letting go..

Bye bye, bloggen. Nu gör jag slut!


Lägenhet sökes!

Det är ingen som har en lägenhet i luleå, en 1a/1,5a - 2a som dom vill hyra ut eller överlåta på mig?

Hör av er, coolfridagirl9@hotmail.com


Kärlek handlar om att ge och ta.

Hej!

Nu är jag hemma. Har övervägt om det är fest som gäller eller en mysig hemmakväll, ska jag vara ärlig så har inte fest lockat på väldigt, väldigt längre. Känner inte att att det tilltalar mig på något sätt längre. Så nu ska jag ta mig en lång varm dusch, sedan kurera mig i soffan, eftersom jag känner mig lite sjuk. Mina körtlar under armarna har svällt upp och gör ont, creapy. Kan dessvärre inte föra över bilder heller, har ingen kabel. Lovar att köpa en på måndag.

Mr. so damn insane - I guess it's better, where we are now. But after going through this, it's easier to see the reason why.


Lägenheten - Luleå

Idag efter skolan så mötte jag och Amanda upp emma för att kolla på den kanske, blivande lägenheten.Köket

delar av köket och tv-rummet

toaletten

garderoberna i sovrummet

sovrummet

Sen så söker jag någon studerande, som kanske bor långt borta som vill dela den.
Endast tjejer, kontakta.. coolfridagirl9@hotmail.com för mer information.
XOXO


How can I just let you walk away, just let you leave without a trace.

Hallå!
Här är lite bilder innan sängdags igår, wiho...
Look at me and you

Hej!
Nu sitter jag på bussen och tänkte uppdatera lite. Idag slutar jag 12, vilket är riktigt skönt. Sen ska jag på stan och äta lunch med min finaste M. Tror det blir fläskfilé, potatisgratäng och bea, mums.


världens godaste chips. Som pringles fast knaprigare och mer smak, love them.

XOXO


Magiska under

Egentligen vet jag inte varför jag är så sårbar just nu, jag vet att jag inte borde, men fortfarande är jag det. Från att ha haft en helt vanlig konversation till att ha blivit på dåligt humör efter en mening.

Jag har aldrig någonsin varit så kär i en människa..


tillägnat min kära, Mystery man.


Photo

My look tonight:
Thaigarden

Idag hade jag blivit lovad en middag på valfri restaurang, och självklart valde jag thaigarden eftersom det är piteås bästa matställe enligt mig. Mitt sällskap bestod av, Mamma, Moster(Lotta) och ulf.

Förrätt:


Varmrätt:


XOXO


It's just better this way.

Hej!
Idag efter skolan så gick jag och Klara på stan, kändes som att det var dags att shoppa lite, och det gjorde jag. Vi tog även en liten glass stund, supermysigt.

Inköp:

En ny skinnjacka från h&m eftersom någon idiot snodde min på PDOL. 500:-

Slappt grått linne från cubus. 99:-

från kicks130:-

lösögonfransar 40:-

Parfym 170:-

Vitt slappt linne från cubus, 99:-

vita tygskor

Skjorta från vila 200:-


+ Sockar,chinos och pälsjacka.

XOXO


-

:) om strange feelings:
när ska du avslöja vem den mystiska mannen du var förälskad i då? ;)
Även om jag skulle kunna berätta, så skulle jag aldrig göra det.

  Victoria - om Förresten..:
Var är andra hälften då?
I flyttlådor.


Victoria(; om Baby I can feel your Halo.:
Hur mycket kostar tandblekning och vart har du köpt den? :)
Det är varierande och man betar hem den från tradera.

♥ om Röda naglar & ramlösa, kärlek.:
Jag har en fråga och de är hur du bloggar genom din iphone?
För jag har också en, men jag vet inte hur man får in bilder i inlägget :S

Puss & kram
/ ida forsberg♥

Nej, jag bloggar från min lilla dator :)

sara om Röda naglar & ramlösa, kärlek.:
hejhej:P undrar om du tjänar pengar på din blogg pga av alla dina läsare :P
Jag tjänar pengar om jag vill. Men då måste jag annonsera och det orkar jag inte.

Anonym om I'm still free fallin':
får vem som helst komma och titta ? :)
Jo, alla fick komma. Men det har tyvärr redan varit. 


I'm walking on sunshine

Hejsan!
Nu är jag hemma. Det vart lite längre än tänkt, men bra var nog bara det. Jag och Amanda började med att äta lite hederlig fetto-mat på sunes. Vi avslutade allting i niklas lägenhet där vi satt och pratade, kollade runt på internet och åt nesquick fingor.


Endast för att rapunzelkillen ville att jag skulle fota.

Sedan välkomnades jag av detta hemma:

himmelriket, not.

Natti, natti.


Världens bästa parodi..Förresten..

Glömde jag att säga, att jag älskar skor? Här är halva min samling ;)


I've been waiting on the world to hear my song, so they can tell me I was wrong.

Hej Amigos!:)
Nu ska jag iväg och äta med min fina classmate Amanda, vi hörs sen..XOXO


I keep on waiting, waiting on the world to change.

Hej!
Idag har det varit en bra men kort dag. Kände mig dock självmordsbenägen då jag var tvungen att kliva upp 06.00. Idag har vi haft svenska, fått en rundtur och sedan gick jag och Amanda på stan ett tag. Vi åkte även bussen tillsammans, för att hon skulle till sin "kompis" i piteå, som hon kallar honom, haha. Ikväll ska vi nog även ut och äta tillsammans, mysigt!

XOXO


Original

Godmorgon!
Nu sitter jag på bussen. Fyfan, det borde vara förbjudet att kliva upp 06.00, så hemskt.

Dagens outfit:

XOXO


Betyder lust att man är en hora?

Var just inne och kollade på DB;s blogg och såg hennes utlåtande angående lust och att bli kallad en hora för att man idktar samlag mer fler än vad andra tycks vara lämpligt. Jag kan inte alla än att säga att jag håller med henne, dom som använder ordet hora för att såra någon eller helt enkelt kalla någon hora för att det idkat samlag med en eller flera så är man otroligt oallmänbildad bara.

Läs hennes inlägg här under;

Ett återkommande ämne då läsare chattar med mig är ångesten över att vara en "hora". Detta gäller både då de varit i kontakt med killar och gått längre än de förväntat sig, så väl som när det ventileras rykten among kretsarna i skolan. I samtliga fall är oron över stämpeln enorm. Att vara en hora verkar vara det allra värsta utav allt. Jag brukar lugna med att säga att så länge du inte stoppat ner dina målade naglar i hans plånbok och fått betalt för natten, är du omöjligt en hora. Då övergår ångesten till "slamp stämpeln" med citat som "jag vill inte vara den som håller på med killar, bara sådär", och då brukar jag kontra med att lust är normalt och att det är okej så länge du är med på det. Vill du hångla - hångla. Vill du ha sex - ha sex. Killen du har sex med har minst lika mycket att oroa sig för om det handlar om att man inte "får" ha sex. Han hade sex lika mycket som du. Men trots detta består oron. Man får inte vara med flera killar. Man får inte ha lust. Man måste känna skuld och man måste stå ut med att vara en slampa om man väljer att ge utlopp för lust. Hora är tydligen det värsta man kan säga till någon. Varför är inte "mördare" det värsta skällsordet? Hemska samhälle där vi gör allt för att sätta kvinnan lägre. Har ni känt av ångesten?

Taget från DB:s blogg!


on my way home..

Hej!
Nu sitter jag på bussen, påväg hem. Det känns skönt och jag är jättetrött, men det här med att pendla är verkligen utmattande. Jag håller tummarna för Emelie just nu. Dagen har varit bra, vi började morgonen med svenska,sedan textil, lunch och sedan textil igen. Vi har mest gått igenom grunderna och fått prata. När vi slutade så gick jag och Klara ner till centrum en sväng och kollade runt. Nu bränner det i fingrarna på mig, JAG VILL HA LÖN!!Röda naglar & ramlösa, kärlek.

Hej!
Än en gång sitter jag på bussen, jag har är glad att jag har min pärla som jag kan fördriva tiden med.

Dagens outfit:

XOXO


Inte bloggsugen..

Idag har jag inget bloggsug, så detta blir mitt sista inlägg för idag. När jag kom hem till piteå mötte jag upp Angelica för att äta middag och prata litegrann. Äntligen, fick jag mitt efterlängtade vegmål, Vi hörs imorgon! :) PUSS


Baby I can feel your Halo.

