Magnific

Kvällens naglar -


Shuffle it!Dessa ständiga dilemman. Jag är upprörd för att jag inte handlat någonting nytt inför kvällen, min vanliga jävla tur. Dessutom bojkottar jag cykel eftersom det regnar och jag vägrar smälta bort eller förstöra frisyren ikväll.

Men allt annat är laddat. Nu ska jag gå på jakt efter någonting dugligt.


One last breath

Hallå där!

Jag är äntligen hemma från en riktigt bra dag. Träffade mina fruar på stan som satt och käkade lunch. Vi gick och handlade lite småsaker till imorgon(vilket är idag 00.43).

Inköpen får ni senare imorgon. Vi träffade sedan upp emmy och sedan dess har vi hunnit hänga hos karin, fixat naglarna, käkat, varit och handlat. En riktig toppen-torsdag för den som varit bakis och trött (jag).

Nu ska jag sova, men vi hörs mer imorgon.


Joshua Radin

Ahhh! Jag blir galen. Piteå har typ torkat ihop till ett litet russin. Jag blir sinnes, jag måste uuuuuuuuuuut NU!

Puss!


Silverstein - ApologizeJ om Just a smalltown girl, livin' in a lonely world.:

Grymt ''analyserat'' jag känner igen mig. och det är coolt, du har verkligen saker att leverera. läser du mycket?.. jag gissar nästan på att du gör det utifrån kvalitén på din text. Det är fruktansvärt nerverande att läsa en novell om känslor och åsikter när personen i fråga skriver i oförståeligt talspråk. Det här inlägget gled jag bara igenom. Cred:)

Jag läser, men inte överdrivet mycket. Jag får tacka så mycket för dina fina ord, jag kan nog inte förklara hur mycket det värmer :) tack.Freja om Inrednings-frossa:
Hej Felice! Har du någon mail man kan kontakta dig på?
Modeisdelicious@hotmail.se


amanda om Sometimes I wish I could save you.:
Åh du har så himla fint hår! Hur ofta klipper du dig och hur sköter du ditt hår för att få det så fint?:)
Ska jag vara ärlig så klipper jag mig OTROLIGT sällan. En gång om året. Men det är för att jag sällan plattar det.


S om I don't need a man.:
Vars har du köpt den rosa klänningen? :)
Den är ifrån h&mnaddis om The Hollywood sign.:
jätte fina bilder hur fixar du håret ditt med så mycket volym ?

Jag har naturlig volym i håret. Jag blåser det efter att jag duschat och sen låter jag håret vara bara :)

Brand new day.

Godmorgon? Goddag? Godkväll kanske?

Anywho. Jag har blivit en riktigt sjusovare, och det är så himla dåligt nu på sommaren. Måste verkligen försöka skärpa mig och skaffa en någorlunda normal dygnsrytm. Jag har i flera dagar legat hemma och sett på serier. Nu är jag BORED OUT OF MY MIND. Ska checka med mina flickor vad som händer idag, jag är sugen på något freaky. Vankas det fest så är jag PÅÅÅÅ!
Inrednings-frossa

Frossar runt i inredning på ikeas hemsida. Jag föreställer mig i huvudet om hur allting kommer se ut. Ack! så vackert. Jag tror jag frestar mig själv en aning för mycket. Är snart uppe i fina tiotusenkronor. Not bad, huh?
I dont wanna be apart any longer.

Jag känner mig så kreativ just nu och fylld av massor med inspiration. Jag älskar inredningsarkitekt och att få gå in i andras huvuden och se hur de möblerar och tänker. Hur de sätter känsla på möbler och färger.

Jag kan inte vänta på tills jag får min egen lägenhet, hello city-grown-up-girl.

Jag vill att det ska kännas chic, stilrent, men ändå mig.
Är inte så mycket för de blommiga sofforna, hade nog föredragit ett par enkla, vita, italienska lädersoffor. Faaab!


