forgiveness

8 Månader senare, det var en svår tid, men jag hittade en människa, som uppfyllde precis samma krav. Mystik, lycka, men fortfarande så ung. Jag ska inte ge mig in på saker jag inte kan bearbeta i slutändan. Nu släpper jag allting, precis som förrut, raderar all möjlig kontakt. Jag är sån, får jag inte det jag behöver, så tar jag alltid till drastiska metoder, vilket egentligen inte är någon fördel av mig.


Men vem har jag att klandra egentligen? Jag lurade mig själv i hopp om att finna snabb och tillfällig lycka, jag gör alltid så, jag lurar alltid mig själv, och blir alltid offret i mitt egna spel i slutändan.


Jag lurar mitt hjärta om att detta underbara är någonting jag verkligen behöver, men jag får så mycket, av så många andra. Men som de säger – ”You always want what you can’t have”, det är ingen lögn, det är bara den hårda otroliga sanningen.


Jag har precis tagit ett otroligt steg, jag är redo att kasta mig in i en ny stad, träffa nya underbara människor. Jag får vara precis den jag vill vara, den jag är. Nu kan ingen, absolut ingen förstöra det som väntar. Jag får en nystart, jag får ta nya andetag, föda en ny personlighet, ett nytt yttre, ett nytt inre, nya tankar och nya steg. Jag får springa det långa loppet en gång till, och denna gång kommer jag vinna, jag kommer gå hem med vinst oavsett vad andra tror, det här är min chans, och den tänker jag ta.


Av alla miljoners människor så ägnar jag nu min tid åt någon som bara kastar allting i ansiktet på mig. jag känner mig otroligt förnedrad, jag känner mig inte överlägsen, utan bara som ett otroligt skämt. Jag har gett bort mig själv, jag har gjort mig själv till åtlöje för någon annan, någon som egentligen inte är värd det.


På senare dagar så har jag drömt om människor från förr, människor som bringade lycka i mitt liv, dåtid. Jag drömde om bästavänner, jag drömde om familj och jag drömde om framtiden.


Jag känner mig som en hemsk människa när jag vet att jag gjort andra illa, speciellt människor som har haft en stor betydelse i mitt liv. Men misstag handlar om lärdom, och utan lärdom så begås bara misstagen om och om igen. Det här är min chans att be om ursäkt för alla jag skadat, för alla jag varit egoistiska och elaka mot, jag känner ånger och det hoppas jag ni förstår.


Jag är ensam nu, och som många andra kvällar, så resulterar ensamheten till ett långt brev, som inhandlar det som tär på mitt inre. Tankar som dyker upp i mina drömmer, de tankarna som skrämmer mig. Men nu är jag inte rädd för att möta detta dilemma, nu är jag redo för att förlåta och bli förlåten för tidigare misstag. Jag är inte mer än mänsklig, men det är ingen. Jag är ingen superhjälte, jag är en helt vanlig människa som ber om människors förlåtelse.


En speciell tanke ägnad åt F aka. Croccoboy lover. Det kommer aldrig finnas någon som du, och ett stort tack till att du förändrat mitt liv och gjort det så bra som det är idag. Du kommer alltid vara speciell för mig, och en otroligt underbar människa. Detta var skriver av vänskaplig kärlek, det förflutna är förlåtet, det är glömt, men du, du är någon som förtjänar min ursäkt för vad jag utsatt dig för under tiden vi spenderade tillsammans. Jag gjorde dig illa, även om det aldrig kommit på tal så kände jag dig så bra, för bra, för att kunna lista ut det. Vi är två människor, otroligt egoistiska, vi har båda en sån otrolig stolthet, men vi är fortfartande bara mänskliga, vem klandrar oss? Ingen har den rätten att göra det i alla fall.  Du vet att jag önskar dig all lycka i världen, det förtjänar du, du har slängt dig ut i världen, redo att leva ut dina galnaste fantasier, göra äventyr du aldrig drömt om,  ”you can never say never” för jag tror på att du kan ådstakomma vad som helst, du är en otrolig människa och det är du nog vid detta lag mycket medveten om att jag tycker!


Jag måste börja leva i nuet, leva varje dag, uppskatta varje dag vid medvetande, jag har fantastiska vänner, en otrolig familj som skulle gå igenom eld och vatten för mig, jag har ett otroligt liv, som jag till viss del uppskattar vid stunder som denna. Jag har fått världens chans, jag har en otrolig utbildning, nu måste jag ta vara på det som livet gett mig, jag har fått det jag förtjänar, det tar tid att läka det förflutna, men jag måste försöka för att kunna börja leva igen.


Men jag har inte bråttom, inte alls, snart är jag många mil från min hemstad, jag har fått nya chanser, nu ska jag börja leva, sakta men säkert!

 

”Belief makes thing real, make things feel, feel alright. Belief makes thing true, things like you, you and I. ”


 

Min stora inspirationskälla, musik! 

Skrivet av: Lisa

Fint skrivet!

2009-11-01 - 16:11:43
Skrivet av: jooosssä

vad dålig du har blivit på att updattera

2009-11-01 - 19:47:22
Skrivet av: Anonym

Jätte fint skrivet Felice.

2009-11-02 - 21:36:56
Skrivet av: !!!

kom och sov med mig !!!!

2009-11-02 - 23:36:47
Blogg: http://!!!
Skrivet av: Anonym

uppdatera mer! din blogg är intressant och sjukt underhållande.

2009-11-03 - 18:05:07
Skrivet av: emma

fint skrivet!

2009-11-03 - 20:01:08
Blogg: http://emmar.devote.se
Skrivet av: Malin

riktigt fint skrivet! bra blogg också, läser den ofta :)

2009-11-05 - 14:36:17
Blogg: http://malinwappling.blogg.se/

Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas.

Namn:
Spara uppgifter?

E-post: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0