I love you, just the way you are.

Min helg har varit annat än planerad. I fredags så var jag på revyn med familjen jonsson/lundkvist och därefter blev det en liten visit till Petter.

Lördagen bestod av en bussresa till luleå och en runda på kvarterskrogen för att kolla in ett band som Fredriks pappa ville se. Nu är vi hemma på svartudden och ska kolla film. Vi hörs imorgon!

Puss!

The future seem so bright.

Nu är det dags för mig att säga godnatt till bloggen och alla er. Imorgon ska jag och Fredriks familj och se revyn, vilket kommer att bli mycket spännande :)


Just between the line of right and wrong.

Hey!

fanfanfan.. av någon anledning så somnade jag. Försökte hålla mig vaken men det var tydligen omöjligt. Anyway! så var jag och Fredrik och såg "the tourist på bio". Jag personligen var inte så imponerad av filmen och hade högre förväntningar. För att citera Fredrik så - "Var det den sämsta filmen han sett i sitt liv".

Dock var Angelina Jolie och Jhonny depp ingen besvikelse utseendemässigt, haha.


En bild på mig och madde i somras. God damn! vintern sucks.

I want forever, and ever more.

Nu säger jag och baby godnatt. Imorgon ska jag upp relativt tidigt för att fika med juicy :)


En väldigt fin bild på mig och vackra josefine!


Skyarna faller på gammal som ung.

Godkväll!

Nu är jag hemma och hade tänkt ringa pojkvännen för att höra hur det blir med bion ikväll. Förhoppningsvis ska vi och se The tourist 21.00


I'm always gonna make a move.

Heeeey guys!

Nu är jag redo för mitt lilla projekt 18.00. Det blev en väldigt casual outfit idag beståendes av en vit piké, svart cardigan, höga jeans, rolex klocka och mina boots.Puss!

H&M beställning.

Igår var jag och mannen in på internet för att shoppa lite. Dock var jag den enda som lyckades fynda mig något. Ett superfint blommigt tublinne ifrån h&m's senaste kollektion.


Visst var det sött?

I've never been this nasty.

Goddag kära vänner!

Nu är jag hemma från en lunch på stan med Fredrik på café piteå och en liten shoppingtur med Nan och Cherry.

Ikväll klockan 18.00 har jag ett ärende så om jag inte uppdaterar så flitigt ikväll så vet ni det.Puss!


Lunch i centrum.

Nu ska jag in till centrum och käka lunch med min snygging. See ya later!


BOOOOOOOOOOOOOOOO!

I ena sekunden är jag glad och i andra sekunden så gråter jag. Jag är som en berg och dahl bana av känslor, sjukt frustrerande. Jag vet inte vad det är som gjort mig så instabil på senaste, men jag gissar på att det är vintern. Jag har nog fått en riktig släng av vinter depresession.
Vi har blivit som dom vi inte ville bli.

Godkväll!

Vilken dag alltså. Den blev inte riktigt som tänkt men slutade upp bra ändå. Nu är jag hemma efter att ha varit ute och övningskört med pappa ännu en gång. Jag är fullkomligt rastlös efter att ha städat och fixat igår så nu känner jag för att göra något galet och släppa allt vad tyglar heter.Puss!

I am the luckiest girl alive.

Jag har hunnit vara duktig och städa hela mitt rum idag. Så nu är det rent och fint! Garderoben är dock inte i det skick jag hade velat, men jag ska ta tag i det så fort jag orkar. Är alldeles för slut i huvudet och kroppen för att ta tag i något sånt just nu.

Har känt mig svag och trött dom senaste dagarna och det beror nog mycket på mat-brist och sömn-brist.. hehe. Snarare mat, jag måste bli bättre på att äta och kliva upp tidigare på mornarna.

Jag har iallafall hunnit se spårlöst försvunnen och vilken sucker jag är för sådana program. Det var så fint och hemskt på samma gång. Nu hade jag tänkt ladda upp krafterna inför en lunch på stan och shoppingtur imorgon.

Jag ska få träffa Emmy som jag inte varit med på länge, så det ska bli kul :)

Hugs and kisses!

Heal the world.

Jag är schizofren. Lars är som alfons! min låtsas-kompis. Desperado?

Nu - spårlöst försvunnen, 8 simple rules. Natti natti! Puss

Jag har aldrig sagt att jag inte är en tönt!