I see your true colors, shining so bright.

Det positiva med att vara uppe på nätterna är att man får analysera. Ta ett specifikt ämne som berör eller som man haft i huvudet ett tag och gräva till grund och botten med.

Det andra är att man får internetshoppa i sin egna takt. Jag behöver någonting faab till midsommar, men jag kan inte riktigt fundera ut vad. Big-city-chic meets. greek goddes kanske.


Sometimes I wish I could save you.

BAZINGA TO THE PEOPLE!

Håller på att knepa på en trerätter inför midsommar. Vet ni vad? Jag hade gärnat velat vara en festplanerare, kanske pr-kvinna, jävlar vilket roligt jobb att hålla på med tillställningar och etc.

Det verkar ta sig iallafall, måste bara föra ideen vidare med tjejerna. Platsen och sällskapet är spikadt, så det känns bra. Nu är det bara en massa diverse saker som måste bli klara.

Jag önskar sol på fredag. Så om någon vädergud läser detta, uppfyll mina böner. Jag vill använda klänning och klackar, nog för att detta inte hindrat mig förrut.

Let us have a freaking unbeliveable midsummer.
hugs and kisses!


You are the music in me.

Godkväll folk!

Har haft telefonkonferens med min böna Tina. Vad kvällen kommer bjuda upp på vet jag inte, lär förmodligen inte kunna somna eftersom jag somnade direkt efter körlektionen, bad..bad girl.

Jag ska iallafall upp relativt tidigt imorgon för att göra lite ärenden och etc. Känner på mig att det kommer bli en känslosam och jobbig dag imorgon, but a girl has do do, what a girl has to do.
Water for elephants.Good damn!

Jag har precis avnjutit en alldeles fantastisk film med Robert Pattison och Reese Witherspoon - Water for elephants, magnifik. Den rörde långt inom mig, en vacker kärlekshistoria helt enkelt.

Sevärd utan tvekan. Så känner ni för lite love-mood, så är detta verkligen en film att se.

Handling:

På en cirkus någonstans i 30-talets USA hittar Jacob ett nytt liv efter att hans föräldrar dödats i en olycka. Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena men för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till.


”Water for Elephants” bygger på en bestseller skriven av Sara Gruen. Jag har (som vanligt) inte läst boken, men människor i min närhet som läser säger att det är en klassiker.

 

Filmen kommer inte bli en klassiker. Men vad gör det? Faktiskt ingenting. Det är en söt kärlekshistoria som är riktigt bra. Reese Witherspoon och Robert Pattinson är ett mycket fint kärlekspar. Det slår inte gnistor. Det är ingenting som stormkokar. Nej, vore det matlagning skulle man kunna sammanfatta deras kemi som ett långkok. Ett mycket gott sådant och kryddan som höjer hela rätten heter Christoph Waltz (när blir han den nya Blofeld på heltid?) som spelar cirkusdirektören med tvivelaktigt humör och tillika Reese man. Han är fullständigt magnifik. Han lyfter nerven på hela filmen. Visst, vill man vara kritisk kan man kalla hans cirkusdirektör för tvillingbrodern till nazisten i ”Inglorious Basterds”. Men ännu en gång – det gör inget.

 

Filmen är som en vuxen godnattsaga man aldrig vill somna ifrån och somnar man drömmer man dom vackraste drömmarna.

”Water for Elephants” är gjord för alla oss som tror på kärleken. För oss som vet att kärleken övervinner allt. För oss som inte kan få nog av Christoph Waltz

When you walk away, I count every step you take.

Är i mitt esse nu.

Har laddat upp med massor av bra serier och filmer så att jag ska ta mig igenom natten och dagen levande. Hade nämligen tänkt vaka eftersom min dygnsrytm är helt fucked up. Sa jag att jag sov till 16.35 idag? Skämmes.

