The notebook-girl

Jag kollade just upp vilken typ att tjej jag är och the notebook blev mitt svar.

SHOPGIRL

Hej godingar!
Nu sitter jag och M i soffan och ska precis se SHOPGIRL som går på 3an.


En riktig Felice-film. Eller vad tror ni?FRÅGESTUND!

Jag hoppas att alla är sugna på en frågestund för nu kommer det en.
Fråga tills jag säger stopp!

You can never say never

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering, men såhär är det att igår kvart i 3 satt jag mig i bussen till umeå och kom fram kring 6 tiden. Jag hade sjukt kul faktiskt. Det började med att Johan, nybba och någon annan kille mötte upp mig och sedan for vi på en grillfest. Vi åkte runt överallt och avslutade sedan på McDonalds. Jojusta, jag och johan var även inne på området vid hamnen där det var ett flertal uppträdanden. När vi kom hem tog vi fram sanning och konsekvenskorten och 9 imorse knackar christopher på. Han har alltså varit ute och festat till på morgonen. Ett tag senare gör även Erik oss besök. Vi gör oss i ordning för att sedan åka ner på stan och äta lunch. Denna gång blev det en härlig kebabtallrik på tre kronor. Denna gång invigde jag även uteserveringen för i år. Efter det åkte vi tillbaka till lägenheten, städade upp och började sedan våran tur hem. Christopher fick en brilliant idé om att vi skulle leka en bil-lek. Och lika snabbt som det var sagt så satt vi där, nervösa och ivriga efter det rätta registreringsnumret. Det var sjukt kul faktiskt och uppmärksam var man tvungen att vara.
Xoxo/F

Del 2

Hej!
Idag började jag på del 2 av mitt brev, det kändes riktigt bra att få skriva av sig. Och denna gång vart det inte bara bra utan superB. Nu sitter jag hemma hos pappa. Kvällen vart lugn och skön, och jag har fått ett mysigt telefonsamtal. Hoppas jag har någon att prata med innan jag somnar ensam. M partar ikväll, hon går i mina fotspår,hehe. Nä, skämt och sido. Hon är ute och roar sig med sina vänner medans jag har varit hemma med A och spelat kort, samt hunnit förbi badhusparken och viftat hejvilt med armarna.Xoxo/F


YRAN!

Jag vill på brännbollsyran i umeå, ta mig dit nu!Ready to let go of the past.

Hej!
Nu är jag äntligen hemma. Det har varit en slapp dag och till lunch blev det subland. Det har varit fullt med folk från norrmalm eftersom dom ska flyttas över på våran skola. Efter skolan gick jag och yun på stan. Jag hittade min balklänning som jag ska ha och allting kommer bli perfekt. Köpte mig även lite plugg-föda så jag överlever helgen utan självmordstankar. Nu ligger han och vilar i min säng innan han ska och jobba, jag väntar bara på snarkningarna...
Affischen är äntligen klar.
lunch
Klänning från vila
Xoxo/F

Budget sandaler med nitar, hot.

Ramlade in på h&m och hittade dessa läckerbitar. Jag känner mig grymt sugen på ett par i svart faktiskt. Läckert i sommar? Åh, jag älskar nitar, det är så läckert.
Xoxo/F

en sjukling på G?

Hej!
Jag ligger just nu och ser tv. Känner mig inte kry alls. Jag har huvudvärk, fryser och en riktig smärta i alla leder. Kan det var en sjukling på G? Känns som att det lugna helgen kommer oerhört passande. Jag får väl ha mys-sällskap under tidens gång så att jag inte dör av tristess. 
XOXO/F

Ja, jag älskar klänningar.

Ja, hur läcker är inte denna klänning egentligen?
Till en härlig gyllenbrun bränna, smack. SÅ LÄCKERT!


799:- Från nelly.se

xoxo/F


Ämnet, kärlek.

Jo, vad är kärlek egentligen? Handlar det bara om den andra personen, dens behov och rättigheter. Eller handlar det om att kompromissa och vara eniga om saker. Idag hade vi ett samtal som innehöll just det här.

Får man vara självisk i ett förhållande?
och svaret där är ju riktigt självklart. Man får inte vara så självisk att det skadar den andre personen, men bara för att man delar kärlek och man delar någonting med någon annan så kan man inte sluta leva sitt liv som man hade före, till vissa gränser då såklart. 
Är otrohet okej? enligt mig så, big no. Jag anser att om man verkligen älskar personen man är med, så ska det inte finnas någonting som gör att man sårar den medvetet genom att antingen ha samlag med någon annan än den du är tillsammans med, fysisk kontakt överhuvudtaget. Och då menar jag inte att kramar ska vara förbjudet, men det finns en viss "Kyss-gräns" iallafall för mig. Jag kanske inte skulle definiera en kyss som otrohet, men iallafall brist på respekt för den andre.

Är det okej att ha en sådan stolthet att det skadar dig sjäv?
Att öppna sig för någon innebär inte att hon eller han ska kunna läsa dig och dina känslor som en öppen bok. Det ska finnas mystik, jakt och någonting extra med att dejta. När man väl kommit in i ett förhållande så måste man hålla det vid liv också. Men ibland måste man ta första steget för att vinna. Hur ska man kunna få om man inte ger? visst kan ju responsen på det man just gett varit en besvikelse vissa gånger, men chansningar är bra, vi hamnar bara på kärlekens slagfält och lär oss nytt om det gamla.

Vad gör jag om han dumpar mig? 
Alla har vi säkert blivit dumpade, och dumpat någon vi haft ett förhållande med. Men bara för att någon inte längre vill vara tillsammans, eller dela livet med någon så går inte jorden under. Vår planet består av så pass mycket människor att vi aldrig blir ensamma. Vi behöver inte gå under och deppa ihop bara för att en kille/tjej inte finner intresse för oss längre. Se framåt, även om det är svårt. Framtiden har alltid någonting bättre att erbjuda.

Vad tycker jag om den typiska sms/mejl dumpningen? 
Det bara osar ut feghet och osäkerhet om man skulle dumpa någon över mejl eller sms. Jag tycker att man bör respektera den andra så pass mycket efter den tid man delat att man åtminstonde kan ta upp telefonen och berätta hur det står till. Ibland behöver man ifrågasätta, man behöver få svar på det som inte riktigt är glasklart för att gå vidare. Om det finns saker som fortfarande gnager på tankarna, obesvarde frågor som man vill ha svar på, det försvårar ju bara hela "gå-vidare" processen.

Vara vänner efter ett förhållande?
Det är någonting jag tycker är jättebra. Men kanske inte direkt, man måste låta båda gå vidare och känna att det inte finns några känslor kvar i bilden. Om jag hade ett ex, som konstant hörde av sig, skickade sms och ringde, då hade jag börjat fundera. Man kanske borde ta avstånd och inte ge någonting tillbaka. Det kan ge fel signaler och det är väldigt respektlöst bara.

Det svartsjuka, paranoida exet: 
Nog har säkert många av er upplevt att ert ex blivit fullkomligt paranoid efter ett break. Ryktesspridningar, "vara med bästa kompis hämnden", terror-sms, ringer jämt, osv.. När man dumpat någon så betyder det att man vill ta avstånd från den personen, man ska absolut inte höra av sig. 

Vad gör jag om min pojkvän slår mig? 
Det finns vissa som blivit utsatta för våld av sina pojkvänner och då pratar jag främst för tjejerna nu. Men varför accepterar man det? det är inte okej att den personen som påstår att han älskar dig misshandlar dig. Och även fast han säger att han aldrig mer ska göra det, att han ska bättra sig, hur ofta händer det att det faktiskt är sant? att det blir som han lovat?

Din flickvän/pojkvän bestämmer över dig:
I helgen får du inte göra det, du får inte vara med dom, inte med hon och inte med han. Låter det bekant? Jag har/haft många vänner som har blivit och blir alldeles för kontrollerande i sitt förhållande. Jag tycker inte det är okej att man bestämmer över varandra, man ska kunna kompromissa och bestämma saker tillsammans. Inte hota med " men då gör jag slut" eller någonting annat i den stilen. Och då kommer jag tillbaka till det jag skrev tidigare. Ska man sluta leva sitt tidigare liv, bara för att man lever det med någon annan?
Nu är vi tillsammans steget:Det är någonting jag aldrig riktigt fått grepp om. När man är yngre så var det mer - "Får jag chans på dig?" Jo, okej nu är vi ihop". Det var så lätt när man var liten, men kanske inte fullt lika seriöst då heller. I dejtingvärlden märker man när man har tagit steget intill, det "stora". Även om man inte riktigt kommit in i det så får man ända ställa vissa krav som att, respektera varandra, inte vara med andra under tiden man dejtar och vissa andra självklara saker. Men alla gör misstag och man lär sig av dem. Man måste förlåta och glömma för att sedan kunna älska, eller det är vad jag tror.

Kärlek
för vissa kan vara något stort, litet för någon annan. Men vi alla tycker nog om kärlek trotsallt, oavsett vi delar den med. Kärlek behöver inte vara den till din flickvän/pojkvän. Det kan vara till familj, vänner och djur. Kärleken är mångsidig och har mycket bra och ont att ge. 