Andreas Wijk.

I don't know if I can yell any louder
How many times have I kicked you out of here?
Or said something insulting?


I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything

I can cut you into pieces

When my heart is
BrokenPlease don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this

Please, don't leave me

How did I become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?
I've never been this nasty
.

Can't you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest

But baby I don't mean it
I mean it, I promise.

- Andreas Wijk - Please don't leave me.

I know this is the part where we are done.

Senil utan dess like! tack för det. Fick en idé om att skriva en lista och när jag sedan skulle sätta stiftet i pappret så glömde jag bort varför jag skrev. Pappret låg där tomt och blankt och såg bara löjligt ut.

Varför måste jag ha ett minne som en guldfisk?


I will crush you into pieces.

Mother and daughter night. Spårlöst försvunnen och en kaffe kopp! :)People kill and people die.

Vilka fruktansvärda ful-dagar jag har haft den senaste veckan. Har kännt mig smutsig och äcklig hela tiden.. men allting börjar äntligen vända. Idag ska jag piffa till mig med en söt klänning och lite make up. Sedan får vi se vart kosan styr mig ikväll.Puss!


He was so easy to love. But I guess that love wasn't enough.

Här har ni en liten sneakpeak inför ett viktigt datum i februari..Vilket datum tror ni att det är?

Never say never.

Jag såg just en film som fick mig att komma till insikt med så mycket. Istället för att sitta och tycka synd om mig själv, eller plåga mig med ledsam musik så kan jag göra det bästa av situationen.

Det finns människor som har det värre än jag. Så vem är jag att sitta och deppa lite över några motgångar i livet? Vi alla kommer till den punkt i livet då det gör extra ont eller då du ställs inför svåra val. Försök att se det positiva ur det hela. Efter regn kommer solsken och jag kan garantera att jag inte kommer känna såhära förevigt.

Jag har aldrig varit någon som ger upp i första taget så varför ska jag göra det nu. Jag måste acceptera och leva vidare. Jag måste bearbeta mina problem och känslor istället för att rymma ifrån dem. För det är ändå jag som står där i slutändan och bli hånskrattad pågrund av min idioti.

Det svåraste som finns är att älska någon och att sedan ha modet att låta dom älska dig tillbaka. Men om du vet allt dåligt om henne och hon vet ditt, och du i slutet av dagen hellre ger upp än att fortsätta kämpa. Så kommer valen du tar i livet aldrig vara värt det.

"Det är hennes önskan om kärlek som säger att hon älskar dig. Lev i kärlek och utplåna allt hat. ... Framför allt vet man ju inte förrän det är för sent vad man skulle gjort. Låter enkelt men är tyvärr något av det svåraste man kan göra. Modet att säga ifrån!"

Stand up straight.

Kanske är jag inte stark nog att ständigt behöva tacklas med motgångar och problem. Det är inte alltid lätt att ha en lösning och stå stadigt med båda fötterna på jorden när hela ens värld håller på att rasa samman.

Jag har inga svar till vad jag borde göra och vad jag inte borde göra. Jag vet inte om jag är den som kan lyckas hålla ihop det som finns kvar. Men något jag aldrig trodde var att jag skulle känna mig svag och hjälplös. Det är inte förens nu jag förstår hur stor inverkan människor har på mig. Hur mycket jag låter mig påverkas och hur jag låter människor använda mig som slagpåse för att kunna bli starkare.

Det finns så mycket bättre alternativ för mig. Men tills dess att jag försöker lista ut det, så försvinner jag för att vara ensam.

Så till er alla som läser min blogg varje dag. Det kommer bli tomt utan er och era fina kommentarer! Men jag måste gå min egen väg nu och göra det som är rätt för mig.

Seven takes of the same old scene.

The world slows down, but my heart beats fast right now. 
I know this is the part where the end starts.
I can't take it any longer, thought that we were stronger.
All we do is linger, slipping through our fingers.

I don't wanna try now, all that's left's goodbye to find a way
that I can tell you.. I hate this part right here.Vattumannen

Jag lyckades. Ren och skär lycka!

"Du anser dig inte ha fått ett tillfredsställande svar på vissa frågor - har detta gjort dig tveksam beträffande något, bör du följa ditt hjärtas röst!"

Come and show me what it's worth.

