Jag blundade för det.

Jag är inte så duktig på att vara ärlig eller öppen med vad jag känner. Jag lindar gärna in det och gör för det mesta en röra av allting.

Jag blickar framåt och jag dagdrömmer mycket. Jag föreställer mig scenarion om hur livet hade kunnat vara och hur livet möjligtvis kommer att bli.

Jag har alltid hållit hårt vid det jag inte orkat med. Jag har hållit fast vi de som tar sig under mitt skinn. För mig betyder det att dom människorna påverkar mig. Negativt eller positivt, det är något jag inte kommit fram till ännu.

Mitt hjärta, så som min själ är väldigt skör. Jag ger ingenting om jag inte får något tillbaka. Jag drar mig undan och trycker bort människor i mitt liv för att testa deras uthållighet och deras vilja av att vara en del i mitt liv. Oavsett om det är kärlek, familj, vänner och fiender.

Det är sån jag är. Jag tar hand om mig själv. Jag låter ingen penetrera sig in genom mitt skal av stolthet om jag inte anser att dom gjort sig värdiga av det. Jag skulle idag, aldrig hämnas på grund av ilska. Det var vad jag gjorde, den jag var då. Det var mitt sätt att hantera sorg!

Men jag har växt. Jag har växt hos mig själv men även i andras ögon. Jag har blivit något större, något bättre. Någon som jag vet att han hade varit stolt över att kalla sin dotter.

Jag är så van att alltid ta den lätta vägen ut för att slippa visa sårbarhet. Jag är så van att stänga av och spela en roll som iskall.

Jag vet att jag inte på länge känt någonting fantastiskt eller underbart. Jag vet att genuin lycka inte knackat på min dörr så mycket på det senaste.

Hur ska jag våga öppna mitt hjärta och blotta min själ för världen om jag vägrar att ta itu med mina egna känslor?

Jag är så van vid tanken av att detta är vad livet planerat för mig. Jag tror att det här är mitt öde. Kanske är det menat att jag ska jobba med världen innan jag låter den komma in?

Det jag inte vet nu, känns nog mer självklart imorgon. Eller dagen därpå.

Att stanna upp ibland och granska känns så rätt. Idag speciellt!

Idag är en dag bara för mig. Jag har längtat bort och känt mig fri. Saknat och älskat.

Detta är min hemlighet!

 

Skrivet den 29/10


Choosing the right path is never easy. It's a decision we make with only our hearts to guide us.

Jag är väldigt inne på teorier och analyserar fruktansvärt mycket.

Känslor av alla de olika slag är ett ämne som alltid legat mig nära hjärtat. Rädsla är ett av dom.

Jag vet att vi alla känner rädsla någon gång och i mitt fall så handlar det om att ta chanser. Öppna upp sig själv totalt. Våga låta någon annan kika inuti. Beskåda. Som en målning!

En målning kan säga så otroligt mycket olika saker med något så litet som endast ett par ögon. Men endast konstnären kan förklara känslan och historien bakom den.

Jag tror det är likadant med livet! Vissa saker skrämmer oss. Och ibland så väljer vi att skjuta undan på det tills det en dag gräver sig upp på den sköra ytan och väntar på att bli bearbetad.

Förtroende för mig är basen till allt. En bra vänskap. Ett fantastisk förhållande och en trygg familjerelation.

Förtroende är styrka. Ett band, funnet mellan två själar. Förtroende är allt. Min åsikt är att om du inte har förtroende med de du håller nära, så har du ingenting alls.

En stabil och kärleksfull relation är baserad på så mycket annat också. Men av någon anledning så verkar alla pusselbitar falla på plats då du har hittat "det" med någon.

Det är den där känslan du får när du vet att dina hemligheter är förvarade på rätt ställe. Den där lättnaden av försöka imponera då du helt enkelt bara kan vara dig själv.

Jag pratar om trygghet. I förtroende hittar du trygghet. Och med det, så kan du göra stordåd!


This is no fairytale. This is life.

Jag vill skriva min egna saga och mitt egna slut. Men dessvärre kan vi inte förutspå framtiden. Vi kan aldrig veta hur saker och ting kommer sluta upp. Så därför har jag bestämt mig för att dyka in i något som jag tidigare varit för feg att göra.

