Thank god it's friday!

Du som uppfann morgonrocken, idag älskar jag dig. Lägenheten är iskall, jag MÅSTE kliva upp och betala räkningar, sola och gå och handla. Living the grown up life, but I love it!


Braveheart

Du vet den där känslan. Den. Ja, just den. Den jag alltid pratat om. Den kom till mig och nu har den försvunnit.

Det finns inga slott och inga krigare. Inga prinsessor och inga prinsar. Bara jag. Det är inte ensamt. Inte alls. Men så fort någon annan träder in så känns luften tung. Jag kan inte andas. Gå ut ur detta tomrum, sluta göra mig svag. Sluta ta plats. Låt min plats för honom vara.

Splittrad. Och som minnenas television slungas denna påse av känslor framför mig. När är det försent? Och när är det rätt?


Misery business

Det känns som att mitt hjärta slits mellan två världar. Jag kan inte andas. Finner ingen luft. Vart ska jag ta vägen? Det känns som att verkligheten kväver mig.

Ge mig drömmar!


Ignorance

Festkommitén är igång. Den 14/10 vankas det rock-fest. Så spännande!


Honest. Truth!


Smash into you.

Godmorgon!

Att lämna en varm säng för kylan måste väl ändå vara det värsta som finns? Vad jag kan döma genom att kika genom persiennerna så ser det ut som att vädret ute är relativt bra. Efter att jag och mitt hjärta har haft vår lunch-date så hoppas jag att vi besöker soldrömmen.

Det är en sådan harmonisk och fantastisk atmosfär där. Lägenheten är en enda röra så jag har cleaning-dutys idag med. Men jag ska inte stressa! Jag har hela dagen på mig att göra vad jag vill!


we all must go through it sometime, you're not the first.

Godkväll kära kamrater!
 
Trots det att jag handskas med smärta i magen så ska jag inte låta det stoppa mig från att leva mitt liv. Låg dock alldeles för länge i sängen idag. Men det är ju söndag idag! då får man lov att göra det? Sov nästan 15 timmar inatt. Men efter den vecka som jag har haft så förtjänar jag det.
 
Har känt mig ganska konfunderad och vilsen idag. Ramlade över några sms som fick mig att tänka om! Men ingen skada skedd. Det är inlåst och säkert.
 
Morgondagen väntar en lunch på stan och shopping med min fina Johanna. Därefter ska jag nog även vara moraliskt stöd till min stjärna Maria som ska tatuera sig. Jag är lite utspridd idag faktiskt. Men att mitt ständiga magproblem äntligen fått sitt slut känns som en lättnad. En annan fantastisk sak som gick upp för mig i lördags gör verkligheten så mycket lättare att handskas med. Det känns som att någon satt eld på mig och dessa självklarheter bara rullar in som gratis godis. För vem gillar inte godis?
 
Har hunnit samtala med fröken bergwall idag med. Och som alltid så är hon ett stort hjälp för de förvirrade själarna! Det går inte att ogilla den tjejen alltså.
 
Jag älskar känslan av att veta och vara säker på min sak. När ljuset går upp för en så känns det som att ingenting ont någonsin mer kan träda in. Jag säger adjö till min mörka passagerare och fortsätter köra efter min väg!
 
Varje person kommer någon gång komma vilse, hamna på fel väg. Du behöver bara träffa de människor som är ärliga och godhjärtade nog att hjälpa dig tillbaka på rätt spår.
 
Jag har funnit min väg och det känns så förbannat underbart att inte behöva gå den ensam!
 
 

It is winter in your heart.

If it's meant to be, it will be.


Young and selfish.

Jag sa inte nej till dig på grund av brist på kärlek. Utan av rädslan för att förlora mig i den.


One grain of sand.

Jag tror att jag håller på att gå sönder inombords. Bokstavligt talat! Men bra kväll igår.


It's a beautiful night, we're looking for something dumb to do.

Godmorgon peeps!

Har sovit halvdåligt inatt. Har haft en tendens att komma till den mörka sidan av drömmarnas land. Så jag har vaknat upp i panik, helt kallsvettig. Kunde kontrollera mina drömmar bättre förrut. Men av någon anledning så har jag tappat mer eller mindre kontroll.

