From the stars.

Imorgon åker jag, Fredrik & Mattias till kåbdalis för att festa in det nya året. Så detta blir nog mitt sista inlägg tills jag kommer hem.


Something about this doesn't seem right theese days.

Snart kommer min ängel hit för att gå på nodo, snacka skit, smida planer och dricka kaffe med mig. Sen så får jag sällskap av "Ni-vet-vem".. :)






More of christmas.

Idag har jag fått mina julklappar av Fredrik. Och jag fick även en av Carina (Fredriks mamma). Julafton måste vara årets bästa högtid.


Presentkort på Carlings, gina tricot och hm. Han vet vad jag gillar!

Och en biljett till Pite Revyn av Carina. Det ska bli så kul!

If I could feel like that, I would give anything.

Idag har jag och min älskling varit och lunchat på golden dragon och därefter strosat omkring på stan och shoppat i några timmar. Vi avslutade dagen med en fika på nodo. En perfekt tisdag med andra ord!


Smink och lösögonfransar

Skinnhandskar.

Underkläder

Stickad tröja från fashion against aids.

Söt tröja från h&m

Döskalle-ring

Örhängen.

Puss!

What do you think?

Kärlek!




I gotta do it my own way.



moa om I gotta go my own way.:
måste bara få fråga en sak.
Är det där Max som håller i en hockeyklubba och tim som håller en blå påse? :) kram

Det stämmer riktigt bra :)

Frida om It feels like sorrow.:
Kan du inte göra en tutorial på make och hår som du har här ? :)

Det skulle jag absolut kunna göra. Du lär se någon här framöver :)

Love rose.

Ett blombud kom och knackade på dörren idag, och där fanns en vacker bukett med rosor, en nallebjörn och choklad. En såndär "kärleksfilm-romantisk-gest". Dom var till mig från min man. Tillfredställd!


The victorias secret fashion show 2010

Har laddat hem den senaste showen av Victorias secret.. lovin' it. Lagomt tjock man känner sig då man sitter och äter chips samtidigt.


This is the last time.

Goddag friends and family!

Igår kväll åkte jag till madde för att spendera natten där. Jag hade en trevlig kväll med mina tjejer och vi somnade någon gång kring 7 i morse.

Därefter åkte jag in till stan för att luncha och shoppa med min syster. Jag fick med mig en hel del saker, folk var som galna hökar på stan över rean. Crazy!






glansspray

Nattlinne


+ underkläder.


Stay

And right now I'll be the girl in your next song
I'll learn the parts and play along if you let me
.



It feels like sorrow.

We might find our place in this world someday. But I gotta go my own way.







The last chapter.

FANTASTISK KVÄLL! Nu andas jag. Sov gott kära vänner, vi hörs imorgon. Med bilder, I promise!:)

Like a rockstar it is.

Som en rockstjärna är det ikväll!





Slut it is.. eller rockstjärna? We'll see.


I watch them fall everytime.

Dom senaste dagarna har gjort mig schizofren. Så jag håller på att fila med en massa ideer just nu, hade tänkt pröva på en diet. Börjar undra om det är mina matvanor som gör mig så trött ibland.

Så no carbs it is..! :)


Fight it.

Hej!

jag vill inte minnas denna dag eller dess existens eftersom jag vet att jag annars kommer behöva slåss med tanken om vad som hände igår. Så nej, jag vägrar. Jag går och lägger mig nu och vaknar upp ovetande imorgon.





New york tisha.

Jag är desperat efter en new york tisha från weekday i antingen rött eller vitt. Dom säljs inte längre och jag fått världens idé i mitt huvud. Så nu måste jag bara ha en. Om någon har en att sälja så maila mig. [email protected]






Gifts

Jag har hunnit skratta, äta alldeles för mycket mat. Rivit upp julklappar som ett litet barn, jublat. Hånat marcus i bilspel, hehe.

Här under får ni se en del av vad jag fått :)


Tavla med väldigt kloka ord,

Blondinbellas bok.

