for you but we tried
You swear I'm hard to lay beside
If I was you I'd run from me most nights
Maybe I was meant to be left behind"



- Älskade, Ron Pope.

Heartfelt lies.

Helvete vad kallt det är ute!

Kan vi inte få sommar NUNUNU? Är iallafall jävligt nöjd just nu. Ska tända lite ljus och lägga mig och se de avsnitt jag missat av de serier som jag följer. Typ bara 5 olika serier, HEJ!


Skönt tumme! Ser ut som att jag hade kunnat vika den dubbel.


You're my fairytale.

Insåg precis att jag hade slut nikotin.. förbannat! Det betyder att jag måste in till stan och köpa nytt. Tror jag tar mig så långt som statoil.. varför måste jag ha ett sjukligt beroende? Botemedel sökes.

Nu drar jag.. se upp på vägarna!


I'm yours. Fantastiskt!

Ron Pope – I'm Yours


Love can never feel the same again.

Godkväll mina skönheter!

Kvällen spenderas hemma istället. Det verkar som att jag inte är den enda som är sliten från veckan/helgen. Är iallafall astaggad inför morgondagens jobb pass. Måste även hinna springa förbi rawi för att kolla upp lite lägenheter. Jag är 18 och bort fortfarande hemma, det är ju förhelvete pinsamt. Skäms!

Nä, men jag känner att det är dags att skaffa eget boende nu när alla bitar håller på att falla på plats. Kommer igång med träningen imorgon med. Marcus har lovat visa upp gymmet för mig, spännande! Jag undrar hur fan detta kommer gå. Känner mig jävligt orutinerad inom träningsvärlden.

Snart är det dags att boka körlektionerna också, värt ens då jag redan är sveriges bästa bilförare? Nåja! Det får gå för denna gång. Haha!



Lip volume booster

Nu har jag äntligen klickat hem ett lip volumebooster med chiliextrakt från stylebytyra. Endast 49:-, svinbilligt! Jag hoppas att det ger resultat.



It's like you love me.

Have you ever done something you can't change?
Something you can never rearrange?
I have.
Have you ever been so sad you can hardly stand
Lying on the ground, head in your hands. I have.

Have you ever tried smile and hide your pain
Even though you're really not okay
? I have.
Have you ever been caught in the pouring rain
Wondering if anything can ever feel the same, again


You try to be proud of who you are
But still, you've gotta let those teardrops fall, away




Questions of silence.

Hej vänner!

Jag vet att jag varit borta kanske lite för länge, men nu är jag hemma och back on track tills det blir valborgsfirande. Mina 4 dagar utanför bloggen har varit ganska tumulta men roliga. Jag har lärt mig att se saker och ting ur andra perspektiv och kommit till insikt med en hel del annat.

Det har iallafall varit 4 jävla dagar med animal-rights och ni förstår att jag inte skämtar då jag säger att jag är sliten. Spenderade iallafall natten igår på stugan, käkade bakis-pizza, badade jacuzzi med marcus och hans vänner och tog mig något vinglas. Alkoholist varning, huh?

Skämt och sido.. dagen som de ser ut just nu kommer bestå av spökjakt med brudarna. Och sedan sätter arbetet om igen imorgon. Har inte speciellt mycket mer att tillägga, så nu ska ni få se bilder från de förlorade dagarna på bloggen! ;)






Matte med sin nya handväska.

Alex och adam.



Löjromstoast.





Vann 5,39 kg godis. Beachen 2011 här kommer vi.. damn it!


Mot sherwoodskogen.

Nu tar jag mitt pick och pack och försvinner för ett tag. Vi hörs!









Puss!

All the things I know right know.. If I only knew them back then.

Nu jävlar ska vi in i dimman. Grekiska gudinnan är här och redo för att sänka alltför många vinglas. Det blir tjej-förfest + våran fina favorit bög.









Puss!


I got the shine.

Hallå mina fina!

Dagen min har varit alldeles perfekt. Jag har lunchat med mina brudar på lyktan och därefter har vi strosat omkring på stan, shoppat lite och snackat skit.

Jag har även hunnit övningsköra med pappa, handlat, varit på sys och så vidare. Jag är fan ett pro nu, så när jag kommer till körskolan kommer de inte ens behöva lära mig något, bara ge mig körtkortet direkt i handen.. haha

Ikväll blir det att förtära alkohol. Jag får se om det blir någon utgång, eftersom två av damerna inte är fyllda 18 ännu. Vi börjar iallafall hos min fru och får se vart kosan sedan styr oss. ANIMAL-RIGHT IKVÄLL, IT'S ON.






Le pearl.




Puss!

Tonight i'm fuckin' you.

Hallå babes'n hoes!

Nu är jag redo för att åka in till centrum. Jag ska umgås med brudarna, smida planer inför kvällen, vilket kommer innehålla alkoholhaltiga drycker. Ska även försöka hitta en balklänning.

Har lite bråttom, så vi hörs senare.





Puss!

I'm just gonna take a minute to make it right.



Emelie B om Keep it down.:
Vart är de du fått jobb ?:)
Smycka! =)

Therese om Keep it down.:
Älskar linnet! Var kommer de ifrån?
Det är ifrån h&m :)


"stalker" om I wan't a perfect moment, i wanna go tonight!:

Ursäkta, men du menar väl inte allvar om du kallar mig stalker för att jag tyckte att ditt halsband var jättefint och vill veta var jag kan hitta ett likadant?
Det hade absolut ingenting med er läsare att göra, formulerade mig helt fel bara. Det är dedikerat till ett par killar som ständigt ringer och skriver. Halsbandet är iallafall ifrån vila =)

Anonym om You will get it back someday.:
Vars kommer tröjan ifrån? Super läcker!

Den är ifrån vera :)

Take a minute.

Hey 'yall!

Kvällen har varit super bra. Jag har umgåtts med brudarna, bakat, åkt bil, checkat in malins nya lägenhet. Dock inträffade världens fail idag. En bult hade lossnat från däcket, så vi guppade iprincip fram. Men sen kom jens, räddaren i nöden och hjälpte oss.

Nu är jag hemma och hade tänkt inta sängläge och se lite serier. Morgondagen kommer bestå av ett centrum besök med emmy. Måste verkligen hitta en balklänning nu. PANIK!

Känner mig fortfarande lite dålig, vilket karin också gjorde, så det är nog den jäveln som smittat mig. Damn you girl.









Ps. det var en helsjuk mörkhyad kille som stod och filmade oss? WTF!


I wan't a perfect moment, i wanna go tonight!

Goddag mina skönheter!
Just nu ligger jag i karins soffa med henne och bella. Vi chillar som mest och försöker smida några busiga planer inför kvällen. Jag är så fruktansvärt uttråkad och hungrig, så det lär vi bli något mat intag snarast.
Ps. Jag avskyr stalkers. Så ni som skriver i hopp om ett svar, sluta. Har jag inte svarat efter 25 gånger så lär jag nog inte göra det heller. GO GO GO!
Puss

Keep it down.

Fy! Jag känner mig så hängig idag, men förhoppningsvis så går det över med lite vila.

Jag ska in till jobbet nu och kolla in våran senaste kollektion. Vi hörs mer senare!








Rise to the occasion.




Anonym om Do it like a brother, do it like a dude.:
har du någon tatuering? :)
Inte ännu, men denna månad så sker det :)


Terese om Turning a monster into human.:
så otroligt duktig du är på att skriva! känns som att jag kunde ha skrivit stora delar av texten själv, klockrent alltså!
Tack så himla mycket! det värmer så fruktansvärt =)


Sofia om BOOM BOOM BOOM:
Haha, vad fan var det för engelsk kille du prata med igår på Max?? :p
Någon kille som saktade ner kön och inte kunde bestämma sig för någon mat, haha.. Tvingade på honom ett frisco mål.


Anonym om Dirty, dirty, dirty, dirty, sucker.:
Är ditt halsband mörkbrunt eller svart? :)

Det är svar.