Börjar hur som helst inte jobba förrän klockan 14. Så jag ska ligga kvar i sängen ett tag till och därefter göra någon nytta och se till att äta innan dess. Jag har ätit så himla dåligt på senaste tiden att jag känner hur det påverkat mig både fysiskt och psykiskt. Men idag är en bra dag! Jag jobbar bara fram till 11 och sen ska jag unna hjärtat en öl eller två.


I think I know a tune you like.


Bruno mars - marry you

Home. Safe. Clean. Cosy. Cuddle. Want - wine and music.


Who cares baby! I think I wanna marry you.

God dag mina kära läsare!

Vaknade relativt sent idag, men jag kan lova att kroppen och huvudet behövde det.

Har hunnit städa, övningsköra och vara ut med hunden. Nu ska jag göra mig i ordning för att åka på jobbet. Och för de som även har mig på Facebook men inte hittar mig där. Kan jag upplysa er om att jag inaktivetat mitt konto tills jag förtjänar att vara där (dvs. När jag tagit körkortet). Puss och kram!


I just lost my job. I didn't loose my pride.

Hallå mina fina!

Mamma är här på besök och jag väntar på Maria som just kom genom dörren.

Vi ska gå på smygpremiären av Åhléns. Vi hörs sen!


Rothless


Överallt och ingenstans.

Jag tar en paus och stänger av. Vi hörs om någon vecka!


I don't wanna hold you if you want to go, I'm not going to make you feel love if you don't I would rather learn what it feels like to burn than feel nothing at all

Hallå mina kära läsare!
 
Jag lever och mår. Och idag är en bra dag. Jag har varit lite utav en berg och dahl bana de senaste dagarna. Känslomässigt. Men turligt nog så verkar det vända.
 
Jag har hunnit vara på en två timmars lång promenad med min bebis. Hälsat på johanna och även mina arbetskamrater. Renoveringen verkar gå framåt, så tummen upp för det.
 
Ikväll ska jag och Maria laga finmiddag. Jag tror hon får stå för matlagningen och jag för vindrickandet.Det är vad jag gör bäst, hålla koll och dricka vin. Skämt och sido! Jag är inte helt efter då det gäller matlagning. Min pappa var en fantastisk kock.
 
Jag hade bara tänkt checka in och säga hej. Nu ska jag bädda sängen och plocka undan disk. Vi hörs och ses och allt sånt där :)
 

I'm gonna make a change for once in my life - J.morrison

Det är brutet, skalet av försvar. Jag känner mig naken, utlämnad och sårbar. Du min superhjälte, min bästa vän, min förebild. Jag saknar dig så idag. Idag är en dag då jag hade velat krama om dig och höra att allting blir bättre. Ensamheten gör mig galen. Jag känner mig så förlorad och vilsen utan dig.
 
Du som ska vägleda mig och hålla min hand när jag är rädd. Jag har aldrig behövt någon förrän nu. Idag. Och för resten av mitt liv. Jag är konfuderad och splittrad. Jag är vilserädd och förlorad.
 
Jag kan inte sätta punkt och jag kan inte skriva en ny sida. Jag står någonstans där mitt i mellan. Jag är inte jag, mitt bästa jag, jag är en sämre version av mitt värsta jag.
 
Jag föreställer mig scenarion och drömmer mig bort för det är vad som får mig att fortsätta gå längs den långa vägen. Tiden läker alla sår. Men det finns inga ord och ingen människa som kan ersätta vad jag förlorat.Jag är rädd att förälska mig i livet. Jag är rädd för lyckan, rädd för dess okända. Hur ska jag våga, om mannen som lärde mig så mycket inte fick chansen att uppleva det själv? Det känns själviskt och jag är sällan det. Jag prioriterar ofta mitt egna välmående före alla andras. Det är sån jag är, sån jag alltid varit. Och det är så jag alltid kommer vara!
 
Jag respekterar dig för den du är , men jag kommer säga till när jag misstycker. Jag kommer inte alltid hålla med dig och jag kommer inte alltid tycka att alla val i livet du tar är rätt. Men jag vill våga bjuda in dig igen!
 
Du som kallas genuin lycka. Du som kan ta bort allt ont på en sekund och vänd allt det mörka till något så underbart. Jag vill bryta denna mur av orättvisa och felsteg. Jag vill våga vara jag. Med dig.
 
