You and I could have a bad romance.

Nu är det duschen som gäller för mig. Måste lukta gott och vara goodlooking ikväll :)




videoblogg

Haha! Det låter som jag säger att jag "prövar auschwitz" jisses!



New life

Hello partypeople!

Jag håller på att tagga upp med partymusik och väljer ut outfits för kvällen. Jag har verkligen problem när det kommer till det. Jag känner att jag hamnat på en torrfläck, ingen inspiration, INGENTING! det suger.








I need inspiration!..

And I said what about? breakfast at tiffanys?



Anonym om videoblogg:

Härligt att du kommit igång med bloggen igen! :D
Såg att du skulle ha vit klänning på valborgs, och jag är också sugen på att ha min vita klänning, men tycker inte du det känns lite för sommrigt? :O Vart lite osäker på den nu ;D
Jag tänker trotsa vädret och frysa oavsett. För vi har planerat att köra sommartema och välkomna in sommar och då kan snön dra långt. lång bort från vårat tema! Jag är I L.A, MIAMI, eller någonannanstan just nu :)


Anonym om Welcome to my life:
hur kunde bikinin vara så billig? är det för att det är tjejkväll??
Jag har ingen aning faktiskt. Men jag antar det =)

katrin om You're love is just a lie.:
du är enormt söt! Jag är 164 ungefär och är 12 år nsrt 13 ungefär hur lång kmr jag vara när jag har slutat växa och när slutar jagh växa? när slutade du växa? :) älskar bara din blogg så mycket världens bäästa<3
Jag har inte slutat växa ännu. Jag kommer vara ca 170 cm när jag slutar växa =) men när man är yngre så växer man drastiska längder på bara en sommar. Tex, en kompis till mig, växte 1 dm under sommaren. Så det är väldigt varierande. Det är ingenting jag kan svara på direkt. Men tack för att du gillar min blogg iallafall! :)


ammis  om You're love is just a lie.:
när kmr videobloggen ? :)
vad vil du bli när du blir större? designer? :D
Den har kommit upp nu! Jag vill bli psykolog, jurist, designare eller frisör.

anneli om You're love is just a lie.:
du e oerhört söt, folk som gör bloggar om dej är bara avensjuka på ditt fina utseende lägg inte ngn energi på dom!!! Jag tror den som gjorde bloggen har tagit bort den! Så lägg inte mer energi på det, hon är dum och knäpp och kan dra. Kul att du börjat med videobloggar det är så himla roligt jag bara älskar videobloggar när du gör dom. Vilka bloggar läser du och läser du foki.se? vad tkr du om henne. Jag börjar känna mig uttråkad av hennes blogg lite hihi om man frågar mig liksom! :) ÄLSKAAR DIN BLOGG så mycket bättre en dom alla, hoppas du blir storbloggare ngn dag, och det ommer du. Sluta ALDRIG med din blogg. sötnos :*

Tack så himla mycket för dina fina ord! Du anar inte hur glad det faktiskt gör mig :) Jag läser alla storbloggarna och det händer ibland att jag klickar mig in på fokis. Men jag anser inte att hennes blogg intresserar mig det minsta. Tack än en gång för alla dina jättefina ord! Puss på dig gumman :)

I wont stop until that boy is mine.

Godmorgon!

Imorse fick jag en paketleverans med mitt 10-pack lösögonfransar som jag beställt från ebay. Riktigt fyndigt för bara 99:-. Jag behöver det, eftersom jag använder lösögonfransar ganska mycket!




Jag tog "hollywood style" Älskar dom. Hoppas dom är lika snygga på =)

Daughtry - Life after you

Nu hade jag tänkt sova och försöka ladda upp krafterna inför morgondagen. Fest står på schemat, yiiha!


Cinderella

Nu har mamma äntligen limmat fast mitt löshår, thank god! Trodde det var ute med mig där ett tag. Men nu kommer jag vara awesome för morgondagen. Stora hollywood lockar, min nya klänning från rare fashion och mina nya fotslavar, vilka juveler alltså!


I love it. Dock är det helt ofixat och nyduschat nu, men det lär ni ändå ha förståelse till! :)


All that i'm after is a life full of laughter. As long as i'm laughing with you..








.."I think that all that still matters, is love ever after, after the life we been through. 'Cause I know there's no life after you".

videoblogg

Här kommer dagens videoblogg. Lite senare än tänkt, men whatever! :)


Thai garden

Idag på jobbet så åt jag en N06 (varm glasnudelsallad med fläskött och thailändska kryddor/örter).







Puss och kram!


Tjejkväll

Hej alla fina!

Efter jobbet så gick jag och Emmy ner på tjejkvällen. Egentligen skulle jag vara ekonomisk, men när jag såg att dom hade fått skorna som jag har velat ha sååååå länge, så kunde jag inte motstå att köpa dom, oavsett hur dyra dom var.

På restaurangen idag så har det varit så sjukt mycket folk. Jag är glad att Pim arbetade med oss ända till 9 iallafall. Annars hade vi aldrig klarat oss. Jag har sprungit som en tok fram och tillbaka och i slutet så ville jag bara dö, vilket jag gjorde iofs.





750:- från scorette. Nu är jag lycklig igen!

I would like to bite new york.

Nu måste jag skynda mig iväg till jobbet. Det gick tyvärr inte att ladda upp någon videoblogg eftersom jag måste konvertera om filen, och då behöver jag någon händig man som hjälper mig, boytoy kanske? Haha, jag måste sluta kalla honom det.

En stooooor puss från mig! Vi syns inte förens 22:30 ikväll =)




Adios guapas!

Långklänning

Jag hittade en superfin långklänning från gina tricot. Själv vet jag inte om långklänning riktigt är the "IT" för mig. Men vad tycker ni?



Welcome to my life

Aloha!

Jag har precis kommit hem. Lunchen med mami var superbra. Karina lät oss även pröva en delikatess bakelse som är inspirerad från amerika. En tjock frasvåffla med glass, jordgubbar, grädde och kola/jordgubbssås, det var riktigt gott faktiskt. När jag var klar med lunchen så gick jag och inhandlade mig lite "nödvändigt" 1 bikini, 1 baddräkt, även en baseboll inspirerad jacka som jag velat ha länge och lösögonfransar för morgondagen.


Club sandwich från röda lyktan.


Baseball jacka från gina tricot. 249:-

Supersöta trosor från gina tricot. 29:-

Lösögonfransar från kicks. 65:-

Creme färgad bikini från cubus (liknar den som kommer från victorias secret) 10:-/per del. Världens kap.

En baddräkt från cubus. 10:- för denna med. Jag har alltid velat ha en baddräkt så jag passade på att fynda när jag ändå var igång med shoppingen.

Detta var allt för idag. Efter jobbet ska jag även besöka tjejkvällen, men om det blir shopping då återstår att se =)

You're love is just a lie.

Hej amigos!

Jag har precis spelat in en videoblogg som jag tänkte lägga ut. Men först ska ni få se dagens outfit, den är dock väldigt enkel. Jag ska ner på stan och Luncha med mami, även ta och ringa min fina boytoy. Iallafall så har ni dagens outfit här.












Ska dock bara ha den rosa klockan på mig, haha! Glömde att ta av mig den svarta då jag prövade dom :)

Puss och kram!

Rainbow



madde  om FAKE-BLOGG:
HAHAHAHA! Fyfan vilken missbildad människa, hon kan inte ha bra självkänsla när hon tar dina bilder. Du får börja märka alla bilder i hörnet med "modeisdelicious.blogg.se" så kanske hon slutar :)
Du inser väl att det är tusentals bilder jag måste märka då? haha! PALLA....


hejhjejhe om FAKE-BLOGG:
kul att det står uppe på fliken FAKE-BLOGG ? haah
Vart hittade du det? :O


UTTRÅKAD var ordet = katrina om This is gonna take a long time, please give me a sign. I can't take no more.:
ska du inte fixa ny designer/header ? länge sen , börjar bli uttråkad
Jo! Jag hade faktiskt tänkt ta nya utomlands :)


ida om This is gonna take a long time, please give me a sign. I can't take no more.:
Haha, helt sjukt.. när man följt din blogg länge och fått se hur du själv och andra skrivit att du skulle vara dryg går det verkligen inte att föreställa då man hör dig prata i videobloggen, helt söt och snäll får man ju intryck av:')
Tack! så himla snällt sagt av dig :)


jennifer  om This is gonna take a long time, please give me a sign. I can't take no more.:
joo nu funkar det! Pratar du sådär på riktigt elle bara för du är sjuk? Det är jättelkul med viedoblogg så fortsätt med det!! Du är jättesöt verkligen, hade du löshår i videon ? :)
Jag har faktiskt ingen aning. Vad syftar du på för speciellt? min röst eller? haha! Jag är lite trög idag, haha :) Tack, vad snällt sagt! Jo det hade jag =)


lolo om Oh boy! If you ever have to let me down.:
vad fin du är :) vad andvärnder du fr smink en vardag? vad för puder andvänder du? vad tvätter du bort ditt smink med , vilka produkter och vad smörjer du in etfer om du gör det? har du finnnar ? :D
love your blog girl!


På en vardag använder jag foundation, rouge, eyeliner och maskara. Jag använder inget puder, utan foundation istället. Jag har produkter från biotherm som jag tvättar av mig sminket med. Och sen så smörjer jag in mig med en återfuktande kräm från aco. Jo, klart jag får finnar, men det är inte ofta! =)
Puss!

Right between the eyes.

Godmorgon amigos!

Vaknade för ett tag sedan, men har suttit och granskat alla fina kommentarer som jag fått från er :) Nu ska jag ta och koka lite thé så att min hals blir bättre någon gång. Jag hostar värre än någonting annat.

Ska ner på stan om ett tag, luncha med mami och även kolla efter en ny bikini, (Like I need a new one).




Frääääääsch! Nåja, allt blir bättre med lite smink :)

Carried away!

sometimes love just ain't enough..


Valborgs-klänningen

Hade tänkt använda min nya klänning från Rare fashion på valborgs. Oavsett hur kallt det är så får man lida pin om man vill vara snygg. Nå, vad säger ni? Visst är den fin?=)





Och till er som säkerligen undrar, så använder jag ingen bh under de plagg som är djup urringning på ryggen. Nipple-covers fungerar perfekt! Men med denna klänning så behövdes det ingenting alls! :) Helt perfekt. Skönt också för den delen.

Nåja! Nu ska jag tvätta av mig mitt smink och sedan gå och lägga mig, ska upp tidigt och shoppa imorgon, haha!

Puss och kram.

Veckorevyn

Jag har precis klickat hem senaste numret av veckorevyn. En åt mig och en åt min bästis, empangirl. Nu får jag vänta tills den kommer och senare ta del av senaste badmodet. Den är gratis, men det är först till kvarn! :)



Puss!

We work it all night.

Godkväll alla fina!

Har precis kommit hem från Emmy. Direkt efter jobbet så åkte jag dit och sydde in hennes nya klänning som hon köpt, superfin med djup rygg. Nåja! Det har gått bra att jobba idag, relativt mycket folk faktiskt, vilket har varit en aning jobbigt eftersom min kropp inte är den piggaste. Men jag tog saken i egna händer, drack en kaffekopp och mådde lite bättre senare.




N02 (Pat thai med tofu och soyakött) mumsigt!

FAKE-BLOGG

Gulliga Mathilda hade postat en kommentar och berättat att någon ful jävel har tagit mina bilder och bloggar med dem, och anger sig vara mig. Vilket patetiskt försök till att låtsas vara någon annan. Jag kommer ändå vara en bättre bloggare än vad denna person någonsin kommer vara. Klicka er in på bloggen hära och be henne skaffa sig ett liv, haha..

http://finestlight.se/userBlog/?uid=37703&beid=1353742






På bild 2 är det jag och tina, och ingen patricia. Sen på bild två så skriver hon som anger sig vara "mig" att jag har en brorsa, ehhhhhhhh! VAFAN.  Jag har ingen brorsa och det tackar jag gudarna för. Jag har världens bästa storasyster och det är enough för mig. Blir fan förbannad!

Sömmerskan - Felice

Hello!

Nu är jag hemma hos emmy. Sitter och håller på med hennes förbannade klänning, hehe. Symaskinen har vägrat sammarbeta, men äntligen så är jag igång. Ska förbi J direkt efter, och sedan ska jag hem och fixa till litegrann.


Puss och kram!


This is gonna take a long time, please give me a sign. I can't take no more.

Nu får ni en videoblogg av mig, inte världens bästa, känner mig jävligt löjlig när jag pratar med mig själv, hehe. Nåja! Det får duga för denna gång :)

(videon fungerar inte, får ta och lösa detta problem ikväll)

 

 

See you later!


Oh boy! If you ever have to let me down.

Hello!

Nu har jag precis gjort mig i ordning för att traska ner på stan och käka lunch innan jag börjar jobba. Även kolla runt lite i butikerna. Jag får se om jag hittar något, men jag ska försöka vara ekonomisk innan jag åker.













Puss!

When need to fight for this love.


Amanda om John mayer!:
Kan du inte lägga upp bilder på eran lägenhet? Det hade varit jättekul att se! :)


Felice svarar; absolut! Här kommer det lite bilder =)


Tv-rummet

Köket

En liten del av hallen.

Mammas sovrum. Lite stökigt nu, hehe.

Min walk in closet som fortfarande ska göras om. Men såhära ser den ut nu.

Sen har ni ju sett mitt rum ett flertal gånger. Och toaletten är ingenting märkvärdigt. Mamma har en väldigt afrikansk/egyptisk stil i delar av lägenheten, vilket ni märker på vissa bilder. Konstiga statyer, målningar. Det är ingenting jag själv föredrar utan min stil är mera stilrent, vitt och rätt.. haha!


I want to break free.

Puuh! Nästan så att man blev anfådd av att renbädda sängen. Men allting är på sin plats, precis som jag vill ha det. Sängen är nog det allra viktigaste. Kuddarna ska ligga i färgskala, lakanet ska vara fritt från skräp, täcket ska ligga perfekt, och nu är min säng i perfektion.






12 kuddar, welcome to pillow-heaven..

Ever thine, ever mine, ever ours.

It's been said that the saddest thing a man will ever face it - "What might've been?"

But what if a man is faced with "What was?", or What may never be, or what could no longer be?

Choosing the right path is never easy, it's a desicion we make with only our hearts to guide us.

