forgiveness

8 Månader senare, det var en svår tid, men jag hittade en människa, som uppfyllde precis samma krav. Mystik, lycka, men fortfarande så ung. Jag ska inte ge mig in på saker jag inte kan bearbeta i slutändan. Nu släpper jag allting, precis som förrut, raderar all möjlig kontakt. Jag är sån, får jag inte det jag behöver, så tar jag alltid till drastiska metoder, vilket egentligen inte är någon fördel av mig.


Men vem har jag att klandra egentligen? Jag lurade mig själv i hopp om att finna snabb och tillfällig lycka, jag gör alltid så, jag lurar alltid mig själv, och blir alltid offret i mitt egna spel i slutändan.


Jag lurar mitt hjärta om att detta underbara är någonting jag verkligen behöver, men jag får så mycket, av så många andra. Men som de säger – ”You always want what you can’t have”, det är ingen lögn, det är bara den hårda otroliga sanningen.


Jag har precis tagit ett otroligt steg, jag är redo att kasta mig in i en ny stad, träffa nya underbara människor. Jag får vara precis den jag vill vara, den jag är. Nu kan ingen, absolut ingen förstöra det som väntar. Jag får en nystart, jag får ta nya andetag, föda en ny personlighet, ett nytt yttre, ett nytt inre, nya tankar och nya steg. Jag får springa det långa loppet en gång till, och denna gång kommer jag vinna, jag kommer gå hem med vinst oavsett vad andra tror, det här är min chans, och den tänker jag ta.


Av alla miljoners människor så ägnar jag nu min tid åt någon som bara kastar allting i ansiktet på mig. jag känner mig otroligt förnedrad, jag känner mig inte överlägsen, utan bara som ett otroligt skämt. Jag har gett bort mig själv, jag har gjort mig själv till åtlöje för någon annan, någon som egentligen inte är värd det.


På senare dagar så har jag drömt om människor från förr, människor som bringade lycka i mitt liv, dåtid. Jag drömde om bästavänner, jag drömde om familj och jag drömde om framtiden.


Jag känner mig som en hemsk människa när jag vet att jag gjort andra illa, speciellt människor som har haft en stor betydelse i mitt liv. Men misstag handlar om lärdom, och utan lärdom så begås bara misstagen om och om igen. Det här är min chans att be om ursäkt för alla jag skadat, för alla jag varit egoistiska och elaka mot, jag känner ånger och det hoppas jag ni förstår.


Jag är ensam nu, och som många andra kvällar, så resulterar ensamheten till ett långt brev, som inhandlar det som tär på mitt inre. Tankar som dyker upp i mina drömmer, de tankarna som skrämmer mig. Men nu är jag inte rädd för att möta detta dilemma, nu är jag redo för att förlåta och bli förlåten för tidigare misstag. Jag är inte mer än mänsklig, men det är ingen. Jag är ingen superhjälte, jag är en helt vanlig människa som ber om människors förlåtelse.


En speciell tanke ägnad åt F aka. Croccoboy lover. Det kommer aldrig finnas någon som du, och ett stort tack till att du förändrat mitt liv och gjort det så bra som det är idag. Du kommer alltid vara speciell för mig, och en otroligt underbar människa. Detta var skriver av vänskaplig kärlek, det förflutna är förlåtet, det är glömt, men du, du är någon som förtjänar min ursäkt för vad jag utsatt dig för under tiden vi spenderade tillsammans. Jag gjorde dig illa, även om det aldrig kommit på tal så kände jag dig så bra, för bra, för att kunna lista ut det. Vi är två människor, otroligt egoistiska, vi har båda en sån otrolig stolthet, men vi är fortfartande bara mänskliga, vem klandrar oss? Ingen har den rätten att göra det i alla fall.  Du vet att jag önskar dig all lycka i världen, det förtjänar du, du har slängt dig ut i världen, redo att leva ut dina galnaste fantasier, göra äventyr du aldrig drömt om,  ”you can never say never” för jag tror på att du kan ådstakomma vad som helst, du är en otrolig människa och det är du nog vid detta lag mycket medveten om att jag tycker!


Jag måste börja leva i nuet, leva varje dag, uppskatta varje dag vid medvetande, jag har fantastiska vänner, en otrolig familj som skulle gå igenom eld och vatten för mig, jag har ett otroligt liv, som jag till viss del uppskattar vid stunder som denna. Jag har fått världens chans, jag har en otrolig utbildning, nu måste jag ta vara på det som livet gett mig, jag har fått det jag förtjänar, det tar tid att läka det förflutna, men jag måste försöka för att kunna börja leva igen.


Men jag har inte bråttom, inte alls, snart är jag många mil från min hemstad, jag har fått nya chanser, nu ska jag börja leva, sakta men säkert!

 

”Belief makes thing real, make things feel, feel alright. Belief makes thing true, things like you, you and I. ”


 

Min stora inspirationskälla, musik! 

love ever after

Att någon så ung, kan tillföra mig så otroligt mycket. Ge mig en sådan otrolig lycka och hopp om framtiden, jag har slutat vänta, jag har slutat hoppas, nu ska jag bara vara lycklig utan någon som helst kontakt, allting är raderat!


skippa hallooween?

Just nu känner jag såhära - Jag borde skippa hallooween, all förtäring av alkohol, pinsamheter som kan uppstå, jag vill flytta med huvudet högt. Så det lär nog bli så att jag bojkottar party och stannar hemma!


I'm back, back in town.

Last time we talked, the night that I walked
Burns like an iron in the back of my mind.
I must've been high to say you and I,
Weren't meant to be. And just wasting my time
why did I ever doubt you? You know I would die here without you


All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughing with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you


-Heartbeats


a ten million fireflies, i'm wierd 'cause I hate goodbyes.

Godmorgon!

Jag kan knappt fatta det själv, jag flyttar imorgon. Vilken jävla lycka, så jävla, fucking, otroligt! Jag är så glad och löjligt lycklig att jag inte ens kan sätta finger på det själv. Dagen kommer bestå av mera packning för min del, och sedan arbete.TTYL


Handsmycke

Hallå!

