Loving the shoes.

Hade tänkt visa er min favorit bodylotion som kommer från Victoria beckhams senaste parfym serie. Den luktar absolut ljuvligt!


In the eyes.

Nu är jag nyduschad, och det måste ha varit den mest efterlängtade dusch på länge.



 


Onsdag

Hej babes!

Dagen har bestått av svenska, datakunskap och idrott. På idrotten så körde vi "lekar" och sammarbetsövningar, mitt lag, de "vita laget" vann såklart, med mig som målvakt, hehe. Nämen, det var över mina förväntingar faktiskt. Under lunchen så gick jag och min fina Linn och åt buffé på Exotic och mätta blev man, proppfull tallrik med mat och sedan dessert.

Efter skolan så gick jag och Josefin ner på stan, jag köpte mig en chailatté och sedan hoppade vi på bussen. När jag väl kommit hem till piteå så kom pappa och hämtade mig och vi åkte och inversterade pärlan i föregående inlägg.


frukost


TTYL


I got my pearl.

JAAAA!

Nu har jag äntligen fått min fina pärla. Jag och pappa var och kollade på datorer idag och vi bestämde oss för en compaq åt mig. TACK DADDY!







Den är från expert så det slipper bli några frågor. 5000:-

/Happy girl


bitterhet

Kollade mina kommentar nyss, och värst vad bittra ni blir över en bild. Men ingen skada skedd, eftersom det blev en sådan stor uppståndelse så raderade jag den.

Well, åter till dagen.

Som vanligt var jag tvungen att kliva upp kl.6 för att hinna med 7 bussen, man känner sig verkligen självmordsbenägen vid sådana tider på morgonen. Avslutade dagen med middag på max, eftersom lunchen på skolan var iprincip oätlig.


frukost

Kevin och Linn

vad gömmer sig i påsen? Jo.....

..MAT!


pepparkaka

Hej!

Nu är jag hemma från solariumet. Färg fick jag och känner mig definitivt fräschare efter en 20minutare. Tror jag ska börja att sola någon gång i veckan här framöver, så brännan håller i sig.

Dagens outfit:



jag lånade adams hatt idag, kände mig ruskigt cool i den.




TTYL


Mot...

SOLARIUMET!

Kände mig blek och äcklig efter att jag klivit ut ur duschen. Det är dags att bättra på brännan :)


Skapa sitt eget varumärke.

Som mode och designare har jag valt att skaffa mig ett eget varumärke, men klurar just nu på lite namn.

Ge gärna förslag, det hade varit gulligt!

 


I'm leaving you for the last time baby..

Nu myser jag och mamma i soffan. Vi ser även hitch på 3an, någon annan som ser/sett den? :)







TTYL


It's heartbroken.

Godkväll alla kära läsare! Dagens har mestadels bestått av bakis soffhäng, mys. Gårdagen var riktigt trevlig, den innehöll jobb, party hos A, sedan efterhäng hos M med gitarrspelande och sång, har hittat mig en ny favorit inom musikvärlden "Goo goo dolls - sympathy" som han så fint spelade för mig.








Home! all by myself.

Jag är ensam hemma, det känns lite läskigt faktiskt. Ska börja bege mig mot sängen, är trött som en zoombie, har inte sovit så mycket inatt, hehe. (Missförstå inte) Väntar på min madre som är påväg hem från middag. Gav henne lite order också, hon ska nämligen och köpa godis åt mig. Börjar ju min nya diet idag. "Ät-mera-onyttigt" bra diet om jag får säga det själv.


godnatt från en trött delicious-girl!


But you're still the only one that feels like home.

Hej alla fina bloggläsare!

Kom just hem från jobbet. Skulle kunna somna vilken sekund som helst. Dagen har varit sjukt stressig, mycket folk hela tiden, så nu värker min rygg och mina fötter. Massage någon?


smygfotat?

Är ni helt bombade? varför skulle jag smygfota min egen klass? eller någon annan överhuvudtaget?



lhejhej om Tuesday:
har du smygfotat den sista bilden eller känner du dom? ser ut som ett smygfoto men jag vet ju inte, därför jag frågar   tänk på att man inte ska lägga ut bilder på folk utan tillstånd, helst inte om man har så många läsare som du har...
IP: 90.233.184.75

isis om Tuesday:
dendär bilden är smygfotad.
IP: 90.230.128.134

Svar på tal: Nej! den är inte smygfotad.


Sneakpeak hemma hos pappa!

Tänkte visa alla er nya läsare hur det ser ut hemma hos min pappa. Är ju inte hära speciellt ofta!

 


I have a dream!

I tisdags på svenskan så fick vi se på en dokumentär om Martin Luther King. Jag blir verkligen berörd av när människor lyckas få sin röst hörd och skapa världsfred. Att man kan få så många människor att lyssna på just en röst, det är underbart.



Han skapade en befrielse för de svarta människorna, tillslut så kunde varje människa få känna sig som en del av världen. LOVELY!


Gå upp i vikt?

Jag har lovat mig själv att försöka gå upp i vikt, det här är inte fint, jag gillar det inte.



Visst håller ni med mig?


Kevin boy (borg)

Det här är vad jag och Kevin håller på med under lektionerna. Jag filmar, han agerar!


Äh, vi hörs!



"Äh, vadå? det är ju bara småpengar!"


Name

Gårdagen var verkligen lyckad, och kul hade vi allihopa(?) dock blev jag crazybitch senare på kvällen, det var riktigt roligt. Idag har jag varit på stan med madre och ätit lunch, det blev en biotallrik på arbaillo, mycket gott!(Y)

Dagens outfit:









TTYL


Lifehouse

Jag lovar. Jag älskar mitt liv. Jag älskar er, jag älskar allt.


Piteås next top model?

