Britney spears i bilkrock?

Igår eftermiddag var det dags för Britney Spears att ställa till med trubbel ute på vägarna igen. Hon orsakade nämligen en mindre bilolycka när hon tog sin dagliga biltur i Beverly Hills.  

Den 26-åriga sångerskan satt bakom ratten på sin vita Mercedes-Benz SL65 när hon råkade köra in i en framförvarande röd Ford Explorer. Ingen skadades dock vid incidenten och det blev knappt några skador över huvud taget på bilarna.  

- Jag tror att hon bara var lite distraherad. Hon snuddade bara vid bilen som var framför henne, säger ett vittne till People magazine.  

Britney hade med sin livvakt i bilen och hon skickade ut honom för att tala med den andra föraren. Enligt People föreslog livvakten att fordägaren skulle följa med hem till Britney och byta all nödvändig information där för att undvika uppmärksamhet - vilket också skedde.  

Det här var inte första gången Britney varit med om en bilkrock. Så sent som 12 april i år var hon inblandad i en snarlik olycka, och tidigare har hon bland annat kört över polisfötter, parkerat på handikappsrutor och kört med barnen i knäet.

image136Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas.

Namn:
Spara uppgifter?

E-post: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0