Bruno banani parfymset.

Presentkort på h&m och gina tricot.

Min favorit lotion.

Styling tång.

And a lots of cash.

Christmas me.






I gotta go my own way.

Julafton är över och kvällen har varit bra. Inte som vanligt men ändå bra. Jag hade kunnat njuta av den mer om vissa saker inte vore så komplicerade. Anyway! Jag känner på mig att det kommer bli en 3e sömnlös natt. Mardrömmarna och stressen har kommit tillbaka så inatt är det jag och Blondinbellas bok "ego boost".

Idag behöver jag all boost jag kan få. Vid midnatt så tar jag ett av mitt hittills viktiga beslut. Jag tänker även fila på löften inför nyår 2011, i'm gonna make it epic.

Funderar även på vad jag ska göra framöver med framtiden, om jag ska börja plugga eller om jag ska åka till väst indien. You'll see.




Fina farmor.



I just dont belong here, I hope you'll understand.

I gotta say what's on my mind, Something about us doesn't seem right these days. life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged. It's so hard to say but I've gotta do what's best for me You'll be ok.. I've got to move on and be who I am, I just don't belong here I hope you understand. We might find our place in this world someday, But at least for now I gotta go my own way. Don't wanna leave it all behind, But I get my hopes up and I watch them fall everytime.
Another color turns to grey and it's just too hard to watch it all slowly fade away.


What about us? What about everything we've been through? -What about trust?
You know I never wanted to hurt you


And what about me? What am I supposed to do? - I gotta leave but ill miss you



- 04.53




Merry christmas

Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved, now and then joyfully, then sadly, waiting to learn whether or not fate will hear us - I can live only wholly with you or not at all - Yes, I am resolved to wander so long away from you until I can fly to your arms and say that I am really at home with you, and can send my soul enwrapped in you into the land of spirits - Yes, unhappily it must be so - You will be the more contained since you know my fidelity to you. No one else can ever possess my heart - never - never - Oh God, why must one be parted from one whom one so loves.

And yet my life in V is now a wretched life - Your love makes me at once the happiest and the unhappiest of men - At my age I need a steady, quiet life - can that be so in our connection? My angel, I have just been told that the mailcoach goes every day - therefore I must close at once so that you may receive the letter at once
- Be calm, only by a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together - Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell. Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.


ever thine
ever mine
ever ours

-
Ludwig Van Beethoven

He takes of her dress now.

Konstigt nog så är jag full av energi just nu. Har legat och avnjutit "the holiday" med familjen. Ätit julskinka, vilket jag bara älskar. Nu är det buzz-turnering och för dom som inte vet så är jag en riktig lirare i det.. eller så inte. Förlorar nog varenda gång.. haha! Street smart var det?


Laws




Anonym om movie time.:
vart ifrån tankar du? tips? med tanke på att swesub.tv inte funkar längre.. :(

Jag tankar antingen ner från The pirate bay eller tanka fetast :)

Listen to me.

Godkväll!

Jag har sovit alldeles för länge idag. Jag somnade klockan 10 i morse och vaknade klockan 18:30 då det var dags för middag. Att synda med max passade perfekt en dag som denna.

Jag vill inte prata om gårdagen, inte tänka utan bara skjuta det vidare. Jag orkar inte hantera mer stress och problem än vad det är just nu. Life's a bitch and then you'll die.




Teach them, reach out.

I bet you'll be fine.

Light up the street

Åh! Nu närmar sig julafton. Den bästa dagen på hela året, eller det brukade vara det iallafall.

Dock har jag en tendens att börja känna mig lite sentimental under juletider. När saker och ting har sett likadant ut i 16 år så känns det konstigt att behöva omstrukturera alla traditioner, det som brukade vara vad jag såg fram emot hela året. Nu fasar jag mest inför den 24e december. Jag vill inte bli besviken, inte på julafton.