Och kanske i framtiden med en prins. Jag är fortfarande osäker. Jag funderar ännu. Men jag behöver tid för att livet gör det svårt att lita på nya individer. Jag skyller inte på någon annan än mig själv.
 
Men jag ska granska, spekulera och sätta punkt. Jag litar på att du finns där när jag är redo!

She's an angel with her dirty wings.

Godmorgon kära krigare!

Jag har verkligen hittat en normal dygnsrytm nu. Vad har hänt med mig?

Sover Max 8 timmar per natt. Vaknade klockan 13.00 idag av att kroppen var utvilad men själen tung. Jag börjar fundera om jag dragit på mig någon virus av nått slag.

Jobbar hur som helst 17-04 idag. Krigarpasset! Ska slå Johanna en pling nu och föreslå en promenad till solariet. Jag är hungrig och behöver mat. Men jag är för lat för att laga mat. Typiskt mig! Tur att jag har en sådan kärleksfull mor som kommer förbi med matlådor för att hon har en lat dotter.


Looking from a window above, it's like a story of love.

Har legat och vridit och vänt mig i sängen hela natten. Jag har haft någon sorts kramp som strålar bak i ryggen och inte vill ge med sig.

Gissar på att jag blir sängliggandes tills att det är dags för jobb. Prinsen ringde hur som helst och erbjöd sig att komma förbi med lunch. Tack och lov!

Hade nog svällt ihjäl annars. Jag är tacksam. Livet är bra. Människor visar sina sanna färger just nu!


For years i've been holding it down.

It's been said that the saddest thing a man will ever face is what might have been. But what If a man is faced with what was? Or what may never be? Or what can no longer be?
 
Choosing the right path is never easy. It's a decision we make with only our hearts to guide us. But sometimes we find our way to something better. Sometimes we fight through the regret and remorse of our mistakes, our malice and our jealousy and the shame we feel for not being the people we were meant to be.
 
And that's when we find our way to something better. Or when something better finds its way to us.

These wasted moments.

Hallå kära läsare!
 

Jag har precis kommit hem och ska ta mig en välbehövlig vilostund innan det är dags för jobb. Mitt lilla hjärta låg och sov så gott när jag kom hem så vi har hunnit vara ut på en långpromenad. Klockan 18.30 så är det dags för jobb vilket säkert kommer resultera till en tidig kväll med total mysfaktor.
 
Hade en släng av ångest igår kväll. Tur att jag hade Elin som kom förbi och tog ett glas vin med mig. Hade hur som helst inga problen med att somna. Jag har varit ganska radiostyrd de senaste dagarna. Jag har kommit fram till att jag måste skaffa en hobby och de som föreslår att jag ska börja träna kan ju fetglömma det. Träna är ingen hobby, träna är ett måste..
 
Jag kanske borde börja dansa igen. Det hade varit fantastiskt!
 

 
 
 

He told me I was made of Love.

Godmorgon!

Jag känner mig radiostyrd.. Syndade i morse och var flitig med snoozeknappen. Drömfabriken har gått på högvarv inatt. Jag tror att drömmar är ens undermedvetna som vill säga en nått. Och inatt ville mina drömmar påminna mig om att den sjätte säsongen av Gossip Girl snart drar igång. Haha!

Ska koka mig en kopp té och vara en tidsoptimst idag. Har en tendens att må dåligt då jag vaknar tidigt på morgonen och så har jag varit hela mitt liv. Det är som att vara bakfull varenda gång man vaknar. Kul...

Nu ska jag avrunda och försöka värma kroppen en aning. Det är iskallt i lägenheten och lillkillen vägrar kliva upp. Nog är han mitt lilla hjärta alltså!

Jag hoppas ni alla får en strålande dag. För att min kommer vara fullspäckad fram till 21.30 då jag ska själv-dö i vad jag brukar kalla himlen (sängen)

Puss & kram!


All that i'm after is a life full of laughter.

"I dont chase after anyone anymore. If you want to walk out of my life, I'll hold the fucking door open for you"
 

Jag har aldrig riktigt förstått grejen med att jaga någon som uppenbarligen inte är intresserad av dig. Varför tråna efter någon som gjort det otroligt uppenbart att allt egentligen bara är ett spel?
 
