Café cuba

Frukost i solen. Jag mååår!


Jag vill inte låta natten sluka mig något mer.

Nu flyr jag, flera tusen mil bort. Vi hörs då jag kommer hem igen!


Seize the moment.

Hallå!

Det blev ändrade planer för damen. Sitter på busstationen just nu och väntar på min buss som ska ta mig till Skellefteå city. Ska hänga med min raring Amanda.

Planen är att vi ska laga middag då jag kommer fram sedan blir det någon form utav utgång. Jag känner mig spyless på Piteå idag. Så det ska bli skönt att få komma till en annan stad och hänga med okända ansikten.

Nu ska jag avrunda. Au revoir!


Nåt annat än det här.

Jag vill leva för dan
och inte låta natten sluka mig nå mer.

Om du vill ha mig
så säg till.
För själv vet jag inte vad jag vill.
Jag har försökt att ta tag i nån
men händerna kan inte hålla still.

När jag blir arg
ger jag igen.

Ja jag undviker sanningen
jag kan säga att jag älskar dig
och sen aldrig säga det igen.

Och jag kan gråta först när dom har gått
ja mina känslor har jag svårt att lämna bort.
Om dom tror att dom har sårat mig
har dom bara missförstått.Convict

Godnatt!

Imorgon är det fredag, en bra dag. Roadtrip - check!

Impulsiv - that's me.


It's so foolish of me to wait for you.

I loved you right. But you shot the bullet who killed me.


Make you feel my love

Hallå!

Har precis kommit till strömbackaskolan där jag ska vänta på att min dam ska sluta sin lektion. Efter det ska vi käka middag på stan och klockan 16.30 har jag tid för att göra nya akryl naglar. Äntligen!

Ikväll ska jag.. Hör och häpna!! Faktiskt gräva ner mig i teoriböckerna. Morgondagen kommer även bli en hel dag av plugg. Måste verkligen lägga på ett kål nu när jag är så nära med körningen.

Aja! Ska avrunda. Adios, hejdå, bye bye, see y'all!


Baby I tell ya, my heart is freaking out when I held ya.


Trettondagsafton

Hallå kära vänner!

Snart är min fina dam här för att fira trettondagsafton med mig. Det kan hända att vi glider ner i jacuzzin med grabbarna. Men eftersom jag är så förkyld så skippar jag nog det och kollar på istället.

Nu är det mission - GETTING SMOKING H-O-T! Ses på Challenge ikväll :)


T.J

Här har ni den finaste killen i hela världen!


Joe Jonas


You're the voice I hear inside my head.

Hey you all!

Idag har jag spenderat nästan hela dagen på stan. Först lunchade jag med Yun på stan och därefter var det dags för personalmöte på Challenge kl.14.00!

När det var färdigt gick jag och Elin på nodo och fikade. Där träffade vi även Yun och Mattias som joinade oss och inte snabbt där på så kom även Jenni.

Jag har hunnit rensa ur min garderob, duschat och städa upp i mitt rum som hann bli en aning stökigt då Yun sov över.

Nu sitter jag och mamma och kollar på hitch i soffan @kanal 5!


Challenge 5/1


Please come home to me.

Nu säger jag godnatt till alla er där ute!


Trust me! He's prince charming.


It's a good day to be alive.

Hallå kära vänner!

Idag har jag, Bella och Yun varit på stan och shoppat lite till min nya 2012 garderob. Och vi har även varit på arbaillo och käkat en magisk lunch.

Här under får ni se dagens inköp;


I don't know anymore, you have that effect on me.


Parts of you, it's parts of me.

Godkväll!

Vilken dag det varit alltså. Jag har inte fått mycket gjort om vi säger så. Efter helgens bravader så hade jag många timmars sömn att ta igen. Så jag har myst med min bebis, städat mitt rum, organiserat upp i min garderob, lagat mat och såntdär husligt.

I morgon ska jag upp i tid för att gå på stan med Bella. Jag måste skaffa en ny 2012 garderob och äta god mat med min dam. Jag har inga nyårs-löften, eller jag hade ett. Men det bröt jag några sekunder efter tolvslaget, bad, bad, girl.

Nu ska jag ta mig ett långt varmt bad och sedan lägga mig i sängen och se en bra film. En lugn måndag, det behövde jag.Det nya året!

Hallå kära läsare!

I torsdags så tog vi vårt pick och pack för att spendera nyårs-helgen i ammarnäs. Vilka tidoptimister vi var dock, planen var att lämna piteå runt fem snåret, men givetvis var vi inte iväg förrän klockan 9. Det hindrade dock inte oss från att att hitta party-moodet. Vi flickor lyckades hitta en riktigt bra form i bilen och när vi var framme så fortsatte festandet.

Jag somnade inte förrän kl halv 9 på morgonen därefter, vilket resulterade till en lagomt bakis och trött tjej. Men jag tog mig i kragen och styrde upp en middag åt mina mates som bestod av honungsmarinerad kyckling filé med kroketter och cafe de paris sås.

Formen smög sig sakta in på en och då var det dags för oss att utforska byn en aning. Vi hamnade på en pub där vi konsumerade en aning för mycket alkohol och hamnade sedan på en efterfest.

Lördag-morgon tror jag ingen av oss riktigt hade hunnit nyktra till men det stoppade inte master-chefen (moi) att förbereda våran 3-rätters nyårsmiddag. På menyn bestod förrätten av löjromstoast. Varmrätten utav vitlöksmarinerad fläskfilé med cayenne klyftpotatis och vitlöksslungade champinjoner och vitlöksbröd. Ser ni något mönster här eller? Ja vi är big fan's av vitlök, haha.

Och till efterrätt så serverade jag hallon sorbet, med vindruvor, grädde och krossade choklad. Vi alla var väl i någon form utav matkoma efter det. På tolvslaget stod vi med champagnen i högsta hugg och pussades gott samtidigt som vi beskådade rakterna.

En helt fantastisk helg med mycket fina minnen. Jag ska inte ens börja med att tala om alla sjuka och galna saker jag sett och gjort.

Allt jag säger är - ROSA RENEN, GULHUSET, NUTTI OCH SKUM! Welcome 2012trött tjej som somnade efter första cidern.

"är det han från sällskapsresan?"¨

Emmy blev galen och gjorde en nyårs-tatuering.

på puben

fula fiskar

Emmy raggar nummer!

preggo-bella


nyårs-pussen!


Det kommer funka, det måste funka.Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vänner som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!


RSS 2.0