It don't matter

Hallå!
Jag kom och tänka på en sak nu. Det är snart sommarlov, fattar ni? så sjukt underbart. Dock har jag en hel del kvar att göra, men istället för att roa mig i helgen så ska jag plugga, tråkig, eller hur? Men ja, jag vill gå ut nöjd och det tänker jag göra. Så det kommer väl inte komma några vidare roliga updates från mig i helgen, buhu. Jag får ångest bara jag tänker på det.
Ogjort:
Två självporträtt
1 fördjupning
mellan krigstidenprov
2 världskrigetprov
redovisning religion
inlämning religion
kemiprov
XOXO/F

honey and the moon

Hej mina fina pärlor!
Nu har jag precis kommit hem från ännu ett läkarbesök, det var två stycken idag. På skolan har vi bara dansat, dansat och koregraferat den sista dansen. Sen är vi klara och ska bara repa in allt. Vi har föreställning på torsdag som ni inte får missa. Till lunch åt jag och A på max för att det som serverades var någon veg sörja, ja jag är kräsen.
XOXO/F

I never gonna fall for you, not again.

Hej!
Förlåt för dålig update. Jag har haft en tuff och låg dag och direk jag kom hem så duschade jag och gjorde mig i ordning för "kill kväll" på stan. Jag och angelica fyndade oss bara nödvändigheter och gick sedan på max och åt. 
Min lunch idag
pussy
nyttig middag
Min nya pärla;
Xoxo/F

skönhetsprodukter

Godkväll!
Jag tänkte visa er några av mina skönhetsprodukter som jag använder.1. Är en scrubcreme från aco, jättebra.
2. Är ett ansiktsvatten från nivea, och det torkar inte ut huden.
3. Är en återfuktande hudcreme från garnier.
4. Är en rengöringskräm från biotherm som är en av dom bästa jag
använt. Den går på 300, men det är värt det. Man behöver bara en liten klick,

Xoxo/F


Läsarfråga, niornasbal.

Är det någon som ska på niornasbal? (i piteå).


Inte bra bild dock.


When all my faith is gone, you bring it back to me.

Hej darlings!
Nu är jag äntligen hemma. Vi repade idag efter skolan, det är därför jag kommer hem så sent. Till lunch gick jag och A på subland och åt, Ja, skolmaten är oätlig. Har även hunnit ta mig en dusch och nu står min kära mor och lagar thaimat, mums. Kvällen kommer bestå av att förbereda sig för morgondagen, och en massa tv tittande.

Xoxo/F


Min belöning

Jag gav mig själv en belöning eftersom jag varit så duktig idag. Jag tog mig en lång dusch, smörjde in hela kroppen och har nu även fixat mina naglar så dom är gorgeous.

Xoxo/F


Love is great, love is wonderful.

Hej mina kära läsare!
Röran att mitt rum är nu borta, så det är inte mycket av "livs-röran" som återstår att göra. Känns extremt bra faktiskt. En sak jag kom och fundera över när jag städade min walk in closet var - " Hur är det möjligt att jag har mer saker efter att jag rensat ur?" strange.

PS. Jag är så duktig!!


Pizza och Plugg

Hallå
Jag har precis pluggat färdigt, ätit pizza och nu väntar vila och soffan på mig. Jag och M ska se en film som jag inte kommer ihåg vad den hette riktigt. Morgondagen kommer bestå av skola och prov. Sedan kvällen med bara en massa plugg. Även onsdagen och torsdagen innehåller hemliga projekt, fun.
och självklart mina delicious-byxor

Xoxo/F


Kan man nå framtiden om ens nutid lever kvar i det förflutna?

Hej!
Just nu mår jag inte speciellt bra. Huvud värker som ett tungt cementblock och jag mår extremt illa. Har redan hunnit spy upp min middag så jag vet inte vad jag fått för "sjukdom". Jag har iallafall hunnit plugga massor, shoppat och sovit. Jag har sovit säkert 14 timmar, men känner mig fortfarande som en zombie.


Jag älskar det gröna som nu håller på att blomma fram, LOVELY!

Min brunch

Läcker tröja från h&m

Nitbälte från GT

Xoxo/F


Over my head - The fray

Hej mode-lovers!
Nu ska jag fortsätta se film och sedan blir det natti natti för min del.
Jag känner mig sällskaps-sjuk. Jag vill ha massor med pussar &
kramar nu. Någon att dela morgondagen och djupa saker med.
Xoxo/F

It's all coming back to me now.

Hej godisar!
Jag har preis sett bones och nu ska vi se filmen "Click" som går på 3an.
Den osminkade sanningen.

Xoxo/FThat's the way I like it.

Nu ligger jag och ser Gossip Girl och har även hunnit förbi coop för att köpa lite gott. Det jag köpte var fanta, chips och dipp. Perfekt såhär på kvällskvisten.Xoxo/F

pizza och greys anatomy

Hej!
Jag har precis ätit pizza som mamma så kärleksfullt slitit med i köket.  Det var riktigt gott faktiskt, men tyvärr orkade jag inte speciellt mycket. Angelica, skynd dä hit nu..Xoxo/FI'm tired of playing games

Hallå!
Nu ligger jag och ser tv igen. Jag har precis tagit mig en underbart och välbehövlig dusch.

Xoxo/F


today reminds me of our yesterday

Hej!
Jag kan med glädje säga att jag inte är ett dugg bakis. Jag kom hem redan kring två efter en helgalen kväll. Vi festade hemma hos olle och sedan när dem skulle dra ut var tanken att vi skulle åka vidare. Men vissa saker kom ivägen och det slutade upp med att vi båda åkte hem.


Mitt lilla torn

Brottning på G

Niklas gjorde det bra i mina brillor.

Xoxo/F

We'll soon meet again

It's good to learn from your mistakes
But that only works with you.

Allting kan köpas för pengar

Heyyyy alla party människor!
Jag sitter hos angelica nu, vi har precis ätit middag. Det var supergott faktiskt och nu står angelica och gör sig i ordning. Vi ska sedan hem till mig och fortsätta det projektet, sen är det PARTHEYHEYHEY. Jag är ganska så trött, men det har aldrig stoppat mig förrut. Dimman, here i come.Xoxo/F

I hope you're not afraid of hights

Hallå!
Just nu känner mig en aning död. Vi vaknade halv 1 idag och åkte sedan in till stan.
Jag gick då hem och fräschade upp mig och gick sedan ner jag med. Jag fyndade
mig ingenting eftersom jag måste vara ekonomisk. Gårdagen var riktigt rolig
och galen. Men vi fick gå långt och länge. Vi har även varit hos mormor och ätit
en god middag idag.


sötisar

hos david

Vita rummet hos mormor

Xoxo/F

It's a cold, and it's a broken hallelujah.

Hola!
Mamma, jag kommer snart... PUSS

Inköp

Hej!
Vi har precis varit och kollat på våran nya lägenhet. Den håller fortfarande
på att renoveras om, men tapeter och sådant är redan uppsatt. Jag tänkte
visa er mina inköp från idag. Båda är från GT!

Xoxo/F


We got a really big problem in front of us.
A om ändrade planer!:
du vill ju inte ens vara med henne. du gick ju flera meter framför henne på stan, lyckad vänskap.
Haha, tillåt mig skratta några minuter innan jag svarar på det du just yttrade dig om.
Skulle jag verkligen gå med henne på stan om jag inte ville vara med henne? Och jag
har en tendens att gå väldigt snabbt bara. Jo, våran vänskap är väldigt lyckad. Du som sitter
och skriver det dära är säkert bara bitter för att du inte har några egna vänner. Eller så är du så
rädd att tappa dem att du måste hålla dem i handen på stan.


  duvan  (camrycamry@gmail.com) om Överflöd i inkorgen:
ett litet tips, finns en knapp som heter ta bort och trycker man där så kan man ta bort mail man inte vill ha kvar.

Omg, finns det?

Anonym om Är det okej att vara kär i ett par skor?:
känner du dig finare med lite extra hud på fötterna eller?
hm.............


Anonym om Är det okej att vara kär i ett par skor?:
din djur mördare!
BLOGG-TERROR.


Anonym om återhämtning:
ofta du snusar?
Only you can find out.


Sweet sun

Hello guys!
Nu har jag precis kommit hem från mamma och stan. Jag ska nu börja packa
min väska och sedan bege mig in mot centrum. Det blev bara lite shopping
idag  eftersom jag är näst intill pank, haha. Kvällen kommer mest troligt bestå
 av volleyboll, grillning och partheeey. Men man vet aldrig med emmy, förlåt sötis!


Jag har ett stort projekt framför mig......

Xoxo/F


Min fin, fina HiPhone Mini!

Jag är världens lyckligaste just nu!
Brevbäraren knackade på i morse och lämnade över min
fina pärla i rosa. LOOOOOOOOVE!

Xoxo/F


Golden dragon och film-mys

Hallo!
Igår blev det middag på Golden dragon och sen åkte vi och hyrde film.
Jag tror jag aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår, inte på jättelänge
iallafall. Ikväll blir det parrrrtheeey tror jag, men det är ingenting bestämt.
Jag kanske sparar mig till morgondagen. Iallafall så hyrde vi mirrors och
låt den rätte komma in. Mirrors, var sjukt läskig faktiskt. Och den andra
filmen var sämst. Svenska filmer levererar inte alls nu förtiden.

Idag kom mitt paket. Ni får se vad det är i nästa inlägg, SPÄNNANDE!!!Den som känner mig vet att detta är min favoriträtt.


