Don't turn around.

Jag skrev något den 20 mars 2011. Något så mörkt att jag själv inte känner igen den personen jag brukade vara. Så hemska tankar, så mycket ilska. Jag behövde ventilera mig så jag använde mig av mina ord.

Jag är nästan rädd för den personen jag brukade vara, hur mina tankebanor gick och hur jag så mycket jagade någon annans uppmärksamhet. Jag skäms när jag tänker på alla dåliga beslut jag tagit och för att inte tala om hur jag behandlade den person jag höll närmast om hjärtat. Den personen som jag vågade blotta min själ för, en fantastisk man. Han var så mycket för mig, så mycket ord aldrig hade kunnat förklara.

Han var jämt där, även när jag inte visste om det. Han var alltid ett samtal eller en tanke bort. Jag funderar nu hur något så fint kunde ha så dålig effekt på varandra. Det var inte bara det att min kärlek var så stark. Men jag bar på så mycket ilska från tidigare dar. Så mycket ilska för att orättvisa tagit ifrån mig så mycket av min ungdom.

Jag har alltid varit en riktig sucker för kärlek. Jag kunde drömma och föreställa mig om hur vissa scenarion skulle vara. Jag kunde föreställa mig en framtid, en resa till det framtida med någon annan. Jag var ung och så naiv, jag är fortfarande ung, men jag ser saker och ting ur ett annat perspektiv nu.

Jag var sådär löjligt, lyckligt förälskad. Den där känslan man såg i filmer, den där känslan man suktade och letade efter. Jag hade det och jag såg det försvinna. Jag ångrar mycket, men aldrig att jag låtit mig själv älska och att få bli älskad tillbaka.

Life's a adventure, if you got some good, make it great and then set it free!


Charmed

Är galet taggad för morgondagens bravader. Har några vassa ess i armen. Vi hörs!


Blink 182 - I miss you


Onsdag

Idag händer det. God damn it. Spännande!


We can dance, all through the night.

Jag tror jag är immun mot kärlek. Jag träffar fantastiska män varenda dag om
Inte annat varenda helg. Det är lätt att ta många stunder förgivet.

Jag känner inte den där pirriga känslan i magen, i väntan på ett sms, eller fjärilar i magen av blotta synen av honom. Jag känner mig bara som jag. Som att vara ensam inte är så ensamt trots allt.

Jag känner mig hel. Lycklig. Jag tror inte att kärlek är vad jag behöver just nu och inte på ett väldigt bra tag framöver. Att vara kär måste vara en av de vackraste känslorna en människa får uppleva.

Men att ha gått från att älska destruktivt till att vara på den plats i livet då du känner att du själv är nog för att fylla upp det tomrum någon annan lämnat. Så känner du lättnad. Ingen tomhet, ingen ilska.

No regrets, just love.


It's fine, i'm fine, everything's fine.


Tell me as you please.

God dag!

Jag har haft en otroligt lyckad dag än så länge. Brukar vanligtvis stöta på ett hinder eller två, men den är felfri än så länge. Vi har bunkrat upp kylen inför kvällens inflyttningsfest på sundsgatan.

Kvällens munorgasm kommer vara frozen strawberry daiquiris. Kl.19 ska vi tjejer ses på nodo för att avnjuta grillbuffen på nodo. Därefter styr vi kosan vidare mot pim där festen kommer fortsätta. Jag hoppas att vi alla ses ute ikväll? Är äckligt jävla taggad för en bark-kväll i min hemstad.

Nu ska jag avrunda. Jag hoppas jag ser DIG ute ikväll :)


Tell me as you please.

God dag!

Jag har haft en otroligt lyckad dag än så länge. Brukar vanligtvis stöta på ett hinder eller två, men den är felfri än så länge. Vi har bunkrat upp kylen inför kvällens inflyttningsfest på sundsgatan.

Kvällens munorgasm kommer vara frozen strawberry daiquiris. Kl.19 ska vi tjejer ses på nodo för att avnjuta grillbuffen. Därefter styr vi kosan vidare mot pim där festen kommer fortsätta. Jag hoppas att vi alla ses ute ikväll? Är äckligt jävla taggad för en bark-kväll i min hemstad.

Nu ska jag avrunda. Jag hoppas jag ser DIG ute ikväll :)


This broken road

God morgon mina fina läsare!

Min dygnsrytm har verkligen börjat jobba med mig, jag gillar det. Jag var och simmade med tjejerna igår. Det var lite kallt i poolen, men riktigt skönt för kroppen.

Min dag idag är ändå ganska fullspäckad. Klockan 1 ska jag på körlektion, därefter och träna.

Klockan 3 då Johanna slutar skolan så ska vi och sola och sen ikväll så ska vi gå på nodo och dricka någon öl. Jag gillar dessa fullspäckade dagar av roligheter. More of them!