Godmorgon!
Just nu sitter jag på bussen, känner mig inte ett dugg nervös faktiskt, men jag lider med Angelica litegrann. Är än så länge bara i kopparnäs, men jag gruvar mig för att inte hitta. Hur coolt vore det att komma försent första dagen? Inte coolt.


This is how you remind me of who I really am

På senaste tiden har det öppnats många nya dörrar för mig och människor i min närhet och jag kan inte mer än glädjas för det. Det känns skönt att vissa verkligen tagit ett steg ut, utanför någon annans åsikter och är nog självständiga att våga ha egna åsikter nu. Det känns bra att människor insett att mina vänner inte är samma människa som jag, och kommer aldrig någonsin bli.

Som människa är man oftast väldigt självständig, ibland öppet och ibland i hemlighet. Det finns aldrig någon som kommer kunna vara en kopia av just DIG, för varje människa är speciell, varje människa har någonting unikt och vackert.

Det kom även till min insikt att människor jag älskat blivit styrda och manipulerade, men att dom accepterade detta eftersom dom själva inte ville bli utsatta för det dom såg att denna människa utsatte mig för. Jag visste alltid att innerst inne så tyckte dom om mig, jag visste att dom ville vara med mig, men av någon anledning, inte kunde och inte vågade.

Jag ser äkta vänskap som att du ska kunna prata med denna människa om allt. En äkta vän ska respektera din åsikter, en äkta vän ska alltid lyssna och en äkta vän ska alltid acceptera dig precis som du är.

Vad jag har sett och tagit lärdom av under mina år, åren jag kämpade som mest är att jag inte ångrar någonting, jag ångrar inte dom jag mött, de misstag jag begått, eller att jag faktiskt varit olidligt usatt som människa. För jag har insett att det inte berott på vem jag varit, utan tillgångar jag haft, saker jag gjort, saker jag sagt, och ingenting av dessa saker gör mig till den jag är. För alla gör misstag och det gör dig inte mer än mänsklig.

Jag har blivit straffad för mina misstag, mer än jag egentligen förtjänar, men jag tog det, för jag gillade känslan av att bygga upp styrkan och självsäkerheten hos mig. Jag blev väldigt självständig som människa och känner att jag växt och med detta har det kommit mycket gott. Det har öppnat mina ögon för vad vänskap handlar om, vad livet handlar om. Tror du på dig själv tillräckligt mycket, så kan du tro på någon annan också.


This has been the longest time without youSchema - Mode och design

Såg nu att vi hade ett alldeles kungligt schema, två långa dagar, resten korta, love it!Måndag: 08.15-17.00 ( Ett hål på 1h och 45min)
Tisdag:09.30-16.25
Onsdag: 08.15 - 14.00
Torsdag: 09.30 - 13.40
Fredag: 08.15 - 14.10

Det är som att gå på lågstadiet igen. Från en skola med 08.15-17.00 varje dag, till detta, LOVELY!


strange feelings

Kom precis hem från svartudden, vad jag gjorde där vill ni allt veta va? Nä, sanningen är den att jag hämtade min moped eftersom jag lämnade den där i fredags när vi festade. När jag närmade mig strömlida påvägen hem så dök massa minnen av sjuka upplevelser upp. Kan ge er några smakprov.

Sprang barfota och utan jacka, mitt i vintern till svartudden, två gånger till och med.

Joggade ifrån svartudden till stan med någon annans skor och utan jacka, fortfarande mitt i vintern.

Sen vill jag inte nämna något mer, eftersom då kommer ni säkerligen tro att jag är en sjuk människa, även om jag bara var galet förälskad!


I'm looking up in the same night sky

Hallå!
Jag fick världens godissug och kom då på att kioskpiraten ligger ca. 200 meter härifrån. Iallafall så gick jag dit, tog den största godispåsen jag hittade och fyllde den.

XOXO


I don't know if this is right or wrong.

Godmorgon! Har ni sovit gott? det har iallafall jag.
Efter jobbet igår så hade jag planer för att åka på fest (nykter) men jag bojkottade allt sådant, duschade, la mig med morgonrocken i soffan och pratade med människorna som var hära, sen gick jag och la mig, duktigt va?


Friterade tigerräkor i ströbröd, yummie

Some guy och emmy i fredags

XOXO


Who do you think you are?

Alltså jag blir galen, jag är nog inne på mode och designs hemsida varje dag, men våra scheman uppdateras ju aldrig :(


Black and white

Aloha!
Har just kommit hem från staden. Har varit och valt ut en helt ny höstgarderob, gillar det stenhårt. Fick även höra lite gossip om att en viss Mr. är back in town. Sitter just nu med tandblekningen i, ska snart börja klä mig och sedan börja bege mig mot jobbet!
Lunch med mami

Hittade en ny man inne på HM

Den platsade perfekt i min nya höstgarderob

Visst är den gorgeous?

XOXO


There's a first time for everything.

Hej!
Vaknade kring 11 tiden. Nu ligger jag med min svarta pärla i soffan och kollar läget i bloggvärlden litegrann.

XOXO


The story of how we fell inlove

Hejsan!
Jag känner att jag inte har någon kraft kvar, är så himla trött. Ska nog börja bege mig mot sängen redan nu.


Jag trodde allt var lätt, jag trodde på en framtid.

Nu ligger jag i soffan med min dator och har precis haft ett fotbad, det var underbart. Har dukat upp med isvatten, chips och How I met your mother på tv.
myströjan

XOXO


you make me crazy.Anonym om A real fashion girl..:
vad ska du gå?

Jag ska gå hv1md, dvs. Mode och design :)


Rensar garderoben, IGEN...

Nu är det så alla glada att jag ska rensa min garderob, än en gång.


Svart fodral klänning, XS, 40kr

Läckert linne från VERA i storlek s, 50kr

Väst i storlek s, 40kr

Tischa från VERA i storlek s, oanvänd. 50kr

Turkos tunika från vera, 40kr

söt spetsklänning i storlek S, 40kr

svart tunika i storlek s, 40kr

Randig tröja i storlek s, 25kr

Grå tunika i storlek S, 30kr

Kontakta för mer info, coolfridagirl9@hotmail.com


Choose my outfit!

Nu är det såhära att jag sitter och klurar på vad jag ska ha på mig på måndag, dvs. skolstarten, hjälp mig!


Och i detta fall, en christian dior väska eller en läcker lackväska med nitar.


XOXO


Nothing is impossible

När Louise var förbi satt vi och kollade i min och Emelies klippböcker. Och dom innehåller bara tidningsuptklipp från saker vi varit med på, vunnit, osv..

En stjärna redan då?


Detta var året då jag vann småstjärnorna. "Felice, störst av småstjärnorna"

XOXO


Kolla vad som ramlade ner i...

.. Brevlådan! en Cosmopolitan tidning, den ska jag läsa ikväll, samtidigt som jag avnjuter mitt fotbad. Idag blir det gourmet middag också, I must love life right now.


Jag kände mig så svag, men du har gett mig styrkan, att möta sorger i mitt liv, nu litar jag på dig - Josef, drömmarnas konung.

Hej allihopa!
Vilken dag det har varit alltså. Det började med att jag klev upp 06.00 i morse och begav mig då sedan till hårstudion för att bli stylad med smink och håruppsättning. Föreställningen för kungen, drottningen och victoria gick jättebra och jag är jättestolt över våran insats, så när vi stod där på scenen och blev berömda så brast jag ut i tårar, glädjetårar såklart.


överlevningsföda

våran blomoutfit

XOXO


I'm still free fallin'

Oj, glömde att berätta för er att imorgon är den STORA dagen, imorgon ska vi dansa för kungen och drottningen, samt victoria. Vi börjar dagen med att kliva upp 06.00 för att sedan bege oss till hårstudion och där blir vi frisyrfixade och vi får även en makeup. 11.25 på pitsund så drar allting igång, wish me good luck!

Natti, natti!


But he's not, 'cause he's gone forever.

Hej!
Sitter nu vid mitt nya dataställe i min fina peak performance myströja och sedan ett par underbara tofflor, fula sådan dock.


nya bloggposén?världens skönaste ulltofflor.


You can loose those fears, come and blow me a kiss.

Anonym om Viva la diva:
hur tycker du att den funkar? är de svårt att få till snygga lockar med den? svara gärna så jag vet om den är värd att köpa:)

Jag vet inte ännu, har inte testat den än, men vad jag hört, så ska den vara bra. Den blir upp till 200 grader varm, uppdaterar dig sen om hur den fungerar :)

Anonym om Viva la diva:
Skulle behöva en själv. var köpte du den och vad kostade den?
Från elkedjan är den och kostar nu 695:-

M om I'm not ready to back down.:
Hej. Jag undrar vad det är för blekning du har köpt och vars du har köpt det? Skulle jättegärna uppskatta ett svar eftersom jag själv vill bleka mina tänder :)
Tack för en intressant blogg!

