Imprinting is the involuntary mechanism by which shape-shifters find their soul-mates.

Hallå mina älskade vänner!

Jag har haft en lång bloggpaus pga. personliga skäl. Men allt verkar gå bättre och jag har hittat mitt hopp om någon form av gud där uppe.

Under tiden jag har varit borta så har jag besökt nya platser, jag har shoppat, fått andas, fått kärlek i mängder och jobbat. För att inte tala om att jag har gått på festival, käkat festivalmat och druckit vin i större mängder.

Nu hade jag tänkt ta ett långt och varmt bad, käka pizza och bara njuta av min lediga tid.


mer bilder kommer.


I'm not Blair Waldorf without you.

Blair Waldorf: What if we need games? What if without them we're boring?
Chuck Bass: We could never be boring.
Blair Waldorf: You say that, but I know you. You're Chuck Bass.
Chuck Bass: I'm not Chuck Bass without you.




Shh.. the princess is sleeping.

Nu är det dags för mig att inta sängläge. Lär förmodligen inte somna förens solen gått upp, but I don't complain.


Ignorance is your new best friend.



nadja om Mot Challenge!:
underbar kofta var har du köpt den ?
Det är min ex-pojkväns kofta som jag köpt åt honom men lånar ibland. Den är ifrån h&m :)


emma om Meet my angel:
Vilka är dina favoritfilmer? :)
Oj! det var en klurig fråga. Om jag får välja en film, så hade jag nog valt the notebook.



Mimi ღ om Vaska bubbel!:
åh, vad fin klänning! Vart har du köpt den? :)
Den är ifrån h&m

Sick and twisted.

Haha! Hittade just detta foto med fantastiska taggar. Hur sjuka vänner har jag inte? Men dom är fortfarande bäst i hela f*cking världen.


Säljer killerheels!

Nu säljer jag ut mina fina killerheels, har använt vardera par en gång eftersom de var alldeles för småa för mig. Dom är båda i skinnimmitation och i storlek 37.

Nypris:499:- Mitt pris:300/per par









Maila, [email protected] om ni är intresserade! :-)

Price Tag

Är i mitt esse just nu!

Är ensam hemma så jag lever som en riktigt prinsessa. Jag tar långa nattbad, dansar framför spegeln. Jag gör sånt som man bara kan göra då man är helt ensam :)

Nu ska jag ta ett bad och sedan inta sängläge.




I'm gonna love you tonight.

Hej mina änglar!

Jag har precis kommit hem från ett kort pass på challenge. Dagen har jag spenderat med Hannah montana och min alldeles egna gossip girl. Vi har suttit ute på altanen i solen, käkat lunch och bara snackat en massa skit.

Sedan har jag bara legat och sett serier tills det var dags för jobb. Nu ska jag klicka hem nytt löshår, mitt är som ett jävla risbo, skämmes tammefan!





Puss!

Anything can happen in this world, for an ordinary girl.

Godmorgon mina pärlor!

Jag har varit vaken ett tag. Planen var att åka till bella med tjejerna och bada, samt sola. Men de flesta verkar banga, gissar på att de är i koma eller något annat(?)

Jag ska iallafall styra kosan mot havsbadet, måste bara ringa och väcka anna innan, hehe.

Jag hade en bra lördag som innehöll alkohol, sällskap, en båttur och sedan en riktigt trött felice som inte ens kan minnas när hon somnade. Jag gillar att dansa, men jag föredrar att supa.


Meet my angel

Hey hoes!

Nu är det dags för utgång. Fick sluta tidigare på krogen idag och jag gör ingen nytta ensam hemma!

SÅ I SEE YOU ALL TONIGHT!



HEY YAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Mot Challenge!

Nu mina vänner ska jag iväg och jobba. Jobbar mellan 18-01 ikväll, så vi hörs senare! :)





Puss!


Don't get me wrong, I love who I am.

Hej!

Har precis kommit hem. Efter jobbet så mötte jag upp Anna och Jenny. Vi gick till kalles, dansade röven av oss, har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Kvällen blev nykter, riktigt jävla nykter. Är fan proud!

Jobbar 18-01 imorgon. Så morgondagens planer består av att näcka i solen, skaffa sig en smaskig bränna och sedan smasha alla som är heta.

Har inget att säga. Ska göra något nattkäk och därefter fira min fina kväll med de fyra kvinnorna från new york, manhattan!



Natti natti!

