levande skyltdockor

Hej!
Jag hittade lite bilder på angelicas blogg från i fredags, då vi stod som levande skyltdockor på stan. Jag delade även ut reklamblad för gallerix.


snygg min av mig. Jag stod för gallerix och Julia för Mg:s mode

Yun och Lina

Amanda och Mattias för röda lyktan.


If I could leave this town I would run forever.

Hallå!
Nu är vi i lägenheten igen. Vi håller på att flytta ut det sista och städa. Idag har jag shoppat, 4 klänningar, 1 kjol och lunch.

Dagens outfit:
XOXO


Dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig.Män som inte hör av sig, inte är "redo för ett förhållande" eller bara är intresserade av dig när de är berusade - Dumpa dem. De är inte intresserade av dig. Då hade de inte betett sig sådär. Du är värd att bli lycklig med en man som älskar dig och som visar det!

Det är lätt att hitta på ursäkter för en mans uppträdande, och dessutom kan dina väninnor i all välmening invagga dig i tron att han älskar dig. Men i boken Dumpa honom! går Greg Behrendt och Liz Tuccillo till botten med alla bortförklaringar och argument. Bokens budskap är enkelt: Du är värd bättre! Om mannen du är förälskad i inte ger dig den respekt eller uppmärksamhet som han borde så ska du dumpa honom. Du ska inte finna dig i ointresse eller dåligt bemötande! Och du ska sluta bortförklara hans dåliga uppförande. Dumpa honom och spara din energi och din kärlek till en man som förtjänar dig.

sunday

Titta vilken vacker storasyster jag har.


Martin nievera - foreverlol om There's a few thing you should know.:
alltså, det är "ni FRÅGAR modeisdeliciuos SVARAR" Om någon skriver tex: "Avundsjuka är den finaste komplimangen man kan få !"

Då äre inte precis en fråga som DU ska svara på? Haha, så du skriver det bara i den här spalten för att visa upp dina "fina" kommentarer..?
Men det är ju inte jämt så att jag får kommentarer med frågor. Så då istället väljer jag ut saker jag har synpunkter på. Vad är det för fel att skryta med fina kommentarer. Det betyder ju bara att jag tar åt mig, man ska unna andra gott, men det kanske är någonting du inte gör.


Milly-  (desginbymilly@live.se) om Nu styr jag upp detta!:
Fin blogg du har!
allt bra med dig idag?

Jag la till dig på bloglovin'
gör gärna detsamma om du tycker om min blogg :)

Kram!
Tack så mycket. Allt är  bra med mig:) Jag lägger till dig senare.


Johanna om städning och nattbad?:
Alltså Felice, jag fattar inte vad det är med dig och Liam? xD Jag har skött han åt Lollo sen igår och ska ha honom till imorgon, jag är less honom redan efter tio minuter! Haha
Jag älskar liam, han är en sådan glädjespridare och så sprallig, jag blir så glad av att ha honom i närheten.


Malin om He's just not that into you:
Går den att hyra på hemmakväll eller måste man ladda ner? =)
Jag vet inte, den går säkert att hyra. Men jag hittade den på min systers dator :)

XOXO


secondhand serenade - it's not over

Jag sitter i lägenheten nu och jag blir ledsen av att det är så tomt. Jag känner mig tom, det här är mitt hem, jag vill ju egentligen inte flytta, förbannat!mammas sovrum

tv-rummet

en del av köket

What i'm wearing today


XOXO


Pictures of you, pictures of me.

Hello!
Uppdatering har inte legat på topp 10 sidan på senaste tiden om jag säger så. Men som dom flesta vet håller vi på att flytta nu och jag har inget internet tyvärr. Men nu kommer ni få en följetong med bilder och lite beskrivningar om vad som hänt.


Angelica på havsbadet i torsdags

oljig body

Jag fick ett brev hem i postlådan att jag är en av dom utvalda som får en fri klippning på Paus av 2 kända herr frisörer som fått wella stipendium m.m

Fredagsparty

solig dag, innan stranden


innan beachen

hälsade på min kära vän på max

bästis igår, förfest på balkognen.

Vi skålade för bra vänskap

I luleå hittade jag fina saker till badrummet.

XOXO


Nu styr jag upp detta!

Nu åker jag iväg och styr upp detta, sen får jag hoppas på riktig brakfest ikväll, det behöver jag!


HOTHOTHOT

Okej, det är dödshett ute nu. Jag klarade av att ligga i solen 1 timme, sen kändes det som att jag var tvungen att gå in så jag inte skulle svimma. Ikväll ska jag stå som levande skyltdocka i stan. Stan har ju faktiskt öppet till 12 så jag hinner ju faktiskt gå ett tag innan jag ska stå och posera.


When you're older, you will understand.

Hej!
Nu är jag hemma hos pappa igen. Jag hade tänkt sätta mig ute på altanen och spela heta hits. Steka lite lätt, eftersom jag brände mig igår, ajaj. Jag som nästan aldrig bränner mig.


There's a few thing you should know.Anonym om PS.:
tatuera dig inte om du är fast besluten på att du kommer vara nöjd med det även som en gammel tant. tänk på vart du sätter den och vad det är för motiv. et är inte så lätt att ändra sig sen och alser är ganska smärtsamt och dyrt.. vänta ett tag så att du inte kommer ångra dig! det är inte brådska att hinna göra saker och ting först av alla i sin vänkrets, du har hela livet på dig!!!
Jag ska tatuera en sak som jag vill bli påmind om varje dag, det är ingenting jag kommer att ångra. Det är ju inte så att jag ska tatuera in en ponny i ansiktet precis.

Anonym om What to do in the summer..:
Gothia och Trästocks är också samtidigt.
Osis

carro om springtur och handling på coop:
visst har du vanlig bh under?
Antagligen inte? vad är det då för vits att använda sportbh?


Anonym om Ett måste..:
"Avundsjuka är den finaste komplimangen man kan få !"
Det var fint och sant sagt.

XOXO


Kings of leon - sex on fire

Hallå!
Nu är jag hemma hos pappa eftersom vi inte har något internet eller tillgång till dator under flytten och alla vet vilken datanörd jag är (eller vet ni?). Idag har jag och angelica varit på havsbadet och stekt, ett misstag av mig var att smörja in mig med olja, nu är jag redface, men färg fick jag iallafall. Snart ska jag bege mig hem för att köra det allra sista flyttlasset, sen har vi nytt boende, sweet!


Jag saknar min fina hårfärg. Funderar på att slinga mig!


Det är svårt att inta älska....

THE FRAY. Dom måste vara bäst i hela världen.


älska din värsta fiender.

Hallå!
Angelica har varit fast vid xboxen ett bra tag, så jag har hunnit tagit en mängd bilder (typiskt mig). Som yun sa - "Hur kommer det sig att jag har mer bilder på dig felice? än vad jag har på mig själv".


