The Last Song

Helt fantastisk film!

En typisk felice-film som träffade mig rakt i hjärtat. Inte en sådan film då man ville drömma sig in, utan en film som gjorde att man kom till insikt med så verklighetsfulla saker.

Att ta vara på dom nära och kära man har. Att förlåta och att bli förlåten. Men framförallt att inte stöta bort människor omkring sig som betyder mycket för att man är rädd.

Miley Cyrus spelar huvudrollen i denna film. Visst! Inte min favorit skådespelerska, men den var fortfarande klockren. Jag rekommenderar er alla att se den. FANTASTICO.

Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far.

En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till Tybee Island under sommaren, så att hon kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv på Tybee Island. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - och det är musiken.Skrivet av: HERR SJÖBERG

fiiin blogg!

2010-08-19 - 12:14:39
Blogg: http://herrsjoberg.blogg.se/
Skrivet av: Yun

Jag vet den filmen är as bra!:D

2010-08-19 - 15:21:48

Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas.

Namn:
Spara uppgifter?

E-post: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0