I'm gonna teach him. Teach him not to lie.

Godmorgon!

Planen var att åka och fika på stan med T och därefter försöka hitta någon läcker balklänning. Men eftersom jag inte känner mig så kry idag, så får jag stanna inomhus.. buhu.

Och om jag känner mig själv rätt som kommer det bli en hel del blogginlägg.

Och förresten! Jag måste köpa mig en ny dator. Är det någon som vet hur bra macbook laptop's är?



It's getting hot in here, so hot, just take off all your clothes.

Blääää! Vilken fruktansvärd värme det är i mitt rum. Drog just ner elementet, men det känns mera som en feber. Som att jag kokar innifrån.

NOT SO F-A-B-U-L-O-U-S..



Godnatt mina skönheter!

I wanna see if you can give me some more.

Hallå alla mina fantastiska läsare!

Jag har legat och sett film med min mor som senare somnade, kul sällskap va? Nu hade jag tänkt se klart slutet faktiskt och sedan gå och lägga mig.

Pratade just i telefon med en fräääääsch brud. Nyfikna? Nåja! Jag får se till att hålla mina hemligheter låsta.





Puss!

Do you got the beat nasty face?

Hallååå hoes!

Jag har precis kommit hem från madde, där hanna är i veckan. Jag, hon, Bella och Karin har suttit och snackat skit, sett lite tv och bara myst på till hundra.

Nu är jag hemma i mitt fruktansvärt varma rum. Telefonen går varm med all dirt som hänt på senaste tiden, gilla. Nä, nu ska jag ta och ladda hem lite serier och sedan lägga mig i sängen för att mest troligt göra en relativt tidigt kväll.

Morgondagen kommer bestå av fika på stan med T.


Monday

Godkväll mina raringar!

Det har varit lite utav en tumult dag, men det löste jag med lite sällskap från André och glass. Glass fungerar som den bästa metoden i alla tillstånd.

Snart kommer Bella och Karin förbi mig. Jag får se vad som händer, men jag håller på att dö av matkoma nu.





Puss!

magic kingdom

En gooood good morgon!

Vaknade upp av att ha behövt läsa en patetisk novell, men även av mycket fina sms. Ni är fantastiska & jag älskar er. Snart kommer min favorit kille hem, det var ju bara en tidsfråga nu när somnar närmar sig.

Idag ska jag göra.. ABSOLUT INGENTING. Något lär väl ske, men jag har inte planerat mitt mästervärk klart ännu. Så jag ska tala med de som är delaktiga.

Jag har haft sjuka drömmar hela natten, helt förvridna och groteska drömmar. Typical me! Det är soligt ute, så jag funderar på att ragga upp min fru för lite glass.


Sick and twisted.


Blair: Everything you said last night was true. We do belong together. We’re both sick and twisted. If you think about it, we’re incredibly fortunate to have even found each other.

Chuck: Blair, I don’t want this to be you settling, some sort of consolation.

Blair: We’ve both hit rock bottom, Chuck. But we’ve hit it together. At least we won’t be lonely in hell.

Turning a monster into human.

Jag känner mig splittrad och hur jag än vrider och vänder på det så försvinner aldrig den enda känslan jag kan sätta ord på.

Jag är arg för att jag lovade honom kärlek, för att jag gav bort delar av mig som jag aldrig mer kommer kunna ersätta. Jag är arg för att någon som sagt de tre orden ville utsätta mig för en sådan outhärdig smärta.

Jag kan inte förstå & jag vill inte förstå hur det värsta man någonsin skulle kunna utsätta en annan människa för, är mot den personen man påstås älska. Jag gick emot hela mitt moraliska tankesätt då jag lovade att - " Den mörkaste tanke du någonsin haft, eller det elakaste du någonsin skulle göra. Jag ska stå vid din sida genom allting".

Du och jag, vi skapade vårat. Den kärlek ingen annan människa någonsin skulle kunna komplettera. Vi var dom som alla såg som ett.

Men jag blev lämnad när jag var som svagast. Jag kämpade mig igenom flera år av sorg, svek. Jag tog oss till den plats vi är idag. Utan förlåtelse hade du aldrig varit du. Vi hade aldrig varit vi.

Alla värderingar jag tidigare haft om kärlek blev sanna. Ett vi växte ifrån, till ett Jag och ett till ett du. Jag har aldrig upplevt en sådan fruktansvärd känsla som att bli ersatt med någon annan.

Jag valde att visa mig sårbar för att jag ville visa dig att under våra fasader så finns det mänsklighet. Det finns någon sorts sjuk mänsklighet under allt detta och det vet jag om. Men du var aldrig redo att släppa in mig. Istället så utnyttjade du min sårbarhet och tog ifrån mig all min självrespekt som fanns kvar att hämta.

Allt kändes som ett spel, meningslöst. Och även om vi inte förlorade så varför känns det som att jag gjorde det? Varför känns allt som bortkastad tid?

Varför ångrar jag varenda sekund från oktober 2008? Jag är arg för att jag inte har samma skam i kroppen att utsätta dig för det du gjorde mot mig. Jag kan inte hämnas för att jag är annorlunda nu, för att jag vill vara en bättre människa.

För att jag vill behålla det mänskliga av mig som finns kvar. Du arbetar som en robot under order, känslolöst, kallt.

När jag ser dig i ögonen så ser jag inte dig, den fantastiska man jag lärde känna för 3 år sedan. Jag ser ett monster, jag ser svart, rakt igenom. Jag är arg för att du tog död på det drömmar och hopp jag hade om kärlek.

Jag är arg för att jag jämt är rädd att släppa in människor, för att visa mig sårbar. Jag är arg för att jag inte längre vågar vara mig själv pågrund av svek. Jag är arg för att allting jag tidigare sagt utnyttjas som hämnd nu.

Den personen som förstörde hela min barndom, år som hade varit fantastiska utan hat. Jag hoppades på att allt skulle vara värt det minsta lilla respekt i slutändan. Men jag har ingen inverkan på dig längre, du är ett monster och idag, så kan jag inte förstå hur jag spenderade 1095 dagar fram och tillbaka, vetandes om att det skulle vara jag som stod här splittrad i slutändan. Jag trodde på vårat vi och att det fanns någonting, långt inuti dig som jag skulle kunna kalla mänsklighet. Men sanningen har talat och det finns ingenting.. absolut ingenting.

Och i början var allt bara ett spel, jag ville lura dig till att bli förälskad i mig så att jag kunde få dig att känna samma sorg som jag gjorde. Men allt slutade upp med att vi blev fantastiska trots det förflutna. Du var den första jag delade de tre värdefulla orden med. Och du säger att ingen någonsin har förtjänat mig förrutom du. Men om jag ska vara ärlig, så är du den enda masochistiska idiot som aldrig gjort det och aldrig kommer förtjäna att känna kärlek. Du förtjänar inget så dyrbart som kärlek och jag önskar nu i efterhand att jag hade varit lika smart som du när du valde otrohet framför att älska. Om jag hade tänkt på framtida ting, så kanske jag inte suttit hära i dag.

Jag var fast i en kärleksbubbla. Bländad av sanningen. Jag ville inte se, för jag ville inte tro. Jag skämdes för att jag stridit emot mina egna råd.

Och jag borde ha förstått att ingen förändras, speciellt inte efter att du tidigare gjort precis samma sak mot en människa som du älskat. Jag är arg och det ska hela världen veta!

Jag gick igenom ett av mitt livs jobbigaste månader i vintras. Det fanns ingen återvändo för tårarna. Jag hade ingen livslust, jag hade ingen livsglädje. Jag fann ingen anledning att vara lycklig. Jag var fast, olycklig. Jag grät och låg inne i flera veckor. Jag åt ingenting, utan jag låste in mig själv..

Du är anledningen varför. Och jag må vara hård, men jag är ärlig. Hade jag inte tagit mig ur, så hade jag förmodligen varit samma olyckliga tjej som för 3 veckor sedan. Istället för att bearbeta allting som hänt under de 3 åren, så sköt jag det åt sidan för att hoppas på att det skulle gå över.

