Kärlek är en hjärnskada som drabbar folk med svagt inre.


A love story.

Every time you forget you're Chuck bass Remember that i'm Blair Waldorf and i love you.


What am I supposed to do, when the best part of me was always you?

Hallå kära vänner!

Sitter på Landvetter flygplats nu och väntar på mitt plan som går 19.05

Jag är hemma i Piteå någon gång runt 23.15, då får jag älska med min säng, pussa på min bebis, leka med min dator.

Trots det att jag haft en fantastisk vecka i Göteborg så ska det bli otroligt skönt att få komma hem och träffa mina efterlängtade pärlor till vänner. Mina tjejer!

Veckans shopping kommer upp imorgon eller ikväll. Det beror på hur mamma-kär jag är.


I fell too far, was in way too deep.

Hallå alla fina!

Jag vaknade för ett tag sedan. Fick ett trevligt telefonsamtal igår natt. Jag har bara en sak att säga - Bye bye black bird. Ja, då var den lilla saken överstökad. Nu måste jag hitta något att ha på mig ikväll, dresscode - SMOKING HOT.

Hade hur som helst en toppenkväll i torsdags. Vi startade med lite öl på PC och drog oss sedan vidare mot sticky fingers. Shottade i sinne och och rockade dansgolvet! Träffade mycket nya och trevliga människor. Hur kvällen slutade får förbli ett mysterium.

Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att sis kommer hem med lite mat. So long sailors!


yesterday

Hallå kära vänner!

Jag hade en toppen gårdag. Efter shoppingen så mötte jag upp sis och Mariah på condeco för att käka lite middag, sedan var det dags att dra sig vidare mot bion. Vi såg Breaking Dawn part 1, helt fantastisk film om du frågar mig.

Har aldrig varit ett riktigt fan av storfilmerna, förrutom harry potter och givetvis Twilight också. Är så lyrisk inför part 2. Tyvärr är det den sista delen, menmen.. jag gissar på att den kommer vara otrolig.

Idag ska jag inte göra så mycket. Har sett det senaste avsnittet av Gossip girl, och nu är det dags för lite 90210.

Ikväll efter att emelie varit och jobbat med sina danselever så blir det någon form av utgång. F-U-N-T-I-M-E!


Espresso house

Hallå kära vänner! Sitter på espresso house nu och vilar benen efter en shoppingrunda.

Kl.19.00 ska jag möta upp syster för att käka middag. Sen ska vi och se breaking dawn på bio. Har shoppat en del idag som ni får se senare.


Turn my sorrow.

You never lose by loving. You always lose by holding back.


Power

Fuck what I did it was you're fault somehow. Fuck the presents I threw all that shit out. Fuck all the crying it didn't mean jack, fuck you right back!

Fuck all those night i moan real loud, fuck it I faked it, aren't you proud?


He's all that.

Wake up i'll been waiting for you to open your eyes so I can tell you that I think i'm ready. Ready to fall free into the unknown.


Never let the fear of being hurt, hold you from falling in love all over again.

Hallå där!

Sitter på arlanda just nu och väntar på mitt flyg som går 20.25. Har dödat tid här på datorn nu i snart 1,5 h, men om 20 minuter går den tiden ut.

Funderar om jag ska gå till taxfreen och frossa lös på allt godis och gott dom har där. Eller gå och unna mig ett vinglas eller två och bli full. Det är ju alltid något!

Anywho, I'm boored to death. Funderar på att gå ner till information och höra om de kan fixa en tidigare flight till mig. Eller så kan jag gå och äta mina känslor någonstans.

Det finns många alternativ och mycket tid att döda. Jag är framme i landvetter 22.15 och därefter ska jag ta flygbussen in till centrala göteborg. Lär väl befinna mig i bergsjön någon gång runt midnatt och då blir det sängen direkt. Känner redan nu hur utmattad jag är bara av att ha strosat runt i stockholm någon timma. Har hur som helst lyckats fynda mig lite fint, vart ganska besviken av utbudet. Men lite är alltid bättre än ingenting. Och dessutom så har jag några dagar ensam i göteborg att döda med shopping då big.sis är och arbetar.

Nu ska jag avrunda och använda mina 15 minuter som är kvar till att göra annat.

Vi hörs senare!


Gothenburg

Hej mina vänner!

Just nu sitter jag i flygtaxin mot Luleå flygplats. Min destination är Göteborg, men jag ska först ta ett stopp i Stockholm för att shoppa som en dåre.

Jag hör av mig senare under veckan med vad jag hittat på och kommande planer.

Smell you later!