But sometime we find our way to something better..
Sometimes we fight through the regret and the remorse of our mistakes, our malice and our jealousy and the shame we feel for not being the poeople we were meant to be..

And that's when we find our way to something better.. or when something better finds it's way to us..

-You're my something better.


I can't take seeing you with him, 'cause I know exactly what you'll be, in his gallery.

Godmorgon allihopa!

Jag vaknade faktiskt kvart över 12 idag. Jag är imponerad hur jag har lyckats vända på dygnet. Dock är jag jätte förkyld och har drömt massvis med mardrömmar så jag kan väl inte påstå att jag sovit så jättebra. Idag är en bra dag, jag ska bara ta det lugnt ända fram tills jag börjar att jobba.



'
Haha! Gillar min "the-grudge-flickan-look":)

Det här är för rollen du spelade, grattis till din nominering!

I had a dream last night.. It was about you and me.

"Våran kontakt hade brytits och på dom närmaste 5 åren så hade vi inte talats vid. Men en dag, när jag äntligen fick se dig igen så visste jag att du var den personen jag ville ha vid min sida, resten av mitt liv. Jag kan inte beskriva det tomrum som drömmen fick mig att känna när du längre inte var delaktig i mitt liv. Men allt jag visste då var att jag skulle älska dig förevigt.


Jag älskar allting med dig, hur du drar dig undan så fort någon kommer dig tätt in på livet.
Jag älskar dig för att du är envis.
Jag älskar hur du alltid får mig att skratta.
Jag älskar hur du får mig att känna som den mest vackra människan i hela världen.
Men mest av allt så älskar jag dig, för att du är du, och för att du har modet att älska mig tillbaka!
"


-Detta var min dröm från inatt. Jag avskyr när verkligheten hinner ikapp drömmarna!


Paolo nutini

Grant my last request, and just let me hold you..


You and I are history.

Godkväll!

Jag ska nog göra en tidig kväll. Känner mig inte bra just nu, förkyld, huvudvärk och you name it. Jag tror det ligger en förbannelse över mig. Att jag alltid ska bli sjuk till de viktiga sakerna. Förra gången var jag ju dödssjuk på min egna födelsedag. Nä! Nu ska jag trotsa detta och kurera mig allt jag kan, nu ska jag bli frisk och fit for fight inför valborg.


Godnatt!

Cougar town

Sitter i soffan just nu och ser cougartown med mami. Vad tycker ni om det programmet?



Adios!

How do I breathe?

Har precis kommit hem från kioskpiraten. Jag kände inte riktigt att popcorn levererade fullt ut inför kvällens bravader. Så det fick bli en stor godispåse och chips istället.




Fräknig näsa efter solningen!

TTYL!

Mr. big and carrie! - "I fucking love you"

It is about us getting closer. And you getting so freaked out that you have to put
an ocean between us. Why is it so hard? for you to fack me into your life, in a real way?


Well maybe I can't do this anymore. You said you loved me!


On laroy I shake it.



aa om John mayer!:

med vem ska du till turkiet?
hur länge ska du va drä?
kmr du blogga i turkiet? :D
1. Jag ska åka till turkiet med mami och m.fl.
2. Jag kommer vara dära en vecka :)
3. Ja, det kommer jag göra. Om jag får tillgång till trådlöst internet. Men det kommer inte bli lika täta updates som nu,.

lilleN om John mayer!:
SHIT , JAG HAR LÄNGE VELAT HA EN PIERCING OCH MEDANS DU ENNU HAR ETT HÅL MI NAVELN SÄTT IN EN PIERCING , GUMMAN LILLA DET ÄR JÄTTE FINT!!! :)

oj förlåt för att det blev stora bokstv men rokade ha på caps.

tacksam för svar!
Jag ska sätta in en piercing så fort jag hittar en som passar mig :)

anna om It's not a silly little moment.:
hejhej! jag skulle vilja ha kontakt med dig ang. lägenhet i luleå. Jag går andra året på mode och design i luleå och har hört att du bott ute på malmudden i en lägenhet uthyrd i andra hand. skulle gärna vilja få kontakt med den personen som hyr ut den lägenheten och undrar om du har några kontaktuppgifter som jag kan använda mig av?

MVH Anna :)

Du kan kontakta mig på [email protected], så kan vi prata närmare om det =)



lovisa om Boten anna:
i love din blogg så mycket , den är såå underhållande! =)<3

Tack för dina fina ord! Det känns jättekul för mig att du gillar min blogg =)

Solarium

Har precis kommit hem. Tog en 20-minutrare på solarieöarna, och sedan var jag förbi sarah och lånade hennes kamera till resan, tacktacktack för det! :) nu kommer ni får se mycket fina bilder. Och sen finns det mycket fina bilder att spara :)




Innan jag solade.





Puss och kram!

Boten anna

Mitt hår luktar sjuk gott just nu, nästan så att man vill sitta och sniffa på det. Nä! Skämt och sido. Nu ska jag ta på mig träningsskorna och traska ivägt till solarieöarna.





Osminkad och jävlig, men ni får stå ut idag! :)

John mayer!

Nu har jag precis duschat färdigt. FAN! fräsch brutta nu alltså. Jag vet inte vad det är med mig idag, är på så löjligt bra humör att det inte är sant. Ska och sola nu (jag vet, jävligt onödigt att duscha) men jag stod inte ut med att se mig i spegeln alltså.





Pussar!

Som att ta godis från småbarn!

Jag och Amanda sitter och pratar om våra resor, god! I miss her :) men hon bor ju så jäkla långt bort. Snart får vi nog ta och styra ihop någonting tillsammans. Maxmat, en flaska sparkling och bara vi två helgalna tjejer.




Puss!

Allting kommer att lösas och bli bättre igen. Om du har pengar i fickan eller ett ess i din arm.

Nu har jag precis städat klart och även påbörjat att packa min väska. Råkade nog packa lite för mycket, men vafan.. jag ska ju ha ett antal alternativ där nere ifall att det inte finns så mycket i shopping utbudet, utan bara sk. "turk-kläder" eeeuw.


Fuck it, I don't want you back.

Hittade detta ryss-check-häfte då jag städade ur min resväska, fuck it. Haha!


Bikini problems.

Jag har ett antal bikinisar, men riktiga problem med att välja vilka jag ska ta med mig. Högst 3 tror jag! hehe. Hjälp mig är ni gulliga. Ranka dom 3 ni tycker jag ska ta med mig :) har matchande nederdelar till alla.


1. Vit bandau bikini med paljetter.

2. Zebra tre-kantsbikini

3. Vitguldig bikini.

4. turkos bandau bikini

5. färgglad bandau bikini

6. vit trekantsbikini med volange.

7. Leopard bikini.

Help me decide!


Burned up in your atmosphere.

"I know you're scared that i'll soon be over it, that's part of it all. Part of the beauty of falling inlove with you."


I know you're scared that i'll soon be over it, that's part of it all. Part of the beauty of falling inlove with you, it's the fear you wont fall.

Nu ska jag börja städa mitt stökiga rum, precis som jag förutspådde så skulle jag hinna stöka ner det lika fort. Ska passa på att packa ner lite av mina nya sommarkläder också när jag ändå håller på, glömmer jag någonting livsviktigt så är nog livet över där nere. Men ska se till att jag inte packar ner så mycket så att jag kan shoppa tills jag känner en 30 meters våg av lycka.







Ska nog ändå ta och rensa ut lite kläder när jag ändå håller på! Kisses.

Hjärtat slår ett slag, för var förlorad dag!

Hello!

Nu har jag precis kommit hem till mami. Ska plocka ihop de kläder som jag behöver ha tvättade innan vi åker till turkey. Sedan när jag kommer hem så åker jag direkt till stockholm och hälsar på världens bästa yun, vi kommer ha en helt awesome vecka tillsammans.



Solning på altanen

Jag har legat ute och solat på altanen ett riktigt bra tag. Nu ska jag börja bege mig till mormor som fyller år, fika och fira henne. Tyvärr har jag inte hunnit rita någon teckning, men jag antar att hon förstår det nu när jag ändå är 17 år, och ingen konstnär direkt, haha.








I'm on a fucking party-mood!

Adios!

Mozart




October 17, 1790

...

PS

While I was writing the last page, tear after tear fell on the paper. But I must cheer up - catch! - An astonishing number of kisses are flying about - The deuce! - I see a whole crowd of them! Ha! Ha!...I have just caught three - They are delicious! - You can still answer this letter, but you must address your reply to Linz, Poste Restante - That is the safest course. As I do not yet know for certain whether I shall go to Regensburg, I can't tell you anything definite. Just write on the cover that the letter is to be kept until called for.

Adieu - Dearest, most beloved little wife - Take care of your health - and don't think of walking into town. Do write and tell me how you like our new quarters - Adieu. I kiss you millions of times.

- Mozart


The end of the sun.

Vad vill du säga när allting är sagt?
vad vill du känna när någon tagit din makt?


Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
hur ska du våga chansa
du som aldrig haft nån tur
du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt


Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt




I just don't care!

Godmorgon!

Jag vaknade verkligen på rätt sida i morse. Solen lyste in genom fönstret, jag har någonting att se fram emot idag. Ska tacka nej till jobbet i stockholm och bosätta mig på det enda stället jag hör hemma, it's still a secret, hehe! :)





Nu ska jag pallra mig ut och sola på altanen. Puss!


Kissemisse

Jag ligger och myser med kisse nu i fotöljen, hon är så kelig av sig. Precis som världens snällaste hund. Våran andra katt är mer fjollig och rädd av sig, medan pebbles älskar att mysa.





Jag älskar djur! Det är verkligen människans bästa vän :) Nu ska jag sova. Godnatt.

Men ska jag känna, ja då ska det finnas tid att känna fritt.

Jag kom att tänka på att något så litet som en fin komplimang kan få en glad. Det är viktigt att berömma människor i sin omgivning för de bra saker dom gör. Det är viktigt att visa uppskattning och att människor ifråga visar uppskattning tillbaka. Det var bara något jag kom att tänka på efter ikväll, då jag både fått stötande kommentarer och fina.


delicious factor!



haha klara om I'm not ready to go.:

ååh vad fint köp enligt mig!! :D VAR ÄR DET DU SKA ? UTOMLANDS VART SKA DU haha , jag sitter ocgh undrar det var eviga sekundddd ! men jag älskar dibn blogg , kollar alltid din först den är så underhållande , ceep it up girl lägg in lika många inlägg som du gör, det är så din blogg blir bra, jag hoppas verkligen för din skull att du får ennu mer läsare !! :D<3 tacksam för svar var du ska utomlands

Jag åker till turkiet den 2a maj :) Tack för dina fina ord, jag blir jätteglad av sådant.

Elin om Milkshake:
Skorna var skitsnygga på ju! :) Skull beställa men var såklart försent ute så fanns ej strl kvar, så typiskt! :)
Vilken storlek behövde du? Folk brukar sälja sina på tradera, kolla där :)

linnea om outfit:
Vars har du köpt den svarta korta tubtoppen? :-)
Gina tricot :)

Anonym om Deep blue something.:
är inte du i skolan nå?
Nej, jag har valt att byta. Och därför går jag ingenting just nu :)

anisa om I rule this blog!:
vad menas me TTYL?
Talk to you later :)

mikaela a. om Frågestund!:
Hello handsome! :)

Tänkte fråga om du och emmy är villiga att hjälpa mig shoppa lite, min garderob är så tråkig och jag har inga nya ideér. Samt att du och Emmy är mer mode inriktade än vad jag är!

Hej babe! Klart vi kan :) när tänkte du?

It's not a silly little moment.

Hejsan!

Nu är jag hemma hos pappa igen. Har spenderat min kväll med emmy, vi har käkat och sedan pratat en massa. Börjar känna mig lite sjuk, har ont i huvudet och fryser. Till middag idag så åt jag och pappa mat från max, det satt som smäck i magen. Var ett ruskigt bra tag sedan jag åt där faktiskt, eller det är vad de känns som iallafall.







Puss och kram!


I'm not ready to go.

Jag vill ha ett eget kit där man kan göra gelenaglar. Jag hittade ett som går på 700kr, funderar på att slå till då jag kommer hem från utlandet. Hade varit riktigt grymt att kunna göra på mig och mina vänner.



Puss!

We can't talk, things over a little time. Promise me, you wont stand by the line.

Jag funderar på att koka ihop lite middag, eller vänta tills padre kommer och hämtar mig, så att jag får åka och köpa någonting. Känner mig alldeles för lat för att laga mat, sen har jag ju inte så stora kunskaper inom varmkök heller, hehe.


Jag måste verkligen prata med mina tjejer om vad vi ska laga för mat på valborg. Vi hade planerat en 3 rätters, men nu gäller det bara att fastställa schemat så att vi får åka och handla någon gång. Jag är en sådan person som ska göra saker och ting direkt, har alldeles för dåligt tålamod för att orka vänta, haha!


Puss!

Milkshake

Ikväll ska jag och sova hos pappa, det ska bli trevligt att spendera lite tid med honom innan jag åker.











Rosa jacka - Gina tricot
Linne med kedjor - Gina tricot
Lack leggings - Cubus
Skor - Marble/nelly
Väska - Christian dior (från paris)
Döskalle ring - Glitter (syns dock inte på bilden).



Dylan Thomas



March 16, 1950

Cat: my cat: If only you would write to me: My love, oh Cat.

This is not, as it seems from the address above, a dive, a joint, saloon, etc. but the honourable & dignified headquarters of the dons of the University of Chicago.

I love you. That is all I know. But all I know, too, is that I am writing into space: the kind of dreadful, unknown space I am just going to enter. I am going to Iowa, Illinois, Idaho, Indindiana, but these, though mis-spelt, *are* on the map. You are not.

Have you forgotten me? I am the man you used to say you loved. I used to sleep in your arms - do you remember? But you never write. You are perhaps mindless of me. I am not of you. I love you.

There isn't a moment of any hideous day when I do not say to myself. 'It will be alright. I shall go home. Caitlin loves me. I love Caitlin.' But perhaps you have forgotten. If you have forgotten, or lost your affection for me, please, my Cat, let me know. I Love You.

- Dylan Thomas

outfit

Jag har dragit ihop några outfits av mina nya plagg. Något som jag kommer bära när jag åker utomlands den 2 maj.




Svarta höga shorts och mitt nya linne.



Svart kort tubtopp, höga shorts och min nya spetskavaj!

Over and out! / F

So what do you want from me?

Hära kommer shoppingen för idag!

