Belief

Jag och mina tjejer har världens höjdarkväll här nu. Blandade samtalsämnen, blandade hjärtan men fortfarande perfektion för varandra. Vi kan lösa, vi kan göra det bättre - Vi kan för att vi är superkvinnorna.



stereo love

Vin, take away, godis och film - Min man, lovely!


Sleeping to dream about you, and I'm so damn tired.

Nu säger jag godnatt för idag bloggen. Jag har bunkrat upp med en jävla massa godsaker, inget diet-chic här inte. Lars hälsar också!


Puss och kram.

Pink is my color.

Jag är jättesugen på att köpa en digitalkamera då lönen kommer. Och jag hittade denna söta, men frågan är ju om den är bra.


Bilder av mycket hög kvalitet, enkel användning. 14,1 megapixel, 4x optisk zoom/26 mm vidvinkel, HD-filmning, 2,7-tums LCD-skärm.

14,1 megapixel - Tar bilder av mycket hög kvalitet, vilket möjliggör detaljrika förstoringar.

4x optisk zoom/26 mm vidvinkel - Vario-Tessar®-objektiv med 4x zoomintervall och 26 mm vidvinkel som täcker behoven i en stor mängd olika fotosituationer.

HD movie i 720p - Fångar skarpa, detaljrika HD-videor i 30 rutor per sekund med stereoljud: kan visas på HD-tv.

Svepande panorering - Tryck bara på slutarknappen och för kameran i sidled: sätter automatiskt samman en bildserie och skapar en extra bred panoramabild.

2,7-tums Clear Photo LCD-skärm - Clear Photo LCD-skärm (230 000 bildpunkter) med förstklassiga detaljer, hög kontrast och bred betraktningsvinkel.

BIONZ-processor - Kraftfull bildbearbetning som ger klara, detaljrika och skarpa bilder, samt korta svarstider.

Självporträttsläge - Hitta rätt bildkomposition när du håller kameran på armlängds avstånd och utlös slutaren automatiskt för välkomponerade självporträtt.

Dubbla lösningar för skärpa - Optisk SteadyShot, ISO 3200 med hög känslighet och brusreduceringen Clear RAW för bilder av hög kvalitet med bättre skärpa vid fotografi utan stativ i dåliga ljusförhållanden.

Intelligent Auto - Kamerainställningarna justeras automatiskt för bästa möjliga resultat i en stor mängd olika fotosituationer.

Ansiktsavkänning - Automatisk justering av skärpa, exponering och vitbalans för skarpare porträttbilder: prioritet kan ställas in för barn eller vuxna.

Smile Shutter-funktion - Utlös slutaren automatiskt när den du fotar ler: med justerbara tröskelvärden för leende och val av prioritering av barn eller vuxna.

Optimering av dynamisk räckvidd - Exponeringstid och kontrast justeras för naturliga resultat för motiv med hög kontrast och porträtt i motljus.

HD-utgång - Visa videor och stillbilder på HD-tv (tillvalskabel krävs). PhotoTV HD förbättrar visning av stillbilder på kompatibla BRAVIA™-modeller.

HD-bildspel med musik - Rolig bildvisning med musik och effekter på LCD-skärm eller ansluten HD-tv.

Läge för enkel fotografering - Krångelfri användning för nybörjare med förenklade kontroller och lättlästa instruktioner på skärmen.

PMB Portable - Inbyggd överföringsprogramvara för snabba, enkla överföringar till bilddelningssajter när kameran är ansluten till en Internetansluten dator.

Inbyggd retuscheringsfunktion - Roliga inbyggda retuscheringsfunktioner i kameran t.ex. för beskärning, borttagning av röda ögon och oskarp maskning.

B R I L L O R

Även fast sommaren är över så kan solglasögon behövas ibland. Jag har en tendens att antingen tappa bort mina eller he sönder dom. Jag vara inne på Barabrillor och känner mig mycket sugen på att köpa ett par retro och ett par pilot. Vad tycker ni?





Puss!

I love the way it hurts.



Ida  om Where were you? Just a little late.:
Den blommiga klänningen är jag intresserad av att köpa! Hur lång är den på dig? :)
Det blir mycket enklare om du mailar mig. Men här kommer en bild hur klänningen sitter på mig :)


Anonym om You found my lying on the floor.:
ska du gå nå skola i år eller? :)
Nej! Jag ska inte gå någon skola i år. Jag får se när jag känner motivationen och orket för det igen :)


emelie :) om Where were you? Just a little late.:
hej skit snygg blogg :) men har en fråga : Haru kille ?:D stid på fb att du e singel???:D
Hej! tack så mycket :) Jo, jag har pojkvän. Men jag är inte en sådan som måste visa det för alla på facebook bara därför =)

Amanda Segerstedt om They say that true love doesn't exist.:
Jag bara undrar. Blir du lätt brun? för jag tycker aldrig att du ser blek ut på dina bilder. PS! BRA BLOGG TJEJEN :) kram mandy.


Hejsan! Jo, jag har jättebra pigment faktiskt. Bränner mig iprincip aldrig. Bara efter en gång så såg jag ut såhär. Jag blir aldrig helt vit, utan är alltid lite gyllenbrun =)


Puss och kram!

I wanna loose control.

Godkväll mina fina!

Jag har precis kommit hem. Idag innan jobbet var jag ju som sagt och bättrade på brännan, det börjar ta sig nu. Det har varit en lugn dag på jobbet och idag ska jag försöka göra en tidig kväll eftersom jag jobbar 14-22 imorgon.

Jag ska fortsätta se "the joneses" som jag aldrig såg klart igår.


Puss!

They say that true love doesn't exist.

Godmorgon kära vänner!

Jag och Madde hade planer på att kliva upp "tidigt" idag. Men det var bara Madde som orkade fullfölja den planen. Jag hade jättesvårt att somna inatt av någon anledning, men tillslut så somnade jag... uppenbarligen!