Ta en chans! På någon eller något. Det är sällan riktigt bra saker träder in i våra liv och för det mesta låter vi vår stolthet sätta käppar i hjulet för oss.

Det är inget fel att stå på sig, stå för det man tycker eller den man är. Men fortfarande så är vi bara mänskliga. Vi är inte byggda under perfektion och misstagen vi gör är en del av oss.

Vi är våra egna skulpturer. Genom misstag, chanser vi taget och människor vi mött så är vi den vi är. Det är vi som håller framtiden i våra händer, ingen annan. Det är vi som väljer! Vi som skapar och vi som skriver våra egna slut.

Vad jag försöker säga är att om vi aldrig vågar ta en chans i livet så kommer vi aldrig ha något att se tillbaka på.

Jag vill inte leva ett säkert liv. Jag vill ha spänning, passion och kärlek. Jag vill ha minnen att se tillbaka på. Stunder att värmas från och kärlek. Att bli ett med trygghet.

Jag vågar för att jag vet att jag kan. Jag vill för att jag vet att det är värt det. Och jag gör det för mig själv. Jag sätter punkt och börjar skriva en ny sida. För att runt hörnet så väntar det bubblande röda.


Monday

Jag har sovit 17 timmar inatt! Min kropp är totalt förstörd.


For the dreamers who wont stop believing.

Jag fortsätter att drömma för att det är bekvämast så. Det är bekvämt att kasta sig in i en drömvärld full av harmoni och kärlek.

Jag vet inte vad som händer. Men för första gången i mitt liv så är jag inte rädd. Jag känner en vind av lättnad svepa förbi mina axlar och hoppet som en gång var borta är nu återfunnet.

Han quotade "I'm inlove with a girl who's inlove with the world". Och för en sekund så förstod jag honom.

Jag tror på mänskligheten tillräckligt mycket att jag är beredd att förlåta det förflutna. Förlåta nutid och inte stå och stampa vid -"Men vad om?".

Det har vänt. Och jag vet att mirakel kan ske. I alla dess olika former. Jag väntar fortfarande på mitt. Och jag vet att det finns någonstans där ute.

Det är lättnad. Det är hopp. Det är jag!


Thank god you blew it!

Jag håller på att tappa bort mig själv. Jag vet inte om det är årstiden, eller det faktum att jag kommit tillrätta med vad jag vill ha i livet. Ensamheten gör mig galen. Jag tror vi alla kommer till den punkt i livet då vi känner att någonting saknas.
 
Jag har varit sjuk de senaste veckorna och jag har haft mycket tid att tänka. Jag vill finna någonting otroligt. Någonting alldeles underbart. Jag vet att man inte kan ge sig ut i jakt och söka det. Jag är inte kräsen, men jag nöjer mig inte med mindre än vad jag förtjänar.
 
Jag måste vara realistisk, vara klok, tänka vuxet. Jag vill hitta någon som får mig att se världen med nya ögon. Jag vill vara med någon som stärker mig, får mig att känna trygghet. En livsnjutare! Någon spontan, spännande och full av liv.
 
Jag har lyckats tappa bort mig själv i en värld av romantik och känslor. Jag såg aldrig den här dagen komma. Men det mest oväntade är det mest spännande.
 
Jag har fortfarande svårt att släppa människor nära inpå, blotta min själ och ge mitt hjärta till någon. Men jag känner mig ganska säker på att när den rätta kommer in så faller alla bitar på plats.
 
Jag vet att ingen är perfekt och jag är en mästare på att klippa band med människor för misstag de gjort. Jag är fruktansvärt rädd om mitt hjärta. Jag minns så väl hur jag blev förra gången när någon stal det.
 
En människa jag inte kan kalla jag. En människa jag inte är stolt över att minnas. Jag vände och min själ blev svart. Jag slutade ta emot och jag slutade ge. Jag vet att människan inte är den andra lik. Men jag kan inte låta bli. Jag kan inte låta bli att testa människor. Deras uthållighet, deras vilja och framförallt deras styrka.
 