Xoxo/F


Love is a reason, it's a meaning to the world.


Överflöd i inkorgen

Jag har 4493 olästa e-post meddelanden. Det är ändå inte okej, eller?
Är jag sjuk i huvudet, lat, eller bara normal som inte läser min e-post?
Och varför tror dom att jag skulle ta min dyrbara tid till att svara på
frågor om kyrkan? det är för mig helt fullkomligt insane.Xoxo/F


Inte okej fingermotorik idag.

Hallå!
Nu när jag sitter och kollar på min inlägg från idag så märker jag att mina fingrar
 mest sladdar omkring på tangentbordet som någon isbana, inte bra.
Jag koncentrerar mig verkligen för att det ska bli rätt denna gång.
Jag har klädkris och jag orkar inte fixa mitt hår så jag kör på
Au naturel ikväll, det funkar också.PUSS

Kate moss

Hej!
Medans jag väntar på emmy så tänkte jag fördriva tiden litegrann.
Enligt mig är Kate Moss den vackraste kvinnan i hela världen.
Jag skulle inte kalla henne förebild, men helt klart en av
dom som mest fagra som finns.
Pure love


ändrade planer!

Hej!
Det blir ofta ändra planer när man är med emmy. Hon är en sådan virrhöna, haha.
Så nu ska vi och äta på pentryt och sedan åka och spela volleyboll.
Men vem vet, det kan bli ändrat under vägen.Xoxo/F


Boom boom pow

Hallå!
Måste faktiskt medge att jag är mindre bakis just nu. Men förbannat trött.
Så blir det när man kommer hem 6 på morgonen, som att ni vill veta vad
jag gjorde igår? Det är en secret tyvärr ;) Ikväll ska jag på golden med
Jimmy, Andres och Emmy, det kommer bli supergott. Känns som att
jag behöver göra av med lite av mina välförtjänta pengar.


Min räddning i morse

Jag gillade "svallet på håret imorse. RENT FÖRJÄVLIGT är sanningen.

Jag har en tenden att göra illa mig, förbannat.

Xoxo/F


återhämtning

Hej!
Som att jag mår dåligt idag. Jag mår som jag förtjänar helt enkelt och jag har
 ingen att skylla. Dessa fylle-inlägg har en tendens att komma upp, jag måste
sluta med dem. Snart kommer min favorit empan, vi gör och göra några
hemliga saker, hehe. Kvällen innehöll shots, wii och alldeles för mycket
alkohol. Bakis på en torsdag känns ändå inte acceptabelt.
Nu måste jag gå och återhämta mig:


Jag var även på nodo med T och E igår.

"Hur sjönk skeppet vasa?" BOTTEN UPP!

Varför tog jag kort på en cykel imorse?

Xoxo/F


onsdags-fest?

Varför kommer fest suget idag? helvittes, vi får se vad som sker.
Jag känner för att köra ett impuls-race. NU DRAR VI TILL STAN!!!


Fan vad bra låt.

XOXO/F

Jag går nu den väg, som du planerat för mig.Anonym om Grillat och nodo:
vart har du köpt linnet/korsetttopen ? den var skitsnygg?
Cubus


Josefine om Stan med min BFF:
Du är hemma med feber och sjukanmäld från skolan men ska ändå upp på stan och shoppa? Förstår inte alls logiken i det.
Jag var varken sjukanmäld eller hade feber. Igår hade jag feber och idag hade jag sovmorgon.
Yttra dig inte innan du vet hela sanningen.

Anonym om Hemligheter med modeisdelicious!:
kamera?:)
Wrong

Anonym om Nå, vad säger ni? Hot or not?:
var kommer skorna ifrån? :)
Halens

Anonym om You stole, you broke, you're such a joke to me.:
vart har du köpt solglasögonen?=)
H&m herravdelning

Xoxo/F


Ändrade planer

Jag åt hos pappa istället eftersom jag inte hade kunnat ta mig från munksund
sedan. Jag ska iallafall och fika med T på nodo och kanske E med.
Till middag åt vi mögelost fylld lövbit med hasselbaks potatis och sallad.
Till efterrätt blev det egengjord chokladmoussé med finriven
lindt choklad och apelsin fileer.

Xoxo/F


Grillat och nodo

Hej!
Nu klockan 6 ska jag iväg till Louise och Fredrik och grilla. Efter det blir det
möjligtvis nodo eftersom dom satt ut uteserveringen, Cosy.
Emmy om du ser det hära, ring mig:)

Såhära ser jag ut ikväll:Xoxo/F


Är det okej att vara kär i ett par skor?

Hej mina allra finaste pärlor!
Nu är jag hemma från stan. Det blev bara lite shopping eftersom jag måste vara ekonomisk.
Det blev iallafall ett par examensskor, en korsett och en byxdress.


Emmy på sjöbodan

Blå byxdress från cubus.

Korsett från cubus.

Mina examenspjucks från dinsko

Dem var även i äkta skinn (Y)

Xoxo/F


Stan med min BFF

Nu ska jag och träna på slutproduktionen, sen stan med BFF.
Lunch, shopping och tjejprat, loveeeey!Puss

together

Hej!
Nu har jag precis klivit ut ur en underbar dusch. Jag brukar vanligtvis inte duscha
på morgonen, utan kvällen innan, dock var detta något jag bör börja med.
Nu ska jag ut på altanen och äta frukost.


endast det finaste till en prinsessa "Hugo boss".


Xoxo/F

I run away from every second with you.

Godmorgon amigos!
Igår kände jag mig inte så pigg, jag tog tempen och det visade sig att jag hade feber.
Nu har jag haft sovmorgon och mår mycket bättre, ska snart bege mig till skolan.
Men först ska jag sätta mig och plugga lite SO.


Nattliga tankar
Idag är en sådan dag som jag bara vill skriva, skriva av mig om allting som tynger mitt hjärta. Saker som finns på tankarna men som jag inte riktigt kan sätta ord på vad det är. Jag vet en sak som tynger mig enormt och som tar upp en stor del av min tankebana. Men jag har redan vunnit och förlorat striden. Om jag skulle skriva, kanske förklara så finns det ingen vinst kvar, då har jag förlorat. Då hade jag gett bekräftning på någonting som egentligen är ganska förutsägbart efter mitt senaste beteende. Efter våran senaste och sista strid. Jag är en kämpe, men jag tänker inte böna och be eftersom jag tror att om verkligheten har någonting ärligt, uppriktigt och kärleksfullt att säga mig, så kommer det tillbaka.

Eller gör det verkligen det?

Är det okej att ha en sådan stolthet att man slutar tänka på sitt eget bästa? Det är okej att begå misstag, det är okej att ångra sig och det är framförallt okej att känna sig osäker. Vilket inte skulle göra någon omänsklig på något sätt, snarare mänsklig. Kärlek är svårt, speciellt om man vill ha det som i filmer. Livet är svårt, om man tror att allting är som en dans på rosor. Vi får inte ta och glömma att det är striderna som gör oss starkare, att varje motgång för oss närmare och skapar starkare band till varandra. Jag tror att någonstans så började vi lura oss själva, när vi egentligen kunde ha gjort det så lätt. Komunikationsproblem fanns när det gällde vissa saker, och speciellt när det handlade om att ge bekräftelse. Jag var rädd för att "ge bort" mig själv och mina känslor på något sätt. - "Det här är inte jag" tänkte jag. Men vem har sagt att förändringar är någonting dålig. Jag tror jag var så fast i det förflutna, vad som hade hänt och hur tidigare hjärtan fått mig på fel tankebanor. Jag lät någon som inte tillhörde mitt nutida liv förstöra någonting fint, kanske någonting framtida och starkt. Jag lät någon påverka mig så mycket att jag spelade ut den som binde dem allra starkaste banden med mig, jag levde mig in i en roll och klippte ett band utan att egentligen tänka efter.

Ur impulsiva ting kan det komma positiva och negativa saker. Men livet blir vad man gör det till, och därför tänker jag yttra mig, även om det innebär att jag måste förlora. Ibland måste någon ta steget, steget till att erkänna. På senare tid har jag börjat känna mig mer trygg i mig själv, jag har insett att alla inte vill mig ont, trots alla motgångar i livet. Ingen människa är genom ond, men ibland kanske det inte finns tillräckligt med vilja eller ork. Istället för att se dom positiva sakerna ur händelsen, så såg jag bara dom negativa. Dom tärde på mig, dom slet varje del ur mitt hjärta och då kom jag till en punkt i livet där tomhet var det enda som ekade inom mig. Jag lät mig själv gå in i en tom, lång och svart tunnel som jag tillslut hittade ljuset i. Jag hittade det positiva med händelsen och jag måste erkänna, jag är glad, jag är lycklig och ingen person i hela världen ska få påverka mig på det sättet igen. Det han gjorde var fel, han tog egna initiativ och lät mig inte vara delaktig. Hur ska jag ge, när jag inte får någonting tillbaka?

Avundsjuka och svartsjuka är en sak som många människor upplever, speciellt när det finns någon man binder starka band till. Eller ska jag kanske säga, någon man är galet förälskad i? Svartsjuka är ett tecken på kärlek, hur mycket man tycker om någon. Men låt inte svartsjukan gå över styr, även om man träffat en person så ska inte hon eller honom behöva sluta leva sitt liv för att dem delar det med någon annan. Det försent att ångra, saker som har hänt, har hänt. Man får ta lärdom av det. Varför ska man känna ångest över det man inte kan förändra? Vi lever inte i några drömmar, eller någon film. Vi lever i verkligheten, och vi har ingenting som kan spola tillbaka tiden och förändra det som redan gjorts.