Nu ska jag iväg och sola och sedan dra på jobbet. Jag har tänkt bygga upp en het bränna inför vinter 2010. Någonting positivt måste ju finnas på vintern.





Puss och kram!

My ironist.

I feel lost with no direction.



Pepparkaka

Hej bloggen!

Idag efter jobbet så mötte jag upp Madde och vi gick därefter och solade. Nu är hon hos mig och ska sova hära. För ett tag sedan åt vi kvällsfika och ska nu lägga oss i sängen för att se en film. Jag jobbar imorgon också, mellan 17-22, så vi hörs imorgon.









Puss

Tornado.


If you wont, I wont.

Hey guys!

Jag vet att jag varit frånvarande från bloggen idag, men jag är i någon sorts koma just nu. Jag väntar på att något ska hända, fast i själva verket så händer det noll. Jag skulle säga att jag hamnade i någon sorts depression efter serie avslutet igår, haha. Nä, jag är faktiskt bara helt slut.

Jag har laddat hem en hel del filmer som jag ska kolla nu ikväll, så det kanske dyker upp något fler inlägg, eller så blir detta mitt sista.





Puss!

You found my lying on the floor.

Nu säger jag godnatt till alla er. Jag vet! Jag har verkligen vänt på dygnet, bad girl. Men vad ska man göra? Vi hörs när jag vaknar.


Jag är inte fotogenisk just nu. Så puss och godnatt :)

What doesn't kill us, only makes us stronger.

Jag har precis sett klart alla avsnitt av OC och jag är fullkomligt förkrossad. Det är komiskt på något sätt hur en serie kan få en att känna sig så känslomässigt inblandad. Eller att det på något sätt finns någonting med karaktärerna i den som binder det samman med verkligheten. Jag känner något speciellt för serier med drama, kärlek, men fortfarande så verklighetsfulla.

Deras liv är ingen dans på rosor, men vad som får mig att tro så mycket på livet är att det alltid ordnar sig i slutändan. Och visst gör det de. Vi kommer möta många motgångar i livet, ta fel val och göra saker vi ångrar, men det gör oss inte svaga. Det gör oss starka och beredda att kunna möta vad än framtiden har planerat för oss.

Idag är jag tacksam för livet, för kärleken, men framförallt för att jag insett att det är värt att våga om det känns rätt. Om du har hittat den som gör dig till en bättre människa.


Vardagslyx

Jag tycker att det är viktigt att man unnar sig lite kvalitetstid ibland. Så nu säger jag godnatt till bloggen, lägger mig i sängen och läser ur min nya bok. Till detta har jag ett iskallt glas cola - vardagslyx.




Tror även jag ska passa på att måla mina naglar rosa. Puss på er!

Bring it on.





Enkel långklänning med ficka på bröstkorgen. St.32 (använd 1 gång) 100kr

Blommig tubklänning från nelly i storlek xs. (använd 1 gång) 100kr

Vit tubklänning i storlek xs (använd 1 gång) 100kr

Elegant fodralklänning i storlek xs. 100kr

Rosa underbar skapelse med rosett framtill. Storlek xs. 100kr


Rosa converse (äkta) i storlek 37, använda 1 gång. 400 kr nypris 699:-


Bruna gladiator inspirerade klackar i mocka imitation. Storlek 37,5 (oanvända) 100kr

Beige underbar klänning i storlek xs. 80kr

Maila [email protected] om du är intresserad av något, eller har några frågor. Puss!

Where were you? Just a little late.



Anonym om cleaning lady.:
Va ska du göra nu til hösten?=)
Jag har faktiskt ingen aning. Men som det ser ut just nu så är jag fast i piteå.. det blev lite ändra planer. Lite nya saker kom in i mitt liv som gör det värt att stå ut, stanna ett tag till =)

Sandra om Ang. Löshåret från pigtail.:
Köpte du träns som du limmade fast denna gång med eller? :)
Jo det gjorde jag. Det blir bäst resultat på mig om jag använder mig av träns och lim:)

Anonym om Jacuzzi:
Hur ska du göra med Stockholm? Blir det frisör och dans eller? :)
Om det blir stockholm i framtiden så skulle jag nog tro frisör =)

Josefine om Jacuzzi:
Vilken metod har du använt då du satte in löshåret? Det ser verkligen naturligt ut också!
Jag använder mig av träns som jag sedan limmar in :)

J ' om Turn the page.:
är sjalen med från hm? :)
Jo det är den =)

Anonym om But that's alright, beacuse I like the way it hurts.:
Alltså, jag har aldrig fattat det här med remyhår! Är det äkta hår eller fake?
Remyhår är äkta indiskt hår som går att locka, platta, färga. Det är den finaste kvalitén av löshår som man kan använda sig av.

Sara om I will get out.:
day and knight, cop out, white chicks.
Kan du publicera alla dina spotify spellistor? :-)

Klart jag kan. Här kommer dom =)
Felice
L O V E
P A R T Y



New shit.

Jag har ett nytt iphone-skal. Eller ja, egentligen var det min systers, men eftersom det inte gick så bra för hennes iphone så tog jag över det. Glittrigt med döskallar! Kanske inte riktigt min stil, men det är bättre än ingenting.





KISSES!

cleaning lady.

Det här är vad jag kommer ägna mig åt några timmar framöver. Vi hörs när jag är färdig!









Ångest... nu jävlar ska jag ta tag i detta.

Always and forever.

Hej mina vänner!

Jag har precis kommit hem från en dag full av ärenden. Jag och mamma har även hunnit med att handla, så ikväll blir det palt till middag, mums. Jag hade tänkt städa upp i mitt rum och sedan ringa min favorit pingla.

Dagens outfit:


Haha, vilken tönt jag ser ut som.




Puss!

sleeping beauty

Godmorgon kära vänner!