Jag älskar att sova, för att jag älskar drömmarna. Måste iallafall se till att jag får en någorlunda dygnsrymt för måndagen som kommer härnäst väntar en härlig jobbvecka på 51 timmar. Det kommer nog bli tufft, men i slutändan är det så värt det.

Jag får kalla mig själv superkvinnan, för det är exakt så jag känner mig.


Just a smalltown girl, livin' in a lonely world.Jag överrumplas inte längre av frågor som "om ändå.." eller "vad kunde ha blivit om jag gjorde det annorlunda?". Just nu omsvärmas jag av en alldeles varm och färgglad atmosfär. En värld av lycka, där inget skulle kunna vända min värld upp och ner.

Jag vet inte om det är sommaren eller om det är jag som kommit till en plats i livet där jag inte längre ser allting svart på vitt. Jag har kommit till insikt med att livet har så mycket att erbjuda dig, trots det att du genomgår jobbiga stadier eller träffar på ett och annat hinder, så kommer alltid de människor jag älskar finnas där för att hjälpa mig över och igenom.

Vi behöver de personer som vet av en ynka blick att någonting är fel. Vissa bearbetar sina problem eller känslor genom att prata sig igenom detalj efter detalj, ingenting är fel. Jag är därimot en smula annorlunda. Vad som fungerar bäst för mig är att skriva. Skriva så att fingrarna blöder och ögonen blir alldeles tårögda. För mig betyder bearbeta - styrka. Att hitta styrkan i sig själv och kunna acceptera det faktum att det är okej att känna sig svag och hjälplös ibland.

Allt i livet är inte rättvist. Vi kommer alltid ha människor runt omkring oss som vi avskyr eller som vi inte kommer överens med. Men det är vad som gör människan och dess mångfald vacker. Oavsett om vi aldrig kommer tycka likadant, se likadana ut, eller ta samma val i livet så finns det människor som kan definiera sig med oss. Jag har hört att de människor som är mest olika, gör sig bäst tillsammans. Och jag vill tro, för det ger mig hopp om vad som kan hända härnäst.

Jag var tidigare rädd för framtiden. Jag kastade mig ut i den stora världen, i hopp om att snabbare få växa upp. Så jag slapp genomlida de hårda och jobbiga tonåren. I dagens sammhälle så är det svårt att vara tonåring, för dagens ideal kräver så oerhört mycket av oss. Har vi inte den perfekta kroppen, den coolaste umgängeskresten eller helt enkelt inte nog mycket status själva så blir vi utfrysta och arkivsatta.

Jag vägrar vara någon jag inte är för att tillfredsställa andra som inte kan acceptera den jag är skapt att vara. Den personen jag är stolt över att vara idag! Om jag ska se mellan fingrarna för varje misstag någon annan tar, så varför ska dem inte kunna göra detsamma med mig?

Definitionen av ordet misstag är givetvis individuellt. Men när jag pratar i "jag" anda så skulle jag säga att det är något man känner ånger över. Ett misstag enligt någon annan kan vara att säga något förhastat eller att göra något som andra inte håller med om.

Jag tycker bara det är komiskt hur vi älskar att peka finger och gotta oss i andras misstag. Om du kollar dig i spegeln.. vad ser du då? Ser du en person du är stolt över att vara? Ser du en stark och självständig kvinna som står för exakt alla handlingar i livet? För att tala ur eget perspektiv, nej. För jag vet att jag inte är perfekt, jag har gjort många misstag i mitt liv. Men skillnaden på att göra något åt det och att inse sina misstag är helt olika saker.

Jag vet att jag med avsikt aldrig skulle göra en annan individ illa om personen i frågat inte med avsikt gjort något för att skada mig. Även om vi sätter på starka ansikten så betyder det inte alltid att det är så vi känner oss inuti. Jag tycker vi ska börja ta ansvar för våra egna handlingar och inte låta någon annan göra det jobbet åt oss.. för vet ni vad? Det är vad som gör oss till starkare individer, det är VAD som gör oss, du & jag, till en mer självständig, stark och absolut mer beundransvärd individ.