I still believe in fairytales.


@bussen

Mot stan för att luncha och shoppa med mina två hjärtan!


Monday


I'm sitting right outside your house.

Jag har gått emot allt det jag någonsin trott på. Jag vet inte vad eller vem det är som fått mig att se kärlek på ett helt annat sätt än vad jag brukade. Jag tror fortfarande att kärlek är en av de vackraste känslorna vi någonsin kommer att få uppleva. Men jag tror inte på förhållanden. Jag tror inte man är menad att bara vara med en person resten av sitt liv och jag tror inte att det finns en enda kärlek som kan göra ens liv komplett.


Tidigare så byggde jag upp drömscenarion i huvudet och blev sedan besviken när saker och ting inte var som i filmer. Tidigare trodde jag att det var kärleken som gjorde mig till mitt bästa jag, men det visade sig vara rena motsatsen. Jag var besatt i kärleken, jag vart dum, gjorde dåliga val, jag valde att älska på helt fel sätt och det är först nu jag inser att jag har varit i en relation med mig själv dom senaste 19 år och det är ett förhållande som jag måste fortsätta jobba på. (Ja, jag quotade samantha från sex and the city, men det stämmer så bra).


Jag längtade efter att bli kär, de där fjärilarna man har i magen av tanken på personen som man håller kär. Jag har kommit till ett stadie i livet då jag vill vara egoistisk, se nya saker med andra ögon. Ända sen pappas bortgång så har jag börjat att prioritera annorlunda. Jag är i centrum av mitt egna liv och det är så det ska förbli. Jag har inte plats för någon annan i mitt liv just nu. Jag vaknar upp varje dag med saknad efter den mannen som tog mig till världen, ingen och då menar jag ingen kommer någonsin kunna ersätta en pappas kärlek.


Men samtidigt som jag vaknar upp med saknad så vaknar jag upp lycklig. För någonting jag har lärt mig så är det att man inte är svag bara för att man vissa dagar tillåter sig själv att vara ledsen. Jag har världens finaste mamma och storasyster. Trots det att pappa inte längre finns med oss så är vi ändå en hel familj, just därför att vi har varandra.

Dom senaste månaderna har jag varit på resande fot. Jag har fått se så mycket, träffa så mycket nya människor och för att inte glömma så har jag lärt mig en hel del. Jag tror på kärlek, men jag tror inte på förhållanden.

Jag är bäst med mig själv och jag har de personer i mitt liv som gör mig till mitt lyckligaste jag. Just därför behöver jag ingenting annat, jag behöver bara dom. De som kompletterar mig, de som gör mitt liv extra färgglatt.


the first cut is the deepest.

Hallå!

Jag sitter nu på luleå busstation påväg hem till piteå. Hade en mega-bra kväll i boden hos Amanda igår. Vi käkade tacos, blandade fruktiga drinkar och skrattade en hel del.

Lotus bjöd upp på en riktigt bra utgång igår med mycket folk och sen var vi krigare nog att efterfesta. Måste dock erkänna att det inte var mycket till efterfest. Käk, musik och massa snack. Dock sov vi över där så vi såg ju lagomt fräscha ut i morse då vi skulle promenera hem.

Nu är det bara två veckor kvar tills jag får flytta in i min alldeles egna lägenhet. Jag är i extas. Det ska blir så förbannat jävla skönt. Mitt hem som jag får dela med min bebis. Fick dessutom veta igår att Sandra och Johans lilla bebis kommit till världen. Dom fick en vacker liten pojke! Stort grattis till er :)

Hur som helst, anledningen till att jag sitter på busstationen och försöka döda tid är för att ltnbd visade fel avgångstid, så jag har två timmar som jag måste härda mig igenom innan jag får sätta mig på bussen som ska ta mig hemåt. Morgondagen har jag inte planerat någonting faktiskt. Jag har tänkt att det ska bli en såndär skön-dag då jag inte gör något speciellt, bara det jag känner för.

Jag har inte så mycket mer att säga, så jag ska nog avrunda. PUSS


You'll be the Queen in the castle I built.

"The season changed as we fell in. This is love, may I have her hand?".

- Ron Pope, our song.


Om du vill ha mig, så säg till. För själv vet jag inte vad jag vill.

Hola amigos!

Igår hade jag tjejerna på besök hos mig. Vi åt grillat, badade jacuzzi och drack vin. Hade en superkväll i överlag.

Efter allt badande och drickande så åkte vi och festade på svartudden. Nu sitter jag på bussen till en hemlig destination. Dom här impulsresorna är bäst och kg är riktigt säker på att jag inte missar något hemma i Piteå.

Vi får höras senare då jag är framme!


Hon flyger iväg som ett pappersflygplan


Broken strings


We made it through storms, made it through pain.

You don't need to save me, you broke my fears. I just need you to follow.