Just i detta så pågår det nu en topmodel tävling.




Free

Dagen har bestått av skola först och främst, sedan stan med min underbara amanda.






ny sjal idag från h&m 129:-

chai latté













love you.


new colors, new life.

Sitter just nu med hårfärg i håret, väntar spänt på resultatet. Erik almgren har gjort en deal med mig, att om det blir fult så får jag lov att utsätta honom för hemska saker. Tex, binda fast honom i en stol, samtidigt som jag spelar tokio hotel och han tvingas se på "Mer" reklamen, om och om igen.



I'm back bitches!


Laddat upp!

Nu har jag laddat upp med godsaker inför en filmkväll med min mor. Känner att min sjukdom inte verkar bli något bättre, bannat. Jag skulle allt haft en mysig man just nu!




Kärlek=mat, jag behöver ingen kille!


Dagens dilemma..

Ska jag färga håret mörkt? Ja eller nej?!!!!!

beslutsångest.


My favourite shoes

Var inne på Sandras blogg och såg att mina favoritskor fanns på rean. Bara 199:- nu hos nelly.se

Mina förra var så använda att båda klackarna gick av. Fotslavar kan jag bara säga!



Har redan klickat hem ett par. Gör det du med! :)


I want to taste the world.

Godmorgon! Eller bör jag kanske säga godkväll?`

Vaknade iallafall för ett tag sedan. Är inte alls kry. Har feber, förkylning, ont i lederna, etc. Så nu är allt jag behöver en omtänksam och mysig kille som gärna gillar att ge massage i timmar.



Nämen, halloj! Vilken snygging.


I wanna wake up where you are Mr. right

Hej alla fina!

Jag ska nu lägga mig och mysa i soffan med brieost, pepparsalami och kex. MYS!









Ni får gärna höra av er och smsa med mig. Kommer nog inte ha alltför kul där i soffan! :)


Iverstera?

Hola bitches!

I slutet av månaden ska pappa och jag inverster en ny dator till mig och en ny telefon. Men frågan är, vad ska jag välja?










Nå vad tycker ni läsare angående telefonerna?

Nokia N71
Iphone 3GS
Samsung JET (vit)

It's your choise to make.

 


Crazy bitch i trafiken?

Någonting jag blir otroligt irriterad på är när gamla människor ska he sig ut i trafiken också ligger dem på ca 35. Kul att ligga där bak med moppen, jävligt hungrig och trött, allt man vill är att åka hem och då saktar någon ner för att vara säker i trafiken. Som idag, jag sitter och mumlar på min moped om att "har du aldrig hört om högerregeln" skakade på huvudet ett antal gånger, svor för mig själv. Jag lovar, jag är crazybitch i trafiken. Men kan man inte köra normalt så ska man fan inte göra det.



Det skulle lika gärna kunnat vara mig.


What is love?

Igår överraskade jag och Amanda simon med sällskap. Vi såg på idol och på wipeout, men jag myste mest med kisse. Till middag blev det hederlig max mat (förlåt amandas mamma) hihi. Morgonen har bestått av utvecklingssamtal och tandläkarbesök. Nu ska jag lägga mig i soffan och kurera mig eftersom jag har feber. Men först måste jag göra mig någonting att äta.









TTYL


Black book

Igår höll jag som sagt på med att sy, designa lite och resultaten blev superb, förrutom när jag sydde i trikålinnet. Trikå har en tendens att dra ihop sig om symaskinen har ett för högt tryck. Men jag ska ta mitt linne till skolan och sy på deras power maskiner 2000, dom är aaaaaaaas bra.


Jag sydde upp det vita linnet

prövade mittbena, en aning fail.

shorter.

Och sen dekorerade jag mina tråkiga skinnhandskar med jeansrosetter.


The perfect crush

Nu när jag tänker efter och känner efter lite extra så var jag nog inte så kär som jag inbillade mig själv att jag var. Alla pusselbitar har börjat falla på plats och jag börjar se saker ur ett mer positivt perspektiv. Saker och ting är "meant to be". Och med det vill jag säga att det är gjort för att det ska ta slut, uppstå problem och så vidare.

Jag är en människa som gärna vill drömma mig bort och alltid har för höga förväntingar på människor. Men jag tror på ödet och att saker blir som det är menade att de ska bli. Jag hade inte velat göra någonting ogjort, för då skulle jag inte lärt mig av mina misstag och se de saker som jag gör just nu.

Denna människa befinner sig flera hundra mil bort nu. Men det gör ingenting, det var menat att det skulle bli så. Det är en lättnad för mig att kunna inse att det har blivit dags för mig att göra någonting otroligt viktigt, men som gav en otrolig lättnad.


Jag är 16 år gammal. Jag har hela livet på mig att hitta prins charming, mr.dream guy, och vad man nu vill kalla det. Jag har inte bråttom, utan jag får lyda citatet: "Kärlek är ingenting som du söker, det kommer till dig".


Jag har äntligen fått lära mig vad kärlek innebär. Eller åtminstonde få känna hur det känns att vara otroligt förälskad!

 

"När en dörr stängs så öppnas två nya"


Tuesday

Hej underbaringar!

Fy så trött jag var imorse alltså. Det var nästintill hemskt. Gick till 16.25 idag, våran längsta dag. Vilket inte är så kul medtanke på att jag pendlar och är då hemma en 1h efter det. Nu är jag med mandy, hon har precis duschat och nu är det min tur. Vi ska laga lite mat och sedan blir det plugg för full rulle.


angry?

kevin boy(borg)




TTYL


Vad ska jag göra nu?...

Mystiskt uppdrag!

Vad är det jag ska göra nu? Guess...


det är en sax för dom som inte ser.


I won't tell your name.



Anonym om starstruck: Vad hände med iphonen?
En dag så slutade den fungera. Men jag ska köpa en ny om den inte går att laga.