Varför göra sig själv till åtlöje och och framstå som desperat då alla korten ligger på bordet? Jag fick nämligen höra en sådan intressant händelse för ett tag sedan att jag inte kan låta bli att undra. Varför gör vi så?
 
Varför är vi villiga att se ut som totala idioter och göra oss själva till åtlöje bara för att de man känner för någon annan inte är ömsesidigt? Jag säger inte att det är fel att kämpa för det man vill ha, det uppmuntrar jag alla att göra. Men det är bara när scenariot är så uppenbart och man vägrar inse det.
 
Givetvis är det upp till var och en hur man vill gå tillväga med känslor som inte är ömsesidiga från den andra parten eller tvärtom. Det är bara min åsikt!
 
Jag personligen skulle aldrig förlöjliga mig för någon annans skull. Om människor har tänkt spela spel med mig så är jag ganska så säker på att jag kan göra det hundra gånger bättre. Utan att låta högfärdig! Om människor vill behandla mig som något materiellt eller som en leksak så är jag beredd att göra detsamma. Jag anser att man har rätten som en individ att aldrig tolerera att bli behandlad  som en ägodel eller en spelpjäs av något slag.
 
Jag kommer aldrig jaga någon som inte visar intresse för mig. Och jag kommer definitivt aldrig sänka garden med någon som inte är beredd att kommunicera med mig. Det sägs att om det är rätt så är det lätt. Om det är lätt så är det rätt.
 
Och utan alla dessa spel så hade vi nog haft lättare att hitta våra själsfrändar eller vad ni nu vill kalla det.Jag står fast vid vad jag tycker och jag kommer alltid hålla mig vid det. Jag har varit med om så hjärtskärande scenarion när jag tänker på det.
 
Och anledningen till varför jag handlar som jag gör, är för att jag fått mitt hjärta krossat en gång. Och det var det värsta jag någonsin varit med om. Jag vet att tiden läker alla sår, men det sätter sig fortfarande på psyket.
 
Och jag vet att man måste våga för att vinna. Men om någon anser att jag inte förtjänar sanningen, så förtjänar den personen ingenting av mig tillbaka heller.
 
Det var bara en liten tanke. Jag är ju en sådan som överanalyserar! jag gräver till djupet med det som intresserar mig, det som gnager lite lite lätt på hjärnkontoret. Negativ respons som positiv är välkommen. Jag vill gärna veta vad ni tycker?
 
Jag vill inte att någon ska ta åt sig då detta bara är taget ur tomma intet. Själva händelsen som jag nämnde tidigare stannar såklart privat mellan mig och personen som berättade det för mig.
 
 
 
 
 

You're so vain. You Probably think this text is about you.

Nu är vi klara med dagens projekt som tog oss totalt 9 timmar. Nu är ögonen och kroppen trött, men vilka upplevelse det varit.

Imorgon ska vi fortsätta i samma spår men det blir mest troligt inte lika länge. Jag ska hem till mitt hjärta nu och bara unna mig det finaste av vardagen. God mat, vin och mys. Det förtjänar jag! Mitt huvud gick i högvarv inatt, hade lite problem att somna. Jag tänkte på allt mellan himmel och jord och ingenting speciellt egentligen.

Men jag mår bra, nästan för bra. Ibland ät det skrämmande att vara för lycklig helt utan någon anledning.


I want to take you higher.

Godmorgon! Klockan är exakt 07.23 då jag skriver detta. Jag har precis ätit frukost och håller fullkomligt på att frysa ihjäl. Bara för att det håller på att bli höst så behöver de väl inte stänga av värmen i lägenhet? Känner att det inte är någon bra kombo med mitt tragiska morgonhumör.

Ska iallafall börja piffa till mig för vad som nog kommer bli en väldigt spännande och bra dag. Taxin är här 08.30, så då sticker jag! Vi hörs och ses och allt såntdär! Pusspusspuss


Baby! you got what I need.

Sometime, you have to give up on people. Not because you don't care but because they don't.

Loving me is a great mistake.

Hallå kära vänner!
 
Idag har jag varit på ett spännande möte som jag tyvärr inte kan dela med mig så mycket av.
 
Har hur som helst kollat in skandinaviska institutet om att åka bort 1 år som au pair. Alla jag hört som har gjort det har sagt att det varit en fantastisk upplevelse. Och det är verkligen något som jag hade velat pröva på.
 
