Bloggdator till salu.

Nu säljer jag mina lilla bloggdator eftersom den bara ligger i en låda och skräpar. Laddare och datorväska medföljer.

Maila om du är intresserad av att köpa den, coolfridagirl9@hotmail.com SÅLD
utrensning

Nu är det dags för en till utrensning eftersom min garderob fortfarande svämmar över.
cool tischa i storlek S, 40kr


Grå kort jacka i storlek 34, 100kr


Kofta i storlek 42(för längdens skull). 100kr

Kofta med dragkedja, i storlek 38. 50kr
Är du intresserad av ett eller flera plagg, maila då coolfridagirl9@hotmail.com
När ett plagg är sålt plockar jag bort bilden från inlägget.


I like it high

Såhär tänkte jag med min nya kavaj. Både till fest och vardags!
Bustiern, tyllkjolen, klackarna och oversize kavajen till party.Oversize kavajen, deta vita slappa linnet, sammetsleggings och klackar till vardags.


The future looks bright.

Kolla vad som har kommit till mig för att hämtas ut. Vad kan det vara tror ni?PUSS!


Through good and bad times, always together.

Godkväll!

Har precis kommit hem. Har varit på pappas jobb och solat, medans han tränade. Bäst att bättra på brännan så man är snygg till stockholmsresan. Jag ska nu kolla busstider och sedan åka med bussen hem till luleå. Jag ska rensa ut lite mer saker, städa och plugga lite.

 


It's complicated

Hej mina vänner!

Ikväll har jag jobbat, varit på bio med emmy och sett den nya filmen "It's complicated". Mina åsikter om filmen var bara bra, eftersom jag hade hjärtklappningar efteråt. Den är värd varje krona kan jag säga.

Nu senare ikväll har jag varit hos A, druckit, umgåtts, just nu är jag på telemäklarna på något typ av "lan" vi ska basta snart och sedan ska jag bege mig hemåt. Morgondagen kommer bestå av solning och träning med padre.


5/5 toasters!


Hit your soul.

You can never say never, beacuse I fucking did it!


Dont forget!

Glöm inte att jag har en bloppis, kolla på vänster sida så hittar ni arkivet med "utrensning" checka in det.


Tjejmys med Josefin

Kvällen har spenderats med Josefin. Efter jobbet så mötte jag upp henne för att sedan gå förbi coop forum och bunkra upp för kvällens myskväll. Vi har fixat våra naglar, haft ansiktsmask, sett film (en shopaholics bekännelser, looove it), haft killsnack och sedan har jag även satt in löshår på henne och färgat det.

Hon står förtillfället i duschen och jag sitter här och väntar ivrigt på resultatet. Men jag antar att hon kommer se ut som en prinsessa. Jag har haft en supertrevlig kväll och ska nu avrunda med ett godnatt, jag hoppas ni alla kommer sova lika gott som jag!


välspenderat!

Idag har jag spenderat mina första såkallade "lön" dvs, studiebidraget. Allt gick åt och vad jag fick med mig hem får ni se nedan.


Väst från GT.

Bra-att-ha-väska. Lär ju inte använda den flitigt, men eftersom min förra favorit valde att ta självmord så blev detta dagens lösning. Helt ok! Från GT denna med.

Oversize kavaj från GT. I'm gonna wear it to high heels, Mmm.... från GT.

Mitt favoritrouge från h&m, hör och häpna, inget slår fjorrosmink<33333

ansiktsmask till kvällens bravader. Ni får gärna beskåda mitt vackra bortskavda nagellack och mina fina korv-fingrar, like them big times.......

ADIOS AMIGOS!


Småshopping

Hej alla fina!

Idag har jag spenderat större delen av dagen i centrum och sedan på gymmet. Det blev lite småshopping för mig. En clutch/plånbok, en pälsjacka och ett par sammetsleggings. Imorgon ska jag köpa mig en kavaj, en väst med läcker utsmyckning och en kortare kavaj med ett classy stuk.,Idag på gymmet så körde vi spin/pump, vilket är 30 minuter spinning och 45 minuter bodypump, skönt. Nu har jag precis ätit middag. Stekt ris med bambuskott, och till efterrätt, kalla päron, mums.


clutch från Gina tricot.sammetsleggings från h&m

Pälsjacka från h&m

ADIOS!


