We didn't have much time. So don't waste mine!

Jag måste påminna mig själv om mina val varenda dag. Påminna mig själv vad jag förtjänar. Vad som får mig att växa och de som gör mig lycklig.
 
Lördagen var bra, mer än bra. Den var toppen! det var första dagen på väldigt lång tid som jag bara kunde släppa alla hämningar och vara mig själv.
 
Det visade sig att djuret inom mig är en relativt städad tjej. Jag drack alkohol, men jag blev inte onykter. Min teori fungerade. Jag är så nöjd!
 
Världen har en plan för mig och jag har en plan för honom. Jag har insett att jag vill göra något viktigt och betydelsefullt med vad jag har att erbjuda.
 
Jag ska börja med att bättra på min karma!
 
Jag har upplevt känslor från det förflutna. Satt mig in i något som gör mig frustrerad men samtidigt lyckligare än vad jag varit på väldigt lång tid. Jag vill penetrera mig in i hjärnkontoret och bygga om. Men att försöka få en blind man att se är inte alltid det lättaste uppdraget.
 
Borde jag göra som jag alltid gör? Ta den lätta vägen ut och glömma allting. Eller att falla fritt och hoppas på att någon fångar mig då jag landar?

Skrivet av: nona

För att bättra på din karma kan du ju börja med att be om ursäkt för alla de du sagt är fula på bild fast du inte ens känt dem. Det är faktiskt sårande bara så du vet!! (är själv en av dem)

2012-11-13 - 18:53:26

Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas.

Namn:
Spara uppgifter?

E-post: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0