'
Mina älskade skor från marble.

Klänning med spetsöverdel från motel.

Linne från h&m 149:-

Strandsjal från h&m (ska knytas om till klänning) 129:-

Asball jacka från gina tricot. 99:-

Oversize linne från gina tricot. 99:-

Underbar spetskavaj från gina tricot. 299:-

Jag är supernöjd med mina inköp. Nu väntar jag bara på mitt andra par skor från marble!

Shop til you drop.

Hej vänner och ovänner, hehe!

Jag har precis kommit hem från centrum där jag har shoppat mer än jag behövde. Nåja! nu är jag lycklig och redo för att åka utomlands. Jag hämtade även ut mitt paket från nelly i hopp om att mina marble skor skulle ligga dära i, men icket. Jag fick bara det svarta paret så nu har jag skickat arga mail åt kundtjänst.

Jag hann även med en lunch på Café röda lyktan med mami och Emmy!









Shoppingen får ni se i nästa inlägg.

I rule this blog!

Jag hittade precis en blogg som skrivit om mig. ovanligt? nej.. faktiskt inte. Förr blev jag mest förvånad över hur folk orkade lägga ner tid på att göra parodibloggar och you name it. Men nu känner jag mig van, det rör mig inte i ryggen faktiskt.


Deep blue something.

Godmorgon allihopa!

Igår gjorde jag en riktigt tidigt kväll, vilket jag är mycket glad för idag. Nu ska jag fixa till mig, sedan cykla iväg till tandläkaren. Kan inte riktigt förstå att det är 6 dagar kvar tills jag åker. Är så himla exalterad och redo för att komma bort ett tag. Sedan när jag kommer hem så åker jag till ett annat ställe.



Puss!

Beautiful guys, all over the world.

Nu är det dags för sängen. Är ruskigt trött och trodde att jag kunde pigga upp mig själv med lite internetshopping, men jag hittade dessvärre ingenting som föll mig smaken. Jag hittade några par fina skor, men jag har köpstopp nu, ända tills jag kommer hem från destination unknown.





Vi hörs imorgon! Natti natti.

Summer feelings



Anonym  om Pizza och balkonghäng:
röker du? :o
Nej! det gör jag inte. Cigarettpaketet låg bara på bordet.

haha om and i'm off.:
har du varit tilsammans med en dör Yun ? :D
Nej! yun är gay?

Anonym  om ain't no sunshine when he's gone.:
sover du med läppstift?
Inte det! Varför skulle jag göra det?:P

karin om and i'm off.:
ska du iväg ngnstans i sommar , utomlands altså??
Jag funderar på att åka till thailand, men har inte riktigt bestämt mig ännu:)
anna undrar om and i'm off.:

jag har en fråga här:
om du går in på augusti 2009 och ditt första inlägg är typ byebye nu gör jag slut eller ngt, då fick du hela 29 komentarer, sen under den månaden kansker du skrev att du skulle ha frågestund då fick du 44 frågor ungefär, det är ju jättemycket, känner du inte att du får mindre besök nu och mindre komentarer ?
Möjligtvis mindre kommentarer, men jag godkänner inte alla. Men jag kan säga att jag har dubbelt så många läsare nu än förra året =)

Anonym om Jag undrar vad som händer, vi som skrattade nyss.:
Stockholm? :)
Inte det :)

Anonym om ain't no sunshine when he's gone.:
varför nämner du aldrig johan i din blogg? verkar aldrig som att du är med honom
Jag har valt att hålla delar av mitt privatliv utanför bloggen helt enkelt :)

sara om Vem vill du spela? när du lagt alla dina kort?:
Varför är du inte där och stöttar johan lidman när han tävlar?:) Vill se lite bilder på er!! Ps. Asgrymm blogg du har!

Jag hade tyvärr inte möjlighet för det. Jag jobbade hela helgen! Men han gör så bra ifrån sig ändå, jag stöttar honom på avstånd med fina sms istället. Och sen så tog han hem vinsten denna gång med, i'm proud! :) Tack för dina fina ord.

Pizza och balkonghäng

Idag har jag bara älskat med livet lite extra. Jag har suttit ute i solen, hört fåglarna kvittra, käkat kebabpizza med min bästa vän och bara njutit. Det har varit en underbar dag, men jag kan inte neka till att jag är trött som tusan. Jag vaknade ovanligt tidigt idag faktiskt, hör och häpna, HALV 1(?)

Nu hade jag tänkt ta en dusch, sedan ska vi boka våran resa, yiha!


Idag har jag haft på mig min jumpsuit i leopard.

Tack för pizzan papi!

My lovely friend.


Puss och kram!

Breakfast at Tiffany's

Godkväll!

Jag vet att det har varit ruskigt dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte haft tid. Nåja! Jag tänkte berätta för er om den impulsiva och galna gårdagen. Tjejerna kom till thaigarden då jag hade slutat. Det var egentligen tänkt att vi skulle ta en fika på nodo och göra kvällen lugn, men det slutade med någonting helt annat. När vi kommer dit märker vi att det bara är 30 minuter innan dom stänger, så vi tar våra cyklar hem till mig och börjar smida planer för kvällen.

Vi hamnade i slutändan hos jerry, där vi rockade. Drack sådant som man inte bör dricka och fick nostalgikänslor från tidigare dagar. Helt plötsligt kände jag mig som 13 år igen, underbart!


F08 och glasnudlar, looooovely.

världens bästa dryck då du är trött - Kaffe(L)




Puss!


and i'm off.

Såja! Nu är jag klar och har lite bråttom till jobbet. Antingen hörs vi kl.9 eller så efter nodo.




Haha! Puss.

ain't no sunshine when he's gone.

Godmorgon!

Jag vill bara lägga mig ner och dö. Är så sjukt trött och jag låt verkligen och vred på mig igår, men tillslut så somnade jag. Det blir en vit helg för mig, dvs. ingen alkohol, ingen fest. Så istället ska jag och min bästis spendera våran lördagskväll på nodo.




Nu ska jag gå och göra mig i ordning., Vi hörs innan jag far :)

Vincent Van Gogh

September 7, 1881

Life has become very dear to me, and I am very glad that I love. My life and my love are one. "But you are faced with a 'no, never never'" is your reply. My answer to that is, "Old boy, for the present I look upon that 'no, never never' as a block of ice which I press to my heart to thaw."

 

- Vincent Van Gogh


Pedantiska dam!

Godnatt för mig nu!

Tänkte bara upplysa er om att jag städat tills nu. Jag är så sjukt pedantisk, och kan inte sova om det är stökigt i mitt rum. Så nu är det rent och fint, precis som jag gillar det. Men det lär ju bli lika stökigt om bara någon dag. Jag är duktig på att stöka ner, men ännu bättre på att städa upp. Nåja! Nu måste jag avrunda, ska upp tidigt och jobba imorgon :)


Har radat upp mina favoritskor i fönstret. Dock ska de in i min walk in closet sen.



Dock är det fortfarande lite stökigt på mitt sminkbord. Men det fixar jag fort när jag får tid.

Puss och godnatt!

Skrattretande kondition

I onsdags när jag och emmy var ute och sprang så föll jag platt in på golvet när vi kom in genom dörren. Jag var så himla slut, jag måste ha sveriges sämsta kondition. Det är nästintill skrattretande medtanke på att jag faktiskt tränade 13h i veckan i 3 år. Jag tror min kondition sprang bort någonstans på vägen(?) Help me find it!


Haha!

Jag undrar vad som händer, vi som skrattade nyss.



Den första maj åker jag någonstan. Jag är så exalterad att jag nästan dör. Den som gissar rätt får en läkning :)

Vem vill du spela? när du lagt alla dina kort?



F om Kaffe och morgonsol:
har du någon pojkvänn, isf vad heter han?:)
Ja! Johan Lidman :)

Anonym om Falla fritt:
om man är ca 172 lång tycker du att de är fult att ha högklackat då ??
Nej! Att vara långt är så sjukt snyggt. Jag önskar att jag var längre :) Jag blir 180 cm i mina 12 cm klackar, jag älskar det.

erika om Oh yeah, hell yeah - go girl.:
Varför ser du inte bara serierna online istället? finns flera bra sidor med alla serier.

Jag visste inte att man kunde det. Du skulle inte kunna länka en sida? =)

Falla fritt

Godkväll allihopa!

Jag var hemma redan kl.8 idag, men jag har suttit och pratat med de vuxna i köket om allt mellan himmel och jord. Sedan gick vi ut på en prommis för att hämta ut mina paket från nelly. Här under får ni se vad det var:






Världens kap på nelly. Bara 100 kr. Jag blir typ tårögd, jag älskar dom.

Spetsklänning från rare fashion med djup rygg.

Ryggen! Helt underbar på.

Transparant tröja.

Jag är jättenöjd över mina inköp! Puss.

For men.

Det hära gillar jag på män/killar, tänkte lägga upp lite bilder och visa från h&m,s senaste herr kollektion.


Sandaler på en man, hoooot!

Cardigans med.

Och kavajer. Gillar den sailor-insprirerade mest! Men kavaj som kavaj, hotstuff!

+ ett par vita tygskor och en manbag, PERFEKTION!

A dress for a princess.

Jag tänkte visa er min fina klänning som jag beställt från Nelly nu när jag ändå är i farten. Det är en vit underbar klänning med djup rygg. Dock funderar jag på att klippa lite i klänningen för djupare rygg-uringning(?)


Dagens i-landsproblem

Det har tagit länge för mig att fatta hur man printar, men äntligen så fungerar det. Med lite manlig hjälp från Ludde så är jag nu proffs på att printa, hehe!


You're my meaning.

Nu är jag nyduschad och fräsch. Redo för party också! Men jag får helt enkelt härda ut till på lördag. Och vem vet? partyhumöret kanske vänder (vilket inte är så troligt). Nu ska jag smörja in mig och sedan hoppa i några mysiga kläder.





Puss!

HEEEEELP!


Jag vill ha ett par skor, liknandes dessa. Om ni vet vart det finns några liknande så skicka gärna länk. I need them!




Loooove.

Hej! känner jag dig eller? - Nej, men jag hittade dig på facebook.

Hej! känner jag dig eller? - Nej, men jag hittade dig på facebook.

Jag orkar verkligen inte med killar som addar en på msn så fort dom fått syn på en på facebook. What's up with that? Vill jag prata med dig så tar jag kontakt med dig, oki?


Inte för att låta bitchig, men vem gör sånt?

The 10 Lies Girls Tell Guys All The Time !

1.I trust you.

2.I don’t like attention from other men.

3.It doesn’t bother me if you look at other women.

4.It doesn’t matter how much you make.

5.You’re the best I’ve ever had!

6.Size doesn’t matter, it’s how you use it!

7.Your friends are great! I don’t mind if they come over.

8.I don’t mind if you go to a strip club with your friends

9..Nothing is wrong, I'm OK

10.Its just gonna take 10 more mins to put my makeup on



Let me think about it.

Hej allihopa!

Jag kom hem från jobbet för ett tag sedan. Det har varit ovanligt mycket folk idag, mycket beställningar, så det har varit ganska stressigt för mig som har jobbat iprincip ensam i serveringen. Nu hade jag tänkt ta en dusch, jag luktar matos, vilket inte är så fräscht.


Friterat fläsk och glasnudlar, yummie.

Home sweet home!

Love you so



Johanna om Converse i skinn?:
Hejsan! Är det egentligen någon skillnad mellan Have2Have's Ankelboots och Nellys Marble? Skriv gärna om det finns några nackdelar med dem. Jag hade själv tänkt beställa och är därför tacksam för svar! Kram :)

Felice svarar: Först och främst är det en prisskillnad på dem. Men have2haves ankelboots är gjorda i mockaimitation vilket förstör dem lättare i dåligt väder än nellys fuskskinn. Det är lättare att torka av fuskskinn om man får smuts på dem eller etc. Det är inte lika lätt med mockaimitation. Jag skulle rekomendera att du köper dom från nelly! =))

Kaffe och morgonsol

Jag älskar att solen lyser in genom mitt fönster, samtidigt som jag sitter med kaffekoppen i andra handen och bloggar. Det hära är livet! Medans alla andra ruttnar i skolan så glassar jag, living the dream. Men det är dags för mig att komma tillbaka till verkligheten också, inte än bara.


Nu ska jag göra mig i ordning för jobb! Puss

Converse i skinn?

Jag hade missat att jag fått ett mail från ellos att mina fd. converse som jag hade beställt skulle jag behöva beställa om. Men nu när jag kollade så fanns dem varken i svart eller någon annan som föll mig i smaken. Förutom dessa i skinn. Dem håller ju bättre och är lite dyrare, men det är väl värt det? Vad tycker ni?

Hiss eller diss?



1095:-

Du vill att jag ska älska med nån som bara älskar sitt.

Hej alla fina!

Jag ligger fortfarande i sängen, även fast det var ett bra tag sedan jag vaknade. Har riktigt ont i huvudet och i ryggen, give me som massage please? Jag får helt enkelt be mamma smörja in mig med lite zoon ikväll. Hade bara tänkt ligga och njuta av det fina vädret i sängen ett tag till. Har öppnat fönstret och dragit upp persiennerna. Så nu har jag perfekt view.

Jag känner att sommaren är påväg, och jag kan inte annat än att älska det. Har ju trotsallt börja bygga upp min sommargarderob. Nu är det som återstår att välja mellan, ett jobb i stockholm, eller ett jobb i piteå?




Jag tackar gudarna för att våran balkong har solsidan! Love it.

Voltaire

The Hague 1713

I am a prisoner here in the name of the King;
they can take my life, but not the love that I feel for you.

 

Yes, my adorable mistress, to-night I shall see you, if I had to put my head on the block to do it.

 

For heaven's sake, do not speak to me in such disastrous terms as you write; you must live and be cautious; beware of Madame your mother as of your worst enemy.

 

What do I say?

 

Beware of everybody; trust no one; keep yourself in readiness, as soon as the moon is visible; I shall leave the hotel incognito, take a carriage or a chaise, we shall drive like the wind to Sheveningen; I shall take paper and ink with me; we shall write our letters.

 

If you love me, reassure yourself; and call all your strength and presence of mind to your aid; do not let your mother notice anything, try to have your pictures, and be assured that the menace of the greatest tortures will not prevent me to serve you.

 

No, nothing has the power to part me from you; our love is based upon virtue, and will last as long as our lives.