Anyway! Så ska vi fira lilla-julafton idag. Och som tur är så håller vi fortfarande denna tradition vid liv. Vi ska fira denna vinterkväll med familjen Nordin.








Christmas lights

Jag tycker att det är komiskt att se hur folk ältar sig igenom saker dag in och dag ut. Saker dom påstår sig inte bry sig om. Varför lägga ner tid på att snacka skit om en människa om du i nästa vända ska säga att du inte har något som helst intresse av dess existens.

Jag tycker bara att det bevisar motsatsen till vad man egentligen känner, vad man tycker. Människor har äntligen lärt sig se igenom dubbelmoral och manipulation. Folk vågar vara ärliga och riktiga, för dom vet att det är vad som kommer ta dom längst i livet.

Alla har hört om vita lögner. Men då finns det dessa vita lögner som till en början bara är till för att skydda. Och i slutändan är det bara bara till för att skada.. då man tappat kontroll om situationen. Jag har varit med om detta dilemma och konstigt nog så hade mitt undermedvetna byggt upp ett försvar för mig själv och ett mod att ta hand om dom människorna jag älskar.

Ibland måste vi låta människor gå, få välja sin egen väg, hitta sig själva. Ibland måste vi släppa taget om dom som skadar oss mera än vad dom gör oss lyckliga.

Det jag vill säga är att man ska försöka hålla lågan vid liv även fast allting känns tungt. Att försöka hålla hoppet uppe, även när allting känns hopplöst.


You can count on me.

Nighty call!

Jag ligger i soffan och bestämde mig för att börja se en ny serie. Så nu laddar jag hem första episoden av The Vampire diaries. Mannen sover gott i min säng och jag måste verkligen vända på dygnet jag också.

Förra veckan vakade jag, vilket inte gav mycket resultat, så jag ska försöka med en annan metod. Syster är hemma och det är jag glad för.

Idag var vi även och kollade på lägenheten och den var såå fin. Det allra finaste med de är nog att jag får dela denna upplevelse med världens bästa människa. Well.. nu ska vi inte bli sentimentala. Dags för lite maraton!


Monday morning

Goddag kära vänner!

Jag sitter och äter frukost/lunch/middag just nu - scrambled eggs, mums. Idag har jag mycket på schemat, lägenhetsvisning, handledarutbildning för körkortet, svara på mail och ringa något viktigt samtal.






He says he don't know me anymore.

Hola folks!

Snart anländer b-rudarna och då ska vi dra iväg på party. Livet är en fest! Right?











Puss!

Put you hands up in the air.

WHAT'S UP! I'M HIGH OF LIFE RIGHT NOW..

Superduperjättesugenpåattgobananasochfesta. Så jag antar att vi syns i dimman ikväll, eller så blir det bara jag och dimman.. hehe!




stay with me.

God damn it!

Jag är galet trött och jag har inte fått sova en blund. Kl. 16'30 så har jag varit vaken i 24h, framsteg. Jag vill helst krypa ihop till en kokkong och sova.

Jag är dock skapligt festsugen, så jag hoppas att helgen bjuder upp på något fint för jag vill dansa på bord och vara dirty i dimman. More of that later. Nu ska jag se film, see ya.




movie time.

Kvällens underhållning. Håll i er!


Wet'n wild - Årets blötaste fest.

Godkväll babes'n Hoes!

Jag har laddat upp med ett flertal filmer inför min vaka. Jag måste vända på dygnet, och vad är bättre än en highschool-filmer-vaka-med-massvis-godis?

Imorgon ska jag hinna med en lunch, fika och lite annan search for the future.

Här får ni lite bilder från wet'n wild.













Puss!


Hunting love.

Goddag mates!

Eller snarare godkväll (?).. Jag har vänt på dygnet rejält dom senaste veckorna. Jag somnar då det är mörkt och vaknar då det är mörkt.. deprimerande. Nu vill jag bara att det ska bli helg så man får festa röven av sig. Bokstavligt talat.


The devil wears prada.

Hej bloggen!