Linda om worldplay: Får jag bara fråga om din tandblekning fungerade? Och om den funkar, vad heter tandblekningen? Tacksam för svar :)
Jo, den var jättebra. Snusar dock, så det behöver användas ofta. Jag vet inte. "Tandblekning hemma" tror jag,


Anonym om Frågestund: var har du köpt din jeans skjorta?¨
Den är ifrån cubus :)

Anonym om Frågestund: har du flyttat till luleå ännu?=)
Nej inte ännu tyvärr. Söker fortfarande lägenhet!



lollo:) om Frågestund: heii :)Bästa dagen i ditt liv?
Jag skulle summera alla dagar i livet som dom bästa. Jag njuter av livet och tar vara på varje dag som kommer.

alexandra om Frågestund: Hej!Hur blev det med
hunden du skulle få? :) När du skaffar lägenhet, betalar du den själv då, eller hjälper dina föräldrar till? och till sist, hur mycket pengar du tjänar i månaden?Ha det bra!
Hej! Jag kollar fortfarande runt. Men jag har börjat fundera om det verkligen vore lämpligt och om jag skulle ha någon tid för hunden när jag flyttar. Angående kostnaderna och sådär så kan jag inte ge dig något rakt svar, eftersom ingenting är bestämt. Det varierar på hur mycket jag jobbar. Men kring 4000kr i månaden.



mm om Frågestund: umgås du inte lika mycket med angelica längre?
Nu när jag går i luleå och vi inte går i samma skola så har det självklart minskat. Men jag saknar henne, så vi får nog ta igen våra förlorade dagar med lite maxmat och solarium.

carolina om Frågestund: Kan du inte göra en till utrensning haha :)Tack för en bra blogg!
Nu när jag höstshoppat lite så behövs det verkligen. Det kommer en utrensning snart :)

 

Anonym om Frågestund: jim som du träffa i boden vad heter han i efternamn? eller hur gammal är han?
Det har jag faktiskt ingen aning om. Vet bara att han inte går skola iallafall :P

 

 


Inte acceptabelt..

Varför är det alltid så att mitt rum ska se ut som ett helvete? Jag behöver lite diciplin och jag behöver även komma på städhumör. Peppa mig litegrann!


Inte ok.

Inte heller okej.


Som jag har sagt många gånger förr. Om gud hade funnits så hade han städat mitt rum för längesedan.

TTYL


Inköp


Uggs från dinsko barn. 299:-

Baksidan av dem.

Vit tischa med ficka på bröstkorgen. Från cubus 149:-

TTYL BITCHES!


Coco Chanel

Hej alla räkor och icke räkor!

Har ingen direkt inspiration till att blogga idag. Känner mig som en riktigt tråkig person med tråkigt yttre och negativ inställning, pepp, pepp. Har laddat upp för kvällen med gourmetsnacks, köpte även en ny tischa idag eftersom den första försvann spårlöst? ops! vart kan det vara? Well, I know. Åt lunch på dagobert med Linn, Amanda och Josse idag eftersom det serverades grisblod i fast form.. dvs. blodpudding, uäk.

 


Tråkig outfit.

Det enda som behövs på bussen. Godis och en tidning, yeah!





var och handlade med mamma.


Cravings...

I want them soooooo bad.


It's all about the future.

Hej amigos!

Jag har jobbat hela dagen så har inte hunnit blogga. Gårdagen bestod av busigheter med Amanda hos S, kortspel och även kattvakt som innehöll nattmat från sunes. Hela kvällen var impulsiv, men rolig. Nu ikväll har vi varit förbi seven eleven och köpte pasta gorgonzola, har inte hunnit äta någonting idag. Sedan köpte vi även gott som vi ska ha på bussen imorgon.



Finis i en stökig lägenhet.


efter att ha jobbat oavbrutet i nio timmar så är mina fötter trötta.




Det blev väldigt matigt detta inlägg. Hoppas ni inte blev alltför hungriga!
Nu ska jag avrunda och hoppa i säng. No sick dreams tonight, please.

TTYL


worldplay

I fredags så slutade jag 10 över 12. Tog bussen hem till piteå och shoppade vidare..






morgon latté

lunch med madre på subland

nitväst från cubus 199:-

linne från gina tricot som ska sys om 149:-

kort tröja från vero moda 149:-

glamour tidningen.

+ en bh från h&m 149:-

TTYL BITCHES


Music

I torsdags så gick jag med Fina angelica på stan efter skolan.. shoppade litegrann också.

 






söt nessecär från h&m 59.50:-

pälsväst från vila 299:-

slappt grått linne från h&m 79.50:- (ser svart ut)

Lila klänning som jag ska lämna tillbaka eller sälja. Vafan tänkte jag?

Min lilla sjuk "present" till amanda.

onsdag, torsdag - det börjar ta sig..


starstruck

Nu kommer en liten update från onsdagen:



puss


kevin boy

middag på österns pärla

bebis

Onsdagens shopping:


scorette 799:-

Lila melerad tischa från h&m 79.50:-

Pälsjacka från h&m 699:-

TTYL


Lucky i'm inloved.

När jag kom hem så hade jag ingen tillgång till datorn (tv:n) eftersom jag kom hem med massa lådor thaimat och en underbart bra film väntade. Vi såg "Hangover" så sjukt bra film.. jag skrattade ett antal gånger. Och sedan slocknade jag i försök att hålla en annan vän vaken, inte lyckat. Nu ska jag jobba 12-9, vi hörs ikväll.



TTYL


Laddar upp..

Med kent "utan dina andetag" innan jobbet. 

See you tonight bitches. PS. Jag älskar mina fina vänner.