 

Adieu, there is nothing that I will not brave for your sake; you deserve much more than that.

 

Adieu, my dear heart!

Arout
Voltaire


Godmorning!

Vaknade precis av att jag fått post. Ett av mina paket från nelly har kommit, undra vilket det kan vara! :)



Vad tror ni? Klänningen? transparenta tröjan och de gråa skorna? eller mina marble skor?

Godmorning!

Vaknade precis av att jag fått post. Ett av mina paket från nelly har kommit, undra vilket det kan vara! :)



Vad tror ni? Klänningen? transparenta tröjan och de gråa skorna? eller mina marble skor?

Classic

Hörde denna låt just i en film, en oldie, men riktigt awesome refräng.


Kvällsfika

Jag har precis avnjutit lite kvällsfika. En polarmacka med ägg, ost och romröra. Och till detta ett stor oboyglas, yummie. Nu hade jag tänkt avrunda kvällen med en riktigt bra film.


Mackan såg äcklig och gul ut. Haha! Men den var god kan jag lova er "Never judge a sandwich by it's cover"

Godnatt! :) puss.

Came back only yesterday, moving forward.

Detta är sakerna som jag beställt, och fortfarande väntar på. Varför tar det sådan tid? I NEED CLOTHES, I NEED MY SHOES.















5 par skor, 1 kamera, 1 transparant tröja, 1 klänning och ett iphone skal. Säger hejdå till typ 5000kr. Men fan vad det känns bra alltså!

You wanna throw the pain?

Hej!

Det slog mig nyss att jag är en typ av "samlare", vet inte riktigt hur jag ska formulera mig angående detta störda problem. När jag köper skor, så köper jag massor i månader framåt, samma med väskor, solglasögon, underkläder, bikinis, osv. Vilket resulterar till att jag har så mycket av allting. Tänkte visa er min samling av solglasögon och kuvertväskor.





Finns det någonting ni har extra mycket av?

I will dance with cinderella.

Jag är förälskad. Så enkelt är det!


Du vill att jag ska falla, mot något som du har gjort till ditt. - Melissa horn.



anonym  om Bags and fashion:
har du navel piercing ? :)
Tidigare, ja! Men inte längre :) min förra piercing gick sönder och har inte riktigt orkat köpa en ny. Prioriterar annat som skor först och främst ;) haha

Anonym om Springtur i solen:
var i piteå solar du ?

lägg gärna upp en solarium bild när du solar tack !
På solana center, vid busstationen. Tror dock inte det kommer bli någon naken chock här på bloggen för min del. Men jag kan fota solariumet och utsidan(?) :P

Anonym om Oh yeah, hell yeah - go girl.:
vilken serie var bäst ?
& vem i sex and the city gillar du mest ?

jag gillar paow mest av alla bloggare och kissies är kul att läsa och din såklart!! :D
Vem/vilken blogg gillar du mest ? =)


Jag vet inte. One tree hill tror jag, blev mest berörd av den serien. Men jag gillar allihopa, dom tilltalar mig på något sätt. I sex and the city så gillar jag allas olika karaktärer, minst miranda kanske.

Jag gillar kissies blogg eftersom jag anser den vara mest underhållande, men sen kanske paow? Den har blivit mycket intressantare sedan hon blev tillsammans med hugo, haha.

Ludwig Van Beethoven

July 6, in the morning

My angel, my all, my very self - Only a few words today and at that with pencil (with yours) - Not till tomorrow will my lodgings be definitely determined upon - what a useless waste of time - Why this deep sorrow when necessity speaks - can our love endure except through sacrifices, through not demanding everything from one another; can you change the fact that you are not wholly mine, I not wholly thine - Oh God, look out into the beauties of nature and comfort your heart with that which must be - Love demands everything and that very justly - thus it is to me with you, and to your with me.


But you forget so easily that I must live for me and for you; if we were wholly united you would feel the pain of it as little as I - My journey was a fearful one; I did not reach here until 4 o'clock yesterday morning. Lacking horses the post-coach chose another route, but what an awful one; at the stage before the last I was warned not to travel at night; I was made fearful of a forest, but that only made me the more eager - and I was wrong. The coach must needs break down on the wretched road, a bottomless mud road.


Without such postilions as I had with me I should have remained stuck in the road. Esterhazy, traveling the usual road here, had the same fate with eight horses that I had with four - Yet I got some pleasure out of it, as I always do when I successfully overcome difficulties - Now a quick change to things internal from things external. We shall surely see each other soon; moreover, today I cannot share with you the thoughts I have had during these last few days touching my own life - If our hearts were always close together, I would have none of these. My heart is full of so many things to say to you - ah - there are moments when I feel that speech amounts to nothing at all - Cheer up - remain my true, my only treasure, my all as I am yours. The gods must send us the rest, what for us must and shall be -

 

Your faithful LUDWIG.


Bags and fashion

Jag var precis inne på bags and fashions hemsida för att kolla på en ny väska. Jag hittade några större väskor som hade passat mig perfekt, här kommer dem.







Visst var dom snygga? Älskar den rosa speciellt mycket, den kändes väldigt chic. Klicka här för att komma till hemsidan.

I kept a secret all these years.

Hola amigos!

Nu är jag hemma från jobbet. Har varit på löjligt bra humör idag, och ovanligt pigg också för den delen. Kan det vara springturen möjligtvis? Nåja! Det är bara att gotta sig i det fantastiska humöret.

Det har inte varit alltför mycket folk på restaurangen, men tillräckligt mycket för lilla mig som har arbetat ensam i serveringen. Nu hade jag tänkt ta en dusch, plocka upp i mitt rum och sedan ringa ett efterlängtat samtal till baby.





Puss!

Springtur i solen

Jag och emmy har precis kommit hem till mig. Vi har varit ute och sprungit i det fina vädret. Puuh! vad jobbigt det var, varmt framför allt. Nu ska jag slänga på  mig mina jobbkläder och sedan traska till jobbet.







Adios amigos!

Fight to the finish

Tell me why, your eyes never find their way in me.
It's like im in the sky. Am I really that hard for you to see?

Cryin' out my love.



M. Arvidsson om Frågestund!:
Felice, vill bara skriva här att det gör mig så glad att du är en riktig vän till Emmy. Och din blogg är super rolig och trevlig att läsa!

Sen är jag införstådd att det är "frågestund" att man ställer frågor, visste bara inte var jag skulle skriva detta som lite credit till dig som person!

Sådana kommentarer gör mig så himla glad. Att inte bara bli uppskattad av sina vänner, utan människor runt omkring som märker att man anstränger sig. Emmy är en av mina bästa vänner, så varför skulle jag inte behandla henne som det finaste jag har? Riktiga vänner är värda att behandlas med respekt. Det är viktigt att visa att dem har ens förtroende, tillit är en av det viktigaste sakerna i en lyckad vänskap. Tack Mikaela för dina fina ord, det värmer!











You rock my world!

Designa din egna tröja!

Jag hittade en sida där man kunde kunde göra ett eget tryck på en tröja/linne. Fan! Det hade varit en perfekt idé för mig som är lite kaxigt. Jag hade burit upp den stolt :)













Hära är sidan www.zazzle.com

P A R T Y M O O D

Just nu så är jag på riktigt partymood efter att ha suttit och lyssnat på en massa partymusik! Ni får gärna tipsa mig i kommentarsfältet om ni vet någon bra partylåt =)

 


James Joyce

You are my only love. You have me completely in your power. I know and feel that if I am to write anything fine or noble in the future I shall do so only by listening to the doors of your heart. ... I love you deeply and truly, Nora. ... There is not a particle of my love that is not yours. ... If you would only let me I would speak to you of everything in my mind but sometimes I fancy from your look that you would only be bored by me. Anyhow, Nora, I love you. I cannot live without you.


I would like to give you everything that is mine, any knowledge I have (little as it is) any emotions I myself feel or have felt, any likes or dislikes I have, any hopes I have or remorse. I would like to go through life side by side with you, telling you more and more until we grew to be one being together until the hour should come for us to die. Even now the tears rush to my eyes and sobs choke my throat as I write this. Nora, we have only one short life in which to love. O my darling be only a little kinder to me, bear with me a little even if I am inconsiderate and unmanageable and believe me we will be happy together. Let me love you in my own way. Let me have your heart always close to mine to hear every throb of my life, every sorrow, every joy.

 

- James Joyce, Written for Nora Barnacle on 25 October 1909.

 

(Som ni ser så har jag nu en ny kategori "Love letters of great men"


I watch you in my atmosphere.

Som jag förutspådde så kunde jag inte hålla mig ifrån att blogga (som vanligt då alltså). Imorgon har jag planer på att fara ut och springa med min bästis efter att hon slutat skolan. Och efter det så ska jag arbeta för fulla muggar. Nu ikväll har jag avnjutit cougar town och adventures of old christine med Mamma och M. Mamma har dock en tradition att alltid baka en sockerkaka då hon är ledig, så det är vad jag smaskat på ikväll.


I have the control here.

Idag har jag haft ont i magen och hjärtklappningar, vilket har varit otroligt frustrerande. Förhoppningsvis så mår jag mycket bättre imorgon.



Nu ska jag försöka sova. Det kanske slinker in ett eller annat inlägg senare, ni lär ju se. Godnatt för nu iallafall!

Oh yeah, hell yeah - go girl.



Jag har sett klart alla säsonger av - Gossip Girl, One Tree Hill och nu Sex And The City. Jag är besatt av serier, därför håller jag nu på att ladda hem Ugly Betty.








You're the cutest girl i've ever seen.

Det är någonting mysigt med denna låt!


PHB

Det har varit en supermysig dag på havsbadet. Det var jag, Sofia, Madde, Emmy och Pernilla som var dära. Vi hann med mycket snack om valborg, vilket jag tror kommer rocka totalt. Nåja! Efter att vi hade badat så var vi alldeles utsvultna, vi åt middag på sunes som verkligen mättade våra magar.

Dock blev vi störda av att några tjejer satt och stirrade på mig. Vad är det med de egentligen? Kan man inte vara lite diskret iallafall?


Empangirl



Min fina vän!

So what if I meant every word I said?



Anonym om Now i'm gonna let you go.:

Kan du inte visa alla dina favoritskor i ett inlägg? och sen skriva vart dom är ifrån och vad dom kostade? Hade varit jättekul att se=)


Felice svarar: Absolut, visst kan jag det! Här kommer dom :)


Boots från dinsko, 349:-

Rosa platåpumps i mocka imitation - från nelly. 399:- (oanvända än så länge)

Svarta platåpumps i mocka - Från scorette. 999:- (oanvända)

Ankelboots i mocka imitation från nelly. 399:- mina favoriter som är mest använda. Det syns på klackarna, hehe.

Mannen, myten, legenden.

Det hära är humor - på hög nivå. Vilken kille, hahaha!


Now i'm gonna let you go.



maria  om Pretty sun.:
varför byter du alltid vänner? verkar som det? Vad har hänt med felicia carlsson, emelie nyberg, ida östlund, ulrika granqvist, jennifer nilsson, angelica linström med fler?
Jag byter inte vänner. Utan jag väljer bara bort dom som inte är äkta vänner. Sen så finns det en bakrund till alla dessa personer. Jag och Felicia var världens bästa vänner, men vi var så småa, så jag var tvungen att ge henne ett dilemma att välja mellan mig och en annan person som påverkade mitt psyke negativt. Det har ingenting med mig och hennes relation att göra.

Jag och Emelie gled helt enkelt ifrån varandra. Vi gick i samma klass men passade väl inte helt enkelt ihop.

Jag och Ida var också ruskigt bra vänner, som handen i handsken. Men vi bråkade och efter det så hade hon helt plötsligt ändrat sin syn på mig(?) vad det beror på, vet jag inte. Men ingen av oss kämpade väl direkt för våran vänskap, även fast jag saknade henne jättemycket. Hon var min bästa vän under den tiden vi umgicks.

Jag och Ulrika umgicks iprincip varje dag, vilket kan resultera till att man blir less på varandra och börjar bråka. Men våran vänskap rann väl mest ut i sanden. Jag kan inte säga att det var någonting speciellt som hände.

Samma gäller Jennifer Nilsson, eftersom vi bodde en bit ifrån varandra, gick på olika skolor, så hade vi inte jämt så mycket tid till varandra, vilket också resulterade att våran vänskap rann ut i sanden. Vad jag har fått höra nu på senare tid så vart hon frånvarande pågrund av andras åsikter om mig, vilket jag inte vet om det stämmer. Men jag tror inte det om henne iallafall.

Jag och Angelica är fortfarande bästa vänner. Vi umgås bara inte lika mycket nu när vi inte går i samma klass, och vi har ganska skilda intressen. Jag gillar att festa, medans hon hellre föredrar en myskväll. Men vi ses, vi pratar i telefon, hon syns bara inte lika mycket i bloggen som förrut. Det finns ingenting som kan skilja oss två åt, vi är bästa vänner - mot världen,.


Ida om crying over shoes:

Hejsan! Jag har velat ha dessa en längre tid och har en fråga angående skorna. Hur ofta får dem in nya storlekar? Kanske någonting du inte vet. Jag har nämligen storlek 36 och märkte att dem tagit slut. :(
Vad tråkigt! Jag har tyvärr ingen aning om det:/


Anna om crying over shoes:
En enkel fråga ; hur många läsare har du per dag på ett ungefär? :)
2500-3000 personer.

Anonym om Boys are just boys.:
hahaahah emil fredriksson...?
Yesbox!

Anonym  om Solarieöarna:
dock e de farligt med solarium, jag e alltid lite orolig att ja ska få cancer när jag solar , vad känner du om de?
Man kan få cancer av iprincip allting, och jag är helt enkelt inte rädd för döden =)

Anonym om Pretty sun.:
varför tar du ej brun utan sol på ansiktet själv säger min mormor att man bara får fler o fler finnar av de ?
Jag förstod inte riktigt din fråga. Men jag föredrar solarium eftersom man blir så lätt fläckig av BUS.

Anonym om Pretty sun.:

jag har frågor !

1. vad tycker du om kissie ?
2. vilka bloggar läser du ?

1. Jag tycker att hon är duktig som kommit så långt. Jag gillar dock inte hennes sk."rollspel" i bloggen, där hon hoppar på bla. unga mammor, överviktiga och olika raser. Alla människor har lika värde tycker jag!
2.Jag läser olika piteå-bloggar, men även storbloggarna som paow.se, desireenilsson.blogg.se, kenzas.se, blondinbella.se, tyras.se, kissies.se, gaybloggen.com, dennism.se

Exalterad

Jag känner mig jätte exalterad för att åka och bada. Helt plötsligt blev jag 10 år igen.