Younger days

I was the one, who would always jump in first
Didn't think twice to look behind
Got such a good feeling, just from playing in the dirt
Once, when I was little

We could build a rocket, fly to the moon
Leave Tuesday morning, and be back for noon
There wasn't nothing, nothing that we couldn't do
Once, when I was little
Once, when I was little

Yeah I could dream more then
Yeah I believed more then
That the world could only get better
I could be free more then
I could pretend more then
That this life could only show me good times
Once, when I was little


James Morrison – Once When I Was Little - Live From Air Studios, London


For years I've been holding the words inside.

Precious Love!


On september 3rd you wrote me..

.. We live in a world full of people, pretending to be something they're not.
But when I talk to you, I'm the girl I wanna be.


dresscode: Black and white.

Jag har varit som en invalid liten fjärt idag. Har bara legat i soffan, men nu kände jag mig så rastlös så jag drog på mig lite bättre kläder, sminkade upp ansiktet med lite färg och tog mig en photosession, egoist Javisst!

Har även hunnit tvätta idag. Blev dock bitter när någon s*tkärring tagit min tvätt tid. Men nu är jag igång och väntar på att få hämta upp det sista.
Såååå delicious.


ADIOS!


And I told you to be patience

My own, skinny love.


Wonderin' how you look in this light.

I've been alone for so many nights now.
And I've been waiting for the stars to fall.
I keep holdning out for what I don't know, to be with you.
Just to be with you.-David Archuleta


Inpuls - NEXT

Hej bloggen!

Nu har jag dragit på mig kläderna, ska och posta några paket, sedan börja dra mig in mot stan för att träna med min bebis.
Bloppis

Hej allihopa!

Kollade igenom garderoben och såg att jag glömt att lägga ut några saker som ni nu får se.

 


Ljusa jeans i storlek 25. 50kr

Skor i storlek 37. 200kr

Jeansskjorta i storlek 32. 50kr SÅLD

söt tubklänning i storlek 36. 60kr SÅLD


Randig body i storlek xs. 40kr

Röd långärmad mjuk tröja, storlek xs. 40kr

grå tröja med djup rygg. Storlek 34 40kr

Söt tunika i storlek 36. 40kr

Vit tröja med knäppning, storlek xs. 40kr

samma tröja.

Marinblå tunika i storlek 32. Med knäppning på armarna. 40kr

samma tröja.

Stickad tröja i storlek S. 50kr

Om du är intresserad av ett eller flera plagg, maila då. Coolfridagirl9@hotmail.com


Just to be with you.

Aloha!

Tänkte att ni kanske ville höra vad det blev av med lördagen? Fest hos mig, såklart. Människorna började strömma in eftersom och efter ett tag var hela lägenheten full. Vi var nog ca 40pers där ett tag.

Jag hade kul, vi busade till det mitt på natten och tog oss ett bad med kläder på, sedan slocknade vi någon gång kring 6 tiden.

 
Klara, anton och Annika. Fest-glöggen, haha.

Den berömda traditionspussen.


Sötisar.

ADIOS!


utan dina andetag, prince charming.

Jag vill ha ett par heta, superläckra, killer-boots/kängor.

Om ni vet någon bra hemsida, säg gärna till!

 

 


This is me, forever.

Min blogg har förändrats, som de flesta av er nog märkt, men det är ett sätt att kunna skriva ut mina känslor och tankar, mina funderingar och vissa saker jag spekulerar kring. Av andra anses jag vara, svår och dryg. Men det tar tid för mig, att lita på någon, öppna en del av mig få personer sett och helt enkelt bara kunna vara Jag, alltid. Jag tycker att många förväntar sig alltför mycket av mig, att jag alltid ska vara den starka personen som tar andras parti, och visst gör jag det, men det har gått alldeles för långt att jag slutat tänka på mig själv och mitt eget bästa. Mitt egna humana värde och att alltid respektera sig själv. Jag älskar att skriva och att känna att jag fått ut någonting av det. Jag älskar människor som kan tala det språk jag gör, och då syftar jag inte på svenska, utan djupet i talan.