Jag kom hem från jobbet för ett tag sedan. Sitter med en otrolig huvudvärk och har precis provat handsmycket som min syster har gjort. Det vart otroligt snyggt och ska nog invigas på självaste halloween!

ADIOS!


I like.

Skojja inte om att denna kille är den snyggaste jag sett på länge, ohmy!


Forever

Att det inte uppenbarat sig förens jag sett ett tragisk film som nästan fick hjärtat att hoppa ur halsgropen. Allt det som tidigare varit ett mysterium, står nu så självklart.


Jag ville alltid tro att teorin om min olycka till kärlek stämde. Då slapp jag klandra mig själv och slippa konfrontera det fakta om att jag faktiskt är skyldig till att jag är olycklig. Ingen människa vill väl erkänna för sig själv, huvudpersonen i ens egna liv, att man är skyldig till att ha gjort sig själv olycklig så lång tid.


Allting handlar om vad det förflutna har fått gå igenom. Dom striderna som jag aldrig kämpade mig igenom, utan bara släppte för att slippa känna smärta. Men av allt som har hänt, alla incidenter och felsteg, så står jag nu till svars för en hel rada med känslor. Rädslor, ondska, lycka, känslor som jag inte riktigt kan sätta finger på. Det är mysteriet som gör mig rädd. Känslan av att inte känna sig tillräcklig, mest för en själv. Jag önskar att jag hade bearbetat saker och ting bättre, istället för att släppa allt utför kanten, ihopp om att få gömma sig för det som är så naturligt.


Jag hade kunnat hoppa, jag hade kunnat våga, men jag var rädd och det är jag fortfarande, jag vet inte vad som väntar på mig. Jag vet inte vad ”älska” har att erbjuda. Jag vet ingenting om det okända, bultande röda.


Jag tror på att människor kan vara förstörda i evigheter. Att istället för att binda känslomässiga band, så binder man någonting för stunden, som man sedan kan avsluta, utan att känna det minsta skuld. Att fortfarande få den bekräftelsen som egentligen skulle kunna vara förevigt.


Men jag tror inte på förevigt, vad väntar efter att vi levt det liv som är menat? Vad väntar på oss? Jag vill veta vem som väntar på mig, har det okända några förväntningar? Är det såhära mitt liv är menat att vara?


Efter varje erkännande så känns varje mysterium lika mystikfyllt. Men jag väntar på kärlek, jag har slutat upp med att drömma, sagorna, prinsarna, jag vill ha verklighet, oavsett vad verkligheten har att erbjuda. Så länge jag är lycklig så spelar det ingen roll!


mystery

Hej!

Jag har faktsikt varit hemma ett tag, men jag vart så uppslukad av filmen som mamma och Emlie har suttit och sett. Det har varit en toppenbra jobbardag, och det är vad resten av veckan kommer innehålla - jobb.
Fall a sleep

Nu är min syster hemma. Hon är alltid hemma före mamma, hur kommer det sig? Om jag får säga det själv så är nog mamma den största partydrottningen av oss alla. Inte en ledig sekund för puman!

Emelie hade iallafall varit och handlat mat, och som de grönsaksfanatiker vi är (not) så var hennes första ord när hon öppnade den såkallade "boxen" med hamburgaren i. "NEJ, INTE SALLAD, NU ÄR HAMBURGAREN FÖRSTÖRD" Hon lyckades även tillägga att den var förpestad.
"Supersexybabyboy_88"

TTYL

 

 


She's still around

Godkväll mina kära läsare!

Har precis sagt adjö till mina kära vänner. Ikväll efter jobbet så var vi och hyrde två superduperfilmer. Den första hette "Flickvänner från förr" och den andra, den solklara favoriten - "A walk to remember". Nu hade jag tänkt njuta av lite god natt sömn, för morgondagen bjuder på arbete.
Observera att alkoholen inte är förtärd av oss små ungdommar. Coca colan är därimot det!

PUSS


happiness

Får man säga att man är lycklig utan att vara rädd för vad morgondagen har att erbjuda? Jag är nöjd, för nöjd, jag är så lycklig att det skrämmer mig.


Det gick snabbt att jobba idag. Och som alla andra dagar, så var det otroligt roligt. Jag jobbade egentligen bara till 9, men kom hem halv 11, det säger väl ganska mycket? Jag satt kvar med mina arbetskamrater, åt pat thai och pratade. Nu ska jag gå och sova, är superdupermega trött. Sen hoppas jag på några fina drömmar, och ni får drömma om mig med. Bättre än mardrömmar iallafall!
Pijoj och nan där bak!:)


Gumman redo för utgång!

Cutie!


Nu ska jag borsta gaddarna, tvätta av mig sminket, och sedan har jag och mr.S (sängen) dejt.
PUSS!


best of the best.

Kvällens bästa. Nu kan jag åka till jobbet med ett leende på läpparna!

 


working 5-9

Nu ska jag snart springa iväg till jobbet. Har börjat jobba i mina träningsbyxor för att de är så förbannat behagliga.

ADIOS AMIGOS!


ajaj...

För att förstöra denna bittra dag lite extra så råkade jag ta ett blodprov idag på mig själv som resulterade till 3 plåser, så jävla osmidig.förresten så ser man inte biffig ut i cam, jag har prövat. PINSAMT!


FACE IT OFF!Party för gymnasium elever 1-3 (upp till 20år)
Alla som går på gymnasium är välkomna.

Video Djs
Mingelfotograf
Halloween-tema

Dem öppnar portarna kl 22.00 och kör fram till 02.00

Vilka ska dit?


Lars winnerbäck & Melissa Horn - som jag hade dig förrut.


Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där. Jag vill inte tänka framåt, men jag är livrädd att fastna här. Nu kan det vara försent, att säga som det är...
Jag testar nya vägar, som aldrig tycks ta slut. Jag vill ha en sista chans, så jag säger rakt ut, jag vill ha dig nu, som jag hade dig förrut. Jag har försökt att träffa andra, men det är inte så lätt. Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt. Men det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt, och jag vill ha dig nu, som jag hade dig förrut.