Nåja! vi hörs ikväll amigos. Pussar

Guldbonus

Jag har fått en guldbonus från h&m eftersom jag är en av deras bästa kunder. Dock fick jag ångest då jag såg summan jag handlat för på 6 månader, hehe. I'm not a shopaholic.






Kisses

PHB - Z E B R A W O M A N

Nu har jag packat färdigt för att åka och bada med mina 3 fina tjejkompisar - Madde, Emmy och pernilla. Jag kommer hem någon gång kring 8 ikväll, vi hörs då!


Ångest att välja bikini då man har typ 15 olika.



And today i'm wearing - zebra.

So what if i'm aint perfect?

Baby, don't let it go to your head.

Jag har funnit lyckan, inte bara av att ha någon som tycker om mig tillbaka. Utan lyckan av att tycka om sig själv. Jag har inget behov av att trycka ner, förnedra, smutskasta eller att säga ett ont ord om någon, för jag tycker om mig själv och jag tror på att det är mångfalden och olikheten hos alla människor som gör världen till den vackra plats vi lever i.

Visst att jag önskade att vissa människor tänkte annorlunda om varandra, men det rör inte mig i ryggen faktiskt. Folk som vill hata och ogilla varandra får göra det, de är dem som slösar sin energi på onödiga ting.

Att ha kommit till insikt med detta har gjort mig självsäker, stark och drivande. Jag har hittat motivationen till livet, till kärlek, vänskap, förtroende och förlåtelse. Jag har hittat svaret till hur livet är menat att vara.

Även om jag skulle kunna vara lyckligare på en annan plats, på ett annat ställe, med någon annan så är jag otroligt nöjd med dagsläget. Att veta att man faktiskt kan vara lyckligare, skrämmer mig. För jag har allting jag någonsin velat ha. Jag har världens bästa vänner, världen finaste familj, jag har hittat tron på mig själv, och det är allting som någonsin kommer vara en värdefull upplevelse för mig. För vad är matriella och ytliga ting som skor och kläder? Bara ett pluss i kanten. Jag vill bara skrika ut hur lycklig jag är, hur bra alla människor runt omkring får mig att må. Jag är klar med mig själv för ett tag nu känner jag, nu är det dags för mig att hjälpa någon annan, någon som betyder allting för mig.


crying over shoes

Jag trodde att jag skulle börja gråta då jag såg att de fått in Marble skorna från nelly. Klickade hem 2 par, de svarta i fakeskinn och de i leopard. Javisst! det låter löjligt. Men som jag suktat efter dessa skor. I'm the happiest girl alived.

Så om du vill ha ett par, in och fynda nu. De lär ta slut snabbt! Du hittar dem hära.





Snart kommer dessa godingar hem till mig! Love,love,love. Det hära är kärlek kan jag lova er!

ludwig van beethoven

Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved, now and then joyfully, then sadly, waiting to learn whether or not fate will hear us - I can live only wholly with you or not at all - Yes, I am resolved to wander so long away from you until I can fly to your arms and say that I am really at home with you, and can send my soul enwrapped in you into the land of spirits - Yes, unhappily it must be so - You will be the more contained since you know my fidelity to you. No one else can ever possess my heart - never - never - Oh God, why must one be parted from one whom one so loves.

And yet my life in V is now a wretched life - Your love makes me at once the happiest and the unhappiest of men - At my age I need a steady, quiet life - can that be so in our connection? My angel, I have just been told that the mailcoach goes every day - therefore I must close at once so that you may receive the letter at once
- Be calm, only by a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together - Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell. Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.


ever thine
ever mine
ever ours

-
Ludwig Van Beethoven

You've hurt me too many times.

Hej mina fina vänner!

Nu är jag nerbäddad, har tänt ljus och har planer på att se min nurvarande favoritserie - sex and the city.







Puss och kram!

When you look at me.

Nu har jag precis ätit en underbar fläskfilé pasta till middag. Sen middag, I know. Men Mamma och M, hade hyrt 3 filmer, och två av dom såg intressanta ut, så nu ska jag tända lite ljus och sedan lägga mig i sängen.


Jag har dock redan sett new moon, men jag blir inte less twilight filmerna!

Pretty sun.



Anonym om Love is no walk in the park.:
Vilken storlek är det på skjortan? =)
Det är st. 38 på den :)


anonym om Solarieöarna:

jag har några frågor som jag gärna vill att du svarar på. 1. vilken är din favoritlåt? 2. när ska du flytta till stockholm? och vad ska du gå? 3. vad tycker du om piteå och människorna som bor i piteå?


1. Min favoritlåt just nu är Jordin Sparks - don't let it go to your head. Och när det gäller partymusik så är det Luciana, richard Vission & static revenger - I like that.

2. Efter sommaren är det tänkt, och jag ska då gå frisör på St. eriks

3. Jag tycker piteå är en mycket mysig stad, men jag kan inte se mig själv bo hära hela livet. Och jag kan inte dra alla över en kant, men jag tycker att människor i piteå har väldigt lätt för att dömma varandra genom att dom sett varandra på stan eller när dom hört någonting om varandra. Jag önskade att människor i piteå kunde vara mer öppensinniga, öppen för nya människor, för nya förslag.

Solarieöarna

Nu har jag precis kommit hem från en 25-minutrare på solana center. Det var jätteskönt och behövdes verkligen. Jag solade med olja denna gång, vilket ökar effekten, tacka gudarna för solarium!


Jordin sparks!

Nu är jag klar med städningen och ska därför belöna mig själv med en tripp till solarieöarna, I need some color. Jag satt och kollade på bilder från förra vintern, fuck vilken bränna jag hade då.








Min fina tavla som jag fick av min bästis då jag fyllde 16.

vacker view, not.

Skräp fanns det definitivt gott om! Men nu skiner mitt rum och luktar rengöringsmedel, precis som jag gillar det!

Nu ska här städas!

Mitt rum och min walk in closet behöver en rejäl städning. Så nu när jag är ledig och har tid så ska jag ta tag i detta. Det ska skina och dofta rengöringsmedel.





Puss!

Rare fashion

Jag har precis klickat hem en underbar klänning från rare fashion. En klänning i spets, djup rygg, love it!

LaceStretch Bodycon Dress SEK 359, Rare Fashion - NELLY.COM

Klicka på bilden för att komma till klänningen!


Now you think you got me.

Just 'cause I can't go on. Just 'cause I die when you're gone.















Just let me make it clear, i'm not yours yet!

Don't let it go to your head.

Idag fick jag post. Mina kläder och skor har äntligen kommit, YEAAAH!








If you can't get what you want, it is all beacuse of me.

Hello!

Nu är jag hemma igen från en mysig vistelse i stan. Jag tog mig en lunch på röda lyktan, strosade omkring i butikerna. Passade på att prata i telefon med min babe från stockholm som jag saknar som tusan.

Dagens outfit:





'





TTYL.

Just 'cause I die when you're gone.

Just cause I cant go on,
Just cause I die when your gone,
And just cause I think of you in bed,
Don't let it go to your head,
If I looked in your eyes,
One too, too many times,
And memorize every word you said,
Don't let it go to your head,

So what if I want to kiss,
From your toes up to your lips,
It don't mean that you have me yet,

You're gonna be good out of bed,
I'm the one who's in control here,
Let me make it clear

Just cause I cant go on,
Just cause I die when your gone,
Just cause I think of you in bed,
Don't let it go to your head,
If I looked your eyes,
One too, too many times,
Memorize every word you said,



Till min fina vän!

Remember this - Love is not love wich alters when it alteration finds. When life gets hard and things change, true love remains the same.


Loving you

Godmorgon!

Jag vaknade kl.2 idag. Är faktiskt glad eftersom jag brukar vakna kl. 4-5 vanligtvis. Jag får hoppas att det håller i sig. Jag hade tänkt göra mig i ordning nu. Sedan traska ner på stan och kika på lite kläder, samt käka lunch.




Ramones baby!

slide

Det hära är vad jag har gjort idag.. är helt död!




amor vincit omnia

Godkväll!

Jag tänkte ge er lite bilder och detaljer om gårdagen. Efter jobbet så åkte jag hem, tog en dusch och började sedan uppdraget - LOOKING GOOD. Mission completed! Jag tog mig en promenad hem till bow, där hon, nan, henrik och pim var. Jag lockade håret på bow och tog sedan en taxi till punkt efter alltför många vinglas. Vi festade hos louis och när jag minst anade det så stod jag på piteås svarta gator mitt i natten. Mer än så får ni inte veta! :)




Jag och andreas bytte tröjor, haha..

bästis

nancy

pimsan

bow


Puss!

second chance.

Oh dear god!

Mitt huvud håller på att sprängas. Jag hade jättetrevligt igår, och en väldigt mysig morgon också! Nu ska jag och min jättefeta godispåse fortsätta mysa., Jag tänkte bara säga hej så att ni vet att jag lever.






ruskigt sliten krigare. Vi hörs imorgon om jag vaknar!

You have to follow through

Aloha amigos!

Det har inte blivit många uppdateringar, men det är för att jag har jobbat och varit busy. Nu ska jag festa som aldrig förr. Vi hörs imorgon!







Over and out! Puss

Tonight you arrested my mind.

Belief makes things real, makes things feel, feel alright. Belief makes things true, things like you, you and I.

I want you by my side.

Aloha!

Vilken ruskigt trevlig kväll vi haft idag. Även om saker och ting inte blev riktigt som planerat, så kunde vi inte haft roligare. Efter jobbet så var det tänkt att jag och emmy skulle på en fest, men där fick jag inte komma in pågrund av en tjej som tydligen känner agg mot mig(?) nåja, life goes on. Vi fick hämtning av ulf och satte oss på nodo och fikade. Vi träffade på 2 helsköna killar som vi umgicks med hela kvällen, ända tills nu. Jag tror aldrig jag skrattat så mycket som jag gjort ikväll. Har även pratat med min pärla i telefonen, vilket kändes jättebra!

Nu hade jag tänkt sova, jag börjar jobba kl.12 imorgon. Godnatt från mig!









Puss!

I'm not yours.

Godmorgon!

Fytusan vad trött jag är. Borde egentligen gått och lagt mig tidigare igår, men jag vart fastklistrad i en film som inte slutade förens kl.2. Och sedan så såg jag 3 avsnitt av SATC. Nu ska jag sminka mig och göra mig i ordning för jobbet. Börjar 13.00 och slutar 21.00, så vi syns ikväll.


shine on

Jag vill ha en liten filur att komma hem till. Någon som väntar vid dörren och alltid blir lika glad av att se en. Jag vill alltså ha en hund. Jag är en riktig sucker för små söta djur, kolla bara denna :)


Citat!

"Life is what happens, while you're busy making other plans".

Meet me at the hotelroom

Nu säger jag godnatt till er. Har fått nya arbetstider och imorgon så börjar jag 13.00, det är bra om man är utvilad då.



Natti natti!

Another clever words



kristina om Love me, hate me. Can't you see what I see?:
Åh vart är din kavaj ifrån, är verkligen på jakt efter precis en sån.
Kram Kristina
Den är ifrån Gina tricot :)

piteasflicka  om show me love, and what it's all about.:
var dem filmerna bra? :)
Jo, dem var superbra faktiskt.

piteasflicka om Baseballjacka.:
vars köper man dem, jag vill ha en sån? :)
På gina tricot :)

Anonym om Show me how to lie:
Stämmer det att du är tillsammans med Johan Lidman? Om det stämmer så tycker jag att det är riktigt roligt :)

Det stämmer! =)

Dance fucker, dance!

Hola!

Nu är jag hemma från jobb och middag på Thai Garden. Efter jobbet så kom empangirl och åt middag med mig, vi tog även en välförtjänad dessert. Nu är vi hemma hos mig, vad vi ska göra återstår att se.






Bananasplit.

Love me, hate me. Can't you see what I see?

Waking up in the morning, feeling like P.diddy.

Nu är jag redo för att dra ner på stan. Dagens outfit får ni här under:






My lovely shoes!

Vi hörs ikväll kära vänner! Puss

Bad love

Hej!

Nu måste jag skynda på mig och dra ner på stan. Jag måste bara säga att jag avskyr vuxna människor som inte ens kan föra en vanlig diskussion med ungdomar, utan klickar en i örat? Vad är det liksom? blev man plötsligt 14 igen?

Aja! Jag har viktigare saker att tänka på.




Haha!

Just to see if it would show, i'm trying to let you know..

Godmorgon!

Vädret utanför mig är väl inte det bästa just nu, men vad ska man göra? Hade tänkt dra på mig en läcker, traska in mot stan och ta en fika, även göra lite ärenden. Hann inte sola imorse, men jag ska göra det ikväll istället.


Men jag är glad att det har slutat snöa iallafall!

Puss.

Obsessed with shoes.

Jag har precis klickat hem en transparant tröja med axelvaddar från nelly. Och ett par gråa platå pumps med peptoe.

Cecile Chiffong Top SEK 99, Only - NELLY.COMOrlando SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Wonderful dresses

På blogawards galan vill jag ha en extrem klänning, men samtidigt elegant. En klänning som säger - "Hej! här är jag." Haha, nämen. Det är otroligt svårt att förklara. Jag vill helt enkelt ha en klänning som ingen annan har. Antingen ska jag sy en själv, eller klicka hem någon av dessa från net-a-porter. Hittade dessa juveler på jossans blogg!







Nå, vad säger ni? Jag älskar dem. Speciellt den översta :)


Baseballjacka.

Jag behöver eran hjälp. Den röda eller marinblåa?






Please don't give in, i'm not gonna let you down.

Godkväll!

Jag har precis kommit hem, lite senare än vanligt. Det har varit så stressigt idag, massor med folk. En bokning på 22 personer som beställde allt möjligt, vilket resulterade till att vi inte blev klar med allting förens kl.9 och efter det åt jag middag.

Men nu är jag hemma, hade tänkt ta en dusch, luktar massor av mat os.









The sun is rising

Imorse, innan jag gick och la mig, detta var väl vid 6tiden, så satt jag och såg på när solen gick upp. Otroligt fint!


I tried to be perfect but nothing was worth it.

Godmorgon!