Jag somnade alldeles försent igår, vilket gjorde att jag precis vaknat också. Nåja! Jag ska försöka ta vara på den här dagen så gott som det går iallafall. Prio.1 - städa mitt rum som ser ut som första världskriget.

Jag ska även försöka hinna med att gå förbi thai garden, skriva av mitt schema för veckan.



Puss

Prince charming.

Jag är sällskapssjuk och dör av saknad efter min man som snart kommer hem. Han är så fin!



Ang. Löshåret från pigtail.



Anonym om Jacuzzi:
Hur var kvaliten på det nya löshåret, såg att det var väldigt billigt, blev sugen :D

Kvalitén på de löshåret jag köpte var super. Det är äkta remyhår som gör att det faller in mer naturligt med ditt riktiga hår. Jag är supernöjd, och att det var billigt är ju definitivt ett pluss i kanten! :)


Wherever I'll go, you'll always be in my heart.

Oh G!

Jag har aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv. Världens jävla bakfylla. Gårdagen var ruskigt trevlig, iallafall vad jag kommer ihåg. Jag kommer inte ihåg hur jag tog mig hem, men jag vaknade upp hemma så det kändes bra. Igår var jag hos P.Yui som fyllde år, congratz again.

Nu ska jag dränka min ångest med lite kräm och OC.






Nancy och P.yui

Henrik och Na.yao dansar.

Puss

Shots

Godkväll fina läsare!

Nu sitter Jag, Linnea och emmy i Linneas lägenhet. Vi ska börja dricka nu och sedan festa hela natten lång. Vi hörs imorgon.



Puss!

I stand by my belief.

I förrgår så var jag och min bff för att fylla höstgarderoben med några nya läckerheter. Här under får ni se vad jag inhandlade.


Militärgrön oversize skjorta. Det kommer bli galet snyggt till skinn eller jeans. Från gina tricot.

Svart/vit flanellskjorta från gina tricot.

Dom perfekta skinnbyxorna.. love them. Från gina!

Bustier från h&m.

Puss

Come with me, stay the night.

Godmorgon!

Gårdagen hos emmy var mycket mysig. Dock var det ganska läskigt då jag skulle traska hem ensam i mörket. Turligt nog så mötte Mami och Emelie upp mig, så hela vägen behövde jag inte gå ensam.


Någon som tyckte vattnet var alldeles för varmt måntro? haha.



Min fina bästis!

Puss och kram.

Jacuzzi

Godkväll kära vänner!

Jag är hos empangirl nu, och vi ska bada jacuzzi och snacka lite skit. Vi hörs mera när jag kommer hem :)





Puss


Långa dagar blir till nätter, sen till år.

Jag har glömt att visa er den fantastiska långklänningen som jag fick av min storasyster då hon kom hem. Man känner sig verkligen som en prinsessa i den. Bilder gör den inte rättvis, så ni får se den på, på lördag.





Sen shoppade jag litegrann igår som ni får se senare ikväll. Dags för att fylla höstgarderoben med lite läckert. Puss!

Every move I make feels lost with no direction.

Hejsan allihopa!

Jag vaknade faktiskt otroligt tidigt idag - Kl.1, oh G, säger jag bara. Det är once in a lifetime jag vaknar så tidigt av mig själv. Igår var jag och min storasyster på middag hos pappa. Maten var lika god som vanligt och när vi var färdiga där så blev det spökjakt, dock ingen långvarig sådan eftersom jag skulle och jobba.

Idag har vi hunnit vara på stan, käkat lunch och kollat runt i butiker. Jag behöver verkligen en ny höstjacka, ångesten kryper i kroppen eftersom de jackorna jag äger nu inte funkar alls,





Puss!

What if I told you that you were my last?

Godmorgon pärlor!

Jag och empan startade våran morgon med chips.. nyttiga flickor. Haha! Nu ska jag och Emmy börja göra oss i ordning för att gå på stan. Nu blir det lunch och shopping. GOTTA LOVE IT!!



Puss!

The Last Song

Helt fantastisk film!

En typisk felice-film som träffade mig rakt i hjärtat. Inte en sådan film då man ville drömma sig in, utan en film som gjorde att man kom till insikt med så verklighetsfulla saker.

Att ta vara på dom nära och kära man har. Att förlåta och att bli förlåten. Men framförallt att inte stöta bort människor omkring sig som betyder mycket för att man är rädd.

Miley Cyrus spelar huvudrollen i denna film. Visst! Inte min favorit skådespelerska, men den var fortfarande klockren. Jag rekommenderar er alla att se den. FANTASTICO.

Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far.

En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till Tybee Island under sommaren, så att hon kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv på Tybee Island. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - och det är musiken.



Slumberparty

Ikväll har jag och min fina bästis lite pyjamasparty. Dock skulle jag inte säga att vi är särskilt sociala med varandra då vi båda ligger med varsin dator och inte säger ett ord till varandra. Nåja! Är det ett beroende så är det. Vi har bunkrat upp med en massa gott och ska nu avnjuta "The last song" som jag hört ska vara en höjdare. Resencerar den åt er sen :)







Puss!

Turn the page.

Hola folks!

Nu sitter jag och empigirl hära. Vi har varit och handlat gott inför kvällen, jag har även satt i löshår och sitter nu med färgning i. IT'S GONNA BE SMOKING HOT!

Idag har jag varit på stan med en mycket het man. Vi har lunchat på röda lyktan och hann med en snabbshopping inne på h&m.





Puss!

I'm not sure anymore.


It's not that easy.

Godkväll mina fina!

Jag har precis kommit hem. Efter jobbet åkte jag, mamma och emelie och handlade. Jag köpte min första bok ever typ. Elsas mode! Så jag ser fram emot några timmars läsning ikväll :)





Puss!


Who the hell is gonna believe me, when I don't believe in myself?

Godmorgon mina fina läsare!