Min tandblekning har jag betat hem från tradera och då varierar ju priset beroende på hur många som är intresserade:)

Anonym om Välkommen in i vuxenvärlden!:
när flyttar du isf? :)
I september någon gång skulle jag tro:)


Anonym om Pull it together, together again.:
Och HUR orkar hon städa ditt rum?! =P
Hon är min slav, nä, skämt och sido. Hon gör det för att hon är världens bästa mamma.


Colorfull

Kom just hem, smart som jag var glömde jag datorn hos pappa, hade så bråttom till solariumet. Har iallafall tagit en solstund på 20 minuter med Emma, och sedan åkte jag förbi pappa för att hämta min lilla svarta pärla.
Lite färg har jag allt fått ;-)


A real fashion girl..

Hola!

Håller just nu på att ladda ner spotify till min uppfräschade pärla. Pappa har nämligen installerat om från linux operativsystem till windows XP, love it. Ska även äta middag hära, och ikväll blir det grillat för kungligheterna.
Viva la diva

Hey!
Nu är jag hemma från en lång och jobbig dag. Vi har varit ute i pitsund och repat på scenen, samt ätit lunch i Piteå havsbads restaurang. Efter att vi var klara åkte jag in till stan och valde mig en ny plattång.


Angie och Rosie

I restaurangen var kaffemaskinen poppis!

Rosie var en av dom..

Min nya straight and curl tång!

XOXO


Hips don't lie

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och myst på. Känner att höstmörkret har gjort mig trött och hängig, måste nog ta mig en tur förbi apoteket och köpa några vitaminer eller så. Måste ju vara pigg och alert inför skolan.


Natti, natti amigos!


Attention whore

Igår var jag förbi papi och hämtade min tandblekning, efter det åkte jag och finaste Emma och solade!


Visst såg det lite kul ut, - "Felice niklas jakobsson", haha. Måste nog vara för att vi båda är
skrivna på den adressen.

tandblekningenBFF

XOXO


Nyduschad

Nu har jag precis duschat, märkte också att det är någon konstig stalker som kopierar mitt material och försöker få mig att länka honom/henne, forget it!
Visst ser dom söta ut? Love them!


Sing for me!

Hej babes! Kom just hem. Efter jobbet som slutade 5 så åkte jag direkt ut på stan och köpte en massa skolsaker till skolstarten som är när?


en kalender, 129:-

En mapp, 29:- och pennor 25:-

pennfack, 29:-

Kollegieblock, 20:-

Allt detta finns på Gallerix.


If I didn't knew better.


I 3 år har vi följt varandras steg och studerat varandra och sett varandra växa, vänskap är underbart!


I probably would, if I could.

Just nu vill jag bara falla fritt i det okända, jag vill fastna i någon annans armar och av bara längtan, aldrig ta mig ur. Jag vill känna ansvar och växa ännu mer som människa.

Jag vill känna mig motiverad i en livlös stad, jag vill arbeta för mitt eget och förstå ansvaret om hur det är att växa upp och bli en vuxen människa, ge mig det ansvaret.


I'm not ready to back down.

Hej!
Nu är jag hemma på lunch och sitter med blekningskenan i. Mina tänder ska vara kritvita till skolstarten, förresten, är det någon Mode och designare som vet vilket datum och tid vi börjar?


Dont let me go, don't let me go.

Hello!
Nu har jag dragit på mig en myströja och ett par tights. Håller på med middag nu och ska sedan dra mig mot pappa och lämna min lilla pärla. Efter det åker nog jag och emma och solar!


Humörsvängningar?

Hittade just denna kille på youtube, tycker filmen är galen!


Växt som människa?

Det har kommit till min insikt om hur mycket jag växt som människa dom senaste månaderna. Mitt sätt att tänka om olika ting är total förändrat, men samtidigt som det är någonting helt nytt så tycker jag om det sättet jag tänker på nu.

Förut handlade allt om att bara leva livet, det handlade inte om att ta ansvar för sina handlingar utan bara leva utanför gränserna. Även fast jag till viss del upptäckte vad sprit framkallade för känsla inom mig så har jag aldrig riktigt tagit tag i det. Man kan ha så mycket roligare utan alkohol, och när det gäller alkohol så har det inte annat än bidragit med en massa ångest och förstört chanser i livet för mig.

Men jag har velat börja om, och det har jag gjort, jag älskar att kunna möta min spegelbild och bara stråla av glädje och verkligen kunna säga med sanningsfulla ord, om hur stolt jag verkligen är över mig själv, vad jag ådstakommit och att jag aldrig någonsin låtit människor trampa på mig. Jag har tagit nya tag och jag förtjänar en andra chans, för det gör alla människor.

Det är mänskligt med fel och brister, men att förlåta och kunna gå vidare är en ren självklarhet. Jag har dom bästa vännerna man kan önska sig, jag har den finaste familjen i hela världen och jag är en helt vanlig människa som valt att börja om från startlinjen!


Välkommen in i vuxenvärlden!

Jag har precis lagt en budget på hur det kommer vara att flytta till luleå & jag har insett att jag kommer klara det, har fått mejl angående rumskamrat, tror det kommer bli jättebra i slutändan! Det är en 2a på 50kvm, jag är så lyrisk just nu!


Detta är inte lägenheten, utan den vi möjligtvis ska hyra är MYCKET snyggare!


Mys-söndag med Emma!

Igår umgicks jag med min fina väninna, Emma. Vi gick förbi ica kvantum och handlade godis, även pratade och fick oss ett gott skratt om lördagen. När vi kom hem till mig la vi oss i soffan och såg - "She's the man".
Emma och jens i lördags!


Middag hos anders

Jag glömde att berätta, igår var vi och åt middag hos Anders, det serverades västerbottensost paj, det var jättegott, och mätt blev man definitivt.
Han badrum var asläckert!

Unmaked.

XOXO


I'm DONE!

Nu är jag färdig med städningen, det var ovanligt kul och gick riktigt snabbt. Har rensat och dammtorkat, renbäddat och donat en massa.XOXO


Head to the line.

Aloha!
Idag är humöret en aning bättre. Måste älska mitt sommarjobb eftersom det är så slappt, love it. Nu sitter jag och äter ur min godispåse och ska påbörja operation städning i mitt rum, vi syns om sisådär, 3 veckor när jag är klar.

Dagen to do:

Städa
Åka förbi pappa med mini datorn
Åka förbi mina kusiner
Sola solarium
Beställa nya kläder/skor etc.


We can live like Jack & Sally, if we want.

Dunkar just nu, - "Blink 182 - I miss you" för att komma igång och hitta Jobbtagget. Är ju inte trött, somnade 11 igår och vaknade 11, hehe. Det är bevisat att jag är en sjuk individ iallafall! Nu ska jag sminka mig sen dra mot thaigarden, kom och ät förtusan!


I can't belive that this was meant to be.

Hello!
Kom hem från jobbet kring 21.15, känner mig lite trött nu. Ligger i soffan med popcorn och ser på Charlies änglar
Här är lite bilder från mattias, som jag hittade på Amandas blogg.
Underbara vänner.

Younger now, then we were before.

Jag kom att tänka på en speciell låt som precis spelades upp på min spotify playlist. Och hur det är konstigt att en låt som fått en att pirra i magen till att inte känna någonting och sedan låta annorlunda i ens öron. Det är samma låt, samma text, men en helt annan känsla. Låten i sig är fortfarande jättebra, men det är just det hära hur det kan ändra känslor, just pågrund av en individ eller en händelse. Låten påminner mig om mycket gott och ont, men låter helt annorluna i mina öron än tidigare.


Pull it together, together again.

Hej!
Som ni kanske märkt av att ha läst min blogg så blir mitt rum ofta stökigt. Mamma städade det för någon dag sen & nu är det stökigt igen, Hur lyckas jag?

XOXO


Dont use me, use somebody else.

Hello!
Nu är jag färdig för jobb. Har klätt mig, sminkat mig och lockat håret. Börjar dock inte förens om 1h och 30 min, men det är alltid bra att vara förberedd!
Vart jag är just nu!

XOXO


Disney maraton?

Fan! Jag är sjukt taggad för en helg med mys & disney, någon som är på?=)


Köper mina vänner?..

...... om Utlandsresor:
är de så du köper dina vänner?