FUCK YOU! I'M BEAUTIFUL.


PUSS SÅ LÄNGE!

I'm leaving today 'cause I gonna do what's best for me, you'll be okey.

Jag ville bara meddela att jag försvinner för några dagar. Till en lugn och säker plats :) vi hörs då jag kommer hem.

Jag håller just nu på att packa.. vilket måste vara det roligaste i världen ibland. Ja! jag vet.. jag är lättroad.


Min finfina väska från prada. Puss på dig.


Det kommer dyka upp tidsinställda inlägg. Så var inte oroliga!


You are making this hard.

Goddag bloggen!

Visst är jag uppe tidigt idag? Ska jag vara ärlig så har jag knappt hunnit sova något, så jag är utmattad nu efter en lunch på stan med mamma. Blev väckt i morse av två samtal från stockholm. Jag har nämligen fått jobb på en Indisk restaurang och som eventpersonal på ett annat ställe.

Nu ska jag vila lite till sabrina, kvinnan i mitt liv!

Puss!


Den som finns!

Jag såg honom andas, älska. Jag såg honom, du vet vem jag menar. Han som är den, ingen annan. Han finns där. Jag vet att han existerar, det måste han göra. Jag vill känna honom, älska honom.

Visa mig han. För jag vet att han finns. Inte någon annan, inte han där borta. Han.. där djupt inom mig.

Ge mig mod för att våga se, för att våga hitta honom. Jag behöver bara lite, jag vet att han förstår. För han är den.. och ingen annan.

Jag vet, det ingen annan vet. Han är på riktigt! Det vet han som jag aldrig träffat. Han bevarar vårt föralltid, någonstan där långt inne. Det är kanske långt borta. Men det är på riktigt.

Du är han jag skriver om, den som låter mig älska. Du är han som som alltid finns när jag är svag. Jag bevarar vårt föralltid, precis som du lovade mig att göra. För honom gör jag allt.


Nightmare.

Den bistra sanningen om ditt hjärtas chanser.
Att klara sig levande ur denna vinter seglar utanför ditt fönster..


och skrattar oss i ansiktet.

I was driving down town with the boy I love.

Jag är såå exalterade inför morgondagen. Jag ska nämligen övningsköra för första gången i mitt liv. Om vi nu inte räknar med the drunk incident.. ooopsi.

Så se upp på vägarna imorgon!Nu hade jag tänkt gå och ta mig en skål med annanas.. seee ya bitches!

The sun comes out from a sea of clouds.

Oh yes! Fresh lady just nu.

Har precis hoppat ur duschen och bäddat ner mig i sängen. Jag kom just till insikt med att jag har 15 kuddar i min säng. Vad säger ni? Välkommen till pillow-heaven. haha!

Iallafall så har jag laddat hem ett par serier som jag ska avnjuta. Började på en ny igår - Life Unexpected. Riktigt bra faktiskt. Nåja.. nu ska jag avrunda. Vi hörs senare :)

Puss!

Get slutty.

Det är som svart vitt.

Billy's leaving today.

Godkväll kära vänner!

Idag har jag hunnit med lite nödvändigt. Jag har varit ner på stan och ätit middag, även lämnat ut några CV. Hann dock inte med så många idag, så jag fortsätter sökandet imorgon.

Nu måste jag verkligen STORSTÄDA.. igår plockade jag bara ihop ångesten som låg synligt till. Opperation garderob kommer bli en tuff utmaning. Men det finns dom som behöver mina oanvända kläder mer än jag :)

Puss!

Tuesday night.

Just nu ligger jag i sängen och njuter av ensamheten (ljuger). Jag har ett glas äppeldryck i ena handen och en bit marshmallows tårta i andra. En perfekt tisdag med andra ord. Det enda som saknar nu är en varm famn och den finaste människan jag vet.

Nåja! jag överlever. Imorgon ska jag och fika med Jenny och förhoppningsvis ta tag i något jag länge behövt göra.


Om ni undrar vad det är jag har på axlarna så är det en vetepåse. Tjingeling!

Waiting on the world to change.

Hola babes 'n' hoes.

Utrensning gick alldeles strålande, så nu hade jag tänkt röja upp det jag stökat ner yttligare.. duktigt. Min 18e födelsedag börjar närma sig och planen är så att jag och jenny ska ha en födelsedagsfest ihop, funtime.