Shopping och lunch med mamma

Idag har jag dragit kortet ett antal gånger (för många gånger). Lunchade med mamma på subland och träffade även Julia och Cajsa som jag gick på stan med ett tag. Nu ikväll ska jag jobba.. har inte haft tid för bloggen i veckan, eftersom jag inte mått så bra och haft en hel del att göra. Men ikväll, då blir det en rada med uppdateringar om det ni missat :)

 

 


In school

Hej amigos!

Nu är jag i skolan och använder mig av våran snygga mac dator. Jag börjar typ om 30 minuter, så tänkte slänga in ett inlägg innan dess. Innan vi gick till skolan så svängde jag och Amanda förbi "Take a way" och köpte oss varsin latté.






jättekul.........

Jag kollade just mitt kontoutdrag, inte kul syn............ att dra kortet är min specialité, jag gillar det inte.


Be proud

Jag valde att ta bort föregående inlägg. För att ingen, ingen, ska få mig att behöva skämmas över det innehåll jag utelämnar i min blogg. Jag tänker inte sjunka lägre än vad denna människa precis gjort i mina ögon.

Det handlar om att jag tog bort det för att jag är stolt över mig själv, vilket denna människa uppenbarligen inte är. Eftersom hon står så ostabilt på denna jord och försöker göra sig rolig på andra bekostnad. Men åter till ämnet:

Komplex.

Har du någonsin kollat dig i spegeln och varit missnöjd över hur någonting ser ut? Men kom ihåg och tänk på när du kollar dig i spegeln och ser någonting du är missnöjd över, att det är hela du som blir till den fina människa du är.

Om jag varje dag skulle gå och grubbla över saker och ting som kanske inte är pefekt på mig, så skulle jag bli en person med en ganska så negativ inställning till livet. Att vara nöjd med sig själv gör så himla mycket. Att berömma sig själv när man står framför spegeln, gör så himla mycket. Förrut tänkte jag inte alls såhär, och jag märker hur jag växt som människa, hur jag blivit en mycket gladare människa med mera positivt tänk till livet och det mesta omkring mig.

Glöm aldrig att du är fin hur du än ser ut!




Photographs and memories.

Hej!

Jag vet. Min uppdatering har varit usel.. men det beror nog mest på att min förbannade datorn valde att dö. Aja, igår och idag har varit stora shoppingdagar. Igår shoppade jag och Amanda, och åt sedan middag på österns pärla. Idag gick jag med Angelica på stan och avslutade sedan med middag på max (nyttiga tjejer). Inköpen kommer ni få se senare.. måste förbi papi och hämta min kabel.

Ikväll ska jag förbi Niklas och Amanda, är där så ofta nu så jag skulle kunna betraktas som deras barn, hehe. Nä, skämt och sido. Min fina mandis är sjuk så jag ska förbi affären och köpa henne en överraskning. Jag lovar dig Amanda, det är inte kött..

 



Vad tror ni att det kan vara?


Senaste nytt!

Min syster var på svampvandring med sin pojkvän.

Facebook avslöjade just senaste nytt. Vill bara berömma min fina, men lata storasyster som begav sig ut i skogstraketerna för att plocka svamp (som hon inte ens tycker om). Jag tror Joel är nöjd över ditt sammarbete och han tycker nog även att du gjort en bra insats. Snart hälsar jag och mamma på dig, eller ja, någon gång iallafall..



TTYL


Bröst!

Hejsan!
Det är Tom
Inte så bra på stavning :)


Jag har mindre bröst än Magnus samuelsson, Ledsen över det  / Boden Boy p 12 hahha


Be proud

Stolthet behöver inte bara handla om att inte visa känslor. Att vara stolt över sig själv och de saker man gör är oerhört viktigt. Jag är stolt över mig, mina vänner och min familj. Tron på sig själv är viktig för att man ska ta sig någonstans, både med sig själv och sitt självförtroende.

Mina vänner vet att jag tycker dom är bäst i hela världen, det har jag konstaterat en mängd med gånger. Min familj vet att jag älskar dom, även om jag inte säger det så ofta. Jag vet att jag tycker om mig själv, för att när jag tittar mig i spegeln är jag inte besviken över någonting. Jag är nöjd med mig själv som människa, och det borde du med vara.



Jag har stöttat en läsare ikväll, och det känns så jävla bra.

Frågor eller mejl kan skickas till [email protected] om nu vill ha mina synpunkter eller åsiker.


I you can't fight the tears that ain't coming. Or the moment of truth in your lies.

Hej!
Nu sitter jag hemma hos Niklas, med honom och amanda. Ikväll ska vi och se fotboll och sedan hitta på lite busigheter, hihi.


There's no more time to fighting

Dagens; Öronorgasm


Header!

Kollade min mejl och hade fått den här headern som sötaste Ida hade gjort åt mig, tack så mycket!:)

 


en drog..

Det handlar om någon som aldrig kan bli min. Det är som att jag tagit en överdos av kärleksheroin och inte får tag på mer. Det är som att jag öppnat pandoras ask och hittat problemet.


Vilken av dem?

Vilken av dem tycker ni?






It is all up to you

Pervers quiz

Oj! Inte alls oväntat av mig att sitta och quiza i hopp om att tiden ska gå lite snabbare.



Och jag antar att de inte bara fokuserar på snoppar då (?)

New computer

Jag behöver verkligen en ny dator NU. Pappa jag vet att du läser det hära, så jag hoppas vi kan lösa det fortast möjligt. Känns som att en del av mig fattas. Min kärlek för datorer är lika stor kärlek som du har för sockar och högtalare.



Den hära, tack!

TTYL

PS. jag har bloggabstinens idag.