Alla människor behöver tid att tänka, känna efter och spekulera litegrann. Idag är en sådan dag då jag är så otroligt tacksam för alla människor jag har träffat, som jag har kännt och som jag känner. Jag vill tro, och jag vet att jag någon dag kommer lyckas med det bultande röda. Jag kommer binda ett band med någon som vill ha mig, för den jag är. Någon som får mig att känna mig vacker, älskvärd och trygg. Jag får vänta, för jag kommer inte söka.

"Kärlek är ingenting du söker, det kommer till dig".

Ps. jag ber om ursäkt för mycket läsande.


Jag ogillar verkligen reklam..

Nu när jag ligger och ser DHW som är superspännande blir jag så irriterad när
det blir reklam. Jag hatar att blir avbruten eller när någon tar ifrån mig det jag
bara vill ha mera av.
Yours truly / Modeisdelicious


Sen middag..

Vilken middag alltså, jag måste vara den lataste i hela världen.Xoxo/F

Dhw och Ugly betty

Hello!
Nu ska jag lägga mig ner med min mörkachoklad och se lite tv.Puss!


Things you really want to know, huh?- Jag hatar att vara utan sockar, jag tycker fötter är äckliga.

- Jag har aldrig sagt "Jag älskar dig" till någon kille.

-  Jag är extremt tävlingsinriktad.


Nå, vad säger ni? Hot or not?

Jag hittade nyss dessa skor, men jag kan inte riktigt bestämma
mig vad jag tycker. Ganska heta ändå, eller vad tycker ni?

Ps. skor är mycket roligare än att plugga.Xoxo/F


En liten break från pluggandet..

Hallå!
Nu tar jag mig en liten break. Eller faktiskt för ett tag sedan.
Jag har nu varit och köpt mörkchoklad (plugg godis) och hällt
upp en glas med granatäppel-dricka (bra ord). Jag kan allt och första
världskriget, så nu är det matten som är kvar, jag är duktig!

Jo justja, vi fick även våra klasskläder idag. Byxorna var "Delicious".
- Samuel, "Ta en bild på mig och lägg upp i bloggen, då blir jag känd".

Åh, man måste älska det.

Mums


Xoxo/F


Plugg hela dagen....

Hej!
Nu är det plugg för mig hela dagen. Jag har mycket ogjort och en lista utav
det kommer här under.

Kvar:
Nationellaprov i matte, b1 och b2.
Kemiprov
1&2 världskriget prov
efterkrigstiden prov
Religion inlämning
powerpoint religion

Önska mig lycka till, PUSS!


Summerbreeze

Hej!
Nu är jag hemma på lunchen för att skolmaten som vanligt är, skitdålig.
Här kommer dagens outfit, endast bestående av svart. EMO?Xoxo/F

Min längtan har fört mig hit. Det här är ändå vägar jag valt - Gabriellas sång

Godmorgon!
Jisses vad trött jag är. Men det är bara att rycka upp sig. Här kommer en liten lista för dagen, jag har mycket att göra som ni kanske ser.Xoxo/F


Du är mina drömmars konung.

Jag trodde allt var lätt, jag trodde på en framtid. Jag trodde att jag valde rätt, men nu så är jag här. Jag trotsade ditt ord, och hjälpen sa jag nej till. Nu vet jag att jag valde fel, att vägen slutar här. Du vet, bättre än jag. Styr mina steg. Jag ber dig, låt allting bli bra. För du vet bättre än jag.

Josef - drömmarnas konung

När internet är roligare

Hej!
Jag har precis ätit lite kvällsmat som bestod av varma mackor och ett
oboyglas. Det satt bra i min "lilla" mage. Ikväll kan jag inte kan jag
påstå att jag fått mycket gjort. Nu är jag trött och tänker sova
oavsett vad. En prinsessa behöver sin skönhetssömn :)


Min skadade fossing
Xoxo/F


plugg, plugg och åter plugg.

Hallå!
Dagen kan inte bara innehålla bra ting, så nu ska jag faktiskt sätta mig ner
och plugga. Boooooring, buhu. Jag har ju någonting att se fram
emot iallafall. Imorgon skickas saken som jag beställt, yes!
Då den anländer får ni se vad det är.Xoxo/F


Tjäna pengar på din blogg!

Jag är medlem på denna sida som är superbra. Du kan tjäna pengar på
din blogg genom att visa reklam för olika företag. Klicka på bilden och
bli medlem. Jag fick min lön idag som bestod av några nollor, love it!


Affiliator.com

Xoxo/F

Hemligheter med modeisdelicious!

Hej!
Just nu pirrar det i min mage, visst låter det ganska sött?
Jag har hållt på med en liten beställning och vad får ni gissa
er till. Sedan när den/dom sakerna anlänt får ni se vad det är.
Eller ja, det beror på hur snäll jag är den dagen, haha.If you're not the one then why does my hand fit yours this way?

Hejsan mina solstrålar!
Jag kom precis in. Jag har suttit ute på altanen och ätit middag med
pappa och sarah. Har även hunnit förbi stan för att träffa emmy.
Jag är sugen på en fika ikväll, någon som vill hänka på nodo?Xoxo/F


You stole, you broke, you're such a joke to me.

Hallå godisar!
Nu är jag hemma från skolan, och idag betalade jag även för mina klasskläder så
 jag får dem imorgon, YES! Jag valde den gråa dressen för att jag tycker att svart
är så tråkigt. Nu väntar jag på middag och sedan ska jag umgås med E.


Mina snygga brillor.

Min "nya" näsduk, haha.

Samuels "coola" epa.

"Bråttom? bad luck". Haha!

Xoxo/F


This is for every last bruise you gave me, for everytime I sat in tears, I just wanna tell you this, you broke my world, made me strong. Thank you!

Hejsan, nu sitter jag ute i solen och steker medans jag väntar
på att klockan ska ticka. Jag känner bara hur lycklig jag är nu.
Visst låter det underbart? Men vad kan jag säga, alla kan inte
ha ett perfekt liv, PUSS!


Bra smoothieläpp. Nu ska jag gå in och klä på mig
någonting somrigt. Vi hörs senare!

Love/F

JAAAAA!

YES!
Jag var nyss inne på mitt affiliator konto och såg att jag fått min lön.
Underbara news för dagen, det blir alltså shopping i veckan/helgen.Xoxo/F


Svar på tal!
jenniferge om I'm drowned in my feelings.:
hallå! har du kvar skorna? (sneakers) för isf vill jag köpa dom! men jag får inte pengar förräns på onsdag, :) hoppas du har kvar dom, skulle vara jätte snällt om jag fick köpa dom! kram!
Absolut, jag håller dem kvar åt dig :)

Anonym om Some people wait a lifetime, for a moment like this.:
kan du inte börja ta bilder med nån typ av digitalkamera? det skulle vara mycket roligare att läsa då:)
Ja, jag har tänkt jättelänge på att skaffa mig en. Jag måste få det gjort bara, haha.

Anonym om Världens sämsta alarmsignal!:
medveten om att "BF" betyder boyfriend? däremot så betyder BFF best friend forever
Jag vet. Men dem är ju alla mina boyfriends?

emma om Hurry up!:
har du några bra hemsidor med snygga skor på? :)
Nelly, forever21, gojane, asos, h&m, osv..

cliomaster om Hurtig brutta!:
vad fick du för tid på 5km ??? :D
Det är en hemlighet, Gissa?

Anonym om Hurtig brutta!:
hur gör du för att få så himla slank mage? ;)
Slank? Jag gör ingenting speciellt, jag äter
godis och chips? hehe.

Xoxo/F


Åh, vad jag älskar sommaren!

Godmorgon mina fina läsare!
Det märks verkligen att sommaren är påväg nu. Jag sitter ute på altanen
med min frukostsmoothie och ska snart sätta mig i solen. Idag hade jag
sovmorgon och det måste vara det underbaraste som hänt mig på väldigt
lång tid. Nu ska jag avrunda hära, men ni får hade så bra så hörs vi sen.

Xoxo/F


Loveletters of voltaire.

Okej, nu ska jag skärpa mig!
Jag tänkte bjuda på några söta bilder innan jag slocknar till
sex and the city.

KISSES

Nostalgi!

Jag brukar vanligtvis hålla vad jag lovar, men när det kommer till bloggen
så är jag riktigt dålig på att sova när jag säger att jag ska det.
På sjöbodan ikväll lyssnade vi på massa gamla godingar som jag
lyssnade på när jag gick i 3an, NOSTALGI!

 


Haha, jag känner mig som 10 år igen, underbart.

PUSS!

I can't figure out, how the hell I end up here.

Julia om Bilder från igår!:
Kan du berätta om alla metoder du använt dig av för att få fram din hårfärg?Godnatt allihopa, dröm fina drömmar!

Yours truly / Modeisdelicious

These walls - Teddy geiger

Hallå!
Jag kom just hem och kvällen har varit toppen. Den innehöll god mat, trevliga
 och fulla människor. Själv nöjde jag och Emmy oss med cola, men lika bra är
väl det? Nu ska jag gå och tvätta av mig sminket, sedan blir det att mysa med
croccoboy och slå på en rulle.