.. självklart gör jag det! Jag betalar Angelica och Emma 1000 kr i månaden för att vara min vänner!

Dom flesta kunde säkert förstå att jag var ironisk. Men är människor är helt rubbade och tror att jag skulle betala någon för att vara min vän? No way, vänskap handlar inte om pengar & det tycker jag alla borde veta!Emma och angelica sitter just nu och väntar på sin lön dom får varje månad!!


Through it all..

I don't want this moment, to ever end,
Where everything's nothing, without you.
I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without you.

Through it all, I made my mistakes.
I stumble and fall,
But I mean these words.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.
- Mystery man

Can't you just get over me?

Hola amigos!
Kom just genom dörren. Idag har vi haft lite rep inför föreställningen, sedan var jag med Rosanna och åt lunch på Café Piteå och för min del blev det Kyckling filé med pommes och bea, mums!
Unmaked

När vi satt och väntade blev jag rastlös.

Lunch
XOXO


Run away with my heart, run away with my heart.

Aloha!
Vaknade tidigt i morse av att jag nästan hettade ihjäl, tog tempen och märkte att jag hade hög feber. Nu har jag tagit min medicin så förhoppningsvis ska det gå ner så jag får åka och träna, man blir ju beroende, inte bra.


Jag tar 5 olika mediciner just nu, det är insane!


Prayun Yun Kaikaeo - I will never forget you!

Jag tänkte tillägna detta inlägg till min underbara vän, Yun som kommer rymma ner till stockholmstrakterna för att studera på Kungliga Svenska Balettskolan och sedan bli en världstjärna. Fast en stjärna är han redan, den allra finaste jag vet. Han har inte bara en enorm utstrålning utan är en sådan bra vän med. Genom gott och ont så finns det absolut ingenting ont jag kan säga om dig.

Från första stund så klickade du och jag, du är inte bara min vän, utan du är en del av våran familj också. Jag, Emelie och Mamma kommer sakna dig så otroligt mycket, och självklart så lovar jag att hälsa på. Men vänskap handlar om så mycket, det handlar om förtroende, tillit, det handlar om att bara kunna vara i varandras sällskap utan att behöva göra någonting speciellt, det är äkta vänskap & du är en äkta vän.

Under jobbiga tider så har vi alltid varit varandrashögra hand och det känns jobbigt att behöva släppa den. Men även om du inte kommer finnas nära mig, så kommer du finnas i mina tankar och mitt hjärta, jämt!

Du är en del av mig, du är en del av min familj, du är min finaste stjärna på himlen, Lycka till!

Examen 08

Turnen i boden.

Min födelsedagsfest.

Pdol 08

Dagen innan stockholmsresan.

Minnen fastnar inte jämt på bild, men dom finns alltid djupt inom oss, Jag älskar dig!


Sockerkaka och syskonkärlek!

Nu doftar det sockerkaka eftersom Mamma är duktig och bakar. Ulf och kent är även här så jag ska be U hjälpa mig med mitt trådlösa internet, kommer vara bästa bloggaren i luleå när detta är över ;) hehe. Såg även en bild av mig och storasyster då jag passerade hallen, jag vill bara säga att jag saknar dig och cheesecat, kom och hälsa på snart, PS. ta med dig mycket skor!


Bloggar från tv:n

Tror faktiskt den är gjord med mycket kärlek.

Ser ni någon likhet?


We all need a place where we can go.

  ! om Utrensning:
vart är "Vanligt svart kjol, storlek XS, 60kr" köpt?
Oj, det kommer jag faktiskt inte ihåg:P


Emma om Vilket av dom?:
vad kostar dom? :)
Det är väldigt olika. Jag budar hem dom på tradera:D

Anonym om Tandblekning:
vars kommer du få pengar ifrån? :)
Work ofcourse :)


Anonym om Utlandsresor:
ska du betala resan helt själv?:)
Givetvis =)


Anonym om Vilket av dom?:
har du en iphone 3G eller en iphone 3GS? :)
Vad är det för skillnad? haha ;)


RÄKAN!

Räkan aka. loppan, räkis och bigfoot. Kolla din mobil, det där med hyena stämmer fortfarande :(


Tandblekning

Får bloggabstinens nu när jag räknat ut hur mycket pengar jag kommer tjäna, och hur mycket jag sedan kan SPENDERA!  Klickade just hem lite tandblekning som toppen på moset, gillar det stenhårt!Har använt det förr och det är verkligen superbra!


Utlandsresor

Funderar om jag ska bjuda madre till utlandet nästa månad. Känns som att vi båda behöver det, en sista minuten till turkiet kanske?


Vilket av dom?

Har kollat på Louis Vuitton fodral till min iphone. Vilket av dem tycker ni?
nr.1
nr.2
nr.3

Redo för skolstarten?...

.. Det är jag definitivt. Har min lilla bloggdator, matchande färg på telefonen och ska bryta detta mönster med rosa kalender, skrivbok, pennor, etc.. det kommer bli perfekt.

When I'm gone, you'll need love!

Jag bokstavligt talat älskar denna låt!


Desiree fick tårta i ansiktet?

Jag som många andra läser nog bloggar och ser då att det är så att bloggaren, Desiree fått en tårta slängd i ansiktet på sig. Min åsikt är att, hur motbjudande du än tycker en människa är, eller hur mycket du hatar någon så är det inte okej att förödmjuka någon sådär, på allmän plats inför flera hundra människor. Jag tycker det är skamligt att dagens ungdommar uppträder så när dom antingen känner ett hot jämtemot en annan individ, eller helt enkelt ogillar någon.

Från min vistelse i luleå tog jag lärdom av hur man ska uppträda om man har någonting ouppklarat med en annan människa. Våld löser definitivt ingenting, men det vet nog redan dom flesta. Och det jag egentligen undrar är vad hon gjort som förtjänar att bli så illa behandlad? Okej att hon driver en framgångsrik blogg, men ingenting, absolut INGENTING gör det rätt att behandla en annan människa så pågrund av dess framgång. Det sägs att avundsjuka är den finaste komplimangen man kan få, men från avundsjuka så kommer det mycket ont.

Istället för att vara avundsjuka på varandra så kan vi väl gotta oss i att någon annan har det bra. Att en annan människa har lyckats, oavsett vad. Jag tycker det är fel att vi ska sänka varandra pågrund av att vi inte har det någon annan har. Alla har sina speciella ting, oavsett vad det gäller. pengar, en framgångsrik blogg, snygga kläder, popularitet, ingenting gör det rätt att behandla en människa med mindre respekt, som att den vore mindre värd. Vad vi alla måste komma ihåg är att vi får sota för dom misstag vi gör & är vi elaka mot någon så slår det bara tillbaka på oss själva i slutändan.

Jag finner ingen anledning till att känna avundsjuka eftersom jag har lärt mig att acceptera att mitt liv är såhär, och det blir så bra som jag gör det till. Allting hänger på dig som människa, vill du förändra, kan bara DU göra det!


Vad tycker ni?


Who's afraid?
... om Vilken outfit?:
nr3 vars har du köpt den vill ha en sån. :)
Jag har köpt den på gina tricot, i vintras=)


Anonym om Utrensning:
Den lila kjolen kommer väl ändå från VILA? ;)
Jo, jag skrev fel:P


Anonym om Kvällens stora fråga!:
jätte bra blogg :) du har ingen video på när du dansar eller nått? skulle vara jättekul att se, du verkar så duktig !!(:
Absolut, hade kunnat lägga upp en video någon gång! =)

E* om Sertain way.:
vars har du köpt bältet kvinna? :)
Gina tricot, ofcourse ;)

  Jennifer om Bo i luleå?:
Vad ska du gå för något? :)
MODE OCH DESIGN :):)::):)):):)


Single ladies

Hej!
Kom hem för ett tag sedan, mår skit dåligt. Och då menar jag med min bihåleinflamation, förkylning, feber och början till öroninflamation, förbannade virus. Åt iallafall lunch med mamma på stan idag, och sedan när vi slutade åkte jag och solade, för det behövdes verkligen!

The look of today:

Min söta rosa mjukisdress.

Nytt block och penna.

XOXO


Well, it's time to let go.

Good morning sweethearts!
Vaknade av mig själv, HALV NIO, det är ovanligt, jag kunde knappt tro det själv. Ska snart iväg och jobbba, men först måste jag äta frukost och klä på mig.
En del av min sovoutfit!