Ska kolla vidare på det och därefter kanske ansöka. Jag känner att det inte finns så mycket här att stanna för. För att mina vänner och min familj kommer ju alltid finnas kvar. Mina ögon har öppnats upp så mycket de senaste halvåret. Och jag är så less på alla dessa spel och personer som påstås vara vänner som därefter snackar skit om varandra och hugger varandra i ryggen.
 
Och sen om man någonsin ska ha en chans att hitta kärlek så är inte piteå det rätta stället för mig. Jag är inte bitter, utan jag ser bara allt med mer klara ögon just nu.
 

I Will never lose My Pride.

Godmorgon kära krigare!

De senaste två dygnen har jag sovit mer än väntat. Men själen och kroppen har varit ganska trött efter två veckor hemifrån.

Vaknade av att Fredrik ringde och hetsväckte mig med tusen frågor. Min hjärna hade knappt vaknat, men turligt nog är jag vaken nu och har hela dagen framför mig.

Jag har en såndär känsla av lättnad i kroppen. En känsla av att ha valt, en känsla av frihet. Jag älskar att jag är jag! Att jag kan kontrollera hur jag vill känna och att jag kan göra exakt vad jag vill med mitt liv.

Okej, det blev ett litet sidospår här. Men jag var bara tvungen att få det ur systemet. Pratade med Elin i telefon och kom fram till en massa kloka saker. Den där fröken Bergwall har bra inflytande på mig alltså.

Tänkte bara checka in och säga hej. Jag mår bra och livet är bra.

Nu ska jag ta tag i några ärenden och senare idag så händer även något mycket spännande.


Honey, I'm home.

Vi sitter bänkade framför varsin dator på arlanda. Roliga vi är då vi umgås va?
Nåja, det ska bli så fantastiskt skönt att få komma hem. Sova i min säng, även kallad himlen.
Äta svensk mat och slippa känna sig som ett retard varenda gång man pratar med någon.
 
Börja om att jobba, spännande projekt, kärlek.
 
Jag ska prioritera om mitt liv helt och hållet. Fokusera på de saker som får MIG att må bra, de där småsakerna som gör mig extra lycklig. Jag ska fylla mina veckor med vardagslyx så att jag inte hamnar i någon mörk period nu under hösten.
 
18.25 går vårat plan mot luleå och där kommer mamma stå att vänta på oss. Min säng, min kära säng. Vad jag saknat dig alltså.
 
 

Gatwick airport

Honey! I'm coming home.


Good girls go to heaven. Bad girls go to London.

Herregud vad vi shoppat!

Jag har så mycket skavsår att jag nästan bara vill lägga mig ner och gråta. Nu ligger vi på hotellet och har precis städat upp lite. För tidigare såg det ut som att det hade varit ett vildt rave i 365 dagar.

Väskan gick knappt att få igen. Är jag förvånad? Nej! Men jag är nöjd, så nöjd. Jag har shoppat så att kortet blöder, men jag klagar inte.

Imorgon ska vi på lite sightseeing. Vi hade tänkt se London eye, harrods, big ben och madame tussauds.

Därefter ska vi även besöka Victorias Secret i stratford. Våra dagar är fullbokade ända tills vi kommer hem och till veckan händer även något väldigt spännande hemma. Vem kunde tro det? Livet är bra. Jag är lycklig!


Can you feel me? Can you feel it? It's burlesque.

Nu sitter jag och Alexandra på Arlanda express som ska ta oss till flygplatsen och därefter till London.

Våran helg i Stockholm har varit superbra och vi har spenderat mestadels av tiden med fina Elenor och Fanny. Både fredag och Lördag har vi varit ut och ätit fantastiska middagar och därefter varit ut på Laroy, solidaritet och hängt på "chill" på Södermalm.

Igår käkade vi på vapiano i gamla stan och gick igenom helgens bravader. Bra helg kort och gott.

Nu väntas 9 dagar av shopping, festligheter och god mat med min bästa vän. Jag kommer förmodligen komma hem en upplevelse rikare och tusenlappar fattigare. Och vem vet, jag kanske även förälskar mig.

Nåja! Nu ska jag avrunda och sätta i lurarna med en viss mr. Pope så mina flygnerver lägger sig.

STORA KRAMAR FRÅN OSS DAMER!


RSS 2.0