Efter middagen. Vi åt ostgratinerad schnitzel med pommes, sallad och massa
olika såser.
gumman!

Mysig utsikt
Xoxo/F


Bilder från igår!

Här kommer lite mera bilder från gårdagen!Emmy och JagFjortisplut på läpparna, gillart!

Jag fick agera kock också.

Min pärla

Xoxo/F


I'm sittin' here tryin' to convince myself that you're not the one for me.

Hejsan allihopa!
Jag har precis kommit hem från max, och ska börja göra mig i ordning för kvällen.
Jag är en riktig krigare med tanke på hur trött jag verkligen är. Klockan 7 ska jag
se Gossip girl, och sedan ska vi på sjöbodans firmafest, det blir nog
trevligt. Men jag ska försöka komma mig hem någorlunda tidigt. Dock har
jag sovmorgon imorgon och börjar inte förens 12:35, skönt dock!Xoxo/F


I'm drowned in my feelings.

Hejsan!=)
Nu är jag äntligen inne från att ha varit ute hela dagen. Jag har varit hos moster
och solat. Sedan kom Louise och dem två barnen hon tar han om. Fytusan så söta
dem båda var. Dock kunde dom inte prata svenska så man fick komunicera på
annat sätt. Nu ska jag duscha och sedan ska jag och äta med Emmy på max.


Feven var helt galen i studsmattan.söta haben

Feven och William

Xoxo/F


some people from the past you never forget.

Heyyyyyyyyy!
Vi har legat och solat sen jag vaknade. Jag har sjukt ont i min fot och skulle klassa mig
som light handikappad.

Xoxo/F


Grillning och mys-fest

Hej!
Gårdagen var riktigt bra faktiskt. Vi gick ner till södrahamn och grillade och fick sedan
sällskap av flera som paserade hamnen. Många man kände igen sen förrut.
Det tog ett tag innan vi fick eld men tillslut gick det, med hjälp av tändvätska
(som man egentligen inte fick använda.) Okej, nu kommer ni skratta åt mitt
missöde. Jag måste vara klantigast i hela piteå. När jag ska springa upp för
stentrappan så vrickar/stukar jag min fot, jätteduktig! Så nu är min fot alldeles
uppsvullen och jag kan inte gå. Därför måste jag ringa min danslärare
bella och höra hur vi ska göra med slutproduktionen som skulle vara
klart till imorgon. Iallafall, så kring halv 11 kom älvsby killarna och umgicks
med oss. Det vart dock inte långvarigt, vi hamnade sedan på fest i stan.
Vi hade superfint väder.

mums

Sötisar!


Xoxo/F


Svar på tal! Kommentar Tid  
  linnea om Nothing taste as sweet as what I can't have.:
är markus din pojkvän?
Nej, min vän.

  Emelie om You can't have me.:
Vilken är din favorit färg? (:
Jag har ingen direkt favorit, jag gillar alla färger.


  Anonym om Nothing taste as sweet as what I can't have.:
"Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas."

Du måste ju hursomhelst godkänna dem själv?

Ja, men hon som designa min blogg, lade till det.

IP: 81.231.104.62  16 Maj, 17:50  
  Anonym om Nothing taste as sweet as what I can't have.:
röker du ?
nej!

  sophie om Tom petty - free fallin':
grymt snygg tröja! vart har du köpt den? :)
Jack and jones!


Xoxo/F


You can't have me.Nothing taste as sweet as what I can't have.

Hola!
Jag och macke vaknade kring 12 tiden. Då klädde vi på oss någonting somrigt
och gick upp till min moster. Där satt vi och solade och pratade med moster och
mamma. Vi fick även se lite breakdance av william. William och hans kompis
vart väldigt facinerad vid markus tatueringar och försökte klösa bort dem för att
dem trodde det var fake, haha. Sötungar! Jag tänkte uppdatera lite från gårdagen
också. Jag och angelica promenerade in till stan, satte oss på nodo och fikade
samt pratade. Det var en riktigt mysig kväll, och sedan fick jag sällskap av
macke på hemvägen.


När damen väl kom till mig så slocknade hon i min säng.Min älskade chai te

I love you!

sedan hade vi romantisk middag när vi kom hem.
Xoxo/F


It gets hard to breathe when i'm with you.

Nu ska vi sova, vi hörs imorgon! PUSS

These walls I built.

Yeah!
Nu har jag precis gjort en riktigt grym spellista. Jag väntar på A och sedan ska vi
ut på äventyr. Vi ska även och fika på nodo, och sedan kanske vi ska förbi
svartudden och umgås med killarna. Grillat till middag satt otroligt bra.
Nu ska jag avrunda och göra mig gorgeous för kvällen.


Jag fick en klicktidning av pappa.
Xoxo/F


Du vet bättre än jag!

Disney kan vara underbart!

Xoxo/F

Everybody tries to put some love on the line.

Hej solstrålar!
Nu är jag hemma efter en riktigt bra dag. Humöret har varit på topp och efter att skolan
slutade så satte jag och Filip oss i gräset, pratade och sådant. Efter ett tag fick vi
sällskap av resterande classmates. Kvällen kommer bestå av konsert, min underbara
yun kommer uppräda. Sedan blir nog kvällen en aning impulsiv.Xoxo/F


Modeisdelicious prövar på detox!

Hallå!
Jag kom på en brilliant idé, jag vill pröva att detoxa en vecka. Bara för att se
om kroppen skulle må annorlunda, om man skulle bli pigg eller trött?
Ett litet expriment som inte skadar helt enkelt. Så på måndag blir
det detox metoden.


Såhära kan en frukost blandannat se ut.

Xoxo/F


Världens sämsta alarmsignal!

Hej!
Jag måste lära mig att Boyzone - everyday i love you, inte är någon
bra "väcknings-signal". Jag vet inte vem det är som valde den, det kan
mycket väl vara  jag själv. Men den är lugn och man blir bara extremt mys
 och trött av den. Ingen som har någonting som kan ruska
om mig ordentligt? typ hårdrock eller någonting?
I love you BF!

Skepp och hojj!
Från mitt impulsiva-hemma-fest-mys-kalla-det-vad-du-vill-fest.

Xoxo/F


Dreams are made for people that don't like the real life.

Hej babes!
Nu är det dags för sängen. Ja, jag vet, klockan är alldeles för mycket.
Med ett juiceglas och min chipspåse kommer jag drömma om denhära
underbara varelsen. Det måste vara världens vackraste människa. gosh!

Sweet dreams, Xoxo/F


And she never looked back.

Godkväll!
Jag har precis kommit hem från en tur på ica kvantum. Detta med mopeder, jag
är inte bra på det, okej? Mitt på gatan så får jag slut bensin, markus skrattar mest
åt mitt missöde, medans jag ringer och väcker pappa och ber honom komma med
bensin. Typsikt mig!


"Vilken upplevelse" haha

Jag svek crisp-klubben macke, jag kör på nya spår nu! (Y)

Xoxo/F


Tom petty - free fallin'

Heeej guys!
Jag ligger nu med min mini dator i sängen, den har tyvärr inte använts
alltför mycket på senaste tiden. Men nu ska jag försöka få tid med den,
min fina lilla vita pärla.


Min supersnygga YARD tröja.
Xoxo/F
Fakade kommentarer!

Hallå godingar!
Becca skrev just till mig på msn och frågade vad jag menade med kommentaren.
Jag förklarade som så att jag var inte ens vaken vid 01:48 och hade inte heller
kommenterat i hennes blogg. Det är alltså någon som kommenterat i min
"logga", vad pinsam du/ni är. Jag och Becca har kontakt, så om jag tyckte hon
var coolast på skolan hade jag stått för det också. Men becca, tjejen/killen som
skrev det hade rätt, du är SUPERCOOL!Xoxo/F


You don't have to be part of the problem, I just need a second chance.

Hola!
Jag har dock varit lite dålig med att uppdatera, fy skäms på mig.
Efter skolan gick jag på stan med Emmy och yun, det var riktigt trevligt.
Jag åt årets första mjukglass. Sedan satte vi oss i solen, stekte och pratade
en aning. Efter att vi strosat omkring i några timmar och eftersom jag inte
ätit något så åkte vi förbi sunes (Mitt nya häng, not). Nu sitter jag och
S och syr. Snart ska jag ringa Markus (se till att svara denna gång).
Haha, en mobiltelefon är väl till för att svara i?Haha, "p.s jag vet vilka ni är".I love you, BF!

Yun och emmy!

Yun prövade klänningar, sötis!


Xoxo/F


I'm holding out for what I don't know, just to be with you.

Godkväll snyggisar!
Jag och yun har precis gjort klar våran powerpoint presentation. Mötet idag gick
jättebra, och nu är vi trötta. Vi har även varit förbi mamma och prövat balklänningar.
Yun hann med att ringa och trakassera F med, haha. Nu poppar vi popcorn och
ska precis lägga oss för att se film. Vi hörs imorgon, I know you love me!


Han åkte på egen vilja, ingenting jag rekomenderar dock!

Sovgott, Xoxo/F


Some people wait a lifetime, for a moment like this.