Mrs. Black and White


städning och nattbad?

Godkväll!
Nu är jag hos angelica. Jag måste berätta om mitt typsika "felice-projekt" nyss. Angelica satt vid datorn och då fick jag en cp-kick av att det kanske behövde städas (det behövdes). Tre soppåsar senare och jag var klar. Nu är det rent och fint. Jag dammtorkade och städade även i hennes garderob, jag är så duktig. Här är lite bilder från flytten och diverse.min fina prins

jag och bebenågra av mina skor

flyttmat

väskor och kuvertväskor

XOXO


WE'RE MOVING OUT

Nu flyttar vi ut, en stor, stark, kall, hade suttit perfa!


PS.

Mamma har lovat mig en hundvalp och en tatuering, love it!


Angelica ditt lilla nutcase

Ajsing. Jag insåg just att jag överskridit "nu-har-jag-lätt-att-somna-gränsen" I need a friends right know. En härlig, sofistikerad ung man kanske? Nej, skämt och sido. Kolla vad jag hitta på angelicas blogg, hon kan vara en knashöna, men en riktigt fin sådan.Hurru, vi har redan lekt idag, remember? Jag skådar alzheimers, detta bådar inte gott.


Om man älskar någon, ska man vara osjälvisk nog och gå med på allt hon önskar.

Jag har precis sett klart "My best friends girl" även den var en kanonrulle. Och även en kärleksfilm med massa drama. Den påminner mig om något jag var med om, så nu försöker jag att inte tänka på det alltför mycket.


Även den får 5/5 FHe's just not that into you

Jag har precis sett klart filmen som jag började på igår, wow kan jag bara säga. En typisk kärleksfilm, men jag älskar dom. Vissa saker är verkligen förutsägbara men det är synd att saker som händer i film oftast inte händer i verkliga livet. Några utav reglerna var. Om en kille ger dig sitt telefonnummer, så är han inte intresserad. En annan var, Om en tjej har sex med dig, och sedan några månader inte, så är hon inte intresserad av dig. Det var massor av olika regler, men en lärorik film trotsallt. Jag är helt pirrig i magen av allt kärleksdrama. Nu hade jag tänkt påbörja en annan film, hålla fast vid telefonen ett tag till och sedan få min beautysleep.


Den får 5/5 F av mig.

XOXO


Födelsedagsfirande och södrahamn

Aloha!
Idag har vi firat min syster som fyllde 21 igår. Angelica har även varit förbi, så vi tog med oss liam ner på promenad ner till södra hamn, sedan förbi coop och handlade gott. Nu hade vi tänkt oss att fortsätta se filmen jag började på igår.


min fina pojke, jag behöver ingen pojkvän ;)

Jag och Liam


I am B, the queen.

Jag gjorde nyss en quiz på facebook och blev Blair Waldorf, vad tycker ni, passar det in på mig? Ofcourse it does;)


springtur och handling på coop

Hejhej!
Idag har jag hunnit med en springtur och i samma veva for jag och gjorde ärenden åt mamma, dvs, handlade på coop. Jag har insett att det är roligt att handla, jag längtar tills jag flyttar i egen lägenhet.

XOXO


Looking at the stars

Det pirrar i min mage.


Missa inte..

http://modeisdelicious.blogg.se/2009/june/innan-sommar-utrensning.html#comment

What to do in the summer..

Här är några av mina möjliga sommarplaner.


I knew it

Morning morning!
Förbannat, nu har jag vaknat klockan 2, IGEN. Jag måste skärpa mig och ställa klockan. Igår låg jag och såg "He's just not that into you" och den såg jag till klockan 4 så det är nog inte så konstigt att jag vaknar nu. Jag ska iallafall kliva upp och klä mig, sen göra några ärenden.


Ett måste..

Jag tänker hela tiden om vem jag hade varit om jag inte haft min blogg. Hade jag haft ständig ångest? vart kommer ångesten ifrån? Men idag när jag pratade med en tjej, även om hon inte står mig nära så lyssnar jag på henne och tar lärdom av det hon sa. Vad jag har uppfattat så verkar dom flesta tro att bara för att man umgås med en bloggare så blir man uthängd på samma sätt. Om man inte vill vara med och inte vill ha den publiciteten som man kan få från en blogg, då är det bara att säga till.

Sen verkar vissa tro att allt jag utelämnar i bloggen är total sanning och sen hela mitt liv. Min blogg är bara 10% ytlighet och sedan en liten, liten del, inre tankar. Det är så mycket saker i bloggen som jag inte utelämnar, saker som jag aldrig berättat, men saker som jag någonstans ändå vill få ur mig. Jag har funderat mycket om bloggen bara ger mig negativ respons i slutändan. Min hatklan består ju mestadels 98% av tjejer och sedan dom 2 andra procenten av killar som blivit påverkade av tjejer, det förklarar allt, avundsjuka är någonting man ska ta åt sig av, det är bra, det betyder att jag har någonting eget, någonting unikt, som dom vill ha.


-

En mening, tre ord och tolv bokstäver.

Varför är det så svårt att säga?


You're miles away and I wonder why you left.


Tyler Hilton - Missing you

empty room

Hallå!
Jag blev just färdig med utrensningen och nerpackningen i mitt rum. Det är tomt och ekar om man lever om. Nu håller jag på att göra lite mat eftersom jag är fullkomligt utsvulten. Jo, och imorgon ska jag kliva upp 12, jag vaknade förtusan kvart i 3 idag, not good.


FLYTTNING

Nu ska lådor flyttas till den nya lägenheten, ring om det är något 0730824740!


Jag fick post från nelly.

ALOHA!
Idag fick jag ett brev från posten att mina skor äntligen får hämtas ut, som jag har längtat.

XOXO


Jag glömde att berätta...

Igår var vi och åt middag hos Louise. Det var surströmming och ännu fler vuxenpoäng rasar in hos mig. Jag håller på att få snusabstinens, jag måste åka och handla NU. Jo, vi fick även en supergod efterrätt, annanaspaj.
Älskade gulleplutt


XOXO


A Retard på facebook

Okej? Jag pallar helt enkelt inte dessa retards på facebook, kan dom inte pilla navel ludd eller någon annat än att trakassera mig? Åh, ork it.Lila klänning med dragkedja till salu.

Hej!
Nu säljer jag min lila klänning med dragkedja, i storlek xs från h&m. Den är likadan som bloggaren kenza.
Jag säljer den till högstbjudande. Märk mejlet med "lila klänning" coolfridagirl9@hotmail.com


Lunch

Till lunch blev det strips och hamburgare. Det satt som smäck och nu är jag supermätt.
Since i've been gone.

