I'm gonna make a change for once in my life - J.morrison

Det är brutet, skalet av försvar. Jag känner mig naken, utlämnad och sårbar. Du min superhjälte, min bästa vän, min förebild. Jag saknar dig så idag. Idag är en dag då jag hade velat krama om dig och höra att allting blir bättre. Ensamheten gör mig galen. Jag känner mig så förlorad och vilsen utan dig.
 
Du som ska vägleda mig och hålla min hand när jag är rädd. Jag har aldrig behövt någon förrän nu. Idag. Och för resten av mitt liv. Jag är konfuderad och splittrad. Jag är vilserädd och förlorad.
 
Jag kan inte sätta punkt och jag kan inte skriva en ny sida. Jag står någonstans där mitt i mellan. Jag är inte jag, mitt bästa jag, jag är en sämre version av mitt värsta jag.
 
Jag föreställer mig scenarion och drömmer mig bort för det är vad som får mig att fortsätta gå längs den långa vägen. Tiden läker alla sår. Men det finns inga ord och ingen människa som kan ersätta vad jag förlorat.Jag är rädd att förälska mig i livet. Jag är rädd för lyckan, rädd för dess okända. Hur ska jag våga, om mannen som lärde mig så mycket inte fick chansen att uppleva det själv? Det känns själviskt och jag är sällan det. Jag prioriterar ofta mitt egna välmående före alla andras. Det är sån jag är, sån jag alltid varit. Och det är så jag alltid kommer vara!
 
Jag respekterar dig för den du är , men jag kommer säga till när jag misstycker. Jag kommer inte alltid hålla med dig och jag kommer inte alltid tycka att alla val i livet du tar är rätt. Men jag vill våga bjuda in dig igen!
 
Du som kallas genuin lycka. Du som kan ta bort allt ont på en sekund och vänd allt det mörka till något så underbart. Jag vill bryta denna mur av orättvisa och felsteg. Jag vill våga vara jag. Med dig.
 
Och kanske i framtiden med en prins. Jag är fortfarande osäker. Jag funderar ännu. Men jag behöver tid för att livet gör det svårt att lita på nya individer. Jag skyller inte på någon annan än mig själv.
 
Men jag ska granska, spekulera och sätta punkt. Jag litar på att du finns där när jag är redo!


Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas.

Namn:
Spara uppgifter?

E-post: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0