Jag unnade mig själv en ordentlig sovmorgon eftersom min kropp behövde dom extra sovtimmarna efter en hård med rolig arbetsvecka. Jag ska jobba idag med från 16.00 till 21/22.00. Jag har sovit otroligt gott inatt, min man är världens mysigaste.

Nåja.. nu ska jag göra mig i ordning. Vi hörs :)







P.S!Ikväll får du joina oss Emmy :)

adagio for strings

Jag har den rätta inställningen för kvällen, nu super vi skallen i småbitar (jag skojjar bara mamma, hehe). Not!







Kul att mitt ben såg fetast ut i världen, NÅJA! I'm so gonna rock. PUSS


climb to the mountains.

Godkväll fina läsare!

Jag kom just hem från en mycket annorlunda arbetsdag, men mer än så tänker jag inte berätta. Utan nu ska jag ha kul, hoppa i duschen och sedan dra vidare på fest.


äcklig tjej. Puss!

Aldrig besvarad, aldrig tillmötes, en kärlek så varm, utan den vilket öde.

Det är fantastiskt men ändå så underligt hur en serie kan få en att bilda en sådan drömbubbla av perfektion. Scener perfekt utformade för att få den mest icke troende människan att känna missnöje över motgångar i verklighet.

Jag tror många människor någon gång önskat att dom kunde leva i denna drömbubbla, bara för ett tag. För att kunna andas in en ny luft, kunna leva i en atmosfär där problem inte existerar. Kunna skapa de vackra som berör, det fina som vi älskar. Jag är besatt i tanken av att kunna bilda och skapa sina egna scenarion. Allt ska falla på plats som två pusselbitar.

Men ibland kan det vara bra att behöva treva sig fram bland motgångar för att stärkas som individ och inte alltid behöva räkna med att drömmarna ordnar det åt en. Eller i detta fall att någon annan ska finnas där för att fånga dig.

Jag tycker det är vackert att se hur olika vi människor är skapade. Det är som att vi bygger upp våran egen film, men lite mer verklighetsbaserad. Vi är fortfarande våra egna huvudroller och dom andra som inte accepterar oss för den vi är, är bara statister som får avundas den personen som fått stjärnrollen. Jag vet att det inte låter klokt. Men förut var det en lättnad för mig att kunna drömma mig bort för några timmar. Få leka lite med perfektionen och sedan kunna ta det med mig ut i verkligheten när jag vaknade upp.

Jag fick pussla ihop dom perfekta drömmarna med verklighet, tillräcklig mycket för att bli tillfredställd med verklighet, mer än tillfredställd egentligen. Men jag säger inte att pusselbitarna alltid faller på plats, vissa dagar kräver hjärnan lite mer arbete än så. Ibland behöver vi vila, prioritera vårat egna välmående före alla andras. Vi måste andas in våran egen luft och låta några timmar passera förbi.

Men jag kommer inte sluta drömma för det, jag kommer ta med mig drömmarna till verklighet och göra någonting fantastiskt utav det. Varje roll har sin unika titel, och det är du som avgör vad den är. Jag har lärt mig att hantera saker jag aldrig någonsin trodde jag var kapabel till att ta itu med. Men det gäller att överbevisa sig själv, föra två roller, schizofreni utan dess like. The good and the bad side! Du bestämmer vem du vill vara. Låt oss göra såhära.. fortsätt drömma, men ta med dig drömmarna till verklighet och gör någonting underbart utav det. Fastna inte i perfektion, för det varar aldrig så länge du vill.

Perfektion är ingenting att sträva efter, för det är ingenting som existerar i verklighet, i den värld vi lever i. Vakna! våga se, våga erkänna, våga hoppa, men framförallt, våga tro.


But that's alright, beacuse I like the way it hurts.

Påtal om löshår så har jag precis beställt nytt. Jag ville låta mitt hår vila, men nu kan jag faktiskt inte stå ut längre. Jag är verkligen ingen skönhet i kort hår, too bad. Jag prövade att beställa från pigtail denna gång. Så vi får se. Det är äkta remy hår, så det borde vara bra kvalité.



Puss

Baby let me love you now.

It's fucking crazy hur partysugen jag är. Men det får vänta till imorgon. Vart det bär av vet jag inte ännu, men jag har ett antal alternativ att välja mellan turligt nog.

Vad har ni för planer i helgen?


Extensions.

Jag ville bara gråta idag när jag gick hem från jobbet. Nämligen för att jag såg en tjej med världens mest ovårdade och fula löshår. Det var i stripor och en helt annan färg från det riktiga håret. Jag personligen tycker att man ska vara väldigt noga med att klippa in håret, att det är samma färg och tillräckligt tjockt.

Visst! Det är min åsikt, andra kanske tycker det är snyggt då tränsen syns, eller att håret ser ut som att man inte har duschat på några veckor. BIG NO TILL FULT LÖSHÅR!


She's lois lane.

Godkväll mina fina läsare!

Jag kom hem för ett tag sedan och har precit hoppat ur duschen. God damn it! Det var skönt. Nu funderar jag om jag antingen ska bege mig mot sjöbodan, eller om jag ska stanna kvar i min sköna säng och ser OC. Funderar på det andra faktiskt. Börjar trotsallt klockan 11 imorgon.


I will get out.

Jag funderar på att tanka hem en film, men jag har ont om fantasi. Så någon av er kanske hade kunnat ge mig något förslag på en bra komedi?


The only thing you said.

Angående utrensningen så har jag inte fått några svar av vissa personer. Så därför kommer kläderna upp på nytt nu.