Jag kan inte vara med någon som är trasig. Jag kan inte vara med någon som inte älskar sig själv. För att kunna älska någon annan så måste du kunna älska dig själv först.
 
Och jag är inte redo att ge mitt hjärta till någon som inte gjort sig förtjänt av det.
 
- "wake up, and she'll be home".

You'll find love in the stars.


Kärlek vid sista ögonkastet.


Acceptance


Weak

Det var år sedan jag gick igenom en sådan känslig period som nu. Jag tror det är det nya preventivmedlet som gör mig alldeles rabbiat och svag.

Jag måste byta! Jag känner inte igen mig själv. Det är en mardröm att bli tårögd bara för att man ser något litet och fluffigt. Aldrig har det här hänt. Aldrig ska det få hända igen!

Vem är jag? Jag känner inte igen mig själv.


I will loose but never compromise.

"Jag var så rädd. Allt inom mig sa åt mig att fly, att ta mig ut. Rädda min själ och mitt hjärta. Men han funderade ut det.

Han funderade ut vart jag var påväg och stoppade mig. Jag kunde se att han inte längre var sig själv. Det svarta i hans ögon drog mig in. Jag kunde inte röra mig. Allt jag kunde tänka var att inte få se morgondagen.

Han älskade mig så. Men jag var inte där. Jag var beredd att börja springa men jag fann ingen styrka. Hoppet var som bortblåst och jag såg hela mitt liv passera i revy.

Jag fann sinnesro och var redo att möta min största rädsla. Men då vaknade jag. Jag tog en sekund att kolla mig omkring. Jag hade blivit ett offer i min egna mardröm.

- hälsa henne att hon ska dö."


He will forgive you.

Toppenkväll igår!

Drinkar, god mat och dans.

Ikväll ska jag och J kramas. Äta gott och se ett flertal filmer. Idag njuter jag!


Nobody's perfect.

Jag har en sådan fin känsla inombords. All ångest och ilska är som bortsprunget.

Klockan är fortfarande ung och allt jag hade velat är att ligga kvar under varma täcken och kramas med en muskulös kropp tätt intill. Men duty calls! Jag ska åka och hämta Linus på flygplatsen som kommer hem för helgen.

Det ska bli kul att få träffa honom då senaste gången vi sågs var i somras och en massa tråkigheter skedde.

Hur som helst så tillhör det de förflutna. Snart är julen här! Jag längtar efter att få skapa jul i mitt egna hem. Julpynta! Klä min gran och baka till ljuvlig musik.

Nu måste jag ta mig upp så att jag är redo att åka 09.00!

Jag jobbar mellan 11-23 Och därefter så är det festligheter med tjejerna och honom. Vi ska ut och dansa och njuta som att det inte finns någon morgondag! PUSS & KRAM.


She's the best thing you can never have.

Åh! Vilket bushumör jag har varit på sedan jag började jobba. Lite enhörnings-injektioner så är vem som helst på topp.

Helgen är fullproppad med festligheter. Morgondagen kommer bjuda på jobb och en utgång.

Lördagen kommer bjuda upp på 40årsfest, stilig dresscode och sen så lutar det på en utgång även då. Vilket skick kroppen kommer vara i på söndag återstår att se.

Snart får jag åka hem, krama om min säng och brottas med mina drömmar.


Your selfish hands, always wanting more.

.. Ett stort tack till dig som visade livets Sanna färger innan det var försent.

Ett tack till dig som vägleder mig. Du som alltid kan läka min själ med ett par få väl valda ord. Du är min hjälte!

Det är torsdag och jag är inte exalterad för det. Ikväll så jobbar jag fram till 21.30 och därefter så har jag planer med min framtid. Jag är hungrig och trött.

Efter gårdagens telefonsamtal så är jag så fruktansvärt less på lögner och människor utan samvete. Det känns som att jag försöker få en nyfödd att förstå. Tricky!

Nåja! Ni vet vid detta lag att inget kan slå omkull eller stoppa mig. Jag är ju ändå Felice Jakobsson!

Ha en fin dag allihopa!


A moment like this.