J.mraz - Lucky


For those who we miss.You tuck me in,
Turn out the light
Kept me safe and sound at night
Little girls depend on things like that.

Brush my teeth and comb my hair

Had to drive me everywhere
You were always there when I looked back.

And when I couldn't sleep at night
Scared things wouldn't turn out right
You would hold my hand and sing to me.

Butterfly, fly away.Chanel me.


I Love You with every bone in My body.


You don't have to follow, I made it all this way.

Sätt ord på tankarna. De som måste blockeras, förnekas. Jag vägrar kasta mig in i samma destruktiva drama igen. Jag är en större och bättre människa än förut.

Men det är en dragningskraft som jag inte kan förneka. Det där spännande men något så oskuldsfulla hjärta. Tankarna är ohanterbara, trots det att jag vet bättre än förut. Jag behöver bara kasta mig ut och våga tro på någonting bättre än vad jag låtit mig själv acceptera.

Jag tror för att det ger mig hopp om en ljusare morgondag. Hopp om mänskligheten, kärlek och vänskap.

Jag rymmer för att jag förtjänar det liv som givits mig. Och jag rymmer för att jag vissa dagar inte tål vad vardagen har att erbjuda. Men jag är tillfredsställd och mer än nöjd. Jag tvättar bort dagens ångest och fortsätter i en annan riktning.


we wont get caught.

"I'm still here, but it hasn't been easy" - James Morrison

God morgon mina fina!

Vaknade för ett tag sedan egentligen. Men jag och Bella har legat och sett one tree hill, jag har hunnit duscha och filat på kvällens planer. Överväger fortfarande att åka till luleå, men egentligen så kan jag åka dit när som helst.

Igår var det teenage dirtbag fest. Kan ju ha älskat att inte gå ut, nattkäka (hör och häpna) var typ hur längesen som helst som jag gjorde det. Vilket säkert är orsaken till varför jag mår så fantastisk jävla bra idag. Nu ska jag fortsätta packa för hemgång till skutan. Tar med mig bella och bara drar! Vi hörs med mer info senare.

Cheating bastard.


Hurtful


I want you to rock my world.

God damn it!

Nyss hemkommen från Stockholm och nu har jag och Isabella redan kollat på resor inför sommaren.

Men jag vill att något ska hända NU. Den impulsiva flickan inom mig bara pumpar efter att få explodera.

Jag måste vidga mina vyer geografiskt till helgen. En simpel utgång på Challenge räcker inte för damen i helgen. Så vad säger ni? Luleå, Umeå, skellefteå? I want someone to rock my world. Bara för en kväll. Den där känslan man får av att man har druckit en shot för mycket, eller känslan av att vakna upp med tanken -"vad hände igår egentligen?". Jag vill känna mystiken, vara lite oskyldigt ovetande.

Jag är spännande och jag hade inte klarat mig utan spänning i mitt liv. Varje dag är lite utav en "what if" fråga. Och nu pratar jag om den positiva typen av det.

Jag vill inte binda fast mig, inte stanna upp. Bara köra på, le och älska med världen.

Och det var allt för idag! Godnatt people.


Fighting an obstacle.

I'm waiting for forever.


Jag saknar dig mindre och mindre.

"Jag har skrivit mina regler, ingen fick ändra på dom".


Please don't stop the train.

Jag vet inte om det är influensa eller fredagens bakfylla som fortfarande sitter i, men hur som helst så skyller jag på mitt urdåliga immunförsvar.

Mitt löfte har jag hållit än så länge, så jag gissar på att det finns en liten disciplinerad flicka inom mig trots allt. Aja, ska gå och frossa frulle och göra mig i ordning för staden.

Tonight i'm going home!


The real deal.

I'm on a douchebag timezone.


Stockholm

Jag kan summera de senaste dagarna med ett enda ord - sinnessjuk.

Nu ligger jag i sängen och väntar på John som ska komma och natta mig.

Morgondagen kommer bestå av en god lunch, shopping och häng med min flickvän som även är till salu för tillfället. Skoja!

Nu avrundar jag och intar min mys-position.


Veckans Babe!

Förresten! Har glömt att posta veckans Babe. Denna man upptäckte jag i en ny serie - The Lying Game.

Och han är inte någon mindre än Blair Redford.


Stockholm 2/3-5/3

Hallå!

Just nu sitter jag och Alexandra på flyget ner till Stockholm. Jag gissar på att en alldeles fantastisk helg med shopping, fest och god mat väntar.

Vi flyger med norwegian därmed att vi har wifi på planet. Hur grymt är inte det? Detta lär nog bli det enda inlägget för idag. För när vi anländer på söder så ska vi sätta händerna i vinboxen. Ha en superduper fredag.

Puss!


C.Bass


Lunch!

@nodo med min Babe!


RSS 2.0