Men jag kände ingen anledning att prata, då det inte fanns någon som lyssnade. Jag blev ett monster mot honom som jag påstod älskade. Jag blev nonchalant, jag blev kall och kontrollerande.

Jag var en enda stor röra, samlat av smärta från 3 års helvete. Jag trodde aldrig att någon kunde ha så stor inverkan på mig, förstöra mig till grund och botten och sedan lämna mig så kallt för att sedan stå och se på när jag sakta försöker ta mig upp, för att sedan förstöra mig mer.

Jag har stått och kollat på medans en person jag älskat förstört sig med droger, hamnat i rättegång och helt enkelt tagit fel riktning i livet. Men det är inte längre mitt ansvar. Jag har insett att man inte kan bygga upp något med en människa som aldrig vill växa upp och som inte kan ta hand om sig själv.

Jag har förstått anledningen till hur vissa mänskliga ting nu är funtade. Man kan inte förändra någon till det bättre om dom själva inte ser problemet.

Men idag, i detta nu så är jag lycklig. Jag har fått släppa taget om min ilska och aldrig mera vilja ta på det onda en annan människa orsakat mig. Jag känner mig lätt som att jag kunde sväva på moln. Jag känner mig självständig och kommer ta lärdom från detta.

Det här är min historia, min sanning, mitt allt i ett under tre års tid hoppandes på att ett monster skulla kunna bli någonting så nära som mänsklig. Men hopp är allt vi har och det är aldrig försent för förändringar.

And for some people, that time never comes.

Godkväll!

Jag märker att jag hamnat i en kärleksbubbla. Har legat och sett intervjuer på tuben med Ed westwick (Chuck bass) och Leighton meester (Blair Waldorf).

Det är övervinnerlig kärlek alltså. Gossip girl är en serie som tilltalar mig till grund och botten. Det är vackert & svårt. Enkelt och Fint.

Det finns ingen kärlek som slår Chuck & Blairs.



Chuck: I'm sorry, I screwed up.

Blair: I believed in you. Your father believed in you. You...are the only one who didn't. All I wanted to do was...just, be there.


He's back in the atmosphere.

Ändrade planer. Blev så pömsig efter duschen att jag kör solo ikväll. Jag ska tända lite ljus, plocka fram något ätbart och lägga mig ner i sängen och avnjuta The notebook. Kanske fäller en tår eller två.

Det måste vara den vackraste och mest fantastiska film som någonsin producerats.


Time to say, yes it is.

Sawadee kaa!

Är snart färdig med mig rum, men just nu har jag tagit en paus och kollar på hundar. Planen och drömmen har länge varit att skaffa sig en liten lurvboll, men har inte blivit av ännu. Ska även ringa rawi imorgon för eget framtida boende.

Det känns som att livet går i rätt riktning och ärligt talat så har jag inte kännt mig så fantastiskt lycklig som jag är nu, inte på flera, flera månader. Det är ju självklart mycket olika faktorer som orsakat detta, men en speciell som jag äntligen vågat göra mig av med, rädsla.

Jag träffar fantastiska nya människor varenda helg. Det är lite påfrestande att försöka leva på gränserna hela tiden, men av någon anledning så är det tillfredställande. Jag trodde aldrig jag skulle hitta det igen, men nu har jag gjort det. Hopp är det finaste vi människor kan ha, det viktigaste.

Ibland behöver vi bara någon som visar oss den rätta vägen, trots omständigheterna och anledningen till att ni träffades. Destiny!


Flushing down the dreams.




Don't mind if you treat me bad again, I don't care anymore
Life's too short to make trouble out of small things
It is better this way, I'm sort of laid back today
Close my ears when words come flying out, I've heard them all before
With just a lot of hope flushing down the drain, it is better this way
I am going away

I tried and then some more
Instead of dragging the both of us down
Divide separate ways
It's never easy this way, it's never easy this way

Talk too me, throw the ball back
I've been here before there is no turning back
Talk to me just tell it like it is
Just two afraid souls, going at each other, at each other
We're at the crossroad going separate ways, time to say it as it is
And if we bump into each other one day we'll be better then
Maybe we can start all over again

Do it like a brother, do it like a dude.

puuh!

Nu är jag hemma hos Elin. Dagens arbetspass gick otroligt bra. Och det har varit förvånansvärt mycket folk ute ikväll. Tummen upp till er. Dock verkar det inte vara någon framgång på efterfest-sökandet, ni suger.

Nåja! bättre lycka nästa gång. Nu får vi se till att styra upp det här på egen hand. Men det ska nog gå bra eftersom fest är vår specialité.


Utkast: April 16, 2011

Jävlar vilken kväll det blev igår! Jag hade sjukt jävla fucking kul trots att jag var nästintilll nykter. Dock blev det lite missförstånd mellan mig och en person, men som vi sedan löste turligt nog.

Jag efterfestade, läs. somnade. Två timmar med resterande grabbar som inte var så party. Så halv 8 tog jag en taxi hem och slocknade i min älskade säng. Ikväll blir det favorit i repris, eller ja.. nyktert och jobbandes. Men på nattklubb. Alltid något va?

ps. Det känns alltid skönt att saker och ting kommer fram till en i slutändan.

BOOM BOOM BOOM

Hejsan alla cpbarn, cykelhjälm, cykelhjälm hela dan!
Haha, vi är freaky friday nu. Marcus och hans vänner anlände för ett tag sedan och snart drar vi oss vidare mot kälbogatan för att festa vidare med grabbarna på korvfest. Vi bojkottar pinsamma fjortisfester som komma finnas i rubrikerna sedan. SÅ FUCK IT! NU KÖR VI.

Dirty, dirty, dirty, dirty, sucker.

Ja justja!

Glömde berätta för er att världens pro har varit ute och övningskört idag. Fan, alltså. Jag har nog aldrig varit så exalterad över något i hela mitt liv. Nu är inte körkortet långt borta. Jag har redan planer på vad som kommer att ske då jag har det i handen. Ikea tripp och road trip med brudarna genom soliga sverige med fiesta och kärleksromanser.





Puss!

You're overrated.

Hello partyanimal!

Jag har hört rykten om att det vankas fjortisfest ikväll.. iyaaah. Haha! Nåja, vi ska ha förfest hos karin och sedan ska vi på någon rövarfest, jag citerar dennis. Haha.

Kvällen i sig kommer nog bli bra, med korv-fest och utgång. Jag har varit på stan med Karin idag och käkat lunch, inhandlat lite smått och gott inför kvällen. Jag menar.. man kan ju inte bära något som man tidigare haft? eh yes. Nu slår vi klackarna i taket och beger oss in i dimman, men först - Dusch!









Puss!

Highway man

Aloha bitches'n hoes!

Nu plockar snart André upp mig för att åka in till stan. Ska möta upp carkan och shoppa lite. Samt äta lunch, peka finger och snacka en massa skit. Skämt och sido. The blir en girls-day in town.





Puss!

I got the best of both worlds.

Nu är det natti natti för min del. Jag och min prince charming (Lars) hade tänkt sova. Fick även good news om att prins nummer två, hank. Kommer hem om någon vecka, yeeei.


Just gonna stand there and watch me burn?

Överanalyserar ALLT just nu. Så fuck U! Övervägde att inte ta till det tunga artilleriet, men det verkar vara den enda utvägen.






I love the way you make me feel.

Godkväll!

Det blev en helsjuk kväll igår (som vanligt). Först var vi på fest hos J vilket var mycket kul. Vi byggde upp en bra fylla innan det var dags för tequilashots på kalles.

När det stängde så fann jag nytt sällskap. Vi bestämde oss för att nattmat på seven eleven var ett passande alternativ eftersom allt annat var stängt. Därefter tog vi en taxi till svartudden för lite efterfest. Och efter det slocknade vi alla så gott.

Morgonen var väl mindre kul - bakis. Illamående och huvudvärk. Men det är väl vad man får ta efter en kväll av galenskaper.