Jag har riktigt bråttom. Vaknade alldeles för sent idag och om 40 minuter ska jag vara på jobbet. Så nu gäller det att ta fram mina superkrafter sminka mig, dra på mig kläderna och springa till jobbet. Vi hörs ikväll allihopa!





Puss


In the shadows of horror.

Att gömma sig i skuggan av någonting, eller någon annan, kommer bara straffa dig. För att förr eller senare så måste du ut i verkligheten och möta det hjärtat fasar.

Så det är bättre att förbereda sig, bygga upp modet att våga, att kanske någon dag våga hoppas och tro att vissa saker är menade att vara, att människor är menade att vara med varandra. Så länge vi vågar och hoppas så finns chansen om att det som är rätt för oss kommer att dyka upp.

Att älska gör dig inte underlägsen, att våga älska någon innerligt betyder inte att man ger bort sitt hjärta. Kärlek är inget spel, inga lekar, det handlar inte om vem som gör vad, eller vem som säger vad, det är tanken bakom gesten som gör allting så vackert, det är de som gör kärleken äkta. Och det är vi människor som skapar kärlek mellan varandra. Av att våga och att hoppas, av att älska!

Pieces

Okej! detta blir mitt sista inlägg. Jag kände mig en aning hungrig och beslutade mig för att ta mig en sallad och ett vattenglas innan jag somnar. Så nu kan jag somna gott, drömma fina drömmar och förhoppningsvis vakna på rätt sida imorgon.




Ska även försöka hinna med en snabbtitt i ellos innan jag somnar!

Ge av dig, det du vill ha av mig.

Nu säger jag godnatt för ikväll. Vi hörs imorgon!:)




Puss och kram!

Den första gång jag såg på dig, och kände hur du såg på mig.

Jag vill sjunga!


show me love, and what it's all about.

Hej mina fina vänner!

Jag har precis tankat hem massor med olika highschool filmer som kommer vara kvällens sysselsättning, men först ska jag ringa ett efterlängtat samtal.




Show me how to lie



Anonym om Sex and the city:
är du verkligen uppe så här länge på vardagar:O är imponerad! hur orkar du isåfall med skolan och vilken tid stiger du upp då? svara gärna, puss!!
Jag går inte i skolan längre, har valt att hoppa av och byta linje. Mode och design var ingenting för mig. Men vanligtvis då jag gick skola så gick jag upp halv 8.

Anonym om I'm ten miles from town, and I just broke down.:
tagit ut piercingen?
Jo, jag insåg efter ett tag att den inte riktigt passade min stil. Hamnade väl i någon typ av svacka i stil-träsket;)


s om Walpurgis (valborg):
saknar du felicia någon gång? ni verkade passa så himla bra ihop. Jag kommer ihåg då jag var liten, såg verkligen upp till er, haha. Hoppas ni hittar tillbaka till varann i framtiden

Det är klart jag gör. Vi gjorde allting tillsammans, det var jag och hon mot världen. Det är omöjligt att inte sakna någon som var som en syster, någon som man såg som sin familjemedlem!

Walpurgis (valborg)



Vad ska ni göra på valborg?

Allt jag kan avslöja är - Hemmafest, tema, grillning och förtäring av alkohol.

You're gonna go far kid.

Nu har vi precis ätit middag. Det satt som smäck i kistan, riktigt gott. Nu hade jag tänkt ladda hem lite filmer och sedan ta en dusch, och därefter se lite bra highschool filmer. Man blir helt obsessed!




Jag stinker bacon, så hello duschen!


Middag

Nu ska jag och Emmy vara duktiga och laga middag. Vi har precis sett klart en film - "Van Wilder the third" as bra film alltså. Riktig highschool film! Gotta love it.







På återseende, adios!

Put a ring on it.

Jag tänkte visa er mina 4 favorit ringar.


stor diamantring från h&m

ring från h&m

svart ring från h&m, döskalle ring från glitter.

Powerwalk med emmy.

Idag vaknade jag halv 3 av ett samtal från min chef, kommer att få jobba ännu mera nu, jippie! Sedan bestämde jag mig för att gå ut på en powerwalk med emmy. Sagt och gjort så gjorde vi det. Gick genom stan, ner till södra hamn och runt dära. Vi var ute 45 minuter, vilket var otroligt skönt! Vi avslutade även den med lunch och glass hos mig. Nu ligger vi i sängen och ska avnjuta en film.













Adios!

Well! aren't you glad?



Anonym om Hotell avenyn:
jamen dock så är det dära en svit ? ni kmr säkert få nå skit rum
Vem har sagt att vi inte ska bo i en suit? Only the best for us!


kajsa om what do you want from me?:
kan inte du tipsa om några bra sidor du brukar beställa hem kläder från? :)
Dom vanliga! Nelly.se, hm.com, ginatricot, ellos.se


Anonym om I'm ten miles from town, and I just broke down.:
vars är det du solar? :)
Jag solar på solariumet som är bakom bussstationen :D


Anonym om Hotell avenyn:
JÄTTE FINT :o shit , `vilken stad är dt ni ska åka till ? var finns den där hotellet vilken stad / vilka ?
Vi ska åka till umeå, och sen åker jag även till stockholm. Det där hotellet är i umeå men finns även i, stockholm, kalmar, jönköping, köpenhamn, norrköping, uppsala :)


Post, post och mera post!

När jag vaknade imorse så hade jag en hel hög med oöppnad post på sängen. Vad kan det vara måntro?








Alltid lika roligt med gåvor på posten!

Just you and I.

What if you are faced with, what if? or what might have been? or what could no longer be? Something called love.


Sex and the city

I don't know where to start, or where to stop.

"Jag har miljoner tankar i huvudet och mitt hjärta går på högvarv, jag är påväg att få en panikångest attack. Jag vill bara krypa ut ur mitt eget skinn och kasta mig utför ett berg. Jag vet inte vart alla känslor kommer ifrån, jag vet inte om det är lycka eller ondska som pratar med mig. Jag vet att jag inte har några förpliktelser till någon människa, men varför repterar jag bara samma händelse om och om igen. Hur jag hade kunnat säga det, om jag ska säga det och hur jag ska kunna be om förlåtelse.

Jag vet att man är två om allting och att jag var fullt medveten om mitt beslut, men varför ger ångesten mig svårt att acceptera det faktum om att jag kanske, eller att jag inte borde. Jag vill bara våga, hoppa, jag vill kasta mig in i dom ord jag aldrig sagt, dom orden jag aldrig trodde jag skulle våga säga, eller de ord jag aldrig skulle våga höra tillbaka. Att älska eller att inte älska, det är frågan..

Jag har varit så insnöad på vad som är rätt, hur det ska kännas rätt och utifrån det, hur man ska gå tillväga med det som tynger en. Men jag kan inte bearbeta om jag inte vet vad problemet är. Jag vill bara vara en sagoprinsessa med en prins, en vit häst och ett lycklig slut.

Men är kärlek verkligen en dans på rosor? Eller är det så att vår kärlek blir starkare av att kämpa tillsammans? through the good and bad times.."


“When you're young, your whole life is about the pursuit of fun. Then, you grow up and learn to be cautious. You could break a bone or a heart. You look before you leap and sometimes you don't leap at all because there's not always someone there to catch you. And in life, there's no safety net. When did it stop being fun and start being scary?”

I just want you to know who I am, and what I feel for you, and us.

Såja! Nu är håret blåst, kroppen insmörjd med bodylotion och allt som återstår är att bädda min säng, tända ljus och sedan är jag redo att kasta mig in bland kuddarna.





Godnatt från mig! Det kan dock hända att det slinker in ett inlägg eller två, hihi.

You and me, always and forever.

Nu har jag precis kommit ut ur en ljuvlig dusch. Jag doftar rosor och allt annat gott man kan lukta, haha. Ska blåsa håret, ta på mig någonting mysigt och sedan lägga mig i sängen och se satc.





Puss!

Yves saint laurent

Jag vill ha en ny parfym. Hittade denna urgulliga parfym från Yves saint laurent - babydoll, men frågan är om den luktar gott. Har ni något tips på en godluktande parfym?


I'm ten miles from town, and I just broke down.

Hej alla!

Nu är jag brun och fin. Hade tänkt börja sola regelbundet, typ 2 ggr i veckan så man har en schysst bränna jämt. Hur låter det? Jag solar i det bästa solariet på stället, dock lite dyrare, men lätt värt det.

Jag tog en 25 minutrare, och resultat gav det. Solade även med olja, vilket ökar effekten.










Nu ska jag in i duschen, adios!

Nu åker jag och solar!

Nu hade jag tänkt åka och sola, bättra på brännan. Sedan ta mig en lång dusch med inpackning, scrub och allt annat bra. Så vi syns om någon timma!




Vi syns senare!

Hotell avenyn

När jag och Emmy åker på blogaward så tänkte vi lyxa till det med ett fint hotellrum. Först tänkte vi bo på Plaza, men jag fick sedan en kommentar om ett finare hotell, så det blir nog detta - Hotell avenyn!


receptionen

rummet

"tv-rummet" i suiten.

Eller detta rum, lite enklare.

Korridoren.

Vad säger ni? visst är det fint?

VART ÄR MINA SKOR?

Jag har beställt 3 par skor som förhoppningsvis kommer snart. Ett par converse, den smala modellen. Ett par läckra kilklack skor i mockaimitation och ett par ankelboots från have2have i mockaimitation. Vart är dem? JAG BLIR GALEN.


skor från h&m

Skor från have2have

Skor från ellos!

Give me them! Jag behöver lite kärlek..

what do you want from me?



Anonym om Escape me:
vart har du köpt skjortan? :)
Skjortan är ifrån Gina Tricot :-)


Julia om Escape me:
Hur lång är du? Alltså, utan skor osv. =)
168 cm lång =)

I like that!

Hej mina fina bloggläsare!

Jag kom hem för ett tag sedan. Har varit förbi på stan, druckit en latte på röda lyktan, sen efter det så åkte vi förbi mormor och hämtade lite saker. Efter att vi varit dära så kom M och hämtade oss, också åkte vi och köpte middag på pentryt, mumsigt.










"Vita rummet" hemma hos mormor

Mamma och Moster Lotta när de var yngre. Mamma till vänster och moster till höger.

Dagens middag, 4 små rätter, delicious!

Adios!

Love me tonight

Nu drar jag ner till centrum, see ya later!








Adios amigos!

Escape me

Godmorgon!

Okej, jag vaknade halv 3 idag, känner mig riktigt duktig medtanke på när jag vanligtvis brukar vakna. Jag har precis käkat frukost/lunch/middag, en pizza slice och massor av pizzasallad, nyttigt och bra, haha!

Nu ska jag springa ner på stan, göra några ärenden, kanske shoppa lite? Ni lär ju märka om jag kommer hem med några påsar.






Skjorta Gt, leggings gt, boots - dinsko, solglasögon Gt!

Town celeb..

Nu säger jag godnatt. Även om jag vaknade kl.8 idag så är min kropp helt slut. Det känns som att jag har sprungit ett maraton.



Nu ska jag gosa med Satc, vi hörs imorgon beauties!

True rumors.

Hära har ni dagens väldigt enkla outfit!




Skjorta från gt, mockapumps från scorette, smycken från vera och leggings från Gt!

butterflies



Anonym om All the crazy shit I did tonight.:
hade du en bustier på dig under eller? :) har du ingen bild på hela outfiten?:D
Nä, jag hade en bandeau-bikini,. Hittade tyvärr ingen bild, men kan försöka få till en senare =)


Anonym  om Low:
Du, vet du nån bra foundation som du rekommenderar eller vet? Tacksam för svar!:)
Min storfavorit är isadoras. Men jag har hört att allt mineralsmink är superbra :)


Anonym om Baby are you down?:
vilken storlek har du på dom bootsen? =)
Det är storlek 37 på dem :)


Anonym om Baby are you down?:
ska du flytta till stockholm?
Ja, det ska jag göra :)


kajsa om On my face..:
hej, skulle vara riktigt kul om du gjorde en videoblogg om hur du sminkar dig. skulle gärna se den dyka upp här så fort som möjligt. ska på fest nästa helgen och du kanske har några tips? :)
Jag ska försöka hinna göra en imorgon =)


madde om Low:
Kan du inte berätta varför madde är så sjuuuuuukt bra? ;D
Madde är sjukt bra för att hon är helt enkelt awesome, haha.


Anna om Low:
Kan du inte berätta om vad du använder för löshår och hur du sätter in de? :-)

Jag har 100% äkta hår som jag köper på www.afrocare.se. När jag sätter in det så limmar jag fast det med ett lim som är speciellt gjort för löshår. Och sedan har jag en locktång som jag rullar över tränsen fram och tillbaka så att limmet härdar. Hade kunnat göra en video, så ni får se hur det går till. Det är otroligt svårt att förklara!

110410

Godkväll allihopa!

Jag har precit tagit mig upp från soffan. Har legat bänkad med pizza och filmen "50 first dates".




I so fucking did it!

1 bild, tusen ord.. Jag själv-dör.


All the crazy shit I did tonight.

Min kväll igår var helt awesome. Vi började hos mig och det var tänkt att vi egentligen skulle åka vidare, men så blev inte fallet, vi fastnade hos mig och fick trevligt besök från alla håll och kanter.


Tommy och Linuz

"hänget"

Tommy!

Linuz och alles flickvän (jag och namn alltså..)





Hardrock hallelujah!


Baby are you down?



Anonym om Show me what's worth fighting for.:

skitfina boots, var har du köpt dom? :)


Dom är från dinsko! :)

Low

Nyduschad och så jävla redo för sängen!





natti natti!

Rent och fint

Nu är mitt rum rent och fint. En nybäddad säng som väntar på att få invigas, det ska den få :)





Adios amigos!

Rude girl













När rummet var färdigstädat så fick jag abstinens. Tog fram sminkväskan och fokuserade på ögonen med mörk ögonskugga och kajal, riktigt snyggt ändå. Framhäver mina ögon mycket mer :)






You can't be afraid of the dark.

Nu har jag tänkt städa upp i mitt rum och invänta lite trevligt sällskap. Det var inte så kul att vara ensam som jag trodde!:D




Anything is what happened.

Godkväll!

Jag har precis kommit hem från nodo. Jag har varit där med min bästis, fikat, spanat och snackat lite dirt.. hehe ;-)






my love!

Off to work!

Nu ska jag iväg och jobba, och efter jobbet så ska jag och min bästis på nodo och skvallra lite! Smell you later :)


Kan det vara världen bästa jobb då man måste bära rosa?