Jag tycker om när människor, precis som jag, kan gå till grund och botten med ting och bara prata. Jag är en människan som älskar att prata och det märker man när man lärt känna mig ordentligt. Jag är en sådan som kan ha väldigt sjuka skämt, men ibland kan det gå alldeles för långt. Ibland är jag väldigt impulsiv, jämt nästan, och det är inte alltid till födelar. Jag är väldigt paranoid av mig och har en tendens att stöta bort människor jag tycker om, pågrund av rädsla. Jag är väldigt mån om människor som står mig nära, som jag tycker om och bryr mig om. Jag är oftast inte blyg och har lätt att komma nära människor som jag känner olika kopplingar till. Det kan handla om det förflutna, nutid eller bara ett speciellt ämne.


Jag tycker om människor som kan se mig som den jag är. Jag tycker om människor som inte bryr sig om vad andra tycker. Jag tycker om dom som är beredda att ge nya människor en chans, oavsett vad dom hört tidigare. Oftast brukar jag få höra när människor pratat med mig, eller bara umgåtts med att jag inte alls var som dom trodde eller hört. Jag blir glad av komplimanger men jag hatar när människor bara berömmer mitt yttre. Jag tycker inte om att bli kallad sexig eller någonting annat som kan förknippas med sex eller extrema ytligheter. Jag älskar musik, musik ger mig tänk, skriv och inspiration. Texter ger mig ord, så som dom hära. Jag är en djup människa som nog bara kan förknippas med ytligheter om man ser mig. Vissa människor tror att jag bara bryr mig om det yttre, men jag bryr mig faktisk mer om vad människor tycker om mitt intre. Mamma säger att jag har en fin insida och att jag är en godhjärtad människa, ibland alldeles för godhjärtad. Jag vill se gott i alla människor, även dom som varit elaka mot mig. Alla förtjänar nya chanser, alla förändras, och vi väljer själva vad vi vill tro om människor. Det yttre säger ingenting om någon, det är insidan som säger vem du är och vad du går för.Jag älskar människor som tror på kärleken. Jag gillar när människor är målmedvetna och brinner för saker. Det ger mig hopp och driv till att förändra saker och ting. Blandannat vårat dömande på människor. Det är synd att vi lever i en sådan stad där människor måste följa mönstret och vara precis likadana för att duga och passa in. Det är synd att vi lever i en sådan livlös och skandallös stad att vi till och med måste hitta på saker om varandra för att kunna ha ett samtalämne och föra en konversation med varandra. När blev det mer intressant att prata om andra än sig själv? Det är någonting jag funderat vid, varför är det inte okej att vara självisk och prata om sig själv, utan att uppfattas som självupptagen. Självförtroende och självkänsla är bra, det är bara ett bevis på att man tror på sig själv. Det är ett bevis på att man vet vem man är och man vet vad man går för.Vi alla bör skaffa oss en egen livsstil, ett eget samtalsämne som inkluderar oss själva och ingen annan. Vi borde vara mer "egen-tänkande" och inte jämt lyssna på vad andra har att säga. Vi borde tro på oss själva mer än vad vid gör, älska varje individ som den är och acceptera människors fel och brister.

I watch it all fall down.

We built it up,
To watch it fall.

Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what your looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore.


Rysk skolpojke!

.., det skulle kunna beskriva min frisyr i detta nuet. Min frisyr är tråkig, den är kort, urtvättad. Nu ska jag beställa ny frisyr, dvs. Nytt löshår. Sedan blir det färgning, klippning och andra expriment.

 ADIOS, NU GÅR JAG OCH DRÖMMER!


Avant garde

Jag älskar mitt nya linne "avant garde" från Monki, det är djup uringning under armarna eller hur man nu ska förklara, hoppas ni inte missförstår detta, hehe.Min bästaste Linn sprang förbi och köpte detta åt mig idag, tack darling, du är en pärla!