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort - V.M

Jag har tänkt på hur bloggar påverkar oss, vårat privatliv. Hur bloggar påverkar våra relationer till olika människor negativt och hur vi har slutat komunicera med varandra fullkomligt.

Jag tycker det är komiskt hur vi kan kalla varandra bästa vänner och sedan inte ens kunna reda ut något som uppenbarligen upprör en. Istället för att skriva kryptiska saker i sina blogginlägg och ignorera sms, så måste vi börja prata med varandra.

Hur ska vi kunna nå fram till den andre genom ett blogginlägg? Och varför skulle vi vilja nå fram till någon som beskriver en som en besvikelse?

Hur som helst så kan jag inte för mitt liv förstå hur vi kan låta bloggarna styra vårat liv, men framförallt vårat privatliv. Så om man prioriterar sin vänskap så pass mycket så tycker jag det är dags att börja agera, göra om och göra rätt.

Jag säger inte att jag är perfekt, jag gör misstag som varje individ som helst. Men ens bästa vänner är till för att finnas där i gott och ont, och inte vända kappan efter vinden så fort man stöter på ett hinder eller två.

Vänskap är till för att finnas där i båda dom bra och jobbiga stunderna, det är så vi stärks, det är så vi blir bättre än bästa vänner. Det är så vi bli familj, vi håller ihop, no matter what! Och om det är värt det.. så lär vi ju se hur kommunikationen mellan de två som påstås vara bästa vänner förbättras eller försämras.

Så för nu, drar jag mig undan!




I make wishes, I have dreams.

Onsdagen var fantastisk!

Jag spenderade den med Anna och några grabbar i öjebyn. Vi välkomnades varmt med vin och mycket nostalgisk musik. Det var en fin kväll som avslutades på 1906. En alldeles perfekt måtta av alkohol och med fantastiskt sällskap.

Dagen efter var sämre än sämst. Min kropp var i ett tragiskt läge och inte efter alkohol, utan min fötter vad uppsvällda och gjorde ont, så ont att jag bara ville skrika.

Jag blev sängliggandes hela dagen och idag mår dom bättre, men jag måste se till att rå om dom. Ständiga fotbad med alldeles för dyra peelingkrämer.






For an ordinary girl.

Hallå bloggen!

Min dag hittills har varit alldeles toppen. Jag mötte upp little.J där kring 13.00 och därefter gick jag, mami och Jenny och käkade lunch på golden dragon.

Efter flera mättande magar så mötte jag och J upp Sarah som hade haft dansuppvisning i stan. Vi satte oss i södra hamn ett tag, solade och mådde riktigt gott.

Åkte därefter hem till anna, satt med henne ett tag i solen och for sedan och städade upp min röra som jag gjort (typiskt mig). Låste igen och belönade mig med lite solning på soldrömmen.

Ikväll jobbar jag mellan 18-00, så det blir ett relativt kort arbetspass. Men det passar för mig som har en solning inbokad imorgon 10.00 på morgonen med mina favorittjejer! :)





Puss!

Vaska bubbel!

Hej mina fina!

Dagen i sig har varit toppen. Jag har hunnit vara på stan med Anna, inhandlat kvällens chiffongklänning, solat, käkat lunch och bara njutit av min lediga dag.

Nu är jag redo för en kväll av festligheter, vi ses i dimman!








I got to keep moving on.

Hallå mina skönheter!

Nu är mitt rum städat och jag har precis tänt lite ljus för att lägga mig och se en film och lite satc innan jag somnar. Mina fötter är helt döda efter dagens arbetspass, så imorgon blir det spa.

Vi hörs imorgon, godnatt :)





Puss!

I want you back.

Hej mina vänner!

Nu är jag äntligen hemma från ett pass på challenge. Till min förvånan så ser jag att någon stulit min moppehjälm, toppen! Fick agera rebell och köra dom ynka 10 minuterna hem till min far för att hämta en ny. Hur är människor funtade egentligen? VEM GÖR SÅNT?

Det är fasen det sjukaste jag varit med om på länge. Imorgon är jag leeeeeeedig, JIPPI! Jag ska ut i det fina vädret om solen vågar visa sig fram, dricka rosé och må allmänt gott. Vad ska ni göra imorgon(Idag, eftersom det är efter 12).




Someone like you.

Hallå mina vackra!