Om du är intresserad av ett eller flera plagg, maila då - [email protected]
Och om ett eller flera plagg behöver skickas tillkommer fraktkostnad. Pengarna förs över på mitt konto, det är först till kvarn.



höga jeansshorts i st.32 50kr

spetslinne i storlek xs. 60kr

Hög jeanskjol med en liten rosa fläck på fickan. St.XS 50kr

Blommig kjol från thailand i storlek xs. 60kr

Nitväst från gt. Storlek 32, använd 1 gång. 100kr

Rosa klänning med stor rosett. St.xs använd 1 gång. 199:-

Svart tröja som är transparent upptill. Från monki, st xs. 80kr

Jeansskjorta från gt. St. 32 80kr

Fodralklänning i storlek S. 100kr

Magtröja i storlek L. 50kr

Alla kläder tvättas innan dom skickas eller säljs. KRAM!

För varje sekund som du inte fanns där, blev det tungt.

Godkväll mina fina läsare!

OMG, Säger jag bara. Jag är så otroligt slut i kroppen och vilken smärta i fötterna alltså. Vart är vårat fotbad? Funderar på att ta mig en lång, varm, skönt dusch och ett fotbad därefter. Jag ska upp kring 12 imorgon och luncha med Bow på stan. Det blir nog jättetrevligt och lite shopping därefter.

När jag kom hem så välkomnades jag av en middag för två. Romantiskt! ha? Kyckling filé med champinjon sås och boucles.


I know that well be just fine. 'Cause shes got your eyes, and that crooked smile of mine. So they'll always be you and I.

Godmorgon folk!

Jag har en aning bråttom faktiskt. Att snooza på morgonen är inte så lyckat om man heter Felice Jakobsson. Men jag är på superduper humör, så det glädjer mig att kunna gå till jobbet med ett leende. Gårdagen var bara en släng av hormoner, gosh.





Vi hörs ikväll! Puss

Should I stay or should I go?



Förresten! Jag filar fortfarande på om jag ska åka till blogawards. Vad tycker ni?

The letter I wrote to you.

Jag har precis skrivit klart en sak som ska in i mitt hemliga projekt. Det kommer bli fint, och otroligt skönt när det är över. Nu ska jag och larsan-boy stänga våra ögon för lite sömn. Dock har lars inga ögonlock, så han får ligga och vakta mig hela kvällen, what a prince!


Ps. Jag var även in och försökte internetshoppa. Jag har noll inspiration just nu. Ge den tillbaka, I need it.

Had enough.

Värst vad man blir sentimental på kvällarna. Men jag är nog inte ensam om det. Just nu så skulle jag bara vilja andas in en annan luft, för detta är början på någonting nytt. Egentligen så startade hela "makeovern" för ett tag sedan. Men det är först nu jag tar mitt första riktiga kliv till mållinjen.

Jag har en otrolig shopping abstinens och funderar på att klicka hem lite kärlek (shoes). Men mamma, och även dom flesta andra tycker att denna besatthet har gått lite överstyr, hehe, what? Man kan väl aldrig ha för många skor, eller?


Love should be a reason to hold on.

Loneliness facing up and down these hallways
Secondguessing every thought
Mystified, just spinning 'round in circles
Drowning in the silent screaming with nothing left to say

Everytime I reach for you, there's no one there to hold on to
Nothing left for me to miss, I'm letting go, letting go of this.
Lost my mind thinking it through, the light inside has left me too
Now I know what empty is, I've had enough, I've had enough of this.


I believe that love should be a reason
To give and get back in return
I wanna breathe in a new beginning
With someone who will wrap his arms around what's left of me


Everytime I reach for you, there's no one there to hold onto
Nothing left for me to miss, I'm letting go, letting go of this
Lost my mind thinking it through, the light inside has left me too
Now I know what empty is, I've had enough, I've had enough of this.


Inside I'm barely holding on
There's something that's already gone,


MILLION DOLLAR BABY!

Jisses! Jag är helt slut i kroppen, och ett arbetspass väntar för mig imorgon också 14-22, gotta love it.





Det var så längesen, men det finns där än.



Terese om MADDE, KOLLA HIT!!:
cypern är ju sjukt varmt nu i augusti, därför jag drar dit om sex
dagar! :D
kanske syns på grabbarna grus då? ;)

Vi åker nog dit i september, så dessvärre tror jag inte det :P

Be brave.

Godkväll mina fina läsare!

Jag kom hem från jobbet för ett tag sedan,. men har suttit och surfat runt på olika bloggar för att uppdatera mig faktiskt. Bloggar kan ju faktiskt vara den bästa tidsfördrivningen som existerar just nu.

Nåja! Min dag har varit alldeles perfekt. Jag har fått träffa en mycket handsome guy, jobbat och skrattat med mina fina arbetskamrater. Dagen i sig har varit PERFECTO!


Finfina Cissi och jag.

Det här är vad vi gör på jobbet - Poserar, haha!
Khao pad

Cissi och Bow!

PUSS.

I'm afraid right now.

Någonting som verkligen får mig på gott humör är fina människor som ger en komplimanger, men jag kan inte mer än att skratta åt människor med värdelöst, dåliga raggningsrepliker. Jag skäms! Jag vill krypa in i mitt egna skinn och själv-dö ett tag. Tror dom verkligen att det funkar?

Nej! Du kan inte få mitt nummer!

There's a voice inside my head.

Godmorgon allihopa!

Jag var tvungen att kliva upp nu eftersom jag börjat jobba 14.00. Empan ligger fortfarande och vrider på sig, men det är väl omöjligt att sova då jag knapprar på datorn värre än ett damp barn?




Bra frilla, dax för att styla sig lite.

KISSES!

MADDE, KOLLA HIT!!

Jag och Emmy har suttit och surfat efter lite resor eftersom jag dör av ångest i gråa piteå. Två veckor i ayia napa och jag är i himlen.







JAG AVLIDER!

Love is not love, wich alters when it alteration finds.

Låt ej förbundet mellan sanna själar erkänna hinder. Kärleken är svag om den tar skada när den ena grälar. Och om förändring drabbar den en dag. Nej, den ska lysa som en båk om natten. Och se på stormarna och aldrig skakas.