Håll om mig och släpp inte taget. Låt mig få känna värmen, passionen och tryggheten. Bara en liten stund. En minut som trasslas till timmar och slutar upp i ånger.
 
Jag har konstaterat att jag är förälskad.Så fruktansvärt förbjudet förälskad i kärleken. Varje gång jag ser på en saga så vill jag sluta mina ögon och aldrig vakna upp. Den där vackra känslan du får inombords. Jag säger inte att jag vill ha ett evigt liv eller leva någon annans saga.
 
Jag vill fästa mina två fötter på jorden. Stadigt, tryggt. Det ryser i min kropp då jag känner hans hand pulsera i min. Jag känner hans andetag sakta ner och för ett ögonblick så är han min.
 
 
 
 

The trust we had is broken.

Musik i mina öron.

Sväljer mina drömmar. Blickar framåt.

Godnatt!


Kvar i nått jag lämnat - Melissa Horn

"You should be kissed every day, every hour, every minute".

- Thank you.


We didn't have much time. So don't waste mine!

Jag måste påminna mig själv om mina val varenda dag. Påminna mig själv vad jag förtjänar. Vad som får mig att växa och de som gör mig lycklig.
 
Lördagen var bra, mer än bra. Den var toppen! det var första dagen på väldigt lång tid som jag bara kunde släppa alla hämningar och vara mig själv.
 
Det visade sig att djuret inom mig är en relativt städad tjej. Jag drack alkohol, men jag blev inte onykter. Min teori fungerade. Jag är så nöjd!
 
Världen har en plan för mig och jag har en plan för honom. Jag har insett att jag vill göra något viktigt och betydelsefullt med vad jag har att erbjuda.
 
Jag ska börja med att bättra på min karma!
 
Jag har upplevt känslor från det förflutna. Satt mig in i något som gör mig frustrerad men samtidigt lyckligare än vad jag varit på väldigt lång tid. Jag vill penetrera mig in i hjärnkontoret och bygga om. Men att försöka få en blind man att se är inte alltid det lättaste uppdraget.
 
Borde jag göra som jag alltid gör? Ta den lätta vägen ut och glömma allting. Eller att falla fritt och hoppas på att någon fångar mig då jag landar?

Deja vu.

I can't invest my heart in someone who may not stick around.


We just need to taste the lies to decide that he's all wrong.

Godmorgon mina stjärnor!

Det är lördag. Vilket betyder frihet. Vilket betyder festligheter med vackra damer. Jag känner ju inga andra sorter så jag pratar givetvis om mina tjejer.

Jag marinerade en riktigt fin bit älg ytterfilé igår. Tvättade och städade upp. Igår tog jag priset för pensionärskvällar på västergatan. Fast ärligt talat så var det fruktansvärt skönt. Jag får vakna upp till ren tvätt, ren lägenhet och framförallt ingen stress.

Elin ringde mig igår runt halv 2 tiden och inleder samtalet med -"Hej! Jag ligger i en stor killtröja som luktar man. Jag kom att tänka på dig då."

- Jaha! Schysst. Turligt nog var det inte för att jag luktade man, utan för att jag skrivit någon status i stil med det. Hur som helst! Nu ordbajsar jag mest.

Ses vi ute ikväll? Jag hoppas det!;)


Förlåt att jag inte sagt förlåt.

Hallå!

Den sömnlösa veckan fortsätter. Jag tog rekordet inatt. Tre och en halvtimmes sömn. Jag undrar vad jag vinner!

Ett jävligt dåligt humör och ett hjärnkontor som fungerar sämre än vanligt.

Hur som helst. Detta ska inte bli något klagoinlägg. Jag har precis gjort mig färdig för en middagsdate. Är hungrig som ett djur!

Hur kvällen kommer spenderas är inte spikad ännu. Men om jag får välja så inhandlar den kramar, levande ljus, film och gott sällskap.

Nu måste jag avrunda och börja promenera. Ha en fin torsdag allihopa!


Surrender

Ta mig någonstans långt bort. En magisk plats!

Torsdag. Du är inte min favorit.


What goes around comes back around.

Thank God you blew it
Thank God I dodged a bullet.