Being beautiful

Nu har jag precis packat. Amanda står och städar. Även fast hon är riktigt duktig på att stöka ner, så är hon lika bra på att städa, gilla! Nu ska jag fördriva tiden vid datorn och sedan åker vi hem till min hemstad, piteå!


typisk packning av mig för 2 dagar... hehe

duktig tjej

TTYL

Frågestund


Det finns alltid någonting som är finare..

Aloha amigos!

Kom just hem från en liten biltur, samt middag på max. Maten satt bra i magen, medtanke på att jag inte ätit så stora mängder mat i helgen.








en liten sneakpeak in i min väska..

Det som fullbordar livet, nästan....


TTYL

Inköp

Dom senaste dagarna har jag spenderat, pengar, pengar och åter pengar. Fast olyckligt lite på kläder. Har mest ätit, hehe. Men nu kommer ni få se några av mina få inköp, en pälsväst och en svart enaxlad klänning. Blir att inverstera en pälsjacka på måndag.





TTYL

Kärlek!

Nu drar vi på max.. vi hörs sen!


Min soulmate?

Jag tror jag hittat en människa som är värre än mig på att stöka ner. Priset går till min fina vän, Amanda Engfors!




Observera att detta bara är en del av rummet. Men jag tyck om dä ändå!

TTYL

BE PROUD

Jag kommer starta ett nytt koncept i min blogg som handlar om att man ska vara stolt över sig själv, precis som man är. Kategorin kommer heta "Be proud" och ni kommer hitta det i arkivet på sidan.


But you can blame it on me..

Hej!
Av trisstes igår så hittade jag webbkameran, vilket resluterade till en mängd bilder. Även en hel del mobil bilder. Hade ingen tagg igår till att vara ute och supa, sedan vakna upp bakis. Nej, jag stannade hemma och tog kort på mig själv, EGO GIRL!









TTYL

Ken ring - nu måste vi dra.

Morning!
Vi har varit vaken ett tag, ätit chips och godis, nyttig frukost, sure. Jag vill tacka för alla fina ord i kommentarerna, mina läsare är verkligen bäst.



TTYL


sweet dreams


The minor fall and the major lift.

Hej!
Vad gör jag vaken nu? Jag är trött, så egentligen borde jag sova. Jag tänker, alldeles för mycket. Inte om någonting speciellt egentligen, utan om allt mellan himmel och jord. Jag gillar att filosofera såhär på nattkvisten, det känns skönt, lite som en befrielse. Men nu ska jag tända ljus och sedan lägga mig ner och somna in i en djup, skönhetssömn.













Mrs. Black and white says goodnight now!

TTYL

Era vidriga människor..

Ni som snackar skit, ni som baktalar era vänner, ni som sprider falska rykten, ni som helt enkelt gör allt för att skada en annan människa, ni är vidriga människor och det är dags för mig att berätta vad jag har att säga om er.

Enligt rykten så skulle jag klassas som världens största hora. Men det som är allmänbildade vet att detta är omöjligt. Definitionen av en hora är ju en tjej som tar betalt för sex, vilket aldrig hänt mig och kommer aldrig att hända.

Sen de som säger att tjejer är lätta att få i säng. Sex är lust och tjejer har iprincip lika mycket lust som killar. Men om tjejer vill ha sex, så klassas vi rakt av som att vi är lätta att få i säng. Jag tror inte det är många tjejer som skulle ha sex med någon emot sin vilja. Vissa luster är större än andra, vilket kan öka i partners också.

Ni som hittar på rykten om någon annan för att själv försöka framstå som bättre, sök hjälp. Det är ju uppenbart att ni lider av någon form av brist i självkänsla/självförtroende. Om man tycker om sig själv, tror på sig själv, så behöver man inte prata ont om människor. Det kan vara okända människor som du har sett på stan, det kan vara fd. vänner. Saken är den att vi behöver inte prata ont om en annan individ om vi själva står med båda fötterna på jorden.

Vi individer, vi är så olika allihopa. Vissa väljer att synas, andra inte. Men oavsett vad vi gör så är aldrig människorna runt omkring oss nöjda. Om jag sticker ut så tror alla att jag är en självbelåten jävel som tror mig själv vara bättre än alla andra. Om jag inte syns så blir jag också baktalad som mobbad, eller etc.

Det handlar om att vi måste acceptera att människor har fel och brister. För vem gör aldrig fel? vem har aldrig begått ett misstag? sagt fel saker, eller helt enkelt gjort någonting man ångrar? Varför är vi så förbannat elaka att vi måste hänga ut denna människa och straffa den i evigheter för misstag de begått.

Ni människor som gör andra illa medvetet, ni borde skämmas, ni borde vara dom som straffas. Men vi får se det såhära, man straffar ingen ostraffat. Och det man gjort mot andra, kommer slå tillbaka på en själv i slutändan!




Mystery girl

Jag vet inte vad det är som gör att jag inte får i mig varken dryck eller mat. Har mina aningar om att jag kan vara utbränd, ha magsåg, eller så magkatarr. Den stöter verkligen ifrån allting och så fort jag äter/dricker så blir jag illamående.




ingen sexyposé som nog de flesta hunnit tänka vid det här laget. Gott med finger bara!

happy!


I miss my mystery man!

I'm dying, already.

Clara om Now it's four months ago.:
Att du fick jobb på thai kan inte ha något att göra med att din bästa kompis yuns föräldrar äger restaurangen? haha



Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Yuns mamma jobbar inte, och yuns pappa ska vi inte prata om överhuvudtaget. Jag tycker verkligen det är skrattretande när människor skriver saker dom uppenbarligen inte har en aning om. Chim heter hon som äger det och hon är varken släkt/mamma eller någonting annat med yun. VI HÖRS!


Utan dina andetag

Hej bloggen!
Vi sitter fortfarande hemma hos Linnea. Fördriver tiden med bring it on, internet och godis medans jag väntar på att dessa segkorvar ska bli klara för partheeeey!