Jag har på senaste tänkt på hur vi hanterar motgångar och hur vi handskas med de individer vi är oense med eller känner någon sorts avsky emot. Man vinner ingen respekt på att ta in våld eller personangrepp. För att vinna någons respekt så måste man visa mognad, man måste visa att varje argument som finns gömt och väntar på att komma fram kan tas itu med ord och tårar. Jag tror inte på våld, har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Jag tror att det bästa sättet att få visa sin ilska är i ord. Jag vet att ord säger mer än ett slag. Jag vet att ord betyder mer än att förolämpa någon annan med ett slag, minst sagt sig själv.

Det finns två typer av respekt, den respekt du vinner av folk pågrund av dess rädsla för en. Eller den andra som du vinner på att visa att du stark och faktiskt kan erkänna dina fel och brister. Minst sagt stå upp för sina egna handlingar och göra något åt det. Vem vill du vara? Vem vill jag vara? Jag tror att ni från föregående texter vet exakt vad jag tycker.

Hädan efter kommer jag gå med huvudet högt, ta ansvar för mina handlingar. Helt enkelt göra om och göra rätt. Vi kommer alltid att ha ovänner och fiender. Men jag mår bra av att veta att jag gör rätt och det är de enda som betyder någonting för mig. Jag vill kunna se mig själv i spegeln och veta att jag gör gott i världen. Jag vill kunna se mig själv i spegeln, och vara stolt över vem jag är. Men framförallt vill jag att de personer jag älskar ska känna detsamma. För vad betyder andras åsikter mer än dina egna och de personer du håller kär? Absolut ingenting. Så, from now on - Head up high, love life, just the way it's meant to be. So don't look back, and feel no regrets.

You need a friend, i'll be around.

Hallå bloggen!

Har varit lite offside de senaste dagarna. Har varit hos en vän och rehabiliterat mig en aning. Nu är jag hemma i mitt rum. Jag har tänt ljus och bunkrat upp med godsaker. För vet ni vad som händer nu?....*trumvirvel* - SERIETIME!


Puss!

You know me. The real me.

Sometimes when I say "I'm okay". I want someone to look me in the eyes, hug me tight and say - "I know you're not".

The Hollywood sign.

It's party in p-i-t-e-å. Nu är jag redo för en galen utekväll med gamla klasskompisar och goda vänner. Även gamla arbetskollegor. Tror att min kväll kommer att bli alldeles super (get it?).

Kvällen facelook och outfit -

Puss!

champagne showers

Hey yall!

Min gårdag var toppen, mer än toppen. Fick mig även två nya arbetskamrater igår, så det var riktigt kul. Jobbade uteserveringen hela kvällen och det var riktigt bra med folk, vilket gör att det bara blir ännu roligare att jobba.

När klockan slog 12 så avslutade jag mitt pass. Tog på mig en orange bakelse och beställde kvällens första öl. Jag drog mig sedan vidare mot kalles och hängde sedan med grabbarna på 1906.

I överlag så hade jag en bra kväll, spenderade den med fina människor och somnade gott där runt 05:30
Jag och Fina sandra!

I have no more time for lies.

WHO THE F**K IS CHANEL?


I hoped you'd see my face and that you'd be reminded that for me, it isn't over.

Godmorgon!

Vilken kväll det blev igår alltså. Jag och Little.J körde på det impulsiva spåret och hamnade hemma med grabbarna och en box rött.

Middagen hos pappa var super. Varmrätten bestod av skinkstek, råstekt potatis och ciabatta med ost. Efterrätten blev ganska simpel men otroligt god - Jordgubbar med grädde och riven choklad över.

Jag mår bra idag och nu ska jag gå och ta mig en dusch för ikväll jobbar jag 17-23 på challenge.. så kom och ät.. eller om det passar er - drick :)

Puss!