Nu ska jag dra mig vidare mot centrum. Ska förbi min mor och hämta några honungplattor (vad nu det är). Är otroligt casual idag eftersom jag ska på jobbet direkt efteråt.





Puss!

Reebok - ZIGNANO

Detta är mina nya, fantastiska skor från reebok! Helt perfekta att jobba ett 11-timmars pass i.

Nu ska jag slänga på mig lite make och byta outfit, vi hörs snart :)

My precis footwear :


Soldrömmen

Det blev en 30-minutare på soldrömmen. Andledningen till att jag solar solarium är för att jag måste kombinera min sömn med jobb. Och eftersom jag jobbar så mycket (vilket är bra) så måste jag göra det bästa av situationen.

Dessutom går det snabbare att bygga en bränna, vilket är bra för mig. Jag har så dåligt tålamod! haha.







Puss!

Stora tack till blogg.se!


For all you ladies.

Hallå min vackra!

Vaknade av ett sms från min fina vän Josefine om att jag var med på blogg.se hemsida, man bugar och bockar. Jag tackar aldrig nej till fler fina bloggläsare.

Befinner mig just nu i stan hemma hos en man, en riktigt snygg man. Mer än så säger jag inte. Hade en liten sport-shoppingrunda med min mor igår, eftersom mina fötter är totalkaos. Fick med mig hem ett par riktigt läckra reebok i svart och rosa, lite sådär enkelt, men ändå mig. Rosa och svart, the perfect match!

Jag ska åka och sola nu och sedan ska jag vidare mot skutan för att byta outfit och slänga på lite make i ansiktet.



Don't blame it on the sunshine.

Hej allihopa!

Har gjort lite ärenden idag som jag inte vill ta upp här i bloggen. Anywho, ska och plocka ut några skor för mina helt förstörda fötter idag. Jag hade en fantastisk dröm inatt - Jag var ute och åkte luftbalong med min drömprins, och nog var han good looking, daaaaaaaaamn säger jag bara.

Vilken besvikelse att vakna dock. Nu ska jag iallafall skynda på mig och fixa mig till jobbet mellan 18-00, så vi hörs senare.





Puss!

We couldn't have it all.

Even though that great love don't lasts forever, memories do. He will always be the one I loved holding hands with, while walking down the street.

He will always be the one I loved looking at while he was sleeping. And he will always be the one I loved first.

And I'll always remember him as the guy who broke my heart. At the same time i'm thankful. I wouldn't be in this place, with the currage to love someone else if it wasn't for him, my first great love. I've learned from our mistakes, but also from our love. I never thought I could love someone else that much, but guess what? I do.

I sure do. And it feels pretty damn good. So I couldn't help of wonder.. If you're going through life , thinking that - " This is the one". What happen when next "Mr.Right" shows up? Are we so into fairytalrs, that we can't live in reality? Or are we to scared that reality isn't what we expected?


- Nattliga tankar, 05.43




Rehab-center

Nu åker jag till stugan för att rehabilitera mig efter en 56h jobbarvecka. Vi ska åka och käka middag på MD:s i jävre och sedan vidare mot stugan för att bada jacuzzi och spendera lite ensamtid med de 4 kvinnorna från new york, manhattan.

Vi har varit och kört gocart idag, men jag körde bara ca.5 min, sedan tröttnade jag. Är någon ingen lek-tjej trotsallt.


Made a wrong turn, once or twice.

Oh dear god!

Det har varit ett par hektiska jobbdagar mån-lör, så jag har inte riktigt hunnit skriva någonting hära. Intar veckans sista pass imorgon från 18 till 03.00 Sen har jag mig en ledig dag på söndag då jag bara ska ha en ta-hand-om-mig-själv-dag.

Dom senaste dagarna har varit otroligt roliga och jag har fått lära mig mer än vad jag kunde tidigare. Plusspoäng på det. Livet suger halft eftersom man inte kan rocka skellefteå festivalen, men what to do liksom?

Har även hunnit med en onsdagsfest så slutade upp med att vi åkte båt till halv 8 på morgonen. Drick aldrig då du jobbar dagen efter. Och var definitivt inte vaken till halv åtta på morgonen

Medans andra spenderar cash, så tjänar jag dom. In your faces!

Nu är det godnatt, så vi hör kanske imorgon.







Puss och godnatt! Ps. om någon bitterfitta ska yttra sig angående bilderna, don't mind. Det här ska vara ett happy-place, så jag godkänner inga negativa kommentarer.

RSS 2.0