Fanfanfan, det skulle vara du!


Love got more hooks than a fishline, belive it hurts.

Idag har jag hunnit klart min minikjol som är en del av våra detaljer i sömmnadsteknik. Sen har vi tjockat oss i fiket resterande tiden. Jag känner att kroppen och ögonen hade behövt lite sömn, så jag ska nog ta en powernap för att samla lite krafter till kvällens jobb.


Sen kommer nog morgondagen bestå av jobb och efter det party med min favvobabe!
Bra lunch! Förresten, visst är min mobilkamera bra?


I'm pulling my heart, right back together.

Aloha!

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Jag bokstavligt H.a.t.a.r att pendla. Men turligt nog så är denna dödsdömda känsla borta på söndag. Kvällen kommer bestå av arbete, klirr i kassan, yes! Tänkte uppdatera lite om gårdagen.

 

Som sagt så var jag i Luleå igår för att beskåda matchen mellan Luleå - timrå. Matchen var bra eftersom den avslutades med vinst för luleå. Allt avgjordes i en sudden death och jag mitt uppe i smsande. Det värsta av allt var nog att vi valde att stå mitt bland hejarklacken och en hel drös med små fjortisar. Det blir nog sittplats för mig och Linn nästa gång, eller jo, det blir det.TTYL

 


föreläsning och exotic

Idag var den en obligatorisk föreläsning på skolan, som framfördes av en föredetta nazist. Det var väldigt intressant att lyssna på, även om min ögon ville ge vika. Efter det omtumlande samtalet så åkte jag, Linn och Josefin och åt lunch på exotic.
Det lever en liten tjockis inom mig! Det tror jag alla som känner mig är eniga om.

GODNATT AMIGOS!


What I did to you was hurtful.

Hello galningar! Eller är ni galna idag?

Jag känner mig fullkomligt död och slut. Men nu måste jag ta tag i engelskan, har prov imorgon, kul....... Fast först ska jag ta en dusch, sedan förbi och köpa kvällskarra så jag står ut med all grammatik.

TTYL


Ny telefon?

Eftersom att min iphone valde att gå sin egen väg i livet, alltså ta självmord så funderar ju nu över vilka pärla jag ska köpa. Funkar en HTC touch diamond? Känns snyggt iallafall!PUSS!


Datakunskap in my heart.

Halloj!

Nu sitter jag på datakunskapen, vilket enligt mig, suger fullkomligt (okej, inga svordommar). Ska försöka vara någorlunda städad i bloggen. Jag ogillar datakunskap helt enkelt, ok?!


Nu på lunchen ska jag och Linn och äta lunch på exotic. Eftersom det som serveras idag är fisk? Euuw. Och sen ska jag hem för att plugga Engelska. Morgondagen kommer bjuda på en kort skoldag, och sen ska jag på hockey med Linn. Vi kanske till och med har VIP biljetter, woho.. Sedan blir det att övernatta i Luleå! SKÖNT. Blir nog en sväng förbi lägenheten imorgon också. Jag ska skruva och försöka undvika och förstöra någonting.


We both looking for something, we've been afraid to find out.

Hello amigos!

Nu myser jag i Liam. Och maten verkar aldrig bli klar, jag är hungrig, ge mig MAT!

Min prins♥


Thaiwok

Godkväll kära läsare!

Har faktiskt varit hemma en timme. Men jag har ingen motivation till att blogga idag. Ikväll ska jag ta mig en varm dusch, förhoppningsvis lite längre än 5 min, hehe. Jag ska måla mina naglar, kanske plugga lite, om jag finner någon annan motivation än den motivationen jag har till soffan och Marabou. Nu är Louise och Liam hära och ska laga thaiwok med oss, mums säger jag bara!
Kolla vad korthårig jag är. Jag är nästan inte ens snygg längre! DISASTER


Jag ser ut som en rysk skolpojke, hehe....


Plugg!

Jag hann inte bara packa massvis med flyttlådor, utan även städa till den otroliga röran som var i mitt rum. Har kastat mina sängkläder i tvätten så dom är rena och fina tills jag flyttar. Nu ska jag vara en duktig flicka och göra klart ett arbete!


Snygg städoutfit? haha!!


flyttar?

Som de flesta nog vet vid det här laget så flyttar jag. Och inte minst på söndag!! Då går flyttlasset från storgatan till malmudden i luleå, där jag kommer bosätta mig minst 9 månader framöver. Nu kommer ni få läsa om hur en tjej lever sitt liv i luleå.
8 lådor redan. Jag som inte ens rensat ut min garderob än..................


TTYL!


I'm drunk and so is everyone ells, in this deviltown.

Glammiga röda läppar, scrubs och nakenhet!

TTYL


waiting on the world to change


rädsla.


seven eleven

godkväll!

Jag har precis kommit hem från seven eleven. Var tvungen att fylla denna kärleksfulla söndag med lite sött och med mera kärlek.
PUSS!


pizza-fellan

Aloha!

Dagens middag blev pizza. Jag, Ulf och mamma insåg att vi var alldeles för lata och söndagsmysiga för att ställa oss och laga mat på en söndag. Vem gör det egentligen? galenskap!


Jag kan ju glädja er med SUPERVIKTIG information att jag faktiskt åt mer än halva pizzan. Hoppas ni antecknat detta i ert bamseblock!!


PUSS


Lifehouse - Blind

Godkväll!

Har inte haft tid att blogga idag. Men jag har väl inte riktigt tagit mig tid heller. Tänkte ge er liten inside information om gårdagen. Efter jobbet så åkte jag hem, drog på mig lite partykläder, slängde på smink. Sedan åkte jag till poolpartyt som självaste stekhet hade annordnat. Det var blött, vildt, galet, det var askul!

