Imprinting is the involuntary mechanism by which shape-shifters find their soul-mates.

Hallå mina älskade vänner!

Jag har haft en lång bloggpaus pga. personliga skäl. Men allt verkar gå bättre och jag har hittat mitt hopp om någon form av gud där uppe.

Under tiden jag har varit borta så har jag besökt nya platser, jag har shoppat, fått andas, fått kärlek i mängder och jobbat. För att inte tala om att jag har gått på festival, käkat festivalmat och druckit vin i större mängder.

Nu hade jag tänkt ta ett långt och varmt bad, käka pizza och bara njuta av min lediga tid.


mer bilder kommer.


Skrivet av: Anonym

Vill du flytta till L.A eller N.Y nån gång? :)

2011-08-04 - 19:12:30
Skrivet av: © sarastille

Hej! Vill du vara den lyckliga vinnaren som får välja ut smycken för 150 kronor, som sedan skickas hem gratis till dig inom några dagar? I samarbete med MissBella.se har jag nu startat en tävling på min blogg där jag den 8/8 drar en vinnare som får sina utvalda smycken hemskickade till sig. Vinnaren blir även länkad på min blogg med cirka 2000-3000 besökare om dagen! :) Låter detta intressant? Kika in länken nedan, en direktlänk till tävlingsinlägget, och läs mer;

http://saramagdalena.blogg.se/2011/august/tavling-i-samarbete-med-missbellase.html#commentOm du inte är intresserad, inte vill ha reklam eller har fått den här kommentaren förut så ber jag om ursäkt! :) Hoppas att du deltar och att du får en bra lördag.

2011-08-06 - 17:47:21
Blogg: http://saramagdalena.blogg.se/

Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas.

Namn:
Spara uppgifter?

E-post: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0