I'm the one that's got away
Lord knows that it would take another place, another time,
Another world, another life
Thank God I found the 'good' in goodbye 
 

121107

God.. Eller bara morgon för mig!

Det har varit en hemskt vecka då det kommer till sömn. Mardrömmarna väcker mig och när jag vaknar är jag alldeles upprörd och spyfärdig.

De sägs att en undermedvetna påverkar drömmarna. Men då har jag bara en sak att säga till mitt undermedvetna - BACK THE HELL OFF MY DREAMS.

Min sömn ska vara en en helig stund. En lugn stund för mitt hjärta och min själ. Inte någon förbannad dramafilm tagen ur mitt egna liv.

Hur som helst! Jag ska ligga här och försöka njuta av den tid som finns kvar innan jag ska kliva upp.

Kl.13.00 ska jag möta upp Elinx2 och min kära mor för att snacka lite skit och käka lunch. Det är dagens höjdpunkt än så länge.

Sen ska jag få träffa upp en gammal klasskamrat vilket inte heller är fyskam.

Nåja! Trots mitt dåliga humör så vill jag ändå önska er alla en riktigt fin onsdag.


If the stars could last forever.

Klockan har passerat midnatt och jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte kommer överens med mina tankar.

Det är som att kroppen dras i olika riktningar. Jag hade samma känsla förra året. Skall tiden göra oss visare eller är känslan där för att påminna dig om vad du missade förra gången?

En aning konfunderad så tar jag mina tankar och trollar fram det till ord. Ord som egentligen är ganska meningslösa.

Jag tänker bäst på nätterna. Men även mest! Jag är ständigt vaken med mina tankar. Jag är inte rädd för ensamheten, utan jag är rädd för att tappa bort mig i en värld full av frågor och ovisshet.

Jag upplevde en smärre period av svaghet för ett tag sedan. En natt, några minuter av mitt liv som jag så väl önskar att jag kunde gå tillbaka och skriva om.

Ett ögonblick av närhet, trygghet. En fasad som då inte gick att genomskåda. Jag vet inte om jag någonsin kommer lära mig. Men jag gissar på att det är värt ett försök.

De säger att man aldrig ska se tillbaka och ångra något. Men just det, det svaga ögonblicket i mitt liv var påverkat av dåligt omdöme, sorg och alkohol. Jag vet att han hade tagit min hand och sagt att allting var okej.

Han var en god man, en kunglighet av den allra mest vackra sort.

Jag är glad att jag undvek skottet. Jag är glad att jag hittade en lätt väg ut. Jag måste skriva. Jag måste få tala. Det är min passion och allt som händer i mitt liv är en oskriven saga.

Det är som minnenas television. Den där påsen av ångest slungas framför mig. Och allt jag vill är att kasta mig utför och falla i några sekunder. Få andas. Känna luften bära mig för ett ögonblick. En stund för mig, det ljusa i mitt liv och ingenting mer.

En stund att stanna upp och begrunda det fantastiska framför mig. Jag känner dig, du är fortfarande här. Ta min hand och lova att att falla tills vi vaknar.


You can't take my pride.

Sometimes I feel like you believe more in me than I believe in myself.


The exorcism of Emily Rose

Godkväll kära vänner!

På västergatan vankas det just nu filmkväll. Vi ligger just nu och ser "The exorcism of Emily Rose."

Jag mår illa. Har haft en äcklig känsla i kroppen hela dagen. Kan vara spår av nattens drömmar. Jag vill bara sova och se den här dagen passera förbi.

Imorgon väntar någonting roligt mig. Sånglektion och därefter fest med mina kära arbetskollegor.

Nu signar jag ut. Ska själv-dö för ett tag med mitt hjärta.


Peacefull and deep.

Han var en romantiker min prins. Han brukade överraska mig med blommor och sända mig brev fulla av kärlek. Han gav mig en vacker natt fylld med ljus uppe på taket. Bara vi, en flaska vin och alla våra minnen.
 
Jag saknar romantiken. Den där känslan av att älska någon ovillkorligt.
 
Den där känslan av trygghet, lycka och ett band bundet mellan två själar. Man är aldrig någon annans egendom, men när det är rätt så blir man ett.
 