Morgondagen bjuder antingen upp på tjejfest hos Karin och utgång. Eller så en hemmakväll solo. Vi lär ju se vad det blir, men känner jag mig själv rätt så lär jag ta tag i flaskan och svepa.


Karkan var den enda jag lyckades fånga på bild. Men tack allihopa för en askul kväll! Onsdags-fester är underskattade.

F*cking perfect.

Nu ska jag ringa ett samtal eller kolla bussar. Ska in till stan och hänga med karin på rampen.. eller så inte. Ska vara med karin, med vad för bus vi hittar på vet jag inte ännu.

Det verkar som att kosan styr åt en liten festlighet med grabbarna i stan. Dyeah.. party-wednsday.


You will get it back someday.

Har mest bara legat och degat hela dagen. Men nu har jag faktiskt gjort mig i ordning och klätt mig i något vardagligt. Tog på mig en tröja, som var jävligt frän, men ändå inte jag. Så jag får se om jag byter om innan man drar på äventyr! :)







Puss!

We could leave this town and run forever.

Har hittat ett nytt spel på telefonen "Stupid zombie". Askul alltså! Man ska döda zombies och det kan nog vara bra att vara lite killer-chick då man är arg. Har tagit mig till level 36, men fastnat där. FAN!


Chosing the right path.

"You can't be with someone who refuses to grow up".


And I won't forget you, I can't forget you and the hardest thing i've done is have to live without


Call your girlfriend.

Det är aldrig helt fel att fördriva tiden med lite skönhetsexpriment. Har plockat ögonbrynen och smörjt in mig med B.U.S inför en helgalen fredag som väntar.

Ska försöka ta det relativt "lugnt" eftersom jag jobbar på lördag. Börjar ju ändå 22.00 så jag hinner ju piggna till innan dess att mitt pass börjar.

Måste även hitta en riktigt faab klänning till på fredag med.. paniken! Har så många bollar i luften nu.




Balklänningar

Åh! Paniken. Jag måste köpa en balklänning snarast. Men jag vet fasen inte vilken jag vill ha. Help me out!



















Så! Help me out. Jag har ingen som helst aning.. gaaaaaah!

Butterfly fly away.

Galet rastlös!

Orkar inte laga mig någon frukost, inte gå ut, inte åka in till stan. Ska vara med Rebell-carkan ikväll. Vi hade tänkt åka och sola, ni vet.. bättra på brännan lite inför helgen. I need color.. hello albino girl! skamligt.


A.W

I forgot to say out loud
How beautiful you really are to me

I can't be without
You're my perfect little punching bag
And I need you
I'm sorry.

You can run but you wont come far.

Det är så jävla svårt att veta! Och att man överanalyserar varenda ord gör inte saker och ting bättre. Jag är rädd att jag försöker kasta mig in i något som inte är rätt.

"Är det rätt så är det lätt, är det lätt så är det rätt."


Bortsprunget mjukisdjur.

Jag är helt hundra på att jag sov med lars inatt. Men nu hittar jag han fan inte i hela sängen. Inte under, ingenstans.. Har han sprungit bort? Får allvarligt talat panik. Min lilla kille!




Let go of this nightmares.

Godmorgon! eller ja.. så god är den väl inte.

Vaknade just upp ur världens hemskaste mardröm. Är fortfarande i chocktillstånd och det kommer någon tår här och där. Det känns så fruktansvärt i hela kroppen och gör ont på insidan. Det var som en kniv i hjärtat, hemskt. ont. fruktansvärt.

Ska inte somna om iallafall och efter denna natt så kommer det nog vara svårt att somna ikväll med.. blööh.


collide

Nu får ni ett sista inlägg tills det är dags för mig och min man att mysa ihop oss till en bra film. Kvällen har spenderat med Madde, John, Hanna och Danne. Vi har varit på svartudden hos J och sett hockey, samt hunnit spela några omgångar av neger och president. Och vem tog hem alla 3(4) omgångar av det? JO, JAG! FÖR VEM ÄR BÄST? JO JAG!

Så jävla fantastiskt. Min kväll har varit bra och slutade med mat på statoil med mina dudes. Nu ska jag sova för imorgon ska jag möta upp Madde och David för en fika. På fredag ska jag på stan med carkan för att hitta kvällens klänning. FABULOUS.

Känner mig sugen på the notebook, men jag får spara den.



Godnatt mina skönheter!

Du, fina. Bara du!

Jag överanalyserar, ger upp och sedan analyserar ännu mer. Även om vi träffades av fel anledningar så känns det rätt, det är lätt. Jag får skratta, må bra. Men samtidigt känna frihet.

Jag får vara lycklig, slippa känna oro och ångest. Jag får vara jag, precis den enkla och fantastiska jag som jag vet att jag kan vara med rätt person.

Jag håller hårt och släpper fågeln fri när den vill flyga. Det är ömsesidigt, det är fint och vackert.

Jag tror att jag kan älska, helt fantastiskt. Men jag har fått välja, jag har fortfarande ett val. Det känns otroligt. Inte längre splittrad, inte upp och ner, inte fel. Bara rätt och så lätt! Precis som det ska vara, som jag vill ha det, som det borde vara. Jag har det och jag är den lyckligaste flickan i hela världen.


Fredagens dröm outfit.

Ge mig ett F.A.B.U.L.O.U.S!


Chasing the path.



On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero.
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts.

'Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
Are what keeps me satisfied


Waves.












Sea princess

Känner mig som sea-princess idag. Har använt saltvatten spray i mitt hår så att det ska bli lite vågigt, samt gjort en fläta i luggen.

Lånat mammas nya fina beiga linne.. Lovade att inte he sönder det, så ska trasha det till döden ikväll. Ska be någon manlig kandidat slita av mig det.. nom.







Puss!

You owe me so fucking bad.

Made a wrong turn, once or twice. Dug my way out, blood and fire.
Bad decisions, that's alright. Welcome to my silly life.

Mistreated misplaced, Misunderstood.
Miss "no way, it's all good" It didnt slow me down.

Mistaken, always second guessing. Underestimated, look I'm still around,

Pretty, pretty please, Don't you ever, ever feel like you're less than
Fuckin' perfect?




Tell me how we got this far.

Gårdagen var spännande i sig. Först och främst så våldgästade vi danne som var nyduschad och strax därefter så anlände dom andra grabbarna.

Vi for och matade killarna på max som var hungriga och därefter åkte vi till ripan och spelade sällskapsspel. Jag och Joel tog hem vinsten en gång, men det gjorde även Madde och John. Det var en helt perfekt måndag!

Sedan så skedade jag med min fru, snackade lite skit och somnade relativt tidigt.






Trötta krigare.

Puss!

It's like he doesn't hear a word I say.

Aloha babes!

lektionen med min far gick mycket bra. Vi hann inhandla ljus och lite annat smått och gott. Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan dra iväg och hitta på något busig med mina dudes.


Don't make me bring you back to the start.

Hallå fräschingar!

Är hemma hos min far nu och ska käka middag, därefter blir det att övningsköra lite mera. Vi har hunnit vara och handla och nu fördriver jag tiden hära medans han agerar kock.


Don't forget who's got the prettiest boyfriend.



Anonym om B.U.S:
Vilken är din favorit BUS, hur smörjer du in dig för bästa resultat osv? :)

Jag tycker att åhlens egna BUS är bäst. Och för att få det bästa resultatet så brukar jag smörja in mig med vanlig bodylotion före så att man inte har några torrfläckar. Det är lätt hänt att de torra fläckarna annars tar till sig mest färg och då ser man ut som en sebra.


anna om Do it like a dude.:

Hur gör du såna stora fina lockar i ditt hår? vad använder du för någonting för att lyckas? :)
Jag brukar använda mig av en Icurl eller en frisörplattång. Anser att det blir bäst resultat och störst lockar.



alexandra om christian louboutin - Ett måste.:

vart finns dom skorna att köpa? underbara!!
och din lila bikini är jättefin, vart har du hittat den?
Den är från h&ms förra badklädskollektion.



lisa om Off to city:

Beach 2011?! Det ser ut som du varit där ett tag, med andra ord du är jävligt fit! Har du gått ner i vikt? :)

Tack så mycket! Jo, det har jag när det varit så stressigt runt omkring allt och tanken är inte att gå ner i vikt, bara bli mer vältränad :)

Strobe

Attention please!