Hejsan babes!
Ni har väl saknat mig? jag visste väl det. Nu har vi precis ätit efterrätt.
Det blev en riktigt god middag beståendes av qorn, kroketter och bea.
Till efterrätt gjorde vi chokladpudding med hallon. Idag på skolan så
stod jag och Filip i cafeterian. Vi gjorde underbart goda kladdmuffins,
men som det team vi var så kom det inte så oväntat. 25 stycken såldes
slut på 5 minuter.


min lunch

Mitt och filips place för idag.

yun fotade sig själv, söt!träningsbrutta, osminkad.


Xoxo/F


Hurry up!

Ojdå! Nu har jag riktigt bråttom. Vi hörs senare snyggingar :)

Puss


Smart och snygg!

Förbannade quizar, man blir som beroende.Xoxo/F


Hurtig brutta!

Shit!
Nu är jag alldeles död i hela kroppen. Jag sprang 5km slingan och det tog
på krafterna. Jag har inte tränat på flera veckor, men en underbar känsla är
det efteråt. Jag undrar när jag ska ta tummen ur röven och börja gymma?
Det får göras när jag hittat igen mitt kontokort.Jag dunkade mando diao - wanna dance with somebody i mina lurar för
att bli extra peppad. Nu ska jag unna mig ett bad och sedan lägga
mig i sängen för att se ugly betty och desperate housewives.

Xoxo/F


I want to grow old with you - westlife

FAN!
Nu måste jag vänta till klockan 18'00 för att fara ut och springa.
Mamma kommer hem först då, och jag har ingen nyckel, förbannat.Yours truly / Modeisdelicious


I'm done searching.

Hej mina fina pärlor!
Middag satt som smäck i magen och nu ska jag ta mig ett välbehövligt bad.
Efter badet ska jag ta mig en springtur och även en tur förbi affären för
att köpa frukt. Jag ska försöka börja med frukost och eftersom jag
inte får i mig "normal" mat så hade jag tänkt pröva på olika morgondrinkar
som smoothies m.m.


Vilken kock jag är, brilliant..

Xoxo/F


You can never say never, while we don't when.. younger now, then we were before.

Aloha!
Nu ska jag precis bege mig till mannen, myten, legenden.. gissa vem?
Det här har jag på mig idag;Någon pedant behöver läxa upp mig!!!

Xoxo/F


I am walking him home, making plans.

Hejsan!
Nu är jag äntligen hemma, och tacka gudarna för det.
Jag och emmy lunchade idag på subland, och det satt riktigt
bra jämfört med skolmaten (kräsen). Just nu hade jag helst
velat lägga mig ner och sova i några veckor för jag är inte alls
på något bra humör. Jag är så less på dansklassen, eller
personerna som är i den. Jag ska dock inte inkludera alla
för alla har inte med detta att göra. Men det är en sådan
dålig stämning och jag får den känslan av att dem hela
tiden försöker göra allt för att försöka få mig att framstå som
dålig. Och kom ihåg, för att jag vet att alla läser detta.
Dethära gäller inte alla, men ni kan ändå tänka på det.
Jag kommer även laga egen middag idag, och plugga en aning.


dogs

Mina underbara brillor, Sista paret, det var ödet!!

Snoddar, men som ska användas som armband (Y)

Kort tubtopp. Bild under får ni se hur den används.

Bland annat på detta sätt, till ett par höga shorts.


Xoxo/F


Gabriellas sång

Godnatt från moi!
Nu tänkte jag gå och lägga mig, kolla lite i papprena och sedan sova.
NP i fysik imorgon, såhära är min blick just nu *kollar-up-ner-åt-sidan*
dvs. försöker undvika vad jag egentligen måste göra, och det är PLUGGA.
Jag har ingen ork till det faktiskt, jag får köra ett regular prov istället.Carolina om I don't know what's right and what's real anymore. And I don't know how I'm meant to feel anymore. When do you think it will all become clear. 'Cause I'm being taken over by the fear.:
Vem sätter i ditt löshår? :)
Det är väldigt olika, ibland mamma ibland moster.

  Anonym om Don't tell me you're sorry, Cause you're not.:
är mörkbrun din nya hårfärg? :)
Nä, men imorgon blir det min nya hårfärg.

Anna om With my hand on the heart.:
Du förstår verkligen inte varför ingen i Piteå vill ge dig komplimanger?
Nej, men du som vet.. du som säkert brukar ge tjejer komplimanger, berätta.

Anonym om With my hand on the heart.:
Trevligt att ha dig tillbaka, fjortisjävel ;>
Jag vet att du älskar mig, jag är svårt att motstå.

Xoxo/F


Den himmel jag aldrig nått.

Heeeeey darlings!
Nu sitter jag med handuk, nyduschad såhär på kvällskvisten.
Jag kan älska att gå till sängs nyduschad, det är en sådan fräsch
känsla. Dock måste jag medge att min runda säng är alldeles
för stor för en sådan liten tjej som jag, det kan bli lite ensamt ibland.

Xoxo/F

LÅNGHÅRIG!!

Hola babes!
Jag är äntligen långhårig. Moster har varit här i flera timmar och sytt in
mitt löshår. Jag var tvungen att låta min hårbotten vila från allt limmande.
Men detta var lika bra, och i slutet av månaden blir det lim. Nu hade jag
tänkt kolla igenom lite SO och sedan lägga mig för att se en film.


Före och efter.

Pappa hade varit duktig och fixat med blommor på bordet, tummen upp.

Familjen onyttig.


Xoxo/F


I don't know what's right and what's real anymore. And I don't know how I'm meant to feel anymore. When do you think it will all become clear. 'Cause I'm being taken over by the fear.

Aloha!
Jag har precis varit och handlat med pappa inför veckan. Jag kommer vara ensam
hemma onsdag och torsdag, vilket innebär att jag måste laga egen middag.
Det är ingen som vill ha en romantisk middag med mig? Hehe, skämt och sido.
Nu ska jag börja packa upp och sedan bli serverad med middag.
min nya hårfärg.

ännu en bild. Löshår ska sättas in i kväll.

Xoxo/F


You're a bad boy, cause you don't even miss me. You're a bad boy, for breaking my heart.

Hejsan!
Äntligen är jag hemma från skolan. Står och lagar lite mat och snart kommer min taxi.
Idag när T kom förbi på skolan blev vi sedan filmade och intervjuade till ett skolrepotage.
Min snygging.

Xoxo/F


If I don't say this now, I will surely break. As i'm leaving the one I wanna take.

Godmorgon!
Jag kom hem från sjukhuset för ett tag sedan och har precis fått i mig
lite frukost. Ska snart iväg på skolan, är dock supertrött eftersom jag
fått i mig alldeles för lite sömn.

Xoxo/F


Don't tell me you're sorry, Cause you're not.

Hej sötisar!
Just nu ligger jag i sängen och ser en film med mamma som går på trean.
Det är något kärleks drama med en massa komplikationer.
Jag somnade direkt efter jag bloggade tidigare och nu ska jag snart
sova igen. Jag har på mig en herrskjorta och det är verkligen superskönt.
Osminkad och trött.

Xoxo/F


With my hand on the heart.

Hej, har ni saknat mig?
Jag är äntligen tillbaka fast med någonting nytt. Dom senaste dagarna har jag levt
mig in i en roll och prövat på att hitta den jag är. Jag hade tappat min självrespekt,
min självkänsla och tron. Men nu är jag tillbaka, jag har bytt hårfärg, vilket ni
kommer få ta del av senare. Jag tänker inte berätta vad som har hänt under
tiden jag varit borta, är ni nyfikna får ni kolla upp det på något sätt. Dom senaste
dagarna har varit riktigt lärorika och jag står med båda fötterna på jorden.
Bara för att ni är så söta så jag jag ta en liten update om helgen.

Fredag;Så umgicks jag med mina tjejer, vi gick ut och åt på thaigarden. Och
sedan blev det ett nodobesök. Efter det var det tänkt att vi skulle åka till T men
det blev ändrade planer, vi hamnade några våningar ner på en annan fest.
Jag körde sober hela kvällen lång, det var skönt. Men jag hade en toppenkväll
och fick mig även en riktigt lång och härlig pratstund med en toppen kille.
Jag måste bara säga att killkompisar kan vara så underbart ibland.

Lördag; Började vi smida planer för en luleå vistelse. Christoffer kom och
hämtade oss på busstationen därefter åkte vi sedan hem till honom.
Vi åt supergoda mackor med advokado och räkröra på. Under tiden
vi gjorde oss klarade poppade vi min och Tinas nya favorit.
"Mgmt-kids" - förbannat bra låt dock. Efter det åkte vi till hotell avenyn
där alexander och hans gäng höll till, vistelsen blev inte långvarig men
det var kul att träffa honom. Vi åkte sedan på fest hemma hos joakim
där ett helt grabbgäng höll till, det var sjukt men roligt.. en helikopter
fick man se och inte en riktig sådan. En "party-helikopter" om man
säger så. Därefter åkte vi till en klubb i stan, jag blev bjuden på massor
av drinkar och fick super många komplimanger. En kille var helt tagen och
tydligen var jag " den vackraste och mest inteligenta tjej han stött på".
Riktigt roligt att höra dock. Vi minglade runt och träffade massor med trevliga
människor. Nä kvällen var över, kring 3 tiden så gick vi med några killar till
max där vi blev bjudna på mat. Även där fick jag massor med komplimanger.
Fan att piteå ska vara så jävla tråkigt, det är en ren omvändning att bara komma
sig utanför kommun. Vi träffade även "fråga olle" killen ( den unga).
Resten av kvällen får ni inte ta del av, men dem som var med... dom hade
roligt, haha.
Min allra bästa vän i hela världen.

framme

typiskt tjejigt...