Fick bara en bild på en tom pool. Jag är ingen partyfotograf!!TTYL


Happiness

När jag är lycklig, så vill jag gärna att hela världen ska få veta det. Det har öppnats så många nya vägar för mig. Jag har ett nytt jobb, underbara nya vänner, jag har en otrolig utbildning, jag är påväg att träda in i vuxenvärlden och bli en självständig människa, flytta till en egen lägenhet. Jag är redo att upptäcka saker i en ny stad, jag är så redo som man kan bli. Jag har en fast inkomst, jag har en underbar och stöttande familj, jag har en blogg med superfina läsare, jag har så mycket underbara saker i min atmosfär, jag är lycklig!

 


tired

Hello!

Nu är jag hemma, jobbade över idag en extra timme. Den sista timmen så rusar alltid lyckan genom kroppen, då känns det som att uppdraget är slutfört, låter som en aqent, coolt, haha!
valde rätt skor för work idag!

TTYL


to work

Godkväll!

Nu är jag redo för jobb. Börjar om 25 minuter, så ska ta en snabbvilare i soffan, sedan bege mig mot work.Tik tok

Rock on! Ge mig den oexisterande energin, annars börjar jag grina..

 


Läsarfråga"Godkänner du alla kommentarer du får?"


Som nog de flesta sett, om de någon gång kommenterat så finns det en text där det står att jag inte godkänner kommentarer som anses kränkande mot mig och mina nära. Dock har jag ignorerat detta förrut och godkänt alla för att jag trott att det skulle vara någon form av bekräftning. Men det här är min blogg, jag gör vad jag vill med den. Så jag har nu bestämt att jag ska sluta godkänna ALLA kommentarer som anses kränkande eller stötande på något sätt, inte bara mot mina nära och kära, så alla ni bitterfittor som hoppas på att få avreagera er lite, kör på! Men det kommer inte hända någonting.Jag vill att min blogg ska vara fyll av glädje, inte avundsjuka och hat. Så, det var nog mitt svar på den frågan.

PUSS OCH KRAM!


videoblogg

Några hälsningar från en tjej som inte alls är så delicious nu! =)

 


Do you wanna be the one I always know?

Godmorgon!

Jag kan säga att jag är på bättringsvägen, och tack och lov för det. Imorse behövde jag inte ens någon hjälpande hand upp ur sängen, utan jag klarade mig helt själv, stjärna i kanten på det. Dock är matvanorna densamma, men jag funderar på att äta på sunes, röra om rejält i magen. Från vatten till superfet mat. Men det är jag värd efter 3 dagar som vatten"banatare" hoppas ni förstår ironin. Har ju iprincip bara sovit under tiden jag har varit sjuk, men skönt har det varit.


Ikväll jobbar jag från 17-21 och ska försöka skrapa ihop så många extratimmar som möjligt, söndagar och veckordagar, så jag blir rich bitch.


Min hals ser läskig ut. Jag kommer retas mycket nu i bloggen eftersom jag legat i koma så länge!

PÖZZ!


happiness

Godkväll!

Jag är så förbannat utvilad, uttråkad och nu ska jag äta någonting, håller på att svälta ihjäl. Sen ska jag sysselsätta mig med massa gooooa program.TTYL


Lay down

Godkväll!

Jag har duschat. Jag känner mig äntligen som en människa igen efter alla hundra liter kroppvätska som har kommit ur mig, jag såg inte fräsch ut, men jag förnekar det inte heller.

KISSES


Rastlös

Jag är rastlös och hungrig. Men tyvärr så pallar inte min mage med någon mat, jag hatar när den lever sitt egna liv!

http://open.spotify.com/track/0KL2BYmNXMKaV852dOZvk8

För alla som har spotify så kan ni få ta del av min nya favoritlåt!


Skrivet den, 15/10 -08. Publicerat den 15/10 -09

Så många långa nätter, de nätter som aldrig verkar ta slut. De nätterna som handlar om att hitta ut ur din tankelabyrint. Hur många omvägar vi än tar, de vägarna vi tror är den rätta vägen, är oftast inte det. Varför har inte livet skyltar som leder oss till den rätta vägen? Varför leder inte livet oss till det som är rätt, istället för att vi ska stöta på så många återvändgränder.


”Blotta tanken av din röst, dina andetag och din lukt gör mig alldeles knäsvag, jag är en romantiker, jag älskar kärleken, inte människan.” Jag älskar tanken av att få älska och bli älskad av en annan individ.


De långa nätterna har givit mig kunskap om vad alla dessa omvägar gav mig tillslut. Att begå samma misstag om och om igen ger en kunskap om att misstagen är ”meant to be”.Människor måste känna sorg för att kunna skilja på kärlek och ren lycka. Vi måste uppleva olika sorters känslor för att kunna skilja på de som värmer våran själ och de vi helst vill vara utan.


Men jag vill inte leva livet och aldrig känna sorg, för då känner jag inte de gångerna som gör mig så otroligt lycklig. Annars hade vi inte uppskattat småsakerna och tagit allting på för stort allvar.


Livet handlar om lycka och ”olycka”, att visa svaghet för sig själv är modigt, för vi är trotsallt huvudpersonerna i vårt egna liv. Att våga erkänna för sig själv att man begått ett misstag är otroligt viktigt, för misstag är så otroligt mänskligt, och sedan våga erkänna det för oss själva, gör oss bara mera mänskliga. Jag är rädd för vad framtiden har att erbjuda? Är jag redo att kasta mig in i en värld, full av ansvar? Är jag redo att sätta min framtid på spel bara för att mitt hjärta trånar så efter det bultande röda?


 Borde jag vara egocentrisk i detta beslut och ge framtiden tid? leva i nuet och uppskatta det som kanske väntar på mig. Jag vill inte vänta, jag vill inte bli besviken på framtiden, jag vill planera, jag vill leva, jag vill äventyra, men samtidigt så vill jag att mystiken väntar på mig. Jag vill ha mysterium, men jag vill inte ha ett mysterium som slutar upp i besvikelse.