Ett - och något starkare än så finns det inte. Vi hade hittat vår balans, vår plats i livet. Men det var inte vår tid. Vår tid att få upptäcka världen, vår tid att få vara tillsammans.
 
Jag har alltid trott att han var min allra störsa kärlek. Mitt hopp och och min trygghet. Men det var innan allting. Innan jag lärde känna livet. Innan jag lärde känna hur det var att stå stadigt på jorden ensam.
 
Att hitta sin egna trygghet är så mycket viktigare. Vi har tid att hitta romantiken senare.
 
Men vi får vara försiktiga med våra hjärtan. Vara varsamma med våra ord och alla gånger respektera oss själva nog mycket för att fly fältet när någon behandlar oss med ovisshet och med mindre respekt än vad vi egentligen förtjänar.
 
Vi måste sluta blunda för våra problem och istället ta itu med dom. Ni som läst min blogg känner nog en en ganska bra del av mig just nu. Ni vet att kärlek är den känsla som skrämmer mig mest av allt i världen.
 
Men jag är en romantiker och jag kan inte låta bli att tråna och hoppas på att jag en dag ska stöta på mr.dreamy. Det är sån jag är, alltid varit och alltid kommer vara. En hopplös romantiker kanske skulle definiera mig bättre.
 
Någon sa en gång till mig - "Felice. Kärlek är ingenting du söker efter. Det kommer till dig när du minst anar det." Det är mitt hopp. För just idag är jag sådär extra lycklig!
 
 

I was never inlove with you. I was inlove with the thought of being inlove with someone.

Tisdagen är här och det händer inte alla dagar att jag är vaken före klockan 12. Poäng till mig där!

Jag vaknade av drömmar. Drömmar som inte gör mig gott. Vaknade upp kallsvettig och förbannad. Men nu är det bra. Jag har legat och chattat med min mor på Facebook som är den bästa egoboostern på denna jord. Haha!

Jag har precis duschat och nu ska jag göra mig i ordning för att gå och luncha med mitt hjärta. Vardagslyx då det är som bäst.


Frost i oktoberhjärtat.

"What you're thinking now is crating your future life. You create your life with your thoughts. Beacuse you are always thinking,  you are always creating. What you think about the most or focus on the most, is what will appear as your life".
 

Fint quote såhär på kvällskvisten. Jag har haft en riktig mysdag med fina människor. Jag somnade inte förrän 04.00 inatt för att jag låg uppe och pratade om livet och dess eländigheter.
 
Imorgon är en ny dag! Jag ska ge mig ut på marknaden efter något spännande att spendera min dag med. Jag ska även boka tvätt-tid. Hur fort kan en liten dam fylla en tvättkorg egentligen? Då vill jag inte ens föreställa mig hur det är med en stor familj.
 
Tack till mina fina stjärnor där ute som har skrattat med mig idag! Ni är fantastiska. Mer än så, ni är guldvärda och jag älskar er.
 
 
 

True colors.

Jag har spenderat månader som har blivit till veckor, som har blivit till dagar, till minuter och därefter sekunder.
 
Spenderat tid med att vara naiv och blåögd. Levt på hoppet om förändring. Det känns som att jag tagit ett väldigt stort steg framåt i processen samtidigt som att jag tagit ett litet steg tillbaka.
 
Jag kan inte låta bli att undra, det ligger i min natur. Jag är nyfiken, galen och väldigt varsam med vad jag säger till människor. Jag lever på så varm och djup kärlek, från år 2008 och framåt. Jag har blivit någon annan, velat vara någon annan, skapat denna fantastiska värld med möjligheter framför mig.
 
Min dröm. Vad är min dröm? Jag har i hela mitt liv målat upp en bild om att när jag fyllt 18 så skulle jag bo i en storstad fylld med spänning.
 
Planer ändras. Åsikter ändras och människor förändras. Jag är inte missnöjd med min nurvarandra situation. Men samtidigt så kan jag inte låta bli att erkänna att jag är uttråkad. Livet under vintertid spenderas med goda vänner och mysiga innekvällar. Men jag kan ändå inte låta bli att drömma mig bort hur mitt liv hade sett ut om jag fullföljt mina tonårsdrömmar. Vem hade jag varit då? vart hade jag varit då?
 