Hej babes, nu är jag, Madde och Hanna hemma hos henne i öjebyn. Vi cyklade hit ifrån klubbgärdet, 6km.. hurtigt va? Snart är det dags för middag/lunch. Och sen får vi se vad kvällen bjuder upp på.

Elin ska komma förbi mig idag och ta sig en runda i min garderob om hon hittar något som hon vill ha. Funderar på att styra upp något sorts mys ikväll antingen med brudar eller så secret company..




Kubb

Tydligen så ska jag och mina hoes ha kubbturnering med grabbarna ikväll. Som att vi kommer briljera, bered er på en helt freaky match.


I missed you so damn much.

Humör - Är sådär löjligt lycklig idag. Vet inte varför, det känns som fjärilar.




Why didn't I think of us dear?

Är så sjukt jävla uttråkad att jag inte vet vad jag ska göra. Ska ringa GG och höra vad som händer. Kommer väl mest troligt joina om det är något spännande.

Det är så jävla varmt att allt jag kan bära är shorts och linne nu.



Puss!

B.U.S

Åh! härlig dusch det var. Har hunnit städa mitt rum och smörjt in mig en omgång med doves B.U.S. Är så jävla blek nu och jag hinner inte sola, så jag får lösa det på annat sätt.

Är sjukt uttråkad med, så ska se till att styra upp något inför kvällen.


My boobs, my boobs are OK!

Haha, kan ju älska min rubrik. Inhandlade nya underkläder igår som jag berättade, men ni fick aldrig se dom. Inga av mina bhar passar längre, så jag ser ut som en 96a med fet push up i alla. Ogilla!


Faaab!

Fitness

Lunchen satt bra i magen. Det blev lite ändrat i receptet. 1 quornfilé med vitlök, färsk chili, lök, shitake svamp och ostronsås. Till detta en macka med keso och citron vatten, nom.



No carbs.

Hallå babes!

har precis kommit hem. Har hunnit förbi stan och även varit och handlat en massa nyttigt. Nu kör vi no carbs. Jag vet att jag kommer bli frestad som ett as, men jag ska klara det.

Så ikväll blir det kyckling med cashewnötter, stekt i chili & soya med en massa grönsaker.. nomnom.


Tomorrow, forever.

Har inte fått någon nikotin sen igår, så hela rummet snurrar, jag känner mig cp, lite arg, hade slagit den som varit i min närhet nu. Jag är inte snäll när jag inte får det jag vill ha.. det känns som att det är 100 år tills bussen kommer, alltså 100 år innan jag får nikotin, dödar snart någon.




Do it like a dude u fucking whore.

Blir helt sinnessjuk av att lyssna på whip my hair och do it like a dude. Jag ser hela min helg framför mig och samtidigt som jag njuter av varenda minne så gör det lite ont i kroppen fortfarande.

I helgen ska jag vara duktig och försöka vara nykter. Ta på mig allt möjligt.. nu är inte körkortet långt borta heller. Sucks to be a 94a!


Off to city

Har precis käkat två ägg och ett vattenglas till frukost. Nu hade jag tänkt åka och handla lite nytt till skafferiet. Vi syns om 1-2 h.





Nu är det fan dags! Beach 2011.

Joggingtur.

Nu är det måndag, nya rutiner. Dags att bli fit och vegetarian!

Hade tänkt dra på mig mina alltför oanvända träningskläder och fara ut på en springtur/promenad. Haha, får se vad som passar mig medtanke på att jag har sämst kondition.


Lizard.

Amazing Grace!

Klockan har inte ens passerat 11.00 och jag är vaken. Det är fan ett mirakel eller så beror det på den jävla flugan som någon släppt in i mitt rum som legat och surrat mig i örat hela morgonen.

Den skyldiga personen ska dö. Eller straffas till livstid med att ge mig frukost på sängen. Har lite news, eller planer rättare sagt. Jag funderar på att köpa mig en ödla, coolt va? Har haft alla sorters djur, men inte en ödla. Så det blir nästa house-pet. Frågan är bara vad den lilla jäveln ska heta?




Oskar Linnros

Nu säger jag och Lars godnatt. Jag är så slut från i helgen att jag hade kunnat somna för flera timmar sedan.

Jag låter oskar sjunga för mig tills att jag somnar. Dom är så fina mina män!




Ballad från en loftsäng.



Hanna om Damn, you sexy bitch.:
löshåret ser förjävligt ut

Det gör din mamma med och det är anledningen till varför du föddes så fruktansvärt ful.


julia om Damn, you sexy bitch.:

Hej, jag tycker du är så himla söt. Men jag undar vart du köpt ditt löshår, hur mycket och hur mycket kosta det??

Tack så mycket! Denna gång beställde jag det från rapunzel. Jag tror jag betalade 1050 för det och då beställde jag 50cm ett paket.


carro om Jag säljer mina kläder - April utrensning.:
är converserna röda eller rosa?
tycker dom ser lite mer röda ut?=)
Dom är rosa, det är så svårt att fånga den riktiga färgen på bild:)


j om Dagens facelook.:
kan inte du visa hur du sminkar dig i ett videoinlägg? :D eller bilder på vad du använder och hur?


Absolut! måste bara finna tid och ork för det :)

Does she love you better than I can?

Känner för att skriva lite kryptiska saker, men för de som inte känner mig kommer nog bara tro att jag är någon helstörd f14. Har ont i hela kroppen, så resten av veckan kommer bestå av ta-hand-om-mig-själv-vecka, mys och en hel del movies.

Så om någon har nått bra tips, så kör på och ge mig allt ni har gömt i bakfickan. Förhoppningsvis så behöver jag inte sova ensam imorgon, måste städa mitt rum och sen ska jag inte planera något resten av veckan.

Ska bara älska med denna vecka, njuta, kramas.. bara vara sådär fantastisk som jag kan vara.. haha! Wow..


I'd never thought we would fall out of place.

Well fräschingar!

Jag hoppas ni är sugna på att höra allt om min djuriska helg? Den har varit sinnes och det var så längesen jag kunde släppa på tyglarna och spåra ut till 100. Visst har mr.ågren hälsat på en eller två gånger, men det mesta har jag kunnat skratta bort.

Igår kväll fick jag andra saker på tankarna efter ett samtal som kanske inte togs omhand på bästa sätt. Men om människorna ifråga inte kan acceptera att saker är på ett speciellt sätt så får dom ta konsekvenserna också.

Anyway! Jag träffade sjukt trevliga killar som jobbade för slitz, massor med fantastiska personer under kvällen överhuvudtaget. Spenderade sammanlagt 100kr och det var till inträde, sedan hade jag och amanda fri bar. Så ni fattar att jag inte skämtar när jag säger att jag hade en helsjuk kväll.

Jag tog även amandas kebab-virgin, träffade annika från min förra klass och hann ta en runda på podiet.

Idag har vi bara degat hemma hos Andreas, käkat pizza, sett skateboard videos och etc. Hunnit förbi en sväng till centrum och inhandlat nya underkläder.. yeah.

Imorgon ska jag bara försöka vila upp mig inför helgen som förhoppningsvis väntar arbete.






Mer bilder finns på boken!


Vad gör vi? NU KÖR VI.

17.40 STYR KOSAN MOT BODEN! Jag ska festa som aldrig förr ikväll. Har lovat mandy att vi ska gå till världshistorien med detta och kunna dö som riktiga krigare.

Har jävligt ont i nacken efter allt "whip my hair" igår. Och sen så blöder det från sugmärket typ.. haha, fan vad sick.