XOXO


Avskedsfest

Nu har vi haft avskedsfest för alla som ska flytta, det har varit en supermysig kväll som började med middag på thaigarden. För min del blev det att bryta mönstret, snart kommer bomben,.......... Satay gai, supergott! Nu när jag jobbar på thaigarden känner jag att jag måste gå i en annan riktning, kan ju inte hålla fast vi 4 små rätter, eller friterade kyckling och ris hela livet. Delade även en Banana split, med angelica till efterrätt, det satt som smäck. Efter middagen åkte vi till Mattias, där vi badat, skrattat och bara pratat hela kvällen.
Julia och min fina BFF.

Kikki och BFF Numbaahhhhhhh two.

Amanda och Jag =)

Satay gai, MUMS!

Banana split.

Alla som skulle flytta fick varsin " Lycka till" sten av Matilda, hon är så söt och omtänksam!


Nu är jag hemma och har duschat av mig all klor, ska bege mig mot sängen nu, även om det är sovmorgon imorgon!

XOXO


Listen to me, one, two, three..

Hej alla fina!
Nu är jag redo för att åka på thaigarden och äta, är dödshungrig, men det här är iallafall "The look of today".
Mina söta örhängen.


XOXO/ The one and only, F.


Vilken outfit?

Nu lägger jag upp lite bilder på outfits, och det är upp till er att välja!


Nummer 1

Nummer 2

nummer 3

Nummer 4

Rösta på din favorit!!


Kvällens stora fråga!

Vad ska man ha på sig ikväll? Klänning, kjol, byxor? och vilken av mina 14 bikinisar ska jag ta? I-LANDSPROBLEM.Jag behöver DIN åsikt!!


Utrensning

Som jag sagt många gånger förr, min garderob väller det ur kläder, alldeles för mycket kläder. Så jag kör en utrensning igen! Sedan är många av kläderna minnen som måste bort...


Jeanstights från GT använda 1 gång, 100kr, storlek S

Mysig tröja från gt, storlek s, 30 kr

Lila kjol från GT, storlek xs, 120 kr

Vanligt svart kjol, storlek XS, 60kr

Sailor inspirerad tischa, storlek L, 40 kr SÅLD

Svart volangekjol, XS, 40KR

Sailor inspirerat linne med knappar, storlek 32. 35kr SÅLD

Cremefärgad spetströja i storlek xs. 50kr SÅLD

Myströja i storlek s från vera. 50kr SÅLD

Blå och vitrandig body i storlek xs, 40kr.

Grå kort jacka i storlek 36, 120kr SÅLD TILL SOFIA

Blå jumpsuit i storlek xs, oanvänd. 40kr

Volangekjol i storlek xs, 40kr

Dubbelknäppt kofta från Rut m.fl. 50kr

Franslinne i storlek S, 60kr.

Hängseldress i storlek 160, 50kr.

Turkost tublinne i storlek xs, 30kr.

Maila mig på Coolfridagirl9@hotmail.com om ni är intresserade av någonting.


Hometown glory

Äntligen har jag fått igång datorn så att jag kan föra över bilder. Imåndags var vi och såg den spännande matchen mellan Piteå och Luleå, självklart tog luleå hem segern med 2-1. När det var 1 min och 30 sek så avgjorde Erik almgren matchen, duktigt! Insåg då även att jag är en riktig fotbollstjej, och hur insatt jag verkligen var i matchen, de flesta av lätena kom från mig, - "NEJ", "SPRING DÅ"... haha, det var riktigt kul.
Min fina vän!


I be your lover.

Aloha!
Är fortfarande sjuk, men jag biter ihop och jobbar ändå. Idag blev det en tur på stan, men eftersom det finns en risk för hjärtmuskel inflamation så satt jag ner och beskådade mina underbara vänner. Ikväll är det avskedsfest för Yun, Mattias och Kikki, som startar med middag på thaigarden och sedan bad i poolen hos mattias, vi kommer ha toppenkul!


Lunch på subland

XOXO


Bo i luleå?

Jag sitter och kollar på lägenheter och som inneboende, det känns underbart. Dock vet jag inte om jag kommer flytta i första taget, eller om jag ska börja med att pröva pendla. Är bara så exalterad nu för allting:)

Modeisdelicious blir lulebo.

Idag när telefonen ringde kunde jag inte hålla tillbaka tårarna av lycka, JAG SKA GÅ MODEOCHDESIGN, vilket betyder att jag blir lulebo, LOVELY!

dans och fotboll.

Hej!
Idag har vi dansat 3 gånger på stan och sedan när vi slutade gick jag runt på stan, träffade upp Jonatan och hjälpte honom att hitta kläder. Sedan nu ikväll har jag varit och sett fotbollsmatchen mellan Luleå & piteå. Märkte även då att vi hade en snygg pite-kille, like it.

Vem är modeisdelicious?

Jag hakade på bloggtrenden och skickade "Vem är modeisdelicious?" till 118100, fick svaret:

- Modeisdelicious är en söt brunett som gillar katter, mode och musik. Hennes stora intressen här i livet är att shoppa och stöka ner i sitt rum som hennes mamma får städa!


Min prins lever livet...

.. på kungasoffan!


Städa? NEJ!

Jag och mamma gjorde en deal, ikväll ska hon städa mitt rum, så underbart, nu slipper jag göra det själv! Ska nog avnjuta en lång och varmdusch och efter den en ansiktsmask.Vadå, inte behöver det väl städas?


Robert Loos

När jag var hos famor och farfar så läste jag tidningen för ovanlighetens skull. Hittade då en artikel om Robert som jag vann en klippning hos. Han är verkligen en störtskön människa och jag har fått en riktigt bra uppfattning om honom.

Det är kul att se hur någon verkligen kan lyckas, speciellt med en människa som har drömmar och får dom att gå i uppfyllelse!


I'm not ready to make nice, I'm not ready to back down, It's too late to make it right.

Hallå!
Har precis kommit hem från farmor och farfar, var ett tag sedan jag besökte dom, och kul var det. Vi fick middag och efterrätt vilket är lika uppskattat varje gång. Ikväll ska jag vara med min fina pärla, Emma, vad vi ska göra vet jag inte än, tror hon pratade om södrahamn eller någonting, det blir nog bra oavsett, vi har alltid kul tillsammans! :)
The fray - enough for me

Godmorgon!
Idag mår jag faktiskt lite bättre. Bortsett från att halsen fortfarande spelar sin sämsta match någonsin. Ikväll, eller ja, klockan 4, kanske jag ska och se en fotbollsmatch, men jag vet inte hur det blir med den saken eftersom jag måste förbi farmor med E och P.
my drugs!

XOXO


It don't matter if it's wrong or right.

.. Vad alla verka nojiga över svininfluensan, jag är bara vanligt sjuk, 39graders feber, förkylning, värk i leder och bihåleinflamation, GODNATT.

ps. dubbelmoral på facebook, puss!


svar på frågestunden, del 2.


  Anonym om Missing you:
varför har du slutat eller minskat att lägga upp bilder på bloggen?

Jag känner inte för att jag vill lägga upp onödiga bilder:P

  Anonym om Missing you:
vad skulle du välja: raka av dig ALLT ditt hår och inte få ha peruk/löshår utan vänta på att det växte ut, eller att inte få sminka dig och endast klä dig i mjukisbyxor och munkjackor i 3 år?
och en till fråga: vad är det sjukaste ryktet du har hört om dig själv?
Hm, detta var en kluring. Skulle nog vara att klä sig i mjukis och munkjackor, man kan ju vara snygg ändå, det är ju inte kläderna som har någon betydelse.

  Anonym om Missing you:
är det speciellt DU som har blivit utvald för att dansa inför kungen och drottningen genom t.ex. uttagning eller är det hela dansklassen eller typ 15 pers från klassen som ska dansa inför dem?
Nej, det är en del från min dansklass, pluss två andra som gått dansklass tidigare, Rosanna och Amanda.

  Anonym om Missing you:
Känner du att du mår mest bra eller dåligt med bloggen? Med alla kommentarer osv? 
Det är väldigt varierande. Det handlar nog om hur jag mår för stunden. Är jag väldigt sårbar just då så kan minsta lilla göra mig ledsen.

  Anonym om Missing you:
1. saknar du christinaskolan nå?
2. vem är din allra bästa vän? :)
1. Nej, det gör jag faktiskt inte:)
2. Har inte bara en, utan flera. Men dom bästa är nog Angelica och Emma!

  Anonym om Missing you:
Tycker du att alla som inte solar solarium är bleka? :-) Tänkte eftersom du alltid solar så mycket själv även fast du inte alls tappat din fina bruna färg :-)
tack för en bra blogg!
Absolut inte, jag passar bara inte med att vara blek! :) tack själv.
  