En till nyhet är också att vi mest troligt kommer att bli sambos.. lovin' it. Så det finns mycket att se fram emot. Hade tänkt ge er en liten kalender om vad som händer här framöver.. ni måste ju hänga med! :)Så februari kommer bli en bra månad. Det är jag absolut säker på!

Jag säljer mina kläder - Januari utrensning.

Blå skjorta i storlek 32. 70kr (+ 35 frakt = 105:-)

Grå oversize kavaj i storlek 34. 100kr (+ 35 för frakt = 135:- )

Brun pälsväst i storlek 32. 60kr (+35 för frakt =95)

Baströja med puffärm i storlek S. 40kr (+35 för frakt = 75)

Bustier i storlek xs. 120kr (+35 för frakt =155)

Baseball inspirerad kofta. Storlek M. 100kr (+35 för frakt=135)

flanellskjorta i storlek 34. 70kr (+35 för frakt=105)

Spetskavaj i storlek 34. 100kr (+35 för frakt=135)

Mörkblå jacka i äkta skinn. 500kr(fri frakt)

Underbar blå chiffongklänning i storlek S. 120kr (+35 för frakt=155).SÅLD!

Herve ledger inspirerad klänning i storlek S. 100kr (+35 för frakt = 135)

Svart långklänning i storlek 32. 60kr (+35 för frakt =95)

Blommig kjol i storlek xs. 50 kr(+35 för frakt=85)

Svart transparent tröja i storlek s. 50kr (+35 för frakt=85)

Khakigrön kavaj i storlek 36. 100kr (+35 för frakt = 135).

Svarta uggs i storlek 37 120kr(+35 för frakt=155)

Om ni köper ett eller flera plagg och de behöver skickas så blir inte frakten 35 per plagg, utan en rimligare fraktsumma.
The road of wisdom.

Jag hatar den eviga långa väntan av att inte veta vad som kommer här näst. Att känna sig ångerfull efter varje beslut man tar. Jag önskar att jag hade en magisk kula, en sådan som kunde visa en vägen till vad som är rätt.

Jag vet att valen jag tar i livet kommer att påverka min framtid. Så jag måste vara egoistisk när jag tar dem, jag måste göra det som är bäst för mig.

Men iallafall för nu, så måste jag gå min egen väg. Jag måste ta dåliga beslut, så att jag sedan i framtiden kan välja rätt. Livet är en enda lång väg med en rada av beslut. Jag skulle kalla det - The road of wisdom.

Med tidens gång blir du klokare och lär dig att det är ingenting fel med att vara egoistisk om det betyder att du kommer få ett bättre liv genom de beslut du tar. "När det är rätt så är det lätt, när det är lätt så är det rätt".


I'm leaving today 'cause I gonna do what's best for me.

Hej bloggen och alla mina fina läsare!

Jag har inte gjort speciellt mycket vettigt idag. Så jag hade tänkt ta tag i röran som är i mitt rum och även rensa ut min garderob på en massa kläder.


Loving you.

Hej bloggen!

Ja.. jag vet. Min uppdatering har varit urkass dom senaste dagarna. Eller veckorna om så säga. Jag har inte haft någon inspiration, eller haft någonting vettigt att skriva om. Men det känns skönt att veta att jag har bloggen och kan skriva då jag känner för det.

Imorgon ska jag göra lite nytta hade jag tänkt. Gårdagen var helt crazy och jag hade fantastiskt roligt. Sov dock endast fyra timmar i natt, så egentligen borde jag vara en zoombie vid detta lag, men icket.

Nu ligger jag och mannen och smaskar på godis i sängen och är lyckliga för att idag så firar vi 5 månader, lovely.


STJÄRTGOSSE

 Hej bloggen, inte som felice som skriver ikväll, men det är väl ännu bättre? ;)

Först när jag vaknade blev jag lite konfunderad över mina vårtor jag hade i stjärten. Jag var inte van dem. Tillhör dessa verkligen till mig kropp? Även fast jag ser dem i min stjärt, betyder det att jag har dem på mig?
Folk som tog det seriöst,, ijah. Nej de var inte seriöst.


Thats right nigga assholes,
Mattias och Fredrik som gästbloggar. Crazy yes, but true...