Me and Monroe.

Godmorgon allihopa!

Tyvärr har dödsdagen kommit. Dagen då jag, Felice Jakobsson blivit sjuk. 38,2 graders feber, förkyld och halsont. Vart tog mitt immunförsvar vägen?

Vissa söndagar händer det att man är bakis-sjuk. Men det är en helt annan femma!

Nu ska jag ta mig upp, slänga på mig lite make och 13.10 styr jag kosan mot trafikskolan. Imorgon lämnar jag Piteå för något som kan bli en fantastisk vecka i Göteborg med min syster.

Can't wait!


Casablanca

When love is not madness, it is not love.

- Pedro Calderon de la Baraca


Mitt vinterland


Kalas

Hello friends and family!

Det blev en väldigt lugn kväll med flickorna igår. Vi bakiskäkade på big boy, våldgästade fest i mjukisdress och åkte taxi. Vilken lördagskväll!

Idag är jag pigg och alert och efter dagens samtal så verkar det som att man inte missade någonting igår.

Ikväll får jag se vad som händer. Det kan hända att jag bjuder upp brudarna på jacuzzi-häng!


If you think of me, if you miss me one silly while...

Hallå!

Sitter på körskolan nu och väntar på min lektion som startar 14.45!

Efter det ska jag in till stan och shoppa inför fredagens bravader. Ikväll ska jag äta god mat och dricka vin med mr.bass.

Jajajjaja, ses!


The neverending dream!

In our life there is a single color, as on an artist's palette, which provides the meaning of life and art. It is the color of love.

- Marc Chagall


For love, I would do anything.

"It's said that the saddest thing a man will ever face is what might have been... but what if the man who's faced with what was... or what may never be... or what can no longer be.

Choosing the right path is never easy, it's a decision we make with only our hearts to guide us... but sometimes we find our way to something better... sometimes we fight through the regret and remorse of our mistakes, our malice and our jealousy, and the shame we feel for not being the people we were meant to be...

 ..and that's when we find our way to something better... or when something better finds its way to us."

 - One Tree Hill


I burned while I cried.

Hello friends and family!

Som de flesta nog märkt så har min blogg bestått av endast quotes av fantastiska män eller ur filmer. Har känt mig lite ovanför jorden på senaste. Men jag tänkte med att tala om för er vilken FANTASTISK helg jag haft. Dom bara fortsätter att komma och jag vet inte varför jag har varit så lycklig på senaste.

Fredagen spenderade jag med min stjärna Alexandra. Vi startade med en lunch på stan som sedan slutade upp med festplaner. Det blev en förfest hos sammes, som senare drog sig vidare till en sk."garage-fest" det låter tacky, men de hade styrt upp det riktigt bra. Det blev ingen utgång för oss damer, men jag lyckades ändå anlända hem runt 05.00 på morgonen. Det är så vi tjejer jobbar nuförtiden.

Jag kan inte säga att jag var i mitt bästa shape lördagsmorgon. Men trots det så tog jag mig vidare runt 20.30 och hamnade ännu en kväll hos samme. Även kallad "sammes mancave". Det var en totalt magisk kväll, jag åkte till T där det även vankades fest, gick på kalles, tappade bort mitt leg, åkte bil med en främling, somnade på en soffa och vaknade upp kl.11 på morgonen och frågade mig själv - "Vart fan är jag"? tills jag kollar till sidan om mig och ser en liten björnpojke liggandes brevid mig.

Söndagen tog jag det ENORMT lugnt. Gick knappt ur sängen på hela dagen, förrutom då vi skulle åka och tända lite ljus hos pappa. Det var en sorglig dag, men trots det att han inte var med mig, så är han alltid med mig i mina tankar och mitt hjärta.

Det är tisdag idag, eller rättare sagt onsdag.. klockan är ju trotsallt efter 00.00.

Fick ett mess av mina brudar, det verkar som att de alla har smaskiga planer inför helgen. Jojo-bee's päron är i mexiko 2 veckor, så vad är det som innebär då? FUCKA UR TOTALT.

Jag, ett gäng helt fantastiska och otroliga brudar, alkohol, mat och vem vet vad som kan hända? Vi är full av överraskningar och hemligheter.






















Godnatt!


She's the man.

Be not afraid of greatness, some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.


We found love in a hopeless place.

Woe to the man whose heart has not learned while young to hope, to love - and to put its trust in life.

- Joseph Conrad


Have faith in love.

People that are mean't to be together, always find their way in the end.

OTH


OTH

There are two tragedies in life. One is to lose your heart's desire. The other is to gain it. - George Bernard Shaw!