Do it like a dude.

ALLTSÅ, HANDS UPP FOR ANIMAL-RIGHTS!

Jävlar vad jag gick all in igår. Helt sinnes jävla störd kväll. Börjar komma ihåg saker och ting mer eftersom. Och fan nu får du ta och dra någonstans mr.ågren.

Vaknade upp med ett nummer på handen och det fetaste sugmärket i världshistorien. Hejhejhej, jag är bara 14 år!

Konstigt nog är jag sugen på att festa idag med. I'm gonna do it like a dude. I'm a f*cking rockstar!







Puss!


Animal rights.

Ps. Bra restylane-läppar F! / Anonymus

Jag börjar pensla, jag fick en känsla.

Här kommer dagens inköp i bilder:







Puss!

Vi kan gå genom eld, bara för ikväll.

Hallå fräschingar!

Jag har precis kommit hem. Det blev dock ingen framgång på klänningsfronten. Men jag lyckades inhandla mig en vår/sommar jacka, en söt topp, lösögonfransar, en sminkborste, roller och ett läppstift.

Nu är kvällens dilemma outfiten.. fan! Att man alltid måste vara ute i sista sekund, typical me.


Har även hunnit övningsköra. Vilket gick strålande as usual.. är fan pro på allt. Och självförtroendet är då det ingenting fel på.








Puss!

Damn, you sexy bitch.

Snart plockar André upp mig och skjutsar mig till stan. Vill inte åka buss med alla äckel som dregglar och snorar brevid mig. Måste hålla mig frisk och bacillfri.

Dagens outfit:








Cold as ice.

Jag känner mig lite konstig idag, en känsla jag inte riktigt kan sätta finger på. Känner mig typ illamående, man samtidigt nervös. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska fira J ikväll eller om jag ska åka till boden.

I-landsproblem number one. Sen vill jag ha en fräsch klänning till hollywood temat imorgon. BARK!

Hjälp mig lite! Vad kan vara fräscht att bära imorgon? Och glömt inte att jag vill vara smoking hot.


I'll be all yours, whatever you want and more.

Åh! Nu är det inte nära tills jag åker. Måste kolla upp lite bussar, packa och tala med min mor.

Jag är så lättad över att få lämna allting och kunna andas för ett tag. Jag är mycket medveten om vad helgen kommer bjuda på för vissa, det vanliga.. att vissa aldrig tröttnar. Anyway! Jag kommer tänka outside the box nu.

Jag släpper alla hämningar och försöker leva ut något som kan bli den bästa helgen i mitt liv. Det förtjänar jag.. till fullo.


In that magic kingdom

Jag måste ju vara bäst.. Godmorgon förresten!

Tänker inte gå in djupare på det, men gårdagen var mysig. Och jag fick träffa en person som varit borta ett tag. Så vi hann disskutera vad som hänt under tiden.


Vi hann även se snabba cash, vilket jag tycker vara en bra film, kanske lite seg dock.

Anywho.. nu ska jag tagga upp för en helg med galenskap, min fru och kanske lite för mycket kramar.


You just smiled and took my hand.

Nu mina vänner behöver jag inte längre vara ensam!

Har laddat hem kvällen rulle Snabba Cash & inväntar sällskap. Det verkar som att denna torsdag trotsallt får vara den bästa torsdagen på länge. Yeah.

Medalj till du som sällskapar mig!



Going through changes


Keep on dancing until the world ends.

Allvarligt!

Nu är jag fan kapabel till att göra vad som helst. Tar en promenad och leker med kottar. BRB


Fucking bored

Freaky thursday!

Åh, fan. Jag är så jävla rastlös och det verkar som att alla kottar ska se på hockey ikväll. Får fan spunk.. allvarligt! Nu ska jag fan ragga upp någon på ica eller så far jag och köper mig en kompis.

PALLAR INTE DOM SOM HAR DATE IKVÄLL (Pik till madde) Eller dom som ser hockey (Till resten av världen).



Hade jag haft en 7a så hade jag dragit på upptäcksfärd. YIHA!


Jag säljer mina kläder - April utrensning.






Oanvänd kofta med skinndetalj på vardera ficka. Storlek M (Liten i storlek, men även stretch). 50kr

Silorshorts i bomull. Storlek S. 50kr

Grå stickad tröja i storlek M. Passar bra till vardags. 50kr

Svart stickad oversize från fashion against aids. 50kr

Baseball inspirerad kofta i storlek M.50kr

Leopard tröja i storlek S. 50kr

Stilren kavaj i storlek 34. 100kr

Vit spetsdröm i storlek S. Använd 1 gång. Nypris 299: mitt pris: 150

Svart kavaj med randigt innefoder. Storlek S. 100kr

Nitclutch, nästintill oanvänd. 50kr

Nitpumps i storlek 37. Oanvända! 250:-

Sött linne med volange upptill. Storlek S. 50kr


Maila - [email protected] om ni är intresserade av ett eller flera plagg.. etc.

Dancing on my own.

Åh! Great news, fick just ett mycket bra samtal. Men mer om det berättar jag när allting är fastställt. Kan dock gotta mig åt det i hemlighet.


Dagens facelook.















Ego woman, all day, every day!





Cosy thursday night.

Hej min pärlor!

Har hunnit övningsköra med pappa idag. Vi har hunnit förbi ica kvantum, hem till djupviken, borgarudden, laitis, lösviktshuset, svedjan och nu är jag hemma.

Vi har haft en riktigt bra körlektion även fast pappa påstår att jag kör lite för mycket till vänster och alltid glömmer bort vad huvudleds skylten heter. "Timmer led".. "väg led".. Haha, fan. Minnet alltså.

Ikväll vill jag mysa till 100, så jag får se till att ragga hit lite sällskap för en bra film och för att inte glömma att jag köpte godis för 95 spänn.. GODIS FEST!!







Puss!


Willow Smith

Jag kom att tänka på hur fantastiska läsare jag har. Jag vet att det är många som ogillar mig som läser min blogg, men även fast jag vet det så vet jag att det är fler som gillar mig och det är de enda som räknas.

Det är underbart att ha flera tusen indivier som följer mitt liv och läser om min dag, mina tankar och etc. Ni är fantastiska och ni är anledningen till varje jag varje dag bloggar (oftast iallafall.. hehe).

Jag har gått från botten till toppen på bara någon vecka. Jag känner mig fantastisk, stark, jag känner att jag är kapabel till att ådstakomma precis det jag vill.

Livet är fantastisk, ni är fantastiska och denna dag är den mest perfekta torsdagen på länge. Världen största kram till er.


You were my wonderwall



Sofia om You know you're only looking for yourself out there.:
Jag udnrade tidigare var du hittat det svarta halsbandet, vore tacksam för svar!

Det är ifrån Vila :)

Anonym om Will you tell me once again, how we're gonna be just friends?:
vart har du köpt det svarta linnet eller klänningen?
Det är ifrån monki och det är inte mitt utan min fina vän amandas.

Anonym om So pick up the pieces and put it all together.:
tänk om jag vore lika stark som dig. Min pojkvän var otrogen med min bästa kompis, två gånger..

Även om det gör ont, så ska man aldrig förlåta otrohet. Har han varit det en gång och man väljer att förlåta det är ju givetvis riskabelt. Men TVÅ GÅNGER? En gång otrogen alltid otrogen.

För att kunna tala ur egna erfarenheter så känns det som att någon vänder hela din värld upp och ner, det känns som att du aldrig kommer hitta någon som kompletterar dig så bra.

Men vad man ska tänka på är att om man tar tillbaka en sådan kille gång efter gång, så respekterar han bara inte dig, du respekterar inte dig själv. Du låter någon som i själva verket ska göra dig lycklig, trampa på dig.  Jag brukar se det så att - "Är det lätt så är det rätt, är det rätt så är det lätt". Och det stämmer oftast. Jag säger inte att vi alla kommer möta hinder och motgångar i ett förhållande. För det gör vi, men saken är den att vi måste lära oss att dra gränser och försöka se det ur någon annans perspektiv. Det är alltid enklare att försöka se med någon annans ögon.