Hos joakim grand

just innan utgång

klubben vi var på

våra pina coladaspartyyyyyyMingel babe

Ibland såg det ut sådära, en drink i vardera hand.
Jag ber om ursäkt för långt inlägg, och mycket läsning.

Xoxo/FOh god

Hej alla shopaholics!
Jag rensar ut min garderob IGEN... det tar mig fan aldrig slut.. haha.
Så här får ni en liten titt av det som finns.


Storlek L, för att den skulle blir större. 35kr SÅLD

sailor tischa i storlek XS. 30kr

tunika i storlek S. 40kr

Lila v-ringad tröja i storlek 160. 40kr

Tunika i storlek xs. Marinblå.. 40kr

Randig tröja i xl för att den skulle bli stor. 40kr SÅLD

Golfmönstrad tröja från herravdelningen i storlek xl. 45kr

Piké tröja i rött. Storlek xs. 30kr

Rosa piké tröja. Storlek xs. 30kr

Linne i härligt tyg i storlek xs. 35kr

dubbelknäppt kofta från sthlm. I storlek s. 100kr SÅLD

ljusrosa mjukisbyxor i storlek 152, 50kr SÅLD

Randiga skor i storlek 35, men jag som har 37/38 kan ha dem, wierd.
50kr

söt tunika med två små fickor längst ner. Storlek 36. 40kr

härlig randig sommarklänning i storlek xs. 40kr SÅLD

Om ni behöver kontakta mig, gör det på. Coolfridagirl9@hotmail.com

Xoxo/F


You be right here with me..

Halloj!
Jag kom och tänka på en sak L sa igår. "Man ska bråka sig in och man ska bråka
sig ur ett förhållande,  det är de bästa". Jag vet inte vad jag har för syn på det
eftersom  jag är definitivt inte personen du ska fråga om råd gällande
 förhållanden. Men jag  kan tro att det stämmer. Att man inte låter förhållandet bli
en tävling eller en lek  överhuvudtaget. Om man bara är ärlig, öppen och snäll
mot varandra så ska det nog  fungera. Dock måste ju det dära lilla extra finna för
annars är det ju som att dejta en vän. Vad har ni för syn på förhållanden?Xoxo/F


Sometimes I need the truth from you..

Hej mode-lovers!
Hem från skolan sällskapades jag och samuel, och nu är jag äntligen hemma.
Ikväll vet jag inte vad som händer, tänkte kolla igenom lite SO och sånt.
Till middag hoppas jag det blir någonting gott, även om jag inte är speciellt hungrig.

Dagens outfit:Yours truly / Modeisdelicious


Vad är ditt porrnamn?

Hej godisar!
Jag gjorde just detta test för att kolla vad mitt porrnamn var.
Och resultatet blev, honey horny, haha..
Testa du också, http://www.sinner.se/pornalizerBerätta gärna sedan vad erat blev.

Yours truly / F


Om kärlek vore tid skulle jag ge dig en evighet.

Aloha!
Ahh, jag blir så arg. Sidan där jag ska skriva in uppgifter, etc.. fungerar inte.
Jag blir galen. Någon smart, handsome man kanske vill hjälpa mig? Nä,
skämt och sido.. Jag får ta hjälp av min mamma sen ( det är vad hon är till för).
hehe....Xoxo/F

Jag ska söka upp en främling, lika tillitsfull som du.

Hej solstrålar!
Fy vad det är varmt ute nu, nästan som sommar. Jag ska snart göra lite hemliga
saker, ni får kanske veta om det senare. Nu ska jag iväg, hade suuuuuper bra!Xoxo/F


Jag kanske skulle leta upp någon yngre, som en fjäder i hatten?

Godmorgon!
Fyfan, vad trött jag är nu. Jag hade extrema problem med att somna igår.
Jag vet inte varför, men jag prövade till och med att räkna får (wierd?).
Idag nu på morgonen har vi NP i matte, så jag får inte komma försent.
Nu väntar min frukost.

Xoxo/F


Jag är precis som du..

Hello foooolks!
Jag anlände till M för ett tag sedan, och har därefter haft
en pratstund med henne och Louise. Jag gjorde även
ett expriment med mexicana dressing, skinka och rostat
bröd. Det var en riktig höjdare kan jag säga, och dem gillade
det också. Nu sitter jag i soffan med min godispåse och ska
snart se en film med mamma.Xoxo/F


To escape from your memory, seems impossible for me.

Hej snyggingar!
Snart bär det av för min del. En stor bag och en resväska.
Det är svårt att vara tjej, eller är det bara jag som har med mig
hela mitt liv när jag åker någonstans?


Jag måste älska dendär minen, haha.....Jag var tvungen att linda mitt knä igen. Det har svullit upp ännu mer :(

Xoxo/F


Hahahaha

Anonym om Svar till Felice-lover:
vilka felice känner du i piteå? jag känner då minst 4st, jajajaja.
IP: 212.181.128.38


Nu säger du inte så mycket. Att ni ska vara så förbanant tröga och jämt
behöva bli överbevisade. Jag är alltid säker på min sak!!!!!

Xoxo/F

ROLIG NYHET!

Hej alla underbara läsare!
Jag har en rolig nyhet åt er, eller ja mest roligt är det väl för mig?
Jag hade iallafall besöksrekord. Vad kul att så många hittat hit =)Xoxo/F


Every thought in my head says no.

Goddag!
Idag har varit en såndära dag med blandade känslor
och tankar. Ingenting speciellt har hänt, utan det var vara en
såndär-dag. Nu sitter jag med min smaskiga godispåse, ska snart
börja packa för avfärd. Maten var underbart god dock, och det satt
perfekt en dag som denna.


Och som den grönsaksmänniska jag är, haha.

Jag har nog världens bästa godissmak ;)

Pedantflickan, vart tog du vägen?

Skärpning!!!!!!

Xoxo/F


Every choice is a new mistake.

Jag och pappa hade en givande konversation idag.
När vi ser den röda bilen på kvantum så säger pappa:

- P; en sån där skulle du vilja ha va?
-F; Jo den var fin.
-F; nu vet du vad jag förväntar mig på min 18årsdag.
-P; Jo det ska vi ordna lätt!Xoxo/F


I run away, buy I can't let go.

Hej godingar!
Jag måste ge er lite creeds bara för att ni är så jävla grymma allihopa.
Nu när jag gick in blev jag så glad av alla kommentarer, och ni kan
vara alltför gulliga ibland. Jag slutade kvar i 5 och har sedan varit
och handlat med pappa på Ica kvantum. Idag fick jag bestämma mat
och det blev min efterlängtade tacos. Jag inhandlade även lite småsaker
till morgondagens speciella ting.
Rayban bruttan.
Xoxo/F


Svar till Felice-lover

Johanna p om åååh, love it:
Om jag skulle skaffa en blogg så skulle jag då iallafall skriva ord som jag vet vad dem betyder, eller om dom verkligen finns irl? OMG FELICE. dock så är Felice ett väldigt vanligt namn. Känner 7 stycken som heter det. Du ska inte framstå som unikare än andra. Det är ett bitchigt beteénde.show us who you really are f. we know you can do it, but it´s just you who can try to do it on unother way. xoxo felicelover
IP: 81.233.136.41

Men nu är ju saken den att du inte har någon blogg, och ingen har
bett dig att läsa min? jag vet att jag är unik, men jag har aldrig
påstått att mitt namn gjort mig till någon annan, utan bara att det
kändes konstigt att se mitt namn komma upp på msn eftersom jag
 aldrig hör någon säga det förrutom till mig.

Ojdå, 7 stycken felice...
Tagit kontakt med dem från olika världsdelar eller? I piteå finns det
två felice, så jag börjar undra om du har 7 låtsasvänner som
heter Felice? Vem har sagt att jag inte är en bitch då? Om du inte
förstått det så är min blogg en image, jag är inte samma person
 på bloggen som jag är hemma, bland mina vänner etc. Det kallas
 att provocera, om du vet vad det betyder?  Och klart du är en
felice-lover, du är så besatt av mig och det jag gör att du måste
 kommentera det mesta jag gör och skriver.
Hey, the bitch is here, and she ain't going nowhere. Xoxo/F

Gossip girl hunkarna!

Heeeey guys!
Jag sitter fortfarande i datasalen, men tyvärr får jag inte
alltför mycket gjort. Är typ redan klar med allt så jag ger mig själv
lite egen-tid här på bloggen. Jag sitter och googlar snyggingar från
gossipgirl. Chuck bass är hetast, enligt mig. Vad tycker ni?Xoxo/F


If you have a bad day

Hallå!
Nu sitter jag i datasalen och väntar på att den riktiga arbetstiden ska börja.
Idag känner jag mig trött, helt slut i kroppen och irriterad. Medicinen som jag
äter har gjort att jag börjat spy också, kul...................Xoxo/F


felice x2

Det känns konstigt att se när "Felice" helt plötsligt loggar in på msn.
Eftersom att mitt namn inte är så vanligt så blir det ett sådant chocktillstånd
när det väl kommer upp. hehe!Xoxo/F


åååh, love it

Anonym om JAG DÖR!:
Självdör? vad fan är det för ett ord egentligen?!