Min man är en sjukling, och ni vet ju hur det är när killar blir det minsta förkylda, dom tror att dom är döende. Så jag ska ta hand om honom, kanske lite massage skulle passa? Min belöning är att välja film, så jag valde "Djävulen bär prada".





Wet'n wild.

Epic night!

Jag hade ruskigt kul faktiskt. Idag är jag gul och blå, och petter har min kamera. Så bilder kommer ikväll :)


Who's that chick?

Nu är jag redo för en helgalen kväll. BAZINGA!


friendship

Jag kom på mig själv att ta någon annans parti idag. Bara för att visa värde på min vänskap. Ilskan jag kände när en av mina bästa vänner ringer mig och är ledsen hugger till som en kniv i hjärtat. Jag kommer aldrig prioritera någonting annat före mina vänner, för vänskap är det viktigaste som finns, och det är viktigt att du visar dina vänner hur du värderar deras vänskap.

En vän som aldrig hör av sig, endast när personen ifråga behöver tjänster, är ingen riktig vän. En riktig vän är en sådan som ringer dig för att höra hur din dag varit, en sådan som visar sitt engagemang när man är ledsen eller har det jobbigt, en bästa vän är en sådan som alltid sträcker ut sin hand i tuffa situationer.

Det är komiskt att något så lite, kan vara en sådan stor inverkan på en människa. Men att låta sig påverkas av andra tyder bara på svaghet, osäkerhet och brist av tillit till människor runt omkring.

Jag tänker inte älta detta i onda cirklar, utan jag ville bara ge er mina ord på vänskap och hur viktigt jag tycker det är att man tar hand om sina vänner, sina allra bästa vänner. För när man minst anar det så vänder dom kappan efter vinden. Eller låter sig vara ett oskyldigt offer i någon annans ondskefulla tankespel.

Jag tänker aldrig någonsin stå och se på när mina vänner bryts ner pågrund av någons annans egoistiska stil. Jag tänker vara där, jag tänker rädda mina vänner i tuffa situationer, ni skulle kunna kalla mig superkvinnan - Jag är där i nöd. Alltid!








Mot solarieöarna

Nu drar jag och frelkan och solar så att vi har en fräsch bränna inför kvällen! WOOP WOOP.


Baby you're a firework.


Isbjörnen Rune.

Igår åkte min pojkvän till stockholm och nyss var han förbi med en liten present till min samling. Denna gång fick jag en isbjörn och han ska få heta rune.




Det ser ut som en hund framifrån, men det är en isbjörn. I promise!

Seek bromance

Hello!

Jenny åkte just. Vi har suttit och käkat frukost i över två timmar, den senaste timmen blev det nog mest kaffe dock. Nu laddar jag upp med house och taggar upp inför kvällens bravader.

Well well.. snart kommer Fredric och då ska vi iväg och sola. JA! Ni hörde rätt. Jag ska sola inför wet'n wild för att vem vill se ut som en vandrande likpinne? Not me. ADIOS BITCHES!





Puss!


I hope the world agree.

Wooopidoo bloggen!

Snart åker jag och Fredric och solar. Dags att fräscha upp brännan lite då det är wet'n wild imorgon.


If you hold on to me, i'll hold on to you.

Ikväll ska jag och little J ha en liten tjejkväll. Och jag tänkte även bjuda henne på en solning.. shh, don't tell!




The blank page before you.

Nu är jag hemma! Yippie-ki-yaaay.

Jag ska gå och sola ikväll istället hade jag tänkt :)



I picture you in the sun.

Goddag kära vänner!

Jag vaknade faktiskt klockan 1 idag, framsteg.. (Om man jämför med förra veckan då jag vaknade 16:30, oops!) Nåja.. Jag känner mig fruktansvärt lat inför ideen att gå från svartudden till klubbgärdet. Men jag antar att det måste göras, all chipsätning har gjort mig till ett fetto.