Say goodbye, forever!


Someone like you.

True love never dies for it is lust that fades away. Love bonds for a lifetime but lust just pushes away.

- Alicia Barnhart


Stay with me and close you eyes.

WAZZZUUUP MOTHERF*CKERS!!!

Nu är det fan fest. Tänkte testa det nyktra livet, men vet fan inte hur man gör. SÅ CHEERS MATES!


Säger bara...

FEST med en fine ass bryyyyd!


Love cures people, both the ones who give it and the ones who receive it.


Nevermind I'll find someone like you.

God dag!

Vaknade runt 13.00 idag. Mamma var in och hämtade bebis i morse, så jag fick mig en sovmorgon. Jag var så värd det.

Har gjort mig i ordning nu för att möta upp little.J för en fika kl. 15.30. Det var så längesen jag träffade henne och vi har såå mycket att prata om, så det ska bli riktigt kul. Klockan 17.00 har jag teorilektion på körskolan, vilket förhoppningsvis ska hjälpa mig en bit på traven med teorin.

Måste även hinna med att hämta ut en paket. En klänning till julafton och en annan klänning "For special occasions".

Mår såååååååååååååååååååååå bra! Minns inte senast jag njöt så gott av vardagarna. Har mycket bollar i luften, men med lite prioritering kommer allting ordna sig.






Edward Thomas

"The simple lack of her is more to me than others' presence."

- Edward Thomas


Big.sis!

Besök min storasysters blogg!


Ihatejeggings.blogg.se


Amore

Jag är så kär. Så lycklig. Min bebis är det bästa valet jag gjort i livet.

Mitt hjärta!


Fire in my veins.

Hallå!

Har haft en 5 timmar lång utbildning idag. Därefter åkte jag och plockade upp Thai mat & nu ligger jag i sängen och själv-dör. Har huvudvärk och känner mig helt mördbultad.

Börjar fundera om en liten sjukdom håller på att krypa sig in. Peppar peppar...


Chester see.

This time lies wont explain, so goodbye.


For me, you're more than all.

Never let the fear of what other people think stop you from being yourself.


And the games you played, you will never win.

Aloha amigos!

Har haft en STÖRTskön helg. I fredags fick jag besök av min andra halva från Luleå. Vi befann oss på t's-mansion, drack bubbel, dansade och var odrägliga.

Det blev även en visit på Kalles där en godin joinade, jag såg dansgolvet, mycket fulla vänner och bara njöt av tillvaron. Mådde dock som jag förtjänade dagen efter, men ingenting kunde stoppa mig. Jag var helt enkelt odödlig.

Uppe med tuppen gjorde jag mig redo för ett 11 timmars pass på Challenge. Där serverade jag och blandade drinkar åt de mest partyglada. Kände mig lite ringrostig, men jag är stolt över min insats.

Avslutade kvällen på Storgatan med 3 människor. Vi delade historier och fick skratta gott!

Idag har jag och bebis varit på GG's love nest. Käkat bakismat, för de som var onyktra igår givetvis. Delade helgens historier och såg film.

Nu är jag hemma i min säng. Jag har precis avslutat "mean girls 2". Nu ska jag ta upp teoriböckerna och studera litegrann. Sen ska jag och bebis ut på en promenad.

Smell you later!


When you love someone.

Perhaps love is the process of my gently leading you back to yourself.

- Antoine de Saint-Exupery


A goodnight story!

My heart is refusing you.


.."And when you smile, the whole world stops and stares for a while"

"Never get jealous when you see your ex with someone else, because our parents taught us to give our used toys to the less fortunate."



Heartbreak makes you wiser.

Hallå!

Hade en magisk Ikea tripp igår. Köpte massor med saker för den kommande lägenheten som jag nu är på jakt efter. Jag vill att allting ska vara PERFEKT!

Vi åkte även förbi Candyworld vilket var som ett drömland för lilla mig. Vi besökte även alko och kom tillbaks många flaskor rikare och mycket fattigare i plånkan.

Efter mycket spring så blev det en restaurangvisit i haparanda, god mat och mycket prat.

Vi avslutade allt genom att belöna mig med en mc.chicken Jr. Magi säger jag bara, MAGI! Den rätta vägen till mitt hjärta är definitivt mat.

Efter att ha lämnat av allt hemma hos mig, avrundade vi kvällen på Storgatan med massage, godis, film och varsitt glas vitt. Fantastisk tisdag!


From one to another.

Regret is the only thing I never thought since I left. And do you know what? I never looked back.


RSS 2.0