Observera jumbotuggummit..

TTYL


Love!



Det kom till min insikt idag, att jag verkligen aldrig sagt "det" åt en kille. Aldrig någonsin, och det skrämmer mig litegrann över att inte veta hur älska känns. Kommer jag någonsin älska någon? hur vet jag att jag älskar någon? Vad handlar älska om egentligen? Är det verkligen så som dom säger att, "Om man älskar någon så ska man vara osjälvisk nog och gå med på allt hon/han önskar".


Sick bastards

Justja! Glömde berätta för er om en helsjuk sak som hände mig idag då jag satt och väntade på bussen. Två alkisar får syn på mig och jag såg ju tydligen ut som en trevlig och pratsugen tjej eftersom dom själv bjöd in sig till att föra en lång och sjuk konversation till mig.

- " Vilka sexiga ben du har, ännu sexigare med dom där på (hade strumpbyxor)".

- " skulle jag kunna få bli din pojkvän?"

- " Du ska föda mina barn".

-" Vilken sjukt snygg kropp du har. (Även ett försök till att spanka mig på röven, hann dra undan turligt nog)"

-"I mina drömmar så våldtar jag dig."

Observera att denna man är ca 40-45+, alkoholist och säger sådana där saker till en 16 åring. Vi lever i en sjuk värld.



TTYL/F


Secret message

Hallå amigos!
Sitter just nu hemma hos Linnea. Amanda håller på att sätta in löshår på henne, spännande!

Någon som vågar gissa vad det står här?


Nu måste vi dra, ja vi syns väl någon dag.

Tänkte ta en liten update om de dagar ni missat.

Torsdag:

Jag åkte hem med Amanda till boden efter skolan. Vi gick och mötte upp Angelica och lunchade/åt middag på en underbar kinarestaurang. Efter det gick vi förbi hanssons och tog oss varsin latté. Sedan avslutades kvällen med en sväng på coop, besök av david och jim och sedan somnade vi.


Amanda och Angelica, sötisar.




Fredag:

Så vaknade jag och mandis kring åtta tiden. Vi åkte till skolan för att ha 2 lektioner. Sedan åkte jag och josse hem till piteå för att packa till kvällen. Och sedan började mysteriet..

Dagens outfit;









Lördag:

Åkte buss hem till boden. Eller hem och hem, mitt nurvarande hem iallafall ;) Blev upphämtad av L och A, åkte förbi angelica och hämtade våra saker, sedan blev det en tripp förbi kioskpiraten.


Ja, jag äter onyttigt, men jag gillarE. Haha!

TTYL BITCHES!


trevlig vistelse i luleå..

Igår var det somsagt insparken i luleå. Jag och tjejerna hade en tooppenkväll men först av allt så började vi hos angelica, där vi gjorde oss i ordning och förfestade. Vi skrattade (åt idioter), dansade och sedan gick vi och åt på max. Kvällen avslutades sedan med mysigt sällskap och film/er.




söt babe.

TTYL


Usel bloggerska!

Hej alla fina!
Nu är jag hemma från skolan. Min uppdatering har varit sämst eftersom det vart en impulsövernattning igår.. och mysig var det. Har dessvärre lite tråkiga nyheter för er, jag ska på en mysterisk resa hela helgen. Det finns en möjlighet att jag uppdaterar, men ingenting är säkert. Vi hörs annars på måndag!!

 

Vart tror ni det är jag ska?


Det är på riktigt..

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag



Jag är kär på riktigt...


Vet ni vad jag kom på?

.. Jag måste shoppa. Det är dags att fylla ut höstgarderoben litegrann.

Några hösttips om vad som skulle passa mig?


Now it's four months ago.

Anna om Happiness med the fray.:
vart är din halsduk ifrån? :) 
Min halsduk är från ginatricot. Superskön och superbillig.


  Anonym om Happiness med the fray.:
vart köpte du dina chinos?
Om du menar dom gråa(?) så är dom från cubus.

 
  Anonym om Nice to meet you anyway.:
Bebisar? vilken åldersgrupp vänder du dig till ;P
Sådana som du och neråt ;)

 
Anonym om motivation:
Jag har följt din blogg ett tag, och jag märker att ditt sätt att blogga har förändrats en aning över sommaren. Kanske det har att göra med att du har utvecklats som person? :)
Jo, det har det verkligen. Kul att du har märkt det också =)


angelica om Anything could make this easier.:
Hej! tänkte höra hur du fick jobbet på thaigarden?
Jag lämnade in ett cv. Och en dag så kontaktade min nurvarande chef mig för att komma in och provjobba. Och sedan efter det har jag fått jobba kvar =)


Jennifer om Anything could make this easier.:
Hej! Vad för slags löshår har du? Och har du tunnt eller tjockt hår? Det ser ju så verkligt ut :)
Jag har 100% äkta löshår. Mitt vanliga hår är ganska tunt, och det är en av anledningarna till att jag använder löshår. Det är snyggare och går att styla lättare.


Anonym om Anything could make this easier.:
Din navelpiercing ser ut att stöta ut, skinnbiten ser ju verkligen skittunn ut? :S:S
Anledningen till att det är en sådan tunn skinnbit mellan piercingen och naveln är för att det fanns så lite hud att ta i. Har ju inte direkt något överflöd av hud så det är just därför. Det stöter inte bort, utan har alltid sett ut så.

TTYL


Sjuk...

Nämen! sjukdomen kom passande till denna vecka med en helg fullspäckad av planer. Oavsett hur sjuk jag är, vilken temperatur febertermometern visar så ger jag inte upp, jag ska ut med mina fina klasskompisar och ha kul, vara crazy och bara leva livet.

 



Jag för 2 hela år sedan. Vad man förändras med tiden! :)

TTYL CUTIES!