Jag antar att jag ska avrunda, ta på mig lurarna och börja traska. Skapligt nöjd jag kommer var sen. En aning trött också. Så om jag inte bloggar något mer så sover jag nog över på solariumet.


Världen håller andan.

Godkväll!

Jag och Fredrik har precis kommit ut från duschen. Nu hade jag tänkt tanka över lite musik till mobilen eftersom jag ska gå från svartudden till klubbgärdet imorgon för att sola. Ska man vara fin så :)

Mannen åker även till stockholm imorgon så jag ska passa på att pussa ihjäl honom ikväll. Det blir nog ingen mer bloggning, så jag säger godnatt nu :)


Quote.


Veckans planer.


H&M leverans.

Hello babes'n hoes!

Mitt paket från h&m har kommit. Så nu är jag en aning gladare.. fast jag mår tyvärr detsamma. Ikväll får jag sovsällskap av världens bästa man, mums.


My beautiful fantasy.



Nina om Sofi needs a ladder.:
Hej har du kvar den svarta pälsjackan ? :)
Jajamensan! Men jag säljer den inte :)


sara om Sofi needs a ladder.:
vad hände med lägenheten du skulle flytta till?

Det är inte inflyttning förens den 1a februari :)

Hospital

Hej kära vänner!

Idag kommer jag nog bli lite frånvarande eftersom jag imorse vaknade av kramper i magen. Så jag var tvungen att åka upp på akuten. Nu är jag hemma, men jätte trött i kroppen av alla spänningar och prover.


Dreams, we all have them.

Jag har äntligen kommit till insikt med vad det är med mina drömmar som för sådant obehag i kroppen då jag vaknar. Jag drömmer om mina rädslor. Rädslor för förlorad kärlek, rädslor för svek och obehag, rädslor för misstag framförallt.

Vintern är väldigt mörk och grå och det är lätt att hamna i någon svacka där allt känns så dystert. Jag har börjat drömma saker, fantisera, drömma lite till och sen vaknat. Jag är huvudpersonen i mitt liv, så endast jag kan göra någonting åt det. Men frågan är om jag vill.. att jag istället kanske ska försöka se det från den ljusa sidan och ta lärdom från drömmarna, från de som skrämmer mig.

Värsta scenariot var nog inatt & nu vill jag inte sova. Drömmarna har pendlat mellan gott och ont, men av någon anledning så känns det som att det finns någon orsak till att jag drömmer som jag gör. Vaknar upp kallsvettig och hjärtat går i högvarv. Lättnad av att vakna.

Förrut var det vackert att drömma då verkligheten inte var lika bra. Nu är det tvärtom. Jag fasar inför att somna och hamna där jag stå helt ensam och behöver möta det som skrämmer mig.

Som inception, jag vill kontrollera mina drömma, bygga en värld utan problem, utan rädslor. Jag vill ha kontroll och kunna bygga en värld av trygghet.

Att våga innebär inte alltid att du kommer att lyckas, men jag vet att det är värt det. Alla gånger om.


New dress.

Åh! För någon dag sedan så köpte jag en alldeles fantastisk klänning i gammelrosa att bära på julafton. Jag känner mig som en prinsessa i den. På galgen gör den sig inte lika bra, men på - God damn!







Visst var den fin? 399:- från h&m =)

My beloved.




Sofi needs a ladder.

Haha, jag har skrattat snart i 10 minuter åt en kommentar jag fick. Sick people with no life, how sad..

Jag är iallafall hos jenny nu och vi har hunnit laga middag och nu sitter vi och ser tv. Ska snart börja dra mig hemåt för att sova hos min älskade.



Nu ska vi gå och handla godis. PUSS!!

 


She ain't escaping.

Godmorgon mina fina bloggläsare!

Jag vaknade faktiskt klockan 12 idag, men jag har lagat lunch åt min toyboy och socialiserat mig litegrann. Nu klockan tre ska jag möta upp little.J och åka hem till henne. Har massor med saker dära sedan i lördags, och en massa jävla fun-pics som måste ut på facebook och bloggen. Bilderna säger nog rätt mycket om hur min helg varit - Bazinga.