Vi försöker bestämma vad som är stördast, och vi har kommit fram till att den stördaste personen ikväll måste ändå vara Henrik Dorsin, ja ni kanske känner igenom honom från Solsidan. Tänk bara på en sak; Hur störd är man, helt seriöset, om man gör denna video. Eller har skrivit manus till den. Njut!

 
fin goppe!
The blank page before you.

Hej guys!

Jag och mannen är som ett dream couple i lägenheten. Jag sitter vid datorn och han ligger och hyper-smsar. Roligt par.

Jag har inte styr några planer för veckan, utan jag får se hur det ter sig. Jag ska försöka styra upp något med min favorit kotte. Sola behöver jag också göra. Och sen försöka organisera upp lite i mitt rum inför flytten.

Nu är det inte länge kvar till jag fyller 18, jippie-kii-yaaay.


Well aren't you glad?

Goddag!

Jag vaknade tidigt idag. Eller ja, tidigt för att vara mig. Så nu har jag hunnit städa upp i köket och i tvrummet. Snart ska jag och Ulf åka och handla och sen ska jag laga en god middag åt min man och sen ikväll blir det mys.

Tillbaka till onsdagen. Jag var på världens bästa humör, vi fick en fin middag serverad hos pappa. Kött, hasselbaks potatis, vitlöksbröd och smörslungade grönsaker. Till efterrätt blev det hemmagjord choklad moussé, jordgubbar och skumpa.

Vi fick även fint sällskap av Sarah, Oskar och Petter och efter några glas champagne för mycket så freakade vi lös i köket. En början på en bra kväll definitivt. Vi tog sedan en taxi mot marcus för att festa vidare. Det var en toppenkväll tills det blev en del komplikationer mellan vissa människor. Och mycket missförstånd kom nog upp. Det jag lärde mig av kvällen var nog att man inte riktigt kan lita på någon. Och att det är orättvist att sparka på någon som redan ligger.

Iallafall så avgjorde det inte min kväll. Jag hade kul och jag vill tacka alla som var med och föryllde den. Nu på lördag blir det "stekson" som det sägs. Några flaskor Moët, backslick och ett gäng av världens bästa tjejer.
I spread my wings and I learn how to fly.

Hej babes!

Snart styr vi kosan mot djupviken för finmiddag och festligheter. Bazinga!Dags att göra sig i ordning. Puss!


Klädproblem.

G! Imorgon vill jag vara smoking hot. Men inspirationen har legat på noll ett bra tag nu, ge den tillbaks tack!

Jag ska gräva fram något ur min garderober och hoppas på att jag går ut genom dörren med ett leende på läpparna. Min blogg heter modeisdelicious och jag kan inte ens knåpa ihop en outfit. Vilket skämt!

Puss!


Ikväll är det du och jag Bella!

Kvällen är fortfarande ung eftersom jag är en riktig nattuggla och somnar aldrig förens efter 05.00. Inte nu på senare tid iallafall.

Så inatt är det Blondinbella som får vara min underhållning. Även den gamla men mycket kända serien "Sabrina tonårs häxan".


From me to you.


Basiron AC 10%.

Basiron är ett läkemedel mot akne eller finnar. Jag får sällan finnar och har aldrig i mitt liv haft akne. Men när jag väl får en finne så använder jag basiron och det försvinner jätte fort. Det är en magisk kräm!


Take it to the roof.

Imorgon så slår jag och brudarna klackarna i taket. Jag och Jenny började tagga upp redan igår inför morgondagen bravader som Julia och Marcus bjuder upp på.

Morgondagen kommer även bestå av hårfärgning och lite andra bus. God damn it! Jag älskar veckor som denna.


Life keeps getting in the way.

En av sveriges största bloggerskor har varnat oss om en ex-pojkvän som utsatt henne för misshandel och en hel andra rador med tradgedier. Jag har ingen aning hur denna psykiskt sjuka människa fick tag i min facebook och det vill jag nog inte veta heller.

Jag tycker att det känns en aning ironiskt att han försöker "få till det" med tjejer som har pojkvän. Eller försöker med någonting överhuvudtaget. Större del av sveriges tjejer använder idag bloggar som vardagsnöje. Så jag finner honom bara patetisk som tror att det finns någon som helst chans i världen att jag skulle vilja prata med honom eller överhuvudtaget träffa han.