Framtiden väntar på mig, framtiden väntar på oss, framtiden väntar på misstag, förståelse och förlåtelse. Framtiden är precis som nuet, fast jag i ett mer vuxet och mognare format. Framtiden accepterar mig, oavsett vilken väg jag väljer. Det känns otroligt att veta att framtiden accepterar människan och dess fel och brister.


Jag är redo att välkomna in framtiden!.... Välkommen.


First day..

Det här är första dagen sedan i tisdags som jag faktiskt orkar röra tangenbordet. Under måndag till tisdags så drabbades jag av någon hemsk sjukdom som resulterade till att jag sovit iprincip hela tiden i 2 dagar och det enda jag ätit är 1 äpple. Jag har legat i 40 graders feber, förkylning och etc. Men nu känner jag att det börjar gå mot bättringsvägen och jag kan bara säga äntligen, det har verkligen varit plågsamt.

 


damn, you sexy bitch.

Nja! Så sexig skulle jag väl inte kunna säga att jag är. En röd v-ringad långärmad. Peak mössa, nike träningsbyxor och gula sockar, sen är färgmatchningen likt en regnbåge.
GODNATT FRÅN EN SJUK TJEJ! <3
Coop forum

Idag på coopforum så stötte jag på den mest konstiga typen. Jag tog genvängar, men ändå så lyckades han alltid vara på samma ställe som jag. Vad tror ni? en stalker kanske? ;)


Förlåt för den svarta ringen, men jag ser verkligen förjävlig ut idag.
Nu blir det mat! Vi hörs amigos.


to be with you, just to be with you.

Halloj!

Nu är jag äntligen hemma. Efter skolan så åkte jag och Linn och gymmade i 2 timmar. Känns skönt att ha fått lite ordning på träning så att man kan bli slimmad-sexy-babe-93, hehe. När jag väl var hemma i piteYO så åkte jag och handlade pasta, och andra nödvändigheter.


Bebis lärde sig en ny sak på miniräknaren idag, nämligen..

.. nämligen att stava babybyxa på miniräknare, duktig phlikka! haha

sötjävlaunge

inpuls

TTYL


There is nothing i wouldnt do, just to be with you.


photoshoot

Nu väntar jag på middag. Är det någon mer som är dödshungrig? som skulle kunna langa hit lite käk? "Langa hit lite käk", det lät inte som mig. Haha! Fläskfilé är det som serveras ikväll, gillar det stenhårt!


Hela sparkling flaskan kvar, yyiiiho. Vi sprättar den, den 31!

Träningsbyxorna på, CHECK!

Puss från mig!


Two sisters!

Tänkte lägga upp två gamla klipp från då jag och min syster sjunger på olika tillställningar.

 


Här är min syster då hon sjunger i tjeckien.


Och här är jag på PDOL för 2-3 år sedan.


Promenad med mamma

Halloj!

Har precis kommit in från en promenad med mamma. Vi gick förbi coopforum för att dränka söndagsångesten i godsaker. Vi gick även förbi och hämta mina saker på thaigarden som jag glömde igår.
Okej! Kan väl erkänna att två chipspåsar var lite överdrift. Men jag fick helt enkelt beslutsångest!

TTYL


Bröllopsfest på thaigarden

Godmorgon!

´Puuji's bröllopsfest var så otroligt rolig, och det var längesedan jag har kunnat slappna av så. Även om gårdagen slutade med en hel del tråkiga incidenter och några tårar, men som de säger, LIVET E LIFE!
Min pinklady som jag gjorde alldeles själv! :)

Mmmmm.. mums! Mat (L)Behöver jag säga mer? HAHA.

TTYL


friendship!

Har suttit och pratat med Julia ikväll, allt mellan himmel och jord, och om jag skulle beskriva henne med några ord så skulle jag utan tvekan säga, EN FULLKOMLIG TOPPENBRUD! Känns så underbart att byta åsikter med någon som är precis likadan som en själv. Sen har jag kunnat konstaterat utan tvekan att det finns skellefteåbor som beteer sig som fullkomliga idioter i brist av självkänsla, skärp er och kasta inte skit på människor som inte är värd det!

Sedan har även jag och jullan kommit fram till att vi ska gå till världshistorien, hur låtar det folks? tycker själv att det lät som en riktigt bra idé. Om jag ska ge Julia lite beröm, så kan jag säga att allting var hennes idé, klokt av dig stumpan!TTYL/Your bitch, F

 


Rollercoaster

Hey you guys!

Nu är jag hemma.. fast har varit det ett tag. Jobbade över ett tag idag, mera klirr i kassan (Y) laddade sedan upp för en myskväll med mat från sunes, eftersom det enda jag ätit idag är frukost. Nu kollar vi på idols eftersnack, och sen är det natti, natti.


working

Hej babes and hoeS!

Ikväll är det jobb som gäller för mig. Det har blivit en vanesak, men jag gillar det. Har ju faktiskt tid över till att göra annat. Det är ju faktiskt så att jag kan tjäna pengar och ha kul samtidigt, och vet ni varför? Jo, för att jag har världens bästa jobb.


Glöm inte att plinga mig på telefonen, antingen sms eller ett litet samtal. Puss!


Jag kände mig så svag, men du har gett mig styrkan..

Hej amgios!

Såhära mysigt har jag det nu. Ser film med mamma, och äter en massa gott.


Modeisdelicious is singing... "du vet bättre än jag"

Tänkte lägga upp ett klipp från examen där jag och "musik-klass-tjejerna" sjunger "du vet bättre än jag" med Josef, drömmarna konung. Dock skitdålig kvalla eftersom jag var tvungen att filma med telefonen. Det är jag i rosa klänning iallafall :)

 


How could the silence be so loud?

Lost.


Underbar text!


What if love is searching for me?

Godmorgon!

Ännu en underbar morgon. Har varit på bra humör de senaste dagarna, och varför vet jag inte. Saker och ting börjar väl falla på plats och jag har nästan allting jag vill ha. Men iallafall, jag mår inte så bra, jag har ont i lederna, ont i huvudet och etc. Så massage, som jag har tjatat om ett antal gånger, skulle sitta väldigt bra.
Nyvaken

TTYL


Chris daughtry - over you


nostalgi

När jag hade min otroliga fjortisperiod, för ca. 3-4 år sedan, så lyssnade jag på rapp, tragiskt men sant. C.boy har ju lite dolda hemligheter om mardrömmar, coola hängbyxor och annat läskigt.


