we all must go through it sometime, you're not the first.

Godkväll kära kamrater!
 
Trots det att jag handskas med smärta i magen så ska jag inte låta det stoppa mig från att leva mitt liv. Låg dock alldeles för länge i sängen idag. Men det är ju söndag idag! då får man lov att göra det? Sov nästan 15 timmar inatt. Men efter den vecka som jag har haft så förtjänar jag det.
 
Har känt mig ganska konfunderad och vilsen idag. Ramlade över några sms som fick mig att tänka om! Men ingen skada skedd. Det är inlåst och säkert.
 
Morgondagen väntar en lunch på stan och shopping med min fina Johanna. Därefter ska jag nog även vara moraliskt stöd till min stjärna Maria som ska tatuera sig. Jag är lite utspridd idag faktiskt. Men att mitt ständiga magproblem äntligen fått sitt slut känns som en lättnad. En annan fantastisk sak som gick upp för mig i lördags gör verkligheten så mycket lättare att handskas med. Det känns som att någon satt eld på mig och dessa självklarheter bara rullar in som gratis godis. För vem gillar inte godis?
 
Har hunnit samtala med fröken bergwall idag med. Och som alltid så är hon ett stort hjälp för de förvirrade själarna! Det går inte att ogilla den tjejen alltså.
 
Jag älskar känslan av att veta och vara säker på min sak. När ljuset går upp för en så känns det som att ingenting ont någonsin mer kan träda in. Jag säger adjö till min mörka passagerare och fortsätter köra efter min väg!
 
Varje person kommer någon gång komma vilse, hamna på fel väg. Du behöver bara träffa de människor som är ärliga och godhjärtade nog att hjälpa dig tillbaka på rätt spår.
 
Jag har funnit min väg och det känns så förbannat underbart att inte behöva gå den ensam!
 
 


Alla kommentarer som anses kränkande mot mig eller mina nära tas bort.
Kom ihåg att ingen är anonym, alla IP-nummer loggas.

Namn:
Spara uppgifter?

E-post: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0