Nåja! Ingen skada skedd. Jag tog bort honom från facebook, det är obehagligt att ha sådana creapy people på sin bok. Misshandel, våldtäk toch en massa andra sjuka saker. Vilka människor det finns alltså. Sinnessjukt!

Jag är smartare än vad jag ser ut. Glöm aldrig det!


You wont have it all.Terese om hurricane.:
Är H&M:s lösnaglar bra? :-)

Dom är helt okej. Jag har klippt ner mina rejält och målat dom. Annars tycker jag dom bara ser riktigt cheap ut.

Anonym om Love will never end.:
Men du är väl inte 18 än?:)
Nix! busigt va? ;)

Cissi om If I could feel like that, I would give anything.:
vart har du köpt dina skinnhandskar?:-)
Dom är ifrån glitter faktiskt :)


melissa om Something about this doesn't seem right theese days.:
oh du är såå fin!! Önskar att man hade ditt utseende!
hur lång är du? & vad vill du bli?

Tack så jättemycket för dina fina ord! Jag är 168 cm lång och just nu vid detta tillfälle så vet jag inte riktigt vad jag vill bli. Men jag tror att jag vill bli en fashion-bitch.. haha! Nä, men jobba med kläder och sådant. Ganska halvdant jobb, men det verkar askul.

Raise your glass.

Hej guys!

Idag har jag äntligen tagit tummen ur röven och skrivit ut några viktiga papper. Dagen har varit fullspäckad så nu myser jag och mår gott i sängen bara. Har tänkt gotta mig med lite godis ikväll och några bra serier. Lovin' it.


hurricane.

Nu hade jag tänkt visa er dagens lilla shopping. Bara sånt där nödvändigt (All shopping är nödvändigt).


Byxdress med volanger upp till. Från h&m

Sött linne från Bik bok

Slingning från h&m

Naglar och nagellack från h&m.

PUSS!

 


We were standing face to face.

Woop woop!

Det har varit en fullspäckad dag som bestått av lunch på Golden Dragon. Shopping med systrarna Mark och därefter solning på soldrömmen. Även en massa mer oviktiga saker, som att jag hunnit vara till bergsviken och etc.. vem bryr sig? EH..HE.

Jag har hunnit fixa mina naglar för morgondagens bravader. Purple it is!

 


It's almost that feeling we felt before.

Åh! Jag ser verkligen fram emot veckan och alla dess planer. I morgon så ska jag ha en heldag med Jenny på stan. Våra planer är att fika, shoppa och sola.

Sen på onsdag så är jag, Fredrik och Emelie bjudna på finmiddag hos far min. Och därefter blir det mest troligt festligheter på djupviken.

Fredagen bjuder på FF (if you know what I mean). Nä! Men mor min ska åka till egypten och vara borta i en vecka. Så jag och Fredrik hade tänkt pröva på att bo med varandra i lägenheten. Lite prövotid för vårat nästa val - nämligen våran egen lägenhet. Det kommer bli en alldeles underbar vecka. Det vet jag! Och pricken över i:et är att jag får spendera den med människor jag älskar mest av allt.
Love will never end.

Hey!

Jenny är hära och vi har lite utav ett pyjamasparty. Vi kollar på riktiga tjejfilmer.. eller rättare sagt "Prinsess filmer". Vi har hunnit äta snabbmat på bigboy och inhandlat mycket gott på coop.

Årets skämt måste ändå vara att de satt 18 årsgräns på energidryck. Så jag gjorde det mycket coola valet och "köpte ut" åt Jenny.. haha.

En perfekt måndag med andra ord!

new years eve.

Hello!

Nyårsafton var verkligen en upplevelse i sig. Alla barkade väl mer eller mindre. Men vad som hände i kåbdalis, stannar i kåbdalis. Är ganska pissed off bara för att vissa människor är beredda att göra vad som helst för lite uppmärksamhet.

Och för att min iphone blev stulen. Men det är väl sånt som händer då man är full och oansvarig. Jag får gå och inhandla mig en ny imorgon eftersom jag blir iprinicp handikappad utan min iphone. Knapptelefoner är så - 2010. Haha! Skämt och sido. Men en gång iphone ägare, alltid iphone ägare.

Funderar på att köpa fyran då jag ändå håller på. Vad säger ni? Should I go for it?


RSS 2.0