On my face..



Rebecca S om It's good to be on the frontside paper.:
Kan du inte visa i ett inlägg vad för smink du använder? Älskar din blogg, du är bäst! <33


Absolut! visst kan jag det, här kommer de: :-)


Lancome underlagskräm

Foundation från IsaDora

Bronzer från Oriflame

Rouge från h&m

Kajal från chanel

Ögonskugga från dior

Maskara från maybeline.

Och jag använder dom i den turordningen som jag lagt upp bilder. Kan även göra en videoblogg där jag sminkar mig, så att ni får se hur det går till! =)

Piteå-tidningen

När dem ringde för en intervju så trodde jag aldrig att jag skulle hamna på framsidan av tidningen. Jag är så jävla stolt och glad, det får man vara va? Min första framsida på någonting nytt, love it!






Sånt hära gör mig till en stolt bloggare. Tack till alla er som läser min blogg! :-)

Circus

Godmorgon!

Jag har varit vaken ett tag dock, svarat på era frågor och kollat på lite hemsidor. När kommer mina skor? Gaaah! jag blir galen.


Visst är bakrunden fin? På den lilla texten så står det "amor vincit omnia", det allra viktigaste att veta.

Utanför mig just nu, deprimerande väder.. Kan det inte bara bli sommar NU?

Svaren på frågestunden.



pellan om Frågestund!:

du som är så modeinriktad, tänkte bara höra om du hade nå tips om vars man kan köpa en väska med långt axelband. En ganska stor väska finns typ i brun och svart ;>
keep on the good jobb!

Hära har du några länkar på väskor.

https://www.ginatricot.com/#/product/28516900

https://www.ginatricot.com/#/product/28988900

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-accessories-384/tokyo-384444

Och hära är några hemsidor du kan besöka. Nelly.se, accesora.se, hm.se, hoppas du hittar dig någon :)

Anonym om Just a thought of you could leave the rest of the world behind.:
Du och ullis var ju verkligen bästa vänner sommaren 2008 verkar de som när man läser de gamla inläggen från då. Nu umgås ni inte alls längre. Hur blev de som de blev? ;o
Vi gled bara ifrån varandra när sommaren var över, men hon är faktiskt en av de bästa vänner som jag haft :)

a om Frågestund!:
vad väger du och vad har du för framtidsplaner, vad vill du bli?
Jag väger fina 50kg, jag har faktiskt ingen aning vad jag vill bli. Men jag vill skriva, resa och upptäcka saker :)

f om Frågestund!:
1. varför började du blogga?
2. vars bor du för tillfället?
3. har du nå djur?
4. hur lång är du?
5. är bloggen en stor del av dig?

1. Jag började blogga för att jag tyckte det verkade vara en rolig sak.
2. Jag bor hos min mamma nu :)
3. Jag har inget djur, men hos pappa har vi 2 hundar och 2 katter.
4. Jag är 168cm lång
5. Bloggen är en stor del av mig eftersom det är min roligaste vardagssyssla.


j  (k) om Frågestund!:
känar du pengar på bloggen ?
jättefin blogg och du är också otroligt fin , ditt nyfärgade hår vart skiit fint ! :D<33
Förtillfället så nej, men jag vill att min blogg ska vara någonting annat än en moneymaker. Tack så jättemycket för din fina ord! =)


Anonym om Frågestund!:
Hur lång är du?
Hur ofta jobbar du på Thai Garden?
Går du ingen skola just nu?
När du festar, dricker du dig alltid full då?
Hur blir man så självsäker och stark som du är?

Jag är 168 cm lång, nej jag går ingen skola just nu. När jag festar ibland så dricker jag inte alls, men ibland kan det hända att de blir för mycket. Oj, tuff fråga! Jag tror det handlar om att man måste tro på sig själv och skita i vad andra säger, gå med hakan högt och att veta att man är bättre än dem som är elaka mot andra =)

Anonym  om Frågestund!:
vilken tidning intrevjuades du för ? =)
Piteå tidningen :)


tjej från malmö om Frågestund!:
har du egen lägenhet, och hur har du råd med det isåfall?
Jag hade egen lägenhet tidigare. Och jag jobbade, så det var anledningen till vart mina pengar kom ifrån =)


Karro  om Frågestund!:
vem var du mest med i luleå?
Ska du flytta tillbaka?
Jag var mest med Elina och Linn. Men på fritiden, klara, vincent, frida, elina, och alla mina andra partypeople. Kanske någon gång i framtiden :)

Anna om Frågestund!:
Tänkte höra var har du köpt din väska från LV? :)
Louis vuitton(?)


johanna om Frågestund!:
varför byter du vänner hela tiden? händer det nåt speciellt eller växer ni bara ifrån varandra?
Jag skulle inte säga att jag byter vänner hela tiden. Vissa människor växer man ifrån, vissa människor bråkar man med och bli aldrig sams, och vissa rinner bara ut i sanden. Jag har kvar mina bästa vänner sen 7e klass, det räcker gott och väl för mig.


Anonym  om Frågestund!:
smörjer du in hela kroppen med bus, och smörjer du isåfall in ansiktet också?:)
Jag smörjer in hela kroppen, men inte ansiktet! :)


Anonym om Utrensning:
vilken storlek är den långärmade kavajen i ?:)

Den är oversize, så den passar väl en S/M


sanna  om Frågestund!:
vem är din pojkvänn? :)
hur mkt pengar har du i månaden nu då du inte har lägenheten mer?
Vad ska du läsa till hösten?
kram

1. Pass!
2. 7-8000
3. Jag hade tänkt läsa frisör på St. eriks, Kram!


minna om Frågestund!:
ska du inte skaffa en ny header? :)
Ja, jag ska bara fota nya bilder till den :)


e om Frågestund!:
saknar du dina kompisar som du hade på norrmalm?
skulle du kunna tänka dig att umgås med dem igen?
puss på bästbloggen!

Det är klart jag gör. Vi var som ett galet litet gäng. Jo, det skulle jag, men bara vissa av dem =)



Anonym om Intervju imorgon..:
vilken tidning är det du ska bli intervjuad för? =)
Piteå tidningen :)


Anonym om Dance all through the night.:
vad heter det ni åt?

Toast och grillad panini :)

It's good to be on the frontside paper.

Mamma har klippböcker för båda mig och emelie. Där hon sätter in alla tidningsutklipp där vi varit med. Båda våra är fulla, det säger ganska mycket om oss va? Men som de säger, all publicitet är bra publicitet. Am I right?




min första intervju om bloggen

Och min andra. There's more to go, I hope! :)

You wont be lonely, even if the sky is falling down.




Det går uppåt! Fortsätt så ni fina läsare :) välkommen alla nya.

Tonight i'm gonna let you be a writer.

Ahh..!

Så underbart skönt med en dusch. Har ni dragit på mig lite fina sovkläder. Ett turkost sovlinne från cubus. Hade tänkt lägga mig i sängen och se satc. Slänger in ett inlägg lite senare.






Antar att många kommer bli bittra för nattlinnet, men vet ni vad? Det skiter jag i. Istället ska jag gå och göra mina naglar röda, romantiskt!

In my louis vuitton.




1. Mascara, 2. hand desinfektionsmedel. 3.Plånbok(det viktigaste) 4.tuggummi 5. kamm
6. solglasögon (ifall att solen dyker upp) 7. snus 8. spegel

Att komma hem till en..

..proppfull godispåse, kan vara det bästa som finns.

Jag tänkte visa er mina asläckra leopardbrillor som jag köpte igår. Det är precis likadan modell som mina svarta, dom är så jävla grymma.






Busringning

Haha!

Jag måste berätta om en mycket barnslig händelse som hände nyss. Det var någon som tjuvringde mig nyss och sa.

Anonym:Heeeeeeeeei (med jätte nasal röst)
Jag:Hej(?)
Jag: vem är det?
Anonym: Vill du prata med tina?
Jag: Nej! varför skulle jag vilja det.
Anonym: För att du ringer henne nu?

Alltså var det någon som ringde mig och henne samtidigt och hoppades på att jag skulle bli less och säga något dumt, som dom skulle få till Tina att tro att jag menade någonting illa mot henne. Jag kommer skratta högt och länge åt det hära.

Vem ni än är så är både jag och Tina smartare än ni tror. Better luck next time!


Show me what's worth fighting for.

Hej alla fina!

Jag har precis kommit hem från jobbet, har varit en riktigt lång dag. Jag är inte riktigt kry, känner mig febrig och har blivit förkyld, attans.. Men jag har hunnit träffa yun, en av mina fina bästa vänner. Jag, han och Hans lillasyster (emelie) har varit på stan idag, lunchat på subland och nu är jag äntligen hemma. Ska ta en lång varm dusch och sedan bänka mig framför sex and the city.

Dagens outfit:


En nästintill transparant tunika, mina underbara boots, lv väska och min korta skinnjacka. Älskar varma och soliga dagar som denna.



I love you!

Newspaper-girl

Hära kan ni läsa om intervjun med mig.


Are you ready?

Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse
Makes it hard to know which road to go down
Know when too much can get you hurt

Is it better is it worse?
Are we sitting in reverse
Just like we're going backwards
I know where I want this to go
Driving fast but let's go slow
What I don't wanna do is crash.

Just know that you're not in this thing alone
There's always a place in me that you can call home

Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back to the start.

Love is no walk in the park.

Hej fina läsare!

Jag har precis kommit hem från jobbet. Känner mig supertrött efter att bara ha jobbat 5 timmar inatt. Hade tänkt städa upp i mitt rum innan Ellan anländer, och om jag hinner så ska jag avnjuta sex and the city, mitt ögonorgasm just nu.


Min nya skjorta i ett väldigt tunt vitt tyg. Kommer bli skitsnyggt till jeansshorts eller strumpbyxor och boots i sommar/vår. Från gina tricot. 149:-

PS!

.. Glöm inte min utrensning hära.

Frågestund!

Jag tänkte göra en liten frågestund nu när jag är borta på jobbet, ända tills imorgon 00.00

Avslutad! Svarar på alla era frågor imorgon :)


We're gonna fight for this love.

Nu har empangirl åkt. Så jag ska börja bege mig mot jobbet. Vi syns kl.9 ikväll! :)

Min pärla Elin kommer även och sover hos mig ikväll, vi ska se film och bara mysa.


My love

Jag tackar mig själv för att någon vågar bjuda upp på ego! :-)

I'm only gonna break your heart.

Goddag!

Intervjun gick superbra och fotona blev jättefina, så när vi var klara så gick jag och köpte ett par alldeles för dyra mocka pumps. Sedan lunch, en ring och ett par solbrillor på detta.

Nu är jag och emmy hemma hos mig, men hon sitter och äter i köket. Innan jag går till jobbet så ska jag även gå och inhandla en superhet skjorta, gotta love life sometimes.






gumman.



Mockapumps från scorett. 999:-

Love

Döskalle ring från glitter. 80:-

Solglasögon från gina tricot 59:-

Adios bitches!

REDO!

Såja!

Nu är jag i toppskick för en intervju.

Outfit:


Såja! Nu måste jag bege mig. Vi hörs senare :) Wish me luck.

Todays question!



Är du en morgon eller nattmänniska?


Nyvaken och väldigt trött.

Jag ställde kl. på 10 idag så att jag skulle ha tillräckligt med tid att göra mig i ordning, äta en god frukost och förbereda mig inför intervjun. Tid är min bästa vän nu(?) eller ibland så måste man verkligen göra uppoffringar.




Helgens stämpel satt verkligen som klister.


When life gets hard, and things change, true love remains the same.

"You are the one Carrie" - And suddenly I was.

I need to grow old with a guy like you.

Jag var precis inne på Yun's blogg. Fan vad jag skrattade då han skrev detta. Man kan aldrig ha för mycket självförtroende, så länge det inte skadar andra. Jag älskar människor med självförtroende, dom vet att dom duger precis som dem är!


Me right now - Hårfärgning

Just nu sitter jag med hårfärg i. Jag ska bli riktigt mörk denna gång, jag tycker det är så läckert med mörkt hår!


Dagens shopping

Här har ni dagens shopping!


Foundation från kicks, 135:-

Hårfärg från h&m (den bästa) 120kr:-

Linne från h&m i viskos(ett otroligt tunt tyg) 50:-

Världens sötaste spetslinne från gina tricot. 199:-

Randigt linne med djup urringning från gina tricot. 149:-

Ridbyx inspirerade tights från gina tricot. 199:-

Läcker clutch med nitar från gina tricot. 129:-

Skor från dinsko (Kopior av Mary-kate och ashley olsens skor) 349:-

Såja, det var allt för denna gång. Är supernöjd med mina inköp! =)

And even if you want me to stay here.. I wont.



Anonym  om High heels:
nelly eller? :D
Nej, dem är från have2have :)


Anonym om Dagens planer.:
En fråga:D hur kan det komma sig att du kommer in på krogen och är 93? fejklegg eller känner du vakten?
xoxo
Det är dock lite personligt, så du får klura på det ett tag till ;-)


anna  om Dance all through the night.:
din blogg är jätte bra och folk som skriver onödiga komentarer är bara avundsjuka, ta inte åt dig!! =)
Tack, jag ska försöka tänka så :)


Anonym om Dance all through the night.:
Har du svårt att fixa alkohol? :-)

Nä, faktiskt inte =)

Intervju imorgon..

Imorse vaknade jag av ett samtal från en tidning som ville göra en intervu med mig, Visst lät det kul? Så jag har köpt hårfärg, ska fixa till löshåret, färga det, smörja in mig en omgång med BUS och även köra en långdusch med peeling och etc, även fixa mina groteska naglar.


Rude girl

Godkväll kära bloggläsare!

Min och Emmy dag på stan var supermysig. Vi shoppade en massa (åt mig), sen bjöd jag henne på lunch, på röda lyktan, vilket var supergott. Hann dessvärre inte hämta ut mitt paket idag, men det ska jag göra imorgon.

Klockan 5 började min arbetsdag och det har varit väldigt stressig idag, med massor av folk, vilket bara är jättekul egentligen.


Finis

möööms

Idag var jag inte hottstuff, så mitt face blev kameraskyggt.

Shoppingen får ni se i nästa inlägg, har handlat en massa snyggt.

Dance all through the night.

Nu ska jag och Emmy på stan, det blir shopping och lunch för oss. Jag har lovat att bjuda henne, generös som jag är! :)




Kavaj från : H&M
Tischa från: Cubus
Väska: Louis vuitton
Resterande är inte värt att veta! :-)

ADIOS!