I keep on running and nothing works.



emma om Cleaning out my closet.:
synd bara att conversen inte är äkta!
Conversen är visst äkta, dom är köpt i en skoaffär med bara äkta märken. Dessutom får man en orginalkarton till :)


p. om Facebook - bullshit!:
Men du har ju själv hängt ut Hanna Adolfsson ganska redigt. Mindre folk som ser det där på fb än som läser din blogg, right?
Det är sant, men jag tycker att om man är med i leken så får man leken tåla. Det var ju inte oprovocerat direkt. Sen så har väl detta gräl inte bara hållts till på facebook.


tina om Cleaning out my closet.:
är conversen rosa eller korallröda?
Dom är rosa :)


Be my commander.

Hey guys!

Min helg har varit helt fantastisk. Jag har fått umgås med fina vänner och ätit goda middagar, även överkonsumerat vin.. men ibland får man lov att unna sig sånt också :)

Nu är det bara att tagga till för en ny vecka och försöka göra nästa helg lika bra. BAZINGA!


Hello kitty

Mamma tror nog fortfarande att jag är 8 år. Jag fick en chokladkalender i år med hello kitty som motiv. Ledsen kan jag ju inte säga att jag blev, hehe..



"Best christmas ever".

Jag älskar din stil.

Woop woop! Nu är vi redo för att festa. Ikväll ska b-rudarna komma till mig före och sedan ska vi dra ut på äventyr. VI SYNS I DIMMAN GOTT FOLK :)


Mot stan.

Nu ska jag dra ner på stan, köpa lite julklappar och fika.





My friend got a girlfriend and I hate that bitch.

Hej darlings!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen med ett glad svartvinbärsdryck, doritos, godis och min backup man - Lars. Jag hade tänkt se en massa avsnitt av "The big bang theory" och bara må gott.

Håret är även klart, men resultatet får ni se imorgon. Idag är jag sådär extra-super-duper-lycklig.





Ps. ser ni min hello kitty chokladkalender där i hörnet? Hihi. Jag fick den av mami, sött!


Teenage crime.

Hej babes'n hoes.

Jag har hunnit med att sola idag med Juicyfine, handlat hårfärg och käkat middag med pojkvännen på arbaillo. En toppen torsdag hitills iallafall :) Ikväll blir det nog mys med the man, en film eller två.


Teenage dirtbag.

JAG HAR ETT MEDDELANDET TILL PATETISKA PSYKOBITCHES SOM HITTAR PÅ STRUNT!

Om ni inte kan stå för det ni säger, så smutsa fan inte ner min blogg med kommentarer då. När ni känner för att träda fram - do it! Ett litet tips bara, ingen gillar Cry babies.

Your love should be..

Hello folks!

Dagen har varit full av intriger från olika håll. Även fast man inte är en del av detta så blir man utmattad av den bittra atmosfären. Nåja.. jag har iallafall varit på kalas och nu är jag hemma hos min man för att avnjuta filmer och hans sällskap. Håller även på med mitt hår, så det blir en överraskning för morgondagen.. eller ja.. fan! Avslöjade överraskningen men inte resultatet :)


Utkast: Dec. 1, 2010

Hej mina vänner!

Nu väntar jag på mami and M. Vi ska på kalas hos min moster som fyller typ..... 26 eller någonting över 40?Hehe. Nåja, detta är kvällens outift:






Mot solarieöarna

Nu drar jag mig mot solarieöarna och bättrar på brännan - I'm bored!


Cleaning out my closet.




Klänning i storlek xs (liknar herve ledger modellen) 80kr

Spetsbody i storlek 34, 60kr. Jeanskjol i storlek 34 50kr.