Life after you

Just nu ligger jag i sängen och har precis smörjt in mig med en omgång av brun utan sol, hinner ju inte jobba på brännan nu när jag har fullt upp i skolan och på jobbet, så det blev min tillfälliga nödlösning. När jag åker till stockholm så ska jag nog pröva på en såndär soldusch.

Mitt humör har pendlat lite upp och ner idag, och responsen jag fick på min saknad gjorde väl inte saker och ting bättre, aja, livet e life, och imorgon är det jag som ska agera fest general, det kommer mest troligt rocka fett, men vem vet. Jag kanske hamnar i ett dike eller vaknar upp på en toalett. Vi syns i dimman!

 

PS. sa jag att jag är överlycklig för att jag fått tillbaka min dator? SJUKT LYCKLIG.

ADIOS!

 


Just like another piece of cake.

Han är het, min man.


Bloppis - Skjortor/västar/klänningar

Nu är det bloppis på skjortor 50kr/st, västar 25kr/st och klänningar 60kr/st


Blommig klänning i storlek 36

Vit tubklänning med volanger, storlek 34. SÅLD

Lila klänning från vila, storlek xs.

Skjorta från jc, storlek L.

Kort grå jacka, storlek 36, 100kr. SÅLD

Svart kofta i storlek s.

Svart väst i storlek 150.


Bloppis - klockor/skor/plånböcker m.m

Nu rensar jag ut klockor från axcent 100kr/st, skor 50kr/st och plånböcker 40kr/st, om du är intresserad av en eller flera saker, maila då. coolfridagirl9@hotmail.com


Klocka från axcent med brunt läderarmband.

Klocka från axcent med ljusbrunt läderarmband.

Beiga gladiatorsandaler i storlek 36.

Bruna låga pumps i storlek 38.

Lila clutch/plånbok

senapsgul clutch/plånbok.

Svart guldig plånbok.


Bloppis - TISCHOR

Nu rensar jag ut tischor för 35kr/st. Om du är intresserad av ett eller flera plagg, maila då, coolfridagirl9@hotmail.com


Lila tischa i storlek 40, för längdens skull, smal i midjan.

Röd piké tröja i storlek S

Turkos pikétröja i storlek S.

Randig tischa med ficka på bröstkorgen, i storlek S.

Blå tischa med ankare på, storlek XS.

Ljusrosa tischa med en ficka på bröstkorgen, storlek S. SÅLD

Cool tischa med olika typer av glasögon på, i storlek S.

Mer saker kommer sen, stay tuned!


Bloppis - BYXOR OCH KJOLAR.

Nu säljer jag ut byxor/kjolar för 50kr/st. Om du är intresserad av ett eller flera plagg, maila, coolfridagirl9@hotmail.com


Svart kjol från rut m.fl. I storlek SÅLD

Mörka jeans med hög skurning i storlek 32, från cubus.

Blåa jeansleggings i storlek S från vera.

Wranglerjeans i storlek 25 längd 32. SÅLD

Söt flerfärgad volangekjol i storlek xs.

Mörkblåa jeans med vit synlig söm. I storlek 25. SÅLD

Gråa jeans i storlek 25.


Bloppis - Linnen

Nu tänkte jag ha en liten bloppis på bloggen eftersom min garderob svämmar över. Vi börjar med linnen 30kr/st. Är du intresserad av ett eller flera plagg, maila. Coolfridagirl9@hotmail.com

 


Turkost tublinne, XS

Svart brottarlinne, storlek S

Vitt linne med knäppning, storlek xs

Blå byxdress i storlek S

Sött linne med stor rosett, Storlek S.

Enaxlat linne med volange i storlek XS.

Rosa baslinne i storlek xs.

Paljettlinne med läcker knytning i ryggen, storlek XS

Gulligt linne i storlek XS.


My precious

Idag efter studie samtalet så åkte jag och pappa på storheden, efter det åkte vi och åt på Mc Donalds, it was LOOOOVELY.ADIOS!