Quick, erase it.

KOLLA!

Jag har fått ett brev från posten. Antingen är det något av mina 3 par skor som jag beställt, eller min kamera.

Vad tror ni?



John mayer - Slow dancing in a burning room







Malin om Technologic:
Ojdå, gick det att ändra nu från "över 18 till under 18"? Du är fan patetisk..
IP: 85.11.34.141


Felice svarar:

Jo! för att jag kontaktade kundtjänst. Såg det inte som ett större problem, för om någon frågade mig om jag var 90a så sa jag som det var, att jag är född år 93. Och killen som du såg att jag haft en konversation med, är en gammal fling, och han vet definitivt hur gammal jag är. Du behöver inte komma och hysa agg mot mig för någonting du inte har en susning om.

Okej, att du har åsikter. Men när du lägger fram din kommentar som att du kände mig, så blir jag otroligt defensiv. För vad jag har utgått i din kommentar så känner du mitt yttre, den bilden du skapat om mig, den bilden du fått pågrund av vad andra har sagt. Du faller för grupptrycket, how sad? Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Jag tycker det är otroligt barnsligt av dig dock att ta det hära genom mig på kommentatorsfältet, det säger ganska mycket om dig som människa. Det enda jag vet är att du heter Malin, men du är som ett sandkorn i öknen, inte så speciell att jag ska känna igen dig. Så bevisa din mognad och kontakta mig utanför datorn, så ska vi se om din åsikt stannar detsamma.
I be a bitch beacuse I can.

Myskväll

Jag och Emmy har precis lagt oss i sängen med varsin laptop. Tidigare ikväll har vi varit och köpt massor av godsaker för att ladda upp inför en myskväll. Vi köpte chips, dipp, chilimarinerad vitlök, godis och pommes pinnes. Sen hyrde vi även 3 filmer som förhoppningsvis kommer rocka. Riktiga highscool movies, love them!












Vi har likadana datorer, haha.

ADIOS!

fucking, bad mood.

Jag har varit på detta humör idag. Tills jag fick sällskap av min bästis.


Tomorrow can wait.



It's getting late, but I don't mind.

Här kommer kvällens planer:

- Filmhyrning
-Ansiktsmask
-Tjejsnack
-Nodo

Spenderandes med min bästa vän!


Yesterday reminds me of you.

Igår innan trippen till luleå så umgicks jag med finaste Emmy. Jag var och solade först, stötte på en massa fjortisar som hängde på solariumet, what's up with that?

Efter det så gick vi och handlade mat på pentryt, vilket satt som smäck i magen. Sedan skvallrade vi om lite godsaker som hänt oss i helgen, jag älskar verkligen mina vänner, jag och emmy är the perfect match. Dags för giftemål snart eller? haha.


sliten krigare

tacka gudarna för solarium.

mums

pentryt levererade, first time ever.

I love you!


Technologic

Godmorgon kära bloggläsare!

Jag är inte på världens bästa humör idag kan jag säga. Kan väl bero på gårdagen som slutade helt fel, vilket resulterade till ångest idag.. jag hatar ångest.

Men jag var hemma typ 5-6 imorse. Fick skjuts hem av robert och en sovandes Elin, tack så mycket! =)

Men jag hade kul, drack cosmopolitans, det var tänkt att jag skulle ta hand om en vän igår, men hon ville hellre gå ut, så det fick bli så. Jag dansade, träffade folk från mina tidigare fester, drack goda drinkar och käkade kebab, vilket satt som smäck efter att man dansat flera timmar i klackar. Därimot har jag funderat på att uppfinna något sjukt smart, alkolås på telefonen? Why do I don't have that? Kön till cleo kändes som flera hundra meter lång, det var så sjukt mycket folk igår. Tack och lov så stod vi på vip-listan och slapp köa i flera timmar!


Johan gav mig en bra idé att fota min garderobslapp eftersom jag jämt tappar bort den.

Galet mycket folk.



Robin och hans vänner. Jag och namn alltså..

Tackar för god öl!

Robin och någon tjej.

Hemgång.

Tack för en jävligt awesome kväll!


I'll be a bitch, beacuse I can.



Jokkinen om Tell me what you see, when you look at me.:
Vem har den snyggaste kroppen av dina vänner som du umgås med?
Haha, vilken fråga. Helt ärligt så kan jag inte säga det eftersom jag inte ser mina vänner på det sättet. Så du får väl ta dig en koll själv :)


LOSAN om High heels:
Som kommer varifrån? (:
Dom kommer ifrån have2have.se

Linda om Boys are just boys.:
har du bott i märsta ?
Aldrig någonsin. Vad fick dig att tro det? =)

Josse om Scandic Plaza:
Nej nej nej, det finaste hotellet i Umeå är ju Hotel Aveny! Kolla upp det. Jättefint
Okej, jag ska kolla upp det. Tack för att du sa det :)


Malin om Boys are just boys.:
Precis, vem har sagt att ärlighet är fel? Men varför skriva ut att du är TRE ÅR äldre än vad du är, det är ju så jävla löjligt så det är inte sant! Snacka inte om ärlighet då du inte kan vara de..
Är du efterbliven eller bara mänsklig jävla störd? Jag vet inte hur många gånger jag svarat på denna fråga. När jag gjorde min facebook så fick man inte vara under 18, därav min ålder på facebook. När jag försöker ändra till 93 så går det inte, det står bara

"Du kan inte ändra din födelsedag från under 18 till över 18 eller tvärtom mer än en gång. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp."


Så nästa gång du tror dig veta bätre än andra, eller försöker prata vett i mig, så ta reda på fakta innan du gör bort dig själv sådära, det är bara pinsamt att se. Man ska aldrig yttra sig i onödan! Speciellt inte om saker som inte rör en själv. Så vi hörs när du har någonting riktigt att komma med! =)

PS..

.. sa jag att jag hatade snygga killar?

Vem är trogen? Sa jag någonsin att jag ville festa med honom?. HE-HE!

Boys are just boys.

Killar som inte fattar vinkeln måste man helt enkelt vara uppriktiga med!



Vem har sagt att ärlighet är fel?

Dagens planer.


Tell me what you see, when you look at me.

Godmorgon kära vänner!

Vet ni vad jag upptäckte? Detta kommer säkert låta ytligt. Men fan vad mycket snyggare man känner sig då man vaknar upp i sexiga/snygga sovkläder, I like it big times. Ikväll ska jag och tjejerna laga middag hemma hos mig, ska även ut på en promenad snart, känns välbehövligt i det fina vädret.






ledsen tjej för att jag vaknade så sent...


Love, in so many ways.

"Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they just need to run free, til they find someone just as wild to run with them."


- Sex And The City.

Combo?

Jag och klackar ute på hal is och mycket alkohol i kroppen är ingen bra combo. Bilden nedan förklarar allting.


Jag vrickade min fot ett antal gånger, så idag har jag aj,aj!..

Rude boy

Räkfrossa såhär på kvällkvisten, check! Internetshopping, check. Satc(sex and the city) check.


Lovely!

Scandic Plaza

När jag och emmy ska på blog awards så ska vi hyra ett hotellrum i två nätter på Scandic Plaza, ett av umeås finaste hotell. Vi ska shoppa, leva i lyx, festa och bara leva livet i två dagar tillsammans, can't wait.


Trappan i lobbyn

ett av rummen.

toaletten

restaurang/baren.

Restaurang.

Visst såg det fint ut?

Maffiga fjärilsringar

Hittade dessa maffiga fjärilsringar på h&m,s hemsida. Vad tycker ni?=)


High heels

Det var dags för mig att unna mig lite fina fotslavar. Eftersom mina ankelboots i mockaimitation inte är i så bra skick, så klickade jag hem ett par nya, fast med bredare klack vilket gör det mer stabilt. Som tex, i fyllan?


Anything I do, I do it for you.



sandra om It took so long time to find that you were wrong.:

vet du nån bra hemsida som man kan hitta stora handväskor med långt axelband? :) btw älskar din blogg ;>

Nej, tyvärr. Inte såhär på rak arm, men jag kan kolla upp det och postat ett inlägg om det senare :)

Kristina om En dagens!:
Måste fråga vart brillerna är från? Nya?
Skit snygga :)

Dom är från gina tricot :)

Victoriahjorth - [fotoblogg] om Blog awards 2010:
nä, va kul! :D vilka kommer komma dit? asså typ kenza ådom? :o

Jag har faktiskt ingen aning, det återstår att se! :)

Elin  om En dagens!:
Varifrån är skinnjackan? :)
Skinnjackan är ifrån h&m divided :)

sandra om Shopping-mani:
vilken sida beställde du det rosa iphoneskalet från?:) hittar ingen bra sida själv.

Jag beställde det ifrån tradera faktiskt! =)

Underbara helg!

Jag har haft 2, helt underbara dagar i luleå.

I fredags så var vi hemma hos min chef, Chim. Där bjöds det på 50års fest, riktigt kul. Kvällen innehöll sång och dans. God mat, show, massor med alkohol och ett trevligt nattsamtal.

I lördags så förfestade vi hemma hos Vincent. Sedan begav jag, Linn och Elin oss mot cleo. Kan ju dock älska att vi slapp köa och fick gå före alla andra. Efter ett antal drinkar, galenskaper på dansgolvet och nya bekantskaper så gick vi förbi statoil där vi köpte nattmat och efter det så gick vi på efterfest. Efterfesten levererade bra, med inte mindre pinsamma tjejer, men någon måste ju bjuda upp på sådant också (?) vi var 5 stycken som sov i samma säng, vilket resulterade till att vi inte somnade förens 9 i morse.

Sen när det var dags att börja traska in mot stan så bestämde sig, Jag och Linn för att ta en god lunch på östernspärla, som jag har saknat det alltså.



Nya naglar

Thaidans.

Det var ett långt buffébord, jag var i himlen typ.

en singha på detta, halloj!

paketöppning



moi.

Det bjöds på mycket dans.

Bow

Sedan vart vissa för trötta.

Lördagen:

cleo/statoil/höga klackar/ efterfest/ mysterium..











babygirl

Johan och Linn!

Såja! jag har fler bilder, men mer än så får ni inte se :)

Fiesta!

Jag hade en toppenkväll igår, massor med alkohol, god mat. Sköna människor, kareoke, dans och en massa galenskaper. Ikväll ska vi spåra ut ännu mer. Jag ska umgås med mina kära lulebor.

Ps. sa jag att jag började min morgon med en singha och tårta? Haha! världens bästa frukost som avrundades med en vårrulle.


Off to luleå!

And off to PARTY...


Vill ni mig något så når ni mig på telefonen, nu ska jag rocka! ADIOS

Blog awards 2010

Kollade min hotmail och såg att jag hade fått en inbjudan till Blog awards i umeå. Jag skrev upp mig och Emmy på gästlistan. Bara för att hon är min bästa vän så ska hon få dela detta tillfälle med mig. Har dock inte berättat det för henne än, men ska ringa henne nu. Det blir som en liten surprise :-)


(För att inte förvirra era hjärnor så är detta bara en lånad bild från förra året)..

En dagens!

Min look för idag. Var sjukt stressad! Fick fixa mig på 15 min :-)




All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories.

Aloha vänner!

Har precis kommit hem från centrum. Jag lunchade med ulf och hans vänner på röda lyktan. Efter det så gick vi en snabbis på h&m och inhandlade något åt mig för att ha på mig ikväll och imorgon. Det kommer bli 2 helt awesome dagar i luleå. Har laddat upp med god dricka från glasfabriken också.




Nödlösning för mina extremt fula naglar.

Linne från h&m 99:-

Sailor inspirerad kavaj från h&m, 299:-

Maffig ring från h&m 59.50

Baströja med puffärm, från h&m 99:-

Adios!

Fingers crossed!

Jag håller tummarna för lite goda nyheter!


Godnatt!

Nu ska jag säga godnatt, men innan jag lägger mig till sängs så ska jag smörja in mig ett varv med min favorit bodylotion. Jag vet, hello kitty känns jätte..., ja! Men den luktar så fruktansvärt gott, kunde inte motstå att köpa den. Direkt när jag kom hem från jobbet så tvättade jag av mig sminket och drog på mig myskläder.





Så! Nu säger jag godnatt till alla er och hoppas att ni sover gott! :)

Morgondagen i ett.


Picasa 3

Har precis laddat hem Picasa 3 så att jag kan göra bildkollage och etc! Kändes lite mer proffsigt!


(En bild lånad från google.se)

It took so long time to find that you were wrong.



vh om Dagens outfit!:
var beställde du dina converse?
Från ellos.se :)

frida om Legendary:
du nämde ju att du skulle gå en frisörskola i sthlm vars och vilken skola ska du gå?:)
Jag vet inte. Antingen på nacka gymnasium eller på St.Eriks :)

Sofia om Shopping-mani:
Du verkar shoppa jämt. är du rik eller nått? Jag älskar din blogg och ser verkligen upp till dej. Du är en bra förebild!<33


Nej, jag är inte rik. Jag jobbar för mina pengar, men sen så kan det hända att mina föräldrar är väldigt generösa ibland :) Tack så mycket, det värmer i hjärtat av dina fina ord!

All eyes on me.



Jag avskyr "No-lifers". De människor som klagar på andras utseende, andras sätt att sminka sig, eller överhuvudtaget människor som hittar fel på andra som de kommenterar om. För det första så är det individuellt hur man vill se ut, och ingen människa har rätt att kommentera att det är fel eller rätt, för trivs man med sig själv så behöver man inte kommentera andra.

Jag har fått ett flertal kommentarer om människor som påpekar att jag kommer väga 200kg snart eftersom jag äter ute mycket. Turligt nog har jag bra ämnesomsättning och kommer nog aldrig väga över 60kg (om jag nu inte bli gravid i framtiden). Jag är så less på att de människor som klankar ner på andra inte tar sig en ordentlig titt i spegeln innan dom kommenterar andras fel och brister. För ingen människa är perfekt, och kommer aldrig vara det heller. Alla människor är olika, acceptera det och sköt era egna liv förtusan!

Hoppas jag fick fram min åsikt till de trögsynta människorna som verkar tro att det är okej att kasta skit på andra utan anledning. Men som jag sagt många gånger förr, det man gjort mot andra, slår tillbaka på en själv i slutändan. Så nu fick ni kängan, right back IN YOUR FACE!

RSS 2.0