Läsarfråga


You were my last and my first.

Ingenting handlade någonsin om vem som gjorde vad, allt handlade om att vinna. Båda två var så otrolig tävlingsinriktade, vi fokuserade in oss på småsakerna, vi njöt aldrig av de underbara stunderna, vi sträckte oss framåt och roffade alltid åt oss det som aldrig var vårt. Vi inbillade oss att alla intriger och fighter kunde ta oss någonstans, men det var omöjligt, så omöjligt, eftersom jag satt fastkedjad till ditt hjärta, det spelade ingen roll vad du gjorde, du var min prins, du var min första och min sista.

Dumma men vackra misstag gör att framtiden har tagit sig fram, sakta men säkert. Jag var tvungen att balansera dit, jag var trygg där jag stod, men ju längre bort jag kom, desto osäkrare blev jag. Var jag verkligen redo att gå min väg och släppa taget om allt det som fanns på andra sidan? Jag är nära, men inte framme ännu, räck mig dina händer och låta mig passera gränsen, jag behöver passera den för att få känna det bultande röda och den olidligt kärleksfulla tryggheten. Jag vill inte vänta längre, jag har väntat i 155 dagar på dig, jag har väntat på din kärlek, men mitt tålamod börjar gå mot sitt slut. Jag har väntat tillräckligt på din kärlek, jag har väntat tillräckligt på din röst, I'm done waiting.

Prinsar existerar inte!Och ni som undrar. Det här var bara tidsfördriv, det handlar inte om någon mänsklig individ. Bara om drömmarna!


Försent för kärlek


Anonym om
Dear boy!:
Vars ligger lägenheten, och ska du lägga ut några bilder på den? :)
Den ligger på malmudden.

 

ellen om Wayfarer nörd glasögon.:
ååh, jag letar efter sånna! var har du fått dem ifr?
Man kan hitta dem på tradera.

OlleIsPumped! om With you, with you, with you.:
Kul i luleå? :)
Jo, det är jättebra.

Jag  (myran_best@hotmail.com) om We be free together, baby.:
Asså jag undrar hur du har fått alla jobb? asså hur fick du det förstaa?
Jag lämnade in cv,n.

hanna om We be free together, baby.:
ska du inte skaffa ny design snart? :)
Jo, ikväll ska min sistah fixa det=)

minna om I väntans tider..:
Hej! Vet du några bra hemsidor där man kan beställa snygga skor? Skulle vara tacksam för svar :)
nelly.com, gojane.se, beställer inte så mycket från internet. 

sofia om We be free together, baby.:
JAG MÅSTE FÅ VETA, vars har du köpt din långa svarta kofta? den e så himla fin!!
Jag har faktiskt ingen aning. Det är min mammas:D


The resultat

Min fina Josefin bestämde sig för att bli brunett, men tyvärr har jag ingen rättvis bild, så allt ni får se skymten av är 2 färgförpackningar.

TTYL


Fuck you - Lilly allen

Hej amigos!

Josefin for just. Mitt projekt för dagen har varit att sätta in löshår och färga hennes hår. Så nu är hon en sexy_brunett_93, just like me, hihi. Nämen! Jag måste verkligen koka ihop någon middag nu, eftersom mamma promt skulle med sina fjortiskompisar på nodo, ooh highclass mommy!
Underbara men fula fårskinnstofflor (L)

TTYL


It's happiness.

Godmorgon! Tänkte starta dagens med en låt som förklarar mitt humör.


Dear boy!

Idag var jag och handlade till lägenheten. Det här är de tråkiga saker jag fick med mig.TTYL


Försent för edelweiss

Hej!

Kom hem från stan för ett tag sedan. Hade helt glömt bort att skicka linnet med mamma, så var tvungen att åka in och göra det. Fick mig lite mat sedan eftersom jag var fullkomligt utsvulten. Nu väntar jag på jenkan, vi ska umgås jag och min pärla.

 


The goal is to keep me from falling.

Hello amigos!

Nu är jag äntligen hemma. Hade idrott sista lektionen, var inte med på lacrossen utan gick en promenad med Amanda istället. Har så förbaskat ont i knät, och sedan har jag feber fortfarande. Ge mig lite tid att vila!!!
Rosa nike skor är en självklarhet.

TRÄNINGSBRUTTAN!


Prins och PrinsessaVad är kärlek?

Har ni någon gång ställt er den frågan? Eller någonsin funderat på när er stora kärlek ska dyka upp?


Det har jag och inte bara 1 gång, kärlek är en stor del av den atmosfären vi lever i. Vi delar kärlek med familj, släkt, vänner, flick/pojkvänner. Kärlek handlar om att kunna dela saker och ting tillsammans, det handlar att prioritera de viktigaste människorna i sitt liv först.


Men den kärlek ni nog tänkte på var väl ens kärlek till sin pojkvän eller sin flickvän?


Under mina 16 år så har livet gett mig lärdom av vad kärlek innebär. Kärlek handlar om att ge och ta, att vara självisk och egocentrisk i ett förhållande fungerar inte i längden och slutar oftast upp med en massa intriger och bråk. Men vissa säger, att kärlek handlar om att vilja tappa bort sig i någon annans famn och aldrig vilja ta sig ur. Stämmer det? Bör man verkligen fästa sig så mycket vid en annan individ att man glömmer bort att vara självständig, även om man delar sitt liv med någon annan?


Vi tänker nog inte på följderna. Vad händer när kärlekens stig plötsligt tar slut, vart ska vi då ta vägen om vi inte är självständiga nog att klara oss utan någon annans andetag? Vårt inre dör, vi blir sorgsna och deprimerade för att vi klandrar oss själva för det som just hänt.  Men som de säger – ”Nothing last forever”. Och jag tror inte på föralltid, för än så länge har jag inte fått det bekräftat.