I feel kind of homesick.

God eftermiddag mina kära bloggläsare!

Har precis övningskört från skuthamn till fårön. Det blev ingen lång runda, men allt är lite lärdom. Ska iallafall käka middag hära. Pappa bjuder upp på grillat, fint på en torsdag som denna. Skinande sol och underbar värme.

Har glömt telefonen hemma och håller på att få spunk. Att vara utan telefonen är som att dela min hjärna på hälften, jag blir dum och störd.


Rare FashionEn helt underbar spetsklänning från Rare Fashion. Helt oanvänd och lappen sitter fortfarande kvar. Den är i storlek xs och med en snygg urringning i ryggen. Nypris:499:- Mitt pris: 350:-

Maila - Modeisdelicious@hotmail.com om ni är intresserade.
California king bed

Hallå darlings!

Snart kommer min far och hämtar mig. Jag ska övningsköra ett litet tag men även åka och hämta min moped hos emmy. Därefter ska jag förbi och göra lite ärenden.

Jag får se vad kvällen bjuder på. Spenderar den mest troligt med little.JPuss!


I don't need a man.Här under tänkte jag visa er några fest outfits som jag knåpat ihop med de nya kläderna jag köpt.


Vitt tublinne, sailorkjol, svart clutch med guld detaljer, guldklocka, mintgröna klackar.

Orange klänning, svart väska med gulddetaljer, guldklocka, repbälte och svarta pumps.Rosa långklänning, guldklocka, svart lackclutch med gulddetaljer.

Keep me warm, dont forget - Life is sweet, so no regrets. And let's not sleep alone.I'm not sure why I can't sleep
All I know right now, is you're the thing I need

I send this prayer up to the same stars you see
Baby please, come home to me

We spend too much time apart
There aren't words to say whats happening in my heart
I live with blinders on, you're the only thing I see
Baby please, come home to me

I'm sure that it's hard for you
Though I wont make believe

We both get by and I'm hoping that someday soon
We will figure out a way
just to spend a little time time and not say goodbye


Nothin' moves me anymore

I wait impatiently for footsteps by the door
Above all other things, you're what I believe
So baby please, come home to meH&M

Hade lagt en h&m beställning för ett tag sedan. Och detta är vad som kom i denna leverans :)
Ringar i turkost.Jeansshorts

Och en rosa långklänning som inte gjorde sig rättvis på bild.

Cobrastyle

Dagens outfit -


Come over tonight if you want me, I wont ask for forever.

Goddag mina fina!

Har varit vaken sedan 06.30 i morse. Hade riskettan föreläsning idag 08.00 och har spenderat tre timmar dära. Sedan gick jag på stan och shoppade, mötte upp Nan och käkade sedan lunch på thaigarden med Mamma och Kent.Dagens inköp:

Sailorkjol från h&m

Trosor från h&m

Läppstift från Maxfactor färg:825 (Pink Brandy).
Every time you forget that you're chuck bass. Remember I'm Blair Waldorf, And I love you.

Jag trodde det var allting jag någonsin drömt om, allt jag någonsin hoppats på. Jag kunde se hela min framtid spolas fram och tillbaka, fram och tillbaka. Och jag älskade vad världen av fantasi kunde erbjuda. En sådan fantastisk kärlek. Dum. Löjlig. Fantastisk kärlek.

I detta nu så inser jag att verkligheten är alltid vad jag älskat. Jag älskade stunderna med honom, med er, med den som kunde ha blivit något otroligt att älska.

Jag tycker det är otroligt att se på hur vi kan växa och treva oss fram trots alla motgångar och i slutändan veta, att det finns ingenting som kan stoppa våran kärlek för varandra.

Jag tror i dag på att vi lever i en ganska så surrealistisk verklighet. Som någon en gång sa till mig - Låt ej förbundet mellan sanna själar erkänna hinder. Kärleken är svag om den tar skada när den ena grälar. Och om förändring drabbar den en dag. Nej, den ska lysa som en båk om natten. Och se på stormarna och aldrig skakas.