Aloha!
Det blev dåligt med bloggande igår. Nu är jag iallafall hos mina kusiner. Vi har varit och handlat och snart så serveras lunch, smaskigt. Idag behöver jag skriva, jag tror jag kör på ett "notebook" brev, dock icke kärleksfullt. Igår var jag på max först med angelica, sara och markus, vi gick sedan på bastufest, men jag åkte hem tidigt pga, att jag var för trött.
Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n' nightBusringning till migF: Hej det är Felice.
?: HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
F: Vem är det?
?: Det är en....
F: Jaha, vem är en?
?: Vill du följa med på fäzt ikväll?
F: haha, nej
F: seriöst, vem är det?
?: Jasmine kanske?
F: *Klick*

Det är så roligt när fjortisar ringer mig i brist av eget liv, Puss på att ni förgyllde denna soliga lördag.


En riktigt bra midsommar!

Hola amigos!
Jag vaknade kring kvart över tre av att sara ringde och väckte mig. Gårdagen var väldigt lyckad och en efterfest hann vi också med. Jag var hemma kring halv 6 och somnade lite efter 6. Bortsett från alla defensiva samtal från gårdagen så kan jag säga att jag hade exremt kul på riktigt, riktigt länge. Ikväll väntar bastufest på oss, och kanske man får styra upp en wet t-shirt tävling med för att hotta upp stämning, nä men skämt och sido. Jag tog dock inga bilder igår, så allt ni får se är moi.Kan tyvärr inte ladda upp bilder nu eftersom jag glömde min kabel till mobilen hos min kusiner, FAIL.finally home

ÄNTLIGEN HEMMA! Jag kan jubla i år och dar. Jag är trött. har ont i huvudet etc, det har varit en riktigt bra kväll. Klockan 05:34, godnatt C.B

From a nobody to a biatch

PINSAMT............................................

'Cause no one would listen

sandra om Hemma hos kusinerna:
Va fin du är :) ser ut som att du har början på en liten bebismage, kan det stämma? =)
Nej tyvärr, jag är bara fet=)

Isabelle om Nu drar jag ner på stan..:
Har du färgat håret? det var i alla fall snyggt:)
Ja, det har jag :)

Rebecka  (rebeckagustavsson94@hotmail.com) om Panik:
vad vare som försvann "/?
Pengar från våran klasskassa.

Sarah om The fray - look after you:
När du håller på kanske du kan schamponera hundarna så att de får springa ute och lufttorka - så slipper jag göra det? ;)
Inte en chans. Jag är svårflörtad;)

Anonym om Panik:
är det slutbetygen? för jag tror man kan höra av sig till skolverken för att få tag i nya.
lycka till!
Nej, det var pengar. Men tack ändå :)

Sanna om Mamma hade rätt..:
Jag tycker det var jättebra skrivet!
Tack så mycket. Och sen vill jag tacka alla andra underbara människor som gett mig respons på det inlägget, ni är bäst allihopa.älska attityden

Jag kan ju älska den himelska attityden från min bästavän angelica. She's a fucking ROCKSTAR.'

http://allaboutangie.blogg.se/2009/june/folket-alskar-mig.html#comment


Vart är solen?

Det är midsommar och ingen sol, vilken besvikelse.Dags att sprätta första!


Fajitas

Igår fick jag välja middag och då vart det fajitas, supergott.


Hemma hos kusinerna

Hallå!
Nu är jag hemma hos mina kusiner och ska äta lunch. Vad som händer ikväll återstår att se, jag har en hel del alternativ. Det här är iallafall dagens outfit och möjligen kvällens med.

Dagens outfit:


Jag ska dock fixa mitt hår senare.


XOXO
bleeding love

Hallå!
Jag kom hem för ett tag sedan, har varit runt på olika ställen. Först stan med angie för att lämna in min klocka och köpa en foundation. Sedan var jag förbi skolan en snabbis och nu är jag äntligen hemma. Jag var även och åt lunch/middag med angelica och hennes familj på max.

XOXO

Nu drar jag ner på stan..

Hej!
S
nart ska jag möta upp A.L för lite hemligheter och sedan ska vi även förbi stan. Jag ska lämna in min klocka, kika efter en foundation och efter ett linne.

XOXO

The fray - look after you

Godmorgon!
Solen skiner, så jag funderar på att åka hem till daddycool och sola. Känns som att brännan behöver bättras på eftersom jag är likblek nu, hehe. Igår storstädade jag mitt rum, såhär fint blev det.

Resultat:


mitt kvällsfikaLite rörigt i sängen dock. Kan bero på att mina sängkläder är på skolan.

Xoxo/F

Panik

Av panik kunde jag inte hålla mig från att börja gråta. Det är försvunnet och jag har vänt mitt rum upp och ner. Jag hade examensfirande här på torsdagskvällen och då försvann någonting värdefullt. Vem har mage att göra någonting sådant efter att ha blivit inbjuden?


I hope you're not afraid of heights

Hello!
Nu sitter jag hos pappa och har precis klickat iväg någonting hemligt. Jag söker mitt kuvert som LÅG här inne torsdagskvällen, och nu är det försvunnet. Vem har varit inne i mitt rum sen dess? detta ska undersökas.


Jag behöver kärlek (skor)....


C.girl


karamellkungen

Hej mina fina rosor!
Jag ligger nu i sängen med min karamellkungen påse och har vaknat för ett litet tag sedan. Jag har tyvärr feber och huvudvärk, perfekt såhär innan midsommar. Jag är nog inte en tursam människa trotsallt. Kryckor på valborg, sjuk på examen och nu sjuk till midsommar med, vilket missöde.
lunch på subland
sött linne från h&m som ska göras om
halvlånga shorts från cubus som ska slitas upp
asball hatt
och för att avsluta detta, middag på bigboy
XOXO

Neverending story?

Nu åker jag iväg, det behöver göras.

sorry again, and again.. I had enoguh.

Hej!
Jag vet att jag måste vara sveriges sämsta bloggare nu, men tid existerar inte på min världskarta just nu, jag vet inte vart allt tid springer iväg. Idag har jag iallafall varit på stan med sara. Vi träffade Johanna och Angelica för lite girl-talk, sedan har vi strosat omkring, ätit lunch och shoppat. Till middag blev det Bigboy för mig och sara och efter det gick vi till Adam. Där har vi sett tv, film och lite csi. Även pratat och fått oss ett gott skratt om ryktet som går. Bilder på inköp och diverse kommer imorgon. Då har jag T-I-D.Helt jävla insane


NOSTALGI

Vet ni vad jag kollar på nu? En gammal bigbrother episod, wow. Jag hade glömt bort att det ens funnits, men nu går det på repris på kanal 400.

Mean girls

Hej alla fina!
Nu ligger jag och ser mean girls på fyran. Jag har även min godispåse och frossar lite av kylan även om det är väldigt varmt ute. Jag har ont i huvudet och ska försöka somna tidigt. Sedan imorgon måste jag förbi Vera med ett kuvert och städa mitt rum, boring.


Mamma hade rätt..