 


Myskväll

Vi har bunkrat upp med chips, dipp och cola. Nu ska vi se en film som emmys mamma hyrt. Vi hörs imorgon eller senare :-)





Puss och kram!

Kärlek att hämta hem.

Hey guys!

Jag kom hem för ett tag sedan. Har jobbat från 11-21 idag, så jag är otroligt sliten. Min fina pärla kommer och skedar med mig inatt, så det ska bli trevligt att få lite sällskap. Har känt mig ganska så sällskapsjuk och sentimental dom senaste kvällarna, så lite sällskap passar perfekt.

Imorgon jobbar jag mellan 14-22, så det lär inte bli så mycket uppdateringar i veckan. Jobbar 55h sammanlagt, hard working woman, you know. Men jag älskar det!




Och om någon undrar vad det är med mina ögon, så har jag cirkellinser på mig, haha.

Puss!

It's the climb.



johanna om I love college:
var ifrån är skjortan? jättefin! :)
Skjortan är ifrån Gina tricot =)


Josse N om Turn me on.:
Har du partylinser där? Vart har du köpt dem? :)
Nej! Det är cirkellinser från thailand. Jag köpte dom av en vän på jobbet =)


Anonym om I love college:
ååh söta kläder, vill åxå ha <3 Vars har du köpt?
Skjortan och shortsen är ifrån gina. Skorna ifrån nelly och halsbandet ifrån h&m :)


Anonym om ask me anything.:
har du slutat använda hårförlängningen? varför? =)
jätte fin blogg föresten!
Jag har bara låtit mitt hår vila ett tag. Men jag ska beställa nytt snart =)


Anonym om ask me anything.:
vem är det på bilden på din spegel? såg dt på bilden då du visade upp jeansshortsen :P
Björn Whalman. Mammas kompis son, haha :)


Anonym om ask me anything.:
umgås du med angie än?:D
Nej, det gör jag inte :)


? om Could it be you?:
om man inte fått svar på sitt mail betyder det då att det är sålt? :)
Det beror på. Har du mailat mig på [email protected]?


Anonym om ask me anything.:

vad tycker du om:
kissie
kenza
dessie
paow
hugo rosas
baby senorita

& är den där åhlens BUS bra? blir man inte orange eller gul av den? :)

Kissie: En tjej med två roller. Jag tycker hennes blogg är underhållande, men att hon borde sluta provocera så mycket.
Kenza: En otroligt vacker tjej, men jag tycker hennes blogg är opersonlig och tråkig.
Dessie: En tjej vars lögner lyser igenom. Borde satsa på att vara med mogen och ärlig i sin blogg.
Paow: Söt tjej! men ganska tråkig blogg. Jag hade gillat den mer om hon la ner mer tid på sina inlägg.
Hugo rosas: Snygg kille! Men jag gillar inte innehållet i hans blogg.
Baby senioria: No comments! läser inte hennes blogg.

Jag tycker att åhlens BUS är den bästa. Och ger en fin brunfärg.


Anonym om ask me anything.:

Jag måste bara få fråga hur många bästisar du har egentligen?? Vem är din allra bästa vän?:D Jag har bara en bästis och undrar om du har EN bästa vän innerst inne eller om du har många bra vänner:) tack för svaret, i love your bloggg!
Jag har 3 bästa vänner. Madelene, Emmy och Yun :) Tack för dina fina ord.


natta om ask me anything.:
kan inte du göra en ny header snart? :)
Jag har planer på det, men jag måste bara ta tag i det och fota några nya headerbilder.


frida om ask me anything.:
Var det något seriöst mellan dig å andreas lindahl?:)
Haha, nej! Absolut inte =)


Ida' om ask me anything.:
Skulle inte du köpa en liten hund? :P
Jo! Men jag måste bara ha lite mer fritid först. Jobbar ju ganska mycket :)


Rebecca om ask me anything.:
Har du gått ner i vikt? för det ser så ut. Du ser mycket smalare ut på bilderna än tidigare, inte för att du var tjock eller något. Men om du nu har gått ner i vikt, har du använt dig av någon speciell metod eller diet? Tacksam för svar :) ps. gillar din blogg, du verkar vara en asskön tjej.
Jo, jag har gått ner i vikt, men det beror endast på stress. Jag skulle aldrig svälta min kropp, eller kunna gå på en diet. I love fat food, haha :)


bodenbrud om ask me anything.:
Är det sant att du låg med en av delägarna på kalles krog och sedan blev gravid ?
Ingenting utav det är sant :)


Sandra O om ask me anything.:
Hur ser ditt liv ut om 10 år enligt dig? :)
Förhoppningsvis så bor jag i en storstad, men en fin man, ett bra jobb och 2 barn :)

Bring yourself together.

"It's hard to find people who will love you, no matter what".


what's wrong with the paradise?

Lars har somnat på min mage, och the big question is - HUR VÄCKER MAN ETT GOSEDJUR?





Puss!

My words.

Hola folks!

Jag har precis kommit ut ur en mycket välbehövd dusch, thank god. Gårdagen rocka på som aldrig förr, men målet var ju faktiskt att skriva historia. Vi förfestade lite på björks innan det var dags för oss att dra iväg på den "riktiga" förfesten på Tuna. Alla dära var jättetrevliga, och det vart ett och annat glas för mycket. Vi åkte partybuss in till stan där den riktiga historian skrev. Öltält, karusell, pad thai, pojkar, kyssar, pirr, efterfest, lapdance och you name it, mer än så har jag inte tänkt säga :)






Tove, Jenny och camilla.

Viktoria och Emmy.

Den fina rosen jag fick :)

Ante, Jenny och macke.

Ante med den lilla ölen.

Jenny visar hur man gör en lapdance, CHECK!

Jag hade kunnat göra om denna helg 10 gånger till, tack för en helg jag aldrig kommer att glömma.

pretty good.