  Anonym om Missing you:
anser du dig själv som mycket bättre än alla andra, pga din blogg?

om någon kollar på dig, tror du att det är för att dom läser din blogg?
Nej, det gör jag verkligen inte.
Nej, på denna fråga med. 

  jasmin om Missing you:
Läser du några andra bloggar? Isåfall, vilka? =)
Alla storbloggare, sen mina vänners.

  Anonym om Missing you:
hur länge har du dansat?=)
Sen jag var 5, tror jag! :)

  ida forsberg? om Missing you:
Här får du lite frågor:
1.Om du vann en miljon vad skulle du göra med pengarna? :)
2.Hur mycket betalade du för din iphone? :)
3.Vill du skaffa barn i framtiden? Om du vill hur många skulle du då vilja ha? :)
4.Tjänar du på din blogg? Iaf du gör de, hur mycket i månaden får du? :)

Puss & Kram?
1. Jag skulle nog resa och sedan spara 500.000

  Anonym om Missing you:
hur många läsare har du just idag?

Nu är klockan efter 12, men innan hade jag 3245
  
  fellan om Missing you:
1.hur lång e du?
2. hur mycke handlar du för på en dag?
3. hur många skor har du ?
4. när tappa du oskulden?
5. vad fick det att bloggaa?
6. smink eller pengar
7. har du nå djur?
8. kallar många dej fjårtiz?
9. tycker du själv att du är fjortis?
10. va har du för mobil?
11. har du varit player?
12. gina elr cubus?
13. vad gillr du med en kille?
14.hur lång är du?
15. hur gammal är du?
16. har du skillda föräldrar?
17. hus eller lägenhet?
18. har du nita någon?
19. vem betyder mest?
20. vilka bloggar läser du?
1.165cm
2.det är väldigt varierande.
3. hade kring 70 tidigare, men nu vet jag inte.
4. secret
5.Jag vet faktiskt inte, blev inspirerad av någon tror jag.
6. pengar, haha.
7. inte några egna. Men hos pappa, 2 hundar, 2 katter.
8. Inte vad jag vet, men det händer nog.
9.Nej, jag skulle inte definiera mig själv som en fjortis.
10. en iphone
11. Nej, det har jag aldrig.
12. Gina
13. Jag gillar en kille som är ärlig och framåt, en kille som är lite galen och väldigt impulsiv, precis som jag.
14. du frågade det där uppe.
15.16
16. ja, det har jag.
17. Jag gillar olika saker med dom båda, så kan faktiskt inte välja.
18. Kanske när jag var liten, men inte på dom senaste åren.
19. Min familj och mina vänner.
20. kolla längre upp, svarade på en fråga om det.

XOXO


Silly thoughts


Jag vet inte varför jag hade så bråttom in i vuxenvärlden, men det var spännande, någonting nytt, jag gillade känslan av att göra saker i smyg. Men nu när man får och är medveten om det mesta, hur det går till, så är det inte lika roligt längre. Det finns ingen spänning längre med att alla dom dära sakerna som jag bara var tvungen att göra.
 
Från svart till vitt så vet jag verkligen vad jag vill ha, jag är trött på människor som tror att man bara kan flyta genom livet på ett bananskal, människor som inte gör någonting åt sitt liv. Jag tycker att man ska följa sina drömmar och alltid tänka på att det är motgångarna som gör en starkare.

Så är det med mig, om jag inte kan, så måste jag bara lära mig att kunna, och i slutändan, så kan jag. Jag kan om jag vill, för att jag vågar. Jag vill vara seriös, jag vill att människor ska ta mig seriöst och sluta ta mig förgivet. Vem är jag egentligen? det visste jag knappt själv där ett tag. Men nu vet jag, jag vill jobba, tjäna pengar, inleda ett seriöst förhållande, jag vill leva, men inte på sådana sätt som bara bidrar med enorm ångest. Jag säger jämt att jag vill förändra människors syn på mig, men jag motarbetar dom bara när jag säger att jag inte bryr mig, om bagateller så bryr jag mig inte, men när jag ser hur någon lagt ner tid för att göra mig illa, så blir jag ledsen.

Först och främst för varje individs skull, för man behöver inte ösa en massa skit på någon om man själv står stadigt på jorden med båda fötterna. Jag har medkänsla med dom som mår dåligt, för det är en enormt plågande känsla.

Jag vill vara jag, med gott och ont. Jag är inte perfektion, ingen är. Man ska sträva mot att kunna möta sin spegelbild med ett leende och tänka på hur stolt man är över att bara vara sig själv och tänka på vilken bra människa man är. Jag ser upp till dom som vågar vara sig själv, att vara annorlunda är coolt, att vara som alla andra är inte det!

Jag möter min spegelbild med ett leende för att jag tycker om mig själv, precis som jag är!I paid a price, And I just keep taking, I'm not ready to make nice, I'm still mad as hell.

Hallå!
Kom precis hem från Anders, har varit där och ätit grillat. Har även druckit några öl, måttligt! Nu ska jag nog mysa ner i soffan medans alla andra går ut och är bakis imorgon, vuxenpoäng åt mig.XOXO


No he can't read my pokerface!

Kom precis hem från jobbet, min dag har varit fullkomligt underbar men stressig. Ätit god mat och mött jättetrevliga människor.  Nu ska jag iväg till anders och äta grillat sedan sprätta min första, VI HÖRS!


Workoutfit
XOXO


Sertain way.

Inte en enda lugn sekund, ska börja röra mig mot jobbet om en halvtimme. Men jag gillar att vara sysselsatt, det är bättre än att känna sig rastlös. Och att verkligen känna sig uppskattad både av chefer och arbetskamrater gör att jobbet blir roligare, nu mår jag bra på min arbetsplats, det känns underbart!


The strength in your eyes.

Aloha!
Gårdagen var riktigt mysig. Efter jobbet var jag ganska trött och blev tillfrågad av emma om jag ville ha myskväll med henne, så sagt och gjort så slutade med att vi satt med varsin skål med glass, jordgubbar och grädde, yummie. Sedan Popcorn och sprite till filmen. Idag börjar jag jobba tidigare än jag skulle. Ska till jobbet redan kl.12 och inte 17. Min vän yun har råkat ut för någon farlig insekt som gör att han svällt upp, stackare, krya på dig!XOXO


NU DRAR JAG..

..Till emma och ser film och käkar popcorn, bojkottar allt som har med fest att göra!


Love you!


Fredag

Dagen i sig har varit riktigt bra. Hård, men bra! Vi dansade på stan och det gick bra, bortsett från några tabbar, men sådant händer ju alla. Sedan var jag, kikki, amanda och matilda och åt på Cafe pite, jag åt fläskfilé black and white och glass till efterätt. Sedan repade vi ett tag och därefter åkte jag hem för att göra mig iordning för mig andra jobb. För dom som inte vet så har jag börjat jobba på thaigarden, jag STORMTRVIS!
Mina fina tjejer!

Emma och kristin, snyggisar.

Mattias hade klippt sig, det vart jättefint!


Svar på frågestunden, del 1
puss om Missing you:
Hurdan anser du att du själv är? Många går på rykten nu för tiden.Men det håller inte, jag tycker du verkar vara riktigt snäll och är du densamma i bloggen som irl?
Jag anser mig själv var en lojal, pålitligt och stark människa. Jag håller inte alls med ryktena som går, och dem flesta som går, som jag hört stämmer inte alls. Jag skulle säga till viss del, men jag är inte den provocerande människan i verkligheten, bara i bloggen, anser mig inte vara bättre än andra heller.

  Anonym om Missing you:
vilken linje ska du gå på strömbacka?
Omvårdnads :)
 
  lulebo om Missing you:
är du lite små intresserad av erik almgren i luleå?=)
Why would I? ;)

  a om Missing you:
hur hade ditt liv sett ut om du fick bestämma? :D
Precis som det gör nu, jag är inte missnöjd med något. Kanske att människor kunde låta mig vara och inte använda mig som samtalsämne till stor del :)

  Anonym om Missing you:
anser du dig själv vara en trevlig person?
Absolut, trevlig och framåt som människa :)

  Anonym om Missing you:
Hade du fler besökare förut? 
Ja, det har jag faktiskt!
  
