bump in the road

Anonym om I'm gonna make a change:
Jag måste bara säga att du verkar vara en trevlig person som alltid vill hitta på nya saker. Jag har dömt dig för fort fast jag känner ju inet dig så jag kan inte säga på rak arm att jag dömt fel eller rätt. Men jag tänkta också säga att alla ni som håller på och skriver till Felice att hon tror hon är nå å blablabla... vad har ni för rätt att säga så egentligen? har ni inget annat för er? Ni måste vara väldligt osocialiserade. kom igen nu för fan. kolla på er själv utan att döma någon annan pga brist av anledning. Skriv tillbaka
Tack! Det värmer att höra så fina ord och se att människor verkligen är öppna för att se människors rätta "jag" istället för att lyssna på rykten och förlita sig fullt ut på dom. Du är en bra människa!

J om Dreaming with a broken heart.:
Du har ljusa converse, och jag undrar vart har du köpt dom? dom är så jävla snygga!
Dom är från team sportia tror jag, har haft dom länge :)

undrar om Everything:
Jag börjar bli less på att du bara tar åt dig av alla taskiga kommentarer, dom du gör ett helt inlägg för. Men om nån tycker om din blogg är asbra så svarar du typ bara "jaha" , blir det ju som. Tycker fan synd om folk! Och säg inte att du inte tar åt dig av alla skit du får. Annars, varför bryr du dig så mycket så att du måste lägga ut folks IP och skriva värsta grejen om en skitkommentar. Varför gör du inte det med allt bra du får?
Ibland känner jag att vissa saker bör man gå till grund och botten med, lägga fram dom dåliga kommentarerna så folk får förklara sig, varför dom tycker si och så. Positva kommentarer är ju riktigt glasklara, eftersom där är folk mer konkreta och säger precis som dom tycker. Medans någon kanske skriver en dömande kommentar och du vet inte varför.


Skrivet av: Anonym

Ja men det är precis det jag menar, man ska inte döma folk på förhand, man ska lära känna dom före man dömer och kritiserar dom.Jag tycker att folk borde se upp till dig istället för att klanka ner på dig, du vågar ju då vara dig själv. Hur många är det som klarar det egentligen? Det finns många som låtsas vara någon dom inte är bara för att bli mer omtyckt, men kom ihåg det slår alltid tillbaka i slutändan. Hoppas vi kan ses någon gång:)

Ha det bra Felice. Fortsätt som du gör. " Keep up with the good work"

2009-08-03 - 13:14:26

Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas.

Namn:
Spara uppgifter?

E-post: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0