Det är aldrig försent att att skapa nya drömmar för sig själv. Men jag hade velat att världen hade kunnat ge mig ett litet tecken om vad som skulle kunna göra mig till mitt allra lyckligaste jag.
 
Jag har i överlag en väldigt stabil relation med mig själv. Jag är driven, trots att jag inte funderat ut exakt allting ännu. Men jag är en drömmare, en analyserare och impulsiv.
 
För att citera någon väldigt klok - "Some women aren't meant to be tamed. Maybe the just need to run free. until they find someone just as wild to run with."
 
Vi kommer stöta på orättvisor i vårat liv. Människor som tar oss förgivet. Människor som är själviska och handlar idiotiskt. Men det viktigaste vi aldrig får glömma är att vi är huvudpersonen i vårat egna liv och att vi skriver våra egna regler.
 
Vi väljer och vi bestämmer vad vi vill göra med vårt egna liv. Ingen annan. Någonsin!
 
 

Pain is weakness leaving the body.

Jag sover borta ikväll. Skönt!

Imorgon ska jag hem och sanera lägenheten. It's a mess!

Sedan börjar vi att smida och planera lite inför le future!:)


sideline

Jag vill börja med att tacka mina fantastiska vänner för en helt underbar och magisk helg. Tack!
 
Idag skäms jag. Jag skäms för min egna idioti. Mitt stora hjärta och det faktum att jag alla gånger vill tro gott om människor. Jag skäms för att jag öppnat upp mig, delat hemligheter med de som inte gjort sig förtjänt av det.
 
Manipulativa människor är svåra att genomskåda. Och någonstans där på vägen så tappade jag bort mig själv i rosa moln.
 
Nu förstår jag varför jag håller upp garden, varför jag inte anförtror mig till någon annan än mig själv. Den enda människan i hela världen, den enda person du alltid kan räkna med är du.
 
Jag tänker inte vältra och inte älta. Ny plan, ny sida, en fräsch början på vad vi kan kalla en bok som aldrig har sitt slut.
 
Masochistiska idioter är orsaken till att vi tappar hoppet om mänskligheten!
 
"You learn my secrets and you figure out why I'm guarded.
You fell inlove with a careless man's careful daughter."
 
Today, he would be proud.
 

The day I first met you You told me never to fall in love

Godmorgon!
 
Gårdagen spenderades på bästa sätt. Med thaimat och en fantasyfilm.Gårdagens rulle blev sweeney todd med Johnny Depp som huvudkaraktären. Alla filmer skapade av Tim Burton eller med J.D brukar vara genialiska Dessvärre var det lite mycket musikal för min smak. Och slutet var ganska hemskt
 
Prinsessan somnade redan innan klockan 11, så vi hade en riktig penisonärskväll hemma hos mig. Men jag är ganska bekväm med det också. Jag har givit mig själv ett löfte, att på måndagen som kommer så ska jag fokusera all min energi på böckerna.
 
Jag drar ut på saker som skrämmer mig så jag slipper handskas med det direkt. Jag behöver tid och processen har ofta en tendens att dra ut på det. Jag tvivlar på min egna kunskap även fast jag inte borde. Men huvudsaken är att jag vet varför jag gör det.
 
Idag måste jag städa. Igen. När man bor på en liten yta blir det lätt stökigt och om ni frågar mig, så är det de absoluta värsta som finns. Jag kan inte tolerera röra. Jag blir nervös och stressad! Lite pedant måntro?
 
Nu är det dags för en stor frukost! Därefter ska jag ta fram mina sykunskaper och sy in min alldeles förstora halloweenkostym.We're going to look fierce this weekend!
 
Jag har tänkt pröva på en metod i framtiden, att gå ut och klubba utan alkohol. Frågan är om jag bara kommer att bli irriterad och gå hem eller om jag faktiskt kan njuta av kvällen ännu mer.
 
Hur som helst, nu signar jag ut! Ha en fin dag allihopa!
 

RSS 2.0