Jag tror på kärlek, jag tror på att en annan människa kan få en varm i hela kroppen, jag tror på att man kan älska någon på riktigt. Men vad innebär då älska för varje individ?


Jag vet inte hur jag ska definiera mig angående ordet ”älska” eftersom det enda känslorna jag har minne av är olycklig kärlek. Det finns ett ordspråk om att kärleken gör en blind, och utan tvekan så kan jag säga att det stämmer. Men kärleken gör mig rädd, eftersom jag bara fått uppleva den onda, svarta sidan. Men en dag, så kommer det pirra i min mage av bara blotta tanken på en annan människa.


Men kärleken får vänta ett tag.. Min prins är inte redo än!


Dejtar sängen

Nu är det dags för mig och sängen att ha en liten dejt. Är så otrligt trött, och känner mig så mysig efter min underbara varma dusch. Ska bara blåsa håret och sen krypa ner i sängen, mys.

NATTI NATTI<3


Carpe diem

ÅH! Jag och mina favorit tjejer har världens roligaste projekt framför oss nästa torsdag.
I kills myself from the inside, out.

Hej!

Nu är jag hemma, fast det har jag varit ett riktigt bra tag. Har precis ätit middag och det satt underbart i kistan eftersom det sista jag åt var vid 12 tiden. Nu ska jag kolla igenom mitt tal och sedan ta en lång och varm mysdusch. Sen kommer nog kvällen bestå av att se filmerna vi hyrde i lördags.Min favvokev

TTYL

 


Sale in my closet.

Hej! Nu drar jag igång en till utrensning i min blogg. Jag sätter priser, men om det visar sig att många är intresserade så blir det budgivning. Om ni är intresserade av ett plagg eller fler så hör av er via mail. Coolfridagirl9@hotmail.com
Kritsträcksrandig väst från h&m i storlek 34. 40kr

Väst med silvriga dragkedjor från Gina tricot, 40kr

Marinblå tunika i storlek XS. 40kr

Armen på tröjan ovanför.

Stickad tröja från gt i storlek xs. 30kr SÅLD

Dubbelknäppt kofta från rut.m.fl i storlek S. 50kr

Mintgrön myströja från GT. 40kr

Figursydd svart kofta från gt, i ljuvligt material. Storlek S. 40kr

Rosa sött linne med spets från GT i storlek xs. 25kr SÅLD

Gulligt linne med knäppning i storlek xs, från cubus. 40kr

Svartvit randig tischa med snedknäppning i storlek xs från MQ. 40kr SÅLT

Lilarandig tischa med ficka på bröstkorgen i storlek M. 40kr

Gullig kjol från GT, helt oanvänd. I storlek 34, 50kr SÅLD


Rosa tischa med ficka på bröstkorgen storlek S. 40kr

Rosa/vit piké tröja i storlek xs. 40kr

Enaxlat linne med volange i storlek xs. 40kr

Volangekjol i storlek xs. 80kr

Lila kjol från vila i storlek xs. 80kr SÅLD

Svarta jeans i storlek 32 med silvriga dragkedjor. 60kr SÅLD

Stretch jeans i storlek 32. 50kr

Jeanstights med dragkedja i storlek S. 100kr SÅLD


Jeans från vila med markanta vita sömmar i storlek 25. 50kr

Ljusa läckra jeans i storlek 26. 50kr SÅLD

söt tunika från gt i storlek 36. 40kr

Rosa söt klänning från vila i storlek xs. 60kr

Randig söt klänning med knäppning i storlek 34. 60kr SÅLD

Grå asball kort jacka i storlek 32. 150krWith you, with you, with you.

Hej!

Nu kommer ni få höra några ord från en otroligt glad tjej. Efter skolan så åkte jag, Klara och Linn och kollade på lägenheten, direkt jag såg den, så visste jag att det var den jag skulle ha. Dagen började inte bra, utan slutade även fantastiskt på inpuls med ett Core pass och sedan ett spinningpass. Ska rensa ut min garderob nu, sedan fortsätta med min ekonomiplan, och sedan börja skriva på mitt svenska tal.
Jag hann till och med äta frukost :)


TTYL


We be free together, baby.

Yun om Operation - storstädning:
Mysigt värre;).
Saknar dig<3

Jag saknar dig också baby!  


Anonym
om Gå upp i vikt?:
Fan vad du verkar fa mycket skit i bloggen, det varkar som att du inte tar at dig och det ar skitbra.
keep it going

Tack! Sådana kommentarer värmer verkligen

 

Anonym om something is really wrong:
hur många läsare har du ungefär?

(snälla, svara. är nyfiken)

Har inget exakt antal.  Men ca 2000-3000

 

Frida om Beslutsångest.:
röd:) vars kommer jackan ifrån?

TEAM SPORTIA=)

 

emma om Beslutsångest.:
hej felice! ;) Jag har bara en fråga; röker du. För jag såg dig igår på stan.
Och då gjorde du det. Men det skulle vara jättesnällt om du svarade på den här frågan!
kram

Hej! Nej vanligtvis inte, men det händer att jag smakar:P

 

Anonym om Innuti dina andetag.:
fint ens när dina jeansleggings är typ trasiga på röven så man ser typ hela ditt lår :O dags att köpa nya?

Kul att du lägger märke till onödiga ting och spanar in min röv, säger ganska mycket om dig, Puss!

 

ida forsberg♥ om Symphony:
vilken storlek har du på kavajen ? :)

152 eller 164:)

 

 


I väntans tider..

Nu sitter jag på biblioteket. Är hära och ska låna en bok, denna gång blev det Sophie Kinsellas "En shopaholic i väntans tider" spännande. Har insett att allt bussåkande är så otroligt tråkigt, så jag ska försöka underhålla mig med en bok och se om det fungerar. Kanske blir ett freak och börjar läsa twilight böckerna med, hoppas inte!TTYL


I stumble and fall.

Godkväll alla underbara bloggläsare!