Tack för all den fantastiska styrka och kärlek du gav mig. Jag är dig evigt tacksam!

I love you, I always have, always will.

Klockan passerar snart halv åtta och jag har snart varit vaken i tjugofyra timmar. Kan ni förstå det? Jisses! Just för denna stund så känner jag mig inte trött heller. Jag har hamnat i någon serie-koma, as usual.

Såg precis det sista avsnittet av "The secret life of the american teenagers". Grät en liten skvätt där i slutet eftersom det var en smula sorgligt och sen för att erkänna sanningen så är jag en aning känslig. Okej.. mycket känslig. Speciellt för sådant man kan relatera till själv eller har upplevt.

Det känns som att allting jag sett i filmväg eller serie, har berört mig på något vis. Har alltid blivit en smula sentimental eller ledsen då jag sett något. Är ju en romance-drama-typ-av-film-tjej, så det är väl inte så konstigt. Men ändå! det känns som att det finns något där som väntar på att explodera. Något fint.

Ska iallafall försöka sova nu, har körlektion 13.30 imorgon, inte för att det gör någon skillnad. Kommer förmodligen vara i zombie-mode ändå.
You know it is the best of both worlds.

Puh! Vilken dag det varit hittills :)

Har varit vaken sedan nio. Och sedan dess har jag hunnit vara på en körlektion, fikat hos mormor, lagat wook med mamma, druckit kaffe med mami och Elin, organiserat hela min garderob och sett några avsnitt av the secret life of the american teenager.

Nu ska jag vila lite och avnjuta ett par till avsnitt. Sedan ska jag försöka hitta något läckert till midsommar och försöka smida några planer för kvällen.Ger mig själv creeds för att ha varit så duktig idag! GO.

I hope I will find someone like you.

God dag vänner och familj!

Jag har varit inaktiv för att jag haft många projekt pågång och mycket roligt att göra. Dessvärre åkte jag nog på en förkylning från natten till söndag. Så jag har varit sängliggandes och känt mig hängig.

I helgen har det hänt en mycket kul, även mindre roliga saker. Men jag har bestämt mig för att se det positiva ur allt och det är vad jag tänker fortsätta göra. Jag har även fått hjälpa andra människor och det är något som får mig att må riktigt bra.

Spenderade min fredag med att kolla på moas examen och när studenterna sprang ut. Och sedan firade jag och mamma det fina vädret med en lunch på pentryt. Kvällen bjöd sedan upp på festligheter hemma hos Emmy med henne, Johanna och Little. J. Vi drog oss sedan vidare mot punkt där grabbarna bjöd upp på fest och sedan blev det studentfirande på toxic och sedan ett avslut på kalles.

Lördagen spenderade jag med Madelene och Little. J. Trots den sega starten så började vi på valentine med Varsitt vinglas och lite mat. Vi åkte sedan in till norra hamn för att förkröka på en båt. Kvällen tog oss sedan vidare till kalles som avslutades kring halv 2 tiden eftersom att jag inte kände mig så pigg.

Igår så spenderade jag hela dagen i sängen med serie-tittande och en massa fina telefonsamtal. Vad måndagen nu bjuder upp på har jag ingen aning om. Men förhoppningsvis så får jag spendera den med mina vackra diamanter som även kallas vänner.Puss!I hate this part right here.

Dagens inköp:


Guldklocka från ur och penn.

Plånbok med gulddetaljer från Gina tricot.

Örhängen från bikbok.

Långklänning från gina tricot.

Och nu till dagens biggest news - Ända sen jag var 4 tills jag blev 15-16 så har jag tjatat om en studsmatta. Gissa vem som fick en idag? Jo jag. Tack min kära mor :)

Only yesterday was the time of our lives.

Godkväll!