Ännu en gång. Allt har inte varit så bra på senaste tiden, ångestattacker, magkatarr, stress, struma och nästintill utbränd. Ingenting har med bloggen att göra, även om det har gjort mig mycket illa och fortfarande gör så ger det mig mer positiva ting än negativa. Det är ett sätt att kunna skriva ut mina känslor och tankar, mina funderingar och vissa saker jag spekulerar kring. Av andra anses jag vara, svår och dryg. Men det tar tid för mig, att lita på någon, öppna en del av mig få personer sett och helt enkelt bara kunna vara Jag, alltid. Jag tycker att många förväntar sig alltför mycket av mig, att jag alltid ska vara den starka personen som tar andras parti, och visst gör jag det, men det har gått alldeles för långt att jag slutat tänka på mig själv och mitt eget bästa. Mitt egna humana värde och att alltid respektera sig själv. Jag älskar att skriva och att känna att jag fått ut någonting av det. Jag älskar människor som kan tala det språk jag gör, och då syftar jag inte på svenska, utan djupet i talan.


Jag tycker om när människor, precis som jag, kan gå till grund och botten med ting och bara prata. Jag är en människan som älskar att prata och det märker man när man lärt känna mig ordentligt. Jag är en sådan som kan ha väldigt sjuka skämt, men ibland kan det gå alldeles för långt. Ibland är jag väldigt impulsiv, jämt nästan, och det är inte alltid till födelar. Jag är väldigt paranoid av mig och har en tendens att stöta bort människor jag tycker om pågrund av rädsla. Jag är väldigt mån om människor som står mig nära, som jag tycker om och bryr mig om. Jag är oftast inte blyg och har lätt att komma nära människor som jag känner olika kopplingar till. Det kan handla om det förflutna, nutid eller bara ett speciellt ämne.


Jag tycker om människor som kan se mig som den jag är. Jag tycker om människor som inte bryr sig om vad andra tycker. Jag tycker om dom som är beredda att ge nya människor en chans, oavsett vad dom hört tidigare. Oftast brukar jag få höra när människor pratat med mig, eller bara umgåtts med att jag inte alls var som dom trodde eller hört. Jag blir glad av komplimanger men jag hatar när människor bara berömmer mitt yttre. Jag tycker inte om att bli kallad sexig eller någonting annat som kan förknippas med sex eller extrema ytligheter. Jag älskar musik, musik ger mig tänk, skriv och inspiration. Texter ger mig ord, så som dom hära. Jag är en djup människa som nog bara kan förknippas med ytligheter om man ser mig. Vissa människor tror att jag bara bryr mig om det yttre, men jag bryr mig faktisk mer om vad människor tycker om mitt intre. Mamma säger att jag har en fin sida och att jag är en godhjärtad människa, ibland alldeles för godhjärtad. Jag vill se gott i alla människor, även dom som varit elaka mot mig. Alla förtjänar nya chanser, alla förändras, och vi väljer själva vad vi vill tro om människor. Det yttre säger ingenting om någon, det är insidan som säger vem du är och vad du går för.Jag älskar människor som tror på kärleken. Jag gillar när människor är målmedvetna och brinner för saker. Det ger mig hopp och driv till att förändra saker och ting. Blandannat vårat dömande på människor. Det är synd att vi lever i en sådan stad där människor måste följa mönstret och vara precis likadana för att duga och passa in. Det är synd att vi lever i en sådan livlös och skandallös stad att vi till och med måste hitta på saker om varandra för att kunna ha ett samtalämne och föra en konversation med varandra. När blev det mer intressant att prata om andra än sig själv? Det är någonting jag funderat vid, varför är det inte okej att vara självisk och prata om sig själv, utan att uppfattas som självupptagen. Självförtroende och självkänsla är bra, det är bara ett bevis på att man tror på sig själv. Det är ett bevis på att man vet vem man är och man vet vad man går för.Vi alla bör skaffa oss en egen livsstil, ett eget samtalsämne som inkluderar oss själva och ingen annan. Vi borde vara mer "egen-tänkande" och inte jämt lyssna på vad andra har att säga. Vi borde tro på oss själva mer än vad vid gör, älska varje individ som den är och acceptera människors fel och brister.

face down

Hej mina fina pärlor!
Idag har jag varit och ätit lunch med M på arbaillo, sedan har jag strosat omkring med sara och angelica på stan och vi har varit ett eget litet csi team. Våran plan fullbordades och jag fick veta djupare in på rykten som går, thank god, nu ska jag ta tag i det hära och hälsa dom människor goodbye forever. Kvällen kommer kanske bestå av sällskap, vad vi ska göra vet jag inte än, men någonting i mys-stil skulle jag ana. Dock var vi sugna på att impulsfesta men ingen verkar vara på, förbannat. Slå en pling om ni är partysugna, ni lyckliga har ju mitt nummer.

Use somebody


Goo goo dolls

I dont want the world to see me, 'cause I don't think that they understand.
When everything is made to be broken, I just want you to know who I am..

You really wanna go.

Hej!
Nu bränner hela min kropp för att mamma smörjt in mig med tigerbalsam. Jag har ont i alla leder och muskler och jag tror att jag är påväg att bli sjuk, dock så gör det ju ingenting, jag är L-E-D-I-G. Dock hade jag hellre velat jobba, jag blir så rastlös, men jag får vänta till augusti då min period börjar.


Hos mig i fredags

Jag på examen

love and other disasters


Anonym om Hold on be strong:
hur mycket väger du?
Jag har gått ner i vikt så jag väger 48

Anonym om Hold on be strong:
vare inte han som gav dig en ros utanför thai garden? ;)

Haha, icket


Anonym om It's like i've kissed you lips a thousand times.:

Du sjunger jätte bra!:)

Tack så mycket, vad glad jag blir.


Anonym om Examensmiddag på thaigarden:

Är det inte pinsamt att fota varenda maträtt, på tex resturanger?

Uppenbarligen inte.

Anonym om Modeisdelicious undrar...:
Kommer du gå mode och design till hösten?

Nej, mest troligt media.
for every breath I take

Hej snyggisar!
Jag ligger nu i soffan och ser queen sized. Det är bra hitills, men jag tänkte berätta om idag. Jag och emmy åt på thaigarden till middag, pratade om olika ting. Sedan gick vi förbi johan och hämtade lite saker som jag glömt.

XOXO/F


It's time to be a big girl now, and big girls don't cry.

Jag har en sån otrolig ångest och jag vet inte om det var för alkoholkonsumentationen i helgen eller om det bara är för att jag känner mig stressad och hjälplös. Jag känner att jag behöver skriva av mig eftersom min sjukdom gör att jag har det lite tungt.