Sitter nu och avnjuter underbar musik i min stora, fina och sköna herrskjorta. Som toppen på moset har jag mina favorit tofflor och sen har jag smörjt in mig med min favorit hudlotion, så nu luktar jag jordgubb.GODNATT! Rensar ut min garderob imorgon istället:)


Mysdusch

Har precis mysduschat. Fick rådet av en vän som tycker att jag duschar alldeles för kort tid. Men tio minuter var väl helt perfekt?
Operation - storstädning

Nu är jag äntligen färdig med städningen, puuuuh, det tog sitt tag.


En stol i sängen, inte nådigt.smutstvätten samlad, jag kan snart se ut över mounteverest.


Nu står stolen på sin rätta plats.
TTYL


I tried to paint you a picture, the colors were all wrong, black and white didn't fit you.

Hej! Vem kan stoppa mig när jag rullar fram?

Har tryckt fika hos Ulf, inte bra. Sedan efter det laddade vi upp med thaimat inför en myskväll. Snart anländer ulf till byggnaden, så då blir det jag och dinosaurierna ikväll, mys. De lär väl slockna efter första filmen, men då blir det bara mer karra till mig, hehe.
våran "party-påse" till ulf som hon kallade det. Den innehöll en "veckans nu" tidning, pringles, bakispiller, redbull och kondomer, det enda en man behöver.


Nu ska jag rensa i min garderob.

PUSS


The look..

.. OF TODAY!

TTYL


Dagens planer!


Fashion for passion

Det kom till min insikt idag då jag checkade igenom kevins blogg, att jag verkligen älskar hans stil. Han är grym på alla sätt och vis. Sen påminner han om någon kändis, men jag fingrar på det fortfarande, hjälp mig!PUSS!


something is really wrong

Nu har vi det supermys, tyvärr har jag redan sett den första filmen.

TTYL


myskväll

Nu efter jobbet så har Jag, Mamma och Ulf varit och hyrt 5 filmer och sedan efter det var vi och köpte en massa gott på kvantum. Vår första film blir, The Accidental husband.

TTYL


Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova, kanske hade jag inget val, bara viljan att finnas kvar.

Gomorgon amigos!

Nu har jag bråttom. Börjar om en kvart, så ska klä mig och sedan dra iväg.

TTYL


Deep

Det känns hjärtskärande, det är som att jag just fått alla puzzelbitar att höra ihop, men jag saknar den allra sista, och det gör mig otroligt frustrerad.

Om jag skulle tänka på det om någon dag, någon vecka, så skulle jag inse hur elakt mina känslor leker med mig. Det är så nytt, för nytt, jag måste sluta tänka, spekulera och inse att ingenting skapas på en sekund, eller en dag.

Stordåd tar tid, men jag känner bara att tålamodet har börjat ta slut.


stökfia

Som de flesta vet, så är jag riktigt duktig på att stöka ner. Just nu ser det ut såhära på mitt sminkbord.


Roya

I torsdag så var jag med mina underbara vänner och åt på Roya. Dom hade en ljuvlig tapas buffé dära som jag åt. Någonting jag verkligen rekomenderar.


Friday

Hej alla underbara! Är egentligen inte på så bra humör, men det är bara att dra på leendet.

Dagen har bestått av gym med favorit Linn och sedan har jag jobbat hela kvällen. Nu sitter jag i soffan med min lover (Mamma) och ser Just like heaven.


Relaxrummet på gymmet.

Bastun

Omklädningsrummet
TTYL


He's gone..

Mysteryman is gone, forever.

"We wont break, we wont die, it's just a moment of change".

Nu drar jag på jobbet, syns ikväll amigos!


Beslutsångest.

Den röda eller svarta?

TTYL


Important

Godmorgon!

Imorse när jag skulle kliva på bussen så såg jag att jag glömt mitt busskort, det var bara att springa hem och hämta den, men jag får naturligtvis vänta till 08.40 bussen, damn it.

Dagens outfit; 

TTYL


Symphony

Hej!

Jag är nu hemma från tjejkvällen, lite fynd blev det och även en middag på subland. Känner mig jättehängig och hade velat ha lite tigerbalsam över min rygg, men icket, jag får vänta tills mamma kommer hem kl.11, lär nog sova vid det laget.

Inköp:

Middag på subland. Jag drack en äppeljuice, duktigt va linn? :)

Min babe plockar ögonbrynen.

Kavaj från h&m barn 249:-

Kizz tischa från h&m 129:-

Asballa leopard leggings från h&m 99:-

Örhängen från glitter 65:-

Puder 49.50, ögonbrynspenna 29.50, puderpuff 9.50

Löparbyxor från intersport 350:-

TTYL


Home!

Nu är jag hemma. Jag och Linn hittade varsitt par träningsbyxor, vi lunchade på roya med Frida och Klara och sedan var vi och gymmade i två timmar. Imorgon ska vi också och gymma, men då ska vi ta ett pass och sedan vara i gymmet.
Nya löparbyxor från nike.

Nu måste jag skynda mig... PUSSS!


Remember when we first met.

Hey you guys!

Snart drar jag, ska bara äta upp mina mackor. Påsen är packad med träningskläder och jag är SÅÅÅÅÅ taggad. 


Innuti dina andetag.

Nu drar jag in till luleåcity för att shoppa med Linn och sedan blir det träning för fulla muggar.


Idag är jag vanlig och tråkig, puss.


Min "typ" av kille.

Detta är den perfekta typen av kille som jag gillar, eller oftast spanar in. Blond, lite smålockigt hår, ett fint leende och blåa ögon. Men i slutändan så faller jag ändå för mörka mystery guys.. wierd.


The strangers sympathy

Godmorgon!


Idag är jag ledig, och vet ni vad? Jag vaknade klockan 09.00, det är amazing. Men ska ändå bege mig till luleå för att åka och träna med Linn, köpa ett gymkort och ett par träningsbyxor.


Syns vi ikväll på tjejkvällen bloggläsare?

TTYL


RSS 2.0