Jag mår bättre nu än vad jag gjort på det senaste året. Och det var för att jag tog mig ur ett förhållande som hade varken respekt eller tillit. Jag mår bra för att jag vet att jag klarar mig bra utan någon vid min sida. Jag är huvudpersonen i mitt egna liv och jag kommer aldrig låta någon trampa på mig. Det är aldrig försent att ta sig ur, men det är otroligt svårt att stå emot.

Det bästa du någonsin hade kunnat göra mot dig själv är att ta dig ur ett förhållande som är alldeles för förstört för att laga. Allting tar tid, men i slutändan så ska du se att det lönar sig.

Det finns hur många människor som helst där ute som bara väntar på att få göra dig till den lyckligaste människan på jorden. Den personen som alltid kommer sätta dig först, respektera dig, höja dig till skyarna bara för att han vill visa världen vilken fantastisk flickvän han har.

Jag har inte mött min prins ännu och det har inte du heller. Men låt det inte göra dig ledsen. Time will tell when mr.right comes around. Och kärlek är ingenting du söker, det kommer till dig när du minst anar det.

Och med tiden kommer du även bli starkare och du kommer inte tollerera att någon behandlar dig så. Ingenting händer över någon dag och även om jag önskade att mirakel kunde inträffa så gör det inte det. Kom ihåg att du är fantastisk och att du aldrig ska låta någon som inte förtjänar dig trycka ner dig till botten.

Och för att inte tala om personen som ska framstå som din bästa vän. Även om det betyder att du kommer få vara ensam för att göra av dig med de dåliga personerna i ditt liv, så är det alltid värt det i slutändan. Det finns riktiga människor, underbara, pålitliga, de personer vi vill ha vårat liv. Ingen av dessa människor förtjänar varken att ursäkta sig eller din förlåtelse.

Stå på dig, för du är superkvinnan i ditt egna liv. "Nobody puts baby in a corner".


You know you're only looking for yourself out there.

Jag måste vara den lataste människan som existerar på denna jord. Det är tydligen 16+ i solen och M vill ta ut mig på en promenad. iiiyjah! Pall it. Känns bara jävligt jobbigt.. haha.

Men jag måste röra på fläsket. Även om en prommis inte lockar så gör lite träning det. Fan!




I'm always thinking in fear.

Nu jävlar ska det köras idag! Har märkt att de flesta inläggen innehåller svordommar, så jag ber om ursäkt för det.. eller?

Snart plockar pappa upp mig för ännu en körlektion. Ett steg närmare kortkortet, måste älska livet massor idag. Det händer så mycket fina saker runt omkring mig nu att jag helt enkelt inte kan undgå att känna mig sådär superduperlöjligtjävlalycklig.

Ska på slitz event i helgen, med röda mattan och hollywood tema. Fyfan alltså! Det kommer bli alldeles fantastiskt. Kanske alkoholfritt dock för min del med tanke på allting som har hänt med min mage, ajaj!

Eller så skiter vi i morgondagen och kör all in. Har iallafall känt mig tung och febrig hela veckan, hade behövt massage, kanske lite ljus och en mysig Jon Kortajarena.


The party weekend of my life.

Åh! Mr.Ågren. har så jävla mycket som jag måste fixa idag. Bark! men i själva verket så är det så mycket utöverdet som jag vill göra också. Varför har bara dygnet 24 timmar? Ge mig lite mer tid, jag behöver det.



Words spreads like anger.

Godmorgon mina fräschingar!

Fick goda nyheter på sms i morse, Såååå congratz till dig! :) Nu ska jag och madelene käka lite frukost och sen sätta igång med opperation outfit för kvällen. Oh! wonder why? Ja, inte fan är det då jag som ska på date.

Killkill.. kanske ser till att joina dom och blir det tredje hjulet. Haha. Nä! nog har jag bättre fantasi än så:) vi får hoppas på att kvällen bjuder upp på någonting roligt.


So pick up the pieces and put it all together.

Det är som ett slag i magen. Att känna ånger över alla det förlorade dagar som har gått åt till att hoppas på något som sedan ska sluta upp i lögner.

Jag vänder mig om och kollar aldrig tillbaka. Det sista jag någonsin säger, kommer du få höra nu. Jag älskar inte, jag saknar inte och strävar inte efter något av det någonsin igen.

Det är ånger, känslor som sliter alla minnen i bitar, det känslorna vars vrede jag inte kan kontrollera. Jag är arg, så fruktansvärt. Jag är arg för att du tog 3 år av mitt liv och kastade det i ansiktet på mig.

Jag snabbspolar så att jag inte behövar vara arg.. jag bara går, tills dess att jag känner att jag är redo för att konfrontera världen och dess orättvisor.

Samtidigt är jag tacksam för de dagar jag spenderat med öppna ögon och öppet hjärta. Jag lärde mig att spela spel, jag lärde mig att säga ifrån och bli stark. Men framförallt så lärde jag mig att ingen människa som gör dig mer olycklig än lycklig är värd varken din möda eller tid.

Jag är superkvinnan, and I'm so fucking proud of it!


Give me your heart so I can break it into a million pieces.

Fan! älskar att citera mina vänner efter lejda saker dom säger. Det händer i princip varenda gång dom öppnar munnen.

Anywho! Nu känns ögonlocken tunga. Har öppnat facebook igen, för en god vän till mig sa att det ändå bara är en lek. Får se hur länge jag stannar. Sist jag var inne i dag så bröt mitt temprament ut till ett helvete.

Men då lägger jag fram min care cup efteråt och låter någon patetisk jävel fylla den.

Ps. Jag älskar när man är på dåligt humör och världens finaste kille får mig att le igen. Tack A!


Built from scratch.

If you can fuck sluts, so can I.


A kid called down.

Hej älsklingar!

Har haft en helt perfekt kväll och nu ligger jag i sängen och äter fruktsallad med min snygging. Snart är det movietime och därefter ska vi två + lars sova. He follows me wherever I go.

Det kan ju vara världens snällaste hund. Han behöver aldrig mat, bara kärlek. Han skäller aldrig utan vill bara kramas. Dream-dog huh? Nu börjar helgen närma sig och jag får se hur jag gör angående allt. Jag mår inte så bra ännu och får inte stressa, så det kanske blir en viting iallafall.

Ingenting är bestämt. Kör på impuls.. that's why i'm so fucking fun.


Puss babe!

Nu ska jag ta och messa min kompanjon Hpb, så fuck y'all. Sov gott! I will.

Buuuuuuuu you fucking whore

Jag är så jävla arg nu att det känns som att hela jag ska sprängas. Jag vill allvarligt talat slå sönder någonting. Hela kroppen skakar och jag känner mig helt yr.

Förmodligen så blir jag väl inlagd för vansinne efter detta. IT WAR BITCH, SO BRING IT ON! Du ska ner på botten där du hör hemma. It's so fucking on!




Like a touch from the angel above.

Tonight you're gonna kiss my cherrylips.


Jag tror att det här kan vara början på något stort.

Jag sitter och lyssnar på kid down samtidigt som jag bara väntar på att få kasta mig ut genom dörren. Har en sådan fruktansvärd blogg abstinens. Skrivaskrivaskriva... känna..tänka..skriva.

Har ingenting på hjärtat egentligen så de flesta inläggen ordbajsar jag er mest i ansiktet. Skönt va?

Har en tendens att spåra ut då jag är exalterad. Men fuck it, life goes on. Måste ju som sagt försöka leva upp till det nya mottot. I helgen har vi planer på att besöka skybar som troligtvis ska vara en storslagen nattklubb med vip section och heta hunks. Hur låter det?

Vi kommer även övernatta där hela helgen, så det blir en liten fest-weekend tillsammans med mina fruar. Om ni inte redan visste det så har jag så fina vänner, dyrbara som diamanter. Har äntligen fått tillbaka min mandy nu, så det känns jättebra.