Oh god!

Jag är mer tärd än någon som varit ute i krig. Min helg har varit helt jävla fantastisk. Den bästa helgen på hela sommaren. Och jag är glad att jag fått spendera den med superfina människor.


Efterfesten höll på till halv 10 på morgonen. Gårdagens smink, dags för en dusch.

Det kommer en mer specifik update snart. PUSS

Ride me.

Vad säger vi om detta?



Kisses!

I can almost see it, that dream i'm dreaming.

Goddag kära vänner!

Jag vaknade faktiskt kl.3 idag, i piteå. WTF!! Jag kom hem kl halv 10 imorse, efter lite äventyr, haha. Jag kan lova er att detta måste ha varit den bästa och mest sjuka helg under hela sommaren. Men vi har en dag kvar, ikväll ska vi skriva historia, det kommer bli legendariskt. Dansa på bord, sjunga kareoke - I see you on stage.




Fina flickor.










PUSS!

I love college

Nu är vi redo för att kasta oss in i dimman och dansa på borden. Men först ska vi äta en ljuvlig middag som jag och Linnea ska tillaga.









PUSS!

CHRAA INDIAN

Idag vaknade vi alla kring kl.1 och klev sedan upp för att åka och handla lite frukost, middag och you name it. Vi har även varit inne i stan och hämtat ut våra förköp. Nu har vi precis ätit frukost/lunch och ska börja fixa till oss inför kvällen. Ikväll blir det gourmet middag, mums.


Gårdagens missöde, haha.

Lars var med på våran konferens idag.





Turisten.....

PUSS!

All my troubles seem so far away

Goddag!

Gårdagen var helt fantastisk. Vi började med att förfesta på björks, och begav och sedan in till området för att rocka vidare. Jag träffade ett gäng brudar, världens härligaste. Besökte öltälten och sedan var det dags för att gå hem. Vi körde våran egen typ av "efterfest" då vi kom hem, resten är ett mysterium.


Haha, bra facial.......










PUSS!

Turn me on.

Aloha!
Vi sitter fortfarande på uteplatsen och dricker rosé. Vi har avnjutit en ljuvlig middag och ska snart bege oss in till området.
Jag och babygirl.
sjuklingen..
KISSES!

Wave your flag

Goddag kära vänner!
Nu sitter jag på björks och taggar upp med mina fina flickor. Ikväll kör vi ALL IN, det kommer nog bli awesome. Vilket väder dock, sjukligt varmt.
snabbstopp, haha.
Puss!

LULEÅ

Nu drar jag mig mot luleå, adios amigos!


Sleep tight my prince.

Nu säger jag godnatt till alla er. Fast egentligen är det inte godnatt, utan mer ett sovgott till bloggen. Jag ska se OC nu tills mina ögon inte orkar mer. Jag ska upp "tidigt" imorgon (kl.13.30) och packa inför min luleå vistelse. Det kommer bli riktigt kul tror jag. Och om jag stannar hela helgen är inte riktigt bestämt, men det återstår att se.



P.S Påminn mig om att jag verkligen måste skaffa mig en digitalkamera.

Godnattpuss.

ask me anything.


Fråga mig vad ni vill till kl. 00'00 imorgon.

all time low.

Sockerkaka, saft, OC och BUS. Perfektion!



PÖSSSS!

Kreativitet

Jag tog fram den kreativa sidan inom mig, eftersom jag är desperat efter ett par snygga jeansshorts till helgen, och det finns absolut noll utbud av sådana i piteå. Tänk så enkelt att bara klippa lite, rulla upp och vipps - så har du ett par snygga shorts.







Längesen



Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp


Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
.


Kalaset





Miss Li, Hoffmaestro & Chraa, Petter & Melissa Horn, MAGISKT!

shadows of regret.


I got you.

Peach IT.













Puss!

You just like the chase, but you know it just a little too late.

Jag fullkomligt ÄLSKAR min nya bikini, varför ska sommaren vara över? BUUUUU. Nåja! Jag får nöja med utlandet, då jag och min babe kommer vara snyggast på stranden. Brunast iallafall, hehe.



Keep it loose, keep it tight.

Sometimes i'm gonna have to loose.

Aloha!

Jag tänkte visa er vad jag har köpt, för det vill ni väl se?


Flanellskjorta från Gina tricot, 199:-

Orange/persiko färgad bikini från gina tricot. 29kr/per del. KAP! Tänk vad snyggt då man blir brun.

PUSS!

What a mess.

När jag faller in i sjuk-koma så orkar jag inte ta tag i det viktiga. Som röran i mitt rum, eller kläder som ligger utspridda över hela rummet. Mina älskade kära klädesplagg, det näst dyrbara jag har i mitt liv. I don't give a shit when i'm sick.


Keep on movin'

Gina tricot har fått in skjortor i olika mönster, flanell, och massor med annat. Här under får ni se mina två favoriter. Vilken tycker ni var snyggast?





Kisses

City Life

Hej mina vänner!

Jag har precis kommit hem från centrum. Jag träffade upp Emmy och lunchade på röda lyktan. Kl.5 var hon tvungen att bege sig till jobbet och jag återgick till att smeka på tyger, pröva skjortor och inhandla lite lycka. Jag kom hem med lite saker som ni får se i nästa inlägg.





Puss

Heartbreak warfare

Godmorgon kära vänner!

Jag måste skynda mig, ska iväg med emmy på stan då jag ändå inte har några andra planer. Jag vet inte hur jag jobbar i veckan, och lyckas inte få tag i någon. Så jag får fortsätta min jakt senare.



Puss

I see your true colors.

Jag har pratat i telefon ett bra tag nu, och smidit planer för morgondagen. Det ser bra ut och jag ska nu gräva ner mig i djupa sorger tillsammans med OC. Jag hade ett litet break där ett tag, men har nu kommit på att det är ett perfekt tillfälle att börja om.