Det vackra som vi nästan glömt.. finns kvar, och vi kan inte längre ljuga.

Jag vill gråta av frustration, förbannade svenska arbete!


Happiness med the fray.

Hallå!

Självklart sitter jag hära, fortfarande. Hittar inte riktigt motivationen till att skriva OM mitt svenska arbete. Förbannade datorjävel! ska unna mig själv en riktigt fläskig godispåse och en lång, mysig dusch sedan när jag är klar. Pluss att jag måste bättra på brännan med... bannat!

Dagens outfit:




Förlåt för den extremt dåliga bildkvalitén. Lovar er att införskaffa mig en sådan där nymodighet, digitalkamera när jag har tid;)

TTYL BITCHES!


Facebooks "WHYYYY"

Why? Det är den enda frågan jag kan ställa mig själv.

Kolla på bilden bara. Säger inte det ganska mycket om honom som 50+are? trying to be young?

Jag vet inte vad problemet är. Men nej tack, hitta någon i din egna ålder! PÖSS



Men alla som vill bli vän med honom. Adda: Georges Fares.

TTYL


Nice to meet you anyway.

Hej bebisar!

Ikväll ska nog jag och amanda förhoppningsvis åka och sola för att bättra på brännan inför helgens bravader. Jag och tjejerna i klassen har stora planer om att gå på klubbfesten tillsammans, det kommer bli superkul!

Skrev även fel datum. Det är den 9/9 sista förköpsdagen är, men nu på fredag den 11/9 är klubbfesten, awesome.

När jag och Amanda kom hem till piteå så beslöt vi oss för att äta middag tillsammans. Och nyttiga som vi är så vart det en hederlig fetto måltid på sunes.



TTYL


But I just found someone special, and it's really someone special.

Hallå alla mina fina läsare!
Det har varit dåligt med uppdatering pga att min minidator har kraschat, men som tur är, har pappa lovat mig en ny. Igår var jag iallafall med min nya klass på vallen (i luleå) för att lära känna varandra och som att vi gjorde det. Jag, Rebecca, Frida, Linn och Klara, satt och pratade om allting mellan himmel och jord, till klockan 3 på natten. Vi har även haft massvis med aktiviteter där vi fått sammarbeta och diverse.

Nu är jag hemma hos pappa och ska påbörja mitt vänskapsporträtt om kevin, eftersom det förra följde med datorn som valde att dö. Kul, jättekul!












sötis

Klara och frida

Tjejer!

Sofie och Mia!

TTYL


motivation

Dagens ämne är motivation. Och i texten nedan, så kommer ett fåtal hemligheter avslöjas.


Att känna sig motiverad är väldigt viktigt för att kunna ta dig dit du vill. Under mina år som studerade i piteå har jag inte kännt mig motiverad för en sekund, och är inte det synd egentligen? Jag kan inte säga att jag är missnöjd med vad jag ådstakommit under mina år i skolan, men jag kan därimot säga att jag önskar att jag hade delat mina år med människor som faktiskt kunde se det verkliga istället för att bygga upp en egen bild av vad de trodde var sanning.


Men det är gjort mig stark och gett mig en ny chans nu i luleå som jag verkligen ska ta vara på. Alla mina skolarbeten är bortgjorda och det känns skönt att nu ha saker som man slipper oroa sig för. Jag älskar att känna mig som en del av någonting som kan förändra och även om det är någonting så litet som elevrådsrepresentant som älskar jag känslan av att kunna tillföra andra människor någonting och få min röst hörd.


Diskussion och argumentering är en passion av vad som egentligen är jag.

Jag ska bli någonting stort, för att pengar är makt, och makt är coolt!

Jag tror på mig själv och det är allt som krävs!


I'm into you boy

Hej bebisar!
Vilken morgon det har varit. Sov till klockan 4, men det behövdes nog. Igår efter jobbet så åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att avnjuta en underbar partykväll som innehöll lekparksprat, mopedåkande, sms-krig, men vad säger man? You are what you're born to, and i'm a partyprincess!



Många säger att de blir hungriga av att kolla på min blogg. Stämmer det?;)

TTYL


Anything could make this easier.

Godmorgon!

Nu är bloggprinsessan uppe tidigt för det som står på schemat idag är nämligen jobb, jippie! Inte alla som låter så när dom ska gå till jobbet va?;) Kom att tänka på kroppskomplex idag när jag kollade mig själv i spegeln och jag vill inte låta som om jag har världen självkänsla, men jag är faktiskt nöjd över mig själv, och det är så det ska vara!


Min favorit del på kroppen är min mage. Vilken är din?


3 steg till förökad självkänsla:

- När du står framför spegeln, kanske efter att du har duschat/i underkläder, överrös dig själv med fina komplimanger och övertala dig själv att du är fin, precis som DU är.


- Välj ut en del på kroppen som du gillar mest, fokusera på den och gotta dig i det.


- Bär kläder som framhäver den delen som du gillar mest. Kanske är det din rumpa, eller din mage. Kanske är det dina ögon som du vill framhäva genom en läcker ögonskugga eller eyeliner..


It's your choise to make!


TTYL!


memories never fade..

Kollade på min pixbox och hittade en massa gamla bilder som ni nu ska få ta del av. Det är tillåtet att skratta!!


jag 15år

jag och yun i 8an

Jag och tjejerna innan thaigarden

i 8an någon gång.

jag i 8an

jag och cajsa, pdol 07 eller 08

pdol

jag 15år

jag 15år

Angelica och jag innan ett klassfoto i 8an.

XOXO


tripped

Hallå mina favoriter!
Nu har jag precis kommit ut ur duschen, slängt på mig en herrskjorta och ett par tofflor som jag ska mysa i resten av kvällen. Skulle egentligen på inflyttningsfest, men bojkottade det eftersom jag jobbar från 12-9 imorgon.