Har haft mycket pågång idag. Jag har träffat upp min fina yun, shoppat och snackat en massa om sådant som hänt under tiden då vi knappt hunnit ses.

Jag har agerat frisör åt två snygga tjejer. Ätit middag på hawai med familjen och bara mått gott.

Spenderade gårdagen på södra med mina tjejer, konsumerade alkohol och bara myste på i solen. Avslutade sedan kvällen på 1906, därefter kalles. Och sen var det dags för nattkäk och övernattning hos en mycket fin vän.

Nu ska jag avrunda med en riktigt tjejig rulle - Legally blondes.Puss!


..

död! vi hörs.

17 år i staden.

Är vid mitt fulla tillstånd då jag säger att jag är missnöjd. Jag är så fruktansvärt missnöjd!

Men snart kommer vindarna vända och då dansar jag på rosa moln. Sitter och pratar med min vackra, fina, underbara och bästavän little.j

Vi pratar om framtiden och lite annat spännande. Snart är vi båda självständiga fruar med eget boende och förhoppningsvis man inom en snar framtid. Om allt går som planerat dvs..

Nu ordbajsar jag mest, så hejdå, ciao.Utväxt-chejjeeeiijn.

Sunday

Hatar livet, hatar alla, hatar stress, hatar måsten, hatar, hatar, hatar. ASSHOLES!

Andas... puh! Var på riktigt bra humör tidigare idag. Solen sken, jag ville umgås med mina tjejer som jag inte sett på hundra år. Och då kommer alltid dessa "måsten" ivägen.

Jag vill bara vara självisk nu och dra någonstans. Far, far away. Helst med täckning dock. Ska ringa grabbarna nu och höra vad söndagen bjuder upp på.Puss!

I wish nothing but the best, for you.

Ser ut att bli en ofrivillig kväll på stugan.. i'm not likin' it. Hade helst velat spendera min kväll med en godispåse och de senaste avsnitten av one tree hill. Vältra i självömkan och smida de sista planerna för balen på tisdag.

Men nej, då ska jag ut till ett ställe där jag inte ens har täckning på min jävla telefon. SOMEONE CALL 911 PLEASE.


Jag måste sola. What to do? What to do..


One, two, three.. Breath!

Its been said that the saddest thing a man will ever face is "what might've been". But what if a man is faced with what was, or what may never be, or what could no longer be? Choosing the right path is never easy, its a decision we make with only our hearts to guide us. But sometimes we find our way to something better... sometimes we fight through the regret and the remorse of our mistakes, our malice and our jealousy and the shame we feel for not being the people we were meant to be...and thats when we find our way to something better....or when something better finds its way to us.

- One treehill.

When the truth hurts the most.I heard
That you're settled down
That you found a girl
And you're married now
I heard
That your dreams came true
Guess she gave you things
I didn't give to you


Old friend
Why are you so shy
It ain't like you to hold back
Or hide from the light

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it

I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over


Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me

I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead

Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Yeah

You'd know
How the time flies
Only yesterday
Was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise
Of our glory daysNothing compares
No worries, or cares
Regrets and mistakes
They're memories made

Who would have known
Bittersweet
This would taste

What is words if you really don't mean them when you say?

Hej mina vänner!

Jag vet att jag varit väldigt inaktiv, men jag har haft så mycket att göra på senaste. Jag har hjälpt en god vän flytta till sin nya lägenhet, roat mig och sedan jobbat både fredag och lördag.

Den senaste veckan har varit bra för mig, den har givit mig mycket fint, många tankar och många framtidsrelaterade beslut har tagits. Sommaren ser ut att bli fin och sedan väntar en massa festivaler jobb och som toppen på moset en två veckors utlandsresa i augusti.
Puss!

Chosing the right path.

Jag slits i mellan ett val på två. Två hjärtan. Jag känner mig konfunderad och splittrad. Vad ska jag göra?

the city of love.

"Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone ...just as wild to run with"
-carrie


RSS 2.0