Facebook is my drug.

SJÄLVKLART!!

När man som mest av allt vill och behöver så går det inte att logga in på facebook, perfekt...



Så ni får vara beredda på att jag kommer blogga sönder era ögon idag..

Memories, Put it in a book.

Vet ni en sak? Jag håller på med en klippbok. En bok jag ska fylla med minnen om gott och ont. Om kärlek, svek, tårar, skratt, lycka. Om kampen till något bättre, om att glömma och förlåta. Men framförallt om att ta sig till att älska. Att ta sig från botten ända upp till toppen, tillsammans.

Tillsammans är man starkare.



Detta är bara en liten sneakpeak, jag har såå mycket mera.

I'm not gonna lie.



Ger man av sig själv, blir man bara alltid bränd - GENOM ELD!

ANG. Utrensningen

Alla ni som har fått ett mail med att plaggen finns kvar, ni har första tjing så att säga. Så jag tar bort dem från "utrensning inlägget" och då får ni meddela mig om det är något ni inte vill ha, så att jag kan lägga ut det igen.


The shadows of the name.

Godkväll kära vänner!

Kan någon stava till min bloggabstinens? jag får sådana cp-ryck ibland och har så mycket att berätta för er, även en hel del onödiga inlägg.

Jag mår fortfarande skit, men blir så otroligt rastlös då sängen är min enda vän,buhu. Därför smörjde jag precis in mig med BUS så att man kan vara het och fräsch i sin ensamhet iallafall.




Skönt hår, skön klyrra, skön ensamhet. - SKÖN DAG!

Ribs

OH GOD! Jag är mätt..

Mamma och jag har ätit revbensspjäll och vitlöksbröd till middag, mycket gott. Jag och madde har smidit lite planer och snart bär det av. I'M SO EXCITED.





Puss!

Sista minuten!

Jag och min favorittjej har pratat om att åka utomland för lite rehab. Vet ni något bra ställe som är varmt just nu? Inget förslag är dumt. Men det ska vara inom boxen, party, varmt, shopping och ******(?) haha..




Inception

Igår åkte jag och min manliga hälft till luleå för att egentligen spendera natten dära, men så blev inte fallet. Vi käkade middag på max och var även på bio för att se filmen - Inception. Magisk film!

Det känns som att allting som händer nu är "magic-moments" det måste ha något med min otroliga fantasi att göra.... eller?

Hära under kan ni läsa lite om filmens handling.

Inception

En enkel idé kan vara ovärderlig eller livsfarlig i en framtid där brotten begås i den mänskliga hjärnan. Don Cobb har en unik förmåga att stjäla information direkt från källan, när hans offer är som mest sårbara - i drömmen. När det gäller företagsspionage är Cobb en legend, men det är ett rykte som kostat honom alla möjligheter till ett vanligt liv och som håller honom på ständig flykt.

Nu har han erbjudits en chans att vinna sitt liv tillbaka, om han lyckas med ett sista jobb. För det krävs att han ska tänja gränserna för vad han kan för att lyckas med något ingen tidigare kunnat göra: plantera information i ett annat medvetande.

Men det som kunde varit en perfekt avslutning på en brottslig karriär blir en omöjlig utmaning att överlista en motståndare som verkar kunna förutse Cobbs varje handling. Ingen människa kunde varit beredd på det som väntar. Utom Cobb.


Isn't it fabulous?

Vi har precis kommit hem från visningen av huset. Det var fantastiskt. Ett gammalt K-märkt hus som går att rusta upp så att det blir magiskt.

Jag hade en vision framför mig när jag gick genom rummet med rosa medaljoner, in till min walk in closet. Köper vi huset så får jag fria händer till mitt palats. Magiskt är det rätta ordet!









Puss!

Could it be you?

Ni som har mailat angående min utrensning, jag har svarat på era mail nu. Jag ber om ursäkt för att det tagit sådan tid dock.


I D A R E YOU



angelica om Från och med du.:
var kommer solglasögonen från?:)
Det är en otroligt gammal rayban modell som jag ärvt av någon. Vem kommer jag inte ihåg. Tror dock liknande går att hitta i butik.

cassandra om Från och med du.:
Hej! skitfin blogg du har. tycker det är kul att du lägger upp dagens outfit, du har verkligen en jättebra smak. gillar outfiten du har på dig nu.
Haha, jag har läst lite grann och undrar om du och Yun är tillsammans? ni är jättesöta tillsammans.

Ha det bra, kram

Hejsan! Tack så mycket för dina fina ord. Nej, jag och yun är så långt ifrån tillsammans som man kan bli. av många olika skäl, först och främst för att vi är bästa vänner, och sedan för att han är homosexuell:)

Kram.


lucke om Från och med du.:

Jag har klippt mig. Vad tycker du om det? :P KRAM

Det vart ruskigt bra. Kram.

S H O W E R

Nyduschad och fräsch tjej. Oskar Linnros - Genom eld, spelas ur högtalarna, magiskt tillfälle, magisk känsla. Jag ska fila lite på min outfit för kvällen, man vill ändå ge ett städat och moget intryck. Inte "hey-i'm-a-twelve-year-old-slut".





puss.

Genom Eld

Hej alla fina!

Min update har varit riktigt dålig, men jag har mått så otroligt dåligt sen i torsdags. Jag blev matförgiftad, och därefter fick jag en släng av förkylning och feber, och det är först nu jag börjat återhämtat mig. Jag missade större delar av piteå dansar och ler, typiskt mig. Jag blir alltid sjuk då jag har någonting att se fram emot.

Nåja. Nu ska jag sluta klaga och börja fokusera på att bli frisk. Jag har en sådan abstinens att jag helst hade velat gå ut och springa en mil. Men ikväll ska vi på husvisning, riktigt kul faktiskt.

Jag kan ge er ett par ledtrådar.


RSS 2.0