Hos Elina

Hey!

Just nu är jag hos Elina, ska låna hennes dator och föra över lite musik, samt umgås lite. Tänkte ladda upp bilder från helgens bravader.
Mina fina hjärtan, annika och josefine.

Viking, haha.

Godnatt, hihi.

Annikas arm efter viking, haha.


adios!


Love comes first.

Hej mina fina bloggläsare!

Nu står jag i biblioteket på skolan. Kollar runt lite bloggar och uppdaterar hjärnan om det senaste "IT". Det är så otroligt frustrerande att inte ha någon dator, men som tur är så är det inte länge kvar tills jag får tillbaka den.

Ska boka min hemliga trip idag tror jag, sen kommer pappa till luleå för att fixa och borra lite i min lägenhet. Sen kanske vi även åker förbi storheden och shoppar lite.ADIOS AMIGOS!


Know my heart.

'Cause you give me something that makes me scared, alright.
This could be nothing but I'm willing to give it a try.

Mr. dreamy.


Snurra min jord igen.

Så snurra min jord igen
Radion spelar vår sång
Stockholm ligger öde och världen håller andan

Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång
Allt som du gör blir till pärlor på min panna

Ge oss en chans, vi är äldre nu
Ge oss en chans, vi kan lära av varann.Ahlgens bilar, saltlakrits.

Imorse när jag vaknade så märkte jag att det hade kommit ett paket till mig, när jag öppnar det så ser jag till min stora förvåning att jag är en av de utvalda som får provsmaka den kommande alhgrens bilar.

Jag och Linn tog oss ett smakprov på bussen, enligt mig var det väl sisådär, 2/5. Men Linn gillade dem eftersom dom smakar väldigt likt bildäcken som redan finns.

ADIOS AMIGOS!


Things ain't right.

Hej bloggen!

Nu är jag hemma hos mamma, vilket resulterar till att jag kan använda datorn, YEI! Jag kom precis hem från jobbet, där det har sprungits fram och tillbaka eftersom det varit så mycket folk.

Tidigare idag så har jag varit med Emmy och lunchat på subland, samt strosat omkring på stan och dregglat över saker som jag vill köpa, men nu när man bor ensam så måste man hålla hårt i plånkan.Prövade även på att fritera lite till middagen, fett, men sjukt gott!

Voilá!

ADIOS!


shop until you drop

Veckans shopping har dessvärret bara bestått av mat, men jag lyckades även fynda mig en kofta med rosett, lite classy och en ljus jeansskjorta, läckert!


Från h&m divided.

Från gina tricot, söta tåssingar, haha.


Roasters

Igår var jag med världens bästa Linn på roasters och fikade/lunchade, bildföljden kommer avslöja allt!ADIOS!


Just like butterflies.

Hej bloggen!

Det var ett bra tag sedan ni hörde från mig, det beror dock på att min dator är på lagning, så jag snabblånar bows dator just nu.

Någon ville se bilder på min lägenhet, så here you go:


toan

toan

tvrummet

sovalkoven

hallen, spegeln ska hängas upp och sen blir det spotlights över.

3 av mina 5 garderober.

ADIOS!You're a friend of mine?


my sweet pearl

Hej babes!

Nu är det lan och tjejmys som gäller, vi har handlat godsaker för 600kr, hyrt 3 filmer och nu taggar vi upp för en lååång natt. Idag köpte jag även mig min efterlängtade iphone, ska smeka den hela natten, adios for now!


Yours, mine and ours.

Belief makes things real
Makes things feel
Feel alright

Belief makes things true
Things like you
You and I

Tonight you arrested my mind when you came to my defense
With a knife in the shape of your mouth
In the form of your body
With the wrath of a GodYou stood by me

Ever mine, ever thine, ever ours.


party animal

Jag hade definitivt en bra kväll igår. Även om alkoholintaget blev way to much så lever jag idag. Efter en dusch så kan jag säkert känna mig som en människa igen. Det började med att jag gjorde mig i ordning, emmy kom till mig, vi gick och käkade, sedan var det tänkt att vi skulle på en fest i stan tills vi mötte dessa människors attityd så vände vi på klacken och gick till en fest där vi hade superkul. Var hemma någon gång kring 4, pratade i telefon och somnade sedan mitt över sängen, haha.