Klänning från jones&jones, storlek xs. 100kr (använd 1 gång)

Militärgrön oversize skjorta i storlek 34. 60kr SÅLD

Stentvättade leggings i storlek 158. 50kr

Kofta med rosett framtill. storlek 32. 60kr

Nitväst i storlek 34. (använd 1 gång. nypriss 399:-) 100kr

Rosa linne från "the garden collection". Storlek 34. 50kr

Rosa converse i storlek 37. (Använda 1 gång. Nypris 699:-) 300:-

Ni kan även kolla i arkivet till vänster på "utrensningar" där finns det mera kläder! :)

Just nu..

.. Rensar jag ut min garderob. Stay tuned!


Our heartbreak.

Godmorgon mina fina!

Jag vaknade för ett bra tag sen faktiskt. Eller ja, två timmar sedan. Har bara legat i sängen och mått gott i min nya morgonrock i siden, älskar den. GOD DAMN!

Nu hade jag tänkt rensa ur min garderob och sedan fota det jag handlat dom senaste dagarna, mucho fina saker.. haha.




Facebook - bullshit!

Jag kollade igenom facebook och där hittade jag en mycket intressant diskussion. Komiskt nog så bryter intrigerna ut till ett helvete och personangrepp. Jag personligen tycker att tala bakom någon annans rygg är som att snacka skit. För att om du nämner någons namn i ett sammanhang där hon/han inte närvarar i ett negativt sammanhang så klassas det som skitsnack, ni får säga vad ni vill, men teoretiskt sett så är det sanningen.

Jag blir allvarligt orolig för samhällets ungdommar idag, hur mycket man hänger ut varandra och är elaka mot varandra för att skapa sig lite makt och respekt. Och respekt ska alla människor ha, men inte fel typ av respekt. Den respekt som gör folk rädda för en, istället för att se upp till en. Jag citerar "gör om och gör rätt".

Att gå från att ha predikat om rätt och fel och sedan spåra ut av ilska och gå till personangrepp, come on! Hur svårt kan det vara att hantera att alla människor gör fel då och då, deal with it.


Vi borde inte tolerera; förtal, skitsnack, lögner, personangrepp, ryktes spridning osv... Håll dig till fakta!!
Och NEJ, det din mormors, systers, bästa vänninas, kusins, lärares golf partner sa för 15 år sedan är INTE fakta....

Ovårdat språk; Ibland, när folk får slut på argument tar de till det tunga artilleriet och börjar kalla varanda fula saker. Gör inte det, det har bara motsatt effekt och får DIG att framstå som en idiot istället.

Ditt sätt är inte alltid rätt sätt;
Vi kommer från olika länder som har olika lagar/regler, vi har olika förutsättningar när det gäller olika drömmar, idéer, mål osv... Acceptera det faktum att det som är rätt för dig inte automatiskt är rätt för alla andra.

Att ha en åsikt är inte samma sak som att baktala någon. En debattering handlar om att ha argument och motargument. För att kunna ta itu med ett problem man har så måste man ta sina åsikter till personen ifråga så att hon/han har en chans att kunna ge ett motargument, annars klassas det som skitsnack.

Jag tycker bara det är tragiskt att se hur människor sitter och försvarar sig för någonting som dom inte borde försvara sig emot. Att begå misstag och ta felsteg gör alla, det är modigt och stort att be om ursäkt för det man gjort. Men då ser jag människor som sitter och kastar mer onödig skit, de som vet att dom har fel och argumenterar emot ännu mer pågrund av svaghet. Stå för det ni säger, för det ni gör. Det ger er respekt, rätt typ av respekt. Om folk endast håller truten av rädsla så kommer du aldrig vinna någon värdig och äkta respekt.

Vem har rätt att säga att ditt val av utbildning gör dig till vem du är. Går du samhälls så är du smartare och har en framtid, går du barn och fritid så är du dum i huvudet och kommer aldrig ta dig någon vart i livet?

Utbildningen gör dig INTE till vem du är som person, det är vikten av hur hårt du jobbar för framtiden som kommer ta dig någonstans. "Att drömma om framtiden kan alla, men att jobba för den är det få som gör".


RSS 2.0