Jag är ingen ordbok så if you wanna know, slå upp det va?
Fråga någon som bryr sig egentligen...

JAG KAN JU ÄLSKA ERA BITTRA KOMMENTARER.PÖÖÖÖSSSSSSSSS

It's a long road, when you face the world alone.

Godkväll alla prinsar och prinsessor!
Jag lyssnar just nu på låten som mest troligt kommer framföras av mig på självaste
examen. Jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu och se en film. En hård och lång
skoldag väntar, bittert. Dock är det inte alltför länge kvar nu, ska vi börja räkna
ner? Någonting jag längtar efter i skolan är att få arbeta med argumentation och
debattering, sååååå roligt.


Jag kan ju älska att jag ser ut som 10år i min byxdress... åh cute.
 

Xoxo/F


JAG DÖR!

Man säger inte till någon som man träffat ca. 2-3 gånger att man älskar dem.
JAG SJÄLVDÖR NU!!!! så pinsamt.


Amazing

Hej godingar!
Jag har precis sett GG och jag måste säga att det är någonting som jag verkligen
aldrig tröttnar på. Jag brukar tröttna på det mesta samtidigt. Men nu har jag hittat
två favoriter, great.Xoxo/F


Man ska inte kasta sten i glashus..

Eller hur?
Fan vad jag är dålig på att ta tag i saker. Jag har stängt av min mobil för
att jag behöver lite lugn och ro. Tänkte även isolera mig i mitt rum tills
hjärnan vaknat till liv.

Visst var min klänning som jag hade på mig i torsdags läcker?
Den är från h&m.Xoxo/F


I'm dreamin of being with you, always - Twilight

Hello people!
Idag ska jag bara ta en vilodag, och snart är det GG.
Jag behöver även något filmförslag. Tänkte även gå
och göra mig någon mat. Någonting lätt eftersom pappa
kock-strejkar just nu och ligger i soffan och ser hockey.
Kul att man får göra allt själv? (Ironi för dom som inte fattar).Xoxo/F


Regrets

Hallå darlings!
Efter att jag legat ute så tog jag mig ett skönt välbehövligt bad.
Såg dock att blåmärket på knät blivit större, wonder why?
Nu ligger jag och ser twilight och emmy var precis förbi en
sväng. Ring mig sen gumman!
Mitt mördbultade knä.

Åter till att dreggla över den heta vampyren.

Xoxo/F


Identitet osynlig....

Det är jag idag. Vi hörs när jag hittat min täckmantel!!

I hope you'll understand.

Jag måste sluta, innan det är försent.

Och mer än så kommer ni inte få veta. Mysterium gillar vi alla, eller hur?
Imorse ringde emmy mig och frågade om jag vill följa med och äta, och visst
ville jag det. Angelica och Linn följde även med. Vi har haft en massa tjejsnack
om gårdagen och fått oss riktigt bra med skratt. Jag kan vara så jävla grym ibland.
Efter att vi varit och ätit så tog jag och Emmy oss en prommis till gallerian där
det inhandlades glass. Vi stod även och dregglade över en klänning som var
fullkomligt DELICIOUS!!!!
Fan vad fet jag är. Jag kan säga att det mesta blev kvar.. hahaJag mådde gott på altanen senare. Nu ska jag ta mig ett bad, sedan vila.

Xoxo/F


Haha, fan.....

Hej!
Jag vet inte om jag kan berätta vad jag gjorde igår, tror jag blir dödad då.
Jag hade så jävla kul iallafall, bortsett från vårat bråk. Som nu har en tendens
att dyka upp väldigt ofta? jag hade en bra kväll/natt. I'm still a rockstar.


Selmins tatuering. Var min hand ett försökt ill ett hjärta eller?

Erik

Fan vilken brud, någon som känner henne?
A and E. Kolla angies ögon, haha.

Erik, selmin och Erik.

Middag med babehaha, "drinken"

Vi dansade, haha....
Xoxo/FSom att.......

Jag kan älska mando diao - wanna dance with somebody nu.,
Det är party, och jag rockar. Emmy, vartfan är du? min boyfriend deckar
snart... det är lika bra? hehe... tina säger sluta ;)

Love ya all... /F

I'm falling inlove with your favourite song

Så jävla GRYM låt. Nu ska vi äta middag och sedan
sätta oss ute på altanen och mingla litegrann.Xoxo/F

For you i will.. but not forever.

Hola!
Nu har jag precis städat färdigt huset. Ikväll ska vi laga middag
och sedan blir det cruising med grabbarna. Har även bytt sängkläder
och det var så jävla grymt med rosa.Xoxo/F

Never look backvh  (vicktoria_hj@msn.com) om Sun in the sky:
vars har du köpt dina solglasögon? :)
Dem är från gt, förra året.


  Mikaela om Now i'm free fallin':
Jasså, har moster gått och blivit famous?
Klart hon är famous. Hon är ju släkt med mig.


Carolina om Now i'm free fallin':
Var har du köpt klänningen grymt fin ! :)
Den är från h&m :)


Anonym om Now i'm free fallin':
OJ FELICE, vars har du löshåret?:O ;);)
Jag har i det. Fast inte lika mycket.


camilla om Kan man ha mera otur?:
Otur, klarar du dig till slutproduktionen? skulle inte vara kul att missa den. den är en stor grej, och MYCKET kul! :) lycka till!
Förhoppningsvis klarar jag mig. Annars får jag uppfinna en mirakelkur, eller bara härda ut med galet ont i knät.

Xoxo/F

We belong together

Hej darlings!
Jag har precis fotat lite i min nya byxdress. Fytusan så skön
den är alltså. Jag kunde inte hålla mig och vänta med att ta på den.


Lite grynig dock

I own you, haha


Xoxo/F


Gavin degraw - young love

Hej mina solstrålar!
Nu har jag precis kommit hem från en het dag på stan.
Och på tal om het, vi såg våran drömkille idag. Eller ja, en het man
åtminstonde. Vi tog oss en chailatté på nodo och strosade sedan
omkring i piteås lilla utbud av butiker. För mig vart det endast en
klänning och en "shorts-dress".
Smygfotarn, hahasuperduper skön

asläcker på.

Xoxo/F

Just hold a smile..

Godmorgon allihopa!
Jag vaknade för ett tag sedan av en underbar dröm. Nu känner jag av
illamående även om jag bara var hemma och såg film igår, NYKTER!!
Strange, skulle jag säga. Jag ska iallafall ta mig en dusch och sedan
åka ner på stan för lite ärenden etc. Emmy, hör av dig gumman!

Visst är det underbart vädet idag?

Xoxo/F

you're writing a new song?

Det här är min favorit scen ur filmen, eller ja.. själva texten är underbar!Xoxo/F

Just another part of your lies.

It's become so hard, for me to be supprised. 'Cause you bringing back the real me, no judgement in your eyes.

Min absoluta favorit text ur filmen " Another Cinderella Story".
Nu ligger jag och ser den och ska göra absolut ingenting ikväll.
Mitt ben gör ont och jag behöver vila. Imorgon ska jag på stan.
E eller A, ska ni med? :)Xoxo/F


I'm a bad girl 'cause I don't even miss him.

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Känner mig som en kille då jag använder uttryck som "tja, tjabba, tjena" osv.
Som dem flesta vet så kraschade jag med min moped i förrgår. Det resulterade
till kryckor, medicin och vila. Nu är mitt knä alldeles blått, vilket jävla missöde.

Xoxo/F


An angel in the sky

Hejsan allihopa!
Angelica måste vara den segaste individen som existerar på detta jordklot.
Tänkte berätta lite om min dag. Efter att jag kommit hem så gick jag och la
mig på altanen och solade. Efter det så åkte jag till moster och åt middag.
Nu väntar jag på angelica och ska börja göra mig i ordning.


Haha, bra skugga.

Idag åt vi kroketter med ostfylld fläskfilé´

Mums


Xoxo/F

Now i'm free fallin'

Hej!
Jag kom hem för ett tag sedan. Har hunnit tagit mig ett bad och väntar
nu på angelica. Vad vi ska göra veta jag inte än, känner mig ganska
död. Men vem vet, det kan vända. Jag tänkte iallafall ladda upp bilder
från igår.
Finaste emmy

Mode-girlBh-tjejen och peace-lover-girl

arg tjej, hehe

skål darling

Bettan och emmy=)

klockan 04.00, hehe

Xoxo/F


Sun in the sky

Hallå!
Jag är nu hemma hos moster och ska äta middag. Dem är så
gulliga som bjuder hit oss så ofta. Gårdagen var riktigt rolig och vi höll
oss på ett och samma ställe hela kvällen. Dessvärre hände det en del
mindre roliga saker under kvällen, men som förhoppningsvis är utredda
nu? Vi kom hem kring halv 5 imorse och somnade någon gång kring 7.
Imorse åkte vi till joel och skulle söka mina grejer, som min underbara
angelica hade tagit med sig hem, thank god. Sedan när jag kom hem stod
papi och lagade lunch. Och sedan har jag bara legat och solat ute på altanen.
Fick även besök av Emmy ett tag. Bilder kommer senare när jag kommer hem.

Xoxo/F


doesn't need space!

The color of grace!

hej, me and s here.
Partyt rockar eller?

drömmar

Prins och prinsessa!

RSS 2.0