För några månader sedan fick jag sjukdomen struma som innebär att sköldkörteln (thyroidea) är förstorad (kvinnor >18ml, män >25ml). Förstoringen kan vara knölig eller diffus. Orsaker till struma är thyreoidit, Graves sjukdom (Basedows sjukdom), adenom i thyroidea eller genetiska faktorer. Även miljöfaktorer kan bidra. Vid struma kan sköldkörteln ha underfunktion, överfunktion eller normal funktion. Sväljsvårigheter, obehagskänsla och heshet kan förekomma. Detta på grund av tillväxten av sköldkörteln och det tryck som då kan utövas på matstrupen. Även luftstrupen kan vara tilltryckt.I long from your embrace.

Jag glömde visa er dessa söta bilder som togs i lördags.
Erik, Jag och Petrus
"Hej-handen"
Erik och Jag

Hold on be strong

Hej!
Det har funnit en sak sen fredagskvällen som stört mig exremt mycket. Det senaste ryktet som går gav ju verkligen WOW-faktor eftersom det var något som inte ens jag visste om. Det är roligt och patetiskt att se att vissa människor tror att dom vet mer om en individs liv än vad personen i fråga själv gör. Iallafall så ligger jag med en karra påse och lyssnar på gamla godingar.
Karate fylla
Kubb. "Felice, du såg ut som supermannen"
the ring flickan
Ps. jag är så förbannat less piteå nu. Var har jag min riddare i rustning som ska ta mig härifrån på sin vita häst?

I wanna tell you what love is

Hej!
Jag tänkte ge er lite info om gårdagen. Vi var på födelsedagsfest hos en kille som heter Robin och går i markus klass. På festen var det med folk från klassen med även utifrån. Det bjöds på mat, spelades en hel del musik och kubb. Dock åkte vi hem riktigt tidigt pga, att allt inte gick som det skulle.
Xoxo/F

SHOPPING MED A OCH A

I lördags var jag även med angelica och amanda på stan. Vi åt lunch, shoppade och pratade en hel del. Det var riktigt mysigt och måste göras om.
shorts från gt
+ Ett par till skor som ni kommer få se skymt av senare.
Xoxo/F

Let me be your hero - Enrique iglesias

Hola babes!
Jag har äntligen fått tid framför mig att få uppdatera om det jag inte gjort. Tyvärr hittar jag inte min digitalkamera, så kan ej ge er några bilder från den. I torsdags var det examen vi firade vår avgång hemma hos mig med maxmat, kubbspel, sanning och konsekvensk och en massa skratt. På fredagen var det dags för fest, men kul hade jag absolut inte. Vilken överskattad dag alltså. Lördagen var dock oväntat kul medtanke på att jag inte var speciellt kry. Jag och macke åkte vaknade iallafall på lördagsmorgonen kring 2, vi tog oss en dusch var och sedan satte vi oss och åt frukost. Därefter började vi göra oss i ordning och sedan kom tim och robin och hämtade oss för att skjutsa oss tiill en födelsedagsfest på pitholm. Där var det grillning, kubbspel och en massa onyktra människor. Även om kvällen slutade lite mindre bra och tidigt så hade jag jättekul. Det kändes bra att få uppleva festandet i en helt annan miljö. Nu ska jag bjuda er på det ni missat i bildform.
Examenspresent from mom and dad
Diamanthalsband från Tomas Sabo
Xoxo/F

En ursäkt..

Hola!
Min uppdatering måste vara sämst i världen, jag hoppas ni inte saknat mig alltför mycket. Jag hade den mest underbar känslan i kroppen igår, jag gick ut nian, wonderful. Jag bar en rosa herve leger inspirerad klänning, gladiator klackar och hollywood lockar. Har tyvärr inte tid att ladda in från kameran men ni får angies bilder än så länge.
I love you guys

It's like i've kissed you lips a thousand times.

Ni får inte missa när jag och tjejerna sjunger imorgon på examen. 18:30 på norrmalmia, be there.

Examensmiddag på thaigarden

Hej darlings!
Idag fick jag en överraskning av mamma. Tidig examensmiddag på thaigarden med henne, Louise och Björn. Det var väldigt gott, jag började med en förrätt som bestod av räkspett och jordnötssås. Och till varmrätt åt jag friterad kyckling och ris. När vi var mätta och belåtna gick jag och björn och köpte glass, godis och snus. Och nu sitter jag med långt hår och hårfärg i håret.
Xoxo/F

OM KLÄDERNA!

Alla ni som har skrivit en kommentar om kläderna, adda mig på msn så blir det lättare.

coolfridagirl9@hotmail.com


sunshines

Godmorning!
Tyvärr skiner inte solen, men lika bra är väl det eftersom jag ska och göra två ärenden. Och angelica var för lat, (som vanligt). Och då kanske emmy följer med, räddaren i nöden

Kolla in senaste utrensningen

Kolla in min senaste utrensning i garderoben..
http://modeisdelicious.blogg.se/2009/june/innan-sommar-utrensning.html#comment

Modeisdelicious undrar...

NÅGON MER ÄN JAG SOM LÄNGTAR EFTER SOMMARLOV?

Time and time again, younger now then we were before.

Anonym om All though you could have done more, you're so naive.: 
nu måste ja lämna tillbaka mina, vill inte ha lika om som du!!!!!
Be my guest:)

Amelia om Nu själv-dör jag: 
Hej!! Såg eran fina dansuppvisning på skolan...Måste bara fråga vad låten du dansade till heter. Tror att det stod Duett i infobladet. Låten var så bra o oj så duktiga ni var allihopa!!!! 

Tacksam för svar!!!
Paolo nutini - autumn

SofiiaOfSweden om CROOKERS: 
Guud diggar din stil å ditt utseende :) Gooorgeous :)
Tack så mycket=)

Anonym om Nu själv-dör jag: 
Lägg upp en video när ni dansar duetten 
I will, later...
Xoxo/F


En dag då allt inte känns okej..

Hej!
Jag behöver lätta på hjärtat, ännu en gång. Idag är en sådan dag då allt inte känns okej, även fast det borde. Dagen har innehållt bra saker, men det är någonting som inte stämmer samman med verkligheten, jag känner mig en aning olycklig och orlig inför sommaren. Nu ska jag inte deppa utan återgå till desperate housewives.

passion is for fashion

Hallå!
Idag vaknade jag kring halv 1. Då åkte jag och gjorde prov och skickade in min inlämning, nu är jag klar för gott, åtminstonde i två månade framåt. Jag har även varit på stan med angelica, mattias och sissi. Senare nu ikväll har jag varit och kollat på studentbalen. När jag var påväg hem svängde jag förbi och köpte mat och nu är jag hemma och ser tv.
XOXO/F

GUESS WHERE I'M SLEEPING TONIGHT?

Hej amigos!
Jag sover någon annanstans inatt, jag har ju med mig datorn. Gissa vart?I'M DONE!