Nu vill jag bli mörkhårig igen, vilket missöde.


He doesn't know who I am.

Hej!

Nu är jag hemkommen från jobbet. Och som vanligt har det varit en superrolig arbetskväll, men det har jag väl mina underbara arbetskamrater att tacka och vårat underbara teamwork. Åt iallafall tigerräkor friterade i ströbröd, delicious.







TTYL


Killar vi kan inte leva med dom, men inte utan dom heller.

 

Varför är det så att vi tjejer accepterar när killar ser oss som objekt, och sedan behandlar oss som det också?

Varför förlåter vi otrohet och när dom gör oss illa medvetet?

Varför stannar vi kvar hos någon som gör oss mer olycklig än lycklig?

Jag träffade en kille för ett fåtal månader sedan. Och ibörjan så fick jag det intrycket av att han skulle vara "Prince charming". Och oavsett hur många gånger han sårade mig så tog jag aldrig ett steg tillbaka och satte stopp för mina känslor som bara växte för var dag.

Kärleken gör oss blind, men den gör oss förhoppningsvis klokare i framtiden också.


Jag vill ha någon som är alldeles för långt bort från att vara bra för mig. Jag är kär i den rollen han spelade, inte i verkligheten. Men kanske, jag hoppas, så samspelar rollen med den verkliga killen? Jag tror att det finns gott och ont i alla människor. Även i honom.

Men när ska verkligheten sätta stopp för drömmarna? När är det dags att återgå till det verkliga?

Ingen utav oss vann. Ingen utav oss fick en nominering för rollen vi spelade. Men vi kunde ha fått varandra, om vi inte hade varit så vackert själviska och burit en så otrolig stolthet.

Ingenting handlar om vem som gjorde vad. Utan att jag upptäckte vilken otrolig kärlek jag kunde känna för en människa, när det var försent. Det är försent att förlåta det förflutna, men inte försent att ge framtiden en ny chans. Kanske i ett annat liv, jag vet inte..



I will always remember you as mysteryman.
Although it was good when it was great, nice to meet you anyway.


/F.j


en dyster dag i luleå.

Hej!

Vilken dag det har varit. Humöret har pendlat upp och ner, tankarna gått kors och tvärs och man har fått reda på saker som man inte trodde om vissa människor. Idioti, utan tvekan. Men boys, will always be boys. Bortsett från det så är luleå en toppenstad.


min frukost


sweetie

engelska

TTYL


Insparken 9/9

Nästa fredag, den 9/9 är det insparken. Är det någon som ska dit?



TTYL


smiling sweetheart

Anonym om My new hair.:
varför byter du telefon stup i kvarten? iphone är väl bättre än den där
För att min iphone är trasig. 


cissi om Förresten..:
wow ! gillar skor med , men kan du inte ta närbild på några av dom snyggaste ?? :) <3
Jo! det kan jag göra senare:)


Frida om letting go..:
Alltså brukar du festa med bratsen i luleå? Tyckte jag såg dig med dom någon gång i somras? :) Sluta inte blogga, vore jättetråkigt!! / Fridis?
Vilka är bratsen? menar du tom, johan och dem? 


Anonym om letting go..:
Ska du sluta blogga? :(
Nej, inte det:)



SANNA
om Lägenhet sökes!:
Hej, tänkte bara fråga vart du köpt ditt löshår ifrån? För du använder väl det?
Jag köper mitt löshår från www.afrocare.com


TTYL


teenage dirtbag.

Hej!

Trött är jag verkligen. Hoppas det dyker upp någon lägenhet till mig inom en snar framtid. Annars kommer allt bussåkande ta kål på mig. Börjar iallafall 09.40 idag och slutar 14.00, vilket betyder 2 lektion. Känns verkligen ovärt. Men måste man, så måste man. Jobbar iallafall ikväll. Sen efter jobbet så ska nog jag och Amanda se på bio, mys!



Är det någon som har sett den hära?

TTYL


Godnatt från eran favoritbloggerska!

Nu är det så att eran bloggerska ska gå och sova. Alla damer behöver sin skönhetssömn. Har på mig ett urgulligt nattlinne i rosa, perfekt för mig.

 


kvällsgodis




TTYL / modeisdelicious


My new hair.

Alla är nog väldigt nyfikna om hur mitt hår ser ut? eller har jag fel? Jag kanske är svarthårig, klippt kort, färgat rött och ska gå med i armen " vi som vill döda bloggfjortisarna" nä, skämt och sido. Jag skrev ju faktiskt i inlägget under att jag hade längre hår och en ny hårfärg. Klart ni ska få se det.


Sjukt dålig bild. Det är iallafall kopparbrunt med ljusa slingor.

"Om gud fanns, så hade han städat mitt rum för längesen" det BEHÖVS.

TTYL/F

 

 


Back on track bitches!

Hej! Nu är jag back on track, och glad är jag för det. Har saknat min fina blogg och mina underbara läsare. När jag skrev, bye bye bloggen, nu gör jag slut. Så menade jag inte att jag skulle sluta blogga, utan dom flesta bara antog det. Skulle aldrig ge upp min blogg för att några amatörbloggare trakasserar mig. Utredningen pågår just nu, och dom kommer få sitt.

Under tiden jag har varit borta så har jag varit otrolig engagerad i skolan. Jag har hunnit bli elevrådsrepresentant, skrivit klart mitt vänskapsporträtt, lärt känna, nya, underbara människor. Kollat på lägenheter, smidit framtidsplaner och shoppat. Låter precis som mig, eller hur?


Linne från GT

underbara halsduk från GT

fika med amanda på nodo.

Finis


+ Att jag nu har längre hår och ny hårfärg. See ya amigos!


RSS 2.0