Nu har vi precis ätit en underbart god middag som bestod av fläskfilé och etc.


But boy pray in memphis.

Idag kring tolv tiden så begav vi oss till Luleå för att spendera lite av min lön, kom hem med lite kläder, bla. En kofta, en kort vit tischa, en svart långärmad med paljett dekoration på axlarna, en halsduk/scarf, en paljettkjol och ett slapptlinne med spets dekoration.


Linnet med spetsdekoration under armarna.

samma linne

Kort tischa från bik bok

Paljettkjol från GT.

Piercingen

Halsduk från h&m

Långärmad tröja med paljettdekoration på axlarna, från h&m

Lila stickad kofta från h&m

Flätningen på koftan.

Thats all for know, vi åt även en underbart god lunch på All star, förrätt och vamrätt.

walking in memphis

Ja, jag är kär i Calle då han sjunger walking in memphis.


Welcome to my life.

Ja, jag har bloggabstinens!....

Idag har jag hunnit vara på flygplasten, kom hem 11, sov till klockan 6, sedan har jag ätit en massa gott i hopp om att dagen skulle sluta lite bättre än den började. Fick ångest när jag kollade mig själv i spegeln, gick och solade och det gav resultat, det blev mycket bättre. Nu ligger jag nerbäddad i soffan med en NEMAS tröja, Joels band(min systers pojkvän). Jag har min bilpåse, min snusdosa, min huvudvärk och min film, allt är mitt, det är bra, jag mår bra, nu ska jag sova... Eller se en film.


PUSS!


When i'm with you.Anonym om Tonårsliv:
vet du om det är någon affär i piteå som tar hål i "lill örat" den där lilla saken framför där ljudet kommer in? ska dit på torsdag så skulle vara tacksam för svar.

tack på förhand

Jag har faktiskt ingen aning! Men på sivs ur och guld skulle jag tro.cajsa om Lilla julafton:

hej!
jag tänkte bara fråga några snabba frågor.
-vart tycker du att man ska starta en blogg? blogg.se eller devote.se
-vad är bra med blogg som inte finns på devote?
-vad betyder TTYL?

tack på förhand/cajsa

Jag tycker bäst om blogg.se, men det är nog för att jag förstår det bäst.

Det kan jag faktiskt inte svara på eftersom jag aldrig bloggat på devote.se
TTYL betyder Talk to you later :)Petra om Gelenaglar!:

hej! jag undrar hur du får till färgen på överskrifterna?

Jag vet faktiskt inte. Det är inte jag som fixat och trixat med mina kodmallar:)enjoyit om Gelenaglar!:

vad är det för sträck på armarna?

Bilden är från google.se, så det kan jag tyvärr inte svara på :)Matilda om You put me through a wain.:

Oj, så du gjorde den själv! Gud vad läskigt, hur bar du dig åt egentligen? Hursomhelst så är det jättefint. :)

Tack så mycket! Jag gjorde det med en säkerhetsnål, vilket jag inte rekomendera till någon, inte att göra det själv heller, eftersom det kan bli infekterat, Men jag hade riktigt tur bara:DThe perfect match.

Lycka!


Tonårsliv

Hej bloggen!

Just nu sprudlar jag av lycka. Har fått min lön, beställt tid för att göra gelenaglar, kollat på resor inför någon kommande vecka, detta kommer bli perfekt. Saker och ting börjar falla på plats och jag passerar alla motgångar som kommer, jag älskar livet just nu, och det älskar med mig med.

När jag är lycklig så vill jag blogga, jag vill att alla i hela världen ska få se hur underbart lyckligt lottad jag är, utan att vara skrytsam eller högfärdig.Ska även och kolla på en ny telefon imorgon, vilken lycka!!

RSS 2.0