Hola!
Jag kan med ett leende på läpparna säga att jag ÄNTLIGEN är färdig med allting. Vilken lättnad. Nu gäller det bara att spika provet imorgon, vilket jag kommer göra, hehe. Att vara självsäker är så jävla bra ibland. Det är som en själv-pepp och man klarar verkligen det man vill, lovely. Louise var även förbi så vi har haft pojksnack, Jag, hon och M. Även fikat underbart goda delicatobollar.
Xoxo/F

Amor vincit omnia

Hej min pajer!
Jag är dödshungrig nu, kanske är det därför jag namnger er av en maträtt. Livsmiljö arbetet som försvunnit har nu skrivits om och är klart. Tänkte börja på so,n men är alldeles för hungrig för att tänka, jag tar det efter maten.
PUSS

Jag tvekade ett tag, men du har gett mig styrkan, att möta sorger i mitt liv, nu litar jag på dig.

Hej!
Nu ska jag göra bort lite saker så jag har tid till mys och god mat ikväll. Ikväll har mamma lovat att göra paj, som jag har tjatat alltså. Men resultat ger det ju uppenbarligen =)

Vuxenpoäng till mig

Hej godisar!
Idag gjorde jag 3 prov, 1 inlämning och 1 redovisning. Bara 1prov och 1 inlämning kvar till imorgon, det grejar jag. Jo, förresten, jag fick VG på no provet också, så jag är jättenöjd. Idag efter skolan gick jag ner på stan och erbjöd mig att handla åt mamma, vuxenpoäng till mig där. Idag på skolan fikade allihopa i klassen ute i solen med, det var mysigt. Imorgon är det klassens-dag, men jag vägrar kliva upp 7 för att åka till pottan, no way. Så jag stannar hemma istället och unnar mig lite egentid inför examen. Jag har höjt mig i flera ämnen och inte en enda sänkning, det känns perfaa.
Xoxo/F

Nu själv-dör jag

4 prov, 2 inlämningar och 1 redovisning till imorgon. Jag kommer gråta, skrika och vilja själv-dö.... NU ÄR DET FAN DAGS!


Dusch och kalas

Nu ska jag hoppa i duschen, sedan göra mig i ordning för kalas. Sandra fyllde 19 igår, grattis gumman. Jag uppdaterar med kalasoufiten sen om jag hinner, PUSS!

söndagspizza

Hej mode-lovers!
Jag har precis tryckt i mig lite pizza, samtidigt som jag suttit och läst ur min bok, - "Hemma hos martina" den är sjukt rolig faktiskt och rekomenderas att läsa.
Xoxo/F

pretty face

Amanda om CROOKERS: 
Snygga skor , vars har du köpt dom? :) 
Tack, dem är från dinsko.


  Anonym om Innan-sommar utrensning: 
den blommiga från gina!! hur mycket vill du ha för den? :D
Kolla längre ner så får du ditt svar:)  


  linn om CROOKERS: 
hej:) skulle inte du kunna ge lite filmtips, typ dina topp tio? :D
Jag  är ju ingen direkt filmmänniska men visst :) the notebook, wild child, bröllopsduellen, bunnyhouse, twilight, i taket lyser stjärnorna osv.

Carolina om Jag ska bli långhårig....: 
Vilken locktång använder du?, Sjukt fina lockor.
en locktång från babyliss


nonym om CROOKERS: 
Snälla rara felice, vars kommer det där ursnygga halsbandet ifrån? :D
Jag har gjort det sjlv. Jag tog en massa olika kedjor och satte ihop dem.


  Miss.S om All though you could have done more, you're so naive.: 
supadupahot love 'em, snälla säg vart du köpt dem? :)
Dom är fron scorette


ida om Innan-sommar utrensning: 
säljer du den rosa klänningen högst upp?(A):)
Japp:)


Check this out!

Hola babes!
Jag satte priser på sakerna under så det blir lättare för er att veta. Känns som att det blir så krångligt annars :)

song for dad - keith urban

Nu ligger jag i sängen, ska snart dra igång med lite skolarbeten. Men jag känner att jag skulle behöva en springtur eller något. 
Xoxo/F

Unfaithful

Hej godingar!
Idag borde man må som man förtjänar, men om korten ska fram på bordet så måste jag säga att jag mår sjukt bra. Känner mig inte en gnutta bakis eller trött. Jag började lite smått hemma hos mig, sedan pallrade jag mig till adam där grabbarna befann sig. Vi fick sedan tjejbesök av hans kompisar och även mina egna små pärlor. Kvällen slutade på sunes med Mamma, kent, johan och någon fler. Efter att vi var mätta och belåtna traskade vi hem och jag plåstrade om Johan som fått ett rejält djupt sår under hakan. Vi åt även lite då vi kom hem och slocknade sedan till The notebook. Nu imorse har vi legat och kollat på min dansfilm, eller jag tvingade honom att se den, hehe.
jag var även en tavla igår som ritades på, haha
och smyckad med 1906
sedan har jag en tendens att göra illa mig också
en fet reva under låret som gör ont, ajaj.
Xoxo/F
sed

Drottning och kung

I love you BFF


mgmt - kids

Hoola!
Nu är jag på fest. Jag hoppas ni hittar på lika mycket galenskaper som jag ikväll :)


CROOKERS

Såhär snygg är jag ikväll, vi syns i dimman!
Xoxo/F

Jag säger det än en gång....


Läsarfråga

Jag kollade just min mejl Modeisdelicious@hotmail.com eftersom den varit död ett riktigt bra tag. Men iallafall när jag loggade in såg jag att jag hade fått en läsarfråga som jag ny tänkte svara på.
Hej Felice!! 
Först och främst vill jag berömma för din fina blogg, jag läser så ofta jag bara kan och tycker att ditt liv verkar väldigt lyxigt (iallafall i mina ögon).
Sedan har jag en fråga. Vet du några snygga högklackade skor (finns säkert massor) som skulle passa till den här klänningen? (-> https://www.ginatricot.com/#/product/26007900) De får gärna finnas att köpa i piteå men det är inget måste. Själv är jag inte så himla bra på det där med mode, därför tänkte jag att du kunde hjälpa lite^^ Hoppas på svar :) Jag kommer fortsätta läsa din blogg så länge du skriver :)
Xoxo// Trogen läsare :)


Hej Karolina!
Och jag får väl bara tacka och ta emot. Tyvärr fungerade inte länken så jag kunde inte se hur klänningen såg ut. Men om du skickar mig bilden på antingen hotmail eller mejl så kan jag komma med råd senare.
/Felice