Den jäveln bosatte ju sig i skeå så vi har nästan inte haft tid att umgås någonting. Men nu är vi back och track och likaså mitt liv. Hade ju en tid där i livet då jag inte fann motivation till något utan bara låg hemma i min säng och vältrade i självömkan, även såg serier då också givetvis.

Jag älskar att leva i en drömbubbla då jag är deprimerad. Det är som att få sväva på moln, bygga upp fantastiska scenarion och sedan bara leva ut dom i tanken. Anyway, nu ska jag sluta. Matmatmat, here we go. Dör i mitt rum som just nu känns som en bastu.

Hade den diskussionen med en vän igår. En kille som är iprincip som en isbit hade nog smält i mitt rum eller kanske för att jag är smoking hot? Skojja! Barkeeeeen. Heido.


För en minut sen var du min.

Åh! Jag hittade ett sådant fint inlägg på min bästis blogg. Säger man fortfarande bästis eller? Vi brukar köra på frugan, hoe eller någonting annat gulligt ;)

Dock hade rubriken kunnat skapa oro om man trodde att det tillhörde inlägget. Det lät i princip som att jag vore döende eller något och så är ju inte fallet även fast jag haft förbannat jävla ont att jag bara kunde skrika.

Anywho.. snart är middagen serverad och jag ska packa min väska för färd. Yalla bitches!


The smalltown boy.

Mamma kom precis hem och erbjöd mig att laga vad jag än ville ha. Och det tackar man väl inte nej till? Det är sån lyx att bli uppassad när man inte är så kry.

Jag sover nog borta hos min älskade ikväll. Så om jag inte är så flitig på att uppdatera så vet ni varför:)




The four pokerfaces was widely known.




One day you will wake up and realize how much you loved her. And she is going to wake up beside the guy who already knew.

Jon Kortajarena for Guess

Åh! Vilket härligt bad det var. Dock känner jag mig lite frusen, så det hade varit mysigt att få krypa ner brevid en varm kropp. Helst lite sådär småbiffig också.. helst Jon kortajarena. Mums!


Sparkling pink

Äntligen har jag ett skinande rosa skal till min pärla. Den pryder min mobil så vackert att jag nästan fäller en tår. Skämt och sido. Är iallafall helnöjd! =)


Just whip it real good.

Maybe I would disappear without you
Maybe I would fall into the sky
But I'm in heaven
Orbiting around you
And your pretty eyes


Det här är slutet på vår film.

Hejsan allihopa! =)

Jag kom precis hem efter lite ärenden och lunch på stan. Känner mig fullkomligt utmattad, men mitt rum behöver städas så det ska göras och därefter blir det någon form av powernap.

Vad kvällen kommer bjuda på vet jag inte ännu, det mest oväntade kan hända.







Puss!

Pretty eyes.

Godmorgon!

Jag sov inte hemma inatt, så jag hade nu tänkt slänga på mig några kläder lite make och sedan göra lite ärenden i stan. Måste ju dock erkänna att jag är en tidsoptimist, blame on me.

Jag mår sisådär idag. Magen är fortfarande kaotisk och jag känner ibland att det blir jobbigt att andas och lite yrsel. Men det pendlar lite upp och ner, så jag mår mest bra.

Nu måste jag gå babes.. vi hörs senare idag :)


Sunderby sjukhus.

I natten till måndag så hade jag bråkat med min mage hela natten och knappt fått någon sömn. Så när klockan närmade sig 07.30 fick jag svårare och svårare att andas. Ringde därefter min far som fick komma och skjutsa mig till akuten.

Där ansåg dom att det var viktigt att jag blev inlagd så att dom kunde få undersöka mig. Dom satte i dropp och därefter startar dagen full med prover, undersökningar och etc. Var även tvungen att fasta helga dagen & kvällen ifall att det skulle behövas operation.

Dom misstänkte att det var blindtarms inflamation pågrund av vad de kunde se på provsvaren som inte kom tillbaka så positiva.

Men idag är min mage bättre och jag känner mig en aning piggare. Så detta är historien till varför min blogg var lösenordsskyddad.








sjukhus mat, nomnom.... euuwäääk

She acts like the summer and walks like the rain.

Hallåååååå mina fina bloggläsare!

Ska strax bege mig mot destination svartudden vs. klubbgärdet. Destinationen är ännu inte spikad så jag får se vart vinden för mig.

Det blir iallafall att se hockey ikväll *Hoppar och jublar*. Kan väl inte påstå att jag är världens fan, men nog står jag ut en match allt. Morgondagen kommer bestå av ärenden. Jag får se till att ta hand om min kropp i veckan och inte stressa alltför mycket.

Dagens outfit:






It's not over until it's gone.

"I was a coward for running away again. Beacuse everywhere I went you caught up with me. And that's why I had to come back. You are my one and only true love. Always have, always will".


Why don't you make me feel, like i'm the only girl in the world?

Hello guys!

Nu är jag back on track, det var lite saker sin hände i måndags som resulterade till att jag inte kunde blogga. Berättar mer om det senare. Nu hade jag tänkt åka till Madelene för att se hockey med henne, John och André.


Did you miss me while you were out there searching for yourself?

*Det snurrar i min skalle*

Godmorgon! Goddag?

Jag har haft en helt fantastisk helg. Inte ens söndagsångesten har hälsat på, lovely. Medtanke på att det hände rätt sjuka grejer i helgen, så verkar jag ha klarat mig rätt bra.

Har en bula på huvudet, ett sår under ögat, rivmärken, blåmärken. En helt vanlig helg alltså!

Ikväll ska vi åka till grabbarna för lite film-mys. Känns bra att ha fått någon sorts rutin på livet om så säga. Det känns mest som att jag ordbajsar er i ansiktet, så jag hade tänkt sluta. Måste dock tillägga att nya jag är så jävla kul att vara med. Hade helt enkelt kunnat gifta mig med mig själv, dock hade det blivit en jobbig skilsmässa.

Olga och svetlana rockade igår. Vodka, vodka, vodka! Har hört att ryska tjejer gillar att ta den i tvåan. Känns värt att spekulera vidare i det, gräva lite djupare i ämnet. Så! då vet ni vad vi håller på med ikväll. En helt vanlig söndag för olga och svetlana.


She reminds me that it's time to change.


Highway man

Hola hoes!

Nu sitter vi på persgatan och sveper alltför många vinglas. Kvällens destination är challenge och kalles och förmodlingen kommer vi alla vara lyckligt lottade i slutet av kvällen.

Do it like a dude! Nu kör vi brudar och boys, ingen lämnas ensam ikväll. Kookseeeeeeeeijn.




Nails

Scraaaatch on the back! Mjau.


Will you tell me once again, how we're gonna be just friends?

Goddag mina skönheter!

Jag och Amanda kom hem för ett tag sedan. Snart ska vi börja duscha och sen ikväll så slår vi klackarna i taket. ALL IN!






Take me back to 2009.

Jag trodde allt var lätt
Jag trodde på en framtid
Jag trodde att jag valde rätt
Och nu så är jag här

Jag trotsade ditt ord
Och hjälpen sa jag nej till
Nu vet att jag valde fel
Att vägen slutar här

Du vet bättre än jag
Styr mina steg
Jag ber dig låt allting bli bra
För du vet bättre än jag

Jag tvekade ett tag
Men nu har jag bestämt mig
Jag vandrar nu den väg som du
Planerat ha för mig

Jag kände mig så svag
Men du har gett mig styrka
Att möta sorgen i mitt liv
Nu litar jag på dig

För du vet bättre än jag
Styr mina steg
Jag ber dig låt allting bli bra
För du vet bättre än jag

Jag såg ett moln på himlens mörka blå
En fågel som jag inte kunde följa
Det var du som gav mig vingar två
Dessa vingar bär mig, kom och lär mig

För du vet bättre än jag
Styr mina steg
Jag ber dig låt allting bli bra
Och låter dig få överta; du vet bättre än jag


RSS 2.0