  ägdddddd om Missing you:
Varför skriver du egna kommentarer till dig själv som du sedan besvarar ? (laaaaaaame)
Vad skulle jag få ut av att göra det?

  magda igen om Missing you:
var du i slagsmål under lk? :/ varför..?
Nej, men jag var på sidan om och såg det.
 
  magda om Missing you:
sökte du till kungliga balettskolan?
Nej det gjorde jag inte:P
  
  Anonym om Missing you:
Hur mkt tid lägger du ner på bloggen?:)
Det varierar väldigt mycket. Men några timmar om dagen, ca. 3-4

  totally delicious ! om Missing you:
Tror du att du har så många läsare för att du är populär eller för att du skriver så dumma saker så att det är underhållande att läsa? 
Det är väl en personfråga. Det finns folk som läser min blogg för att dom tycker den är bra, sen finns det människor som läser den för att hitta saker dom kan håna och och kommentera.

  Josefine om Missing you:
Vad vill du jobba med när du blir äldre?
Jag har funderat på psykolog och journalist.

Anonym om Missing you:
hur lång är du ? :D
hur mkt väger du ? =) 
Jag är 165cm lång och väger 49kg

  e om Missing you:
när skildes dina föräldrar?
har du några "plastföräldrar"?
Dom skiljde sig för ungefär ett år sedan. Och varken någon av dom har en partner.
  
  chandler bing om Missing you:
vem tappade du oskulden med?
 
Det vill du allt veta va?
 
  Anonym om Missing you:
vad har du för jobb? :)
Jag har ett sommarjobb som inhandlar dans och sedan ska vi uppträda för kungen och drottningen. Sedan jobbar jag även på thaigarden.
   
  Anonym om Missing you:
när fick du mens? hur reagerade du?

Det kommer jag inte ens ihåg, men jag antar att det inte var någon speciell reaktion :P


  fellan om Missing you:
äter du ofta skräpmat?
För ofta, hehe

  Anonym om Missing you:
varför presenterar du dig ibland som modeisdelicious och inte bara felice?
Jag har ingen aning, för att folk kanske sett min blogg men inte vet vad jag heter.


karro om Missing you:
har du bristningar? isf vart?
Nej, det har jag inte, lyckligtvis nog :)

  Anonym om Missing you:
Vilka bloggar brukar du läsa?
Gör en lista...
Självklart alla storbloggare som,
Kissie
kenza
blondinbella
natacha peyre
carolina gynning

  Anonym om Missing you:
har mycket shoppar du för i månaden?
Det varierar väldigt mycket. Men kring 4-5000


Love/F


I'm not gonna take a chance.

Från att ha dansar 7 timmar, till jobb i 4 timmar nu! Hörs sen :)


When everything is made to be broken, I just want you to know who I am.

Godmorgon underbaringar!
Imorse vaknade jag av mig själv och nu är jag på bra humör, hoppas det håller i sig. Ska gå och göra mig lite frukost nu, är döhungrig. Vad hände med mig? jag som aldrig brukar äta frukost, får skylla på all träning.  Sen kommer min fina Lopp-emma och hämtar mig, hehe, sorry babe!


Jag måste verkligen sluta fred....

Med mitt rum. Det ser ut som ett rent helvete. Kläder överallt, ingenting är som det ska, får ren ångest bara av att se det. Det kommer blir ännu en utrensning också, jag har för mycket av allt.


Glam shine diamant.

Hej alla fina bloggläsare!
Idag har varit en fullspäckad dag, inte en enda lugn sekund. Började jobba halv 11 idag, det var riktigt skönt med sovmorgon. Vi är på bra gång med all koregrafi nu, det känns riktigt bra. Och imorgon ska vi uppträda på byxtorget klockan 12:15 och 12:45Erik hassle

Vad ska jag laga för mat nu, som jag kan ha till lunch imorgon?

Jag lagade thaikyckling med ostronsås och basmati ris, MUMS!
godnatt.


Even the best falls down sometimes.

2009-05-05

Vad är det som händer med mig? mitt hjärta? Jag känner kärlek, även fast kärleken är så långt bort. Jag tror att någonstans, jag hoppas, att jag fortfarande bara är kär i kärleken, men när vill denna känsla försvinna? Jag måste sluta förnerka det faktum att det bultande röda fortfarande känner någonting, men varför?

Är det för att jag faktiskt tagit detta misstag själv?.. Men jag var ju inte ensam, det var två galna, kärleksfulla, sviniga, vackra och egocentriska människor som spelade samma match. Så många gånger var vi nära målet, men så fort någon av oss närmade det så var det som att vi tacklade ut varandra, mitt på planen och hamnade mitt i ingenstans.

Det var bara att ställa sig upp, börja om, börja att springa igen och hoppas på att vi skulle få samma goda chans om att nå det målet, men kanske ska vi låta det förgågna var där det hör hemma, men hur ska man nå det framtida om man fortfarande lever kvar i det förflutna?


Missing you


Jealous guy

Tredje dagens 7 timmarspass med träning är avklarat. Har räknat ut att vi kommer dansa 105 timmar sammalangt under dessa 3 veckor, I like it. Bra body får man också, det sitter bra med träning just nu! Efter jobbet åkte vi och åt på max, jag vet, jävligt onödigt efter träning, men det förtjänar vi faktiskt;)Mattias


there's nothing else I can say.

Morning Mode-lovers!
Jag vaknade för ett tag sedan, sitter nu och äter en nektarin och taggar upp för dagens 7 timmars pass med träning, hard work.


Romantic

Anonym om Max och nodo.:
Vart jobbar du?
Jag jobbar med dans, eftersom jag ska dansa för kungen och drottningen den 22 augusti.

Anonym om En sån där, dålig dag.:
vad handlar boken om?
Den handlar om Maggie som alltid varit en "duktig flicka" aldrig gjort några misstag, bra jobb, man och det perfekta livet. Men hon bryter mönstret och flyttar till hollywood och lever utanför gränserna med galna kändisfester, hon träffar även den mystiska troy och gör saker hon aldrig vågat drömma om.

Anonym om broken wings:
lite udda fråga kankske men: vad är det för bröd du äter?
Crisp'n light

carolina om pinsamt:
såg dig på stan för någon dag sen, diggar dig och din still sjukt mycket :-) Är även imponerad över din blogg och hur långt du kommit med den osv, läser den typ varje dag (A) har hört mycket rykten om dig, och det är sjukt fel att folk dömmer sig sådär utan att känna dig. Vet ju inte hur du är, men du verkar då grymt snäll osv. Lyssnar inte på rykten, eller - dom som är bra lyssnar jag ju på! Men det dåliga är oftast bara skitsnack och sånt lyssnar inte jag på :-)

Tack så mycket! Och du verkar som en klok människa som lyssnar på din egen instinkt, istället för att lyssna på andra, du ska veta att jag uppskattar det jättejätte mycket. Kram på dig!

Anonym om I want to hear your voice and feel your body close to mine.:
vart har du din Iphone då..?
Den håller på att uppgraderas, endast det nyaste;)

Anonym om bump in the road:
Ja men det är precis det jag menar, man ska inte döma folk på förhand, man ska lära känna dom före man dömer och kritiserar dom.Jag tycker att folk borde se upp till dig istället för att klanka ner på dig, du vågar ju då vara dig själv. Hur många är det som klarar det egentligen? Det finns många som låtsas vara någon dom inte är bara för att bli mer omtyckt, men kom ihåg det slår alltid tillbaka i slutändan. Hoppas vi kan ses någon gång:)
Ha det bra Felice. Fortsätt som du gör. " Keep up with the good work"

Absolut, jag håller med dig, men ibland så tror folk det dom vill tro för att själv kunna känna sig bättre och säkrare som människa. Jag är mig själv och jag skulle inte vilja vara någon annan, jag är stolt över mig själv och det hoppas jag du med är. För det är inte alla som vågar stå upp och ha en åsikt, du som många andra gör min dag genom dessa fina kommentarer! =) Tack.

Mysig kväll med BFF.

Kvällen har jag spenderat med angelica, min fina vän. Först åt vi middag på max & tog sedan en fika på nodo. Det har varit en perfekt tisdag, lovely.

The look of today:
ser ut som att jag har silikon läppar, hehe.

vegmål

Underbaring.
XOXO


Max och nodo.

Idag slutade jag jobbet klockan 3, fysjutton vilken träningvärk jag har alltså, det är insane. Ikväll ska jag iallafall äta med Angelica och Mattias på max, sedan ska vi och fika i den fina sommarvärmen på nodo.
Hur kan jag ha så snygga vänner? det är galet =)


Vilken header?

Har fått lite olika headers. Vilken av dom tycker ni?


Nummer.1

Nummer.2

Nummer.3

nummer.4

nummer.5

Nummer.6


President?