Innan-sommar utrensning

För några dagar sedan städade jag igenom hela min garderob och rensade ut två påsar. Jag kommer nu sälja ut allt på bloggen. Nå mig på coolfridagirl9@hotmail.com eller modeisdelicious@hotmail.com
klänning i storlek xs, passandes till examen och fina tillställningar.100kr
shorts i xs30kr
gråa shorts i xs30kr
shorts i storlek 34 30kr
Jeans i storlek 25 längd 34 100kr
Blåa leggings med dragkedja längst ner storlek S 120kr
Helsvart väst 30kr
väst med ränder 30kr
Svart kjol i XS 40kr
Volange kjol i storlek xs 40kr
svart kjol i xs 20kr
Klänning/kjol med hängslen xs 40kr
Klänning/kjol i grått. XS40kr
Mysig svart kofta från GT xs 40kr
Blommig klänning i storlek XS 60kr
Grått linne med paljetter. XS25kr
Vit tubklänning med guldkant. Såg konstig ut eftersom jag inte hade någon
riktig axelbandslös bh på mig.20kr
Linne med paljetter i storlek xs 30kr
samma linne, ryggen.30kr
Skimrigt linne i storlek XS 25kr
Grått linne i storlek xs 30kr
Satinjacka i storlek xs 50kr
Rött linne i storlek xs. Strandvänligt tyg 20kr
Rosa linne med spets, XS 20kr
blått linne storlek XS 20kr
Gult tublinne, storlek xs 20kr
Linne i vitt med smala band XS 15kr
Turkost brottarlinne i xs30kr
Blå piké i storlek XS30kr
Sailor inspirerad tischa i storlek L 35kr
PUSS!

Jag ska bli långhårig....

Nu har jag precis beställt lim till löshåret. Och när det kommer ska det färgas, sättas in och klippas, great. Jag kommer bli skitsnygg, eller vad tror ni?
Vad tycker ni jag passar bäst i? Kort eller Långt?

Joseph, king of dreams.

Hej!
Jag känner att jag behöver lätta på hjärtat litegrann. Samtidigt som jag känner frustration så har jag ingen motivation att göra bort det jag har ogjort, även om jag vet att jag borde. Även om det är min framtid som står på spel så känner jag inte att det rör mig det minsta just nu. Men jag kan om jag vill, det vet jag. Så ikväll så ska jag tro på mig själv och få allting borttgjort, nu är det på tiden att jag tar tag i saker och ting.
En fråga till er läsare, hur hanterar ni jobbiga motgångar i livet?
Xoxo/F

Looking back over my sholder

Hej snyggingar!
Nu ligger jag i sängen och ser filmen som vi hyrde igår. Jag har en tendens att vilja se filmer om och om igen för jag gillar att veta hur dem slutar. Vad kvällen kommer bestå av vet jag inte än. Jag ska försöka få med någon av mina dekiga vänner på något. Dom är så slitna nuförtiden, hehe. Wonder why?
Xoxo/F

I'm not saying is your fault, although you could have done more.


catfight between..

Hej darlings!
Gårdagen var riktigt mysig. Jag och Amanda gick ner på hemmakväll och hyrde en film. Denna gång blev det bröllops duellen och den var riktigt bra faktiskt. Vi hade tjejsnack och handlade gott, det slutade även med att vi båda hamnade på olika ställen förrutom hemma, you go girl!
Xoxo/F

All though you could have done more, you're so naive.

Hej babes!
Här sitter jag och är nyduschad. Väntar på att planerna ska dyka upp framför nästan och ta mig till ett galet stället. Nä skämt och sido. Kvällen blir nog lugn med filmhyrning och sällskap av Amanda. Igår efter föreställningen åkte några danstjejer och musikkillar till max, åt och umgicks. Efter det for vi tjejer och köpte godis och bänkade sedan ner oss hemma hos mig för att kolla på gamla och nya dansfilmer.
Mina fina blommor jag fick efter föreställningen

Åh, jag hittade ett par helt lovely pjucks idag när jag gick på stan med amanda.

Xoxo/F


Svar på frågestunden, del 1

Natalie om FRÅGESTUND!:
Vilka bloggar från Piteå läser du? Och säg vilka dina 10 favoritbloggar från piteå är! Eller vilka de bästa är som du kan komma på=)

svara:)
Jag läser:
Allaboutangie.blogg.se
Malinoberg.blogg.se
Josefinelu.blogg.se
Beluu.blogg.se
Enligtsissi.blogg.se
Sen kommer jag inte på några fler pite-bloggar.

  Anonym om FRÅGESTUND!:
blev du fårvånad då du inte vann danstävlingen på 9:ornas galakväll och inte blev drottning ? ;)
Haha, nej. Det var ju inte så att jag gick in för vinst. Det var ju kul att dansa bara ;)

  "Anonymis" om FRÅGESTUND!:
1. Vill du bli fotomodell?
2. Har du nån pojkvän? ;P
3. Vad är det bästa du vet att göra på kvällarna?
4. Skulle du kunna tänka dig att färga håret rosa någon gång? :)
1. Jag tror nog det hade varit kul att bli fotad i studio och bli fixad
och sådant. Men nej, jag hade inte velat bli fotomodell.
2. Nix, ingen pojkvän.
3. Det beror ju på om det är veckodag eller helg. Men det kan vara skönt
att bara se film under veckorna och sedan hitta på galenskaper under helgerna.
4.Nä, jag trivs bra i brunt.

  Anonym om FRÅGESTUND!:
ska du aldrig svara på frågorna?

Jag håller på just nu.

  Anonym om FRÅGESTUND!:
hur många blogginlägg har du sammanlagt? :)
1813 + detta då

  Tinkerbell  (tinkerbell@gmail.com) om FRÅGESTUND!:
Tycker du att du är lite bättre, lite snyggare och har lite mer stil än alla andra i Piteå kommun?

Tror du att du kommer passa bra in i din nya klass då du börjar gymnasiet? Tänkte att ifall du ska börja media så är du ju knappast välkommen in i vårat emohus.
Nej, jag tror varken jag är bättre, snygga eller har mer stil än andra. Och jag skulle inte definiera mediabyggnaden
som ett emohus. Snacka om att dra alla över en kant, puss.

  Anonym om FRÅGESTUND!:
vad tycker du om att norrmalm ska börja på ch?
vad tycker du om temaveckan som ch och norrmalm har tsms??
Jag sätter mig inte in i det så mycket eftersom jag ändå inte kommer gå med dem.
Och detsamma säger jag om temaveckan. Vi har bara haft slutproduktionsträning och
ingen temavecka så det berör mig inte ett skvatt.

  C om FRÅGESTUND!:
Vad vill du arbeta som i framtiden?

Tuff fråga, jag vet inte.

  Anonym om FRÅGESTUND!:
gillar du kissie?
Även om hon inte är omtyckt av många så beundrar jag henne
för att hon står så stadigt medtanke på vad hon blir utsatt för.

  tjohejs? om FRÅGESTUND!:
1. Har du alltid varit så förbannat självsäker?
2. Har du alltid varit så förbannat ful?
3. Har du alltid trott att du är bra på att sjunga när du verkligen inte är det? :)
1.Jag är självsäker för att jag trivs med mig själv och tycker jag är bra som jag är.
2. Och när det gäller mitt utseende så är det väl en smaksak. Men jag skulle inte kalla
mig ful.

  Linn Nilsson om FRÅGESTUND!:
varför började du blogga? :)
Det var en dag när jag hade lite att göra. Och sedan upptäckte jag att det gynnade mig
enormt.

  Anonym om FRÅGESTUND!:
Ska du sälja klänningarna efter balen? 
Nej, det är inget jag har planerat direkt.

  dinbloggärgrym! om FRÅGESTUND!:
Brukar du nån gång bara deppa och gråta ut över alla problem? Eller är du jämt glad?
Självklart så finns det ju dagar då man känner att allting bara är sämst. Men jag är oftast
glad.

  Anonym om FRÅGESTUND!:
vad ska du ha på dig på examen? lägg ut en bild vetja ;)
Herve leger inspirerad klänning och gladiatorklackar. Bild får ni vänta på =)

  Anonym om FRÅGESTUND!:
Tycker du att rött hår är snyggt?
Det är snyggt på rätt person.

  Henna om FRÅGESTUND!:
Varför delar du inte upp dig blogg i olika kategorier? Asså en kategori av dagens outfits tex, lättare att läsa den då och kul att se alla dina outfits på ett och samma ställe. 
Jag har ingen aning. Jag är inte så insatt med alla kodmallar och hur man gör, haha.

  =) om FRÅGESTUND!:
vem var du tsm med sist? :) har du svårt att lite på killar alltså då menar jag boyfriends ;)
Markus lundberg. Och ja, jag har svårt att lita på killar.

Anonym om FRÅGESTUND!:

vad tycker du om den nya "stora" bloggaren foki?=)
Jag vet inte. Jag brukar inte läsa hennes blogg så jag har
ingenting att säga.

  Klara om FRÅGESTUND!:
Vad vill du bli när du har gått ut skolan/Gymnasiet ? :)
Oj, det vet jag faktiskt inte. Svår fråga. Men jag uppdaterar dig då
jag vet.

  Anonym om FRÅGESTUND!:
gillar du orange? :) 
Hm, det kan vara fint beroende på vad det är.

  anonym om FRÅGESTUND!:
ska du gå på niornas bal? med vem?
ska du gå på studentbalen? med vem?
Jag gick på niornasbal med Yun.
Och jag blev bjuden till studentbalen men jag ska inte gå.

  elineklund om FRÅGESTUND!:
hur många besökare har du per dag?
vilka bloggar brukar du läsa?
Det varierar med kring 1500-2000
Kissies
Blondinbella
Natacha peyre
Carolina gynning
Elin klinf
Kenza

  vh om FRÅGESTUND!:
tar du åt dig av dumma kommentarer?
Nej, jag skrattar åt dem bara.

  hej om FRÅGESTUND!:
varför har du slutat med videobloggar? börja om!
Videobloggar kändes inte "Jag" om jag säger så.

  Anonym om FRÅGESTUND!:
hur lärde du och tina känna varandra? är ni ovänner nu?
Pass.

  Anonym om FRÅGESTUND!:
Har du snea tänder? såg ut som de på en bild
Nej, bara lite trångt.

  hi om FRÅGESTUND!:
Vem är din förebild?
Oj, det har jag aldrig tänkt på. Min storasyster kanske =)

  carro om FRÅGESTUND!:
hur kom de sig att du började blogga, och hur många besökare har du nu?:)
Kika lite längre upp så får du svar.

  sofi om FRÅGESTUND!:
varför får du jobba på rl? känner du dom som äger stället eller? :)
Jag jobbar inte där.

  Anonym om FRÅGESTUND!:
vad tycker du om otrohet?
En av dom värsta sakerna som finns.

  Anonym om FRÅGESTUND!:
Kör du med fejk ID eller är du bara väldigt känd på barer och pubbar?
Det vill du allt veta va?

  Anonym om FRÅGESTUND!:
Du säger att du har haft problem med dina lår?
är det för att dom har varit stora eller små?
vad har du för mått runt dom?
För att jag tyckt dem varit stora. Så besatt är jag inte av min
vikt att jag kollar måtten.

  Anonym om FRÅGESTUND!:
Beskriv bloggarna med 1 ord

kissies.se - Stark
Blondinbella - Framgånsrik
Kenzas - Vardaglig

  Anonym om FRÅGESTUND!:
Tog du dej in på media?
Är det sant att du stoppade papper i bh:n som liten?
Ska du flytta till Stockholm sen?
Har du sexmani?
Det vet jag inte, det återstår att se.
Nä, jag brukade köra med gamla ostbågspåsar, det prasslade så härligt.
Jo, det är min plan.
Ja, det har jag. Jag har sex just nu medans jag skriver det hära.Ps. jag var
med din pappa igår.
 
  Anonym om FRÅGESTUND!:
Vad skulle du ta med dig till en öde Ö?

En person
3 saker
Min bästavän.
Tält
tändare
mat

  Susa om FRÅGESTUND!:
Kommer du in på krogen? ;)
Yes, i do.

  Hanna om FRÅGESTUND!:
Kan du säga att du snackar mycket skit? Dömer du människor efter utseende? Kommenterar du folk som går förbi dig på stan tex?
Nej det skulle jag inte säga. Men det händer väl alla att en kommentar slipper ut då och då. men jag brukar fort ångra
mig och få dåligt samvete om jag säger någonting dumt om någon.


 


GLÖM INTE!

Jag ska svara på frågestunden när jag har tid. Men nu ska jag snart iväg på dansföreställning. Vi har ju våran slutproduktion, glöm inte det. Klockan 18:30christinasalen.
Xoxo/F

See the fact that you can't have me back.

Oj, vilken dålig uppdatering alltså. Men jag har varit en stressad dam hela veckan och haft riktigt mycket att göra. Igår var det ju galakväll, eller niornasbal. Jag berättar mer om det senare i ett annat inlägg. Idag blev det föreställning för ch och norrmal och efter det for vi och åt på thaigarden. Nu sitter alla domhär i min soffa och ser simpsons. Igår var även jag och Maria och åt lunch på subland och sedan var vi ochsåg 9ornas examenskonsert.
Xoxo/F

hungry hands, turing soft and warm.

Jag måste älska mitt nya läppglans, som egentligen var köpt endast till balen.
Xoxo/F

Autumn leaves, under frozen souls.

Hej darlings!
I veckan har vi haft oerhört mycket träning, planering osv. Bara för att få allt perfekt, klart och på sin plats. Nu ligger jag och ser en massa bra tvprogram. Gårdagen innehöll max till lunch (Ja. jag kommer väga 300 kg när jag blir 30). Sedan shoppade jag även lite nödvändiga saker. Jo, och sen på kvällen var jag även och solade med angelica.
mellanmål
Xoxo/F

Dålig update

Hej godingar!
Internet hos mamma har barkat totalt så när jag kommer hem ska jag kolla om det är fixat och sedan dra igång igen. Nu ska jag bege mig mot skolan igen.


RSS 2.0