Imorse kom jag på att jag ville blir president, lite höga drömmar, eller vad tycker ni? Nu måste jag springa till jobbet, vi hörs sen, PUSS!


pinsamt

Jag hittade just världens pinsammaste bild, jag vill lägga ut den, men kan inte, det vore bara grymt. Åh! det pirrar i min mage.....


I try to convince myself that I don't need to be with you.

ÅH! Jag är kär..
Har precis sett klart en shopaholics bekännelser. Såg den första gången när jag var i stockholm på klassresa och jag är lika tagen nu, som då.


En sån där, dålig dag.

Dagen i sig har inte varit dålig, men mitt humör är inte på topp. Idag känner jag mig olycklig och envis. Mycket dels av det som hände i helgen, och att jag känner som jag gör är bara sjukt, men det lär ju säkerligen försvinna. Har bunkrat upp med, chips, dipp, dricka och godis, nu ska jag tröstäta, läsa min bok och sura i soffan. Den som lyckas göra mig på bra humör får en guldstjärna!
I want to hear your voice and feel your body close to mine.

Hej!
Idag har jag hunnit jobba, varit och solat solarium (bättra på bränna serru) shoppat och umgåtts med en av mina finaste vänner.


lite skillnad.Man kan aldrig ha för många.

sexy panties med kjol utanpå.

XOXO


keep it tight

Hello!
Jag vet att jag är världens segaste, behövde samla lite kraft innan vår upptäcksfärd.


Ny header?

Jag behöver en ny header, någon som kan göra en?


Komplimang eller inte?

Hur ska man ta när någon säger - "Du var ju hyffsat snygg iallafall" är det en komplimang, eller likadant som att säga, du var ju inte så jätteful. Eller, du var ju bara lite ful? haha! I-landsproblem.


It's a new day, It's a new life, for me.


Blink 182 - I miss you.

Haha, jag kan nog inte sluta skratta, awesome.


broken wings

Aloha!
Första dagen på jobbet var slitsam, hård och nu är jag fullkomligt slut. Har precis ätit en lunch som bestod av fläskfilé och pastasallas, supergott. Snart hämtar mattias mig och då ska vi åka iväg och bada, sweet.


frukost är ett måste nu med 7 timmars träning per dag, puuuh.bump in the road

Anonym om I'm gonna make a change:
Jag måste bara säga att du verkar vara en trevlig person som alltid vill hitta på nya saker. Jag har dömt dig för fort fast jag känner ju inet dig så jag kan inte säga på rak arm att jag dömt fel eller rätt. Men jag tänkta också säga att alla ni som håller på och skriver till Felice att hon tror hon är nå å blablabla... vad har ni för rätt att säga så egentligen? har ni inget annat för er? Ni måste vara väldligt osocialiserade. kom igen nu för fan. kolla på er själv utan att döma någon annan pga brist av anledning. Skriv tillbaka
Tack! Det värmer att höra så fina ord och se att människor verkligen är öppna för att se människors rätta "jag" istället för att lyssna på rykten och förlita sig fullt ut på dom. Du är en bra människa!

J om Dreaming with a broken heart.:
Du har ljusa converse, och jag undrar vart har du köpt dom? dom är så jävla snygga!
Dom är från team sportia tror jag, har haft dom länge :)

undrar om Everything:
Jag börjar bli less på att du bara tar åt dig av alla taskiga kommentarer, dom du gör ett helt inlägg för. Men om nån tycker om din blogg är asbra så svarar du typ bara "jaha" , blir det ju som. Tycker fan synd om folk! Och säg inte att du inte tar åt dig av alla skit du får. Annars, varför bryr du dig så mycket så att du måste lägga ut folks IP och skriva värsta grejen om en skitkommentar. Varför gör du inte det med allt bra du får?
Ibland känner jag att vissa saker bör man gå till grund och botten med, lägga fram dom dåliga kommentarerna så folk får förklara sig, varför dom tycker si och så. Positva kommentarer är ju riktigt glasklara, eftersom där är folk mer konkreta och säger precis som dom tycker. Medans någon kanske skriver en dömande kommentar och du vet inte varför.


Kärlek eller förnekelse?

Är det äkta kärlek eller förnekelse när man vägrar släppa taget? eller är det, de undermedvetna som vägrar låta en sluta tänka på en galen men underbar tonårsförälskelse? Är det förnekelse att vägra inse att man är delaktig till uppgörelsen om att fortsätta drömma och aldrig låta drömmarna bli verklighet? Men jag fick verklighet och nöjde mig inte.

Är det bara skrämmande kärlek? eller förnekar jag fortfarande det faktum att jag lät något så underbart flyga iväg med vinden? Jag har låtit det passera mig, men drömmer fortfarande, tänker fortfarande och fortfarande så pirrar det i min mage bara av blotta syn på hans kropp och ansikte.

Att fortfarande kunna föreställa sig hur fingertopparna glider nerför ryggen och se hur håret på armarna stiger av passion och njutning. Att fortfarande komma ihåg lukten som gjorde en fullkomligt knäsvag, som fortfarande gör.

Att fortfarande komma ihåg hur det kändes att bli viskad underbara ord, tyst, stillsamt, men fortfarande underbart.

Jag kommer aldrig mer våga bli kär!


Little rock

Miss F.JBlink 182

Middagen/kvällsmaten satt som smäck i magen eftersom jag inte ätit något på hela dagen, bara druckit vatten. Nu har vi bänkat oss framför tv:n och ser en film som heter "Come early morning".
Home sweet home?

Jag kan faktiskt säga att det är skönt att vara hemma, vila hjärtat och hjärnan för några minuter. Ska fira detta med kinamat från pentryt, en stor godispåse och en riktigt bra film.

Even the stars refuse to shine.

Hej, nu kommer det en följd av PDOL bilder också.
Angelica, Yun och Josse

Lovecouple från GVE

Puss på maskinen.

Från fredagen

Angelica, Sara och Anna.Sött!

XOXO


Dreaming with a broken heart.

Hej!
Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från luleåkalaset i digitalform.

Torsdag:Love you

Maja och William i fredags

Maja, Sofia och Emilia, sötisar.

Förfest hos maja.Jag, Emilia och Angelica.

Lördag:

Maja och William

Hos Johan

Hos johan

ölspeletSpänningstävling.

Jag och sötaste Klara.

Sandra, klara och viktor.

supermannen

Sandra och vincent.

F. jackson? hehe

Maja och viktor.

XOXOBakismiddag?

Saken är den att jag faktiskt inte är bakis, inte ett enda dugg, lovely. Jag och maja beställde pizza från express, vi är lata helt enkelt.


Bandet är så stort att jag kan ta av mig det, YIIHO.Luleå

Hej!
Nu tänkte jag dela med mig av det ni missat från torsdag och fredag. Maja är och sjunger just nu, så jag har min egentid till bloggning. I torsdags anlände jag hit kring 4 tiden. Vi åkte då förbi scenen där maja skulle prata med ljudteknikerna inför kvällens konsert. Sedan bar det av hem till maja, där vi gjorde oss i ordning för kvällen. Klockan 8 stod maja på scenen och var fullkomligt bäst. Kvällen flöt på, vi åt asiatisk mat, åkte karusell och träffade roliga och mindre roliga människor.

Under fredagen så började det med att vi vaknade kring 1, gjorde oss i ordning för centrum och åkte sedan in. Vi åt lunch på exotic, sedan mötte jag upp några andra lulebor för att maja skulle åka och göra lite personliga ärenden. Jag fick mig ett gott skratt hela dagen, umgicks med härliga människor, åt, åt och åt, ovanligt? Nej! Kring 6 tiden fick vi hämtning och åkte då hem till maja för att börja göra oss klar.

Det blev förfest här, med bara maja närmaste, det var riktigt trevligt. Vi cyklade in till stan och var sedan inne på området, såg thåström, gömde mig från regnet ( det är inte lätt att vara gjord av socker). Sedan slutade kvällen med att jag hamnade på NLV med sällskap, väntandes på maja. Kring 4 tiden tog vi oss en taxi hem, åt, skrattade och sov.

Vad jag har lärt mig bara av att vara här 2 dagar är att jag uppskattar mina vänner så himla mycket. Dom skulle aldrig förnedra mig på allmän plats, spotta på mig, skrika förnedrande saker och slå mig pågrund av ett misstag jag gjort. Det är ren social inkompetens om man måste slå människor för att få ut sin ilska. Jag älskar min vänner, ni är så fina, ni är bäst, jag hoppas att ni vet det!


skaburbian


Fredag;

(Jag vet att alla älskar mina matbilder, puss)

Mästerfotografen himself.

Nämen oj, mästerfotografen dök upp igen.

thåström


XOXORSS 2.0